Opinie – operacja za─çmy w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za─çmy!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

Tadeusz

14/04/2019

W dniu 03.04.2019 roku mia┼éem zabieg usuni─Öcia za─çmy i jestem pod ogromnym wra┼╝eniem z jak─ů precyzj─ů i profesjonalizmem zabieg ten zosta┼é wykonany. Jestem pe┼éen podziwu dla lekarzy i personelu medycznego jak r├│wnie┼╝ serdecznie chc─Ö podzi─Ökowa─ç za opiek─Ö i cierpliwo┼Ť─ç w trakcie zabiegu i ca┼éego pobytu w klinice.

K─Öty

Bo┼╝ena

09/04/2019

W dniu 3.04.2019 mia┼éam operacj─Ö za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie. Organizacja wyjazdu perfekcyjna , opieka lekarska na wysokim poziomie. Jestem zadowolona i szcz─Ö┼Ťliwa dlatego chc─Ö podzi─Ökowa─ç ca┼éemu zespo┼éowi lekarzy i piel─Ögniarek za tak wspania┼é─ů i profesjonalna opiek─Ö. Jestem pozytywnie zaskoczona tak sprawnym za┼éatwianiem sprawy od chwili pierwszego kontaktu z P. Bogusi─ů a┼╝ po ca┼éy personel . Lekarze , piel─Ögniarki bardzo mili atmosfera przyjazna pacjentowi. Wszystko za┼éatwione sprawnie jak w zegarku. Kierowca P. Irek opiekowa┼é si─Ö nami od chwili wyjazdu do samego powrotu. Bardzo polecam. W Polsce nigdzie nie spotka┼éam takiego profesjonalizmu jak w tej klinice.

Skrwilno

Bo┼╝ena

09/04/2019

W dniu 3.04.2019 mia┼éam operacj─Ö za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie. Od momentu zg┼éoszenia do powrotu do domu pe┼éen profesjonalizm.. Bardzo serdecznie chc─Ö podzi─Ökowa─ç ca┼éemu zespo┼éowi lekarzy i piel─Ögniarek za tak wspania┼é─ů opiek─Ö. Jecha┼éam z takim l─Ökiem a tam poczu┼éam si─Ö jak w domu. ┼Üwietna organizacja i wspaniali ludzie. Pierwszy raz spotka┼éam si─Ö z tak serdeczn─ů i wspania┼é─ů opiek─ů lekarsk─ů . Czuj─Ö si─Ö tak jakbym drugi raz si─Ö urodzi┼éa, znowu widz─Ö jasno i wyra┼╝nie. Bardzo polecam zabiegi w tej firmie. Kierowca P. Irek opiekowa┼é si─Ö nami od wyjazdu do samego powrotu. Organizacja i opieka profesjonalizm w ka┼╝dym calu.

Skrwilno

Jan

03/04/2019

Wspaniała klinika i personel Wszystko sprawnie i super zorganizowane . Kierowcy mili uprzejmi pomocni. Głęboko poleca. . Pełen profesjonalizm

Twardogora

Alina

03/04/2019

Witam wszystkich, kt├│rzy czytaj─ů opinie na temat kliniki , zabieg mia┼éam 29.03.2019r. wszystko przebieg┼éo na pi─ůtk─Ö, jad─ůc mia┼éam pewne obawy co do podr├│┼╝y ,organizacji , jednak jak zajechali┼Ťmy na miejsce z Panem Grzegorzem rozwia┼éo moje w─ůtpliwo┼Ťci , tam zostali┼Ťmy potraktowani jak ludzie ,pacjenci ,z szacunkiem, z u┼Ťmiechem personelu ,cudowne piel─Ögniarki, lekarze i wszyscy wok├│┼é, kt├│rzy nas otaczali , jak nie wiele potrzeba cz┼éowiekowi: u┼Ťmiechu i szacunku to nie kosztuje a wiele znaczy . Bardzo dzi─Ökuj─Ö zaczynaj─ůc od kierowcy ,kt├│ry by┼é pomocny przy wysiadaniu z busa i ca┼éemu personelowi ,kt├│rzy si─Ö nami opiekowali serdecznie dzi─Ökuj─Ö . B─Öd─Ö operowana 15.04. na drugie oko z przyjemno┼Ťci─ů pojad─Ö ,i mam nadziej─Ö ,┼╝e odnios─Ö takie samo wra┼╝enie Pozdrawiam ca┼éy personel . Alina.

Łomianki

Ewa

01/04/2019

Spe┼énili┼Ťcie moje oczekiwania, na 6-tk─Ö z plusem. Okres oczekiwania w kraju, jaki mi przedstawiono – wstyd powiedzie─ç, w por├│wnaniu z terminem Waszym, tj. 14-dniowym. Pozdrowienia dla kierownik├│w grupy. Jestem bardzo zadowolona i zbudowana, takim podej┼Ťciem do pacjenta, z jakim si─Ö spotka┼éam w OneDay Clinic. Tak trzyma─ç!

Dzier┼╝oni├│w

Viola córka Zofii Skowrońskiej

01/04/2019

Witam Pisz─Ö w imieniu mojej mamy (lat 82). Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éa wykonany 22.03 2019 . Pragn─Ö wszystkim serdecznie podzi─Ökowa─ç za profesjonalizm, serdeczno┼Ť─ç, troskliwo┼Ť─ç jaka spotka┼éa moj─ů mam─Ö Do tej pory jest ona pod ogromnym wra┼╝eniem tego pobytu. Ca┼éo┼Ť─ç przedsi─Öwzi─Öcia zorganizowana po mistrzowsku, pocz─ůwszy od konsultantek, kierowc─Ö busa, personel medyczny, hotelowy, dos┼éownie wszystko. Nied┼éugo ( ju┼╝ bez l─Öku) wybiera si─Ö na operacj─Ö drugiego oka. Ka┼╝demu b─Öd─Ö poleca┼éa us┼éugi tej firmy. Jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö wszystkim.

Warszawa

Ewa

01/04/2019

Spe┼énili┼Ťcie moje oczekiwania, w Was pok┼éadane, na 6-tk─Ö z plusem. Pozdrawiam opiekun├│w grupy. Czas oczekiwania na zabieg w kraju, jaki mi zaproponowano – a┼╝ wstyd powiedzie─ç, w por├│wnaniu z Waszym – 14-dniowym terminem. Jestem bardzo zadowolona.

Dzier┼╝oni├│w

Ryszard Oleksiuk

01/04/2019

Zdecydowa┼éem si─Ö na pakiet Premium i jestem zachwycony profesjonaln─ů obs┼éug─ů i efektami po usuni─Öciu za─çmy. Przed operacj─ů wszystko by┼éo matowe i szarawe. Teraz kolory s─ů wyraziste, a biel jest naprawd─Ö bia┼éa. Idealnie dobrana soczewka powoduje, ┼╝e brak jakichkolwiek utrudnie┼ä w postrzeganiu otoczenia. Polecam ka┼╝demu wykorzysta─ç mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru soczewki dostosowanej do jego potrzeb. Mia┼éem obawy, ┼╝e operuj─ůc tylko jedno oko pogorszy mi si─Ö np. ocena odleg┼éo┼Ťci , ale nic takiego. Teraz widz─Ö jak 30 lat temu. Nie ma co zwleka─ç, trzeba wykorzysta─ç okazj─Ö.

O┼Ťwi─Öcim

Barbara Czerniejewska

30/03/2019

Jestem zachwycona specjalistami lekarzami,personelem medycznym,opiek─ů oraz ca┼éym zabiegiem usuni─Öcia za─çmy w Klinice…d┼éug─ů rozmow─ů z lekarzem,kt├│ry nie ┼Ťpieszy┼é si─Ö a dok┼éadnie wszystko t┼éumaczy┼é i wyja┼Ťnia┼é.W Polsce jeszcze d┼éugo,d┼éugo nie doczekamy si─Ö takiej opieki medycznej.Sk┼éadam serdeczne podzi─Ökowania dla ca┼éego Personelu oraz pana kierowcy Janka,kt├│ry spod domu mnie zabra┼é i pod dom przywi├│z┼é.Kr├│tkie terminy oczekiwania na zabieg,, bardzo dobra organizacja pobytu : obs┼éuga personelu, ┼╝yczliwo┼Ť─ç, profesjonalne badania i rozmowy z pacjentem. Ca┼éy czas wida─ç zainteresowanie pacjentem. Pe┼ény wywiad lekarski . Panie recepcjonistki oferowa┼éy kaw─Ö , herbat─Ö, ciasteczka. Zakwaterowanie w hotelu wraz ze smacznym ┼Ťniadaniem. Ca┼éy zabieg trwa┼é kr├│tko i by┼é bezbolesny. DZI─śKUJ─ś I POLECAM innym.Po co czeka─ç w kolejkach u nas w Polsce? Korzystajcie z us┼éug OneDayClinic na NFZ,zero formalno┼Ťci, wspania┼éa opieka, za co serdecznie dzi─Ökuj─Ö!

Mosina-Krosno

Irena

30/03/2019

29.03.19 zabieg wyjazd z Warszawy kierowca – przewodnik pan Grzegorz bardzo mi┼éy bezpiecznie sprawnie i szybko dowi├│z┼é nas do celu obs┼éuga w klinice mi┼éa i bardzo profesjonalna hotel-czysto mi┼éo bardzo dzi─Ökuj─Ö wszystkim za dwa tygodnie drugi zabieg Wszystkim bardzo polecam…

Korzeni├│wka

Edmund

27/03/2019

Profesjonalna obs┼éuga na ka┼╝dym etapie realizacji zabiegu. Wspaniali, troskliwi ludzie tworz─ůcy team OneDayClinic. I co najwa┼╝niejsze, po zabiegu zdecydowana poprawa komfortu widzenia. Serdecznie dzi─Ökuj─Ö i polecam!

Ole┼Ťnica

Ryszard

27/03/2019

Jestem zadowolony, zabieg nie trwał długo i był bezbolesny . Personel w klinice jak i kierowca busa bardzo uprzejmy i bardzo profesjonalny . Polecam serdecznie wszystkim.

Grodk├│w

Gra┼╝yna

27/03/2019

Bardzo polecam, dobra organizacja logistyczna, doskona┼éa opieka na miejscu, bardzo dobra diagnostyka na dobrej aparaturze. Konsultacja z uwzgl─Ödnieniem dobra pacjenta. Dobry wyb├│r soczewki dobranej do pacjenta. Bardzo dobra atmosfera przed operacji, w czasie i po. Bardzo si─Ö czu┼éam bezpiecznie. Hotel na bardzo dobrym poziomie, jedzenie bardzo dobre, ┼Ťniadanie w ramach noclegu, obiad po operacji na koszt pacjenta, ale ze zni┼╝k─ů 10% dla pacjent├│w i bardzo dobre. Polecam!

Warszawa

Danuta

26/03/2019

POLECAM a nawet bardzo polecam!!! Pierwsz─ů operacj─Ö mia┼éam 16.01.2019r., a drug─ů 04.02.2019r. Jestem mile zaskoczona pe┼énym profesjonalizmem, pocz─ůwszy od pierwszego telefonicznego kontaktu w One Day Clinic we Wroc┼éawiu, wraz z mi┼éymi i uczynnymi kierowcami, a┼╝ po ca┼éy personel w Ostravie. Lekarze, piel─Ögniarki i panie na recepcji bardzo mili, u┼Ťmiechni─Öci i pomocni. Wszystko sprawnie za┼éatwione, bez czekania i zb─Ödnych nerwowych sytuacji. Szczerze polecam Danuta z Wo┼éomina

Wołomin k/Warszawy

Andrzej

25/03/2019

W OneDayClinic wykona┼éem zabiegi usuni─Öcia za─çmy na obu oczach – w dniach 6.03.2019 i 21.03.2019. Oba zabiegi zosta┼éy wykonane sprawnie i z pe┼énym profesjonalizmem. Przed zabiegiem otrzyma┼éem rzeczow─ů informacj─Ö o wymaganym przygotowaniu i przebiegu zabiegu. Zalet─ů operacji wykonywanych w Ostrawie, opr├│cz kr├│tkiego terminu oczekiwania, jest mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru soczewki ponadstandardowej, odpowiedniej do oczekiwa┼ä pacjenta. Dogodny transport, wysoki poziom obs┼éugi w klinice i dobrej jako┼Ťci hotel w Cha┼éupkach to kolejne zalety wyjazd├│w organizowanych przez OneDayClinic. Szczerze polecam us┼éugi tej firmy.

Okolice Wrocławia

Andrzej

24/03/2019

jestem juz po operacj zacmy,jestem bardzo zadowolony z przebiegu zabiegu ,z personelu medycznego,poprostu ze wszystkiego,bardzo mila i profesjonalna obsluga,klinika na najwyzszym standardzie,a najwazniejsze ze dobrze widze i to zawdzieczam dr. Tomas Prusenovsky za co serdecznie dziekuje.Polecam wszystkim ktorzy maja zacme ,tylko tam i tylko tam i co jest tez wazne ,koszt operacji z dojazdem i hotelem nie wygorowany ,nalezy tez wspomiec o p,kierowcy ktory opiekuje sie cala grupa

wroclaw

Zenon Truszkowski

21/03/2019

18.03.2019 mia┼éem wykonany zabieg na jednym oku w klinice w Ostrawie. Personel, lekarze jak i obs┼éuga kierowcy przewodnika – wszystko przeprowadzone wzorowo. Nocleg ze ┼Ťniadaniem w Zameczku w Cha┼éupkach wy┼Ťmienity. Polecam firm─Ö OneDayClinic ka┼╝demu pacjentowi ze wzgl─Ödu na jako┼Ť─ç przeprowadzonego zabiegu jak i cen─Ö. W por├│wnaniu do innych firm zajmuj─ůcych si─Ö za─çm─ů cena by┼éa prawie dwukrotnie ni┼╝sza. Pozdrawiam Zenon

Wrocław

Jan

20/03/2019

Pisz─Ö w imieniu ojca Jana.Dzisiaj wr├│ci┼é od Was po zabiegu za─çmy.Jest bardzo zadowolony, pe┼éen profesjonalizm, wszyscy bardzo mili, pocz─ůwszy od kierowcy busa sko┼äczywszy na personelu. W kwietniu jedzie z drugim okiem. Bardzo dzi─Ökujemy.

Knur├│w

Jolanta

19/03/2019

Jestem 2 dni po zabiegu. Ogromna poprawa widzenia­čśŐ. Za 2 tygodnie zabieg na 2 oko. Juz si─Ö nie mog─Ö doczeka─ç. Wspanialy personel, nowoczesny sprz─Öt, dok┼éadne badania, szczeg├│┼éowe informacje. Fachowo, sprawnie i bardzo sympatyczna atmosfera. Dzi─Ökuj─Ö ÔŁĄ´ŞĆ

Warszawa

Wanda

18/03/2019

Witam Pa┼ästwa serdecznie 20 XI 2018r mieli┼Ťmy z m─Ö┼╝em operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy, a 10 XII 2018r by┼éo u mnie operowane drugie oko. Jeste┼Ťmy bardzo wdzi─Öczni i zadowoleni. Przemi┼éa obs┼éuga, ca┼éy personel medyczny bardzo profesjonalny. Kierowcy busa bardzo uprzejmi i pomocni. Na miejscu wspania┼éa kawa z expresu. Hotel o wysokim standardzie. Bardzo dzi─Ökujemy za wspania┼é─ů pomoc lekarsk─ů, a w szczeg├│lno┼Ťci : Mgr Mittasch, Dr Richardowi Holan, Dr Tomasowi Prusnowskiemu oraz Dr Jurai Uminskiemu. Wdzi─Öczni pacjenci Wanda, Franciszek Ciep┼éy ze ┼Üwiebodzic

Świebodzice

Helena

17/03/2019

Zabiegi mia┼éam 14.02.2019 r. i 11.03.2019 r, . Z obu wizyt w klinice jestem bardzo zadowolona. Opieka lekarzy i piel─Ögniarska na wysokim poziomie. Bardzo mili i profesjonalni . Czekam jeszcze na badanie kontrole drugiego oka i my┼Ťl─Ö ┼╝e b─Ödzie te┼╝ ok-polecam .

Warszawa

Jadwiga

16/03/2019

Dla mnie wszystko na plus od transportu po zabieg i nocleg .Jestem bardzo zadowolona, szczeg├│lne podzi─Ökowania dla kierowcy Pana Grzegorza . Pozdrawiam Jadwiga z Ostrowi Maz.

OSTROW MAZ

J├│zef

06/03/2019

A┼╝ trudno uwierzy─ç, ┼╝e mo┼╝e by─ç lepiej ni┼╝ na co dzie┼ä si─Ö stykamy w kontaktach ze s┼éu┼╝b─ů zdrowia. A JEDNAK!! Polecam wizyt─Ö w OneDay Clinic w Ostrawie. Super personel, od konsultant├│w, kierowc├│w busa,piel─Ögniarek do wspania┼éych lekarzy – serdeczni,profesjonalni ludzie. Wreszcie poczu┼éem si─Ö pacjentem dobrze zaopiekowanym. Wzrok przebadany na doskona┼éym sprz─Öcie, zabieg obu oczu bezbolesny, sprawnie wykonany. Po zabiegu ┼╝adnych komplikacji, wspania┼ée samopoczucie, polecam! Ju┼╝ od pocz─ůtku zg┼éoszenia w biurze Wroc┼éaw czu┼éo si─Ö serdeczno┼Ť─ç i ch─Ö─ç pomocy ze strony p. konsultantki BOGUSI Z. Ludzie nie czekajcie w kolejkach,bo po co? Korzystajcie z us┼éug OneDayClinic na NFZ,zero formalno┼Ťci, wspania┼éa opieka, za co serdecznie dzi─Ökuj─Ö!

GŁOGÓW

Andrzej

28/02/2019

Jestem ju┼╝ po zabiegach /4.02. i 25.02.2019/ Rewelacja! To o czym czyta┼éem przed zabiegiem , my┼Ťla┼éem ┼╝e te opinie s─ů napisane dla potrzeb Kliniki. Po zabiegach jestem w pe┼éni zadowolony i usatysfakcjonowany wykonaniem us┼éugi. W pe┼éni zgadzam si─Ö z wpisami pacjent├│w kt├│rzy udzielili pozytywnych opinii. Kr├│tkie terminy oczekiwania na zabieg /w moim przypadku 2 tygodnie/, bardzo dobra organizacja pobytu : obs┼éuga personelu, ┼╝yczliwo┼Ť─ç, profesjonalne badania i rozmowy z pacjentem. Ca┼éy czas wida─ç zainteresowanie pacjentem. Pe┼ény wywiad lekarski . Panie recepcjonistki oferowa┼éy kaw─Ö , herbat─Ö, wod─Ö lub ciasteczka. Zakwaterowanie w hotelu wraz ze smacznym ┼Ťniadaniem. Ca┼éy zabieg trwa┼é kr├│tko i by┼é bezbolesny. DZI─śKUJ─ś I POLECAM innym.

ŚRODA ŚLĄSKA

MARIA

18/02/2019

W dniu 14.02.19 mia┼éam usuni─Öcie za─çmy w OneDayClinic. Pierwszy kontakt telefoniczny i rozmowa z pracownikiem Biura we Wroc┼éawiu przekona┼éa mnie o s┼éusznym wyborze Kliniki. Przyjazd i pobyt w Klinice tylko potwierdzi┼é, ┼╝e lekarze i piel─Ögniarki, to specjali┼Ťci wysokiej klasy. Potrafi─ů swoj─ů wiedz─Ö nie tylko umiej─Ötnie zastosowa─ç, ale te┼╝ w przyst─Öpny spos├│b przekaza─ç pacjentowi. Troskliwa opieka pracownik├│w Kliniki, komfortowe warunki stworzone przed i po zabiegu zas┼éuguj─ů na uznanie. Wkr├│tce mam zabieg na drugie oko, b─Öd─Ö znowu pod najlepsz─ů opiek─ů jak─ů zapewnia Klinika. DZI─śKUJ─ś WSZYSTKIM!!!!

KRAKÓW

Maria

17/02/2019

W dniu 14.02. br mia┼éam operacj─Ö za─çmy lewego oka. Pierwszy kontakt telefoniczny z pracownikiem biura upewni┼é mnie, ┼╝e dokona┼éam dobrego wyboru Kliniki. Dojazd i pobyt w Klinice potwierdzi┼é, ┼╝e zesp├│┼é lekarzy, piel─Ögniarek – to specjali┼Ťci z du┼╝─ů wiedz─ů i umiej─Ötno┼Ťciami jej zastosowania. Troskliwa opieka pracownik├│w i komfortowe warunki przed i po zabiegu sprawi┼éy, ┼╝e zdecydowa┼éam si─Ö na zabieg prawego oka za trzy tygodnie .

Krak├│w

Henryk

17/02/2019

Jestem pod wielkim wra┼╝eniem profesjonalizmu,rzetelno┼Ťci i jako┼Ťci organizacji pracy oraz obs┼éugi pacjent├│w. Obs┼éuga zar├│wno czeska jak i polska bardzo mi┼éa.Marzy mi si─Ö taka obs┼éuga w naszych powiatowych przychodniach/ ale to chyba lata ┼Ťwietlne/. Pozdrawiam P. Krzysztofa , kt├│ry jest nie tylko kierowc─ů busa ale te┼╝ opiekunem grupy,zr├│d┼éem informacji i otwartego oraz ┼╝yczliwego podej┼Ťcia do spraw os├│b , za kt├│re czuje si─Ö odpowiedzialny

Gi┼╝ycko

SATURNIN

15/02/2019

Jestem pod wielkim wra┼╝eniem. Profesjonalizm na ┼Ťwiatowym poziomie. Bardzo mi┼éa obs┼éuga. WIELKIE S┼üOWA UZNANIA!!! Moja ocena w skali 10 stopniowej to 12 – ca┼ékowicie zas┼éu┼╝one. Polecam wszystkim, czekaj─ůcym na usuni─Öcie za─çmy. Nie szukajcie innych firm, szkoda czasu. Za┼éatwiajcie w OneDayClinic. Wczoraj mia┼éem usuni─Öt─ů za─çm─Ö z jednego oka i dzisiaj na to oko widz─Ö, jakbym znowu mia┼é na┼Ťcie-lat. Za trzy tygodnie – drugie oko. Czekam z niecierpliwo┼Ťci─ů. Wielkie, wielkie dzi─Öki!!!

Wrocław

Łucja

14/02/2019

Super opieka medyczna, super klinika! Udane i bezkonfliktowe zabiegi obu oczu! Odzyskała 100 procent wzroku!

Krotoszyce

Alojzy

13/02/2019

Jestem pierwszy dzie┼ä po zabiegu w One Day Clinic. Widz─Ö wyra┼║nie wszystko a przed operacj─ů wszystko by┼éo tak jakby za mg┼éom .Chcia┼éam z┼éo┼╝y─ç podzi─Ökowania i tak zaczn─Ö od Pani Beaty do kt├│rej wykona┼éem pierwszy telefon by si─Ö um├│wi─ç na wyjazd bardzo mi┼éy kontakt i profesjonalne podej┼Ťcie do sprawy, potem dzi─Ökuj─Ö Panu Rafa┼éowi kierowcy z busa kt├│rym dowi├│z┼é nas bezpiecznie do kliniki w Ostrawie . Ca┼éemu personelowi w Ostrawie pocz─ůwszy od Pani w recepcji , piel─Ögniarkach , lekarzach i opiekunach. Naprawd─Ö wszystkim Polecam . Do tego nocleg w pi─Öknym zameczku , ┼Ťniadanko ( szwedzki st├│┼é) bez b├│lu w mi┼éej atmosferze. Pe┼éen Profesjonalizm opieka przed i po operacji Super. Wszystko bez b├│lu i w mi┼éej atmosferze . Do kontroli jad─Ö za dwa – trzy tygodnie to r├│wnie┼╝ wystawi─Ö opini─Ö. Gor─ůco Polecam.

okolice Gliwic

Emilia

10/02/2019

Dzi─Ökuj─Ö za przywr├│cenie mi widzenia pi─Ökna tego ┼Ťwiata, w pe┼énych barwach. Emi.

Libi─ů┼╝

Danusia Gumna

09/02/2019

W dniu 08.02.2019 wr├│cili┼Ťmy z tat─ů z operacji za─çmy z kliniki w Ostrawie. Jestem zszokowana wszystkim obs┼éuga jeszcze tu we Wroc┼éawiu przez pani─ů Beat─Ö kt├│rej bardzo dzi─Ökuj─Ö. A tak┼╝e kierowcy kt├│ry wi├│z┼é nas na zabieg i z powrotem do domku za zainteresowanie zdrowiem taty. No i oczywi┼Ťcie personel w klinice Panie recepjonistki przemi┼ée i sympatyczne wszystko wyt┼éumacz─ů pokieruja. Lekarze i piel─Ögniarki pe┼éen profesjonalizm u┼Ťmiechni─Öci sympatyczni przemili. Wszystko na najwy┼╝szym poziomie. ┼╗yczy─ç sobie tylko takiego personelu w polskich klinikach. I na koniec hotel pi─Öknie po┼éo┼╝ony pyszne jedzenie i obs┼éuga super.

WROCŁAW

Danusia

09/02/2019

W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éam 8.02.2019 r z kliniki w Ostrawie. By┼éam jako opiekun ojca i jestem zszokowana wszystkim. Pocz─ůwszy od konsultanta p. Beaty z Wroc┼éawia kt├│ra opowiedzia┼éa o przebiegu wyjazdu a sko┼äczywszy na kierowcach. Sama klinika w Ostrawie rewelacja wszyscy mili pomocni u┼Ťmiechni─Öci cz┼éowiek nie czuje si─Ö jak intruza jest tam poprostu rewelacyjnie. Hotel na najwy┼╝szym poziomie dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta przez personel kliniki nie do opisania. Polecam wszystkim bo naprawd─Ö zabieg trwa 15 minut i jest na najwy┼╝szym poziomie. Ju┼╝ jeste┼Ťmy um├│wieni 28 lutego na drugie oko tak┼╝e naprawd─Ö klinika jest REWELACYJNA polecam wszystkim potrzebuj─ůcym.

Wrocław

Maria Teresa Kamińska

06/02/2019

Serdecznie dzi─Ökuj─Ö firmie OneDayClinic , jego profesjonalnemu personelowi , a szczeg├│lnie Doktorowi Jurijowi Urminskiemu za szybki i bardzo sprawny przebieg wszystkich zabieg├│w, ┼é─ůcznie z transportem i zakwaterowaniem !!!!!! – mia┼éam usuni─Öcie za─çmy na obu oczach, w listopadzie i grudniu 2018. Obs┼éuga bardzo serdeczna zar├│wno kontakt telefoniczny i na miejscu w klinice. Oba zabiegi bardzo udane ( kr├│tkie 2o minut jeden i 10 minut drugi ), bez komplikacji, czuj─Ö si─Ö dobrze, widz─Ö i czytam bez okular├│w. Polecam z ca┼éego serca wszystkim t─Ö klinik─Ö – nie naci─ůga na dodatkowe koszty, wr─Öcz doradza … – bardzo uczciwa i szczeg├│lnie Doktora Urmi┼äskiego Pozdrawiam. Bardzo dzi─Ökuj─Ö i ┼╝ycz─Ö wszystkim pracownikom kliniki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Ps. Ju┼╝ dwie osoby z mojego polecenia skorzysta┼éy z tej kliniki i s─ů bardzo zadowolone jak ja !!!

Warszawa

Paweł

05/02/2019

28 01 przeszed┼éem w ODC zabieg usuni─Öcia za─çmy profesjonalne podej┼Ťcie do klienta mi┼éa obs┼éuga po zabiegu efekt ju┼╝ 2 dnia Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla pani Bogusi z Wroc┼éawia jest wspania┼é─ů i bardzo pomocn─ů kobiet─ů, wielki szacunek dla pani. Je┼╝eli b─Öd─Ö mia┼é problem z drugim okiem to tylko w ODC w Ostrawie polecam wszystkim bardzo bo warto

Łychowska Wola

Ewa

30/01/2019

16.01.19 przesz┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy, a w dniu dzisiejszym /30.01/ kilka godzin temu wr├│ci┼éam z planowanej kontroli z kliniki w Ostrawie- wszystko w jak najlepszym porz─ůdku. Sw├│j pierwszy kontakt z One Day Clinic mia┼éam w pierwszych dniach stycznia tego roku, w dniu jutrzejszym stycze┼ä si─Ö ko┼äczy ,a moje oko ju┼╝ po zabiegu i planowanej po 2 tygodniach kontroli. Jestem mile zaskoczona kontaktami od pierwszej rozmowy telef.z siedzib─ů we Wroc┼éawiu, gdzie zosta┼éam obszernie poinformowana o ca┼éo┼Ťci przedsi─Öwzi─Öcia, dokumenty dosta┼éam mailem i po wydrukowaniu i wype┼énieniu zabra┼éam z sob─ů na zabieg (nigdzie nie musia┼éam biega─ç,czeka─ç itp.) Wszystkie informacje, ┼é─ůcznie z kontaktem p.kierowcy o szczeg├│┼éach wyjazdu zosta┼éy dotrzymane. Ca┼éy personel lekarski-piel─Ögniarski i techniczny bardzo mi┼éy, u┼Ťmiechni─Öty i pomocny. Wszystko sprawnie za┼éatwiane, bez czekania i nerw├│w tak w┼éa┼Ťnie powinien wygl─ůda─ç kontakt pacjenta z pracownikami medycyny. Zar├│wno sama jazda (przemili,pomocni p.kierowcy- ,┼Ťwietnie je┼╝d┼╝─ůcy, ca┼éy personel kliniczny,warunki jakie tam panuj─ů, ┼Ťwietny hotel w pa┼éacyku ze ┼Ťniadaniem ( w dniu zabiegu) i prawdziwa,┼╝yczliwa opieka nad nami, s─ů godne na┼Ťladownictwa. Bardzo,bardzo dzi─Ökuje za opiek─Ö i mo┼╝liwo┼Ť─ç szybkiego polepszenia mi komfortu ┼╝ycia Ewa Z z Warszawy.

Warszawa

Dariusz Czaplicki

29/01/2019

Chcia┼ébym podzi─Ökowa─ç w imieniu moich te┼Ťci├│w pani Emilii Prus za super przeprowadzenie przez ca┼éy proces rejestracja zabieg kontrola.Nie b─Öd─Ö si─Ö powtarza┼é ,┼╝e jest to super profesjonalnie zorganizowana klinika to oczywi┼Ťcie okaza┼éo si─Ö prawd─ů, ┼╝e ca┼éy personel jest dla pacjenta w ka┼╝dym momencie uprzejmy i ,┼╝e pacjent jest informowany o tym co i jak b─Ödzie przebiega┼éo no i to wszystko spokojnym g┼éosem i z u┼Ťmiechem na twarzy . Podziel─Ö si─Ö jedn─ů refleksj─ů kt├│ra mnie nasz┼éa po ca┼éej tej operacji /poniewa┼╝ by┼éem jako osoba towarzysz─ůca te┼Ť─ç lat 80 i po udarach/ot├│┼╝ widzia┼éem i s┼éucha┼éem tych ludzi przed zabiegiem i nast─Öpnego dnia po i tyle ciep┼éych s┼é├│w dawno nie s┼éysza┼éem. Gdyby┼Ťcie Pa┼ästwo chcieli kiedy┼Ť zmieni─ç nazw─Ö to ja proponuj─Ö FABRYKA SZCZ─ś┼ÜLIWYCH LUDZI . Zdecydowanie polecam i dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi ODC

Brodnica

Danuta

26/01/2019

Wróciłam wczoraj z Ostrawy z zabiegu usunięcia zaćmy. Był to drugi zabieg. W tak krótkim czasie wyleczyłam oba oczy. Jestem bardzo zadowolona i polecam One Day Clinic. Bardzo sprawna organizacja, przemiła obsługa lekarzy i pielęgniarek, pani z infolinii z Wrocławia i opiekuna kierowcy Pana Mariana bardzo przemili i pomocni. Pozdrawiam Danuta.

Trzebnica

Bianka

26/01/2019

Wszystko bardzo sprawnie zorganizowane. Personel bardzo mi┼éy i kompetentny. I lekarze i piel─Ögniarki, rejestratorki cierpliwi, troskliwi, i uwa┼╝ni. Kierowca r├│wnie┼╝ uprzejmy i pomocny. Zakwaterowanie w przepi─Öknym pa┼éacyku, bardzo czysto i wygodnie. Ale to co najwa┼╝niejsze, jestem kilka dni po operacji i widz─Ö! Nie mam ┼╝adnych obrz─Ök├│w, zasinie┼ä, wszystko jest wspaniale. Wci─ů┼╝ nie rozumiem dlaczego nie da si─Ö tak tego robi─ç w Polsce. Bardzo dzi─Ökuj─Ö za opiek─Ö.

Łódź

Marek

23/01/2019

09 stycznia 2019 roku mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy zaaran┼╝owany w OneDayClinic i wykonany w EuroClinic w Ostrawie. Zabieg wykonany profesjonalnie, szybko i bez ┼╝adnych problem├│w ani powik┼éa┼ä. Kierowcy Krzysztof i Grzegorz dowie┼║li nas z Warszawy do Ostrawy i z powrotem bezproblemowo i bezpiecznie. Klinika wyposa┼╝ona w nowoczesn─ů profesjonaln─ů aparatur─Ö, na kt├│rej wykonano sprawnie wszelkie niezb─Ödne badania i pomiary mojego oka. Kontrola wykonana po trzech tygodniach wykaza┼éa poprawno┼Ť─ç wykonania zabiegu. W marcu tego roku wr├│c─Ö do EuroClinic usun─ů─ç za─çm─Ö z drugiego oka. M├│j zabieg by┼é trudniejszy, poniewa┼╝ usuni─Öto mi astygmatyzm. Moje oko widzi doskonale a ja jestem szcz─Ö┼Ťliwy, ┼╝e moje problemy znikn─Ö┼éy. Polecam wszystkim t─Ö nowoczesn─ů i przyjazn─ů nawet dla starszych ludzi EuroClinic i firm─Ö OneDayClinic we Wroc┼éawiu. Ja jestem zadowolony.

Warszawa

Marek

23/01/2019

9 stycznia 2019 roku w EuroClinic w Ostrawie mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy z prawego oka. Z Warszawy zabrano mnie busikiem razem z innymi pacjentami. Kierowca Krzysiek jecha┼é bezpiecznie i szybko w obie strony. Klinika nowocze┼Ťnie wyposa┼╝ona w szereg specjalistycznych urz─ůdze┼ä. Obs┼éuga do┼Ť─ç liczna, uprzejma i u┼Ťmiechni─Öta pozytywnie odnosz─ůca si─Ö do pacjent├│w. Po zabiegu odwieziono mnie do hotelu w Polsce kilkana┼Ťcie kilometr├│w od kliniki. Pok├│j czysty ciep┼éy.Rano kierowca dowi├│z┼é nas do kliniki na kontrol─Ö i z powrotem do Warszawy. Czu┼éem si─Ö doopiekowany i zadowolony. Trzy tygodnie p├│┼║niej kierowca Grzegorz zabra┼é nas kilkoro pacjent├│w z Warszawy na kontrol─Ö do EuroClinic do Ostrawy. To by┼éa prawdziwa przyjemno┼Ť─ç us┼éysze─ç po kontrolnym badaniu, ┼╝e oko zrasta si─Ö prawid┼éowo i nie ma ┼╝adnych powik┼éa┼ä. Chc─Ö zrobi─ç nast─Öpne oko r├│wnie┼╝ w EuroClinic ju┼╝w marcu tego roku. Polecam wszystkim maj─ůcym za─çm─Ö EuroClinic w Ostrawie. Nie czeka┼éem d┼éu┼╝ej ni┼╝ dwa tygodnie, wszystko odby┼éo si─Ö wed┼éug planu, spokojnie i bezpiecznie w sterylnych warunkach. Polecam EuroClinic.

Warszawa

Władysław

21/01/2019

Bardzo dobra informacja, pocz─ůwszy od kontaktu z konsultantem we Wroc┼éawiu. W moim przypadku p. Emilia. Potem b. dobry przejazd niedu┼╝ym busikiem z p. Rafa┼éem. Sympatyczny, dobry kierowca. Wszystko punktualnie, zgodnie z zapowiedzi─ů. Na miejscu w Ostrawie szybka rejestracja. Puszczano film instrukta┼╝owy na temat zabiegu usuwania za─çmy i zachowania po zabiegu. Potem kontrolna wizyta u lekarza, kt├│ry dok┼éadnie bada i wyja┼Ťnia przebieg zabiegu. Sam zabieg jest kr├│tki, podczas kt├│rego lekarz wyja┼Ťnia jaki wykonuje czynno┼Ťci. Lekarzchirurg okulista nie tylko do┼Ťwiadczony, ale te┼╝ bardzo mi┼éy. Sympatyczna i mi┼éa obs┼éuga lekarzy i piel─Ögniarek. W klinice mo┼╝na skorzysta─ç z bezp┼éatnej kawy, herbaty, wody, s─ů te┼╝ ma┼ée kruche ciasteczka. Po zabiegu pacjenci s─ů zawo┼╝eni do hotelu. Czystego, mi┼éego, z dobrym ┼Ťniadaniem. Na drugi dzie┼ä jeszcze raz pacjenci jad─ů do Kliniki gdzie lekarz dokonuje kontroli po zabiegu. A potem ju┼╝ szbki powr├│t z p. Rafa┼éem do domu. W ramach tych pieni─Ödzy jest te┼╝ kontrolne badania po 2-3 tygodniach. Po zabiegu widz─Ö ju┼╝ li┼Ťcie na drzewie.Ja jestem um├│wiony na nast─Öpny termin usuni─Öcia za─çmy na drugim oku. Mog─Ö naprawd─Ö poleci─ç t─ů Klinik─Ö i pracuj─ůcych tam lekarzy i obs┼éug─Ö. Serdecznie dzi─Ökuj─Ö i polecam. Wdzi─Öczny pacjent z Tenczynka, W┼éadys┼éaw

wie┼Ť Tenczynek k. Krakowa

Marek

16/01/2019

Jestem pod wra┼╝eniem !W Polsce w ramach nfz wszczepiaj─ů chi┼äskie soczewki kupowane na kg, W ostrawie (onedayclinik) czeka┼éem 10 dni. Dow├│z busem,badania, dob├│r soczewki,zabieg, chotel ze ┼Ťniadaniem pok├│j 1 osobowy, nast─Öpnego dnia badania i powr├│t.Za2-3 tegodnie dow├│z i powr├│t busem na sprawdzenie,Mi┼éo tanio i profesjonalni.Koszt to tylko dop┼éata za soczewk─Ö i 300z┼é za logistyk─Ö,Zwrot nfz po stronie kliniki,Polecam.Poprawa widzenia ju┼╝ nast─Öpnego dnia.W hotelu zni┼╝ka na obiad 20%.

Antoniew k.Łodzi

BOHDAN

14/01/2019

Tak jak inni pacjenci kliniki ,ja r├│wnie┼╝ chcia┼ébym opisa─ç wra┼╝enia. A wi─Öc pierwszy bardzo dobry kontakt z pani─Ö Beat─ů – konsultantem One Day Clinic , kt├│ra dok┼éadnie i z wielk─ů cierpliwo┼Ťci─ů informowa┼éa o ca┼éej procedurze zabiegu. Jestem po zabiegu za─çmy w ONE DAY CLINIC . Obs┼éuga medyczna na bardzo wysokim poziomie, operowa┼é zesp├│┼é czeski, zabieg bezbolesny i kr├│tki. Podczas zabiegu lekarz informowa┼é na bie┼╝─ůco co b─Ödzie wykonywane. Na zako┼äczenie podzi─Ökowa┼é za wsp├│┼éprac─Ö podaj─ůc r─Ök─Ö. Na drugi dzie┼ä odby┼éa si─Ö dok┼éadna kontrola operowanego oka poprzez przyrz─ůdy optyczne.Wr─Öczona zosta┼éa r├│wnie┼╝ kompletna dokumentacja w j.polskim. Zakwaterowanie w hotelu / zameczku / w bardzo dobrych warunkach, na ┼Ťniadanie st├│┼é szwedzki. Przez ca┼éy okres opiekowa┼é si─Ö nami p. Marcin b─Öd─ůc zarazem kierowc─ů.

Wrocław

Malgorzata Majmesku

11/01/2019

Jestem po dw├│ch zabiegach.Pierwszy 19.listopad,drugi 10.grudnia.Calemu personelowi….,zaczynaj─ůc od P.Grzegorza -kierowcy poprzez Panie recepcjonistki,Panie piel─Ögniarki,A na Lekarzach ko┼äcz─ůc… dzi─Ökuj─Ö i serdecznie pozdrawiam.

Warszawa

Gertruda

11/01/2019

Jestem zadowolona i zaskoczona z podejcia do ludzi personslu i Lekarzy . Klinike moge polecic kazdemu

Opole

Roman

10/01/2019

┼Üwietna obs┼éuga pacjenta. Od momentu gdy tylko konsultant planuje termin. Potem perfekcyjnie przebiegaj─ůca podr├│┼╝. W Ostrawie kompeteny zesp├│┼é lekarzy i piel─Ögniarek. Wszystkie etapy podr├│┼╝y, operacji, potem noclegu i kolejnej wizyty zaplanowane tak, aby pacjent czu┼é si─Ö zadbany i profesjonalnie obs┼éu┼╝ony. Po wizycie w polskich szpitalach. Wizyta w Czechach to inna bajka! Gor─ůco polecam.

Chojn├│w

BOZENA TURBAKIEWICZ

08/01/2019

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w klinice w Ostrawie pierwszyzabieg 11.12.2018 nastepny by┼é wykonany 7.01.2019. Us┼éuga medyczna zosta┼éa wykonana na najwy┼╝szym poziomie, w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Jestem te┼╝ pod wra┼╝eniem perfekcyjnej organizacji ca┼éego wyjazdu. Opiekun pan Marci z O┼éawy bardzo troskliwie si─Ö Nami opiekowa┼é do klinki oraz z One Day Clinic, oraz Szczegulnie za odebranie Nas wszystkich w trudnych warunkach ┼Ťniegu oraz ┼Ťlizgiej drogi z pod drzwi Hotelu.Polecem klinike . Opieka i personel bardzo sympatyczni oraz profesjonalni.

WROCLAW

BOZENA TURBAKIEWICZ

08/01/2019

JESTEM PO DWOCH OPERACJACH ZACMY W KLINICE OneDayClinik w OSTRAWIE, PIERWSZA MIALA WYKONANA 11.12.2018 DRUGA 7.01.2019 IJESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WYKONANEGO ZABIEGU,ORAZ CHCE BARDZO PODZIEKOWAC PANU MARCINOWI Z OLESNICY . BARDZO ZADBAL O SWOICH PODOPIECZNYCH ORAZ ZA POMOC .NADMIENIAM ZE W DNIU WYJAZDU 8/01.2019 Z POD HOTELUPAN MARCIN PODJECHAL POD SAME DRZWI HOTELU BUSEM W TROSCE ZEBY NIKOMU NIC SIE NIE STALO COS ZLEGO,BYLO BARDZO SLISKO I DUZO SNIEGO .JESZCZE RAZ DZIEKUJE BARDZO,JESLI KTOS CHCE SIE ZDECYDOWAC NA TAKI ZABIEG TO POLECAM

WROCLAW

Jerzy Skolimowski

06/01/2019

Szybki i wygodny transport. Opieka w Ostrawie bez zarzutu. Jecha┼éem na operacj─Ö z nadziej─ů na ostateczne rozstrzygni─Öcie dotycz─ůce wyboru soczewki i powiem z ca┼é─ů pewno┼Ťci─ů, ┼╝e si─Ö nie zawiod┼éem. Ju┼╝ jest lepiej ni┼╝ by┼éo. To na co chcia┼ébym zwr├│ci─ç uwag─Ö to, ┼╝e lekarz badaj─ůcy wzrok na kwalifikacjach nie naci─ůga na zb─Ödne koszty. Mnie jako zawodowemu kierowcy poleci┼é Premium Tr a by┼éem przygotowany na VIP. Polecam ich us┼éugi.

Warszawa

Adam

05/01/2019

Wszystkim gor─ůco polecam t─ů Klinik─Ö! By┼éem dwa razy w Ostrawie na operacji za─çmy i by┼é to strza┼é w dziesi─ůtk─Ö! W Polsce po wizycie prywatnej u okulisty by┼éem za┼éamany. Pani dr stwierdzi┼éa ┼╝e za─çma jest tak zaawansowana ┼╝e ┼╝aden lekarz nie podejmie si─Ö operacji, pozatym gdyby nawet to i tak si─Ö nie uda.. Nie widzia┼éem na oczy nic. Ciemno┼Ť─ç. Postanowi┼éem spr├│bowa─ç w Ostrawie. Po operacji pop┼éaka┼éem si─Ö. Widzia┼éem wszystko! Opieka wspania┼éa, lekarze ca┼éy personel! I to wszystko we wspania┼éych warunkach i na nfz! Hotel pierwsza klasa kierowca bardzo pomocny! Polecam wszystkim!

Tarn├│w

Irena

03/01/2019

Bardzo jestem zadowolona z operacjik kt├│re mia┼éam pierwsz─ů 27 luty a druga 25 wrzesie┼ä bardzo dobrzy i mili lekarze mi┼éy personel serdecznie dziekuje i pozdrawiam polecam wszystkim

Legnica

Krystyna

01/01/2019

Pragn─Ö podzi─Ökowa─ç za ogromn─ů pomoc, cierpliwo┼Ť─ç, serdeczno┼Ť─ç i zaanga┼╝owanie w organizacji wyjazdu do kliniki, wzorow─ů opiek─Ö w Ostrawie .Specjalne wyrazy wdzi─Öczno┼Ťci dla kierowcy pana Marcina . Szczerze polecam us┼éugi Kliniki

Wrocław

JANINA

26/12/2018

Jestem ┼Ťwie┼╝o po zabiegu usuni─Öcia za─çmy widz─Ö reweracyjnie, opieka i personel bardzo sympatyczny i profesjonalna bardzo polecam

Poznań

Krzysztof

23/12/2018

To ju┼╝ drugi zabieg usuni─Öcia za─çmy jaki mia┼éem wykonany w ODC. Jestem zadowolony podobnie jak po pierwszym. Sprawnie, uprzejmie, czysto. Bez m─Öcz─ůcych kolejek i biegania pomi─Ödzy pi─Ötrami. Transportem zajmuj─ů si─Ö uprzejmi kierowcy, a raczej opiekunowie pacjent├│w (podzi─Ökowania dla pana Rafa┼éa).

Katowice

Stanisław

23/12/2018

Witam ! Ja sw├│j wyb├│r kliniki opar┼éem na podstawie opinii zadowolonych pacjent├│w i to by┼é strza┼é w dziesi─ůtk─Ö , setki os├│b nie mo┼╝e si─Ö myli─ç . Jestem po zabiegu usuni─Öcia za─çmy z obu oczu , wszystko odby┼éo si─Ö pod opiek─ů zespo┼éu wspania┼éych , ┼╝yczliwych i troskliwych ludzi z One Data Clinic !!! Serdecznie Dzi─Ökuj─Ö i Pozdrawiam !!!

Czajkowa / Mielec

Konrad

21/12/2018

W pa┼║dzierniku i listopadzie 2018 r. podda┼éem si─Ö operacji usuni─Öcia za─çmy obu oczu w klinice One Day Clinic w Ostrawie. Operacja przebieg┼éa bezbole┼Ťnie w komfortowych warunkach i trwa┼éa 15 minut. Personel medyczny kliniki One Day jest wysoce profesjonalny o wysokiej kulturze osobistej. Szczeg├│lnie wyr├│┼╝niam doktora Tomasza i piel─Ögniark─Ö Michalin─Ö z biura logistyki kliniki we Wroc┼éawiu pani─ů Bogumi┼é─Ö Z. Po operacji widz─Ö doskonale i nie odczuwam ┼╝adnego b├│lu i dolegliwo┼Ťci. Polecam ka┼╝demu klinik─Ö One Day w Ostrawie. Na operacj─Ö i kontrol─Ö po operacji zosta┼éem zabraney z miejsca zamieszkania o odwieziony po operacji do domu samochodem kliniki . Konrad z Warki

Warka

Ditmar

18/12/2018

Opieka nad pacjentem by┼éa na wysokim poziomie, zabieg zosta┼é zrobiony szybko bez ┼╝adnych komplikacji. ┼Üniadanie by┼éo ┼Ťwietne. Piel─Ögniarki te┼╝ niez┼ée. Jestem bardzo zadowolony.

Gliwice

Jolanta

17/12/2018

Specjale podzi─Ökowania dla doktora Tom├í┼í Prusenovsk├Ż przede wszystkim cz┼éowieka a dopiero potem lekarza, wspania┼éego lekarza. Wszystko na najwy┼╝szym poziomie. Doskona┼éa organizacja ca┼éego wyjazdu, bardzo mi┼éa obs┼éuga pocz─ůwszy od konsultantek poprzez kierowc├│w, piel─Ögniarki. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna ÔÇô szkoda, ┼╝e w Polsce nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Polecam

Warszawa

Ania

13/12/2018

Dnia 10.12.2018 mia┼éam robiony zabieg w klinice, na zabieg wi├│z┼é Pan Krzysztof D. z Ole┼Ťnicy wiedzia┼é o tym ┼╝e mama sters tak si─Ö zaj─ů┼é dobrze nie tylko mn─ů ale te┼╝ pozosta┼éymi osobami kt├│re jecha┼éy ┼╝e wszyscy byli┼Ťmy mu wdzi─Öczni za grzeczno┼Ť─ç i opiek─Ö chc─Ö mu bardzo podzi─Ökowa─ç za profesjonalizm Personel w klinice bardzo mi┼éy i u┼Ťmichni─Öty. Skorzystam jeszcze raz z waszej kliniki poniewa┼╝ stwierdzono jeszcze za─çm─Ö na drugim oku. Chc─Ö WAM bardzo a bardzo podzi─Ökowa─ç i ┼╝yczy─ç WSZYSTKIEGO DOBREGO I R├ôWNIE┼╗ DLA PANA KRZYSIA Z OLE┼ÜNICY

OLEŚNICA

Grzegorz

12/12/2018

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w One Day Clinic w Ostrawie. ┼Üwietna organizacja ca┼éego wyjazdu, bardzo mi┼éa obs┼éuga pocz─ůwszy od kierowc├│w, poprzez konsultantki, piel─Ögniarki i na lekarzach ko┼äcz─ůc. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna ÔÇô szkoda, ┼╝e u nas nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Sam zabieg zosta┼é wykonany na najwy┼╝szym poziomie, sprawnie i bez komplikacji w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Po operacji r├│wnie┼╝ ┼Ťwietna opieka. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam One Day Clinic.

Krotoszyn

JERZY

06/12/2018

BARDZO JESTEM ZADOWOLONY I SERDECZNIE DZI─śKUJ─ś TAK MI┼üY PERSONEL W CZECHACH POLECAM WSZYSTKIM KT├ôRZY MAJ─ä ZA─ćMY

Oława

JOANNA

06/12/2018

szybka i profesjonalna obs┼éuga pod wzgl─Ödem informacyjnym, logistycznym i klinicznym, zabieg u mojego taty odby┼é si─Ö w dniu 05.12.2018 wi─Öc na efekt ko┼äcowy jeszcze chwilk─Ö poczekamy, ale ju┼╝ dzi┼Ť du┼╝a poprawa widzenia, kolejna wizyta 20.12.2018. Polecam.

Łomianki

Jan Zgliński

05/12/2018

Z przyjemno┼Ťci─ů mog─Ö zakomunikowa─ç , ┼╝e skorzysta┼éem z oferty OneDayClinic /zabieg w dniu 4.12.2018r./ i jestem pod wra┼╝eniem bardzo dobrej organizacji transportu i noclegu ,oraz zaanga┼╝owania i troskliwo┼Ťci w stosunku do pacjenta personelu kliniki w Ostrawie /Czechy/.

Warszawa

Joanna

05/12/2018

Bardzo miła i szybka obsługa. Jestem zadowolona z wykonanego zabiegu , polecam wszystkim One Day Clinic.

Łosiów

Tadeusz

04/12/2018

Ok

Warszawa

Krystyna Jancewicz

04/12/2018

Personel medyczny szczegolnie kobiecy super!Chciałabym aby w Polsce było podobnie.Szczegolne podziekowania dla kierowcy ktory wiozł nas z Wrocławia 4 grudnia .Miał nadkoplet ,dzielnie walczył a przy tym miły i uczynny Babcia Gabrysia zadowolona mimo zmeczenia

Wrocław

krystyna

01/12/2018

Polecam ! Wszystko to szczera prawda ,profesjonalizm ,bardzo mi┼éa obs┼éuga ca┼éego personelu ,bez wyj─ůtku . Chcia┼éoby si─Ö tam wraca─ç dla tej atmosfery. Pozdrawiam ca┼éy personel . Ale….Gdyby nasi kochani rodacy mieli wi─Öcej kultury,nie wyrzucali niedojedzonych kanapek za ‘te wygodne kanapy’,kt├│re personel musi posprz─ůta─ç by┼éoby super! Pomy┼Ťlcie ,jak─ů opini─Ö wyrabiaj─ů nam tacy ludzie.

Świdnica

El┼╝bieta Kie─ç

30/11/2018

Zawsze czytaj─ůc wystawiane opinie zastanawia┼éam si─Ö, czy aby na pewno pisali to pacjenci?W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éam z zabiegu z Czech i jedyne co mog─Ö napisa─ç to tylko to ┼╝e wszystko odby┼éo si─Ö lepiej ni┼╝ mo┼╝na si─Ö spodziewa─ç.Poczynaj─ůc od pa┼ä przyjmuj─ůcych zlecenie /w moim przypadku p.Emilia/,poprzez pana Krzysztofa opiekuna grupy .Po profesjonalny personel kliniki i obs┼éug─Ö Zameczku w Cha┼éupkach.Je┼Ťli kto┼Ť zastanawia si─Ö gdzie ma mie─ç zabieg radz─Ö jedno.TYLKO KLINIKA ONE DAY. w Klinice lekarz podzi─Ökowa┼é za wsp├│┼éprac─Ö przy zabiegu,u┼Ťmiechn─ů┼é si─Ö i u┼Ťcisn─ů┼é d┼éo┼ä na po┼╝egnanie.Oby kiedy┼Ť by┼éo tak u nas

WROCŁAW

Władysława Bińkowska

29/11/2018

Swietna opieka,polecam wszystkim bardzo serdecznie .

Opole

Elżbieta KOŁODZIEJUK

28/11/2018

Je┼╝eli jednak,jeszcze w nieznane, nie wiesz czego si─Ö spodziewa─ç, co ci─Ö czeka. Ale nie masie czego obawiac. Wszystko jest perfekcyjnie dopracowane. Opiekun grupy, w moim przypadku p. Marcin z Ole┼Ťnicy, prowadzi wszystkich krok po kroku, pomaga nie┼Ť─ç baga┼╝e i informuje o kolejnych krokach. Na miejscu jest kawa, herbata woda. Lekarze to perfekcjoni┼Ťci. Personel jest bardzo mi┼éy i pomocny. Polecam ka┼╝demu. Nie czekaj a┼╝ za─çma b─Ödzie du┼╝a tzw. dojrzala. Im wcze┼Ťniej lepiej si─Ö goi i szybciej si─Ö dochodzi do pe┼énej kondycji.

Warszawa

Wanda

28/11/2018

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w klinice w Ostrawie. Sama us┼éuga medyczna zosta┼éa wykonana na najwy┼╝szym poziomie, w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Jestem te┼╝ pod wra┼╝eniem perfekcyjnej organizacji ca┼éego wyjazdu. Zapewniaj─ů j─ů przemi┼ée Panie konsultantki z One Day Clinic, oraz panowie kierowcy ( tu szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Pana Rafa┼éa).

Krak├│w

Maria

27/11/2018

Doskonała opieka oraz obsługa super hotele wszystkim pokecam .

Gliwice

Stanisław

24/11/2018

Jestem po zabiegach na obu oczach.Teraz moje ┼╝ycie si─Ö odmieni┼éo kiedy cz┼éowiek wszystko widzi.Dlatego chce gor─ůco podziekowa─ç panu Krzysztofowi kierowcy i osob─ů kt├│re opiekowa┼éa si─Ö nasz─ů grup─ů. Szczeg├│lnie ca┼éej kadrze medycznej a g┼é├│wnie lekarzom, kt├│rzy wykonywali zabiegi.polecam wszystkim One Day Clinic.

Dobrze┼ä K.Ole┼Ťnicy

Krzysztof

23/11/2018

Operacj─Ö mia┼éem 30.10.2018r czeka┼éem miesi─ůc, Dojecha┼éem z Lublina do Warszawy na dworzec Zachodni a tam przyjecha┼é po mnie samoch├│d kt├│ry z Warszawy zabra┼é pacjent├│w z um├│wionego miejsca,kierowca opiekun grupy uprzejmy.Na miejscu w klinice personel uprzejmy ,obs┼éuga profesjonalna. Mia┼éem zam├│wiony pakiet VIP , ale podczas szeregu bada┼ä prawe oko jest jeszcze zdrowe tylko w niewielkim stopniu pocz─ůtek za─çmy ,wi─Öc nie kwalifikuje si─Ö jeszcze do operacji, natomiast oko lewe z za─çm─ů do operacji wykryto co┼Ť z siatk├│wk─ů, i u mnie s─ů przeciw wskazania do soczewek kt├│re zam├│wi┼éem ,wi─Öc pan doktor dobra┼é mi inne kt├│re b─Öd─ů dla mnie dobre . Dosta┼éem pakiet PREMIUM ,pieni─ůdze zosta┼éy mi zwr├│cone przelewem. Sama operacja czu┼éem ┼╝e co┼Ť robi─ů ale nie czu┼éem b├│lu, bezbole┼Ťnie i szybko ,mo┼╝e z pi─Ötna┼Ťcie lub wi─Öcej minut. W klinice przed i po operacji do dyspozycji herbata kawa ciasteczko wygodne fotele ,nast─Öpnie po operacji kierowca zawi├│z┼é do hotelu, rano ┼Ťniadanie i kierowca zawi├│z┼é na kontrol─Ö pooperacyjn─ů do kliniki .Nast─Öpna kontrola w klinice za trzy tygodnie tj. 20.11.2018r te┼╝ ju┼╝ by┼éem na kontroli i w ten sam spos├│b dojazd jak na operacj─Ö . Na chwil─Ö obecn─ů na oko widz─Ö dobrze ,czuj─Ö si─Ö dobrze. Polecam klinik─Ö innym nie wiedz─ůcym ┼╝e mo┼╝na jecha─ç do Czech do Ostrawy

Lublin

Maria

23/11/2018

21 listopada by┼éam na operacji za─çmy w Ostrawie Jestem bardzo zadowolona potwierdzam to co pisz─ů wszyscy w opiniach

Halin├│w

Teresa z Wrocławia

20/11/2018

┼Üwietna organizacja, bardzo mi┼éa obs┼éuga. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna – szkoda, ┼╝e u nas nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Po operacji r├│wnie┼╝ ┼Ťwietna opieka,, sama operacja przeprowadzona sprawnie i bez komplikacji. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam One day clinic.

Wrocław

Maria

15/11/2018

Wlasnie 5 listopada doczekalam sie kolejnej czyli drugiej operacji oka. Doznania sa niesamowite. Chodze juz bez okularow korekcyjnych, ale zakladam ciemne okulary zeby chronic chore jeszcze oczy. Musze jedynie kupic okulary do czytania. Pozdrawiam wszystkich i polecam klinike.

Pultusk

Andrzej

15/11/2018

Po roku pojecha┼éem na operacj─Ö za─çmy drugiego oka. Nie b─Öd─Ö powtarza┼é opinii moich poprzednik├│w. Co mnie si─Ö podoba┼éo. Bus po drodze podjecha┼é po dw├│ch pacjent├│w mieszkaj─ůcych w bok od autostrady – to mi si─Ö podoba, ┼╝e nie zawsze trzeba znale┼║─ç si─Ö w miejscu startu. No i hotel – z kliniki w Ostrawie do hotelu po polskiej stronie jest tylko 15-20 min. Nie trzeba martwi─ç si─Ö koronami, ┼╝eby zje┼Ť─ç kolacj─Ö, no i za niewielk─ů dop┼éat─ů mo┼╝na dosta─ç pok├│j jednoosobowy.

Warszawa

Barbara Kuncewicz

15/11/2018

Jestem 2 dni po operacji w One day clinic.Czuj─Ö si─Ö swietnie. Widz─Ö wyra┼║nie wszystko a przed operacj─ů nie widzia┼éam nic nawet z bliska.Chcia┼éam z┼éo┼╝y─ç podziekowania dla lekarza operujacego oraz calemu personelowi medycznemu.Pan kierowca Marcin z Ole┼Ťnicy opiekowa┼é si─Ö grupa i pomaga┼é nam.( nam .W grupie byly osoby niepelnosprawn. Polecam wszystkim operacje. za─çmy w One day clinic w Ostrawie w Czechach. Profesjonalizm i opieka przed i po operacji. Do tego nocleg w pi─Öknym zameczku , ┼Ťniadanko( szwedzki st├│┼é) bez b├│lu w mi┼éej atmosferze.

Wroclaw

Joanna

14/11/2018

Wszystko w najlepszym porz─ůdku. Zdecydowanie polecam klinik─Ö wszystkim pacjentom!

Gdańsk

Barbara Kuncewicz

13/11/2018

Operacja w Ostrawie to pe┼ény kofort i precyzyjne rozwiazanie operacyjne za─çmy. Polecam gor─ůco osobom , ktore chc─ů pozby─ç si─Ö zacmy i patrze─ç zdrowym okiem na ┼Ťwiat.Wroclaw

Wroclaw

Anna

13/11/2018

Witam, w miesi─ůcu listopadzie b.r bylam ze swoim tat─ů jako osoba towarzysz─ůca na zabiegu za─çmy, wszystko ok. ,personel ,obsluga , super, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dzi─Ökujemy. Klinika naprawd─Ö godna polecenia.Pozdrawiamy

Wrocław

Hubert

13/11/2018

Operacj─Ö za─çmy mia┼éem 24.10.2018r. . Obecnie jestem ju┼╝ po ostatniej wizycie kontrolnej , kt├│ra potwierdzi┼éa bardzo dobry wynik zabiegu . Moj─ů decyzje o wykonaniu zabiegu w Klinice podj─ů┼éem z uwagi na bardzo kr├│tki termin oczekiwania i mo┼╝liwo┼Ť─ç doboru odpowiedniej soczewki. Z internetu zapozna┼éem si─Ö z dzia┼éaj─ůc─ů w Ostrawie Klinik─ů oraz opiniami o jej pracy . Po kontakcie telefonicznym otrzyma┼éem drog─ů mailow─ů wszystkie potrzebne dokumenty okre┼Ťlaj─ůce warunki transportu i wykonania zabiegu . Dojazd i wykonanie zabiegu przebieg┼é bardzo sprawnie za co bardzo serdecznie dzi─Ökuj─Ö SZANOWNYM LEKARZOM jak i ca┼éemu personelowi Kliniki. Wszystko przebieg┼éo bezstresowo i w przyjaznej atmosferze i naprawd─Ö bardzo polecam Klinik─Ö wszystkim potrzebuj─ůcym pacjentom .

Mikołów

Irena

11/11/2018

Najwy┼╝sze uznanie dla Ca┼éego Personelu Medycznego w Ostravie, Panowie, Panie – jeste┼Ťcie Profesjonalistami !!! Podchodzicie z najwy┼╝sz─ů staranno┼Ťci─ů do Pacjenta, od samego pocz─ůtku, do samego ko┼äca. Troska Wasza i zaanga┼╝owanie oraz ch─Ö─ç Rozmowy z Pacjentem, by czu┼é si─Ö komfortowo, jest nie do przecenienia. Brawo, brawo, Jestem szcz─Ö┼Ťliwa, ┼╝e do Was trafi┼éam i ┼╝e zabieg usuni─Öcie za─çmy z oczu, zako┼äczy┼é si─Ö sukcesem, a czas oczekiwania na zabieg, nie by┼é d┼éu┼╝szy ni┼╝ miesi─ůc. Klimat i kultura organizacyjna Pracownik├│w w Czechach jest na najwy┼╝szym poziomie, nie ma stresu, dezinformacji, czy bylejako┼Ťci. U┼Ťmiechni─Öci Ludzie, z wielk─ů wiedz─ů i umiej─Ötno┼Ťciami, kt├│rzy z rado┼Ťci─ů nios─ů pomoc Chorym i traktuj─ů Ich jak Ludzi, a nie numerki w poczekalni. Polecam ka┼╝demu t─Ö Klinik─Ö w Ostravie, nie wahajcie si─Ö. Pozdrawiam Wszystkich Pracownik├│w z Kliniki w Ostravie, ┼╝ycz─ůc Pa┼ästwu wszystkiego najlepszego, oby┼Ťcie jak najd┼éu┼╝ej mogli pomaga─ç chorym Ludziom. ­čÖé

Zielona G├│ra

Danuta

10/11/2018

Z pe┼énym przekonaniem polecam klinik─Ö w Ostrawie jak r├│wnie┼╝ organizatora wyjazd├│w do Czech – firm─Ö Onedayclknic. Sprawna i kompetentna obs┼éuga pracownik├│w firmy a tak┼╝e profesjonalizm lekarzy i piel─Ögniarek oraz ich cierpliwo┼Ť─ç i empatia s─ů godne polecenia.

Bielsko-Biała

Krystyna Przybyła

08/11/2018

Jestem bardzo zadowolona z obsługi pielęgniarek jak i lekarzy

Nysa

MIRKA

05/11/2018

Dzisiaj wroci┼éam z kontroli pooperacyjnej , gdzie mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy, wszystko jest okey, jestem zadowolona, obs┼éuga medyczna te┼╝ super. Kierowca z kt├│rym jechali┼Ťmy , a jest to pan , MICHA┼ü , bardzo mi┼éy, u┼Ťmiechni─Öty, uczynny , naprawd─Ö super KIEROWCA. Zabieg by┼é wykonany w klinice ONE DAY CLINIC. Dzi─Ökuj─Ö wszystkim.

Bełchatów

Jagoda Osińska

05/11/2018

Zabieg opieka transport wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję i napewno polecę państwa klinikę innym

Bolesławiec

Danuta

05/11/2018

Bardzo pomocny i uczynny kierowca Pan Marcin, mi┼éa i przyjemna obs┼éuga, bardzo profesjonalne podej┼Ťcie. Serdecznie polecam!

Wrocław

Jola

01/11/2018

29.10 mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice w Ostrawie, musz─Ö przyzna─ç dawno nie spotka┼éam si─Ö z tak mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─ů. Czu┼éam si─Ö kim┼Ť wyj─ůtkowym ,ca┼éy personel kliniki jest do dyspozycji pacjenta, mo┼╝na by┼éo zapyta─ç o wszystko i nie czu─ç si─Ö intruzem jak w naszych szpitalach. Wyb├│r soczewki by┼é dobierany po konsultacji z lekarzem i wielu badaniach .Do dyspozycji kawa ,herbata nie trzeba wozi─ç ze sob─ů. Sam zabieg bezbolesny ,szybko i sprawnie wykonany PE┼üEN PROFESJONALIZM. Dzi─Ökuj─Ö! Musz─Ö tak┼╝e podzi─Ökowa─ç za ca┼éa organizacj─Ö wyjazdu wystarczy jeden telefon a wszystkie inne sprawy s─ů za┼éatwione za nas,transport ,hotel dokumenty. No mo┼╝e troch─Ö daleka droga ode mnie ale licz─ů si─Ö rezultaty ,No i co istotne to koszta ni┼╝sze ni┼╝ w innych klinikach sprawdza┼éam.Jeszcze jedno je┼Ťli masz problem (ci┼Ťnienie,kaszel itp )w danej chwili zmie┼ä termin wyjazdu.Pozdrawiam

Polanica-Zdr├│j

Ryszard G├│rski

01/11/2018

30-10018-mia┼éem wykonany zabieg na jednym oku-wszystko od zapisu poprzez transport,badanie i zabieg przebiega┼éo wy┼Ťmienicie -personel u┼Ťmiechniety i ┼╝yczliwy na ka┼╝dym kroku.Szkoda ┼╝e w Polsce takie traktowanie pacjenta pozostaje w marzeniach.Gdy drugie oko b─Ödzie wymaga┼éo zabiegu-tylko Ostrawa.

Raszyn-mazowieckie

Danuta

01/11/2018

W dniu 25.10.2018 r. mia┼éam szcz─Ö┼Ťcie usuwa─ç za─çm─Ö w Waszej Klinice. Organizacja, opieka i troska o pacjenta wzorowa. Jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö i do zobaczenia na kontroli. Danuta Cz. z Radomska.

Radomsko

Mirosława

01/11/2018

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu na zabieg. Okres oczekiwania na zabieg to nieca┼éy miesi─ůc. Profesjonalne i ┼╝yczliwe podej┼Ťcie do pacjenta. Bardzo dok┼éadne badanie przed zabiegiem. Polecam klinik─Ö wszystkim oczekuj─ůcym w d┼éugich kolejkach. Podzi─Ökowania dla Pana kierowcy Grzegorza za opiek─Ö w czasie ca┼éego wyjazdu.

Zgierz

Jan

31/10/2018

Wspaniala klinika,od pierwszego kontaktu z p.kierowca zaczyna sie mila obsluga do zakonczeniazabiegu dbanie o pacjenta,profesjonalna zaloga,polecam wszystkim,pozdrawiam

Opole

Jan

31/10/2018

Jest super,jestem bardzo zadowolony,mila i profesjonalna obsluga,dbanie o pacjenta,mozna tylko podziekowac personelowi za to co robia dla pacjenta

Opole

Wojtek

28/10/2018

Robi┼éem zabieg na NFZ z niewielk─ů dop┼éat─ů (199,-z┼é) do lepszej soczewki ni┼╝ oferuj─ů w Polsce. Organizacja wyjazdu perfekcyjna, opieka na miejscu na bardzo wysokim poziomie (┼╝yczy┼ébym sobie takiej w Polsce), ceny konkurencyjne. Ja zdecydowa┼éem si─Ö na OneDayClinic ze wzgl─Ödu na kontrol─Ö pozabiegow─ů na drugi dzie┼ä (nocleg w bardzo dobrym hotelu). Nast─Öpna kontrola ( 2-3 tygodnie p├│┼║niej, r├│wnie┼╝ w Ostrawie) w cenie, bez dodatkowych op┼éat. W innych firmach organizuj─ůcych wyjazdy do Czech jest p┼éatna. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi OneDayClinic i gor─ůco polecam wszystkim zabiegi w tej firmie.

Sokołów Podlaski

Danuta

28/10/2018

W dniu 25.10.2018 r. mia┼éam szcz─Ö┼Ťcie usuwa─ç za─çm─Ö w Waszej Klinice. Organizacja, opieka i troska o pacjenta wzorowa. Jeszcze raz bardzo dzi─Ökuj─Ö. Danuta z Radomska.

Radomsko

Krystyna

26/10/2018

Chcialabym bardzo podziekowac calemu Personelowi OneDayClinic za mila i profesjonalna opieke medyczna i usuniecie zacmy obu oczu.Jedno oko 18 wrzesien i drugie 9 pazdziernik 2018r.Efekt zachwycajacy juz nastepnego dnia po zabiegu.Rowniez dziekuje panom Irkowi i Grzesiowi za bezpieczna droge wygodnym busem i mila atmosfere podczas podrozy.Polecam wszystkim OneDayClinik dzwoncie i umawiajcie sie tam na wizyte i operacje zacmy .Do zobaczenia na kontroli 5 listopada. Krystyna z Ostrody.

Ostroda

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl