Opinie – operacja za─çmy w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za─çmy!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

Czesława Sz.

18/06/2019

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu w dniu 13 czerwca 2019 roku. Operacja przebieg┼éa bezbole┼Ťnie. Podr├│┼╝ do kliniki w Czechach , pobyt w hotelu i powr├│t bardzo przyjemne. Chcia┼éabym tak┼╝e serdecznie podzi─Ökowa─ç za opiek─Ö ze strony pana kierowcy. By┼é wyj─ůtkowo pomocny i uczynny. Jestem osob─ů starsz─ů z ograniczon─ů mo┼╝liwo┼Ťci─ů poruszania si─Ö a pomoc pana kierowcy okaza┼éa si─Ö dla mnie nieoceniona. Dzi─Ökuj─Ö.

Wrocław

Zygmunt K─Ödra

18/06/2019

W ubieg┼éym roku ,maju i czerwcu ,By┼éem na usuwaniu za─çmy w ONE DAY CLINIK .Do dzi┼Ť jest wszystko bardzo dobrze . Pan doktor m├│wi┼é ┼╝e b─Öd─Ö jak snajper .Panie Doktorze i tak jest. Bardzo dzi─Ökuj─Ö .

Oława

Monika

17/06/2019

Witam serdecznie zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éam 12.06.2019 czyli chwil─Ö temu jestem zachwycona klinik─ů ca┼éym personelem medycznym pe┼éen profesjonalizm polecam gor─ůco i wszystkim bardzo dzi─Ökuj─Ö.Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ kierowcy Panu Jackowi i Pani Bogusi z infolinii.

Warszawa

Czesława

16/06/2019

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu w dniu 13 czerwca 2019 roku. Operacja przebieg┼éa bezbole┼Ťnie. Podr├│┼╝ do kliniki w Czechach , pobyt w hotelu i powr├│t bardzo przyjemne. Chcia┼éabym tak┼╝e serdecznie podzi─Ökowa─ç za opiek─Ö ze strony pana kierowcy. By┼é wyj─ůtkowo pomocny i uczynny. Jestem osob─ů z ograniczon─ů mo┼╝liwo┼Ťci─ů poruszania si─Ö a pomoc pana kierowcy okaza┼éa si─Ö dla mnie nieoceniona. Dzi─Ökuj─Ö.

Wrocław

Monika

16/06/2019

Witam zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éam 12.06.2019 gor─ůco polecam klinik─Ö.Dzi─Ökuj─Ö bardzo wszystkim za profesjonalizm i dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta . Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ kierowcy panu Jackowi i pani Bogusi z infolinii pe┼éen profesjonalizm.

Warszawa

Cecylia

12/06/2019

Witam Gor─ůco polecam klinik─Ö bardzo pozytywne wydarzenie jestem bardzo zadowolona profesjonaln─ů i bardzo mi┼éa opieka medyczna zabieg przeprowadzony w pe┼éni profesjonalnie bez komplikacji pi─Ökne czyste hotele jestem ju┼╝ po dw├│ch zabiegach na prawe i lewe oko i musz─Ö r├│wnie┼╝ podzi─Ökowa─ç kierowca panu Krzysztofowi i panu Marcinowi za kompleksow─ů opiek─Ö i organizacje wyjazdu Bardzo dzi─Ökuj─Ö i szczerze polecam

Ole┼Ťnica

Sylwester

11/06/2019

W dniu 7-go maja moja zona miala operacje na pierwsze oko nastepnie w dniu 27-go maja na drugie bylem razem z nia i naprawde niema slow zeby to okreslic jak wspaniale zalatwione i wykonane poczwszy od pani Magdy z wroclawia poprzez pana Irka kierowce a skonczywszy na personelu medycznym . Wszystko wporzadku teraz jedziemy na ostateczna kontrole.Opieka wspaniala wypoczynek w hotelu wraz ze sniadaniem same luksusy. Wielkie gratulacje dla wszystkich pelen profesionalizm. Polecam z calego serca

Grodzisk Mazowiecki

Kazimierz

07/06/2019

Zrobi┼éem oboje oczu, mog─Ö zapomnie─ç o okularach. Sprawny i komfortowy transport z i do domu, warunki w hotelu na jak najwy┼╝szym poziomie. Nigdy nie spotka┼éem si─Ö w Polsce z takim podej┼Ťciem do pacjenta, profesjonalizm i uprzejmo┼Ť─ç na ka┼╝dym kroku. Gdybym mia┼é trzecie oko, bez zastosowania bym skorzysta┼é ­čśë

Ole┼Ťnica

Wiesław

05/06/2019

Z us┼éugi One Day Clinic jestem bardzo zadowolony i dlatego te┼╝ chcia┼ébym bardzo podzi─Ökowa─ç wszystkim , kt├│rzy pomogli mi w odzyskaniu zdrowia . Chcia┼ébym podzi─Ökowa─ç pani na infolinii p. Annie Bednarek ,kt├│ra wprowadzi┼éa nas w szczeg├│┼éy i obja┼Ťni┼éa wszystkie nas nurtuj─ůce pytania , dzi─Ökuj─Ö te┼╝ panom kierowcom za bezpieczny i komfortowy transport do kliniki i z powrotem do domu a w przede wszystkim podzi─Ökowania dla pan├│w lekarzy i ca┼éego personelu za profesjonalne podej┼Ťcie i serdeczn─ů opiek─Ö dla ka┼╝dego pacjenta . Zabiegi zosta┼éy przeprowadzone w ci─ůgu miesi─ůca i teraz mog─Ö zn├│w cieszy─ç si─Ö dobrym wzrokiem . Wszystkie potrzebne badania s─ů przeprowadzone na miejscu, nie potrzeba skierowania ani oczekiwa─ç w kolejce tak jak to jest w naszych szpitalach . Po zabiegach s─ů przeprowadzone badania kontrolne i mo┼╝na cieszy─ç si─Ö ┼╝yciem ze swoimi bliskimi , a wszystkich niezdecydowanych gor─ůco zach─Öcam do skorzystania z us┼éug One Day Clinic .

Kłokock

Stanisława Kędra

05/06/2019

Usuwanie zaćmy w ubiegłym roku ,wczoraj ,04.06 2019 na usuwaniu zaćmy wtórnej. Wszystko super tak jak poprzednio. Podziękowania dla wszystkich a szczególne dla personelu medycznego kliniki. No i kierowcy.

OŁAWA

Wiesław

03/06/2019

Witam,chc─Ö podzi─Ökowa─ç wszystkim za pomoc w usuni─Öciu za─çmy.Polecam Onday Clinic za profesjonaln─ů obs┼éug─Ö,indywidualne podej┼Ťcie do ka┼╝dego pacj─Öta oraz za ┼╝yczliwo┼Ť─ç i trosk─Ö.Wszystkie w─ůtpliwo┼Ťci wyja┼Ťni┼éa pani na infolini ,podzi─Ökowania dla p.Anny Bednarek za opiek─Ö i szczeg├│┼éowe informacje,podz─Ökowania dla pan├│w kierowc├│w za bezpieczny transport i opiek─Ö po zabiegu a przedewszystkim podzi─Ökowania dla pan├│w lekarzy i ca┼éego personelu w klinice w Ostrawie za opiek─Ö i pomoc w odzyskaniu przezmnie wzroku.Wszystko odby┼éo si─Ö w ci─ůgu miesi─ůca: pierwszy zabieg by┼é przerowadzony14.05.2019r a drugi 30.05.2019r.bez kolejek ,wszystkie badania przeprowadzono na miejscu,potrzebna jest tylko decyzja ┼╝e chce si─Ö wr├│ci─ç do zdrowia i dalej cieszy─ç si─Ö ┼╝yciem ze swoimi bliskimi.Jeszecze raz bardzo dzi─Ökuj─Ö i polecam t─ů klinik─Ö.

Kłokock k.Lipna

Jadwiga

30/05/2019

Profesjonalny, energetyczny kontakt od pierwszego telefonu. Kr├│tki termin oczekiwania na zabieg. Komfort dowiezienia do kliniki. Profesjonalny zesp├│┼é w klinice. Przyjemne oczekiwanie na zabieg i po zabiegu. Teraz kropi─Ö co trzy godziny oko i oczekuj─Ö na wizyt─Ö kontroln─ů. Jestem zadowolona i polecam znajomym i nieznajomym. Iciesz─Ö si─Ö, ┼╝e cudnie ┼Ťwieci s┼éoneczko, a po burzach pojawia si─Ö t─Öcza. ­čĹü´ŞĆ­čśĚԜǴŞĆ­čśŹ­čîł

Ole┼Ťnica

Cecylia

23/05/2019

Z us┼éug firmy OneDayClinic jestem bardzo zadowolona. Pe┼éen profesjonalizm pocz─ůwszy od pierwszego kontaktu telefonicznego a┼╝ do ostatniej chwili realizacji us┼éugi. Podczas wst─Öpnych kontakt├│w telefonicznych z firm─ů OneDayClinic Pani Beata Wolska profesjonalnie i bardzo szczeg├│┼éowo wyja┼Ťni┼éa nam wszelkie niuanse i w─ůtpliwo┼Ťci zwi─ůzane z operacj─ů za─çmy. Przygotowa┼éa komplet dokument├│w do podpisania umowy. Nast─Öpnie prowadzi┼éa moj─ů spraw─Ö i koordynowa┼éa poszczeg├│lne etapy. Kontakty telefoniczne z Pani─ů Beat─ů Wolsk─ů by┼éy zawsze mi┼ée i sympatyczne. Soczewki proponowane przez firm─Ö OneDayClinic s─ů jedne z najlepszych, jakie s─ů oferowane obecnie na rynku. Operacja wykonywana jest w klinice w Ostrawie przez wysokiej klasy specjalist├│w. Obs┼éuga jest na najwy┼╝szym poziomie. Lekarze pomagaj─ů w doborze najodpowiedniejszej soczewki indywidualnie dopasowanej do oka pacjenta. Lekarze i personel medyczny kliniki staraj─ů si─Ö zawsze pom├│c pacjentowi. Udzielaj─ů wszelkich porad i odpowiedzi na zadawane pytania. Dow├│z do kliniki odbywa si─Ö busami spod domu. Kierowcy s─ů bardzo pomocni. Opiekuj─ů si─Ö ca┼éy czas pacjentem i za┼éatwiaj─ů podczas wyjazdu wszelkie sprawy organizacyjne zwi─ůzane z pobytem w klinice i zakwaterowaniem na miejscu. Firma jest godna polecenia. Us┼éugi s─ů realizowane na najwy┼╝szym poziomie. W 100% dotrzymywane s─ů wszelkie punkty umowy.

Opole

Janusz

21/05/2019

DZIE┼â DOBRY:)) W dniu wczorajszym tzn. 20 maj 2019 r.by┼éem na zabiegu usuni─Öcia za─çmy w Ostrawie.Pragn─Ö podzieli─ç si─Ö swoj─ů opini─ů na temat wyjazdu i samego zabiegu.Wyjazd odby┼é si─Ö z bardzo dok┼éadnym planem ,o wyznaczonej godzinie.Naszym przewodnikiem by┼é Pan Marcin z Ole┼Ťnicy jest to cz┼éowiek konkretny,stanowczy i przemi┼éy a przede wszystkim bardzo pomocny dla pacjent├│w.Do Ostrawy dotarli┼Ťmy o wyznaczonym czasie. W klinice czeka┼é na nas zesp├│┼é personelu z u┼Ťmiechni─Ötymi buziami i gotowi w przygotowaniu do zabiegu.Ca┼éy przebieg bada┼ä i sam zabieg przebieg┼é profesjonalnie i bezstresowo:).W czasie wyjazdu towarzyszy┼éa mi ┼╝ona i to r├│wnie┼╝ jest zalet─ů dla OneDayClinic kt├│ra umo┼╝liwia obecno┼Ť─ç najbli┼╝szej osoby.10 czerwca mam kolejny termin na zabieg drugiego oka i mam cich─ů nadziej─Ö ┼╝e ponownie b─Ödzie naszym profesjonalnym przewodnikiem Pan Marcin z Ole┼Ťnicy:).

Wrocław

Czesław

13/05/2019

W klinice istnieje dob├│r w┼éa┼Ťciwej soczewki (mo┼╝na wybra─ç soczewk─Ö ponad standardow─ů z pakietu premium). Za┼éo┼╝ono mi soczewk─Ö z ┼╝├│┼ét─ů plamk─ů firmy Alkon. Jedn─ů mam tej firmy ju┼╝ 5 lat i nic si─Ö przez ten czas z ni─ů si─Ö nie dzia┼éo. Po za┼éo┼╝eniu mi drugiej soczewki w ko┼äcu widz─Ö ┼Ťwietnie. Jestem ju┼╝ po drugiej wizycie. Bardzo dobra obs┼éuga, konkretni fachowcy: od kierowcy przez piel─Ögniarki i lekarzy. Wys┼éuchaj─ů Ciebie lepiej ni┼╝ ksi─ůdz na spowiedzi, zdecydowanie polecam. Dbaj o oczy (zdrowie), aby┼Ť widzia┼é ┼Ťwiat kolorowo. Zadzwo┼ä do nich i porozmawiaj. B─Ödziesz zadowolony jak ja.

Legnica

Czesław

13/05/2019

W klinice istnieje dob├│r w┼éa┼Ťciwej soczewki (mo┼╝na wybra─ç soczewk─Ö ponad standardow─ů z pakietu premium). Za┼éo┼╝ono mi soczewk─Ö z ┼╝├│┼ét─ů plamk─ů firmy Alkon. Jedn─ů mam tej firmy ju┼╝ 5 lat i nic si─Ö przez ten czas z ni─ů si─Ö nie dzia┼éo. Po za┼éo┼╝eniu mi drugiej soczewki w ko┼äcu widz─Ö ┼Ťwietnie. Jestem ju┼╝ po drugiej wizycie. Bardzo dobra obs┼éuga, konkretni fachowcy: od kierowcy przez piel─Ögniarki i lekarzy. Wys┼éuchaj─ů Ciebie lepiej ni┼╝ ksi─ůdz na spowiedzi, zdecydowanie polecam. Dbaj o oczy (zdrowie), aby┼Ť widzia┼é ┼Ťwiat kolorowo. Zadzwo┼ä do nich i porozmawiaj. B─Ödziesz zadowolony jak ja.

Legnica

Sylwester

12/05/2019

W dniu 7-go maja 2019 roku pojechalem razem z zona na zabieg usuniecia zacmy do Ostrawy.Jestesmy mile zaskoczeni poczwszy od pani Magdy oraz calego personelu za profesjonalizm.Opieka kierowcy pana Irka bardzo profesjonalna opiekowal sie bardzo dowiozl nas szcesliwie w ta i spowrotem. Jestesmy bardzo zadowoleni co polecamy kazdemu kto potrzebuje zbiegu. Wszyscy podchodza bardzo profesjonalnie do kazdego pacjeta. Nic dodac nic ujac brawo

Grodzisk Mazowiecki

Bogusława W.

11/05/2019

By┼éam w One Day Clinic 2.04, 16.04 i 9.05 od pierwszego kontaktu z P. Bogusi─ů wszystko by┼éo idealnie. ┼Üwietni i sympatyczni kierowcy Grzegorz, Irek i Krzysztof. Mi┼ée panie w recepcji, opieku┼äcze piel─Ögniarki i fachowi lekarze, wszyscy wspaniali i u┼Ťmiechni─Öci mimo nawa┼éu pracy z powodu wyj─ůtkowo du┼╝ej ilo┼Ťci pacjent├│w. Uj─Ö┼éo mnie zachowanie lekarza operuj─ůcego dr Pavel Smehlik – bardzo sympatyczny, mi┼éy i delikatny a przy tym fachowiec. Bardzo ceni─Ö ┼╝yczliwo┼Ť─ç i profesjonalizm. No i nocleg w zamku wspania┼éy. Nigdy o tym bym nie pomy┼Ťla┼éa, ┼╝e b─Öd─Ö t─Öskni─ç za Wami. B─Öd─Ö ka┼╝demu poleca─ç.

Warszawa

Sylwester

11/05/2019

Wlasnie moja zona Zofia miala usuniecie zacmy w dniu 7-go maja 2019 Bylem razem z nia i jestesmy mile zaskoczeni poczawszy od kierowcy pana Irka ktory wykazal sie 100% profesjonalnym dbal o kazdy szczegol.Pani Magda konsultant w Polsce przemila osoba odpowiadala bardzo szczegolowo na kazde pytanie. Na miejscu w Czechach piekegniarki lekarze przemili zabieg wykonany profesjonalnie bez zadnych komplikacji. Niema slow uznania dla calego personelu wybieramy sie tez razem na drugie oko 27-go maja Ta ze wiekie dzieki dla kazdego z osobna .Dlaczego nie moze tak byc tu na miejscu Specjalne podziekowania dla kierowcy pan Irka

Grodzisk Mazowiecki

Bogusława W.

10/05/2019

By┼éam w One Day Clinic 2.04, 16.04 i 9.05 od pierwszego kontaktu z P. Bogusi─ů wszystko by┼éo idealnie. ┼Üwietni i sympatyczni kierowcy Grzegorz, Irek i Krzysztof. Mi┼ée panie w recepcji, opieku┼äcze piel─Ögniarki i fachowi lekarze, wszyscy wspaniali i u┼Ťmiechni─Öci mimo nawa┼éu pracy z powodu wyj─ůtkowo du┼╝ej ilo┼Ťci pacjent├│w. Uj─Ö┼éo mnie zachowanie lekarza operuj─ůcego dr Pavel Smehlik – bardzo sympatyczny, mi┼éy i delikatny a przy tym fachowiec. Bardzo ceni─Ö ┼╝yczliwo┼Ť─ç i profesjonalizm. No i nocleg w zamku wspania┼éy. Nigdy bym nie pomy┼Ťla┼éa, ┼╝e b─Öd─Ö t─Öskni─ç za Wami. Ka┼╝demu b─Öd─Ö poleca─ç.

Warszawa

Adrian

09/05/2019

Co┼Ť niesamowitego! W kwietniu zabiegowi zosta┼éa poddana moja 82-letnia babcia. Dzi─Öki personelowi OneDayClinic widzi bardzo dobrze na jedno oko – bez wahania wyrazi┼éa zgod─Ö na zabieg drugiego oka. Trudno si─Ö dziwi─ç, skoro ka┼╝dy pracownik kliniki – pocz─ůwszy od kierowc├│w, pa┼ä sprz─ůtajacych, recepcjonistek, piel─Ögniarek na lekarzach ko┼äcz─ůc wykaza┼é si─Ö niesamowit─ů trosk─ů i profesjonalizmem. Organizacja pracy na najwy┼╝szym poziomie. Z u┼Ťmiechem i ┼╝yczliwo┼Ťci─ů. Wz├│r plac├│wki medycznej. Pozdrawiam serdecznie ca┼é─ů ekip─Ö kliniki ­čÖé

Ole┼Ťnica/Opoczno

Marian

09/05/2019

Jestem bardzo zadowolony z obs┼éugi. Od samego zarejestrowania do powrotu do domu wszystko przebieg┼éo bardzo sprawnie i profesjonalnie. Informacje jakie dostaje pacjent s─ů wyczerpuj─ůce a obs┼éuga bardzo profesjonalna. Klinika wyposa┼╝ona w bardzo wysokim standardzie a personel profesjonalnie i rzeczowo przygotowany do rozmowy z klientem. Obs┼éuga bardzo mi┼éa i troszcz─ůca si─Ö o pacjenta. Operacja przebieg┼éa bez ┼╝adnych problem├│w. Czu┼éo si─Ö profesjonalizm lekarzy jak i obs┼éugi. Informacje po zabiegu bardzo wyczerpuj─ůce, nie pozostawiaj─ůce niedom├│wie┼ä. Zaplecze noclegowe bez zarzutu. Hotel o bardzo wysokim standardzie, po┼éo┼╝ony w pi─Öknym miejscu.

Zabrze

Andrzej

09/05/2019

Jestem osob─ů w wieku 74 lat ,i w┼éa┼Ťnie jestem ju┼╝ po drugiej operacji oka na za─çm─Ö .Przez kilka lat nie widzia┼éem jak ┼Ťwiat wygl─ůda,nie widzia┼éem ju┼╝ swojej twarzy ,teraz gdy zoperowano mi oczy jestem w ko┼äcu szcz─Ö┼Ťliwszym starszym Panem ,kt├│ry znowu widzi siebie i otaczaj─ůcy nas ┼Ťwiat . Personel medyczny ,lekarze piel─Ögniarki ,kierowca wszyscy troskliwie podchodzili do pacjenta .Opieka naprawd─Ö Super!!!! Nie ma co si─Ö zastanawia─ç ,i robi─ç jak najszybciej operacje za─çmy w┼éasnie w Onedayclinic. Podzi─Ökowania dla wszystkich z Onedayclinic Malbork

Malbork

Marek

06/05/2019

Dobrze jest odzyska─ç wzrok dzi─Öki personelu kliniki OneDayClinic. Pe┼éen profesjonalizm obs┼éugi ca┼éego personelu do pacjenta. Dzi─Ökuj─Ö kierowcy Panu Marcinowi z Ole┼Ťnicy i Panu Grzegorzowi za opiek─Ö podczas podr├│┼╝y.

Młochów

Wiesława

29/04/2019

25.04.2019 mia┼éam operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy. Pan Krzysio – kierowca, pe┼éen profesjonalizm. Od momentu wej┼Ťcia do kliniki do momentu wyjazdu prze┼╝y┼éam jeden wielki szok. Do tej pory si─Ö zastanawiam jak mo┼╝na wszystko zorganizowa─ç, ┼╝eby pacjent by┼é traktowany jak cz┼éowiek. Wszystko na czas. ┼╗adnego czekania . Wszyscy u┼Ťmiechni─Öci i mili. Nocleg i ┼Ťniadanie super. Mo┼╝na? – mo┼╝na. Serdeczne podzi─Ökowania dla ca┼éego personelu.

Warszawa

Piotr

26/04/2019

Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éem 25.04.2019r. Wszystko przebieg┼éo bez ┼╝adnych komplikacji. Dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi za wspania┼é─ů opiek─Ö, profesionalizm, sprawn─ů organizacj─Ö, mi┼é─ů atmosfer─Ö. No i oczywi┼Ťcie kierowcy Panu Krzysiowi, kt├│ry od pocz─ůtku do ko┼äca opiekowa┼é si─Ö nami – cz┼éowiek o wielkim sercu. Dzi─Ökuj─Ö za to, ┼╝e znowu widz─Ö wyra┼║nie ┼Ťwiat. Z ca┼éego serca klinik─Ö OneDayClinic.

Warszawa

Ewa

23/04/2019

16.IV. 2019r. o godzinie 9 by┼éam po zabiegu usuni─Öcia za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie. Wszystko pocz─ůwszy od pierwszego telefonu do konsultantki Pani Klaudii, poprzez wygodny transport i profesjonaln─ů opiek─Ö medyczn─ů ca┼éego zespo┼éu, kt├│ry dba o pacjenta i przeprowadzony zabieg zas┼éuguje na podziw i podzi─Ökowanie. DZI─śKUJ─ś

Krak├│w Nowa Huta

Marian

19/04/2019

Jestem bardzo zadowolony z obs┼éugi. Od samego zarejestrowania do powrotu do domu wszystko przebieg┼éo bardzo sprawnie i profesjonalnie. Informacje jakie dostaje pacjent s─ů wyczerpuj─ůce a obs┼éuga bardzo profesjonalna. Klinika wyposa┼╝ona w bardzo wysokim standardzie a personel profesjonalnie i rzeczowo przygotowany do rozmowy z klientem. Obs┼éuga bardzo mi┼éa i troszcz─ůca si─Ö o pacjenta. Operacja przebieg┼éa bez ┼╝adnych problem├│w. Czu┼éo si─Ö profesjonalizm lekarzy jak i obs┼éugi. Informacje po zabiegu bardzo wyczerpuj─ůce, nie pozostawiaj─ůce niedom├│wie┼ä. Zaplecze noclegowe bez zarzutu. Hotel o bardzo wysokim standardzie, po┼éo┼╝ony w pi─Öknym miejscu.

Zabrze

Małgorzata

18/04/2019

Profesjonalna obsługa. Kompetencja pracowników od najniższego szczebla na wysokim poziomie. Bardzo dobra opieka kierowcy.

Wrocław

Barbara Czerniejewska

17/04/2019

Bardzo dzi─Öku─Ö ca┼éej za┼éodze Kliniki…. by┼éam dwa razy na zabiegu usuni─Öcia za─çmy z oka lewego i prawego.Brakuje mi s┼é├│w aby wyrazi─ç sw├│j podziw i zachwyt od pocz─ůtku,do ko┼äca pe┼éen profesjonalizm,uprzejmo┼Ť─ç….nawet gdyby kto┼Ť bardzo chcia┼é si─Ö do czego┼Ť”przyczepi─ç”to nie ma nic co by by┼éo na nie…..Jeste┼Ťcie wspaniali…..i ┼╝al dusz─Ö ┼Ťciska,┼╝e w Polsce tak nie jest…..

Mosina-Krosno

Jolanta Karnicka

15/04/2019

11 kwietnia mia┼éam zabieg w klinice w Ostravie. Wszystko przebieg┼éo sprawnie i bezpole┼Ťnie. Jestem pod ogromnym wra┼╝eniem profesjonalnej obs┼éugi personelu kliniki jak i Pani Beaty Wolskiej z One Day Clinic. Serdeczne podzi─Ökowania i do zobaczenia jesieni─ů podczas kolejnego zabiegu na drugie oko.

Ole┼Ťnica

Tadeusz

14/04/2019

W dniu 03.04.2019 roku mia┼éem zabieg usuni─Öcia za─çmy i jestem pod ogromnym wra┼╝eniem z jak─ů precyzj─ů i profesjonalizmem zabieg ten zosta┼é wykonany. Jestem pe┼éen podziwu dla lekarzy i personelu medycznego jak r├│wnie┼╝ serdecznie chc─Ö podzi─Ökowa─ç za opiek─Ö i cierpliwo┼Ť─ç w trakcie zabiegu i ca┼éego pobytu w klinice.

K─Öty

Urszula

13/04/2019

Dnia 09.04.2019 przesz┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy.┼Üwietna obs┼éuga pacjenta. Od momentu gdy tylko konsultant planuje termin. Potem perfekcyjnie przebiegaj─ůca podr├│┼╝. W Ostrawie kompetentny zesp├│┼é lekarzy i piel─Ögniarek. Wszystkie etapy podr├│┼╝y, operacji, potem noclegu i kolejnej wizyty zaplanowane tak, aby pacjent czu┼é si─Ö zadbany i profesjonalnie obs┼éu┼╝ony. Wiele musimy si─Ö jeszcze nauczy─ç. Gor─ůco polecam.

Jastrz─Öbie Zdr├│j

Gra┼╝yna

12/04/2019

Witam. Przyjecha┼éam na zabieg za─çmy do Ostrawy. Na lewo oko wykonano 8 marca, na drugie 25 marca,Lekarze bardzo mili, kompetentni,profesjonalna obs┼éuga. Klinika ┼éadnie urz─ůdzona. Warto by┼éo skorzysta─ç z us┼éug czeskich lekarzy,teraz komfort widzenia jest bardzo dobry. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Krak├│w

Urszula

11/04/2019

W dniu 09.04.2019 mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie.Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam.Dobra organizacja logistyczna, doskona┼éa opieka na miejscu, bardzo dobra diagnostyka na dobrej aparaturze. Konsultacja z uwzgl─Ödnieniem dobra pacjenta. Dobry wyb├│r soczewki dobranej do pacjenta. Bardzo dobra atmosfera przed operacj─ů, w czasie i po. Bardzo si─Ö czu┼éam bezpiecznie.Wspania┼éa klinika i personel Wszystko sprawnie i super zorganizowane . Kierowcy mili uprzejmi pomocni,pe┼éen profesjonalizm. Hotel na bardzo dobrym poziomie, jedzenie bardzo dobre, w pakiecie pyszne ┼Ťniadanie , pyszny obiad po operacji na koszt pacjenta ze zni┼╝k─ů 10% dla pacjent├│w .Jeszcze raz bardzo dzi─Ökuj─Ö i gor─ůco polecam. Polecam!

Jastrz─Öbie Zdr├│j

Bo┼╝ena

09/04/2019

W dniu 3.04.2019 mia┼éam operacj─Ö za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie. Organizacja wyjazdu perfekcyjna , opieka lekarska na wysokim poziomie. Jestem zadowolona i szcz─Ö┼Ťliwa dlatego chc─Ö podzi─Ökowa─ç ca┼éemu zespo┼éowi lekarzy i piel─Ögniarek za tak wspania┼é─ů i profesjonalna opiek─Ö. Jestem pozytywnie zaskoczona tak sprawnym za┼éatwianiem sprawy od chwili pierwszego kontaktu z P. Bogusi─ů a┼╝ po ca┼éy personel . Lekarze , piel─Ögniarki bardzo mili atmosfera przyjazna pacjentowi. Wszystko za┼éatwione sprawnie jak w zegarku. Kierowca P. Irek opiekowa┼é si─Ö nami od chwili wyjazdu do samego powrotu. Bardzo polecam. W Polsce nigdzie nie spotka┼éam takiego profesjonalizmu jak w tej klinice.

Skrwilno

Bo┼╝ena

09/04/2019

W dniu 3.04.2019 mia┼éam operacj─Ö za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie. Od momentu zg┼éoszenia do powrotu do domu pe┼éen profesjonalizm.. Bardzo serdecznie chc─Ö podzi─Ökowa─ç ca┼éemu zespo┼éowi lekarzy i piel─Ögniarek za tak wspania┼é─ů opiek─Ö. Jecha┼éam z takim l─Ökiem a tam poczu┼éam si─Ö jak w domu. ┼Üwietna organizacja i wspaniali ludzie. Pierwszy raz spotka┼éam si─Ö z tak serdeczn─ů i wspania┼é─ů opiek─ů lekarsk─ů . Czuj─Ö si─Ö tak jakbym drugi raz si─Ö urodzi┼éa, znowu widz─Ö jasno i wyra┼╝nie. Bardzo polecam zabiegi w tej firmie. Kierowca P. Irek opiekowa┼é si─Ö nami od wyjazdu do samego powrotu. Organizacja i opieka profesjonalizm w ka┼╝dym calu.

Skrwilno

Jan

03/04/2019

Wspaniała klinika i personel Wszystko sprawnie i super zorganizowane . Kierowcy mili uprzejmi pomocni. Głęboko poleca. . Pełen profesjonalizm

Twardogora

Alina

03/04/2019

Witam wszystkich, kt├│rzy czytaj─ů opinie na temat kliniki , zabieg mia┼éam 29.03.2019r. wszystko przebieg┼éo na pi─ůtk─Ö, jad─ůc mia┼éam pewne obawy co do podr├│┼╝y ,organizacji , jednak jak zajechali┼Ťmy na miejsce z Panem Grzegorzem rozwia┼éo moje w─ůtpliwo┼Ťci , tam zostali┼Ťmy potraktowani jak ludzie ,pacjenci ,z szacunkiem, z u┼Ťmiechem personelu ,cudowne piel─Ögniarki, lekarze i wszyscy wok├│┼é, kt├│rzy nas otaczali , jak nie wiele potrzeba cz┼éowiekowi: u┼Ťmiechu i szacunku to nie kosztuje a wiele znaczy . Bardzo dzi─Ökuj─Ö zaczynaj─ůc od kierowcy ,kt├│ry by┼é pomocny przy wysiadaniu z busa i ca┼éemu personelowi ,kt├│rzy si─Ö nami opiekowali serdecznie dzi─Ökuj─Ö . B─Öd─Ö operowana 15.04. na drugie oko z przyjemno┼Ťci─ů pojad─Ö ,i mam nadziej─Ö ,┼╝e odnios─Ö takie samo wra┼╝enie Pozdrawiam ca┼éy personel . Alina.

Łomianki

Ewa

01/04/2019

Spe┼énili┼Ťcie moje oczekiwania, na 6-tk─Ö z plusem. Okres oczekiwania w kraju, jaki mi przedstawiono – wstyd powiedzie─ç, w por├│wnaniu z terminem Waszym, tj. 14-dniowym. Pozdrowienia dla kierownik├│w grupy. Jestem bardzo zadowolona i zbudowana, takim podej┼Ťciem do pacjenta, z jakim si─Ö spotka┼éam w OneDay Clinic. Tak trzyma─ç!

Dzier┼╝oni├│w

Viola córka Zofii Skowrońskiej

01/04/2019

Witam Pisz─Ö w imieniu mojej mamy (lat 82). Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éa wykonany 22.03 2019 . Pragn─Ö wszystkim serdecznie podzi─Ökowa─ç za profesjonalizm, serdeczno┼Ť─ç, troskliwo┼Ť─ç jaka spotka┼éa moj─ů mam─Ö Do tej pory jest ona pod ogromnym wra┼╝eniem tego pobytu. Ca┼éo┼Ť─ç przedsi─Öwzi─Öcia zorganizowana po mistrzowsku, pocz─ůwszy od konsultantek, kierowc─Ö busa, personel medyczny, hotelowy, dos┼éownie wszystko. Nied┼éugo ( ju┼╝ bez l─Öku) wybiera si─Ö na operacj─Ö drugiego oka. Ka┼╝demu b─Öd─Ö poleca┼éa us┼éugi tej firmy. Jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö wszystkim.

Warszawa

Ewa

01/04/2019

Spe┼énili┼Ťcie moje oczekiwania, w Was pok┼éadane, na 6-tk─Ö z plusem. Pozdrawiam opiekun├│w grupy. Czas oczekiwania na zabieg w kraju, jaki mi zaproponowano – a┼╝ wstyd powiedzie─ç, w por├│wnaniu z Waszym – 14-dniowym terminem. Jestem bardzo zadowolona.

Dzier┼╝oni├│w

Ryszard Oleksiuk

01/04/2019

Zdecydowa┼éem si─Ö na pakiet Premium i jestem zachwycony profesjonaln─ů obs┼éug─ů i efektami po usuni─Öciu za─çmy. Przed operacj─ů wszystko by┼éo matowe i szarawe. Teraz kolory s─ů wyraziste, a biel jest naprawd─Ö bia┼éa. Idealnie dobrana soczewka powoduje, ┼╝e brak jakichkolwiek utrudnie┼ä w postrzeganiu otoczenia. Polecam ka┼╝demu wykorzysta─ç mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru soczewki dostosowanej do jego potrzeb. Mia┼éem obawy, ┼╝e operuj─ůc tylko jedno oko pogorszy mi si─Ö np. ocena odleg┼éo┼Ťci , ale nic takiego. Teraz widz─Ö jak 30 lat temu. Nie ma co zwleka─ç, trzeba wykorzysta─ç okazj─Ö.

O┼Ťwi─Öcim

Barbara Czerniejewska

30/03/2019

Jestem zachwycona specjalistami lekarzami,personelem medycznym,opiek─ů oraz ca┼éym zabiegiem usuni─Öcia za─çmy w Klinice…d┼éug─ů rozmow─ů z lekarzem,kt├│ry nie ┼Ťpieszy┼é si─Ö a dok┼éadnie wszystko t┼éumaczy┼é i wyja┼Ťnia┼é.W Polsce jeszcze d┼éugo,d┼éugo nie doczekamy si─Ö takiej opieki medycznej.Sk┼éadam serdeczne podzi─Ökowania dla ca┼éego Personelu oraz pana kierowcy Janka,kt├│ry spod domu mnie zabra┼é i pod dom przywi├│z┼é.Kr├│tkie terminy oczekiwania na zabieg,, bardzo dobra organizacja pobytu : obs┼éuga personelu, ┼╝yczliwo┼Ť─ç, profesjonalne badania i rozmowy z pacjentem. Ca┼éy czas wida─ç zainteresowanie pacjentem. Pe┼ény wywiad lekarski . Panie recepcjonistki oferowa┼éy kaw─Ö , herbat─Ö, ciasteczka. Zakwaterowanie w hotelu wraz ze smacznym ┼Ťniadaniem. Ca┼éy zabieg trwa┼é kr├│tko i by┼é bezbolesny. DZI─śKUJ─ś I POLECAM innym.Po co czeka─ç w kolejkach u nas w Polsce? Korzystajcie z us┼éug OneDayClinic na NFZ,zero formalno┼Ťci, wspania┼éa opieka, za co serdecznie dzi─Ökuj─Ö!

Mosina-Krosno

Irena

30/03/2019

29.03.19 zabieg wyjazd z Warszawy kierowca – przewodnik pan Grzegorz bardzo mi┼éy bezpiecznie sprawnie i szybko dowi├│z┼é nas do celu obs┼éuga w klinice mi┼éa i bardzo profesjonalna hotel-czysto mi┼éo bardzo dzi─Ökuj─Ö wszystkim za dwa tygodnie drugi zabieg Wszystkim bardzo polecam…

Korzeni├│wka

Edmund

27/03/2019

Profesjonalna obs┼éuga na ka┼╝dym etapie realizacji zabiegu. Wspaniali, troskliwi ludzie tworz─ůcy team OneDayClinic. I co najwa┼╝niejsze, po zabiegu zdecydowana poprawa komfortu widzenia. Serdecznie dzi─Ökuj─Ö i polecam!

Ole┼Ťnica

Ryszard

27/03/2019

Jestem zadowolony, zabieg nie trwał długo i był bezbolesny . Personel w klinice jak i kierowca busa bardzo uprzejmy i bardzo profesjonalny . Polecam serdecznie wszystkim.

Grodk├│w

Gra┼╝yna

27/03/2019

Bardzo polecam, dobra organizacja logistyczna, doskona┼éa opieka na miejscu, bardzo dobra diagnostyka na dobrej aparaturze. Konsultacja z uwzgl─Ödnieniem dobra pacjenta. Dobry wyb├│r soczewki dobranej do pacjenta. Bardzo dobra atmosfera przed operacji, w czasie i po. Bardzo si─Ö czu┼éam bezpiecznie. Hotel na bardzo dobrym poziomie, jedzenie bardzo dobre, ┼Ťniadanie w ramach noclegu, obiad po operacji na koszt pacjenta, ale ze zni┼╝k─ů 10% dla pacjent├│w i bardzo dobre. Polecam!

Warszawa

Danuta

26/03/2019

POLECAM a nawet bardzo polecam!!! Pierwsz─ů operacj─Ö mia┼éam 16.01.2019r., a drug─ů 04.02.2019r. Jestem mile zaskoczona pe┼énym profesjonalizmem, pocz─ůwszy od pierwszego telefonicznego kontaktu w One Day Clinic we Wroc┼éawiu, wraz z mi┼éymi i uczynnymi kierowcami, a┼╝ po ca┼éy personel w Ostravie. Lekarze, piel─Ögniarki i panie na recepcji bardzo mili, u┼Ťmiechni─Öci i pomocni. Wszystko sprawnie za┼éatwione, bez czekania i zb─Ödnych nerwowych sytuacji. Szczerze polecam Danuta z Wo┼éomina

Wołomin k/Warszawy

Andrzej

25/03/2019

W OneDayClinic wykona┼éem zabiegi usuni─Öcia za─çmy na obu oczach – w dniach 6.03.2019 i 21.03.2019. Oba zabiegi zosta┼éy wykonane sprawnie i z pe┼énym profesjonalizmem. Przed zabiegiem otrzyma┼éem rzeczow─ů informacj─Ö o wymaganym przygotowaniu i przebiegu zabiegu. Zalet─ů operacji wykonywanych w Ostrawie, opr├│cz kr├│tkiego terminu oczekiwania, jest mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru soczewki ponadstandardowej, odpowiedniej do oczekiwa┼ä pacjenta. Dogodny transport, wysoki poziom obs┼éugi w klinice i dobrej jako┼Ťci hotel w Cha┼éupkach to kolejne zalety wyjazd├│w organizowanych przez OneDayClinic. Szczerze polecam us┼éugi tej firmy.

Okolice Wrocławia

Andrzej

24/03/2019

jestem juz po operacj zacmy,jestem bardzo zadowolony z przebiegu zabiegu ,z personelu medycznego,poprostu ze wszystkiego,bardzo mila i profesjonalna obsluga,klinika na najwyzszym standardzie,a najwazniejsze ze dobrze widze i to zawdzieczam dr. Tomas Prusenovsky za co serdecznie dziekuje.Polecam wszystkim ktorzy maja zacme ,tylko tam i tylko tam i co jest tez wazne ,koszt operacji z dojazdem i hotelem nie wygorowany ,nalezy tez wspomiec o p,kierowcy ktory opiekuje sie cala grupa

wroclaw

Zenon Truszkowski

21/03/2019

18.03.2019 mia┼éem wykonany zabieg na jednym oku w klinice w Ostrawie. Personel, lekarze jak i obs┼éuga kierowcy przewodnika – wszystko przeprowadzone wzorowo. Nocleg ze ┼Ťniadaniem w Zameczku w Cha┼éupkach wy┼Ťmienity. Polecam firm─Ö OneDayClinic ka┼╝demu pacjentowi ze wzgl─Ödu na jako┼Ť─ç przeprowadzonego zabiegu jak i cen─Ö. W por├│wnaniu do innych firm zajmuj─ůcych si─Ö za─çm─ů cena by┼éa prawie dwukrotnie ni┼╝sza. Pozdrawiam Zenon

Wrocław

Jan

20/03/2019

Pisz─Ö w imieniu ojca Jana.Dzisiaj wr├│ci┼é od Was po zabiegu za─çmy.Jest bardzo zadowolony, pe┼éen profesjonalizm, wszyscy bardzo mili, pocz─ůwszy od kierowcy busa sko┼äczywszy na personelu. W kwietniu jedzie z drugim okiem. Bardzo dzi─Ökujemy.

Knur├│w

Jolanta

19/03/2019

Jestem 2 dni po zabiegu. Ogromna poprawa widzenia­čśŐ. Za 2 tygodnie zabieg na 2 oko. Juz si─Ö nie mog─Ö doczeka─ç. Wspanialy personel, nowoczesny sprz─Öt, dok┼éadne badania, szczeg├│┼éowe informacje. Fachowo, sprawnie i bardzo sympatyczna atmosfera. Dzi─Ökuj─Ö ÔŁĄ´ŞĆ

Warszawa

Wanda

18/03/2019

Witam Pa┼ästwa serdecznie 20 XI 2018r mieli┼Ťmy z m─Ö┼╝em operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy, a 10 XII 2018r by┼éo u mnie operowane drugie oko. Jeste┼Ťmy bardzo wdzi─Öczni i zadowoleni. Przemi┼éa obs┼éuga, ca┼éy personel medyczny bardzo profesjonalny. Kierowcy busa bardzo uprzejmi i pomocni. Na miejscu wspania┼éa kawa z expresu. Hotel o wysokim standardzie. Bardzo dzi─Ökujemy za wspania┼é─ů pomoc lekarsk─ů, a w szczeg├│lno┼Ťci : Mgr Mittasch, Dr Richardowi Holan, Dr Tomasowi Prusnowskiemu oraz Dr Jurai Uminskiemu. Wdzi─Öczni pacjenci Wanda, Franciszek Ciep┼éy ze ┼Üwiebodzic

Świebodzice

Helena

17/03/2019

Zabiegi mia┼éam 14.02.2019 r. i 11.03.2019 r, . Z obu wizyt w klinice jestem bardzo zadowolona. Opieka lekarzy i piel─Ögniarska na wysokim poziomie. Bardzo mili i profesjonalni . Czekam jeszcze na badanie kontrole drugiego oka i my┼Ťl─Ö ┼╝e b─Ödzie te┼╝ ok-polecam .

Warszawa

Jadwiga

16/03/2019

Dla mnie wszystko na plus od transportu po zabieg i nocleg .Jestem bardzo zadowolona, szczeg├│lne podzi─Ökowania dla kierowcy Pana Grzegorza . Pozdrawiam Jadwiga z Ostrowi Maz.

OSTROW MAZ

J├│zef

06/03/2019

A┼╝ trudno uwierzy─ç, ┼╝e mo┼╝e by─ç lepiej ni┼╝ na co dzie┼ä si─Ö stykamy w kontaktach ze s┼éu┼╝b─ů zdrowia. A JEDNAK!! Polecam wizyt─Ö w OneDay Clinic w Ostrawie. Super personel, od konsultant├│w, kierowc├│w busa,piel─Ögniarek do wspania┼éych lekarzy – serdeczni,profesjonalni ludzie. Wreszcie poczu┼éem si─Ö pacjentem dobrze zaopiekowanym. Wzrok przebadany na doskona┼éym sprz─Öcie, zabieg obu oczu bezbolesny, sprawnie wykonany. Po zabiegu ┼╝adnych komplikacji, wspania┼ée samopoczucie, polecam! Ju┼╝ od pocz─ůtku zg┼éoszenia w biurze Wroc┼éaw czu┼éo si─Ö serdeczno┼Ť─ç i ch─Ö─ç pomocy ze strony p. konsultantki BOGUSI Z. Ludzie nie czekajcie w kolejkach,bo po co? Korzystajcie z us┼éug OneDayClinic na NFZ,zero formalno┼Ťci, wspania┼éa opieka, za co serdecznie dzi─Ökuj─Ö!

GŁOGÓW

Andrzej

28/02/2019

Jestem ju┼╝ po zabiegach /4.02. i 25.02.2019/ Rewelacja! To o czym czyta┼éem przed zabiegiem , my┼Ťla┼éem ┼╝e te opinie s─ů napisane dla potrzeb Kliniki. Po zabiegach jestem w pe┼éni zadowolony i usatysfakcjonowany wykonaniem us┼éugi. W pe┼éni zgadzam si─Ö z wpisami pacjent├│w kt├│rzy udzielili pozytywnych opinii. Kr├│tkie terminy oczekiwania na zabieg /w moim przypadku 2 tygodnie/, bardzo dobra organizacja pobytu : obs┼éuga personelu, ┼╝yczliwo┼Ť─ç, profesjonalne badania i rozmowy z pacjentem. Ca┼éy czas wida─ç zainteresowanie pacjentem. Pe┼ény wywiad lekarski . Panie recepcjonistki oferowa┼éy kaw─Ö , herbat─Ö, wod─Ö lub ciasteczka. Zakwaterowanie w hotelu wraz ze smacznym ┼Ťniadaniem. Ca┼éy zabieg trwa┼é kr├│tko i by┼é bezbolesny. DZI─śKUJ─ś I POLECAM innym.

ŚRODA ŚLĄSKA

MARIA

18/02/2019

W dniu 14.02.19 mia┼éam usuni─Öcie za─çmy w OneDayClinic. Pierwszy kontakt telefoniczny i rozmowa z pracownikiem Biura we Wroc┼éawiu przekona┼éa mnie o s┼éusznym wyborze Kliniki. Przyjazd i pobyt w Klinice tylko potwierdzi┼é, ┼╝e lekarze i piel─Ögniarki, to specjali┼Ťci wysokiej klasy. Potrafi─ů swoj─ů wiedz─Ö nie tylko umiej─Ötnie zastosowa─ç, ale te┼╝ w przyst─Öpny spos├│b przekaza─ç pacjentowi. Troskliwa opieka pracownik├│w Kliniki, komfortowe warunki stworzone przed i po zabiegu zas┼éuguj─ů na uznanie. Wkr├│tce mam zabieg na drugie oko, b─Öd─Ö znowu pod najlepsz─ů opiek─ů jak─ů zapewnia Klinika. DZI─śKUJ─ś WSZYSTKIM!!!!

KRAKÓW

Maria

17/02/2019

W dniu 14.02. br mia┼éam operacj─Ö za─çmy lewego oka. Pierwszy kontakt telefoniczny z pracownikiem biura upewni┼é mnie, ┼╝e dokona┼éam dobrego wyboru Kliniki. Dojazd i pobyt w Klinice potwierdzi┼é, ┼╝e zesp├│┼é lekarzy, piel─Ögniarek – to specjali┼Ťci z du┼╝─ů wiedz─ů i umiej─Ötno┼Ťciami jej zastosowania. Troskliwa opieka pracownik├│w i komfortowe warunki przed i po zabiegu sprawi┼éy, ┼╝e zdecydowa┼éam si─Ö na zabieg prawego oka za trzy tygodnie .

Krak├│w

Henryk

17/02/2019

Jestem pod wielkim wra┼╝eniem profesjonalizmu,rzetelno┼Ťci i jako┼Ťci organizacji pracy oraz obs┼éugi pacjent├│w. Obs┼éuga zar├│wno czeska jak i polska bardzo mi┼éa.Marzy mi si─Ö taka obs┼éuga w naszych powiatowych przychodniach/ ale to chyba lata ┼Ťwietlne/. Pozdrawiam P. Krzysztofa , kt├│ry jest nie tylko kierowc─ů busa ale te┼╝ opiekunem grupy,zr├│d┼éem informacji i otwartego oraz ┼╝yczliwego podej┼Ťcia do spraw os├│b , za kt├│re czuje si─Ö odpowiedzialny

Gi┼╝ycko

SATURNIN

15/02/2019

Jestem pod wielkim wra┼╝eniem. Profesjonalizm na ┼Ťwiatowym poziomie. Bardzo mi┼éa obs┼éuga. WIELKIE S┼üOWA UZNANIA!!! Moja ocena w skali 10 stopniowej to 12 – ca┼ékowicie zas┼éu┼╝one. Polecam wszystkim, czekaj─ůcym na usuni─Öcie za─çmy. Nie szukajcie innych firm, szkoda czasu. Za┼éatwiajcie w OneDayClinic. Wczoraj mia┼éem usuni─Öt─ů za─çm─Ö z jednego oka i dzisiaj na to oko widz─Ö, jakbym znowu mia┼é na┼Ťcie-lat. Za trzy tygodnie – drugie oko. Czekam z niecierpliwo┼Ťci─ů. Wielkie, wielkie dzi─Öki!!!

Wrocław

Łucja

14/02/2019

Super opieka medyczna, super klinika! Udane i bezkonfliktowe zabiegi obu oczu! Odzyskała 100 procent wzroku!

Krotoszyce

Alojzy

13/02/2019

Jestem pierwszy dzie┼ä po zabiegu w One Day Clinic. Widz─Ö wyra┼║nie wszystko a przed operacj─ů wszystko by┼éo tak jakby za mg┼éom .Chcia┼éam z┼éo┼╝y─ç podzi─Ökowania i tak zaczn─Ö od Pani Beaty do kt├│rej wykona┼éem pierwszy telefon by si─Ö um├│wi─ç na wyjazd bardzo mi┼éy kontakt i profesjonalne podej┼Ťcie do sprawy, potem dzi─Ökuj─Ö Panu Rafa┼éowi kierowcy z busa kt├│rym dowi├│z┼é nas bezpiecznie do kliniki w Ostrawie . Ca┼éemu personelowi w Ostrawie pocz─ůwszy od Pani w recepcji , piel─Ögniarkach , lekarzach i opiekunach. Naprawd─Ö wszystkim Polecam . Do tego nocleg w pi─Öknym zameczku , ┼Ťniadanko ( szwedzki st├│┼é) bez b├│lu w mi┼éej atmosferze. Pe┼éen Profesjonalizm opieka przed i po operacji Super. Wszystko bez b├│lu i w mi┼éej atmosferze . Do kontroli jad─Ö za dwa – trzy tygodnie to r├│wnie┼╝ wystawi─Ö opini─Ö. Gor─ůco Polecam.

okolice Gliwic

Emilia

10/02/2019

Dzi─Ökuj─Ö za przywr├│cenie mi widzenia pi─Ökna tego ┼Ťwiata, w pe┼énych barwach. Emi.

Libi─ů┼╝

Danusia Gumna

09/02/2019

W dniu 08.02.2019 wr├│cili┼Ťmy z tat─ů z operacji za─çmy z kliniki w Ostrawie. Jestem zszokowana wszystkim obs┼éuga jeszcze tu we Wroc┼éawiu przez pani─ů Beat─Ö kt├│rej bardzo dzi─Ökuj─Ö. A tak┼╝e kierowcy kt├│ry wi├│z┼é nas na zabieg i z powrotem do domku za zainteresowanie zdrowiem taty. No i oczywi┼Ťcie personel w klinice Panie recepjonistki przemi┼ée i sympatyczne wszystko wyt┼éumacz─ů pokieruja. Lekarze i piel─Ögniarki pe┼éen profesjonalizm u┼Ťmiechni─Öci sympatyczni przemili. Wszystko na najwy┼╝szym poziomie. ┼╗yczy─ç sobie tylko takiego personelu w polskich klinikach. I na koniec hotel pi─Öknie po┼éo┼╝ony pyszne jedzenie i obs┼éuga super.

WROCŁAW

Danusia

09/02/2019

W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éam 8.02.2019 r z kliniki w Ostrawie. By┼éam jako opiekun ojca i jestem zszokowana wszystkim. Pocz─ůwszy od konsultanta p. Beaty z Wroc┼éawia kt├│ra opowiedzia┼éa o przebiegu wyjazdu a sko┼äczywszy na kierowcach. Sama klinika w Ostrawie rewelacja wszyscy mili pomocni u┼Ťmiechni─Öci cz┼éowiek nie czuje si─Ö jak intruza jest tam poprostu rewelacyjnie. Hotel na najwy┼╝szym poziomie dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta przez personel kliniki nie do opisania. Polecam wszystkim bo naprawd─Ö zabieg trwa 15 minut i jest na najwy┼╝szym poziomie. Ju┼╝ jeste┼Ťmy um├│wieni 28 lutego na drugie oko tak┼╝e naprawd─Ö klinika jest REWELACYJNA polecam wszystkim potrzebuj─ůcym.

Wrocław

Maria Teresa Kamińska

06/02/2019

Serdecznie dzi─Ökuj─Ö firmie OneDayClinic , jego profesjonalnemu personelowi , a szczeg├│lnie Doktorowi Jurijowi Urminskiemu za szybki i bardzo sprawny przebieg wszystkich zabieg├│w, ┼é─ůcznie z transportem i zakwaterowaniem !!!!!! – mia┼éam usuni─Öcie za─çmy na obu oczach, w listopadzie i grudniu 2018. Obs┼éuga bardzo serdeczna zar├│wno kontakt telefoniczny i na miejscu w klinice. Oba zabiegi bardzo udane ( kr├│tkie 2o minut jeden i 10 minut drugi ), bez komplikacji, czuj─Ö si─Ö dobrze, widz─Ö i czytam bez okular├│w. Polecam z ca┼éego serca wszystkim t─Ö klinik─Ö – nie naci─ůga na dodatkowe koszty, wr─Öcz doradza … – bardzo uczciwa i szczeg├│lnie Doktora Urmi┼äskiego Pozdrawiam. Bardzo dzi─Ökuj─Ö i ┼╝ycz─Ö wszystkim pracownikom kliniki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Ps. Ju┼╝ dwie osoby z mojego polecenia skorzysta┼éy z tej kliniki i s─ů bardzo zadowolone jak ja !!!

Warszawa

Paweł

05/02/2019

28 01 przeszed┼éem w ODC zabieg usuni─Öcia za─çmy profesjonalne podej┼Ťcie do klienta mi┼éa obs┼éuga po zabiegu efekt ju┼╝ 2 dnia Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla pani Bogusi z Wroc┼éawia jest wspania┼é─ů i bardzo pomocn─ů kobiet─ů, wielki szacunek dla pani. Je┼╝eli b─Öd─Ö mia┼é problem z drugim okiem to tylko w ODC w Ostrawie polecam wszystkim bardzo bo warto

Łychowska Wola

Ewa

30/01/2019

16.01.19 przesz┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy, a w dniu dzisiejszym /30.01/ kilka godzin temu wr├│ci┼éam z planowanej kontroli z kliniki w Ostrawie- wszystko w jak najlepszym porz─ůdku. Sw├│j pierwszy kontakt z One Day Clinic mia┼éam w pierwszych dniach stycznia tego roku, w dniu jutrzejszym stycze┼ä si─Ö ko┼äczy ,a moje oko ju┼╝ po zabiegu i planowanej po 2 tygodniach kontroli. Jestem mile zaskoczona kontaktami od pierwszej rozmowy telef.z siedzib─ů we Wroc┼éawiu, gdzie zosta┼éam obszernie poinformowana o ca┼éo┼Ťci przedsi─Öwzi─Öcia, dokumenty dosta┼éam mailem i po wydrukowaniu i wype┼énieniu zabra┼éam z sob─ů na zabieg (nigdzie nie musia┼éam biega─ç,czeka─ç itp.) Wszystkie informacje, ┼é─ůcznie z kontaktem p.kierowcy o szczeg├│┼éach wyjazdu zosta┼éy dotrzymane. Ca┼éy personel lekarski-piel─Ögniarski i techniczny bardzo mi┼éy, u┼Ťmiechni─Öty i pomocny. Wszystko sprawnie za┼éatwiane, bez czekania i nerw├│w tak w┼éa┼Ťnie powinien wygl─ůda─ç kontakt pacjenta z pracownikami medycyny. Zar├│wno sama jazda (przemili,pomocni p.kierowcy- ,┼Ťwietnie je┼╝d┼╝─ůcy, ca┼éy personel kliniczny,warunki jakie tam panuj─ů, ┼Ťwietny hotel w pa┼éacyku ze ┼Ťniadaniem ( w dniu zabiegu) i prawdziwa,┼╝yczliwa opieka nad nami, s─ů godne na┼Ťladownictwa. Bardzo,bardzo dzi─Ökuje za opiek─Ö i mo┼╝liwo┼Ť─ç szybkiego polepszenia mi komfortu ┼╝ycia Ewa Z z Warszawy.

Warszawa

Dariusz Czaplicki

29/01/2019

Chcia┼ébym podzi─Ökowa─ç w imieniu moich te┼Ťci├│w pani Emilii Prus za super przeprowadzenie przez ca┼éy proces rejestracja zabieg kontrola.Nie b─Öd─Ö si─Ö powtarza┼é ,┼╝e jest to super profesjonalnie zorganizowana klinika to oczywi┼Ťcie okaza┼éo si─Ö prawd─ů, ┼╝e ca┼éy personel jest dla pacjenta w ka┼╝dym momencie uprzejmy i ,┼╝e pacjent jest informowany o tym co i jak b─Ödzie przebiega┼éo no i to wszystko spokojnym g┼éosem i z u┼Ťmiechem na twarzy . Podziel─Ö si─Ö jedn─ů refleksj─ů kt├│ra mnie nasz┼éa po ca┼éej tej operacji /poniewa┼╝ by┼éem jako osoba towarzysz─ůca te┼Ť─ç lat 80 i po udarach/ot├│┼╝ widzia┼éem i s┼éucha┼éem tych ludzi przed zabiegiem i nast─Öpnego dnia po i tyle ciep┼éych s┼é├│w dawno nie s┼éysza┼éem. Gdyby┼Ťcie Pa┼ästwo chcieli kiedy┼Ť zmieni─ç nazw─Ö to ja proponuj─Ö FABRYKA SZCZ─ś┼ÜLIWYCH LUDZI . Zdecydowanie polecam i dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi ODC

Brodnica

Danuta

26/01/2019

Wróciłam wczoraj z Ostrawy z zabiegu usunięcia zaćmy. Był to drugi zabieg. W tak krótkim czasie wyleczyłam oba oczy. Jestem bardzo zadowolona i polecam One Day Clinic. Bardzo sprawna organizacja, przemiła obsługa lekarzy i pielęgniarek, pani z infolinii z Wrocławia i opiekuna kierowcy Pana Mariana bardzo przemili i pomocni. Pozdrawiam Danuta.

Trzebnica

Bianka

26/01/2019

Wszystko bardzo sprawnie zorganizowane. Personel bardzo mi┼éy i kompetentny. I lekarze i piel─Ögniarki, rejestratorki cierpliwi, troskliwi, i uwa┼╝ni. Kierowca r├│wnie┼╝ uprzejmy i pomocny. Zakwaterowanie w przepi─Öknym pa┼éacyku, bardzo czysto i wygodnie. Ale to co najwa┼╝niejsze, jestem kilka dni po operacji i widz─Ö! Nie mam ┼╝adnych obrz─Ök├│w, zasinie┼ä, wszystko jest wspaniale. Wci─ů┼╝ nie rozumiem dlaczego nie da si─Ö tak tego robi─ç w Polsce. Bardzo dzi─Ökuj─Ö za opiek─Ö.

Łódź

Marek

23/01/2019

09 stycznia 2019 roku mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy zaaran┼╝owany w OneDayClinic i wykonany w EuroClinic w Ostrawie. Zabieg wykonany profesjonalnie, szybko i bez ┼╝adnych problem├│w ani powik┼éa┼ä. Kierowcy Krzysztof i Grzegorz dowie┼║li nas z Warszawy do Ostrawy i z powrotem bezproblemowo i bezpiecznie. Klinika wyposa┼╝ona w nowoczesn─ů profesjonaln─ů aparatur─Ö, na kt├│rej wykonano sprawnie wszelkie niezb─Ödne badania i pomiary mojego oka. Kontrola wykonana po trzech tygodniach wykaza┼éa poprawno┼Ť─ç wykonania zabiegu. W marcu tego roku wr├│c─Ö do EuroClinic usun─ů─ç za─çm─Ö z drugiego oka. M├│j zabieg by┼é trudniejszy, poniewa┼╝ usuni─Öto mi astygmatyzm. Moje oko widzi doskonale a ja jestem szcz─Ö┼Ťliwy, ┼╝e moje problemy znikn─Ö┼éy. Polecam wszystkim t─Ö nowoczesn─ů i przyjazn─ů nawet dla starszych ludzi EuroClinic i firm─Ö OneDayClinic we Wroc┼éawiu. Ja jestem zadowolony.

Warszawa

Marek

23/01/2019

9 stycznia 2019 roku w EuroClinic w Ostrawie mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy z prawego oka. Z Warszawy zabrano mnie busikiem razem z innymi pacjentami. Kierowca Krzysiek jecha┼é bezpiecznie i szybko w obie strony. Klinika nowocze┼Ťnie wyposa┼╝ona w szereg specjalistycznych urz─ůdze┼ä. Obs┼éuga do┼Ť─ç liczna, uprzejma i u┼Ťmiechni─Öta pozytywnie odnosz─ůca si─Ö do pacjent├│w. Po zabiegu odwieziono mnie do hotelu w Polsce kilkana┼Ťcie kilometr├│w od kliniki. Pok├│j czysty ciep┼éy.Rano kierowca dowi├│z┼é nas do kliniki na kontrol─Ö i z powrotem do Warszawy. Czu┼éem si─Ö doopiekowany i zadowolony. Trzy tygodnie p├│┼║niej kierowca Grzegorz zabra┼é nas kilkoro pacjent├│w z Warszawy na kontrol─Ö do EuroClinic do Ostrawy. To by┼éa prawdziwa przyjemno┼Ť─ç us┼éysze─ç po kontrolnym badaniu, ┼╝e oko zrasta si─Ö prawid┼éowo i nie ma ┼╝adnych powik┼éa┼ä. Chc─Ö zrobi─ç nast─Öpne oko r├│wnie┼╝ w EuroClinic ju┼╝w marcu tego roku. Polecam wszystkim maj─ůcym za─çm─Ö EuroClinic w Ostrawie. Nie czeka┼éem d┼éu┼╝ej ni┼╝ dwa tygodnie, wszystko odby┼éo si─Ö wed┼éug planu, spokojnie i bezpiecznie w sterylnych warunkach. Polecam EuroClinic.

Warszawa

Władysław

21/01/2019

Bardzo dobra informacja, pocz─ůwszy od kontaktu z konsultantem we Wroc┼éawiu. W moim przypadku p. Emilia. Potem b. dobry przejazd niedu┼╝ym busikiem z p. Rafa┼éem. Sympatyczny, dobry kierowca. Wszystko punktualnie, zgodnie z zapowiedzi─ů. Na miejscu w Ostrawie szybka rejestracja. Puszczano film instrukta┼╝owy na temat zabiegu usuwania za─çmy i zachowania po zabiegu. Potem kontrolna wizyta u lekarza, kt├│ry dok┼éadnie bada i wyja┼Ťnia przebieg zabiegu. Sam zabieg jest kr├│tki, podczas kt├│rego lekarz wyja┼Ťnia jaki wykonuje czynno┼Ťci. Lekarzchirurg okulista nie tylko do┼Ťwiadczony, ale te┼╝ bardzo mi┼éy. Sympatyczna i mi┼éa obs┼éuga lekarzy i piel─Ögniarek. W klinice mo┼╝na skorzysta─ç z bezp┼éatnej kawy, herbaty, wody, s─ů te┼╝ ma┼ée kruche ciasteczka. Po zabiegu pacjenci s─ů zawo┼╝eni do hotelu. Czystego, mi┼éego, z dobrym ┼Ťniadaniem. Na drugi dzie┼ä jeszcze raz pacjenci jad─ů do Kliniki gdzie lekarz dokonuje kontroli po zabiegu. A potem ju┼╝ szbki powr├│t z p. Rafa┼éem do domu. W ramach tych pieni─Ödzy jest te┼╝ kontrolne badania po 2-3 tygodniach. Po zabiegu widz─Ö ju┼╝ li┼Ťcie na drzewie.Ja jestem um├│wiony na nast─Öpny termin usuni─Öcia za─çmy na drugim oku. Mog─Ö naprawd─Ö poleci─ç t─ů Klinik─Ö i pracuj─ůcych tam lekarzy i obs┼éug─Ö. Serdecznie dzi─Ökuj─Ö i polecam. Wdzi─Öczny pacjent z Tenczynka, W┼éadys┼éaw

wie┼Ť Tenczynek k. Krakowa

Marek

16/01/2019

Jestem pod wra┼╝eniem !W Polsce w ramach nfz wszczepiaj─ů chi┼äskie soczewki kupowane na kg, W ostrawie (onedayclinik) czeka┼éem 10 dni. Dow├│z busem,badania, dob├│r soczewki,zabieg, chotel ze ┼Ťniadaniem pok├│j 1 osobowy, nast─Öpnego dnia badania i powr├│t.Za2-3 tegodnie dow├│z i powr├│t busem na sprawdzenie,Mi┼éo tanio i profesjonalni.Koszt to tylko dop┼éata za soczewk─Ö i 300z┼é za logistyk─Ö,Zwrot nfz po stronie kliniki,Polecam.Poprawa widzenia ju┼╝ nast─Öpnego dnia.W hotelu zni┼╝ka na obiad 20%.

Antoniew k.Łodzi

BOHDAN

14/01/2019

Tak jak inni pacjenci kliniki ,ja r├│wnie┼╝ chcia┼ébym opisa─ç wra┼╝enia. A wi─Öc pierwszy bardzo dobry kontakt z pani─Ö Beat─ů – konsultantem One Day Clinic , kt├│ra dok┼éadnie i z wielk─ů cierpliwo┼Ťci─ů informowa┼éa o ca┼éej procedurze zabiegu. Jestem po zabiegu za─çmy w ONE DAY CLINIC . Obs┼éuga medyczna na bardzo wysokim poziomie, operowa┼é zesp├│┼é czeski, zabieg bezbolesny i kr├│tki. Podczas zabiegu lekarz informowa┼é na bie┼╝─ůco co b─Ödzie wykonywane. Na zako┼äczenie podzi─Ökowa┼é za wsp├│┼éprac─Ö podaj─ůc r─Ök─Ö. Na drugi dzie┼ä odby┼éa si─Ö dok┼éadna kontrola operowanego oka poprzez przyrz─ůdy optyczne.Wr─Öczona zosta┼éa r├│wnie┼╝ kompletna dokumentacja w j.polskim. Zakwaterowanie w hotelu / zameczku / w bardzo dobrych warunkach, na ┼Ťniadanie st├│┼é szwedzki. Przez ca┼éy okres opiekowa┼é si─Ö nami p. Marcin b─Öd─ůc zarazem kierowc─ů.

Wrocław

Malgorzata Majmesku

11/01/2019

Jestem po dw├│ch zabiegach.Pierwszy 19.listopad,drugi 10.grudnia.Calemu personelowi….,zaczynaj─ůc od P.Grzegorza -kierowcy poprzez Panie recepcjonistki,Panie piel─Ögniarki,A na Lekarzach ko┼äcz─ůc… dzi─Ökuj─Ö i serdecznie pozdrawiam.

Warszawa

Gertruda

11/01/2019

Jestem zadowolona i zaskoczona z podejcia do ludzi personslu i Lekarzy . Klinike moge polecic kazdemu

Opole

Roman

10/01/2019

┼Üwietna obs┼éuga pacjenta. Od momentu gdy tylko konsultant planuje termin. Potem perfekcyjnie przebiegaj─ůca podr├│┼╝. W Ostrawie kompeteny zesp├│┼é lekarzy i piel─Ögniarek. Wszystkie etapy podr├│┼╝y, operacji, potem noclegu i kolejnej wizyty zaplanowane tak, aby pacjent czu┼é si─Ö zadbany i profesjonalnie obs┼éu┼╝ony. Po wizycie w polskich szpitalach. Wizyta w Czechach to inna bajka! Gor─ůco polecam.

Chojn├│w

BOZENA TURBAKIEWICZ

08/01/2019

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w klinice w Ostrawie pierwszyzabieg 11.12.2018 nastepny by┼é wykonany 7.01.2019. Us┼éuga medyczna zosta┼éa wykonana na najwy┼╝szym poziomie, w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Jestem te┼╝ pod wra┼╝eniem perfekcyjnej organizacji ca┼éego wyjazdu. Opiekun pan Marci z O┼éawy bardzo troskliwie si─Ö Nami opiekowa┼é do klinki oraz z One Day Clinic, oraz Szczegulnie za odebranie Nas wszystkich w trudnych warunkach ┼Ťniegu oraz ┼Ťlizgiej drogi z pod drzwi Hotelu.Polecem klinike . Opieka i personel bardzo sympatyczni oraz profesjonalni.

WROCLAW

BOZENA TURBAKIEWICZ

08/01/2019

JESTEM PO DWOCH OPERACJACH ZACMY W KLINICE OneDayClinik w OSTRAWIE, PIERWSZA MIALA WYKONANA 11.12.2018 DRUGA 7.01.2019 IJESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WYKONANEGO ZABIEGU,ORAZ CHCE BARDZO PODZIEKOWAC PANU MARCINOWI Z OLESNICY . BARDZO ZADBAL O SWOICH PODOPIECZNYCH ORAZ ZA POMOC .NADMIENIAM ZE W DNIU WYJAZDU 8/01.2019 Z POD HOTELUPAN MARCIN PODJECHAL POD SAME DRZWI HOTELU BUSEM W TROSCE ZEBY NIKOMU NIC SIE NIE STALO COS ZLEGO,BYLO BARDZO SLISKO I DUZO SNIEGO .JESZCZE RAZ DZIEKUJE BARDZO,JESLI KTOS CHCE SIE ZDECYDOWAC NA TAKI ZABIEG TO POLECAM

WROCLAW

Jerzy Skolimowski

06/01/2019

Szybki i wygodny transport. Opieka w Ostrawie bez zarzutu. Jecha┼éem na operacj─Ö z nadziej─ů na ostateczne rozstrzygni─Öcie dotycz─ůce wyboru soczewki i powiem z ca┼é─ů pewno┼Ťci─ů, ┼╝e si─Ö nie zawiod┼éem. Ju┼╝ jest lepiej ni┼╝ by┼éo. To na co chcia┼ébym zwr├│ci─ç uwag─Ö to, ┼╝e lekarz badaj─ůcy wzrok na kwalifikacjach nie naci─ůga na zb─Ödne koszty. Mnie jako zawodowemu kierowcy poleci┼é Premium Tr a by┼éem przygotowany na VIP. Polecam ich us┼éugi.

Warszawa

Adam

05/01/2019

Wszystkim gor─ůco polecam t─ů Klinik─Ö! By┼éem dwa razy w Ostrawie na operacji za─çmy i by┼é to strza┼é w dziesi─ůtk─Ö! W Polsce po wizycie prywatnej u okulisty by┼éem za┼éamany. Pani dr stwierdzi┼éa ┼╝e za─çma jest tak zaawansowana ┼╝e ┼╝aden lekarz nie podejmie si─Ö operacji, pozatym gdyby nawet to i tak si─Ö nie uda.. Nie widzia┼éem na oczy nic. Ciemno┼Ť─ç. Postanowi┼éem spr├│bowa─ç w Ostrawie. Po operacji pop┼éaka┼éem si─Ö. Widzia┼éem wszystko! Opieka wspania┼éa, lekarze ca┼éy personel! I to wszystko we wspania┼éych warunkach i na nfz! Hotel pierwsza klasa kierowca bardzo pomocny! Polecam wszystkim!

Tarn├│w

Irena

03/01/2019

Bardzo jestem zadowolona z operacjik kt├│re mia┼éam pierwsz─ů 27 luty a druga 25 wrzesie┼ä bardzo dobrzy i mili lekarze mi┼éy personel serdecznie dziekuje i pozdrawiam polecam wszystkim

Legnica

Krystyna

01/01/2019

Pragn─Ö podzi─Ökowa─ç za ogromn─ů pomoc, cierpliwo┼Ť─ç, serdeczno┼Ť─ç i zaanga┼╝owanie w organizacji wyjazdu do kliniki, wzorow─ů opiek─Ö w Ostrawie .Specjalne wyrazy wdzi─Öczno┼Ťci dla kierowcy pana Marcina . Szczerze polecam us┼éugi Kliniki

Wrocław

JANINA

26/12/2018

Jestem ┼Ťwie┼╝o po zabiegu usuni─Öcia za─çmy widz─Ö reweracyjnie, opieka i personel bardzo sympatyczny i profesjonalna bardzo polecam

Poznań

Krzysztof

23/12/2018

To ju┼╝ drugi zabieg usuni─Öcia za─çmy jaki mia┼éem wykonany w ODC. Jestem zadowolony podobnie jak po pierwszym. Sprawnie, uprzejmie, czysto. Bez m─Öcz─ůcych kolejek i biegania pomi─Ödzy pi─Ötrami. Transportem zajmuj─ů si─Ö uprzejmi kierowcy, a raczej opiekunowie pacjent├│w (podzi─Ökowania dla pana Rafa┼éa).

Katowice

Stanisław

23/12/2018

Witam ! Ja sw├│j wyb├│r kliniki opar┼éem na podstawie opinii zadowolonych pacjent├│w i to by┼é strza┼é w dziesi─ůtk─Ö , setki os├│b nie mo┼╝e si─Ö myli─ç . Jestem po zabiegu usuni─Öcia za─çmy z obu oczu , wszystko odby┼éo si─Ö pod opiek─ů zespo┼éu wspania┼éych , ┼╝yczliwych i troskliwych ludzi z One Data Clinic !!! Serdecznie Dzi─Ökuj─Ö i Pozdrawiam !!!

Czajkowa / Mielec

Konrad

21/12/2018

W pa┼║dzierniku i listopadzie 2018 r. podda┼éem si─Ö operacji usuni─Öcia za─çmy obu oczu w klinice One Day Clinic w Ostrawie. Operacja przebieg┼éa bezbole┼Ťnie w komfortowych warunkach i trwa┼éa 15 minut. Personel medyczny kliniki One Day jest wysoce profesjonalny o wysokiej kulturze osobistej. Szczeg├│lnie wyr├│┼╝niam doktora Tomasza i piel─Ögniark─Ö Michalin─Ö z biura logistyki kliniki we Wroc┼éawiu pani─ů Bogumi┼é─Ö Z. Po operacji widz─Ö doskonale i nie odczuwam ┼╝adnego b├│lu i dolegliwo┼Ťci. Polecam ka┼╝demu klinik─Ö One Day w Ostrawie. Na operacj─Ö i kontrol─Ö po operacji zosta┼éem zabraney z miejsca zamieszkania o odwieziony po operacji do domu samochodem kliniki . Konrad z Warki

Warka

Ditmar

18/12/2018

Opieka nad pacjentem by┼éa na wysokim poziomie, zabieg zosta┼é zrobiony szybko bez ┼╝adnych komplikacji. ┼Üniadanie by┼éo ┼Ťwietne. Piel─Ögniarki te┼╝ niez┼ée. Jestem bardzo zadowolony.

Gliwice

Jolanta

17/12/2018

Specjale podzi─Ökowania dla doktora Tom├í┼í Prusenovsk├Ż przede wszystkim cz┼éowieka a dopiero potem lekarza, wspania┼éego lekarza. Wszystko na najwy┼╝szym poziomie. Doskona┼éa organizacja ca┼éego wyjazdu, bardzo mi┼éa obs┼éuga pocz─ůwszy od konsultantek poprzez kierowc├│w, piel─Ögniarki. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna ÔÇô szkoda, ┼╝e w Polsce nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Polecam

Warszawa

Ania

13/12/2018

Dnia 10.12.2018 mia┼éam robiony zabieg w klinice, na zabieg wi├│z┼é Pan Krzysztof D. z Ole┼Ťnicy wiedzia┼é o tym ┼╝e mama sters tak si─Ö zaj─ů┼é dobrze nie tylko mn─ů ale te┼╝ pozosta┼éymi osobami kt├│re jecha┼éy ┼╝e wszyscy byli┼Ťmy mu wdzi─Öczni za grzeczno┼Ť─ç i opiek─Ö chc─Ö mu bardzo podzi─Ökowa─ç za profesjonalizm Personel w klinice bardzo mi┼éy i u┼Ťmichni─Öty. Skorzystam jeszcze raz z waszej kliniki poniewa┼╝ stwierdzono jeszcze za─çm─Ö na drugim oku. Chc─Ö WAM bardzo a bardzo podzi─Ökowa─ç i ┼╝yczy─ç WSZYSTKIEGO DOBREGO I R├ôWNIE┼╗ DLA PANA KRZYSIA Z OLE┼ÜNICY

OLEŚNICA

Grzegorz

12/12/2018

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w One Day Clinic w Ostrawie. ┼Üwietna organizacja ca┼éego wyjazdu, bardzo mi┼éa obs┼éuga pocz─ůwszy od kierowc├│w, poprzez konsultantki, piel─Ögniarki i na lekarzach ko┼äcz─ůc. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna ÔÇô szkoda, ┼╝e u nas nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Sam zabieg zosta┼é wykonany na najwy┼╝szym poziomie, sprawnie i bez komplikacji w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Po operacji r├│wnie┼╝ ┼Ťwietna opieka. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam One Day Clinic.

Krotoszyn

JERZY

06/12/2018

BARDZO JESTEM ZADOWOLONY I SERDECZNIE DZI─śKUJ─ś TAK MI┼üY PERSONEL W CZECHACH POLECAM WSZYSTKIM KT├ôRZY MAJ─ä ZA─ćMY

Oława

JOANNA

06/12/2018

szybka i profesjonalna obs┼éuga pod wzgl─Ödem informacyjnym, logistycznym i klinicznym, zabieg u mojego taty odby┼é si─Ö w dniu 05.12.2018 wi─Öc na efekt ko┼äcowy jeszcze chwilk─Ö poczekamy, ale ju┼╝ dzi┼Ť du┼╝a poprawa widzenia, kolejna wizyta 20.12.2018. Polecam.

Łomianki

Jan Zgliński

05/12/2018

Z przyjemno┼Ťci─ů mog─Ö zakomunikowa─ç , ┼╝e skorzysta┼éem z oferty OneDayClinic /zabieg w dniu 4.12.2018r./ i jestem pod wra┼╝eniem bardzo dobrej organizacji transportu i noclegu ,oraz zaanga┼╝owania i troskliwo┼Ťci w stosunku do pacjenta personelu kliniki w Ostrawie /Czechy/.

Warszawa

Joanna

05/12/2018

Bardzo miła i szybka obsługa. Jestem zadowolona z wykonanego zabiegu , polecam wszystkim One Day Clinic.

Łosiów

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl