Opinie – operacja za─çmy w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za─çmy!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

Marek

09/10/2018

zdecydowa┼éem si─Ö na ofert─Ö ODC i nie ┼╝a┼éuj─Ö, wszystkie informacje oraz dokumenty, kt├│re, co nale┼╝y podkre┼Ťli─ç, nale┼╝y uwa┼╝nie przeczyta─ç, otrzyma┼éem nie wychodz─ůc z domu, wystarczy┼é telefon i dost─Öp do mail, pe┼ény wachlarz soczewek do wyboru od wersji podstawowej do zaawansowanej technologicznie, a co najwa┼╝niejsze, transport tam i z powrotem, na miejscu w klinice profesjonalna obs┼éuga, wykonywane s─ů dodatkowe badania, kt├│re ostatecznie potwierdzaj─ů stan zdrowia kwalifikuj─ůcy lub nie do zabiegu (dla unikni─Öcia rozczarowa┼ä czyta─ç dok┼éadnie informacje zawarte we wst─Öpnej ofercie albo co wa┼╝niejsze o wszelkich dolegliwo┼Ťciach, urazach, chorobach, uczuleniach zg┼éosi─ç okuli┼Ťcie, kt├│ry wystawia skierowanie!), wyra┼║nie wida─ç dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta i jego w┼éasne bezpiecze┼ästwo, w ci─ůgu miesi─ůca podda┼éem si─Ö zabiegom na obu oczach, w obydwu przypadkach sam zabieg okaza┼é si─Ö ca┼ékowicie bezbolesny, po zabiegu r├│wnie┼╝ nie odczu┼éem ┼╝adnych dolegliwo┼Ťci, wybra┼éem pakiet VIP i obecnie przyzwyczajam si─Ö do chodzenia bez okular├│w, kt├│re towarzyszy┼éy mi ca┼ée ┼╝ycie, mam nadziej─Ö, ┼╝e m├│j optymizm podzieli tak┼╝e Fundusz NFZ ­čÖé dzi─Ökuj─Ö wszystkim zaanga┼╝owanym w m├│j powr├│t do zobaczenia ┼Ťwiata na nowo ,dbajcie o swoje oczy, pozdrawiam

Warszawa

Małgorzata

08/10/2018

Zabieg usuwania za─çmy mia┼éam wykonany 01.10.br.Szybko,sprawnie i fachowo.Super klinika,b─Öd─Ö poleca─ç. Dzi─Ökuj─Ö za mi┼é─ů i rzeczow─ů obs┼éug─Ö telefoniczn─ů-Pani Bogus┼éawa.Dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi medycznemu z Ostravy -tak powinni by─ç traktowani wszyscy pacjenci.Dzi─Ökuj─Ö Panu Kierowcy,kt├│ry by┼é bardzo zaanga┼╝owany,dawa┼é dobre rady, s┼éu┼╝y┼é pomoc─ů-opiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů-BRAWO.Super organizacja.

WROCŁAW

Ryszard

08/10/2018

Polecam 10/10 Obs┼éuga Cool Center-10/10. Nie znam Pani Nowickiej, ale po wielu rozmowach ch─Ötnie napi┼ébym si─Ö w towarzystwie tej Pani kawy. Pani Agnieszka prowadz─ůca pacjent├│w w klinice w Ostrawie – 12/10. (dwa wi─Öcej za humor) Lekarze i obs┼éuga medyczna-10/10 Kiedy ten poziom zawita w kraju? Dzi─Ökuj─Ö. Polecam, bo tam nie jeste┼Ť petentem, lecz cz┼éowiekiem pacjentem. Ryszard z Legnicy

Ryszard Ułazowski Legnica

ANDRZEJ

07/10/2018

Jestem zadowolony z wykonanego zabiegu polecam doskonała i profesjonalna obsługe.

ZABRZE .

Małgorzata

06/10/2018

Zabieg usuwania za─çmy mia┼éam wykonany w Ostravie 01.10.br.Wszystkie formalno┼Ťci z Firm─ů z Irysowej za┼éatwi┼éam telefonicznie-przemi┼éa Pani Bogus┼éawa.Kurier dostarczy┼é dokumenty.Pan Kierowca skontaktowa┼é si─Ö ze mn─ů kilka dni przed wyjazdem. Podr├│┼╝ min─Ö┼éa szybko i bezpiecznie.Na miejscu -szok,bo ca┼éy personel czeka┼é na Nas .To My byli┼Ťmy tam najwa┼╝niejsi .Ca┼éy personel przemi┼éy,kulturalny,profesjonalny.Na sali operacyjnej by┼éam 10 minut -dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi medycznemu. Nocleg w pi─Öknym miejscu-w Domie Pod Zielonym D─Öbem-w odrestaurowanym starym hotelu.┼Üniadanie pyszne.Ca┼éy wyjazd przygotowany wzorowo-BRAWO.Dzi─Ökuj─Ö Panu Kierowcy, kt├│ry s┼éu┼╝y┼é pomoc─ů,by┼é zaanga┼╝owany ,dawa┼é dobre rady i zaopiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů. Polecam wszystkim OneDayClinic .

WROCŁAW

Teresa

05/10/2018

Super polecam ka┼╝demu,mi┼éo profesjonalnie od pocz─ůtku do ko┼äca,dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi oraz panu kierowcy

Warszawa

Jacek

03/10/2018

Bardzo profesjonalny, do┼Ťwiadczony personel medyczny i pomocniczy. Doskona┼éa organizacja, a najwa┼╝niejsze, ┼╝e uzyskany efekt…wspania┼éy.

Podkowa Le┼Ťna

Stanisław

03/10/2018

Jestem mega zadowolony. Chcia┼ébym serdeczne podzi─Ökowa─ç za przywr├│cenie mojemu oku pe┼énej sprawno┼Ťci. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ za mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─Ö. Widzimy si─Ö nied┼éugo na kontroli. ­čśë

Kobiela

Tadeusz

01/10/2018

Chcia┼ébym bardzo podzi─Ökowa─ç Personelowi OneDayClinic za profesjonaln─ů i troskliw─ů opiek─Ö medyczn─ů w przywracaniu mojego oka do ┼╝ycia. Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Pani Agnieszki Radwa┼äskiej za cierpliwo┼Ť─ç w odpowiadaniu na wszystkie pytania oraz Panu Grzegorzowi Zi├│┼ékowskiemu za ┼╝yczliw─ů w pe┼éni profesjonaln─ů opiek─Ö nad grup─ů pacjent├│w z Warszawy. W najbli┼╝szym czasie b─Öd─Ö mia┼é zabieg na drugim oku-pojad─Ö do Ostrawy bez stresu bo jest tam wspania┼éy PERSONEL MEDYCZNY. Dzi─Ökuj─Ö Wam bardzo – wdzi─Öczny Tadeusz z Warszawy.

Warszawa

Jerzy

27/09/2018

Pragnę podziękować za wyjazd do Ostrawy na zabieg zaćmy.Obsługa medyczna na wysokim poziomie:miła,życzliwa i profesjonalna. Dziękuję także Panu Grzegorzowi kierowcy,który wiózł grupę z Warszawy w dn.26.09.za pomoc,zaangażowanie i troskę,oby takich ludzi i Klinik jak ONE DAY CLINIC było więcej. Pozdrawiam.

Warszawa

Janusz

27/09/2018

Dzi─Ökuj─Ö za bardzo dobrze zorganizowany i profesjonalnie przeprowadzony w Ostrawie proces badania, diagnostyki oraz transplantacji nowej, optymalnie dobranej soczewki oka. ┼╗yczliwy personel w Klinice ODC, ┼Ťwietne wsparcie Biura we Wroc┼éawiu (p. Ewelina) oraz sprawnie zorganizowany transport samochodowy (p. Grzegorz).

Warszawa

Zofia

25/09/2018

Opieka i obsługa personelu na najwyższym poziomie. Zabieg wykonany szybko i profesjonalnie. Polecam!

Wrocław

Leokadia

25/09/2018

Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie i profesjonalnie. W 100% zabieg dobrze wykonany. Personel mi┼éy i uprzejmy oraz niezwykle pofesjonalny. Atmosfera i opieka sprzyjaj─ůca pacjentowi. B─Öd─Ö poleca┼éa t─Ö klinik─Ö znajomym. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Jastrz─Öbie-Zdr├│j

Franciszek

20/09/2018

Zabieg usuniecia zacmy mialem wykonany w Waszej klinice w Ostravie 13.09.br Chcialem serdecznie podziekowac wszystkim ktorzy przyczynili sie do tego ze znowu moge widziec i podziwiac ten piekny swiat bez okularow. Dziekuje wiec paniom konsultantkom z Wroc┼éawia ( szczegolnie p Agnieszce Radwa┼äskiej ) za mile traktowanie, cierpliwe udzielanie odpowiedzi na kazde zadane pytania,szybkie zorganizowanie wyjazdu, dziekuje p Jankowi kierowcy z Wroc┼éawia za sprawny i bezpieczny transport oraz troskliwa opieke w klinice i hotelu. Szczegolne slowa uznania kieruje pod adresem lekarzy i pielegniarek kliniki ODC w Ostravie za najwyzszej klasy fachowosc,profesjonalizm oraz b. mile traktowanie. W najblizszym czasie planuje wyjazd do Waszej kliniki na operacje drugiego oka i wszystkim ktorzy maja podobne jak ja problemy ze wzrokiem serdecznie polecam skorzystanie z uslug ONEDAYCLINIC-warto”’ wdzieczny pacjent Franciszek z Jastrz─Öbia

Jastrz─Öbie Zdr├│j

Małgorzata

19/09/2018

Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie i profesjonalnie. W 100% zabieg dobrze wykonany. Personel ┼╝yczliwy. Atmosfera i opieka sprzyjaj─ůca pacjentowi. B─Öd─Ö poleca┼éa t─Ö klinik─Ö znajomym. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Warszawa

Franek

19/09/2018

Jestem bardzo zadowolony. Mila atmosfera i ┼Ťwietne warunki.

Jastrz─Öbie-Zdr├│j

Jacek

16/09/2018

W OneDayClinic 14 wrze┼Ťnia bezproblemowo i superszybko wyleczy┼éem za─çm─Ö! Na zabieg od momentu zg┼éoszenia czeka┼éem zaledwie 2 tygodnie. Pomoc, ┼╝yczliwo┼Ť─ç i opieka wszystkich pracownik├│w kliniki w Ostrawie doskona┼éa. Od pocz─ůtku podr├│┼╝y z Warszawy do Ostrawy spok├│j i ┼╝yczliwo┼Ť─ç kierowcy, a jednocze┼Ťnie opiekuna grupy p. Grzegorza wzorowa. Dzi─Öki p. Grzegorzowi stres przed operacj─ů zosta┼é zminimalizowany do zera. Dzi─Ökuj─Ö p. dr Holanowi za dok┼éadno┼Ť─ç w badaniu przedoperacyjnym, natomiast p. dr Horvathowi za pewn─ů r─Ök─Ö podczas operacji. ┼╗ycz─Ö OneDayClinic i wszystkim Jej pracownikom dalszego na tak wysokim poziomie rozwoju. Firma zdecydowanie godna polecenia. Pozdrawiam ca┼éy zesp├│┼é OneDayClinic.

Warszawa

Mieczysław

13/09/2018

Bardzo profesjonalna i fachowa obs┼éuga. Jestem po dw├│ch zabiegach w Pa┼ästwa klinice, chcia┼ébym bardzo podzi─Ökowa─ç za okazan─ů opiek─Ö i indywidualne podej┼Ťcie do pacjenta. Zosta┼éem otoczony profesjonaln─ů i wyj─ůtkowo mi┼é─ů opiek─ů, a wszelkie formalno┼Ťci z tym zwi─ůzane przeprowadzono szybko i sprawnie. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi za poprawienie jako┼Ťci mojego ┼╝ycia, a wszystkim wahaj─ůcym si─Ö przysz┼éym pacjentom, szczerze polecam.

Swarz─Ödz

Halina

13/09/2018

10 wrze┼Ťnia mia┼éam operacj─Ö drugiego oka, ale w tym przypadku jecha┼éam na ten zabieg z ca┼ékowitym spokojem , wszystko jak poprzednio by┼éo na najwy┼╝szym profesjonalnym poziomie. . Pe┼éen profesjonalizm , zabieg, obs┼éuga,organizacja, plus pe┼éna wra┼╝liwo┼Ť─ç i empatia w stosunku do klienta. Opiekun – kierowca bardzo opieku┼äczy i uprzejmy, zawi├│z┼é nawet jedn─ů osob─Ö pod same drzwi i pom├│g┼é wnie┼Ť─ç baga┼╝ . Gor─ůco polecam

Stare Babice-Blizne

Jadwiga

11/09/2018

Witam Jestem po dw├│ch zabiegach usuni─Öcia za─çmy. Dzi─Ökuj─Ö wspanialemu zespo┼éowi medycznemu: lekarzom, piel─Ögniarkom oraz pozostalym pracownikom kliniki. Profesjonalizm, kultura, u┼Ťmiech i w┼éa┼Ťciwe podej┼Ťcie sprawi┼éo, ┼╝e czu┼éam si─Ö jak Pacjent, a nie intruz. Ciesz─Ö sie, ┼╝e drugie badania kontrolne odbywaj─ů si─Ö r├│wnie┼╝ w Pa┼ästwa klinice, poniewa┼╝ wykonuj─ů je specjalisci, kt├│rym zaufa┼éam. Slowa uznania dla Pa┼ä konsultatnek z Bielaw Wroc┼éawskich za mi┼é─ů obs┼éug─Ö i za za┼éatwienie wszystkich formalno┼Ťci w ekspresowym tempie. Bezpieczny, wygodny, przebiegaj─ůcy w mi┼éej atmosferze transport to zas┼éuga p. Marcina z Ole┼Ťnicy i p. Krzysztofa z Warszawy. Wszystkim Pa┼ästwu bardzo dzi─Ökuj─Ö! Niezdecydowanym m├│wi─Ö ” nie b├│jcie si─Ö i jed┼║cie. Zobaczycie jak powinna wygl─ůda─ç prawdziwa opieka medyczna tak─ů opiek─Ö zapewnia OneDayClinic”. Pozdrawiam

Łódź

Grzegorz

10/09/2018

Bardzo fachowa i perfekcyjna obs┼éuga. ┼Üwietne warunki dla pacjenta. Praktycznie przed operacj─ů mia┼éem jedno oko ca┼ékowicie nieczynne. Teraz nieca┼éy tydzie┼ä po zabiegu widz─Ö wyra┼║nie i ostro . Jestem bardzo zadowolony z jako┼Ťci i szybko┼Ťci ca┼éego przedsi─Öwzi─Öcia. Zamierzam w najbli┼╝szym czasie skorzysta─ç ponownie z us┼éug One Day Clinic i przeprowadzi─ç zabieg na drugi oku. Polecam us┼éugi Firmy.

Wrocław

Teresa Wojtyca

09/09/2018

Bardzo dziękuję za bardzo dobra opiekę ,wspaniały personel i cudownie wykonany zabieg za dwoje oczu polecam wszystkim

Krosnowice

Genowefa Wrodarczyk

07/09/2018

Wspanialy Personel zaczynajac od Pana Ordynatora towarzyszaczych lekarzy oraz pielegniarek, jak zarowno Pana Marcina kierowcy z Olesnicy ktory wspiera zyczliwoscia pacjentow i pomaga .

Radzionkow

Barbara Woroniuk

07/09/2018

30.08.2018 r. mia┼éam usuni─Öta za─çme w Ostrawie w One Day Clinic. Profesjonalizm lekarzy i piel─Ögniarek. Opieka przed i po zabiegu super. Obs┼éuga super. Pobyt w pi─Öknym hotelu z bardzo mi┼é─ů obs┼éug─ů. Dzi─Ökuj─Ö bardzo za nowe widzenie lekarzom. Dzi─Ökuj─Ö te┼╝ kierowcy za wspania┼é─ů opiek─Ö. Polecam wszystkim t─Ö klinik─Ö. Jest super nie to co w Polsce, gdzie trzeba czeka─ç latami na zabieg. Jeszcze raz wszystkim bardzo dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Wałbrzych

Henryka

06/09/2018

Mia┼éam zabieg na za─çm─Ö w Ostrawie. Na zabieg czeka┼éam tylko 2 tygodnie! Dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi kliniki w Ostrawie za wspania┼é─ů opiek─Ö, profesjonalizm i cierpliwo┼Ť─ç. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ personelowi kliniki One Day Clinic we Wroc┼éawiu za profesjonalizm w obs┼éudze oraz Panu kierowcy z Ole┼Ťnicy, kt├│ry jad─ůc z nami w dniu 30.08 do Ostrawy ze ┼Üwidnicy opiekowa┼é si─Ö nami w spos├│b niebywa┼éy. Dzia┼éalno┼Ť─ç tej plac├│wki powinna by─ç przyk┼éadem dla innych. Polecam korzystanie z us┼éug One Day Clinic. Jeszcze raz ┼Ťlicznie dzi─Ökuj─Ö personelowi One Day Clinic .

Świebodzice

El┼╝bieta Zaleszczyk

04/09/2018

20-08-2018r mia┼éam operacj─Ö za─çmy.Jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu zatrudnionych tam os├│b,mimo nat┼éoku pacjent├│w byli┼Ťmy wszyscy bardzo mile obs┼éu┼╝eni ca┼éa otoczka zwi─ůzana z pobytem,zakwaterowaniem w pi─Öknym Zameczku, nast─Öpnego dnia kontrolne badanie,dzia┼éalno┼Ť─ç tej plac├│wki powinno by─ç przyk┼éadem dla innych klinik,wspomnia┼éam ┼╝e na drugim oku operowanym we Wroc┼éawiu po 2 latach powsta┼éa wt├│rna za─çma i za niewielk─ů op┼éat─ů zrobiono mi jej korekt─Ö (laserem)we Wroc┼éawiu nie mog┼éam si─Ö doprosi─ç .10-09-218r jad─Ö na badanie kontrolne. Osoby kt├│re zaproponowa┼éy mi zabieg w Ostrawie r├│wnie profesjonalne tak na┼Ťwietli┼éy ca┼é─ů procedur─Ö ┼╝e nie mia┼éam pyta┼ä.

Wrocław

Wiesław Łopaciuk

02/09/2018

Personel i obsługa pacjenta super! Organizacja i opieka przed i po zabiegu super! Dziękuję za nowe oczy i polecam !! Wiesław Łopaciuk 29.08.2018

Bojmie

Janusz Ciechan z Warszawy

01/09/2018

Szanowni Panstwo! Pragn─Ö serdecznie podzi─Ökowa─ç za profesjonalnie przygotowanie wyjazdu do Ostrawy na zabieg za─çmy. Obs┼éuga medyczna super !!! (┼╝yczliwa , mi┼éa i bardzo opieku┼äcza podczas trwania trwania zabiegu) Oby takich Klinik jak Pa┼ästwa by┼éo w naszym kraju wi─Öcej. Ponadto chcia┼ébym gor─ůco podzi─Ökowa─ç Panu Grzegorzowi Zi├│┼ékowskiemu kierowcy kt├│ry z du┼╝ym zaanga┼╝owaniem i trosk─ů opiekowa┼é si─Ö swoj─ů grup─ů pacjent├│w! Wr├│ci┼éem do domu pozytywnie zszorowania i postanowi┼éem ┼╝e us┼éugi kliniki ONE DAY CLINIC b─Öd─Ö poleca┼é wystkitkim znajomym. Serdecznie pozdrawiam! Janusz Ciechan z Warszawy

Warszawa

Janusz Ciechan z Warszawy

01/09/2018

Szanowni Pa┼ästwo ! Pragn─Ö serdecznie podzi─Ökowa─ç za profesjonalnie przygotowanie wyjazdu do Ostrawy na zabieg za─çmy. Obs┼éuga medyczna super! !! ( ┼╝yczliwo┼Ť─ç i nie spotykane podej┼Ťcie do pacjenta.) Oby wi─Öcej takich Klinik w naszym kraju to b─Ödzie wspaniale!!! Ponadto chcia┼ébym gor─ůco podzi─Ökowa─ç Panu Grzegorzowi Zi├│┼ékowskiemu kierowcy kt├│ry bardzo troskliwie opiekowa┼é si─Ö swoj─ů grup─ů pacjent├│w. Wr├│ci┼éem z Ostrawy pozytywnie zszokowany i dlatego postanowi┼éem ┼╝e us┼éugi kliniki ONE DAY CLINIC b─Öd─Ö poleca┼é wystkitkim znajomym. Gor─ůco pozarabiam! !! Janusz Ciechan z Warszawy

Warszawa

Małgorzata

31/08/2018

Super obsluga.Gor─ůco polecam.

Świętochłowice

Barbara

31/08/2018

Zadowolona i szcz─Ö┼Ťliwa ju┼╝ po operacji drugiego oka /2.08. i 23.08.2018/ Dlatego te┼╝ chc─Ö serdecznie podzi─Ökowa─ç ca┼éemu zespo┼éowi lekarzy i piel─Ögniarek za tak wspania┼é─ů opiek─Ö.Podzi─Ökowania te┼╝ kieruj─Ö do pani w recepcji, oraz do pan├│w Grzegorza i Marcina- kierowcy busa za opiek─Ö podczas podr├│┼╝y. ┼Üwietna organizacja i wspaniali ludzie.Polecam wszystkim t─Ö klinik─Ö bo po raz pierwszy spotka┼éam si─Ö z tak wspania┼é─ů,serdeczn─ů opiek─Ö lekarsk─ů , co da┼éo si─Ö odczu─ç na ka┼╝dym kroku. Na dzie┼ä dzisiejszy nie odczuwam ┼╝adnych niedogodno┼Ťci i dyskomfortu, a najwa┼╝niejsze jest to ,┼╝e znowu widz─Ö jasno i wyra┼╝nie. Jeszcze raz serdecznie polecam One Day Clinic w Ostrawie.

okolice Bełchatowa

Małgorzata Nita

31/08/2018

Witam moja te┼Ťciowa jest po zabiegu usuni─Öcia za─çmy kt├│ry odby┼é si─Ö 29.08.2018 jest bardzo zadowolona,chcieliby┼Ťmy podzi─Ökowa─ç wszystkim, za mi┼é─ů atmosfere,dobre przyj─Öcie,wspa┼éaniemu personelowi,lekarzom,piel─Ögniark─ů a tak┼╝e kierowcy Panu Marcinowi z Ole┼Ťnicy kt├│ry s┼éu┼╝y┼é z pomoc─ů do przywiezionych pacjent├│w,bardzo polecam wszystkim t─ů klinike.

Trzebnica

Małgorzata Nita

30/08/2018

Witam moja te┼Ťciowa jest po zabiegu za─çmy ktury mia┼éa 29.08.2018.Dzi─Ökujemy bardzo lekarzom,piel─Ögniarkom oraz Panu Marcinowi z Ole┼Ťnicy za wy┼Ťmienite zaanga┼╝owanie i opiek─Ö nad swoimi pacjentami,a takze dzi─Ökujemy za obs┼éug─Ö w hotelu Zamek Cha┼éupki mi┼éa atmosfera,wy┼Ťmienite daniaÔś║Ôś║Polecam bardzo t─ů klinike

Brzezie-Trzebnica

Halina

30/08/2018

trzy dni temu przesz┼éam operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy w jednym oku /po┼éowa ca┼éego zabiegu/ i po tych 3 dniach czuj─Ö si─Ö wy┼Ťmienicie, sama klinika ┼Ťwietnie wyposa┼╝ona w najnowocze┼Ťniejszy sprz─Öt, co gwarantuje profesjonalizm zabiegu, ale trzeba pami─Öta─ç, ┼╝e to nie sprz─Öt wykonuje zabieg, to specjali┼Ťci profesorowie-lekarze z powo┼éania i ich empatia do pacjenta sprawia, ┼╝e pacjent czuje si─Ö znakomicie, jestem bardzo zadowolona z us┼éugi, ┼╝e nie wspomn─Ö o dobrym hotelu i wy┼╝ywieniu,we wrze┼Ťniu jad─Ö na zabieg na drugim oku z pe┼énym spokojem, poleci┼éam klinik─Ö ju┼╝ dw├│m osobom, no ale na koniec troch─Ö dziegciu- busik m├│g┼éby by─ç trocz─Ö wi─Ökszy, cho─ç opiekun by┼é kompetentny jak ca┼éa i obs┼éuga wyjazdu. Bardzo profesjonalna obs┼éuga ca┼éo┼Ťci , a Panie z ODC przemi┼ée. serdecznie dzi─Ökuj─Ö

Blizne Łaszczyńskiego /stre babice-warszawa/.

J├│zef

30/08/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éem 29.08.2018 w Ostrawie. Pragn─Ö wszystkim bardzo podzi─Ökowa─ç za wspania┼é─ů atmosfer─Ö i organizacj─Ö wyjazdu, przebieg zabiegu, noclegu w Cha┼éupkach i powrotu do domu. Za szczeg├│ln─ů opiek─Ö kierowc├│w Rafa┼éa i Marcina z Ole┼Ťnicy. Szybko sprawnie i bezbole┼Ťnie .Polecam

K─ÖdzierzynKo┼║le

Adam

27/08/2018

Polecam uslugi One Day Clinic. Obydwoje oczu operowano mi w Ostrawie: pierwsze 14 czerwca a drugie 23 sierpnia. Bardzo zadowolony jestem zarowno z organizacji uslugi jak i pracy zespolu medycznego w Ostrawie. Cieplo wspominam mile Panie z ONE Day Clinic,z ktorymi telefonicznie uzgadnialem szczegoly wyjazdu do Ostrawy oraz kierowce Pana Marcina profesjonalnie opiekujacega sie grupa 23 sierpnia.

Wolb├│rz

Jacek

27/08/2018

Od momentu zg┼éoszenia do przyjazdu z powrotem do domu pe┼éna profesjonalna obs┼éuga z mo┼╝liwo┼Ťci─ů “prowadzenia za r─ůczk─Ö”. Wielkie dzi─Öki za perfekcyjnie wykonany zabieg. Wszystkie pytania co do zabiegu oraz wyciszanie l─Öku u niekt├│rych pacjent├│w w spokoju przeprowadzane przez przemi┼é─ů obs┼éug─Ö . Pozdro dla p. Marcina z Ole┼Ťnicy. Gor─ůco polecam dla niezdecydowanych. Niestety brak sz├│stej gwiazdki – ja daj─Ö sze┼Ť─ç gwiazdek .

Gliwice

Jan

26/08/2018

Jestem po zabiegach za─çmy w sierpniu 2018. Dzi─Ökuj─Ö lekarzom, piel─Ögniarkom, organizatorom oraz kierowcy Marcinowi z Ole┼Ťnicy za pe┼éen profesjonalizm i zaanga┼╝owanie. Polecam wszystkim.

Kutno

Henryk z Poznania

26/08/2018

16 sierpnia usunięto mi zaćmę z drugiego oka .Zabieg i jego organizacja perfekcyjna.Poprawa wzroku radykalna. Znakomitym pomysłem był wyjazd z Poznania ze stacji Shella po drugiej stronie ul.Krzywoustego.Pozdrawiam.

Poznań

Mieczyława

26/08/2018

jestem bardzo zadowolona ,profesjonalny sprz─Öt i mi┼éa obs┼éuga ,kr├│tkie oczekiwanie super organizacja bardzo gor─ůco polecam i dzi─Ökuje ca┼éej za┼éodze OneDayClinic

Pi─ůtek

Jan

25/08/2018

Jestem po operacji jednego oka 12.06.2018r. oraz drugiego 17.08.2018r. w One Day Clinic w Ostrawie. Pe┼éna kultura i profesjonalizm oraz u┼Ťmiech na twarzach lekarzy i pozosta┼éego personelu. Tu dbaj─ů o komfort i wysok─ů jako┼Ť─ç wykonywanych zabieg├│w usuni─Öcia za─çmy. Dzi─Ökuj─Ö i polecam dla jeszcze niezdecydowanych ONE DAY CLINIC.

Sulej├│w

Janusz

20/08/2018

Jestem bardzo zadowolony z całego wyjazdu izabiegu w Ostrawie. Sam zabieg i cała otoczka przed i po zabiegu wspaniała. Transport i zakwaterowanie na wysokim poziomie. Podziękowania dla całego personelu medycznego i pracownikom One Day Clinik.

Jordan├│w ┼Ül─ůski

Jerzy

18/08/2018

Ca┼éa sprawa przesz┼éa wr─Öcz wzorowa. Obs┼éuga by┼éa bardzo mi┼éa i fachowa, ch─Ötnie odpowiadali na pytania, bardzo si─Ö starali aby┼Ťmy dobrze si─Ö czuli. Zabieg szybki i bezbolesny, lekarze rzeczowi i fachowi. Bardzo sprawny transport prowadzony przez mi┼éego i bardzo szybkiego kierowc─Ö. Gor─ůco polecam!

Wrocław

DANIEL ZAWISTOWSKI

18/08/2018

Profesjonalna usługa a w Waszej klinice dokładnie pasuje jeden z punktów,że tu się liczy pacjent.Znakomity kierowca pan Grzegorz z Warszawy.Miła i profesjonalna obsługa.Życzę dalszych sukcesów.

OLSZTYN

Magdalena

16/08/2018

Zabieg miałam 13.08. Organizacja, opieka medyczna, profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Siemianowice ┼Ül─ůskie

Andrzej Szymaniak

15/08/2018

Jak na polskie realia organizacja i sam zabieg na wysokim poziomie. Już się zdecydowałem na zabieg na 2 oku.

Warszawa

Wiesław

10/08/2018

Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna opieka. Godna polecenia

Marki

Alicja i Stanislaw

09/08/2018

Jestesmy bardzo zadowoleni z operacji maz i ja bardzo dobrze widzimy nie bylo zadnych problemow bylismy na kontrolnym badaniu w prywatnym gabinecie okulistycznym i stwierdzono , ze super zrobiona operacja.Lekarze i pielegniarki uprzejmi , sprawna obsluga. Bardzo dziekujemy

Grojec

El┼╝bieta Piekut

06/08/2018

Wizyta w klinice by┼éa przyjemno┼Ťci─ů, opieka i przesympatyczna ┼╝yczliwo┼Ť─ç ze strony kierowcy by┼éa na sz├│stk─Ö z plusem.Wszystko dopracowane do samego odjazdu,One Day Clinic to przygoda na kt├│r─ů zdecydowalabym si─Ö kolejnym razem i napewno b─Öd─Ö poleca─ç.

Nowa S├│l

Bo┼╝ena

04/08/2018

Klinik─Ö poleci┼é mi znajomy. Troch─Ö z oporami ale da┼éam si─Ö nam├│wi─ç. I nie ┼╝a┼éuj─Ö! Dzi┼Ť jestem ju┼╝ po operacji obu oczu i widz─Ö ┼Ťwietnie, po raz pierwszy od wielu, wielu lat. Mia┼éam du┼╝─ů kr├│tkowzroczno┼Ť─ç, minus 14 i za─çm─Ö. Pierwszy zabieg 28 czerwca, drugi 18 lipca. Uprzejmi i pomocni kierowcy, kt├│rzy ca┼éy czas opiekowali si─Ö grup─ů. Przemi┼éy personel kliniki, zar├│wno panie z obs┼éugi telefonicznej jak i na miejscu, w Czechach. Wyczerpuj─ůce odpowiedzi na ka┼╝de pytanie. W oczekiwaniu na zabieg kawa, herbata, woda, ciastka, owoce. Przed samym zabiegiem dok┼éadne badania i faktyczny wyb├│r odpowiedniej soczewki.. Sam zabieg trwa┼é 15 minut, w znieczuleniu miejscowym, lekarz informowa┼é co robi. Szybko, sprawnie, bezbole┼Ťnie. Jestem bardzo zadowolona, ┼╝e si─Ö zdecydowa┼éam i gor─ůco polecam OneDay Clinic. Pozdrawiam ca┼éy personel i bardzo dzi─Ökuj─Ö za serdeczn─ů opiek─Ö.

Poznań

Henryk z Poznania

03/08/2018

zabieg -pe┼éen profesjonalizm wysoka kultura obs┼éugi zakwaterowanie i wy┼╝ywienie znakomite kierowca super go┼Ť─ç. czekam na 2 zabieg 16.08proponuj─Ö jednak aby ujednolici─ç druki wysy┼éane do pacjent├│w-termin wp┼éaty raz 7 dni raz 14 wymaganie niepotrzebnego skierowania od internisty lub od lek. rodzinnego pozdrawiam i do zobaczeenia 16.08

poznań

Damian

02/08/2018

Operacje usuni─Öcia za─çmy mia┼éem 31.07.br. kt├│ra odby┼éa si─Ö pod okiem wspania┼éych fachowc├│w. Chcia┼éem wszystkim bardzo podzi─Ökowa─ç za mi┼é─ů atmosfer─Ö, dobre przyj─Öcie, jak i za┼éatwienie wszystkich formalno┼Ťci przez biuro we Wroc┼éawiu. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ wspania┼éemu personelowi, lekarzom, piel─Ögniark─ů, jak i kierowcy panu Marcinowi z Ole┼Ťnicy kt├│rzy okazali si─Ö wspania┼éymi lud┼║mi s┼éu┼╝─ůcymi zawsze pomoc─ů i dobr─ů rad─ů. Operacja przebieg┼éa sprawnie, szybko i bezbole┼Ťnie i jak najbardziej polecam wszystkim t─Ö klinik─Ö.

Rybnik

Stanisława

02/08/2018

Operacj─Ö mia┼éam robion─ů 30 .07.2018.jest wszystko ,jak na razie dobrze. Podzi─Ökowania dla personelu kliniki ,kierowcy co nas wozi┼é. Oraz dla biura w Wroc┼éawiu. Polecam wszystkim ONE DAY CLINIK.

OŁAWA.

Malgorzata

02/08/2018

Klinika super,opieka super brak s┼é├│w,dalszego nie mo┼╝na tak w kraju. Gor─ůco polecam tym kt├│rzy musz─ů mie─ç zabig,a efekt nie do opisania.Wszystko wida─ç.Gor─ůco dzi─Ökuj─Ö.Podzi─Ökowania dla p.Rafala kierowcy.

Świętochłowice

Eugeniusz

01/08/2018

31 lipca 2018 r. mia┼éem operowane prawe oko w One Day Clinic w Ostrawie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej kliniki. Od pierwszych chwil pobytu bardzo mi┼éa i przyjazna atmosfera, st─ůd niewielki stres przed zabiegiem. Profesjonalizm lekarzy oraz ca┼éego personelu bez zarzutu. Organizacja wyjazdu i zaanga┼╝owanie opiekuna (kierowcy) pana Marcina z Ole┼Ťnicy tak┼╝e zas┼éuguje na pozytywn─ů ocen─Ö. Mi┼ée wspomnienia pozostawi┼é r├│wnie┼╝ pobyt w uroczym hotelu “Pod Zielonym D─Öbem”w Starym Bohuminie (┼éadne i czyste pokoje, smaczne, urozmaicone i obfite ┼Ťniadanie, sympatyczny personel). Reasumuj─ůc – zainteresowanym polecam t─Ö klinik─Ö.

┼╗ory

Janina

01/08/2018

Jestem bardzo zadowolona, zabiega─ç przebieg┼é pomy┼Ťlnie, szczerze polecam ka┼╝demu kto szuka fachowej i szybkiej pomocy. Opieka zorganizowana idealnie

Małomice

Irena

01/08/2018

Polecam, naprawd─Ö warto

Legnica

Piotr

31/07/2018

Jestem po operacji prawego oka. Klinika, organizacja i opieka super. Lekarze i personel fantastyczni. Jestem bardzo zadowolony. 9 sierpnia mam operacj─Ö lewego oka. Zdecydowanie polecam!!!

Nysa

Franciszek Burniak

29/07/2018

Dziekuje bardzo za wspaniala opieke podczas podrozy ( kierowca- Marcin Wojtczak z Olesnicy) jak I podczas 2 dniowego pobytu w Euro Clinic w Ostrawie. Dziekuje za operacje ktora odbyla sie 26 lipca 2018. Wdzieczny pacjent Franciszek Burniak z Wroclawia wraz z rodzina z Chicago.

Wroclaw

Zofia

27/07/2018

Zabieg mia┼éam 24.07.2018 ( korekta astygmatyzmu). By┼é to ju┼╝ m├│j drugi pobyt w Klinice. Jestem bardzo zadowolona i bardzo wysoko oceniam jako┼Ť─ç ca┼éo┼Ťciowej pracy i opieki medycznej Waszej Kliniki.Jestem pod du┼╝ym wra┼╝eniem panuj─ůcej atmosfery, profesjonalno┼Ťci, ciep┼éa i ┼╝yczliwo┼Ťci bardzo mi┼éych lekarzy oraz pozosta┼éego personelu. Mile by┼éam zaskoczona tak bardzo sprawn─ů i profesjonaln─ů organizacj─ů zaczynaj─ůc od za┼éatwiania formalno┼Ťci we wroc┼éawskim Biurze ( p.Beata) poprzez dow├│z do Ostrawy (p.Marcin). Wspaniali i sympatyczni lekarze przeprowadzaj─ůcy badania przed zabiegiem. Sam zabieg bardzo spokojny, bez b├│lu, z pe┼én─ů informacj─ů o kolejnych fazach zabiegu podawan─ů przez mi┼éego chirurga.Serdeczna i mi┼éa atmosfera na sali zabiegowej dzi─Öki obecnemu tam personelowi.Po zabiegu mo┼╝na wypocz─ů─ç w mi┼éym hotelu a nast─Öpnego dnia cieszy─ç si─Ö dobr─ů widoczno┼Ťci─ů i us┼éysze─ç w Klinice od bardzo mi┼éych lekarzy, ┼╝e wszystko jest dobrze i b─Ödzie jeszcze lepiej. Wszystkim oczekuj─ůcym na zabieg usuni─Öcia za─çmy bardzo polecam OneDayClinic w Ostrawie.

Wrocław

Marek B.

27/07/2018

Operacja w dniu 26/07/2018 profesjonalna i przeprowadzona szybko i sprawnie. Chirurg-okulista (dr Tomas Prusenovsky) swoim spokojem i pewno┼Ťci─ů w trakcie operacji zredukowa┼é praktycznie do zera m├│j stres operacyjny, Po operacji (na razie jednego oka) zdecydowanie lepiej widz─Ö. Ca┼éa obs┼éuga, a zw┼éaszcza spokojne przygotowanie przedoperacyjne (fantastyczna piel─Ögniarka !!, rewelacyjnie uprzejma, kompetentna, uczynna i pomocna) na poziomie najwy┼╝szym z mo┼╝liwych. Pomoc w doborze soczewki, wyja┼Ťnienie jej istotnych walor├│w ze strony dr Richarda Holana – znakomita. Z niecierpliwo┼Ťci─ů czekam na operacj─Ö drugiego oka – 16/08/2018 ! Klinik─Ö zdecydowanie polecam ka┼╝demu, kto chcia┼éby pozby─ç si─Ö za─çmy skutecznie i bezpiecznie. Lekarzom i ca┼éemu personelowi najserdeczniej gratuluj─Ö i ┼╝ycz─Ö nale┼╝nej satysfakcji, p┼éyn─ůcej z zadowolenia pacjent├│w.

Warszawa

Andrzej

27/07/2018

Masz za─çm─Ö i nie wiesz gdzie ja usun─ů─ç – dzwo┼ä do OneDayClinic. M├│j telefon odebra┼éa niezmierne sympatyczna , kompetentna , otwarta na ka┼╝de pytanie i uwzgl─Ödniaj─ůca wymagania, Pani Beata.. Na za zabieg dowiezie Ci─Ö , jak b─Ödziesz mia┼é szcz─Ö┼Ťcie Pan Marcin. Perfekcyjny kierowca. Do kliniki, chocia┼╝ klinika to nie jest w rozumieniu sensu stricte. Jest to raczej zesp├│┼é gabinet├│w, dojedziesz rano, a w po┼éudnie wyjdziesz z opatrunkiem na oku, kt├│ry rano zdejmiesz i zobaczysz kolorowy, wyra┼║ny ┼Ťwiat. W oczekiwaniu na badania , wys┼éuchasz instrukcji jak post─Öpowa─ç po zabiegu, cz─Östuj─ůc si─Ö kaw─ů, ciastkiem i owocami. Ca┼éy czas opiekuje si─Ö Tob─ů czeski personel. Nie ma problemu ze zrozumieniem j─Özyka. Co dla mnie wa┼╝ne, nie jeste┼Ť numerkiem w poczekalni. Za ka┼╝dym razem przyjdzie kto┼Ť po Ciebie i zaprowadzi do odpowiedniego gabinetu. Sam zabieg trwa kilkana┼Ťcie minut i lekarz informuje ci─Ö co robi. Po zabiegu grupa jest dowo┼╝ona do hotelu po polskiej stronie Odry. Warto odby─ç spacer po hotelowym parku i zobaczy─ç perfekcyjnie wykonane miniatury zamk├│w. Mo┼╝na te┼╝ uda─ç si─Ö pieszo do urokliwego miasteczka Bohumin. To tylko kilkaset metr├│w. Na koniec jeszcze jedna uwaga. Odk┼éadajcie Pa┼ästwo naczynia w miejsce do tego przeznaczone, a woreczki po herbacie do kosza.

Ostr├│w Wielkopolski

Bogdan

26/07/2018

Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej operacji za─çmy lewego oka w Ostrawie.Wspania┼éy profesjonalny personel kliniki.Kierowca-opiekun i hotel z ca┼é─ů obs┼éug─ů polecam./czekam na zabieg drugiego oka/Bogdan

Olsztyn

Jan

22/07/2018

Polecam wszystkim kt├│rzy maj─ů problemy z za─çm─ů Klinik─Ö w Ostrawie. 21 lipca2018 mia┼éem zabieg na oko prawe a 16 sierpnia na oko lewe .Wszystko ┼Ťwietnie zorganizowane transport do kliniki ,mi┼éa profesjonalna obs┼éuga w Klinice ,pobyt w hotelu . Super

Cz─Östochowa

andrzej

21/07/2018

gor─ůco polecam. profesjonali┼Ťci, kt├│rzy zrobi─ů wszystko ┼╝eby Tobie pom├│c , warto

Słupsk

Jan

21/07/2018

Ok bardzo dobrze

olawa domaniow

Jan Sudak

19/07/2018

Wzorowo zorganizowane i zaplanowane przedsi─Öwzi─Öcie. Mi┼éa i szybka obs┼éuga, z ch─Öci─ů wr├│c─Ö na zabieg 2 oka. Pozdrawiam

Domani├│w

Janina

12/07/2018

Rewelacja.Wszyscy bardzo mili,uprzejmi oraz bardzo troszcz─ůcy si─Ö o pacjenta. ┼ü─ůcznie z kierowc─ů Marcinem.Bardzo wszystkim polecam.

Kluczbork

Agnieszka

09/07/2018

Babcia widzi bez okularow jestesmy szczesliwi ze nam pomogliscie

Walbrzych

Mirosław

08/07/2018

Zabieg wykonany 25/06/2018 w Ostrawie.Bardzo dobrze zorganizowany wyjazd, ┼Ťwietny i mi┼éy kierowca ( p. Marcin ). W Ostrawie bardzo mi┼éy i kompetentny personel.Komunikacja w j─Özyku polskim.Po zabiegu dobry hotel w cha┼éupkach.Jestem po wizycie u okulisty,na razie wszystko jest super.Serdecznie polecam One DayClinic.

Głogów

Anna z Wrocławia

07/07/2018

Zabieg mia┼éam 29.06.2018 r. By┼éam zdenerwowana przed zabiegiem. Okaza┼éo si─Ö, ┼╝e klinika w Ostrawie jest dobrze zorganizowana, personel bardzo mi┼éy i profesjonalny, opiekuj─ůcy si─Ö pacjentem od A do Z. Nie by┼éo ┼╝adnych problem├│w z komunikacj─ů w j─Özyku polskim. Dzi─Ökuj─Ö bardzo za pomoc pracownikom biura we Wroc┼éawiu i w Ostrawie. Obs┼éuga busa by┼éa pomocna, dzi─Ökuj─Ö za pomoc.

Wrocław

Wanda Bia┼éow─ůs

05/07/2018

Bardzo profesjonalna Klinika. Zesp├│┼é lekarze , piel─Ögniarki przemi┼ée. Zaskakuje w Klinice panuj─ůcy spok├│j, u┼Ťmiech na ka┼╝dym kroku, udzielanie odpowiedzi na zadawane pytania. Jedyny minus to obiad za korony (200 koron) twarde mi─Öso, sur├│wka znikoma ilo┼Ť─ç bia┼éej kapusty kaczana, dobre frytki, brak obiecanych ziemniak├│w. W hotelu dobre warunki, ┼Ťniadanie bardzo dobre. pozdrawiam

Głuchołazy

KAZIMIERZ

05/07/2018

Jestem po dw├│ch zabiegach usuni─Öcia za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie w miesi─ůcu czerwiec 2018r. Warto by┼éo ,widz─Ö ┼Ťwiat w innych kolorach oby tak dalej. Bardzo dzi─Ökuj─Ö za ca┼éo┼Ť─ç transport , zakwaterowanie , ca┼éemu zespo┼éowi medycznemu za profesjonalizm. Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Dr. Tomasa .Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ Pani Bogus┼éawie za dobr─ů organizacj─Ö ca┼éego przedsi─Öwzi─Öcia. Polecam skorzysta─ç z us┼éug firmy OneDayClinic.

WARSZAWA

Tomek

04/07/2018

Bardzo dzi─Ökuj─Ö Ca┼éemu Personelowi Kliniki za pe┼éen profesjonalizm i mi┼é─ů opiek─Ö. Organizacja i przebieg ca┼éego wyjazdu na sz├│stk─Ö z plusem. Gor─ůco polecam!

Warszawa

Zdzisiek Horst

04/07/2018

Obs┼éuga niezwykle kulturalna i serdeczna na ka┼╝dym etapie; poczynaj─ůc od kierowc├│w, a ko┼äcz─ůc na obs┼éudze medycznej. Na miejscu nieodp┼éatnie mo┼╝na si─Ö napi─ç herbaty lub kawy, zje┼Ť─ç ciasteczko lub banana. Sam zabieg przeprowadzany w sterylnych warunkach, bardzo profesjonalnie i wydaje mi si─Ö, szybko bo ok. 15 minut. Ja osobi┼Ťcie mia┼éem zabieg ju┼╝ obydwu oczu; 14.06. oraz 25.06. br. w klinice w Ostrawie. Z pewno┼Ťci─ů wa┼╝na jest r├│wnie┼╝ sprawa zakwaterowania i bardzo fajnego ┼Ťniadanka /szwedzki st├│┼é/ w Zamku w Cha┼éupkach z urokliwym parkiem . Reasumuj─ůc bardzo serdecznie polecam !!!! przed zabiegiem do czytania nosi┼éem okulary 7,5 dioptrii – teraz dobrze mi si─Ö czyta w 2,5. Do dali mia┼éem 5,5 – teraz doskonale sobie radz─Ö bez okular├│w ! No po prostu nic uj─ů─ç nic doda─ç !!!! Serdecznie pozdrawiam ca┼éy personel a szczeg├│lnie moj─ů opiekunk─Ö Pani─ů Beatk─Ö.

Kocerany, gmina Pniewy k/Gr├│jca

Zdzisław Horst

04/07/2018

Nic uj─ů─ç, nic doda─ç !!!! Zdecydowanie polecam! Wielka dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta, niezwyk┼éa kultura i serdeczno┼Ť─ç na ka┼╝dym kroku. Ludzie, walcie tam jak w dym !!!

wie┼Ť Kocerany 6, gmina Pniewy

Witold

02/07/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy w dniach 11-06 prawe oko i 29-06 lewe oko. Niesamowita zmiana jako┼Ťciowa i znaczna poprawa widzenia (soczewki asferyczne z filtrem UV) Wysoka kultura obs┼éugi i niespotykana w Polsce empatia ze strony lekarzy kwalifikuj─ůcych oraz zespo┼éu operacyjnego. R├│wnie┼╝ s┼éowa uznania dla personelu medycznego za kultur─Ö i jako┼Ť─ç obs┼éugi. Samo zaplecze kliniki mo┼╝e w pierwszym kontakcie wprawia─ç w lekka konsternacj─Ö, chocia┼╝ przytulna i ┼éadnie wyposa┼╝ona poczekalnia, gdzie serwowana jest kawa, herbata, ciastka, niweluje pierwsze wra┼╝enie. Natomiast pok├│j przygotowa┼ä do zabiegu i sala operacyjna – pe┼éna aseptyka. Pacjent czuje si─Ö, ┼╝e jest pod dobr─ů opiek─ů. W poczekalni telewizor na kt├│rym wy┼Ťwietlane s─ů instrukcje (w j─Öz.polskim) na co nale┼╝y zwraca─ç uwag─Ö po zabiegu. Pe┼éen profesjonalizm lekarzy, kt├│ry mo┼╝na doceni─ç na podstawie efekt├│w uzyskanych po zabiegu. Pacjentom , kt├│rym zale┼╝y na szybkim i profesjonalnym usuni─Öcia za─çmy. Polecam kontakt z One Day Clinic wszystkim pacjentom, kt├│rym zale┼╝y na szybkim i profesjonalnym usuni─Öciu za─çmy. Pozdrowienia dla lekarzy i ca┼éego personelu medycznego kliniki.

Słupca

Marek

02/07/2018

Wraz z ┼╝on─ů by┼éem na zabiegu usuni─Öcia za─çmy w pierwszym z oczu ┼╝ony w klinice w Ostrawie 29 czerwca. Pami─Ötaj─ůc do┼Ťwiadczenia z lekarzami NFZ w Polsce, ci─ůgle jestem pod wra┼╝eniem jak mo┼╝na zaj─ů─ç si─Ö pacjentem. Za te same pieni─ůdze. Mimo do┼Ť─ç du┼╝ej liczby os├│b na zabieg, ca┼éo┼Ť─ç przebiega┼éa sprawnie i profesjonalnie. Sam zabieg trwa┼é 15 minut, po wcze┼Ťniejszym dok┼éadnym badaniu oczu. W sumie przebywali┼Ťmy w klinice ok. 2,5h. Polecam i do zobaczenia na drugim zabiegu!

Władysławów k.Lesznowoli

Bozena

01/07/2018

Szcz─Ö┼Ťliwa pacjentka super widz─Ö na ┼äa oba oczy operacja w ci─ůgu trzech tygodni wspania┼éy personel medyczny opieka i wy┼╝ywienie nie wspomn─Ö o transporcie p Irek super cz┼éowiek pozna┼éam wspania┼éych wsp├│┼é pacjent├│w wsp├│lnie sobie pomagalismy mam z nimi kontakt telefoniczny jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö Ci lonia i Danusia za wsparcie pomoc i opiek─Ö pozdrawiam wszystkich

Elblag

bozena

01/07/2018

Rewelacja nowe oczy nowe życie wspaniała obsługa medyczna itransport p Irek anioł super szybko porostu cud na oba oczy w trzy tygodnie 2405 i19 06 2018 dziękuję ipolecam pozdrawiam

Elblag

Jan

30/06/2018

Podzi─Ökowania za wykonany zabieg. Personel bardzo uprzejmy z fachowym podej┼Ťciem to tematu. Na ka┼╝dym etapie jasno i precyzyjnie informuj─ů o dalszych krokach. Nie ma problem├│w z komunikacj─ů. Ca┼éy pobyt oceniam na bardzo wysoko..

Bielawa

Tomek

29/06/2018

Jestem bardzo zadowolony wspaniali lekarze przemiła obsługa polecam wszystkim

Poznan

Karol z Głuchołaz

29/06/2018

W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éem z zabiegu za─çmy . Zabieg by┼é w Brnie. Jestem przeszcz─Ö┼Ťliwy z efektu wykonanego zabiegu. Obs┼éuga w Klinice bardzo uprzejma , pomocna . Lekarze i piel─Ögniarki na 6+ . Z takim kierowc─ů jak p.Marcin z Ole┼Ťnicy mo┼╝na przejecha─ç ┼Ťwiat. Uprzejmy, pomocny z poczuciem humoru. Ba┼éem si─Ö bardzo tego zabiegu , ale wszystko posz┼éo szybko i sprawnie . Nast─Öpny zabieg na drugie oko b─Ödzie 18 lipca. Pozdrawiam ca┼éy personel Kliniki i biura we Wroc┼éawiu szczeg├│lnie Pani─ů Ew─Ö Socha za profesjonalne i rzetelne informacje na temat zabiegu.

Głuchołazy , 27.06.2018 r.

Lucyna

29/06/2018

Operacja przebiega┼éa bardzo sprawnie .Personel mi┼éy i kompetentny.Firma OneDayClinic w Ostrawie warta polecenia.Wroc┼éawski personel udziela wyczerpuj─ůcych informacji. Polecam wszystkim potrzebuj─ůcym wykonania zabiegu do korzystania z us┼éug w/w Firmy. Lucyna

Wrocław

MAREK

27/06/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy w drugim oku mia┼éem w Ostrawie w dniu 11.06.2018. Pierwszy zabieg mia┼éem w szpitalu w Polsce w lutym b.r. Moje wra┼╝enia z pobytu w Ostrawie: Pe┼éna kultura obs┼éugi. Pacjent czuje, ┼╝e jest pod pe┼én─ů opiek─ů. ┼╗adnych problem├│w j─Özykowych. Przytulna i ┼éadnie wyposa┼╝ona poczekalnia gdzie serwowana jest kawa, herbata, ciastka. W telewizorze wy┼Ťwietlane s─ů instrukcje (w j─Öz.polskim) na co nale┼╝y zwraca─ç uwag─Ö po zabiegu. Organizacja przygotowania do zabiegu – bez uwag. Lekarze – c├│┼╝ mo┼╝na ocenia─ç po efektach – u mnie doskona┼ée. Pacjentom , kt├│rym zale┼╝y na szybkim i profesjonalnym usuni─Öcia za─çmy polecam kontakt z OneDayClinic. Pozdrawiam ca┼éy personel medyczny kliniki.

Olsztyn

Irena

27/06/2018

Serdeczne podzi─Ökowania dla ca┼éego zespo┼éu medycznego w Ostrawie zajmuj─ůcego si─Ö usuwaniem za─çmy oka.Ca┼éy personel medyczny w pe┼éni profesjonalny. Zakwaterowanie w hotelu-zamku w Cha┼éupkach na najwy┼╝szym poziomie. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ naszemu kierowcy p.Krzy┼Ťkowi za opiek─Ö w podr├│┼╝y i wszelk─ů pomoc. W 100% firma godna polecenia.

Głuchołazy

Janusz

27/06/2018

W miesi─ůcu 04.2018 r. okulistka stwierdzi┼éa u mnie za─çm─Ö. Gdy zadzwoni┼éem na numer telefonu podany w internecie dowiedzia┼éem si─Ö ┼╝e zabieg usuni─Öcia za─çmy mog─Ö mie─ç ju┼╝ 15 maja 2018 r. Chcia┼ébym zaznaczy─ç ┼╝e transport busikiem z Opola do Ostrawy trwa┼é oko┼éo 2 godzin i ju┼╝ oko┼éo 8 byli┼Ťmy w Klinice w Ostrawie.Zar├│wno kierowca busa jak i personel kliniki byli bardzo uprzejmi .Po zabiegu przewieziono nas na nocleg do bardzo luksusowego hotelu gdzie rano zjedli┼Ťmy doskona┼ée ┼Ťniadanie.P├│┼╝niej pojechali┼Ťmy do kliniki na badania kotrolne.Na koniec ka┼╝dy otrzyma┼é krople do zakrapiania operowanego oka i okulary przeciws┼éoneczne.Na koniec chcia┼ébym zaznaczy─ç ┼╝e nie spodziewa┼éem si─Ö tak doskona┼éej organizacji tego wyjazdu i tak doskona┼éej opieki personelu medycznego. Jestem bardzo zadowolony z zabiegu wykonanego w One Day Clinic i wszystkim kt├│rzy musz─ů dokona─ç zabiegu usuni─Öcia za─çmy polecam skorzystanie z us┼éug w/w kliniki.

Opole

Janina

27/06/2018

Polecam klinikę, obsługa super, pacjent traktowany podmiotowo i życzliwie. Pan kierowca miły i pomocny( Pan Marcin). Dziękuję i pozdrawiam.

Kluczbork

Iwona

27/06/2018

Jestem ju┼╝ po drugim zabiegu usuni─Öcia za─çmy. Opieka medyczna super, odpowiedz─ů na ka┼╝de pytanie, z u┼Ťmiechem i fachowym podejej┼Ťciem do pacjent├│w. Pomimo moich wielkich obaw wszystko posz┼éo dobrze, jestem naprawd─Ö zadowolona i najwa┼╝niejsze lepiej widz─Ö. Kierowcy na medal. Hotel Zamek w Cha┼éupkach to mi┼éy punkt pobytu po zabiegu. Wszyscy od pocz─ůtku dbaj─ů o jak njlepsz─ů atmosfer─Ö w tej trudnej dla nas chwili. Polecam wszystkim.

Głuchołazy

Adam

27/06/2018

Zabieg na pierwsze oko mialem w dniu 14.06.2018.Jestem juz po kontroli swojego okulisty-wszystko jest dobrze.Poniewaz jestem bardzo zadowolony ze stanu oka po zabiegu,ale tez z organizacji calego przedsiewziecia jak i opieki personelu medycznego – bede chcial umowic termin na drugie oko. Z pelnym przekonaniem polecam skorzystanie z oferty One Day Clinic !!!

Wolb├│rz

Adam Wojciechowski

27/06/2018

Z olbrzymia przyjemnoscia rekomenduje usluge One Day Clinic. Zabieg mialem 14 czerwca 2018r.,a dzisiaj jestem juz po kontroli mojego okulisty: wszystko jest w najlepszym porzadku. W zwiazku z tym bede chcial ustalic termin zabiegu na drugie oko,bowiem zapewniany przez Klinike wysoki poziom opieki medycznej powiazany ze znakomita organizacja przedsiewziecia i nadzwyczajna zyczliwoscia wobec pacjenta daja gwarancje oczekiwanego przeze mnie rezultatu.

Wolb├│rz

Jan

27/06/2018

Super warunki i pe┼éna kultura. Operacja jednego oka 12.06.2018r., ju┼╝ zg┼éosi┼éem i uzgodni┼éem zabieg drugiego oka na na 02.08.2018r. Tak┼╝e warunki hotelowe bardzo dobre ( ┼Ťniadanie st├│┼é szwedzki). Serdecznie pozdrawiam personel i kierownictwo kliniki. Polecam, z czystym sumieniem, operacj─Ö za─çmy w OneDayClinic.

Piotrk├│w Trybunalski , Sulej├│w

Halina

27/06/2018

Jestem trzy dni po operacji za─çmy .Jest dobrze. Przyznaj─Ö, ┼╝e si─Ö troch─Ö obawia┼éam mimo pozytywnych opinii znajomych. Niepotrzebnie. Wszystko sprawnie i profesjonalnie zorganizowane. Za 10 dni jad─Ö na “drugie oko”. Pozdrawiam wszystkich kt├│rzy sa “przed i po”

Olawa

ANNA

14/06/2018

POLECAM! Do Ostrawy, do kliniki OneDayClinic na zabieg usuni─Öcia za─çmy jecha┼éam pe┼éna obaw. Zdecydowa┼éy – kr├│tki termin oczekiwania oraz mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru za dop┼éat─ů rodzaju soczewki. Jednak ju┼╝ w trakcie podr├│┼╝y s┼éuchaj─ůc opinii os├│b, kt├│re jecha┼éy do tej kliniki na zabieg jej usuni─Öcia na drugim oku, moje obawy zosta┼éy rozwiane. Na miejscu faktycznie okaza┼éo si─Ö, ┼╝e zar├│wno oczekiwanie, rejestracja i zabieg zorganizowane s─ů profesjonalnie i na najwy┼╝szym poziomie. Pacjent traktowany jest podmiotowo, z trosk─ů i ┼╝yczliwo┼Ťci─ů. Jeszcze jeden istotny szczeg├│┼é, o kt├│rym wspomnia┼éam to mo┼╝liwo┼Ť─ç zmiany na miejscu za dop┼éat─ů rodzaju soczewki z czego skorzysta┼éam. Nocleg i ┼Ťniadanie w hotelu w Wodzis┼éawiu ┼Ül─ůskim bez zastrze┼╝e┼ä. Pan Rafa┼é odpowiedzialny za transport i jednocze┼Ťnie opiekun grupy – mi┼éy i uczynny. Badanie kontrolne nast─Öpnego dnia przebieg┼éo sprawnie z bardzo dobrym wynikiem. Mam ju┼╝ ustalony na 03.08 br. termin zabiegu na drugie oko i tym razem ju┼╝ bez obaw b─Öd─Ö na niego oczekiwa┼éa. Reasumuj─ůc. Z przeprowadzonego w klinice OneDayClinic w Ostrawie zabiegu jestem bardzo zadowolona. Jeszcze raz bardzo serdecznie dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam ca┼éy personel medyczny oraz wszystkich zaanga┼╝owanych w organizacj─Ö wyjazdu. Pacjentom wymagaj─ůcym zabiegu usuni─Öcia za─çmy szczerze polecam t─Ö klinik─Ö. Wdzi─Öczna pacjentka.

Krak├│w

teresa zielona g├│ra

14/06/2018

profesjonalna obs┼éuga w klinice w ostrawie na 6 panie obs┼éuguj─ůce z ul.irysowej uprzejme jak i te┼╝ kierowca polecam t─ů clinik─Ö wszystkim b─Ödzieci zadowoleni ,mia┼éam operacj─Ö za─çmy w dn.07.06.2018

zielona g├│ra

Mirek

11/06/2018

O tym ┼╝e jestem zadowolony niech ┼Ťwiadczy fakt ┼╝e od razu zapisa┼éem si─Ö na operacj─Ö drugiego oka.Polecam wszystkim kt├│rzy oczekuj─ů mi┼éej i profesjonalnej obs┼éugi oraz ceni─ů czas

Bełchatów

elzbieta

11/06/2018

profesjonalizm w kazdym calu polecam

wroclaw

zdzislaw

11/06/2018

polecam ta klinike sprawnie pelen profesjonalizm .panie z infolini konkretne pomocne cierpliwe a w szczegolnosci p,bogumila .Wiuzl nas, bo bylam z mezem, pan Marcin z Olesnicy bespiecznie i do celu ,tam i spowrotem pozdrawiam

wroclaw

Jan

11/06/2018

Jestem bardzo zadowolony, gdy┼╝ w przeci─ůgu miesi─ůca usuni─Öto mi za─çm─Ö z obu oczu. Kierowca bardzo pomocny, mi┼éy, odpowiedzialny – pe┼ény profesjonalizm. Lekarz i opieka medyczna na bardzo wysokim poziomie, podobnie jak zakwaterowanie. Serdecznie wszystkim polecam.

Rogieniczki

Zygmunt

11/06/2018

07-06-2018 data usuni─Öcia za─çmy drugiego oka w ONE DAY CLINIC Ostrawa Czechy. Pierwsze 15 maja br. By┼éo ┼Ťwietnie i bezbole┼Ťnie. Personel medyczny na sze┼Ť─ç z plusem. Taka sama ocena dla tych ludzi z Irysowej 4 w Wroc┼éawiu plus kierowca . POZDRAWIAM .

OŁAWA

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl

Chcia┼éby┼Ť otrzymywa─ç od OneDayClinic najnowsze informacje?

FreshMail.pl