Opinie o OneDayClinic

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii!

Operacja za膰my w OneDayClinic – Opinie pacjent贸w

Poznaj opinie naszych pacjent贸w na temat operacji za膰my. Operacje katarakty przeprowadzane s膮 przez profesjonalny zesp贸艂 medyk贸w, kt贸rzy dbaj膮 o komfort pacjenta oraz o wysok膮 jako艣膰 wykonania zabiegu. Je偶eli nie wiesz czy warto nam zaufa膰 – sprawd藕 co m贸wi膮 o nas inni.

Zapraszamy r贸wnie偶 pacjent贸w po operacji za膰my do podzielenia si臋 swoj膮 opini膮 鈥 wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno艣ci膮 czytamy wszystkie wiadomo艣ci od naszych pacjent贸w.

Zach臋camy do czytania opinii pacjent贸w, kt贸rzy zdecydowali si臋 na zabieg na za膰m臋 w OneDayClinic.

***

Ilona

5,0 rating
13/07/2021

Wspania艂a organizacja, sprawna i kompetentna obs艂uga pacjenta. Wszystkie badania i konsultacja z lekarzem oraz operacja usuni臋cia za膰my i korekta krotkowzrocznosci trwa艂y ok. 4 godziny. Nie 偶a艂uj臋 wyboru i polecam wszystkim

Piotrk贸w Trybunalski

Irena Mo偶d偶y艅ska

5,0 rating
05/07/2021

Do Kliniki One Day Klinik zosta艂am zabrana z miejsca zamieszkania .Sympatyczny kierowca zapewni艂 komfort jazdy a w klinice zasta艂am u艣miechni臋ty, 偶yczliwy personel lekarsko- piel臋gniarski oraz sympatyczn膮 rejestratork臋 medyczn膮. Operacja oka zosta艂a wykonana przez mi艂ego, ciep艂ego, u艣miechni臋tego m艂odego lekarza/oby Takich wi臋cej/ bezstresowo w asy艣cie piel臋gniarki za co jestem ogromnie wdzi臋czna i z ca艂ego serca dzi臋kuj臋. 偶ycz膮c sukces贸w w pracy i oby tak dalej. B臋d臋 poleca膰 i rozs艂awia膰 wasz膮 klinik臋. Irena M

P艂ochocin Mazowieckie

Krystyna

5,0 rating
04/07/2021

wspaniala klinika,profesjonalna mam wymienione soczewki w obu oczach widze doskonale.Personel bardzo uprzejmy sluzy pomoca przez caly czas pobytu w klinice oraz w podrozy na zabieg i w czasie powrotu.Pan Marcin,ktory wozi pacjentow busem jest punktualny bardzo uprzejmy i kazdej sytuacji sluzy pomoca.Klinika zasluguje na najlepsza ocene.Zarowno moj maz jak i ja jestesmy szczesliwi,ze wykonalismy zabiegi wymiany soczewek w One Day Clinic.Polecamy wszystkim te klinike.

Gdansk

Pamela

5,0 rating
30/06/2021

Dzi臋kuj臋, za profesjonaln膮 obs艂ug臋 .Nie mog艂am si臋 doczeka膰 okular贸w .

Ole艣nica

Kazimierz

5,0 rating
06/05/2021

Profesjonalnie, sympatyczna i wyrozumia艂a obs艂uga, doskona艂e efekty zabiegu.
Z ca艂ym przekonaniem – polecam
Kazimierz
– Opole

Opole

Robert

5,0 rating
05/05/2021

WIELKIE DZI臉KI.DU呕Y SZACUN DLA WAS WSZYSTKICH

Strzelce opolskie.

Ma艂gorzata Wrodarczyk-Urba艅ska

5,0 rating
05/05/2021

Do Prezesa Zarz膮du OneDayClinic
Niniejszym sk艂adam Panu gratulacje i wyra偶am swoje skromne uznanie za tak efektywne skompletowanie i ukszta艂towanie doskona艂ego profesjonalnie Zespo艂u koordynuj膮cego wroc艂awskiej jak i opolskiej One Day Clinic.
Jak r贸wnie偶 sk艂adam podzi臋kowanie oraz wyrazy szacunku i wdzi臋czno艣ci Ca艂emu Zespo艂owi Lekarzy i Piel臋gniarek Oddzia艂u Okulistycznego w Ostrawie za ich zaanga偶owanie w zapewnieniu wy艣mienitej opieki oraz 艣wiadcze艅 dobrych, godnych i profesjonalnych us艂ug pomocy lekarskiej.
Ma艂gorzata

Opole

Magdalena

5,0 rating
25/04/2021

W styczniu operowa艂am za膰m臋 na jedno oko u mamy. Zabieg na tyle wa偶ny i istotny, 偶e drugiego oka nie ma. Jestem bardzo zadowolona. Mama odzyska艂a wzrok. Okulary potrzebuje jedynie do czytania. Powik艂a艅 brak. Obs艂uga profesjonalna, mi艂a i co najwa偶niejsze rzetelna. Du偶y poziom empatii jaki przejawiaj膮 pracownicy pozwala bezstresowo przej艣膰 ca艂y proces. Je艣li b臋d臋 musia艂a jeszcze kiedy艣 skorzysta膰 z tego typu zabieg贸w, na pewno wybior臋 t膮 klinik臋, Jestem bardzo zadowolona ze sposobu za艂atwiania dokumentacji jak i sposobu przeprowadzenia ca艂o艣ci. Logistycznie na najwy偶szym poziomie. Inni powinni si臋 uczy膰 od najlepszych. Z czystym sumieniem polecam us艂ugi kliniki.

Krak贸w

Krzysztof

5,0 rating
29/03/2021

Mam 62 lata i poraz pierwszy w 偶yciu spotka艂em si臋 z tak膮 opiek膮 i serdeczno艣ci膮 jakiej dozna艂em tutaj pocz膮wszy od lekarzy poprzez recepcj臋 (Pani膮 Agnieszk臋) do kierowc贸w(Pan Rafa艂).Tutaj nie ma miejsca na naci膮ganie poprzez ( tzw.wciskanie dro偶szych soczewek jak to ma miejsce w Polsce) tu lekarz 艂膮cznie z ca艂ym sztabem ludzi wybiera to co najlepsze dla pacjenta.Personel sali operacyjnej robi cuda w pe艂ni tego s艂owa znaczeniu poprzez przywracania do 偶ycia,bowiem 偶ycie z za膰m膮 trudno nazawa膰 偶yciem.Dzisiaj Tym wszystkim ludziom sk艂adam serdeczne podzi臋kowanie.Pami臋tam r贸wnie偶 o Pani Magdzie z Wroc艂awia dla kt贸rej 10-ki. telefon贸w z pytaniami jakie zadawa艂em nie jest problemem.Pani Magdo DZI臉KUJ臉.–Dzi臋kuj臋 te偶 sztabowi optometryst贸w bez kt贸rych nie by艂o by mojej ogromnej rado艣ci z odkrywania 艣wiata w nowych dla mnie kolorach.

Pozna艅

Marek Bernaciak

5,0 rating
29/03/2021

Polecam wszystkim malkontentom znaj膮cym tylko nasz膮 s艂u偶b臋 zdrowia. Szybko, tanio,profesjonalnie.!

艁贸d藕

Krzysztof Minge

5,0 rating
28/03/2021

Mia艂em zabieg 26 Marca i uwa偶am 偶e by艂 to najlepszy wyb贸r jakiego mog艂em dokona膰.Spotka艂em si臋 tam z tak膮 opiek膮 / pomoc膮 o kt贸rej mo偶na tylko marzy膰 Klinika oferuje do艣wiadczony personel na kt贸rego mog艂em zawsze liczy膰.Sam zabieg wszczepienia soczewki trwa ok.10-15 min i jest w 100% BEZBOLESNY.Chyl臋 g艂ow臋 w podzi臋kowaniu za przywr贸cenie mi 偶ycia bo 偶ycie z za膰m膮 trudno nazwa膰 偶yciem .Sz.Pa艅stwo DZI臉KUJ臉 z ca艂ego serca !!!

Pozna艅

Danuta

5,0 rating
15/03/2021

Jestem po operacji za膰my obu oczu w Pa艅stwa klinice. Profesjonalizm i organizacja leczenia i oko艂ooperacyjnej opieki zachwyci艂a mnie ( emerytowanego lekarza )bardzo ! Czu艂am si臋 mile zaopiekowana przez ca艂y czas leczenia. Polecam Wasz膮 klinik臋 nast臋pnym pacjentom . Dzi臋kuj臋 serdecznie !

Gliwice

Marzena

5,0 rating
12/03/2021

Jestem po zabiegu za膰my i jestem bardzo szcz臋艣liwa. Szybki termin na zabieg. W klinice przyjazna rodzinna atmosfera. Profesjonali艣ci odpowiadaj膮cy na nurtuj膮ce pytania. Dob贸r soczewek indywidualnie dla ka偶dego pacjenta. Zabieg przebiega szybko i bezbole艣nie. Super opieka!! Z ca艂ego serca bardzo dzi臋kuj臋 ca艂emu Zespo艂owi Kliniki za bezpiecze艅stwo i zaufanie . Szczeg贸lnie pani Bogusi, kt贸ra wszystkie moje w膮tpliwo艣ci cierpliwie wyja艣nia艂a. W dniu 19.03.2021 r. jad臋 do kliniki na kontrol臋 i ju偶 po ludzku ciesz臋 si臋. Komfort widzenia bezcenny. Ka偶demu polecam !! Dzi臋ki , 偶e stworzyli艣cie takie mo偶liwo艣ci dla potrzebuj膮cych pomocy. Super , super, super !!!
Ps. Zaufa艂am lekarzom z kliniki i u m臋偶a wzrok tak偶e zosta艂 przebadany.

Warszawa

Jadwiga

5,0 rating
10/03/2021

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu i obs艂ugi. Przesympatyczna obs艂uga przez telefon, bardzo empatyczni i komunikatywni lekarze, kierowca normalnie jak mi贸d na serce, super si臋 nami opiekowa艂 w drodze i troszczy艂 jak o swoich najbli偶szych. Jesten zadowolona i wszystkim gor膮co polecam. W Warszawie znowu by mi przek艂adano terminy, bo pandemia…itd, albo jak jedna z klinik prywatnych, 偶e mnie nie zoperuj膮, bo za trudny przypadek. Tu nie by艂o problemu, fachowcy si臋 mna zajmowali, wszyscy do艣wiadczeni. Bardzo dzi臋kuj臋 Wam za pomoc.

Warszawa

Malgorzata

5,0 rating
09/03/2021

By艂am w marcu 2021 r na zabiegu usuni臋cia za膰my. Personel super, efekty zabiegu bardzo dobre. Kierowca p. Grzegorz wspania艂y cz艂owiek. Opiekowal si臋 grupa bardzo dobrze. Dzi臋kuj臋 za szcz臋艣liwa podr贸偶. Polecam klinik臋 wszystkim , kt贸rzy maj膮 problemy z za膰ma. Pozdrawiam ca艂y personel. S膮 wspaniali. Obs艂uga hotelowa super.

Lask

Tomasz

5,0 rating
07/03/2021

Jestem po zabiegu usuni臋cia za膰my i wszczepieniu nowych soczewek . Dzi臋ki wam nie musz臋 nosi膰 okular贸w. Bardzo mi艂ym zaskoczeniem by艂 pe艂en profesjonalizm ca艂ego zespo艂u i ludzkie podej艣cie do pacjenta. Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶 weso艂emu kierowcy busa. Og贸lnie rodzinna atmosfera. M贸j komfort 偶ycia dzi臋ki wam si臋 zmieni.Z czystym sumieniem zach臋cam do skorzystania z us艂ug.

Wa艂brzych

Stanis艂awa

5,0 rating
19/02/2021

Polecam Salon Optyczny w Wroc艂awiu ul.Strzegomska. Jestem zachwycona jako艣ci膮 dobranych okular贸w. Latem 2020 odbiera艂am moje okulary.By艂am bardzo niezdecydowana czy maj膮 by膰, dwie pary od czytania i chodzenia, czy jedne . Nigdy nie mia艂am takich okular贸w,tote偶 moje w膮tpliwo艣ci by艂y du偶e.Bardzo przemi艂a pani, przekona艂a mnie do jednej pary. Podkre艣li艂a ,komfort i wygod臋. Ca艂kowitym zaskoczeniem dla mnie, by艂a informacja 偶e, mog臋 przez miesi膮c testowa膰 okulary. Je艣li po miesi膮cu stwierdz臋 偶e, nie odpowiadaj膮 mi ,i wol臋 mie膰 dwie pary, to w tej samej cenie, co ta jedna para, zrobi膮 mi dwie pary. Nie by艂o ju偶 takiej potrzeby.Ta cudowna jedna para to strza艂 w DZIESI膭TK臉.

Okolice Leszna

Wojciech

5,0 rating
09/02/2021

Jestem po zabiegu. Jest super. Tylko 偶al, 偶e tak p贸藕no si臋 zainteresowa艂em. Szkoda tych irytuj膮cych w dyskomforcie kiepskiego widzenia dni. Ale to ju偶 przesz艂o艣膰. Polecam szczerze z ca艂ego siebie. Nie zwlekajcie ani chwili. W skali 1<5 oceniam us艂ug臋 na 6. Pe艂ny profesjonalizm i troskliwo艣膰. Pocz膮wszy od Pa艅 konsultantek, Pana kierowc臋 Marcina. Ca艂ego personelu medycznego.. ko艅cz膮c na obs艂udze hotelowej. Dzi臋kuje Wam wszystkim. I b膮d藕cie zdrowi ..no bo kto nas b臋dzie leczy艂?

呕aga艅

Pawe艂 04.2021

5,0 rating
08/02/2021

Bardzo mi艂a i sympatyczna Pani Doktor. Przemi艂a obs艂uga.

Krzywa G贸ra, woj.opolskie

Karolina

5,0 rating
22/01/2021

Pe艂en Profesjonalizm:) przemi艂a obs艂uga!
Serdecznie Polecam 馃槉

Gliwice

Daniel

5,0 rating
05/01/2021

Szczerze polecam. Pani doktor w Gliwicach bardzo pomog艂a c贸rce do tego bardzo mi艂a ,sympatyczna z podej艣ciem do dzieci. Co tu du偶o pisa膰 ca艂y persolnel wspania艂y

Gliwice

Jacek

5,0 rating
20/12/2020

Dzi臋kuj臋 za zabieg i opiek臋. Wszystko na najwy偶szym poziomie.

Warszawa

Janina

5,0 rating
11/12/2020

Zabieg usuni臋cia za膰my.
Klinika bardzo fachowa, personel bardzo mi艂y i dbaj膮cy o pacjenta. Czu艂am si臋 jak w domu.
Sam zabieg przeprowadzony bardzo sprawnie, a poprawa widzenia rewelacyjna.

Rybnik

Marta

5,0 rating
01/12/2020

艢wietny kontakt, indywidualne podej艣cie do klienta, wysoka jakosc obslugi i produktow. Bardzo zale偶a艂o mi na szybkiej wysy艂ce testu dla mojej mamy, test po dwoch dniach byl u niej mimo ze nie wprowadzono go jeszcze wtedy nawet do systemu sprzedazy. Polecam goraco!

Warszawa

Grazyna Macio艂

5,0 rating
06/11/2020

Wykona艂am w One Day Clinic dwa zabiegi usuni臋cia za膰my w pa藕dzierniku i listopadzie 2020. Zabiegi wykonane profesjonalnie i bezbole艣nie. Ju偶 od drugiego dnia po zabiegu zdecydowanie poprawilo si臋 widzenie. Bardzo dzi臋kuj臋 ekipie One Day Clinic za przesympatyczn膮 obs艂ug臋, dzieki czemu stres zwi膮zany z planowanym zabiegiem by艂 du偶o mniejszy. Jestem bardzo zadowolona, 偶e wybra艂am ofert臋 One Day Clinic i z czystym sumieniem mog臋 wszystkim poleci膰 wykonanie zabiegu tej klinice.

Rzaska

Tokarczyk Cezary

5,0 rating
06/11/2020

w pe艂ni profesjonalna , rzetelna i mi艂a za艂oga ,odpowiedni fachowcy na odpowiednich stanowiskach .
Kierowcy odpowiedzialni za pacjent贸w w pe艂ni profesjonalni
Z mojej strony najwy偶sza ocena Dzi臋kuj臋
Polecam

Kalinowice opolskie

Maria

5,0 rating
06/11/2020

Przew贸z do i z kliniki to wspanialy pomys艂.Panowie kierowcy bardzo sympatyczni ,bardzo pomocni. Klinika oraz personel medyczny na bardzo wysokim poziomie.

L膮dek Zdr贸j

El偶bieta

5,0 rating
30/10/2020

Jestem bardzo zadowolona z us艂ug kliniki. Obs艂uga bardzo mi艂a i profesjonalna. Bardzo szybko od zg艂oszenia zaproponowano mi termin i szybko usuni臋to mi za膰m臋
z pierwszego i drugiego oka. Organizacja ca艂ego wyjazdu i pobyt w klinice zas艂uguje na uznanie i najwy偶sz膮 ocen臋 z mojej strony zw艂aszcza 偶e przypad艂o to na okres pandemi. Polecam gor膮co klinik臋

Sulej贸wek

Kuba

5,0 rating
28/10/2020

Ca艂a procedura zwi膮zana z zabiegiem w pe艂ni profesjonalna. Dla mnie osobi艣cie du偶ym plusem by艂 transport prawie spod domu i brak potrzeby anga偶owania os贸b bliskich w wo偶enie na zabieg i kontrol臋.

Opole

Magda

5,0 rating
27/10/2020

Organizacja na 6 ***. Pocz膮wszy od pocz膮tku, czyli infolini, gdzie mo偶na uzyska膰 szczeg贸艂owy opis przebiegu operacji, obs艂uga jest bardzo uprzejma i sympatyczna. Nast臋pny element tej uk艂adanki to przemi艂y Pan kierowca, kt贸ry jest na posterunku, zatroszczy si臋 o wszystkich i pomo偶e, gdy potrzeba. Sam fina艂, czyli wizyta w klinice to najczystsza przyjemno艣膰. Personel jest cudowny. Pani recepcjonistka, lekarz, piel臋gniarki i optometrysta to idealni ludzie na swoich stanowiskach. Atmosfera jest wspania艂a. Wszyscy mili, 偶yczliwi, u艣miechni臋ci. Pe艂en profesjonalizm na ka偶dym kroku. Na koniec nocleg w pi臋knym miejscu.
Dzi臋kujemy bardzo za wszystko, pozdrawiamy ca艂y zesp贸艂 One Day Clinic i polecamy wszystkim t膮 klinik臋.
Du偶o zdrowia:)

Kalisz

Grazyna Macio艂

5,0 rating
22/10/2020

Dwa dni temu mia艂am zabieg usuni臋cia za膰my. Bardzo sympatyczna obs艂uga w klinice , rzeczowe doradztwo lekarza, zabieg wykonany bezbole艣nie w 15 min. Na drugi dzie艅 kontrola. Ju偶 w drugim dniu zdecydowana poprawa widzenia. Za dwa tygodnie kolejna kontrola i zabieg na drugie oko. Juz nie mog臋 si臋 doczeka膰.

Krak贸w

Zdzis艂aw

5,0 rating
15/10/2020

Wyjazd zorganizowany perfekcyjnie, wszystko przygotowane tak 偶e o nic nie trzeba si臋 martwi膰 , zabieg i opieka bardzo profesjonalnie przygotowanie. Szybkie terminy i bardzo mi艂a obs艂uga. Bardzo polecam !!!!

Wroc艂aw

Bogdan

5,0 rating
11/09/2020

艢wietni fachowcy. Ju偶 widz臋 i
wszystkim polecam!

G艂ucho艂azy

Halina

5,0 rating
04/09/2020

Dzi臋kuj臋 za zabieg, bardzo mi艂膮 obs艂ug臋 i kompetentn膮. Szczeg贸lne podzi臋kowania dla kierowcy Pana Grzegorza kt贸ry opiekowa艂 si臋 wszystkimi pacjentami .

Warszawa

Anna D

5,0 rating
23/08/2020

Jestem ju偶 po wszczepieniu soczewek w obu oczach w Ostrawie. 25 sierpnia czeka mnie ostatnia wizyta kontrolna. Mimo trudnej budowy mojego oka zabieg zosta艂 przeprowadzony profesjonalnie.Nigdy nie spotka艂am si臋 z tak膮 偶yczliwo艣ci膮 i empati膮 jak w One DayClinic.Ka偶y by艂 zaanga偶owany w to co robi艂.Pani Agnieszka recepcjonistka mega ogarni臋ta i mi艂a.Panie piel臋gniarki Paulina,Renia,Karin,oddane i serdeczne.Pan optometrysta pe艂en profesjonalizm .Powinnam ka偶d膮 osob臋 wymieni膰 z imienia, kt贸ra sie o mnie zatroszczy艂a i do艂o偶y艂a swoj膮 cegie艂k臋 do polepszenia mojego wzroku. Dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi OneDayClinic za to 偶e byli tam dla mnie ,za przyjazn膮 atmosfer臋 i u艣miech.Polecam ca艂ym sercem t臋 klinik臋.Pozdrawiam Ania D.

Bielsko-Bia艂a

Danuta Szl膮zak

5,0 rating
28/07/2020

Najlepsza Klinika z jak膮 do tej pory si臋 spotka艂am. Bardzo dzi臋kuj臋. Dlatego wystawiam najlepsz膮 opini臋. Polecam wszystkim znajomym i nieznajomym. Zostawi艂am ulotki w przychodni LUKSMED w Warszawie i przychodni w Gr贸jcu

Warszawa

El偶bieta

5,0 rating
23/07/2020

W tym roku pobi艂am rekord w robieniu okular贸w (do patrzenia, do czytania i do komputera). Wszystkie okulary robi艂am we Wroc艂awiu na ul. Strzegomskiej. Przemi艂a i profesjonalna obs艂uga. Panie dok艂adaj膮 wszelkich stara艅, by ka偶dy by艂 zadowolony. Nawet, je艣li 艂膮czy si臋 to wielokrotnymi odwiedzinami w punkcie. Pozdrawiam ca艂y personel z ulicy Strzegomskiej.
El偶bieta

Wroc艂aw

Janusz

5,0 rating
22/07/2020

Mi艂a i profesjonalna obs艂uga pacjenta , mo偶liwo艣膰 wyboru soczewki, wspania艂y nocleg. Mam lekkie objawy za膰my na prawym oku i na pewno skorzystam z us艂ugi kliniki.

Kielce

Witold

5,0 rating
20/07/2020

Witam !
Ja, w podzi臋kowaniu za szybkie odzyskanie pe艂ni ostro艣ci widzenia, poprzez w艂a艣ciwy dob贸r najlepszej dla mnie ponad standardowej soczewki firmy Alkon, potwierdzam 偶e to co napisali na tym forum pacjenci, dzieje si臋 naprawd臋.
Ca艂y personel medyczny Euro Clinic w Ostrawie, ca艂ym swym sercem oddany jest misji przywracania nam wzroku, podczas pobytu w klinice czuj臋 si臋 osobist膮 opiek臋, wielk膮 serdeczno艣膰, zrozumienie i radosny u艣miech. Bardzo ch臋tnie udzielane s膮 wszelkie porady, rozwi膮zane wszystkie w膮tpliwo艣ci.
Szczerze polecam kontakt z konsultantk膮 One Daj Clinic, kt贸ra przedstawi wszystkie szczeg贸艂y wyjazdu na zabieg.
Szczeg贸lnie powinny skorzysta膰 osoby aktywne zawodowo, poniewa偶 nasz system zdrowotny nie refunduje zabieg贸w przy wszczepieniu soczewki asferycznej 偶贸艂tej, kt贸ra ma lepsze parametry i zabezpiecza struktury oka przed szkodliwym promieniowaniem. Taki zabieg u nas wykonywany jest tylko za pe艂n膮 odp艂atno艣ci膮.
Sk艂adam serdeczne podzi臋kowania: paniom konsultantkom, panu kierowcy busa, pani recepcjonistce, lekarzom okulistom, paniom piel臋gniarkom, oraz chirurgowi okuli艣cie Pavel Smehlik, kt贸ry zrozumiale wyt艂umaczy艂 jak przebiega zabieg, a po sko艅czonym zabiegu z u艣miechem na ustach po偶yczy艂 szybkiego powrotu na zdrowia.
Niesamowite鈽
Ca艂emu personelowi One Daj Clinic 偶ycz臋 du偶o, du偶o si艂 i zdrowia…

艁uk贸w woj. Lubelskie

Kazimiera

5,0 rating
17/07/2020

Panie pracuj膮ce na infolinii rzeczowo odpowiadaj膮 na ka偶de pytanie, s膮 bardzo pomocne i do tego uprzejme. Nie niecierpliwi膮 si臋 i oddzwaniaj膮. Pani recepcjonistka, piel臋gniarki oraz lekarze pracuj膮cy na miejscu w klinice r贸wnie偶 s膮 bardzo 偶yczliwi i tak偶e cierpliwie odpowiadaj膮 na pytania. Dodatkowym plusem by艂 dla mnie fakt, 偶e za dodatkow膮 op艂at膮 mog艂am kupi膰 lepsz膮 soczewk臋 ni偶 oferowana w ramach NFZ.
艢wietna, szybka obs艂uga; efekty zabiegu odczu艂am ju偶 po 3 dniach. Jestem bardzo zadowolona i naprawd臋 ciesz臋 si臋, 偶e nie czeka艂am na zabieg wyznaczony w szpitalu pa艅stwowym (gdy umawia艂am si臋 w lutym 2020, to zabieg w szpitalu pa艅stwowym wyznaczono na lipiec 2021; jest lipiec 2020, a ja jestem ju偶 po zabiegu usuni臋cia za膰my w obu oczach, bez czekania p贸艂tora roku). Naprawd臋 szczerze polecam One Day Clinic w Ostrawie!
BARDZO DZI臉KUJ臉 CA艁EMU PERSONELOWI!

Pozna艅

Czes艂awa Wojnowska

5,0 rating
16/06/2020

Na zabieg pojecha艂am do Ostrawy. Z pe艂n膮 premedytacj膮 da艂am naprawi膰 swoje oko przed 艢wi臋tami Bo偶ego Narodzenia. Nic nie musia艂am robi膰 w domu 馃榿 cudowne uczucie.
Stres kt贸ry mi towarzyszy艂 by艂 zupe艂nie niepotrzebny, po 10 minutach mia艂am oko jak nowe.
Wspaniali lekarze specjali艣ci, cudowny personel, atmosfera jak w domu.
Ps/ 艂awy w poczekalni s膮 rewelacyjne 鉂わ笍

Rybnik

Jerzy

5,0 rating
21/04/2020

Moja 偶ona Maria na pocz膮tku roku mia艂a operacj臋 obu oczu.
Skutki operacji i spos贸b traktowania pacjenta przez ca艂y personel mog臋 okre艣li膰 jednym s艂owem-REWELCJA-dzi臋kuj臋 za wszystko i gor膮co polecam.

Krak贸w

J贸zef

5,0 rating
13/03/2020

Jestem po operacji drugiego oka i jestem bardzo zadowolony. Zar贸wno jak z obslugi personelu pielegniarskiego tak i profesjonalizmu lekarzy. Wszyscy s膮 bardzo mili i uprzejmi i traktuj膮 pacjenta z szacunkiem. W trakcie zabiegu informuj膮 o tym co w danym momencie robi膮. Po zabiegu pacjenci jad膮 wraz z przemilym kierowc膮 do hotelu. Hotel bardzo czysty i obs艂uga bardzo uprzejma. Wszystkim chorym bardzo polecam t膮 firm臋. Ca艂o艣膰 jest dobrze zorganizowa. Wszystkim serdecznie dzi臋kuje.

SOSNOWIEC

Zofia

5,0 rating
11/03/2020

Jestem po zabiegu za膰my obu oczu w klinice i jestem bardzo zadowolona.Personel ca艂y bardzo mi艂y, wszystko przebiega sprawnie bez po艣piechu.Lekarz t艂umaczy wszystko.Ja mia艂am troch臋 k艂opotliwe bo par臋 lat temu mia艂am laserowe usuni臋cie kr贸tkowzroczno艣ci i uszkodzon膮 rog贸wk臋 ale wszystko posz艂o dobrze.Mo偶na wybra膰 sobie soczewk臋 i lekarz doradzi jaka lepsza.Wygoda bo dowo偶膮 busikiem a kierowcy mili i pomocni.Polecam.Dzi臋kuj臋 personelowi za opiek臋 i u艣miech.

Rybnik

Roksana

5,0 rating
06/03/2020

Badania bardzo dok艂adne, wszystkie Panie przemi艂e. Polecam !

okolice Trzebnicy

Krzysztof

5,0 rating
05/03/2020

Mia艂em robione 2 operacje jestem bardzo zadowolony z wykonania. Personel i lekarze kliniki s膮 bardzo mily i pomocni. Wyt艂umaczyli mi wszystko o co zapyta艂em. Polecam t臋 klinike bo jest profesjonalna lekarze znaja sie na tym co robi膮.

呕yrard贸w

Joanna Dyduch

5,0 rating
03/03/2020

W dniu dzisiejszym pojecha艂am z innymi pacjentami i przemi艂y kierowc膮 do Ostrawy. Wyjazd i przyjazd punktualnie co do minuty. Bardzo szybkie badania bez zb臋dnego czekania. I tu najwi臋ksze zaskoczenie brak u mnie za膰my. Diagnoza lekarza w innej klinice by艂a b艂臋dna. Przemi艂y personel. Pe艂na informacja. Dostalam zalecenia co do dalszego leczenia oraz postawiona wst臋pn膮 diagnoza. Powr贸t do Polski uda艂o si臋 zorganizowa膰 tego samego dnia. Po rozmowie z innymi pacjentami po operacji ka偶dy wyra偶a艂 si臋 pozytywnie. Jestem pe艂na podziwu dla profesjonalizmu. Polecam.

Weoclaw

Lidia

5,0 rating
01/03/2020

Witam. W pi膮tek, tj. 28.02.2020 roku przeprowadzono u mnie zabieg usuni臋cia za膰my i wszczepiono now膮 soczewk臋 firmy Zeiss. Zabieg z NFZ, z mo偶liwo艣ci膮 doboru ponadstandardowej soczewki – przy niewielkiej dop艂acie. Wybra艂am lepsz膮 soczewk臋 z filtrami, dop艂aci艂am jedynie r贸偶nic臋 (niewielk膮) i jestem bardzo zadowolona z zabiegu, transportu, opieki w klinice, a w艂a艣ciwie z pe艂nej organizacji polegaj膮cej na dowiezieniu, opiece oko艂o operacyjnej, . Polecam wszystkim osobom zakwalifikowanym do zabiegu usuni臋cia za膰my do skorzystania z us艂ug tej Kliniki. Jutro, tj w poniedzia艂ek b臋d臋 dzwoni膰 do konsultanta kliniki aby um贸wi膰 si臋 na usuni臋cie za膰my w drugim oku. Z podzi臋kowaniem. Lidia

Siemianowice 艢l膮skie

Tadeusz G.

5,0 rating
29/02/2020

Wczoraj t.j. 28.02.2020. zrobione drugie oko. Jak poprzednio wszystko o.k. Obs艂uga mi艂a, uprzejma i pe艂na profeska. Serdeczne dzi臋ki. Polecam wszystkim znajomym.

Warszawa

Tadeusz D.

4,0 rating
29/02/2020

Operacja 27,02,2020 偶ycz臋 takiej opieki w Polsce i takich lekarzy i podejscia sam jestem farmaceut膮 i pracuje w Polsce w s艂u偶bie zdrowia tak偶e w szpitalach juz 50 lat nikt nie wykry艂 mi w polsce astygmatyzmu i dosta艂em w Ostrawie soczewk臋 toryczn膮 swiat wyglada jakby umyty karcherem czysty i wyra偶ny .Polecam nie ba膰 sie taka opieka i kultura lekarzy 偶e nie wiem kiedy taka bedzie w Polsce. Dojazd i hotel te偶 bez zarzutu zw艂aszcza 偶e jedzie ca艂a masa ludzi. Podr贸偶 do przezycia hotel i sniadanie bardzo dobre . Naprawd臋 warto nie ba膰 sie trzeba tylko sie po zabiegu troch臋 oszczedzac Pozdrawiam wszystkich

Brwin贸w

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obs艂ugi Klienta

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 16:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl
Zadzwo艅 Wy艣lij formularz

Skuteczne leczenie za膰my w OneDayClinic

Skuteczne leczenie za膰my w ODC

Zobacz, co m贸wi膮 o nas pacjenci