Opinie – operacja za膰my w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za膰my!

Operacja za膰my w OneDayClinic – Opinie pacjent贸w

Poznaj opinie naszych pacjent贸w na temat operacji za膰my. Operacje katarakty przeprowadzane s膮 przez profesjonalny zesp贸艂 medyk贸w, kt贸rzy dbaj膮 o komfort pacjenta oraz o wysok膮 jako艣膰 wykonania zabiegu. Je偶eli nie wiesz czy warto nam zaufa膰 – sprawd藕 co m贸wi膮 o nas inni.

Zapraszamy r贸wnie偶 pacjent贸w po operacji za膰my do podzielenia si臋 swoj膮 opini膮 鈥 wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno艣ci膮 czytamy wszystkie wiadomo艣ci od naszych pacjent贸w.

Zach臋camy do czytania opinii pacjent贸w, kt贸rzy zdecydowali si臋 na zabieg na za膰m臋 w OneDayClinic.

***

Zbyszek 43l

21/08/2019

Witam, Mam 43 lata i jestem 8 tygodni po operacji na obu oczach z soczewkami wielogniskowymi. Bardzo dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi z Kliniki jak r贸wnie偶 z Wroc艂awia. Pe艂en profesjonalizm w obs艂udze klienta oraz podczas pobytu i zabiegu operacyjnego. Polecam i jeszcze raz dzi臋kuj臋

Piotrk贸w Tryb

Duda Marian

21/08/2019

Pragn臋 podzi臋kowa膰 z ca艂ego serca za przeprowadzone badania oraz operacj臋 lewego oka doktorom, piel臋gniarkom i ca艂emu personelowi kliniki , kt贸re zachowywa艂y si臋 bardzo profesjonalnie, z takim ludzkim ciep艂em i 偶yczliwo艣ci膮. Sama 艣wiadomo艣膰, 偶e by艂em w dobrych r臋kach mia艂a dla mnie ogromne znaczenie potwierdzam i polecam – warto.

Opole

Ewa Witczak

16/08/2019

Jestem po operacji zacmy obu oczu.Logistycznie wszystkoprzygotowane i przeprowadzone na medal-pelen .komfort..poczawszy od telefonu do kliniki,tranportu i obslugi administracyjnej.Strona medyczna do pozazdroszczenia.Zarowno ortoptysci jak i lekrze mili cierpliwi,traktujacy kazdego indywidualnie. Czlowiek czuje. sie tam wazny. i oczekiwany.Aparatura,sala operacyjna nowoczesne.Polecam goraco i dziekuje za stworzenie mozliwosci skorzystania z leczenia w Waszej Klinice.

Wloclawek

Aleksandra Fularska

29/07/2019

Zabieg usuni臋cia za膰my prawego oka mia艂am wykonany w pi膮tek 26 lipca 2019. Z przebiegu ca艂ego procesu jestem bardzo zadowolona i skorzystanie z oferty One Day Clinic polecam gor膮co wszystkim potrzebuj膮cym. Sprawno艣膰 organizacji godna pochwa艂y. Na moj膮 decyzj臋 o wyborze du偶y wp艂yw mialy opinie innych Klient贸w, zatem ja r贸wnie偶 postanowi艂am napisa膰 par臋 s艂贸w, by po raz kolejny potwierdzi膰, 偶e warto. W sytuacji jakichkolwiek k艂opot贸w ze zdrowiem bardzo wa偶ny jest szacunek, z jakim Pacjent si臋 spotyka. Dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi One Day Clinic za to, 偶e czu艂am si臋 chciana i mile widziana.

JEDLICZE B

Grazyna Krystosik

27/07/2019

25.07.2019 r przesz艂am zabieg usuni臋cia za膰my w Waszej klinice, przyznam szczerze, 偶e w艂a艣ciwie zdecydowa艂am si臋 na to z marszu. Kontakt telefoniczny otrzyma艂am od kole偶anki kt贸ra tak偶e w tym dniu mia艂a wykonywany zbieg. Jecha艂y艣my razem – nie maj膮c 偶adnej wiedzy o jako艣ci us艂ug kliniki, za to w trakcie podr贸偶y wiele znak贸w zapytania?. Jeste艣my ju偶 na miejscu. Poczekalnia- du偶o ludzi ca艂a Polska / oczywi艣cie bus jecha艂 z Warszawy wi臋c dotar艂 jako ostatni. My艣l臋 sobie o cho nie p贸jdzie to tak szybko, w艂a艣ciwie to samo co i u nas. Pokr贸tce okaza艂o si臋, 偶e wszystko idzie bardzo sprawnie. Organizacja przyjmowania oraz wst臋pnego badania pacjent贸w bez uwag / nawet nie by艂o na co “popsioczy膰”. O godzinie 14-tej by艂am ju偶 po zabiegu. Potem hotel i czas dla siebie. Na drugi dzie艅 badanie kontrolne wypis i do domu. Kr贸tko, szybko, dobrze, bo tak ma by膰. Personel medyczny profesjonalny, wspaniale dobrany . Pan Grzegorz -nasz kierowca super! cierpliwy pomocny m艂ody cz艂owiek, opanowany ostro偶ny kierowca, przy nim byli艣my bezpieczni w trakcie jazdy samochodem. Drugi wyjazd 14 sierpnia br. Dzi臋ki wszystkim.Pozdrawiam.Polecam! Gra偶yna Krystosik

Nadarzyn ko艂o Warszawy

Waldemar

24/07/2019

Jestem ju偶 po 1,5 m-ca od ostatniego zabiegu / za膰ma na obu oczach.I c贸偶? Pe艂en zachwyt. Wyra偶am wielkie uznanie i szacunek dla profesjonalizmu dzia艂ania os贸b na wszystkich etapach /administracja, transport, zabiegi w klinice. Mia艂em poczucie autentycznej troski i wysokiego perfekcjonizmu obs艂ugi medycznej. Po bezbolesnych i bezkomplikacyjnych zabiegach widz臋 doskonale do dali i bli偶y. Chce si臋 偶y膰. Waldemar 73 lata

Wroc艂aw

Waldemar

22/07/2019

Jako 艣wiadczeniobiorca naszych instytucji zdrowotnych prze偶y艂em szok cywilizacyjny maj膮c kontakt z OneDayClinic. Wszystko perfekcyjne, doskona艂e, humanitarne, Po prostu inny wymiar.15.05.19 – telefonuj臋 po informacj臋 – Pani Magda rozwiewa moje niepokoje, w膮tpliwo艣ci i orientuje w szczeg贸艂ach, 29.05 – transport i operacja oka lewego, hotel, nocleg, powr贸t. 14.06- Kontrola oka lewego po zabiegu i operacja oka prawego, 08.07-kontrola pooperacyjna.W ok.1,5 m-ca odzyskuj臋 pe艂n膮 sprawno艣膰 widzenia do dali i bli偶y mimo, 偶e pakiet /premium/daje gwarancje widzenia do dali. Personel w klinice w Ostravie sympatyczny, mi艂y, u艣miechni臋ty / ewenement w naszych warunkach/ dr Holan, za偶ywny jegomo艣膰 realnie pomaga w dzia艂aniach przed- i pooperacyjnych, operatorzy dr Prusenowsky i Bla偶ek bezbole艣nie usuwaj膮 za膰m臋. Jako stary sceptyk, zwyczajowo szuka艂em dziury w ca艂ym, nie znalaz艂em. Tanio, szybko, bezbole艣nie bez upokarzaj膮cych d艂ugich termin贸w zabieg贸w. Mo偶na? -mo偶na. Dzi臋ki serdeczne. Waldemar lat 73. /Chocia偶 po zabiegu czuj臋 si臋 na 17-艣cie/

Wroc艂aw

Mariola

17/07/2019

Niewiarygodne wszystko odby艂o si臋 szybko profesjonalnie .Swiat wr贸ci艂 w swoich ostrych konturach jasny jak nowy. Bezproblemowe zabiegi bez komplikacji, czekania,b贸lu .polecam gor膮co zapewniam warto zadba膰 o swoje oczy a tutaj nam pomog膮.Szkoda tylko ,偶e to nie mo偶na zrobi膰 w naszym kraju .

Grodk贸w

Irena

16/07/2019

Zabieg usuni臋cia za膰my mia艂am 27.06 i 11.07.2019 popieram wpisy moich poprzednik贸w. Wszystko jest na najwy偶szym poziomie. Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu do Czech. W Polsce czeka艂am na zabieg 3 lata , t艂umaczono mi , 偶e mam uszkodzon膮 rog贸wk臋 i musz臋 czeka膰 na przeszczep. W Klinice usuni臋to mi za膰m臋 bez przeszk贸d i na dodatek mam naprawion膮 rog贸wk臋. Gor膮co polecam wszystkim One Day Clinic zas艂uguje na najwy偶sze uznanie. Dzi臋kuj臋 wszystkim, kt贸rzy brali udzia艂 w przywr贸ceniu mi wzroku. Podzi臋kowania dla Pana Jacka kierowcy z Warszawy za jego 偶yczliwo艣膰 i serdeczno艣膰.

呕yrard贸w

Urszula

16/07/2019

Jestem po zabiegu usuni臋cia za膰my w obu oczach w One Day Clinic 27.06 i 11.07.2019 jestem zachwycona efektami pracy lekarzy. a偶 trudno uwierzy膰, 偶e mo偶na wykona膰 zabieg w tak kr贸tkim terminie i z takim zaanga偶owaniem i bardzo mi艂膮 obs艂ug膮 pacjenta poczynaj膮c od Pa艅 na infolini a ko艅cz膮c na obs艂udze e Euro Clini膰 w Czechach. Doceniam profesjonalne indywidualne podej艣cie do pacjenta. Bardzo dzi臋kuj臋 dr Prusenovskiemu, kt贸ry usun膮艂 mi zrosty w OP jakie mia艂am od 30 lat . W Polsce 偶aden z okulist贸w nie podj膮艂 tego tematu nawet w prywatnych gabinetach. Dzi臋kuj臋 Pani Bogusi z Wroc艂awia za szczeg贸艂owe informacje jakich udziela艂a. Szczeg贸lne podzi臋kowania dla bardzo mi艂ego i serdecznego Pana Jacka kierowcy z Warszawy za wyrozumia艂o艣膰 jak膮 nam okaza艂 podczas jazdy oraz pobytu w Klinice. Polecam gor膮co wszystkim, kt贸rzy maja obawy jaka klinik臋 wybra膰 , tylko One Day Clinic b臋dziecie zadowoleni na 100 %. Zaufajcie nam pacjentom, kt贸rzy ju偶 s膮 po zabiegu i teraz mog膮 pisa膰 bez okular贸w. Ta Klinika zas艂uguje na najwy偶sze uznanie.

Radziejowice

Urszula

15/07/2019

Jestem po operacji usuni臋cia za膰my w obu oczach 27.06. oraz 11.07. 2019. jestem bardzo zadowolona z us艂ug One Day Clini膰. Wszystko jest tak przygotowane i wykonane a偶 trudno uwierzy膰 , 偶e to prawda por贸wnuj膮c przebyte wizyty w naszych gabinetach nawet prywatnych. Pe艂en profesjonalizm, zaanga偶owanie , indywidualne podej艣cie do pacjenta lekarzy oraz pozosta艂ego personelu., wszystko na wysokim poziomie nie por贸wnywalnym do naszych warunk贸w w Polsce . Szczeg贸lne podzi臋kowania dla Pana dr Prusenowvskiego, za usuni臋cie zrost贸w w prawym oku , kt贸rych od 30 lat 偶aden z lekarzy w Polsce nie potrafi艂 uczyni膰. Bardzo dzi臋kuj臋 Pani Bogusi z infolini za obszerne wyja艣nienia dotycz膮ce ca艂ej us艂ugi. Serdeczne podzi臋kowania r贸wnie偶 dla przemi艂ego i uczynnego kierowcy Pana Jacka z Warszawy za bardzo mi艂膮 opiek臋 podczas ca艂ego pobytu i przyjemn膮 jazd臋 na trasie 呕yrard贸w Ostrava- 呕yrard贸w. Wszystkim, kt贸rzy oczekuj膮 na zabieg usuni臋cia za膰my gor膮co polecam One Day Clinic nie zwlekajcie , b臋dziecie w 100% zadowoleni tak jak ja.

Radziejowice

Zbyszek 43l

12/07/2019

Witam, Mam 43 lata i jestem 8 tygodni po operacji na obu oczach z soczewkami wielogniskowymi. Bardzo dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi z Kliniki jak r贸wnie偶 z Wroc艂awia. Pe艂en profesjonalizm w obs艂udze klienta oraz podczas pobytu i zabiegu operacyjnego. Polecam i jeszcze raz dzi臋kuj臋

Piotrk贸w Tryb

Ewa

27/06/2019

Jestem bardzo zadowolona i gor膮co polecam wszystkim. Niema por贸wnania mi臋dzy Polsk膮 a czesk膮 klinika wszyscy s膮 bardzo mili, uprzejmi i bardzo opiekunczy

Legnica

JAN - Opole

27/06/2019

Sk艂adam serdeczne podzi臋kowanie ca艂emu personelowi medycznu za profesjonaln膮 opiek臋 i przebieg zabiegu usuni臋cia za膰my. Podzi臋kowanie przekazuj臋 r贸wnie偶 dla pani Bogus艂awy z Wroc艂awia oraz panu Krzysztofowi – kierowcy. 25.06. 2019r.

Opole

Czes艂awa Sz.

26/06/2019

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu w dniu 13 czerwca 2019 roku. Operacja przebieg艂a bezbole艣nie. Podr贸偶 do kliniki w Czechach , pobyt w hotelu i powr贸t bardzo przyjemne. Chcia艂abym tak偶e serdecznie podzi臋kowa膰 za opiek臋 ze strony pana kierowcy. By艂 wyj膮tkowo pomocny i uczynny. Jestem osob膮 starsz膮 z ograniczon膮 mo偶liwo艣ci膮 poruszania si臋 a pomoc pana kierowcy okaza艂a si臋 dla mnie nieoceniona. Dzi臋kuj臋.

Wroc艂aw

MARIA H.

26/06/2019

By艂am na operacji za膰my w Ostrawie 19.06.2019. Potwierdzam wszystkie zachwyty i do艂膮czam swoje. I wspania艂y kierowca, Pan Dawid ! Wszystko super !!! Gor膮co polecam !

WROC艁AW

Anna M

24/06/2019

Jestem po operacji za膰my w One Day Clinic 9.05. 2019 i 28.05. 2019 . Bardzo jestem zadowolona z jako艣ci us艂ug w tej firmie: profesjonalny, a przy tym 偶yczliwy dla pacjent贸w, personel. Pocz膮wszy od mi艂ych pa艅 na infolinii, poprzez pomocnych pan贸w kierowc贸w, a偶 do personelu na miejscu w klinice w Ostravie : panie rejestratorki, personel medyczny – piel臋gniarki, optometry艣ci i lekarze, wszyscy zas艂uguj膮 na wyrazy najwy偶szego uznania. Dzi臋kuj臋. Organizacja pracy w ODC jest wzorowa .

Warszawa

Anna

23/06/2019

Skorzysta艂am z us艂ug usuni臋cia za膰my w obu oczach w One Day Clinic i jestem zadowolona , a nawet zachwycona poziomem us艂ug tej plac贸wki. Profesjonalizm i empatia personelu oraz doskona艂a organizacja pracy sprawiaj膮, 偶e ka偶dy pacjent jest doskonale poinformowany i “zaopiekowany” ju偶 od pierwszego kontaktu z firm膮. Mi艂e i uczynne panie na infolinii, wspaniali kierowcy no i wreszcie zgrany i kompetentny zesp贸艂 pracownik贸w w samej klinice: od pa艅 recepcjonistek, poprzez panie piel臋gniarki, panie i pan贸w optometryst贸w oraz panie i pan贸w lekarzy stanowi膮 ekip臋, kt贸ra tworzy atmosfer臋 zaufania, pomocy i fachowo艣ci. Pacjent jest w centrum uwagi. Mo偶na tylko pomarzy膰, 偶eby u nas tak by艂o….By艂am w ODC 9.05.2019, 28.05. 2019 i 19.06.2019. K艂aniam si臋 nisko ca艂emu personelowi, dzi臋kuj臋.

Warszawa

Maria

20/06/2019

Bardzo dlugo czeka艂am na wizyte u okulisty i mam ja w sieepniu dopiero czekam rokna ni膮 pomimo takich wysokich skladek na ubezpieczenie itd a tu pisalam z konsultantka pozniej rozmawiala moja wnuczka i w ci膮gu tygodnia zalatwila mi wizyte na operacje za膰my moj stan byp ciezki bo doslownie nic juz nie widzialam zle mi sie chodzilo do sklepu lekarzy nie widzialam wnuczkow dzis jestem juz po zabiegu czuje sie super widzi nastepny zabieg za miesiac na kolejne oko babcia jest bardzo zadowolona z opieki z transportu oraz hotelu bardzo sb chwali ca艂a klinike dziekujemy

Krak贸w

Czes艂awa Sz.

18/06/2019

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu w dniu 13 czerwca 2019 roku. Operacja przebieg艂a bezbole艣nie. Podr贸偶 do kliniki w Czechach , pobyt w hotelu i powr贸t bardzo przyjemne. Chcia艂abym tak偶e serdecznie podzi臋kowa膰 za opiek臋 ze strony pana kierowcy. By艂 wyj膮tkowo pomocny i uczynny. Jestem osob膮 starsz膮 z ograniczon膮 mo偶liwo艣ci膮 poruszania si臋 a pomoc pana kierowcy okaza艂a si臋 dla mnie nieoceniona. Dzi臋kuj臋.

Wroc艂aw

Zygmunt K臋dra

18/06/2019

W ubieg艂ym roku ,maju i czerwcu ,By艂em na usuwaniu za膰my w ONE DAY CLINIK .Do dzi艣 jest wszystko bardzo dobrze . Pan doktor m贸wi艂 偶e b臋d臋 jak snajper .Panie Doktorze i tak jest. Bardzo dzi臋kuj臋 .

O艂awa

Monika

17/06/2019

Witam serdecznie zabieg usuni臋cia za膰my mia艂am 12.06.2019 czyli chwil臋 temu jestem zachwycona klinik膮 ca艂ym personelem medycznym pe艂en profesjonalizm polecam gor膮co i wszystkim bardzo dzi臋kuj臋.Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶 kierowcy Panu Jackowi i Pani Bogusi z infolinii.

Warszawa

Czes艂awa

16/06/2019

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu w dniu 13 czerwca 2019 roku. Operacja przebieg艂a bezbole艣nie. Podr贸偶 do kliniki w Czechach , pobyt w hotelu i powr贸t bardzo przyjemne. Chcia艂abym tak偶e serdecznie podzi臋kowa膰 za opiek臋 ze strony pana kierowcy. By艂 wyj膮tkowo pomocny i uczynny. Jestem osob膮 z ograniczon膮 mo偶liwo艣ci膮 poruszania si臋 a pomoc pana kierowcy okaza艂a si臋 dla mnie nieoceniona. Dzi臋kuj臋.

Wroc艂aw

Monika

16/06/2019

Witam zabieg usuni臋cia za膰my mia艂am 12.06.2019 gor膮co polecam klinik臋.Dzi臋kuj臋 bardzo wszystkim za profesjonalizm i dba艂o艣膰 o pacjenta . Dzi臋kuj臋 r贸wnie偶 kierowcy panu Jackowi i pani Bogusi z infolinii pe艂en profesjonalizm.

Warszawa

Cecylia

12/06/2019

Witam Gor膮co polecam klinik臋 bardzo pozytywne wydarzenie jestem bardzo zadowolona profesjonaln膮 i bardzo mi艂a opieka medyczna zabieg przeprowadzony w pe艂ni profesjonalnie bez komplikacji pi臋kne czyste hotele jestem ju偶 po dw贸ch zabiegach na prawe i lewe oko i musz臋 r贸wnie偶 podzi臋kowa膰 kierowca panu Krzysztofowi i panu Marcinowi za kompleksow膮 opiek臋 i organizacje wyjazdu Bardzo dzi臋kuj臋 i szczerze polecam

Ole艣nica

Sylwester

11/06/2019

W dniu 7-go maja moja zona miala operacje na pierwsze oko nastepnie w dniu 27-go maja na drugie bylem razem z nia i naprawde niema slow zeby to okreslic jak wspaniale zalatwione i wykonane poczwszy od pani Magdy z wroclawia poprzez pana Irka kierowce a skonczywszy na personelu medycznym . Wszystko wporzadku teraz jedziemy na ostateczna kontrole.Opieka wspaniala wypoczynek w hotelu wraz ze sniadaniem same luksusy. Wielkie gratulacje dla wszystkich pelen profesionalizm. Polecam z calego serca

Grodzisk Mazowiecki

Kazimierz

07/06/2019

Zrobi艂em oboje oczu, mog臋 zapomnie膰 o okularach. Sprawny i komfortowy transport z i do domu, warunki w hotelu na jak najwy偶szym poziomie. Nigdy nie spotka艂em si臋 w Polsce z takim podej艣ciem do pacjenta, profesjonalizm i uprzejmo艣膰 na ka偶dym kroku. Gdybym mia艂 trzecie oko, bez zastosowania bym skorzysta艂 馃槈

Ole艣nica

Wies艂aw

05/06/2019

Z us艂ugi One Day Clinic jestem bardzo zadowolony i dlatego te偶 chcia艂bym bardzo podzi臋kowa膰 wszystkim , kt贸rzy pomogli mi w odzyskaniu zdrowia . Chcia艂bym podzi臋kowa膰 pani na infolinii p. Annie Bednarek ,kt贸ra wprowadzi艂a nas w szczeg贸艂y i obja艣ni艂a wszystkie nas nurtuj膮ce pytania , dzi臋kuj臋 te偶 panom kierowcom za bezpieczny i komfortowy transport do kliniki i z powrotem do domu a w przede wszystkim podzi臋kowania dla pan贸w lekarzy i ca艂ego personelu za profesjonalne podej艣cie i serdeczn膮 opiek臋 dla ka偶dego pacjenta . Zabiegi zosta艂y przeprowadzone w ci膮gu miesi膮ca i teraz mog臋 zn贸w cieszy膰 si臋 dobrym wzrokiem . Wszystkie potrzebne badania s膮 przeprowadzone na miejscu, nie potrzeba skierowania ani oczekiwa膰 w kolejce tak jak to jest w naszych szpitalach . Po zabiegach s膮 przeprowadzone badania kontrolne i mo偶na cieszy膰 si臋 偶yciem ze swoimi bliskimi , a wszystkich niezdecydowanych gor膮co zach臋cam do skorzystania z us艂ug One Day Clinic .

K艂okock

Stanis艂awa K臋dra

05/06/2019

Usuwanie za膰my w ubieg艂ym roku ,wczoraj ,04.06 2019 na usuwaniu za膰my wt贸rnej. Wszystko super tak jak poprzednio. Podzi臋kowania dla wszystkich a szczeg贸lne dla personelu medycznego kliniki. No i kierowcy.

O艁AWA

Wies艂aw

03/06/2019

Witam,chc臋 podzi臋kowa膰 wszystkim za pomoc w usuni臋ciu za膰my.Polecam Onday Clinic za profesjonaln膮 obs艂ug臋,indywidualne podej艣cie do ka偶dego pacj臋ta oraz za 偶yczliwo艣膰 i trosk臋.Wszystkie w膮tpliwo艣ci wyja艣ni艂a pani na infolini ,podzi臋kowania dla p.Anny Bednarek za opiek臋 i szczeg贸艂owe informacje,podz臋kowania dla pan贸w kierowc贸w za bezpieczny transport i opiek臋 po zabiegu a przedewszystkim podzi臋kowania dla pan贸w lekarzy i ca艂ego personelu w klinice w Ostrawie za opiek臋 i pomoc w odzyskaniu przezmnie wzroku.Wszystko odby艂o si臋 w ci膮gu miesi膮ca: pierwszy zabieg by艂 przerowadzony14.05.2019r a drugi 30.05.2019r.bez kolejek ,wszystkie badania przeprowadzono na miejscu,potrzebna jest tylko decyzja 偶e chce si臋 wr贸ci膰 do zdrowia i dalej cieszy膰 si臋 偶yciem ze swoimi bliskimi.Jeszecze raz bardzo dzi臋kuj臋 i polecam t膮 klinik臋.

K艂okock k.Lipna

Jadwiga

30/05/2019

Profesjonalny, energetyczny kontakt od pierwszego telefonu. Kr贸tki termin oczekiwania na zabieg. Komfort dowiezienia do kliniki. Profesjonalny zesp贸艂 w klinice. Przyjemne oczekiwanie na zabieg i po zabiegu. Teraz kropi臋 co trzy godziny oko i oczekuj臋 na wizyt臋 kontroln膮. Jestem zadowolona i polecam znajomym i nieznajomym. Iciesz臋 si臋, 偶e cudnie 艣wieci s艂oneczko, a po burzach pojawia si臋 t臋cza. 馃憗锔忦煒封榾锔忦煒嶐煂

Ole艣nica

Cecylia

23/05/2019

Z us艂ug firmy OneDayClinic jestem bardzo zadowolona. Pe艂en profesjonalizm pocz膮wszy od pierwszego kontaktu telefonicznego a偶 do ostatniej chwili realizacji us艂ugi. Podczas wst臋pnych kontakt贸w telefonicznych z firm膮 OneDayClinic Pani Beata Wolska profesjonalnie i bardzo szczeg贸艂owo wyja艣ni艂a nam wszelkie niuanse i w膮tpliwo艣ci zwi膮zane z operacj膮 za膰my. Przygotowa艂a komplet dokument贸w do podpisania umowy. Nast臋pnie prowadzi艂a moj膮 spraw臋 i koordynowa艂a poszczeg贸lne etapy. Kontakty telefoniczne z Pani膮 Beat膮 Wolsk膮 by艂y zawsze mi艂e i sympatyczne. Soczewki proponowane przez firm臋 OneDayClinic s膮 jedne z najlepszych, jakie s膮 oferowane obecnie na rynku. Operacja wykonywana jest w klinice w Ostrawie przez wysokiej klasy specjalist贸w. Obs艂uga jest na najwy偶szym poziomie. Lekarze pomagaj膮 w doborze najodpowiedniejszej soczewki indywidualnie dopasowanej do oka pacjenta. Lekarze i personel medyczny kliniki staraj膮 si臋 zawsze pom贸c pacjentowi. Udzielaj膮 wszelkich porad i odpowiedzi na zadawane pytania. Dow贸z do kliniki odbywa si臋 busami spod domu. Kierowcy s膮 bardzo pomocni. Opiekuj膮 si臋 ca艂y czas pacjentem i za艂atwiaj膮 podczas wyjazdu wszelkie sprawy organizacyjne zwi膮zane z pobytem w klinice i zakwaterowaniem na miejscu. Firma jest godna polecenia. Us艂ugi s膮 realizowane na najwy偶szym poziomie. W 100% dotrzymywane s膮 wszelkie punkty umowy.

Opole

Janusz

21/05/2019

DZIE艃 DOBRY:)) W dniu wczorajszym tzn. 20 maj 2019 r.by艂em na zabiegu usuni臋cia za膰my w Ostrawie.Pragn臋 podzieli膰 si臋 swoj膮 opini膮 na temat wyjazdu i samego zabiegu.Wyjazd odby艂 si臋 z bardzo dok艂adnym planem ,o wyznaczonej godzinie.Naszym przewodnikiem by艂 Pan Marcin z Ole艣nicy jest to cz艂owiek konkretny,stanowczy i przemi艂y a przede wszystkim bardzo pomocny dla pacjent贸w.Do Ostrawy dotarli艣my o wyznaczonym czasie. W klinice czeka艂 na nas zesp贸艂 personelu z u艣miechni臋tymi buziami i gotowi w przygotowaniu do zabiegu.Ca艂y przebieg bada艅 i sam zabieg przebieg艂 profesjonalnie i bezstresowo:).W czasie wyjazdu towarzyszy艂a mi 偶ona i to r贸wnie偶 jest zalet膮 dla OneDayClinic kt贸ra umo偶liwia obecno艣膰 najbli偶szej osoby.10 czerwca mam kolejny termin na zabieg drugiego oka i mam cich膮 nadziej臋 偶e ponownie b臋dzie naszym profesjonalnym przewodnikiem Pan Marcin z Ole艣nicy:).

Wroc艂aw

Czes艂aw

13/05/2019

W klinice istnieje dob贸r w艂a艣ciwej soczewki (mo偶na wybra膰 soczewk臋 ponad standardow膮 z pakietu premium). Za艂o偶ono mi soczewk臋 z 偶贸艂t膮 plamk膮 firmy Alkon. Jedn膮 mam tej firmy ju偶 5 lat i nic si臋 przez ten czas z ni膮 si臋 nie dzia艂o. Po za艂o偶eniu mi drugiej soczewki w ko艅cu widz臋 艣wietnie. Jestem ju偶 po drugiej wizycie. Bardzo dobra obs艂uga, konkretni fachowcy: od kierowcy przez piel臋gniarki i lekarzy. Wys艂uchaj膮 Ciebie lepiej ni偶 ksi膮dz na spowiedzi, zdecydowanie polecam. Dbaj o oczy (zdrowie), aby艣 widzia艂 艣wiat kolorowo. Zadzwo艅 do nich i porozmawiaj. B臋dziesz zadowolony jak ja.

Legnica

Czes艂aw

13/05/2019

W klinice istnieje dob贸r w艂a艣ciwej soczewki (mo偶na wybra膰 soczewk臋 ponad standardow膮 z pakietu premium). Za艂o偶ono mi soczewk臋 z 偶贸艂t膮 plamk膮 firmy Alkon. Jedn膮 mam tej firmy ju偶 5 lat i nic si臋 przez ten czas z ni膮 si臋 nie dzia艂o. Po za艂o偶eniu mi drugiej soczewki w ko艅cu widz臋 艣wietnie. Jestem ju偶 po drugiej wizycie. Bardzo dobra obs艂uga, konkretni fachowcy: od kierowcy przez piel臋gniarki i lekarzy. Wys艂uchaj膮 Ciebie lepiej ni偶 ksi膮dz na spowiedzi, zdecydowanie polecam. Dbaj o oczy (zdrowie), aby艣 widzia艂 艣wiat kolorowo. Zadzwo艅 do nich i porozmawiaj. B臋dziesz zadowolony jak ja.

Legnica

Sylwester

12/05/2019

W dniu 7-go maja 2019 roku pojechalem razem z zona na zabieg usuniecia zacmy do Ostrawy.Jestesmy mile zaskoczeni poczwszy od pani Magdy oraz calego personelu za profesjonalizm.Opieka kierowcy pana Irka bardzo profesjonalna opiekowal sie bardzo dowiozl nas szcesliwie w ta i spowrotem. Jestesmy bardzo zadowoleni co polecamy kazdemu kto potrzebuje zbiegu. Wszyscy podchodza bardzo profesjonalnie do kazdego pacjeta. Nic dodac nic ujac brawo

Grodzisk Mazowiecki

Bogus艂awa W.

11/05/2019

By艂am w One Day Clinic 2.04, 16.04 i 9.05 od pierwszego kontaktu z P. Bogusi膮 wszystko by艂o idealnie. 艢wietni i sympatyczni kierowcy Grzegorz, Irek i Krzysztof. Mi艂e panie w recepcji, opieku艅cze piel臋gniarki i fachowi lekarze, wszyscy wspaniali i u艣miechni臋ci mimo nawa艂u pracy z powodu wyj膮tkowo du偶ej ilo艣ci pacjent贸w. Uj臋艂o mnie zachowanie lekarza operuj膮cego dr Pavel Smehlik – bardzo sympatyczny, mi艂y i delikatny a przy tym fachowiec. Bardzo ceni臋 偶yczliwo艣膰 i profesjonalizm. No i nocleg w zamku wspania艂y. Nigdy o tym bym nie pomy艣la艂a, 偶e b臋d臋 t臋skni膰 za Wami. B臋d臋 ka偶demu poleca膰.

Warszawa

Sylwester

11/05/2019

Wlasnie moja zona Zofia miala usuniecie zacmy w dniu 7-go maja 2019 Bylem razem z nia i jestesmy mile zaskoczeni poczawszy od kierowcy pana Irka ktory wykazal sie 100% profesjonalnym dbal o kazdy szczegol.Pani Magda konsultant w Polsce przemila osoba odpowiadala bardzo szczegolowo na kazde pytanie. Na miejscu w Czechach piekegniarki lekarze przemili zabieg wykonany profesjonalnie bez zadnych komplikacji. Niema slow uznania dla calego personelu wybieramy sie tez razem na drugie oko 27-go maja Ta ze wiekie dzieki dla kazdego z osobna .Dlaczego nie moze tak byc tu na miejscu Specjalne podziekowania dla kierowcy pan Irka

Grodzisk Mazowiecki

Bogus艂awa W.

10/05/2019

By艂am w One Day Clinic 2.04, 16.04 i 9.05 od pierwszego kontaktu z P. Bogusi膮 wszystko by艂o idealnie. 艢wietni i sympatyczni kierowcy Grzegorz, Irek i Krzysztof. Mi艂e panie w recepcji, opieku艅cze piel臋gniarki i fachowi lekarze, wszyscy wspaniali i u艣miechni臋ci mimo nawa艂u pracy z powodu wyj膮tkowo du偶ej ilo艣ci pacjent贸w. Uj臋艂o mnie zachowanie lekarza operuj膮cego dr Pavel Smehlik – bardzo sympatyczny, mi艂y i delikatny a przy tym fachowiec. Bardzo ceni臋 偶yczliwo艣膰 i profesjonalizm. No i nocleg w zamku wspania艂y. Nigdy bym nie pomy艣la艂a, 偶e b臋d臋 t臋skni膰 za Wami. Ka偶demu b臋d臋 poleca膰.

Warszawa

Adrian

09/05/2019

Co艣 niesamowitego! W kwietniu zabiegowi zosta艂a poddana moja 82-letnia babcia. Dzi臋ki personelowi OneDayClinic widzi bardzo dobrze na jedno oko – bez wahania wyrazi艂a zgod臋 na zabieg drugiego oka. Trudno si臋 dziwi膰, skoro ka偶dy pracownik kliniki – pocz膮wszy od kierowc贸w, pa艅 sprz膮tajacych, recepcjonistek, piel臋gniarek na lekarzach ko艅cz膮c wykaza艂 si臋 niesamowit膮 trosk膮 i profesjonalizmem. Organizacja pracy na najwy偶szym poziomie. Z u艣miechem i 偶yczliwo艣ci膮. Wz贸r plac贸wki medycznej. Pozdrawiam serdecznie ca艂膮 ekip臋 kliniki 馃檪

Ole艣nica/Opoczno

Marian

09/05/2019

Jestem bardzo zadowolony z obs艂ugi. Od samego zarejestrowania do powrotu do domu wszystko przebieg艂o bardzo sprawnie i profesjonalnie. Informacje jakie dostaje pacjent s膮 wyczerpuj膮ce a obs艂uga bardzo profesjonalna. Klinika wyposa偶ona w bardzo wysokim standardzie a personel profesjonalnie i rzeczowo przygotowany do rozmowy z klientem. Obs艂uga bardzo mi艂a i troszcz膮ca si臋 o pacjenta. Operacja przebieg艂a bez 偶adnych problem贸w. Czu艂o si臋 profesjonalizm lekarzy jak i obs艂ugi. Informacje po zabiegu bardzo wyczerpuj膮ce, nie pozostawiaj膮ce niedom贸wie艅. Zaplecze noclegowe bez zarzutu. Hotel o bardzo wysokim standardzie, po艂o偶ony w pi臋knym miejscu.

Zabrze

Andrzej

09/05/2019

Jestem osob膮 w wieku 74 lat ,i w艂a艣nie jestem ju偶 po drugiej operacji oka na za膰m臋 .Przez kilka lat nie widzia艂em jak 艣wiat wygl膮da,nie widzia艂em ju偶 swojej twarzy ,teraz gdy zoperowano mi oczy jestem w ko艅cu szcz臋艣liwszym starszym Panem ,kt贸ry znowu widzi siebie i otaczaj膮cy nas 艣wiat . Personel medyczny ,lekarze piel臋gniarki ,kierowca wszyscy troskliwie podchodzili do pacjenta .Opieka naprawd臋 Super!!!! Nie ma co si臋 zastanawia膰 ,i robi膰 jak najszybciej operacje za膰my w艂asnie w Onedayclinic. Podzi臋kowania dla wszystkich z Onedayclinic Malbork

Malbork

Marek

06/05/2019

Dobrze jest odzyska膰 wzrok dzi臋ki personelu kliniki OneDayClinic. Pe艂en profesjonalizm obs艂ugi ca艂ego personelu do pacjenta. Dzi臋kuj臋 kierowcy Panu Marcinowi z Ole艣nicy i Panu Grzegorzowi za opiek臋 podczas podr贸偶y.

M艂och贸w

Andrzej

05/05/2019

Witam! Zabieg usuni臋cia za膰my mia艂em 18.06.2019r. Z us艂ug OneDayClinic jestem bardzo zadowolony. Dzi臋kuj臋 ca艂emu personelowi medycznemu Kliniki: bardzo sympatyczny i 偶yczliwy, bez problem贸w z porozumiewaniem si臋. Doceniam profesjonalne doradztwo i indywidualne podej艣cie do pacjenta. Dob贸r soczewki w moim przypadku by艂 niezwykle trudny – kilkana艣cie lat temu mia艂em dwukrotnie operacje korekty rog贸wki i pomimo braku dokumentacji medycznej, kt贸ra mi niestety zagin臋艂a, lekarze dopasowali soczewk臋 idealnie (mimo zmian w rog贸wce). Bardzo wa偶ne, 偶e na drugi dzie艅 by艂a kontrola pooperacyjna w tej samej klinice. Z czystym sumieniem polecam OneDayClinic wszystkim, kt贸rzy maj膮 obawy aby jecha膰 do Czech na operacje za膰my. Naprawd臋 warto.

Be艂chat贸w

Wies艂awa

29/04/2019

25.04.2019 mia艂am operacj臋 usuni臋cia za膰my. Pan Krzysio – kierowca, pe艂en profesjonalizm. Od momentu wej艣cia do kliniki do momentu wyjazdu prze偶y艂am jeden wielki szok. Do tej pory si臋 zastanawiam jak mo偶na wszystko zorganizowa膰, 偶eby pacjent by艂 traktowany jak cz艂owiek. Wszystko na czas. 呕adnego czekania . Wszyscy u艣miechni臋ci i mili. Nocleg i 艣niadanie super. Mo偶na? – mo偶na. Serdeczne podzi臋kowania dla ca艂ego personelu.

Warszawa

Piotr

26/04/2019

Zabieg usuni臋cia za膰my mia艂em 25.04.2019r. Wszystko przebieg艂o bez 偶adnych komplikacji. Dzi臋kuj臋 ca艂emu personelowi za wspania艂膮 opiek臋, profesionalizm, sprawn膮 organizacj臋, mi艂膮 atmosfer臋. No i oczywi艣cie kierowcy Panu Krzysiowi, kt贸ry od pocz膮tku do ko艅ca opiekowa艂 si臋 nami – cz艂owiek o wielkim sercu. Dzi臋kuj臋 za to, 偶e znowu widz臋 wyra藕nie 艣wiat. Z ca艂ego serca klinik臋 OneDayClinic.

Warszawa

Ewa

23/04/2019

16.IV. 2019r. o godzinie 9 by艂am po zabiegu usuni臋cia za膰my w OneDayClinic w Ostrawie. Wszystko pocz膮wszy od pierwszego telefonu do konsultantki Pani Klaudii, poprzez wygodny transport i profesjonaln膮 opiek臋 medyczn膮 ca艂ego zespo艂u, kt贸ry dba o pacjenta i przeprowadzony zabieg zas艂uguje na podziw i podzi臋kowanie. DZI臉KUJ臉

Krak贸w Nowa Huta

Marian

19/04/2019

Jestem bardzo zadowolony z obs艂ugi. Od samego zarejestrowania do powrotu do domu wszystko przebieg艂o bardzo sprawnie i profesjonalnie. Informacje jakie dostaje pacjent s膮 wyczerpuj膮ce a obs艂uga bardzo profesjonalna. Klinika wyposa偶ona w bardzo wysokim standardzie a personel profesjonalnie i rzeczowo przygotowany do rozmowy z klientem. Obs艂uga bardzo mi艂a i troszcz膮ca si臋 o pacjenta. Operacja przebieg艂a bez 偶adnych problem贸w. Czu艂o si臋 profesjonalizm lekarzy jak i obs艂ugi. Informacje po zabiegu bardzo wyczerpuj膮ce, nie pozostawiaj膮ce niedom贸wie艅. Zaplecze noclegowe bez zarzutu. Hotel o bardzo wysokim standardzie, po艂o偶ony w pi臋knym miejscu.

Zabrze

Ma艂gorzata

18/04/2019

Profesjonalna obs艂uga. Kompetencja pracownik贸w od najni偶szego szczebla na wysokim poziomie. Bardzo dobra opieka kierowcy.

Wroc艂aw

Barbara Czerniejewska

17/04/2019

Bardzo dzi臋ku臋 ca艂ej za艂odze Kliniki…. by艂am dwa razy na zabiegu usuni臋cia za膰my z oka lewego i prawego.Brakuje mi s艂贸w aby wyrazi膰 sw贸j podziw i zachwyt od pocz膮tku,do ko艅ca pe艂en profesjonalizm,uprzejmo艣膰….nawet gdyby kto艣 bardzo chcia艂 si臋 do czego艣”przyczepi膰”to nie ma nic co by by艂o na nie…..Jeste艣cie wspaniali…..i 偶al dusz臋 艣ciska,偶e w Polsce tak nie jest…..

Mosina-Krosno

Jolanta Karnicka

15/04/2019

11 kwietnia mia艂am zabieg w klinice w Ostravie. Wszystko przebieg艂o sprawnie i bezpole艣nie. Jestem pod ogromnym wra偶eniem profesjonalnej obs艂ugi personelu kliniki jak i Pani Beaty Wolskiej z One Day Clinic. Serdeczne podzi臋kowania i do zobaczenia jesieni膮 podczas kolejnego zabiegu na drugie oko.

Ole艣nica

Tadeusz

14/04/2019

W dniu 03.04.2019 roku mia艂em zabieg usuni臋cia za膰my i jestem pod ogromnym wra偶eniem z jak膮 precyzj膮 i profesjonalizmem zabieg ten zosta艂 wykonany. Jestem pe艂en podziwu dla lekarzy i personelu medycznego jak r贸wnie偶 serdecznie chc臋 podzi臋kowa膰 za opiek臋 i cierpliwo艣膰 w trakcie zabiegu i ca艂ego pobytu w klinice.

K臋ty

Urszula

13/04/2019

Dnia 09.04.2019 przesz艂am zabieg usuni臋cia za膰my.艢wietna obs艂uga pacjenta. Od momentu gdy tylko konsultant planuje termin. Potem perfekcyjnie przebiegaj膮ca podr贸偶. W Ostrawie kompetentny zesp贸艂 lekarzy i piel臋gniarek. Wszystkie etapy podr贸偶y, operacji, potem noclegu i kolejnej wizyty zaplanowane tak, aby pacjent czu艂 si臋 zadbany i profesjonalnie obs艂u偶ony. Wiele musimy si臋 jeszcze nauczy膰. Gor膮co polecam.

Jastrz臋bie Zdr贸j

Gra偶yna

12/04/2019

Witam. Przyjecha艂am na zabieg za膰my do Ostrawy. Na lewo oko wykonano 8 marca, na drugie 25 marca,Lekarze bardzo mili, kompetentni,profesjonalna obs艂uga. Klinika 艂adnie urz膮dzona. Warto by艂o skorzysta膰 z us艂ug czeskich lekarzy,teraz komfort widzenia jest bardzo dobry. Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam.

Krak贸w

Urszula

11/04/2019

W dniu 09.04.2019 mia艂am zabieg usuni臋cia za膰my w OneDayClinic w Ostrawie.Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam.Dobra organizacja logistyczna, doskona艂a opieka na miejscu, bardzo dobra diagnostyka na dobrej aparaturze. Konsultacja z uwzgl臋dnieniem dobra pacjenta. Dobry wyb贸r soczewki dobranej do pacjenta. Bardzo dobra atmosfera przed operacj膮, w czasie i po. Bardzo si臋 czu艂am bezpiecznie.Wspania艂a klinika i personel Wszystko sprawnie i super zorganizowane . Kierowcy mili uprzejmi pomocni,pe艂en profesjonalizm. Hotel na bardzo dobrym poziomie, jedzenie bardzo dobre, w pakiecie pyszne 艣niadanie , pyszny obiad po operacji na koszt pacjenta ze zni偶k膮 10% dla pacjent贸w .Jeszcze raz bardzo dzi臋kuj臋 i gor膮co polecam. Polecam!

Jastrz臋bie Zdr贸j

Bo偶ena

09/04/2019

W dniu 3.04.2019 mia艂am operacj臋 za膰my w OneDayClinic w Ostrawie. Organizacja wyjazdu perfekcyjna , opieka lekarska na wysokim poziomie. Jestem zadowolona i szcz臋艣liwa dlatego chc臋 podzi臋kowa膰 ca艂emu zespo艂owi lekarzy i piel臋gniarek za tak wspania艂膮 i profesjonalna opiek臋. Jestem pozytywnie zaskoczona tak sprawnym za艂atwianiem sprawy od chwili pierwszego kontaktu z P. Bogusi膮 a偶 po ca艂y personel . Lekarze , piel臋gniarki bardzo mili atmosfera przyjazna pacjentowi. Wszystko za艂atwione sprawnie jak w zegarku. Kierowca P. Irek opiekowa艂 si臋 nami od chwili wyjazdu do samego powrotu. Bardzo polecam. W Polsce nigdzie nie spotka艂am takiego profesjonalizmu jak w tej klinice.

Skrwilno

Bo偶ena

09/04/2019

W dniu 3.04.2019 mia艂am operacj臋 za膰my w OneDayClinic w Ostrawie. Od momentu zg艂oszenia do powrotu do domu pe艂en profesjonalizm.. Bardzo serdecznie chc臋 podzi臋kowa膰 ca艂emu zespo艂owi lekarzy i piel臋gniarek za tak wspania艂膮 opiek臋. Jecha艂am z takim l臋kiem a tam poczu艂am si臋 jak w domu. 艢wietna organizacja i wspaniali ludzie. Pierwszy raz spotka艂am si臋 z tak serdeczn膮 i wspania艂膮 opiek膮 lekarsk膮 . Czuj臋 si臋 tak jakbym drugi raz si臋 urodzi艂a, znowu widz臋 jasno i wyra偶nie. Bardzo polecam zabiegi w tej firmie. Kierowca P. Irek opiekowa艂 si臋 nami od wyjazdu do samego powrotu. Organizacja i opieka profesjonalizm w ka偶dym calu.

Skrwilno

Jan

03/04/2019

Wspania艂a klinika i personel Wszystko sprawnie i super zorganizowane . Kierowcy mili uprzejmi pomocni. G艂臋boko poleca. . Pe艂en profesjonalizm

Twardogora

Alina

03/04/2019

Witam wszystkich, kt贸rzy czytaj膮 opinie na temat kliniki , zabieg mia艂am 29.03.2019r. wszystko przebieg艂o na pi膮tk臋, jad膮c mia艂am pewne obawy co do podr贸偶y ,organizacji , jednak jak zajechali艣my na miejsce z Panem Grzegorzem rozwia艂o moje w膮tpliwo艣ci , tam zostali艣my potraktowani jak ludzie ,pacjenci ,z szacunkiem, z u艣miechem personelu ,cudowne piel臋gniarki, lekarze i wszyscy wok贸艂, kt贸rzy nas otaczali , jak nie wiele potrzeba cz艂owiekowi: u艣miechu i szacunku to nie kosztuje a wiele znaczy . Bardzo dzi臋kuj臋 zaczynaj膮c od kierowcy ,kt贸ry by艂 pomocny przy wysiadaniu z busa i ca艂emu personelowi ,kt贸rzy si臋 nami opiekowali serdecznie dzi臋kuj臋 . B臋d臋 operowana 15.04. na drugie oko z przyjemno艣ci膮 pojad臋 ,i mam nadziej臋 ,偶e odnios臋 takie samo wra偶enie Pozdrawiam ca艂y personel . Alina.

艁omianki

Ewa

01/04/2019

Spe艂nili艣cie moje oczekiwania, na 6-tk臋 z plusem. Okres oczekiwania w kraju, jaki mi przedstawiono – wstyd powiedzie膰, w por贸wnaniu z terminem Waszym, tj. 14-dniowym. Pozdrowienia dla kierownik贸w grupy. Jestem bardzo zadowolona i zbudowana, takim podej艣ciem do pacjenta, z jakim si臋 spotka艂am w OneDay Clinic. Tak trzyma膰!

Dzier偶oni贸w

Viola c贸rka Zofii Skowro艅skiej

01/04/2019

Witam Pisz臋 w imieniu mojej mamy (lat 82). Zabieg usuni臋cia za膰my mia艂a wykonany 22.03 2019 . Pragn臋 wszystkim serdecznie podzi臋kowa膰 za profesjonalizm, serdeczno艣膰, troskliwo艣膰 jaka spotka艂a moj膮 mam臋 Do tej pory jest ona pod ogromnym wra偶eniem tego pobytu. Ca艂o艣膰 przedsi臋wzi臋cia zorganizowana po mistrzowsku, pocz膮wszy od konsultantek, kierowc臋 busa, personel medyczny, hotelowy, dos艂ownie wszystko. Nied艂ugo ( ju偶 bez l臋ku) wybiera si臋 na operacj臋 drugiego oka. Ka偶demu b臋d臋 poleca艂a us艂ugi tej firmy. Jeszcze raz dzi臋kuj臋 wszystkim.

Warszawa

Ewa

01/04/2019

Spe艂nili艣cie moje oczekiwania, w Was pok艂adane, na 6-tk臋 z plusem. Pozdrawiam opiekun贸w grupy. Czas oczekiwania na zabieg w kraju, jaki mi zaproponowano – a偶 wstyd powiedzie膰, w por贸wnaniu z Waszym – 14-dniowym terminem. Jestem bardzo zadowolona.

Dzier偶oni贸w

Ryszard Oleksiuk

01/04/2019

Zdecydowa艂em si臋 na pakiet Premium i jestem zachwycony profesjonaln膮 obs艂ug膮 i efektami po usuni臋ciu za膰my. Przed operacj膮 wszystko by艂o matowe i szarawe. Teraz kolory s膮 wyraziste, a biel jest naprawd臋 bia艂a. Idealnie dobrana soczewka powoduje, 偶e brak jakichkolwiek utrudnie艅 w postrzeganiu otoczenia. Polecam ka偶demu wykorzysta膰 mo偶liwo艣膰 wyboru soczewki dostosowanej do jego potrzeb. Mia艂em obawy, 偶e operuj膮c tylko jedno oko pogorszy mi si臋 np. ocena odleg艂o艣ci , ale nic takiego. Teraz widz臋 jak 30 lat temu. Nie ma co zwleka膰, trzeba wykorzysta膰 okazj臋.

O艣wi臋cim

Barbara Czerniejewska

30/03/2019

Jestem zachwycona specjalistami lekarzami,personelem medycznym,opiek膮 oraz ca艂ym zabiegiem usuni臋cia za膰my w Klinice…d艂ug膮 rozmow膮 z lekarzem,kt贸ry nie 艣pieszy艂 si臋 a dok艂adnie wszystko t艂umaczy艂 i wyja艣nia艂.W Polsce jeszcze d艂ugo,d艂ugo nie doczekamy si臋 takiej opieki medycznej.Sk艂adam serdeczne podzi臋kowania dla ca艂ego Personelu oraz pana kierowcy Janka,kt贸ry spod domu mnie zabra艂 i pod dom przywi贸z艂.Kr贸tkie terminy oczekiwania na zabieg,, bardzo dobra organizacja pobytu : obs艂uga personelu, 偶yczliwo艣膰, profesjonalne badania i rozmowy z pacjentem. Ca艂y czas wida膰 zainteresowanie pacjentem. Pe艂ny wywiad lekarski . Panie recepcjonistki oferowa艂y kaw臋 , herbat臋, ciasteczka. Zakwaterowanie w hotelu wraz ze smacznym 艣niadaniem. Ca艂y zabieg trwa艂 kr贸tko i by艂 bezbolesny. DZI臉KUJ臉 I POLECAM innym.Po co czeka膰 w kolejkach u nas w Polsce? Korzystajcie z us艂ug OneDayClinic na NFZ,zero formalno艣ci, wspania艂a opieka, za co serdecznie dzi臋kuj臋!

Mosina-Krosno

Irena

30/03/2019

29.03.19 zabieg wyjazd z Warszawy kierowca – przewodnik pan Grzegorz bardzo mi艂y bezpiecznie sprawnie i szybko dowi贸z艂 nas do celu obs艂uga w klinice mi艂a i bardzo profesjonalna hotel-czysto mi艂o bardzo dzi臋kuj臋 wszystkim za dwa tygodnie drugi zabieg Wszystkim bardzo polecam…

Korzeni贸wka

Edmund

27/03/2019

Profesjonalna obs艂uga na ka偶dym etapie realizacji zabiegu. Wspaniali, troskliwi ludzie tworz膮cy team OneDayClinic. I co najwa偶niejsze, po zabiegu zdecydowana poprawa komfortu widzenia. Serdecznie dzi臋kuj臋 i polecam!

Ole艣nica

Ryszard

27/03/2019

Jestem zadowolony, zabieg nie trwa艂 d艂ugo i by艂 bezbolesny . Personel w klinice jak i kierowca busa bardzo uprzejmy i bardzo profesjonalny . Polecam serdecznie wszystkim.

Grodk贸w

Gra偶yna

27/03/2019

Bardzo polecam, dobra organizacja logistyczna, doskona艂a opieka na miejscu, bardzo dobra diagnostyka na dobrej aparaturze. Konsultacja z uwzgl臋dnieniem dobra pacjenta. Dobry wyb贸r soczewki dobranej do pacjenta. Bardzo dobra atmosfera przed operacji, w czasie i po. Bardzo si臋 czu艂am bezpiecznie. Hotel na bardzo dobrym poziomie, jedzenie bardzo dobre, 艣niadanie w ramach noclegu, obiad po operacji na koszt pacjenta, ale ze zni偶k膮 10% dla pacjent贸w i bardzo dobre. Polecam!

Warszawa

Danuta

26/03/2019

POLECAM a nawet bardzo polecam!!! Pierwsz膮 operacj臋 mia艂am 16.01.2019r., a drug膮 04.02.2019r. Jestem mile zaskoczona pe艂nym profesjonalizmem, pocz膮wszy od pierwszego telefonicznego kontaktu w One Day Clinic we Wroc艂awiu, wraz z mi艂ymi i uczynnymi kierowcami, a偶 po ca艂y personel w Ostravie. Lekarze, piel臋gniarki i panie na recepcji bardzo mili, u艣miechni臋ci i pomocni. Wszystko sprawnie za艂atwione, bez czekania i zb臋dnych nerwowych sytuacji. Szczerze polecam Danuta z Wo艂omina

Wo艂omin k/Warszawy

Andrzej

25/03/2019

W OneDayClinic wykona艂em zabiegi usuni臋cia za膰my na obu oczach – w dniach 6.03.2019 i 21.03.2019. Oba zabiegi zosta艂y wykonane sprawnie i z pe艂nym profesjonalizmem. Przed zabiegiem otrzyma艂em rzeczow膮 informacj臋 o wymaganym przygotowaniu i przebiegu zabiegu. Zalet膮 operacji wykonywanych w Ostrawie, opr贸cz kr贸tkiego terminu oczekiwania, jest mo偶liwo艣膰 wyboru soczewki ponadstandardowej, odpowiedniej do oczekiwa艅 pacjenta. Dogodny transport, wysoki poziom obs艂ugi w klinice i dobrej jako艣ci hotel w Cha艂upkach to kolejne zalety wyjazd贸w organizowanych przez OneDayClinic. Szczerze polecam us艂ugi tej firmy.

Okolice Wroc艂awia

Andrzej

24/03/2019

jestem juz po operacj zacmy,jestem bardzo zadowolony z przebiegu zabiegu ,z personelu medycznego,poprostu ze wszystkiego,bardzo mila i profesjonalna obsluga,klinika na najwyzszym standardzie,a najwazniejsze ze dobrze widze i to zawdzieczam dr. Tomas Prusenovsky za co serdecznie dziekuje.Polecam wszystkim ktorzy maja zacme ,tylko tam i tylko tam i co jest tez wazne ,koszt operacji z dojazdem i hotelem nie wygorowany ,nalezy tez wspomiec o p,kierowcy ktory opiekuje sie cala grupa

wroclaw

Zenon Truszkowski

21/03/2019

18.03.2019 mia艂em wykonany zabieg na jednym oku w klinice w Ostrawie. Personel, lekarze jak i obs艂uga kierowcy przewodnika – wszystko przeprowadzone wzorowo. Nocleg ze 艣niadaniem w Zameczku w Cha艂upkach wy艣mienity. Polecam firm臋 OneDayClinic ka偶demu pacjentowi ze wzgl臋du na jako艣膰 przeprowadzonego zabiegu jak i cen臋. W por贸wnaniu do innych firm zajmuj膮cych si臋 za膰m膮 cena by艂a prawie dwukrotnie ni偶sza. Pozdrawiam Zenon

Wroc艂aw

Jan

20/03/2019

Pisz臋 w imieniu ojca Jana.Dzisiaj wr贸ci艂 od Was po zabiegu za膰my.Jest bardzo zadowolony, pe艂en profesjonalizm, wszyscy bardzo mili, pocz膮wszy od kierowcy busa sko艅czywszy na personelu. W kwietniu jedzie z drugim okiem. Bardzo dzi臋kujemy.

Knur贸w

Jolanta

19/03/2019

Jestem 2 dni po zabiegu. Ogromna poprawa widzenia馃槉. Za 2 tygodnie zabieg na 2 oko. Juz si臋 nie mog臋 doczeka膰. Wspanialy personel, nowoczesny sprz臋t, dok艂adne badania, szczeg贸艂owe informacje. Fachowo, sprawnie i bardzo sympatyczna atmosfera. Dzi臋kuj臋 鉂わ笍

Warszawa

Wanda

18/03/2019

Witam Pa艅stwa serdecznie 20 XI 2018r mieli艣my z m臋偶em operacj臋 usuni臋cia za膰my, a 10 XII 2018r by艂o u mnie operowane drugie oko. Jeste艣my bardzo wdzi臋czni i zadowoleni. Przemi艂a obs艂uga, ca艂y personel medyczny bardzo profesjonalny. Kierowcy busa bardzo uprzejmi i pomocni. Na miejscu wspania艂a kawa z expresu. Hotel o wysokim standardzie. Bardzo dzi臋kujemy za wspania艂膮 pomoc lekarsk膮, a w szczeg贸lno艣ci : Mgr Mittasch, Dr Richardowi Holan, Dr Tomasowi Prusnowskiemu oraz Dr Jurai Uminskiemu. Wdzi臋czni pacjenci Wanda, Franciszek Ciep艂y ze 艢wiebodzic

艢wiebodzice

Helena

17/03/2019

Zabiegi mia艂am 14.02.2019 r. i 11.03.2019 r, . Z obu wizyt w klinice jestem bardzo zadowolona. Opieka lekarzy i piel臋gniarska na wysokim poziomie. Bardzo mili i profesjonalni . Czekam jeszcze na badanie kontrole drugiego oka i my艣l臋 偶e b臋dzie te偶 ok-polecam .

Warszawa

Jadwiga

16/03/2019

Dla mnie wszystko na plus od transportu po zabieg i nocleg .Jestem bardzo zadowolona, szczeg贸lne podzi臋kowania dla kierowcy Pana Grzegorza . Pozdrawiam Jadwiga z Ostrowi Maz.

OSTROW MAZ

J贸zef

06/03/2019

A偶 trudno uwierzy膰, 偶e mo偶e by膰 lepiej ni偶 na co dzie艅 si臋 stykamy w kontaktach ze s艂u偶b膮 zdrowia. A JEDNAK!! Polecam wizyt臋 w OneDay Clinic w Ostrawie. Super personel, od konsultant贸w, kierowc贸w busa,piel臋gniarek do wspania艂ych lekarzy – serdeczni,profesjonalni ludzie. Wreszcie poczu艂em si臋 pacjentem dobrze zaopiekowanym. Wzrok przebadany na doskona艂ym sprz臋cie, zabieg obu oczu bezbolesny, sprawnie wykonany. Po zabiegu 偶adnych komplikacji, wspania艂e samopoczucie, polecam! Ju偶 od pocz膮tku zg艂oszenia w biurze Wroc艂aw czu艂o si臋 serdeczno艣膰 i ch臋膰 pomocy ze strony p. konsultantki BOGUSI Z. Ludzie nie czekajcie w kolejkach,bo po co? Korzystajcie z us艂ug OneDayClinic na NFZ,zero formalno艣ci, wspania艂a opieka, za co serdecznie dzi臋kuj臋!

G艁OG脫W

Andrzej

28/02/2019

Jestem ju偶 po zabiegach /4.02. i 25.02.2019/ Rewelacja! To o czym czyta艂em przed zabiegiem , my艣la艂em 偶e te opinie s膮 napisane dla potrzeb Kliniki. Po zabiegach jestem w pe艂ni zadowolony i usatysfakcjonowany wykonaniem us艂ugi. W pe艂ni zgadzam si臋 z wpisami pacjent贸w kt贸rzy udzielili pozytywnych opinii. Kr贸tkie terminy oczekiwania na zabieg /w moim przypadku 2 tygodnie/, bardzo dobra organizacja pobytu : obs艂uga personelu, 偶yczliwo艣膰, profesjonalne badania i rozmowy z pacjentem. Ca艂y czas wida膰 zainteresowanie pacjentem. Pe艂ny wywiad lekarski . Panie recepcjonistki oferowa艂y kaw臋 , herbat臋, wod臋 lub ciasteczka. Zakwaterowanie w hotelu wraz ze smacznym 艣niadaniem. Ca艂y zabieg trwa艂 kr贸tko i by艂 bezbolesny. DZI臉KUJ臉 I POLECAM innym.

艢RODA 艢L膭SKA

MARIA

18/02/2019

W dniu 14.02.19 mia艂am usuni臋cie za膰my w OneDayClinic. Pierwszy kontakt telefoniczny i rozmowa z pracownikiem Biura we Wroc艂awiu przekona艂a mnie o s艂usznym wyborze Kliniki. Przyjazd i pobyt w Klinice tylko potwierdzi艂, 偶e lekarze i piel臋gniarki, to specjali艣ci wysokiej klasy. Potrafi膮 swoj膮 wiedz臋 nie tylko umiej臋tnie zastosowa膰, ale te偶 w przyst臋pny spos贸b przekaza膰 pacjentowi. Troskliwa opieka pracownik贸w Kliniki, komfortowe warunki stworzone przed i po zabiegu zas艂uguj膮 na uznanie. Wkr贸tce mam zabieg na drugie oko, b臋d臋 znowu pod najlepsz膮 opiek膮 jak膮 zapewnia Klinika. DZI臉KUJ臉 WSZYSTKIM!!!!

KRAK脫W

Maria

17/02/2019

W dniu 14.02. br mia艂am operacj臋 za膰my lewego oka. Pierwszy kontakt telefoniczny z pracownikiem biura upewni艂 mnie, 偶e dokona艂am dobrego wyboru Kliniki. Dojazd i pobyt w Klinice potwierdzi艂, 偶e zesp贸艂 lekarzy, piel臋gniarek – to specjali艣ci z du偶膮 wiedz膮 i umiej臋tno艣ciami jej zastosowania. Troskliwa opieka pracownik贸w i komfortowe warunki przed i po zabiegu sprawi艂y, 偶e zdecydowa艂am si臋 na zabieg prawego oka za trzy tygodnie .

Krak贸w

Henryk

17/02/2019

Jestem pod wielkim wra偶eniem profesjonalizmu,rzetelno艣ci i jako艣ci organizacji pracy oraz obs艂ugi pacjent贸w. Obs艂uga zar贸wno czeska jak i polska bardzo mi艂a.Marzy mi si臋 taka obs艂uga w naszych powiatowych przychodniach/ ale to chyba lata 艣wietlne/. Pozdrawiam P. Krzysztofa , kt贸ry jest nie tylko kierowc膮 busa ale te偶 opiekunem grupy,zr贸d艂em informacji i otwartego oraz 偶yczliwego podej艣cia do spraw os贸b , za kt贸re czuje si臋 odpowiedzialny

Gi偶ycko

SATURNIN

15/02/2019

Jestem pod wielkim wra偶eniem. Profesjonalizm na 艣wiatowym poziomie. Bardzo mi艂a obs艂uga. WIELKIE S艁OWA UZNANIA!!! Moja ocena w skali 10 stopniowej to 12 – ca艂kowicie zas艂u偶one. Polecam wszystkim, czekaj膮cym na usuni臋cie za膰my. Nie szukajcie innych firm, szkoda czasu. Za艂atwiajcie w OneDayClinic. Wczoraj mia艂em usuni臋t膮 za膰m臋 z jednego oka i dzisiaj na to oko widz臋, jakbym znowu mia艂 na艣cie-lat. Za trzy tygodnie – drugie oko. Czekam z niecierpliwo艣ci膮. Wielkie, wielkie dzi臋ki!!!

Wroc艂aw

艁ucja

14/02/2019

Super opieka medyczna, super klinika! Udane i bezkonfliktowe zabiegi obu oczu! Odzyska艂a 100 procent wzroku!

Krotoszyce

Alojzy

13/02/2019

Jestem pierwszy dzie艅 po zabiegu w One Day Clinic. Widz臋 wyra藕nie wszystko a przed operacj膮 wszystko by艂o tak jakby za mg艂om .Chcia艂am z艂o偶y膰 podzi臋kowania i tak zaczn臋 od Pani Beaty do kt贸rej wykona艂em pierwszy telefon by si臋 um贸wi膰 na wyjazd bardzo mi艂y kontakt i profesjonalne podej艣cie do sprawy, potem dzi臋kuj臋 Panu Rafa艂owi kierowcy z busa kt贸rym dowi贸z艂 nas bezpiecznie do kliniki w Ostrawie . Ca艂emu personelowi w Ostrawie pocz膮wszy od Pani w recepcji , piel臋gniarkach , lekarzach i opiekunach. Naprawd臋 wszystkim Polecam . Do tego nocleg w pi臋knym zameczku , 艣niadanko ( szwedzki st贸艂) bez b贸lu w mi艂ej atmosferze. Pe艂en Profesjonalizm opieka przed i po operacji Super. Wszystko bez b贸lu i w mi艂ej atmosferze . Do kontroli jad臋 za dwa – trzy tygodnie to r贸wnie偶 wystawi臋 opini臋. Gor膮co Polecam.

okolice Gliwic

Emilia

10/02/2019

Dzi臋kuj臋 za przywr贸cenie mi widzenia pi臋kna tego 艣wiata, w pe艂nych barwach. Emi.

Libi膮偶

Danusia Gumna

09/02/2019

W dniu 08.02.2019 wr贸cili艣my z tat膮 z operacji za膰my z kliniki w Ostrawie. Jestem zszokowana wszystkim obs艂uga jeszcze tu we Wroc艂awiu przez pani膮 Beat臋 kt贸rej bardzo dzi臋kuj臋. A tak偶e kierowcy kt贸ry wi贸z艂 nas na zabieg i z powrotem do domku za zainteresowanie zdrowiem taty. No i oczywi艣cie personel w klinice Panie recepjonistki przemi艂e i sympatyczne wszystko wyt艂umacz膮 pokieruja. Lekarze i piel臋gniarki pe艂en profesjonalizm u艣miechni臋ci sympatyczni przemili. Wszystko na najwy偶szym poziomie. 呕yczy膰 sobie tylko takiego personelu w polskich klinikach. I na koniec hotel pi臋knie po艂o偶ony pyszne jedzenie i obs艂uga super.

WROC艁AW

Danusia

09/02/2019

W艂a艣nie wr贸ci艂am 8.02.2019 r z kliniki w Ostrawie. By艂am jako opiekun ojca i jestem zszokowana wszystkim. Pocz膮wszy od konsultanta p. Beaty z Wroc艂awia kt贸ra opowiedzia艂a o przebiegu wyjazdu a sko艅czywszy na kierowcach. Sama klinika w Ostrawie rewelacja wszyscy mili pomocni u艣miechni臋ci cz艂owiek nie czuje si臋 jak intruza jest tam poprostu rewelacyjnie. Hotel na najwy偶szym poziomie dba艂o艣膰 o pacjenta przez personel kliniki nie do opisania. Polecam wszystkim bo naprawd臋 zabieg trwa 15 minut i jest na najwy偶szym poziomie. Ju偶 jeste艣my um贸wieni 28 lutego na drugie oko tak偶e naprawd臋 klinika jest REWELACYJNA polecam wszystkim potrzebuj膮cym.

Wroc艂aw

Maria Teresa Kami艅ska

06/02/2019

Serdecznie dzi臋kuj臋 firmie OneDayClinic , jego profesjonalnemu personelowi , a szczeg贸lnie Doktorowi Jurijowi Urminskiemu za szybki i bardzo sprawny przebieg wszystkich zabieg贸w, 艂膮cznie z transportem i zakwaterowaniem !!!!!! – mia艂am usuni臋cie za膰my na obu oczach, w listopadzie i grudniu 2018. Obs艂uga bardzo serdeczna zar贸wno kontakt telefoniczny i na miejscu w klinice. Oba zabiegi bardzo udane ( kr贸tkie 2o minut jeden i 10 minut drugi ), bez komplikacji, czuj臋 si臋 dobrze, widz臋 i czytam bez okular贸w. Polecam z ca艂ego serca wszystkim t臋 klinik臋 – nie naci膮ga na dodatkowe koszty, wr臋cz doradza … – bardzo uczciwa i szczeg贸lnie Doktora Urmi艅skiego Pozdrawiam. Bardzo dzi臋kuj臋 i 偶ycz臋 wszystkim pracownikom kliniki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Ps. Ju偶 dwie osoby z mojego polecenia skorzysta艂y z tej kliniki i s膮 bardzo zadowolone jak ja !!!

Warszawa

Pawe艂

05/02/2019

28 01 przeszed艂em w ODC zabieg usuni臋cia za膰my profesjonalne podej艣cie do klienta mi艂a obs艂uga po zabiegu efekt ju偶 2 dnia Szczeg贸lne podzi臋kowania dla pani Bogusi z Wroc艂awia jest wspania艂膮 i bardzo pomocn膮 kobiet膮, wielki szacunek dla pani. Je偶eli b臋d臋 mia艂 problem z drugim okiem to tylko w ODC w Ostrawie polecam wszystkim bardzo bo warto

艁ychowska Wola

Ewa

30/01/2019

16.01.19 przesz艂am zabieg usuni臋cia za膰my, a w dniu dzisiejszym /30.01/ kilka godzin temu wr贸ci艂am z planowanej kontroli z kliniki w Ostrawie- wszystko w jak najlepszym porz膮dku. Sw贸j pierwszy kontakt z One Day Clinic mia艂am w pierwszych dniach stycznia tego roku, w dniu jutrzejszym stycze艅 si臋 ko艅czy ,a moje oko ju偶 po zabiegu i planowanej po 2 tygodniach kontroli. Jestem mile zaskoczona kontaktami od pierwszej rozmowy telef.z siedzib膮 we Wroc艂awiu, gdzie zosta艂am obszernie poinformowana o ca艂o艣ci przedsi臋wzi臋cia, dokumenty dosta艂am mailem i po wydrukowaniu i wype艂nieniu zabra艂am z sob膮 na zabieg (nigdzie nie musia艂am biega膰,czeka膰 itp.) Wszystkie informacje, 艂膮cznie z kontaktem p.kierowcy o szczeg贸艂ach wyjazdu zosta艂y dotrzymane. Ca艂y personel lekarski-piel臋gniarski i techniczny bardzo mi艂y, u艣miechni臋ty i pomocny. Wszystko sprawnie za艂atwiane, bez czekania i nerw贸w tak w艂a艣nie powinien wygl膮da膰 kontakt pacjenta z pracownikami medycyny. Zar贸wno sama jazda (przemili,pomocni p.kierowcy- ,艣wietnie je偶d偶膮cy, ca艂y personel kliniczny,warunki jakie tam panuj膮, 艣wietny hotel w pa艂acyku ze 艣niadaniem ( w dniu zabiegu) i prawdziwa,偶yczliwa opieka nad nami, s膮 godne na艣ladownictwa. Bardzo,bardzo dzi臋kuje za opiek臋 i mo偶liwo艣膰 szybkiego polepszenia mi komfortu 偶ycia Ewa Z z Warszawy.

Warszawa

Dariusz Czaplicki

29/01/2019

Chcia艂bym podzi臋kowa膰 w imieniu moich te艣ci贸w pani Emilii Prus za super przeprowadzenie przez ca艂y proces rejestracja zabieg kontrola.Nie b臋d臋 si臋 powtarza艂 ,偶e jest to super profesjonalnie zorganizowana klinika to oczywi艣cie okaza艂o si臋 prawd膮, 偶e ca艂y personel jest dla pacjenta w ka偶dym momencie uprzejmy i ,偶e pacjent jest informowany o tym co i jak b臋dzie przebiega艂o no i to wszystko spokojnym g艂osem i z u艣miechem na twarzy . Podziel臋 si臋 jedn膮 refleksj膮 kt贸ra mnie nasz艂a po ca艂ej tej operacji /poniewa偶 by艂em jako osoba towarzysz膮ca te艣膰 lat 80 i po udarach/ot贸偶 widzia艂em i s艂ucha艂em tych ludzi przed zabiegiem i nast臋pnego dnia po i tyle ciep艂ych s艂贸w dawno nie s艂ysza艂em. Gdyby艣cie Pa艅stwo chcieli kiedy艣 zmieni膰 nazw臋 to ja proponuj臋 FABRYKA SZCZ臉艢LIWYCH LUDZI . Zdecydowanie polecam i dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi ODC

Brodnica

Danuta

26/01/2019

Wr贸ci艂am wczoraj z Ostrawy z zabiegu usuni臋cia za膰my. By艂 to drugi zabieg. W tak kr贸tkim czasie wyleczy艂am oba oczy. Jestem bardzo zadowolona i polecam One Day Clinic. Bardzo sprawna organizacja, przemi艂a obs艂uga lekarzy i piel臋gniarek, pani z infolinii z Wroc艂awia i opiekuna kierowcy Pana Mariana bardzo przemili i pomocni. Pozdrawiam Danuta.

Trzebnica

Bianka

26/01/2019

Wszystko bardzo sprawnie zorganizowane. Personel bardzo mi艂y i kompetentny. I lekarze i piel臋gniarki, rejestratorki cierpliwi, troskliwi, i uwa偶ni. Kierowca r贸wnie偶 uprzejmy i pomocny. Zakwaterowanie w przepi臋knym pa艂acyku, bardzo czysto i wygodnie. Ale to co najwa偶niejsze, jestem kilka dni po operacji i widz臋! Nie mam 偶adnych obrz臋k贸w, zasinie艅, wszystko jest wspaniale. Wci膮偶 nie rozumiem dlaczego nie da si臋 tak tego robi膰 w Polsce. Bardzo dzi臋kuj臋 za opiek臋.

艁贸d藕

Marek

23/01/2019

09 stycznia 2019 roku mia艂em wykonany zabieg usuni臋cia za膰my zaaran偶owany w OneDayClinic i wykonany w EuroClinic w Ostrawie. Zabieg wykonany profesjonalnie, szybko i bez 偶adnych problem贸w ani powik艂a艅. Kierowcy Krzysztof i Grzegorz dowie藕li nas z Warszawy do Ostrawy i z powrotem bezproblemowo i bezpiecznie. Klinika wyposa偶ona w nowoczesn膮 profesjonaln膮 aparatur臋, na kt贸rej wykonano sprawnie wszelkie niezb臋dne badania i pomiary mojego oka. Kontrola wykonana po trzech tygodniach wykaza艂a poprawno艣膰 wykonania zabiegu. W marcu tego roku wr贸c臋 do EuroClinic usun膮膰 za膰m臋 z drugiego oka. M贸j zabieg by艂 trudniejszy, poniewa偶 usuni臋to mi astygmatyzm. Moje oko widzi doskonale a ja jestem szcz臋艣liwy, 偶e moje problemy znikn臋艂y. Polecam wszystkim t臋 nowoczesn膮 i przyjazn膮 nawet dla starszych ludzi EuroClinic i firm臋 OneDayClinic we Wroc艂awiu. Ja jestem zadowolony.

Warszawa

Marek

23/01/2019

9 stycznia 2019 roku w EuroClinic w Ostrawie mia艂em wykonany zabieg usuni臋cia za膰my z prawego oka. Z Warszawy zabrano mnie busikiem razem z innymi pacjentami. Kierowca Krzysiek jecha艂 bezpiecznie i szybko w obie strony. Klinika nowocze艣nie wyposa偶ona w szereg specjalistycznych urz膮dze艅. Obs艂uga do艣膰 liczna, uprzejma i u艣miechni臋ta pozytywnie odnosz膮ca si臋 do pacjent贸w. Po zabiegu odwieziono mnie do hotelu w Polsce kilkana艣cie kilometr贸w od kliniki. Pok贸j czysty ciep艂y.Rano kierowca dowi贸z艂 nas do kliniki na kontrol臋 i z powrotem do Warszawy. Czu艂em si臋 doopiekowany i zadowolony. Trzy tygodnie p贸藕niej kierowca Grzegorz zabra艂 nas kilkoro pacjent贸w z Warszawy na kontrol臋 do EuroClinic do Ostrawy. To by艂a prawdziwa przyjemno艣膰 us艂ysze膰 po kontrolnym badaniu, 偶e oko zrasta si臋 prawid艂owo i nie ma 偶adnych powik艂a艅. Chc臋 zrobi膰 nast臋pne oko r贸wnie偶 w EuroClinic ju偶w marcu tego roku. Polecam wszystkim maj膮cym za膰m臋 EuroClinic w Ostrawie. Nie czeka艂em d艂u偶ej ni偶 dwa tygodnie, wszystko odby艂o si臋 wed艂ug planu, spokojnie i bezpiecznie w sterylnych warunkach. Polecam EuroClinic.

Warszawa

W艂adys艂aw

21/01/2019

Bardzo dobra informacja, pocz膮wszy od kontaktu z konsultantem we Wroc艂awiu. W moim przypadku p. Emilia. Potem b. dobry przejazd niedu偶ym busikiem z p. Rafa艂em. Sympatyczny, dobry kierowca. Wszystko punktualnie, zgodnie z zapowiedzi膮. Na miejscu w Ostrawie szybka rejestracja. Puszczano film instrukta偶owy na temat zabiegu usuwania za膰my i zachowania po zabiegu. Potem kontrolna wizyta u lekarza, kt贸ry dok艂adnie bada i wyja艣nia przebieg zabiegu. Sam zabieg jest kr贸tki, podczas kt贸rego lekarz wyja艣nia jaki wykonuje czynno艣ci. Lekarzchirurg okulista nie tylko do艣wiadczony, ale te偶 bardzo mi艂y. Sympatyczna i mi艂a obs艂uga lekarzy i piel臋gniarek. W klinice mo偶na skorzysta膰 z bezp艂atnej kawy, herbaty, wody, s膮 te偶 ma艂e kruche ciasteczka. Po zabiegu pacjenci s膮 zawo偶eni do hotelu. Czystego, mi艂ego, z dobrym 艣niadaniem. Na drugi dzie艅 jeszcze raz pacjenci jad膮 do Kliniki gdzie lekarz dokonuje kontroli po zabiegu. A potem ju偶 szbki powr贸t z p. Rafa艂em do domu. W ramach tych pieni臋dzy jest te偶 kontrolne badania po 2-3 tygodniach. Po zabiegu widz臋 ju偶 li艣cie na drzewie.Ja jestem um贸wiony na nast臋pny termin usuni臋cia za膰my na drugim oku. Mog臋 naprawd臋 poleci膰 t膮 Klinik臋 i pracuj膮cych tam lekarzy i obs艂ug臋. Serdecznie dzi臋kuj臋 i polecam. Wdzi臋czny pacjent z Tenczynka, W艂adys艂aw

wie艣 Tenczynek k. Krakowa

Marek

16/01/2019

Jestem pod wra偶eniem !W Polsce w ramach nfz wszczepiaj膮 chi艅skie soczewki kupowane na kg, W ostrawie (onedayclinik) czeka艂em 10 dni. Dow贸z busem,badania, dob贸r soczewki,zabieg, chotel ze 艣niadaniem pok贸j 1 osobowy, nast臋pnego dnia badania i powr贸t.Za2-3 tegodnie dow贸z i powr贸t busem na sprawdzenie,Mi艂o tanio i profesjonalni.Koszt to tylko dop艂ata za soczewk臋 i 300z艂 za logistyk臋,Zwrot nfz po stronie kliniki,Polecam.Poprawa widzenia ju偶 nast臋pnego dnia.W hotelu zni偶ka na obiad 20%.

Antoniew k.艁odzi

BOHDAN

14/01/2019

Tak jak inni pacjenci kliniki ,ja r贸wnie偶 chcia艂bym opisa膰 wra偶enia. A wi臋c pierwszy bardzo dobry kontakt z pani臋 Beat膮 – konsultantem One Day Clinic , kt贸ra dok艂adnie i z wielk膮 cierpliwo艣ci膮 informowa艂a o ca艂ej procedurze zabiegu. Jestem po zabiegu za膰my w ONE DAY CLINIC . Obs艂uga medyczna na bardzo wysokim poziomie, operowa艂 zesp贸艂 czeski, zabieg bezbolesny i kr贸tki. Podczas zabiegu lekarz informowa艂 na bie偶膮co co b臋dzie wykonywane. Na zako艅czenie podzi臋kowa艂 za wsp贸艂prac臋 podaj膮c r臋k臋. Na drugi dzie艅 odby艂a si臋 dok艂adna kontrola operowanego oka poprzez przyrz膮dy optyczne.Wr臋czona zosta艂a r贸wnie偶 kompletna dokumentacja w j.polskim. Zakwaterowanie w hotelu / zameczku / w bardzo dobrych warunkach, na 艣niadanie st贸艂 szwedzki. Przez ca艂y okres opiekowa艂 si臋 nami p. Marcin b臋d膮c zarazem kierowc膮.

Wroc艂aw

Malgorzata Majmesku

11/01/2019

Jestem po dw贸ch zabiegach.Pierwszy 19.listopad,drugi 10.grudnia.Calemu personelowi….,zaczynaj膮c od P.Grzegorza -kierowcy poprzez Panie recepcjonistki,Panie piel臋gniarki,A na Lekarzach ko艅cz膮c… dzi臋kuj臋 i serdecznie pozdrawiam.

Warszawa

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obs艂ugi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl