Opinie – operacja za─çmy w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za─çmy!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

Henryk z Poznania

03/08/2018

zabieg -pe┼éen profesjonalizm wysoka kultura obs┼éugi zakwaterowanie i wy┼╝ywienie znakomite kierowca super go┼Ť─ç. czekam na 2 zabieg 16.08proponuj─Ö jednak aby ujednolici─ç druki wysy┼éane do pacjent├│w-termin wp┼éaty raz 7 dni raz 14 wymaganie niepotrzebnego skierowania od internisty lub od lek. rodzinnego pozdrawiam i do zobaczeenia 16.08

poznań

Damian

02/08/2018

Operacje usuni─Öcia za─çmy mia┼éem 31.07.br. kt├│ra odby┼éa si─Ö pod okiem wspania┼éych fachowc├│w. Chcia┼éem wszystkim bardzo podzi─Ökowa─ç za mi┼é─ů atmosfer─Ö, dobre przyj─Öcie, jak i za┼éatwienie wszystkich formalno┼Ťci przez biuro we Wroc┼éawiu. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ wspania┼éemu personelowi, lekarzom, piel─Ögniark─ů, jak i kierowcy panu Marcinowi z Ole┼Ťnicy kt├│rzy okazali si─Ö wspania┼éymi lud┼║mi s┼éu┼╝─ůcymi zawsze pomoc─ů i dobr─ů rad─ů. Operacja przebieg┼éa sprawnie, szybko i bezbole┼Ťnie i jak najbardziej polecam wszystkim t─Ö klinik─Ö.

Rybnik

Stanisława

02/08/2018

Operacj─Ö mia┼éam robion─ů 30 .07.2018.jest wszystko ,jak na razie dobrze. Podzi─Ökowania dla personelu kliniki ,kierowcy co nas wozi┼é. Oraz dla biura w Wroc┼éawiu. Polecam wszystkim ONE DAY CLINIK.

OŁAWA.

Malgorzata

02/08/2018

Klinika super,opieka super brak s┼é├│w,dalszego nie mo┼╝na tak w kraju. Gor─ůco polecam tym kt├│rzy musz─ů mie─ç zabig,a efekt nie do opisania.Wszystko wida─ç.Gor─ůco dzi─Ökuj─Ö.Podzi─Ökowania dla p.Rafala kierowcy.

Świętochłowice

Eugeniusz

01/08/2018

31 lipca 2018 r. mia┼éem operowane prawe oko w One Day Clinic w Ostrawie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej kliniki. Od pierwszych chwil pobytu bardzo mi┼éa i przyjazna atmosfera, st─ůd niewielki stres przed zabiegiem. Profesjonalizm lekarzy oraz ca┼éego personelu bez zarzutu. Organizacja wyjazdu i zaanga┼╝owanie opiekuna (kierowcy) pana Marcina z Ole┼Ťnicy tak┼╝e zas┼éuguje na pozytywn─ů ocen─Ö. Mi┼ée wspomnienia pozostawi┼é r├│wnie┼╝ pobyt w uroczym hotelu “Pod Zielonym D─Öbem”w Starym Bohuminie (┼éadne i czyste pokoje, smaczne, urozmaicone i obfite ┼Ťniadanie, sympatyczny personel). Reasumuj─ůc – zainteresowanym polecam t─Ö klinik─Ö.

┼╗ory

Janina

01/08/2018

Jestem bardzo zadowolona, zabiega─ç przebieg┼é pomy┼Ťlnie, szczerze polecam ka┼╝demu kto szuka fachowej i szybkiej pomocy. Opieka zorganizowana idealnie

Małomice

Irena

01/08/2018

Polecam, naprawd─Ö warto

Legnica

Piotr

31/07/2018

Jestem po operacji prawego oka. Klinika, organizacja i opieka super. Lekarze i personel fantastyczni. Jestem bardzo zadowolony. 9 sierpnia mam operacj─Ö lewego oka. Zdecydowanie polecam!!!

Nysa

Franciszek Burniak

29/07/2018

Dziekuje bardzo za wspaniala opieke podczas podrozy ( kierowca- Marcin Wojtczak z Olesnicy) jak I podczas 2 dniowego pobytu w Euro Clinic w Ostrawie. Dziekuje za operacje ktora odbyla sie 26 lipca 2018. Wdzieczny pacjent Franciszek Burniak z Wroclawia wraz z rodzina z Chicago.

Wroclaw

Zofia

27/07/2018

Zabieg mia┼éam 24.07.2018 ( korekta astygmatyzmu). By┼é to ju┼╝ m├│j drugi pobyt w Klinice. Jestem bardzo zadowolona i bardzo wysoko oceniam jako┼Ť─ç ca┼éo┼Ťciowej pracy i opieki medycznej Waszej Kliniki.Jestem pod du┼╝ym wra┼╝eniem panuj─ůcej atmosfery, profesjonalno┼Ťci, ciep┼éa i ┼╝yczliwo┼Ťci bardzo mi┼éych lekarzy oraz pozosta┼éego personelu. Mile by┼éam zaskoczona tak bardzo sprawn─ů i profesjonaln─ů organizacj─ů zaczynaj─ůc od za┼éatwiania formalno┼Ťci we wroc┼éawskim Biurze ( p.Beata) poprzez dow├│z do Ostrawy (p.Marcin). Wspaniali i sympatyczni lekarze przeprowadzaj─ůcy badania przed zabiegiem. Sam zabieg bardzo spokojny, bez b├│lu, z pe┼én─ů informacj─ů o kolejnych fazach zabiegu podawan─ů przez mi┼éego chirurga.Serdeczna i mi┼éa atmosfera na sali zabiegowej dzi─Öki obecnemu tam personelowi.Po zabiegu mo┼╝na wypocz─ů─ç w mi┼éym hotelu a nast─Öpnego dnia cieszy─ç si─Ö dobr─ů widoczno┼Ťci─ů i us┼éysze─ç w Klinice od bardzo mi┼éych lekarzy, ┼╝e wszystko jest dobrze i b─Ödzie jeszcze lepiej. Wszystkim oczekuj─ůcym na zabieg usuni─Öcia za─çmy bardzo polecam OneDayClinic w Ostrawie.

Wrocław

Marek B.

27/07/2018

Operacja w dniu 26/07/2018 profesjonalna i przeprowadzona szybko i sprawnie. Chirurg-okulista (dr Tomas Prusenovsky) swoim spokojem i pewno┼Ťci─ů w trakcie operacji zredukowa┼é praktycznie do zera m├│j stres operacyjny, Po operacji (na razie jednego oka) zdecydowanie lepiej widz─Ö. Ca┼éa obs┼éuga, a zw┼éaszcza spokojne przygotowanie przedoperacyjne (fantastyczna piel─Ögniarka !!, rewelacyjnie uprzejma, kompetentna, uczynna i pomocna) na poziomie najwy┼╝szym z mo┼╝liwych. Pomoc w doborze soczewki, wyja┼Ťnienie jej istotnych walor├│w ze strony dr Richarda Holana – znakomita. Z niecierpliwo┼Ťci─ů czekam na operacj─Ö drugiego oka – 16/08/2018 ! Klinik─Ö zdecydowanie polecam ka┼╝demu, kto chcia┼éby pozby─ç si─Ö za─çmy skutecznie i bezpiecznie. Lekarzom i ca┼éemu personelowi najserdeczniej gratuluj─Ö i ┼╝ycz─Ö nale┼╝nej satysfakcji, p┼éyn─ůcej z zadowolenia pacjent├│w.

Warszawa

Andrzej

27/07/2018

Masz za─çm─Ö i nie wiesz gdzie ja usun─ů─ç – dzwo┼ä do OneDayClinic. M├│j telefon odebra┼éa niezmierne sympatyczna , kompetentna , otwarta na ka┼╝de pytanie i uwzgl─Ödniaj─ůca wymagania, Pani Beata.. Na za zabieg dowiezie Ci─Ö , jak b─Ödziesz mia┼é szcz─Ö┼Ťcie Pan Marcin. Perfekcyjny kierowca. Do kliniki, chocia┼╝ klinika to nie jest w rozumieniu sensu stricte. Jest to raczej zesp├│┼é gabinet├│w, dojedziesz rano, a w po┼éudnie wyjdziesz z opatrunkiem na oku, kt├│ry rano zdejmiesz i zobaczysz kolorowy, wyra┼║ny ┼Ťwiat. W oczekiwaniu na badania , wys┼éuchasz instrukcji jak post─Öpowa─ç po zabiegu, cz─Östuj─ůc si─Ö kaw─ů, ciastkiem i owocami. Ca┼éy czas opiekuje si─Ö Tob─ů czeski personel. Nie ma problemu ze zrozumieniem j─Özyka. Co dla mnie wa┼╝ne, nie jeste┼Ť numerkiem w poczekalni. Za ka┼╝dym razem przyjdzie kto┼Ť po Ciebie i zaprowadzi do odpowiedniego gabinetu. Sam zabieg trwa kilkana┼Ťcie minut i lekarz informuje ci─Ö co robi. Po zabiegu grupa jest dowo┼╝ona do hotelu po polskiej stronie Odry. Warto odby─ç spacer po hotelowym parku i zobaczy─ç perfekcyjnie wykonane miniatury zamk├│w. Mo┼╝na te┼╝ uda─ç si─Ö pieszo do urokliwego miasteczka Bohumin. To tylko kilkaset metr├│w. Na koniec jeszcze jedna uwaga. Odk┼éadajcie Pa┼ästwo naczynia w miejsce do tego przeznaczone, a woreczki po herbacie do kosza.

Ostr├│w Wielkopolski

Bogdan

26/07/2018

Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej operacji za─çmy lewego oka w Ostrawie.Wspania┼éy profesjonalny personel kliniki.Kierowca-opiekun i hotel z ca┼é─ů obs┼éug─ů polecam./czekam na zabieg drugiego oka/Bogdan

Olsztyn

Jan

22/07/2018

Polecam wszystkim kt├│rzy maj─ů problemy z za─çm─ů Klinik─Ö w Ostrawie. 21 lipca2018 mia┼éem zabieg na oko prawe a 16 sierpnia na oko lewe .Wszystko ┼Ťwietnie zorganizowane transport do kliniki ,mi┼éa profesjonalna obs┼éuga w Klinice ,pobyt w hotelu . Super

Cz─Östochowa

andrzej

21/07/2018

gor─ůco polecam. profesjonali┼Ťci, kt├│rzy zrobi─ů wszystko ┼╝eby Tobie pom├│c , warto

Słupsk

Jan

21/07/2018

Ok bardzo dobrze

olawa domaniow

Jan Sudak

19/07/2018

Wzorowo zorganizowane i zaplanowane przedsi─Öwzi─Öcie. Mi┼éa i szybka obs┼éuga, z ch─Öci─ů wr├│c─Ö na zabieg 2 oka. Pozdrawiam

Domani├│w

Janina

12/07/2018

Rewelacja.Wszyscy bardzo mili,uprzejmi oraz bardzo troszcz─ůcy si─Ö o pacjenta. ┼ü─ůcznie z kierowc─ů Marcinem.Bardzo wszystkim polecam.

Kluczbork

Agnieszka

09/07/2018

Babcia widzi bez okularow jestesmy szczesliwi ze nam pomogliscie

Walbrzych

Mirosław

08/07/2018

Zabieg wykonany 25/06/2018 w Ostrawie.Bardzo dobrze zorganizowany wyjazd, ┼Ťwietny i mi┼éy kierowca ( p. Marcin ). W Ostrawie bardzo mi┼éy i kompetentny personel.Komunikacja w j─Özyku polskim.Po zabiegu dobry hotel w cha┼éupkach.Jestem po wizycie u okulisty,na razie wszystko jest super.Serdecznie polecam One DayClinic.

Głogów

Anna z Wrocławia

07/07/2018

Zabieg mia┼éam 29.06.2018 r. By┼éam zdenerwowana przed zabiegiem. Okaza┼éo si─Ö, ┼╝e klinika w Ostrawie jest dobrze zorganizowana, personel bardzo mi┼éy i profesjonalny, opiekuj─ůcy si─Ö pacjentem od A do Z. Nie by┼éo ┼╝adnych problem├│w z komunikacj─ů w j─Özyku polskim. Dzi─Ökuj─Ö bardzo za pomoc pracownikom biura we Wroc┼éawiu i w Ostrawie. Obs┼éuga busa by┼éa pomocna, dzi─Ökuj─Ö za pomoc.

Wrocław

Wanda Bia┼éow─ůs

05/07/2018

Bardzo profesjonalna Klinika. Zesp├│┼é lekarze , piel─Ögniarki przemi┼ée. Zaskakuje w Klinice panuj─ůcy spok├│j, u┼Ťmiech na ka┼╝dym kroku, udzielanie odpowiedzi na zadawane pytania. Jedyny minus to obiad za korony (200 koron) twarde mi─Öso, sur├│wka znikoma ilo┼Ť─ç bia┼éej kapusty kaczana, dobre frytki, brak obiecanych ziemniak├│w. W hotelu dobre warunki, ┼Ťniadanie bardzo dobre. pozdrawiam

Głuchołazy

KAZIMIERZ

05/07/2018

Jestem po dw├│ch zabiegach usuni─Öcia za─çmy w OneDayClinic w Ostrawie w miesi─ůcu czerwiec 2018r. Warto by┼éo ,widz─Ö ┼Ťwiat w innych kolorach oby tak dalej. Bardzo dzi─Ökuj─Ö za ca┼éo┼Ť─ç transport , zakwaterowanie , ca┼éemu zespo┼éowi medycznemu za profesjonalizm. Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Dr. Tomasa .Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ Pani Bogus┼éawie za dobr─ů organizacj─Ö ca┼éego przedsi─Öwzi─Öcia. Polecam skorzysta─ç z us┼éug firmy OneDayClinic.

WARSZAWA

Tomek

04/07/2018

Bardzo dzi─Ökuj─Ö Ca┼éemu Personelowi Kliniki za pe┼éen profesjonalizm i mi┼é─ů opiek─Ö. Organizacja i przebieg ca┼éego wyjazdu na sz├│stk─Ö z plusem. Gor─ůco polecam!

Warszawa

Zdzisiek Horst

04/07/2018

Obs┼éuga niezwykle kulturalna i serdeczna na ka┼╝dym etapie; poczynaj─ůc od kierowc├│w, a ko┼äcz─ůc na obs┼éudze medycznej. Na miejscu nieodp┼éatnie mo┼╝na si─Ö napi─ç herbaty lub kawy, zje┼Ť─ç ciasteczko lub banana. Sam zabieg przeprowadzany w sterylnych warunkach, bardzo profesjonalnie i wydaje mi si─Ö, szybko bo ok. 15 minut. Ja osobi┼Ťcie mia┼éem zabieg ju┼╝ obydwu oczu; 14.06. oraz 25.06. br. w klinice w Ostrawie. Z pewno┼Ťci─ů wa┼╝na jest r├│wnie┼╝ sprawa zakwaterowania i bardzo fajnego ┼Ťniadanka /szwedzki st├│┼é/ w Zamku w Cha┼éupkach z urokliwym parkiem . Reasumuj─ůc bardzo serdecznie polecam !!!! przed zabiegiem do czytania nosi┼éem okulary 7,5 dioptrii – teraz dobrze mi si─Ö czyta w 2,5. Do dali mia┼éem 5,5 – teraz doskonale sobie radz─Ö bez okular├│w ! No po prostu nic uj─ů─ç nic doda─ç !!!! Serdecznie pozdrawiam ca┼éy personel a szczeg├│lnie moj─ů opiekunk─Ö Pani─ů Beatk─Ö.

Kocerany, gmina Pniewy k/Gr├│jca

Zdzisław Horst

04/07/2018

Nic uj─ů─ç, nic doda─ç !!!! Zdecydowanie polecam! Wielka dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta, niezwyk┼éa kultura i serdeczno┼Ť─ç na ka┼╝dym kroku. Ludzie, walcie tam jak w dym !!!

wie┼Ť Kocerany 6, gmina Pniewy

Witold

02/07/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy w dniach 11-06 prawe oko i 29-06 lewe oko. Niesamowita zmiana jako┼Ťciowa i znaczna poprawa widzenia (soczewki asferyczne z filtrem UV) Wysoka kultura obs┼éugi i niespotykana w Polsce empatia ze strony lekarzy kwalifikuj─ůcych oraz zespo┼éu operacyjnego. R├│wnie┼╝ s┼éowa uznania dla personelu medycznego za kultur─Ö i jako┼Ť─ç obs┼éugi. Samo zaplecze kliniki mo┼╝e w pierwszym kontakcie wprawia─ç w lekka konsternacj─Ö, chocia┼╝ przytulna i ┼éadnie wyposa┼╝ona poczekalnia, gdzie serwowana jest kawa, herbata, ciastka, niweluje pierwsze wra┼╝enie. Natomiast pok├│j przygotowa┼ä do zabiegu i sala operacyjna – pe┼éna aseptyka. Pacjent czuje si─Ö, ┼╝e jest pod dobr─ů opiek─ů. W poczekalni telewizor na kt├│rym wy┼Ťwietlane s─ů instrukcje (w j─Öz.polskim) na co nale┼╝y zwraca─ç uwag─Ö po zabiegu. Pe┼éen profesjonalizm lekarzy, kt├│ry mo┼╝na doceni─ç na podstawie efekt├│w uzyskanych po zabiegu. Pacjentom , kt├│rym zale┼╝y na szybkim i profesjonalnym usuni─Öcia za─çmy. Polecam kontakt z One Day Clinic wszystkim pacjentom, kt├│rym zale┼╝y na szybkim i profesjonalnym usuni─Öciu za─çmy. Pozdrowienia dla lekarzy i ca┼éego personelu medycznego kliniki.

Słupca

Marek

02/07/2018

Wraz z ┼╝on─ů by┼éem na zabiegu usuni─Öcia za─çmy w pierwszym z oczu ┼╝ony w klinice w Ostrawie 29 czerwca. Pami─Ötaj─ůc do┼Ťwiadczenia z lekarzami NFZ w Polsce, ci─ůgle jestem pod wra┼╝eniem jak mo┼╝na zaj─ů─ç si─Ö pacjentem. Za te same pieni─ůdze. Mimo do┼Ť─ç du┼╝ej liczby os├│b na zabieg, ca┼éo┼Ť─ç przebiega┼éa sprawnie i profesjonalnie. Sam zabieg trwa┼é 15 minut, po wcze┼Ťniejszym dok┼éadnym badaniu oczu. W sumie przebywali┼Ťmy w klinice ok. 2,5h. Polecam i do zobaczenia na drugim zabiegu!

Władysławów k.Lesznowoli

Bozena

01/07/2018

Szcz─Ö┼Ťliwa pacjentka super widz─Ö na ┼äa oba oczy operacja w ci─ůgu trzech tygodni wspania┼éy personel medyczny opieka i wy┼╝ywienie nie wspomn─Ö o transporcie p Irek super cz┼éowiek pozna┼éam wspania┼éych wsp├│┼é pacjent├│w wsp├│lnie sobie pomagalismy mam z nimi kontakt telefoniczny jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö Ci lonia i Danusia za wsparcie pomoc i opiek─Ö pozdrawiam wszystkich

Elblag

bozena

01/07/2018

Rewelacja nowe oczy nowe życie wspaniała obsługa medyczna itransport p Irek anioł super szybko porostu cud na oba oczy w trzy tygodnie 2405 i19 06 2018 dziękuję ipolecam pozdrawiam

Elblag

Jan

30/06/2018

Podzi─Ökowania za wykonany zabieg. Personel bardzo uprzejmy z fachowym podej┼Ťciem to tematu. Na ka┼╝dym etapie jasno i precyzyjnie informuj─ů o dalszych krokach. Nie ma problem├│w z komunikacj─ů. Ca┼éy pobyt oceniam na bardzo wysoko..

Bielawa

Tomek

29/06/2018

Jestem bardzo zadowolony wspaniali lekarze przemiła obsługa polecam wszystkim

Poznan

Karol z Głuchołaz

29/06/2018

W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éem z zabiegu za─çmy . Zabieg by┼é w Brnie. Jestem przeszcz─Ö┼Ťliwy z efektu wykonanego zabiegu. Obs┼éuga w Klinice bardzo uprzejma , pomocna . Lekarze i piel─Ögniarki na 6+ . Z takim kierowc─ů jak p.Marcin z Ole┼Ťnicy mo┼╝na przejecha─ç ┼Ťwiat. Uprzejmy, pomocny z poczuciem humoru. Ba┼éem si─Ö bardzo tego zabiegu , ale wszystko posz┼éo szybko i sprawnie . Nast─Öpny zabieg na drugie oko b─Ödzie 18 lipca. Pozdrawiam ca┼éy personel Kliniki i biura we Wroc┼éawiu szczeg├│lnie Pani─ů Ew─Ö Socha za profesjonalne i rzetelne informacje na temat zabiegu.

Głuchołazy , 27.06.2018 r.

Lucyna

29/06/2018

Operacja przebiega┼éa bardzo sprawnie .Personel mi┼éy i kompetentny.Firma OneDayClinic w Ostrawie warta polecenia.Wroc┼éawski personel udziela wyczerpuj─ůcych informacji. Polecam wszystkim potrzebuj─ůcym wykonania zabiegu do korzystania z us┼éug w/w Firmy. Lucyna

Wrocław

MAREK

27/06/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy w drugim oku mia┼éem w Ostrawie w dniu 11.06.2018. Pierwszy zabieg mia┼éem w szpitalu w Polsce w lutym b.r. Moje wra┼╝enia z pobytu w Ostrawie: Pe┼éna kultura obs┼éugi. Pacjent czuje, ┼╝e jest pod pe┼én─ů opiek─ů. ┼╗adnych problem├│w j─Özykowych. Przytulna i ┼éadnie wyposa┼╝ona poczekalnia gdzie serwowana jest kawa, herbata, ciastka. W telewizorze wy┼Ťwietlane s─ů instrukcje (w j─Öz.polskim) na co nale┼╝y zwraca─ç uwag─Ö po zabiegu. Organizacja przygotowania do zabiegu – bez uwag. Lekarze – c├│┼╝ mo┼╝na ocenia─ç po efektach – u mnie doskona┼ée. Pacjentom , kt├│rym zale┼╝y na szybkim i profesjonalnym usuni─Öcia za─çmy polecam kontakt z OneDayClinic. Pozdrawiam ca┼éy personel medyczny kliniki.

Olsztyn

Irena

27/06/2018

Serdeczne podzi─Ökowania dla ca┼éego zespo┼éu medycznego w Ostrawie zajmuj─ůcego si─Ö usuwaniem za─çmy oka.Ca┼éy personel medyczny w pe┼éni profesjonalny. Zakwaterowanie w hotelu-zamku w Cha┼éupkach na najwy┼╝szym poziomie. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ naszemu kierowcy p.Krzy┼Ťkowi za opiek─Ö w podr├│┼╝y i wszelk─ů pomoc. W 100% firma godna polecenia.

Głuchołazy

Janusz

27/06/2018

W miesi─ůcu 04.2018 r. okulistka stwierdzi┼éa u mnie za─çm─Ö. Gdy zadzwoni┼éem na numer telefonu podany w internecie dowiedzia┼éem si─Ö ┼╝e zabieg usuni─Öcia za─çmy mog─Ö mie─ç ju┼╝ 15 maja 2018 r. Chcia┼ébym zaznaczy─ç ┼╝e transport busikiem z Opola do Ostrawy trwa┼é oko┼éo 2 godzin i ju┼╝ oko┼éo 8 byli┼Ťmy w Klinice w Ostrawie.Zar├│wno kierowca busa jak i personel kliniki byli bardzo uprzejmi .Po zabiegu przewieziono nas na nocleg do bardzo luksusowego hotelu gdzie rano zjedli┼Ťmy doskona┼ée ┼Ťniadanie.P├│┼╝niej pojechali┼Ťmy do kliniki na badania kotrolne.Na koniec ka┼╝dy otrzyma┼é krople do zakrapiania operowanego oka i okulary przeciws┼éoneczne.Na koniec chcia┼ébym zaznaczy─ç ┼╝e nie spodziewa┼éem si─Ö tak doskona┼éej organizacji tego wyjazdu i tak doskona┼éej opieki personelu medycznego. Jestem bardzo zadowolony z zabiegu wykonanego w One Day Clinic i wszystkim kt├│rzy musz─ů dokona─ç zabiegu usuni─Öcia za─çmy polecam skorzystanie z us┼éug w/w kliniki.

Opole

Janina

27/06/2018

Polecam klinikę, obsługa super, pacjent traktowany podmiotowo i życzliwie. Pan kierowca miły i pomocny( Pan Marcin). Dziękuję i pozdrawiam.

Kluczbork

Iwona

27/06/2018

Jestem ju┼╝ po drugim zabiegu usuni─Öcia za─çmy. Opieka medyczna super, odpowiedz─ů na ka┼╝de pytanie, z u┼Ťmiechem i fachowym podejej┼Ťciem do pacjent├│w. Pomimo moich wielkich obaw wszystko posz┼éo dobrze, jestem naprawd─Ö zadowolona i najwa┼╝niejsze lepiej widz─Ö. Kierowcy na medal. Hotel Zamek w Cha┼éupkach to mi┼éy punkt pobytu po zabiegu. Wszyscy od pocz─ůtku dbaj─ů o jak njlepsz─ů atmosfer─Ö w tej trudnej dla nas chwili. Polecam wszystkim.

Głuchołazy

Adam

27/06/2018

Zabieg na pierwsze oko mialem w dniu 14.06.2018.Jestem juz po kontroli swojego okulisty-wszystko jest dobrze.Poniewaz jestem bardzo zadowolony ze stanu oka po zabiegu,ale tez z organizacji calego przedsiewziecia jak i opieki personelu medycznego – bede chcial umowic termin na drugie oko. Z pelnym przekonaniem polecam skorzystanie z oferty One Day Clinic !!!

Wolb├│rz

Adam Wojciechowski

27/06/2018

Z olbrzymia przyjemnoscia rekomenduje usluge One Day Clinic. Zabieg mialem 14 czerwca 2018r.,a dzisiaj jestem juz po kontroli mojego okulisty: wszystko jest w najlepszym porzadku. W zwiazku z tym bede chcial ustalic termin zabiegu na drugie oko,bowiem zapewniany przez Klinike wysoki poziom opieki medycznej powiazany ze znakomita organizacja przedsiewziecia i nadzwyczajna zyczliwoscia wobec pacjenta daja gwarancje oczekiwanego przeze mnie rezultatu.

Wolb├│rz

Jan

27/06/2018

Super warunki i pe┼éna kultura. Operacja jednego oka 12.06.2018r., ju┼╝ zg┼éosi┼éem i uzgodni┼éem zabieg drugiego oka na na 02.08.2018r. Tak┼╝e warunki hotelowe bardzo dobre ( ┼Ťniadanie st├│┼é szwedzki). Serdecznie pozdrawiam personel i kierownictwo kliniki. Polecam, z czystym sumieniem, operacj─Ö za─çmy w OneDayClinic.

Piotrk├│w Trybunalski , Sulej├│w

Halina

27/06/2018

Jestem trzy dni po operacji za─çmy .Jest dobrze. Przyznaj─Ö, ┼╝e si─Ö troch─Ö obawia┼éam mimo pozytywnych opinii znajomych. Niepotrzebnie. Wszystko sprawnie i profesjonalnie zorganizowane. Za 10 dni jad─Ö na “drugie oko”. Pozdrawiam wszystkich kt├│rzy sa “przed i po”

Olawa

ANNA

14/06/2018

POLECAM! Do Ostrawy, do kliniki OneDayClinic na zabieg usuni─Öcia za─çmy jecha┼éam pe┼éna obaw. Zdecydowa┼éy – kr├│tki termin oczekiwania oraz mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru za dop┼éat─ů rodzaju soczewki. Jednak ju┼╝ w trakcie podr├│┼╝y s┼éuchaj─ůc opinii os├│b, kt├│re jecha┼éy do tej kliniki na zabieg jej usuni─Öcia na drugim oku, moje obawy zosta┼éy rozwiane. Na miejscu faktycznie okaza┼éo si─Ö, ┼╝e zar├│wno oczekiwanie, rejestracja i zabieg zorganizowane s─ů profesjonalnie i na najwy┼╝szym poziomie. Pacjent traktowany jest podmiotowo, z trosk─ů i ┼╝yczliwo┼Ťci─ů. Jeszcze jeden istotny szczeg├│┼é, o kt├│rym wspomnia┼éam to mo┼╝liwo┼Ť─ç zmiany na miejscu za dop┼éat─ů rodzaju soczewki z czego skorzysta┼éam. Nocleg i ┼Ťniadanie w hotelu w Wodzis┼éawiu ┼Ül─ůskim bez zastrze┼╝e┼ä. Pan Rafa┼é odpowiedzialny za transport i jednocze┼Ťnie opiekun grupy – mi┼éy i uczynny. Badanie kontrolne nast─Öpnego dnia przebieg┼éo sprawnie z bardzo dobrym wynikiem. Mam ju┼╝ ustalony na 03.08 br. termin zabiegu na drugie oko i tym razem ju┼╝ bez obaw b─Öd─Ö na niego oczekiwa┼éa. Reasumuj─ůc. Z przeprowadzonego w klinice OneDayClinic w Ostrawie zabiegu jestem bardzo zadowolona. Jeszcze raz bardzo serdecznie dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam ca┼éy personel medyczny oraz wszystkich zaanga┼╝owanych w organizacj─Ö wyjazdu. Pacjentom wymagaj─ůcym zabiegu usuni─Öcia za─çmy szczerze polecam t─Ö klinik─Ö. Wdzi─Öczna pacjentka.

Krak├│w

teresa zielona g├│ra

14/06/2018

profesjonalna obs┼éuga w klinice w ostrawie na 6 panie obs┼éuguj─ůce z ul.irysowej uprzejme jak i te┼╝ kierowca polecam t─ů clinik─Ö wszystkim b─Ödzieci zadowoleni ,mia┼éam operacj─Ö za─çmy w dn.07.06.2018

zielona g├│ra

Mirek

11/06/2018

O tym ┼╝e jestem zadowolony niech ┼Ťwiadczy fakt ┼╝e od razu zapisa┼éem si─Ö na operacj─Ö drugiego oka.Polecam wszystkim kt├│rzy oczekuj─ů mi┼éej i profesjonalnej obs┼éugi oraz ceni─ů czas

Bełchatów

elzbieta

11/06/2018

profesjonalizm w kazdym calu polecam

wroclaw

zdzislaw

11/06/2018

polecam ta klinike sprawnie pelen profesjonalizm .panie z infolini konkretne pomocne cierpliwe a w szczegolnosci p,bogumila .Wiuzl nas, bo bylam z mezem, pan Marcin z Olesnicy bespiecznie i do celu ,tam i spowrotem pozdrawiam

wroclaw

Jan

11/06/2018

Jestem bardzo zadowolony, gdy┼╝ w przeci─ůgu miesi─ůca usuni─Öto mi za─çm─Ö z obu oczu. Kierowca bardzo pomocny, mi┼éy, odpowiedzialny – pe┼ény profesjonalizm. Lekarz i opieka medyczna na bardzo wysokim poziomie, podobnie jak zakwaterowanie. Serdecznie wszystkim polecam.

Rogieniczki

Zygmunt

11/06/2018

07-06-2018 data usuni─Öcia za─çmy drugiego oka w ONE DAY CLINIC Ostrawa Czechy. Pierwsze 15 maja br. By┼éo ┼Ťwietnie i bezbole┼Ťnie. Personel medyczny na sze┼Ť─ç z plusem. Taka sama ocena dla tych ludzi z Irysowej 4 w Wroc┼éawiu plus kierowca . POZDRAWIAM .

OŁAWA

Jan

11/06/2018

Wspania┼éa profesjonalna obs┼éuga. Jestem bardzo zadowolony wspania┼ée podej┼Ťcie,wspania┼éa obs┼éuga. Jestem juz po 2 operacji i jestem baaaardzo zadowolony .Mog─Ö z ca┼é─ů odpowiedzialno┼Ťci─ů poleci─ç klinik─Ö. Jestem bardzo wdzi─Öczny oraz bardzo Dzi─Ökuj─Ö.

Sierpc

wlodek

11/06/2018

Jestem po dwoch zabiegach usuniecia zacmy w klinice OneDay Clinic w Ostrawie. Polecam wszystkim niezdecydowanym i oczekujacym w kolejce w polskich placowkach.Nie zastanawiajcie sie dluzej bo szkoda Waszego wzroku. Poze tym spotkacie sie od pierwszego kontaktu z P.Socha poprzez podroz z przemilym kierowca/w moim przypadku P.Grzegorzem/ z profesjonalizmem,kultura i przemilym traktowaniem pacjenta.Klinika -na poziomie XXI wieku.Jesli chodzi o pielegniarki i lekarzy -jestem pod wrazeniem ich obslugi i szacunku do pacjenta. Zakwaterowanie w hotelu i wyzywienie -super.

lodzkie

Maria

06/06/2018

Wczoraj wr├│ci┼éam z zabiegu usuwania za─çmy w One Day Clinic. By┼éo ┼Ťwietnie i profesjonalnie. Przygotowanie do zabiegu i zabieg przebieg┼éy sprawnie. Mi┼éa atmosfera ,doskona┼éa opieka zar├│wno pana kierowcy jak i personelu medycznego. Polecam, zr├│bcie to . Ju┼╝ lepiej widz─Ö na operowane oko ni┼╝ na to drugie, kt├│re zamierzam podda─ç zabiegowi za dwa tygodnie. Aha, je┼Ťli macie dwoje oczu do zoperowania, zamawiajcie od razu dwa terminy, bo potem si─Ö czeka

Warszawa

Urszula

06/06/2018

Świetna organizacja, bardo dobre warunki. Polecam.

Łódź

Sławek

06/06/2018

POLECAM – 24 maja 2018 r mia┼éem zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice One Day Clinic w Ostrawie , polecam ja z czystym sumieniem. Ju┼╝ od pierwszego kontaktu , a┼╝ po powr├│t do domu pe┼éen profesjonalizm . Kierowca Grzegorz przemi┼éy, pomocny i opieku┼äczy , ca┼éa podr├│┼╝ przebieg┼éa w mi┼éej atmosferze. Klinika super , jestem pod wra┼╝eniem obs┼éugi zar├│wno lekarzy jak i piel─Ögniarek. Dzi─Ökuj─Ö wszystkim pracownikom One Day Clinic, ┼╝e przywr├│cili mi rado┼Ť─ç ┼╝ycia. Wszystko przebieg┼éo sprawnie zar├│wno w dniu zabiegu jak i nast─Öpnego dnia podczas bada┼ä kontrolnych. Zakwaterowanie w hotelu i wy┼╝ywienie bardzo dobre . W czerwcu jad─Ö ponownie za zabieg na drugie oko. Polecam wszystkim kt├│rzy si─Ö zastanawiaj─ů !

┼╗yrard├│w

Danuta Witczak

29/05/2018

Polecam wszystkim z problemami chorob oczu Klinike ODC.Mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy25.05.2018 i ”przy okazji”skorygowano mi wad─Ö wzroku{z -6na -2] .dop┼éaca┼éam 1125z┼é.Personel pocz─ůwszy od Pani Konsultanki wPolsce po personel Kliniki wspania┼éy (trudno mi wymieni─ç imiennie wszystkich)ale kazdemu z osobna serdecznie dzi─Ökuj─Ö- z tak─ů opiek─ů i zanga┼╝owaniem rzadko mo┼╝na si─Ö spotka─ç.Serdecznie dzi─Ökuj─Ö P.kierowcy Krzysztofowi za pomoc w czasie podr├│zy,empati─Ö i mi┼é─ů atmosfer─Ö.Drugie oko 11.06.br-odezw─Ö si─Ö po.Tymczasem serdecznie pozdrawiam.

Oborniki

Krzysztof

29/05/2018

Dzi─Ökuj─Ö ┼Ťlicznie za operacje za─çmy ,jestem bardzo zadowolony,obs┼éuga rewelacyjna ,mia┼éem na prawe oko,i za dwa tygodnie na lewe oko ..si─Ö zdecydowa┼éem ,,szeroko wszystkim polecam,,,,Dzi─Ökuj─Ö Krzysztof Poniatowski

Mała Nieszawka

Marcin

29/05/2018

Dnia 23.05.2018 miałem zabieg usuwania zaćmy w klinice One Day Clinic w Ostrawie. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu personelu kliniki. Doskonała opieka i sympatyczna atmosfera. Serdecznie dziekuje calemu personelowi kliniki oraz kierowcy i opiekunowi grupy p. Rafalowi za troske i opieke. Szczerze polecam uslugi kliniki!!!

Miasteczko Slaskie

Janina

29/05/2018

Bardzo dobra organizacja, mily i pomocny personel i lekarze.W sierpniu wybieram sie na drugi zabieg.Szczrze polecam.Pozdrowienia dla calego zespolu.

Walbrzych

Seweryna

29/05/2018

Operacja odby┼éa si─Ö 21 maja 2018. Jestem tak zachwycona ca┼éo┼Ťci─ů opieki OneDayClinic nad pacjentem, pocz─ůwszy od pierwszego kontaktu z Pani─ů Ew─ů Soch─ů, kt├│ra z niebywa┼é─ů cierpliwo┼Ťci─ů udziela┼éa wyja┼Ťnie┼ä, fachowo i precyzyjnie sterowa┼éa formalno┼Ťciami, kierowc─ů-opiekunem panem Irkiem Markiem -kt├│ry bardzo troskliwie zajmowa┼é si─Ö ka┼╝dym pacjentem i bezpiecznie i szybko prowadzi┼é auto, poprzez super kulturalny, komunikatywny, troskliwy , sprawny personel medyczny , zakwaterowanie w hotelu “Zamek” – ┼Ťwietnie , elegancko urz─ůdzonym i wyposa┼╝onym, a sko┼äczywszy na naprawd─Ö kr├│lewskim ┼Ťniadaniu. Spokojnie i z optymizmem poddaj─Ö si─Ö kolejnej operacji usuni─Öcia za─çmy z drugiego oka za 20 dni. W oparciu moje dotychczasowe do┼Ťwiadczenie wynikaj─ůce z pierwszej operacj,i z ca┼é─ů odpowiedzialno┼Ťci─ů i zaufaniem mog─Ö poleci─ç naszym pacjentom skorzystanie z oferowanej kompleksowej us┼éugi OneDayClinic.

Piaseczno

Malgorzata

29/05/2018

Polecam wszystkim kt├│rzy si─Ö wahaja czy skorzysta─ç z us┼éug tej kliniki. Atmosfera bardzo mi┼éa personel ┼╝yczliwy. Jeste┼Ťmy bardzo zadowoleni ! Dzi─Ökujemy! !!

Gdansk

L ŚLIŻEWSKA

23/05/2018

SERDECZNIE DZI─śKUJ─ś PRACOWNIKOM ONE DAY CLINIC ┼╗E MIA┼üAM SZANS─ś SKORZYSTA─ć Z ZABIEGU OPERACJI KT├ôRA ODBY┼üA SI─ś W OSTRAWIE (15 MAJ2018)WSZYSTKO ODBY┼üO SI─ś SPRAWNIE I PROFESJONALNIE. JESTEM ZACHWYCONA FACHOWO┼ÜCI─ä TYM ┼╗E Z SWRCEM NA D┼üONI PODCHODZ─ä DO PACJENT├ôW. K┼üANIAM SI─ś CZAPK ─ä DO ZIEMI. KLINIK─ś POLECAM WSZYSTKIM POTRZEBUJ─äCYM. DZI─śKUJ─ś R├ôWNIE┼╗ NASZEMU PRZEWOZNIKOWI PANU JANUSZOWI.

WAŁBRZYCH

Zygmunt

23/05/2018

Wszystko na 5+.Za trzy tygodnie jadę na drugie oko. Obecnie zrobione super ,oby tak było dalej. Pozdrawiam cały personel kliniki .Pozdrowienia dla całej grupy, no i Kierowcy p. Marcina. Grupa dnia 15-05 .Za załatwienie i pomoc wszystkim z Irysowej 4 dziękuję.

Oława

Dariusz

23/05/2018

W dniu 17.05.2018 mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice, w Ostrawie. Jestem pod wielkim wra┼╝eniem profesjonalizmu personelu tej kliniki zar├│wno lekarzy jak i piel─Ögniarek. Mili, u┼Ťmiechni─Öci, ch─Ötni do udzielenia wszelkich informacji zar├│wno przed zabiegiem, w trakcie jego trwania jaki r├│wnie┼╝ w dniu nast─Öpnym po operacji. Przejazd z Polski do Czech, zakwaterowanie w hotelu oraz ci─ůg┼éa opieka kierowcy by┼éa bez zarzutu. Z czystym sumieniem mog─Ö poleci─ç ka┼╝dej osobie maj─ůcej problem z za─çm─ů aby w celu jej usuni─Öcia skorzysta┼éa z us┼éug OneDayClinic.

Brłchatów

Jacek Pilitowski

23/05/2018

17.05.2018 w Klinice w Ostrawie operowali mi zacm─Ö. Bardzo dzi─Ökuj─Ö. Przemili Wszyscy. Organizacja bez zarzutu. Lekarze, transport, hotel i ca┼éa opieka na pi─ůtk─Ö. Polecam wszystkim potrzebuj─ůcym.

Warszawa

Zygmunt .

23/05/2018

Zabieg usunięcia zaćmy w ONE DAY CLINIK przeszedłem 15 maja 2018 r. Wszystko na szóstkę. Polecam ONE DAY CLINIK .

Oława.

Honorata

23/05/2018

Jestem bardzo mile zaskoczona ,że obsługa medyczna może być taka profesjonalna i miła dla każdego pacjenta, jestem pod wrażeniem polecam każdemu wierzcie mi warto sobie zafundować sobie taki wyjazd wszystko załatwione bez biegania i użerania się o termin. POLECAM

KATOWICE

Wojciech

23/05/2018

Witam serdecznie polecam fachowa opieka przesympatyczny personel pe┼éen profesjonalizm . Szczeg├│lne uznanie dla Pana Krzysia naszego kierowcy i opiekuna grupy takich ludzi zaanga┼╝owanych i pomocnych pacjentom jak najwi─Öcej, Dla ca┼éego Personelu medycznego jak i Pa┼ä rejestruj─ůcych na zabieg Najszczersze i Serdeczne Podzi─Ökowanie. Zosta┼éo mi drugie oczko do naprawy i na pewno z Wami Pozdrawiam i Dzi─Ökuj─Ö

legnica

Ksawery

23/05/2018

To by┼é m├│j pierwszy kontakt , Pierwsze informacje, przekazanie potrzebnych danych i terminu wyjazdu na zabieg by┼éo b┼éyskawiczne – brawo BEATA

Poznań

Wiesława

23/05/2018

Jestem po drugim zabiegu(04.05.2018 i21.05.2018) , wszystko przebieg┼éo zgodnie z oczekiwaniami,obs┼éuga w klinice fachowa ,personel medyczny przemi┼éy, polecam z ca┼éego serca, szkoda traci─ç czas na czekanie na zabieg w kraju. Zabiegi bezbolesne, moje okulary spakowa┼éam do szafy.Warunki w hotelu wy┼Ťmienite

Prudnik

JANINA K.

23/05/2018

POLECAM One DayClinic!!!!!!!! Wczoraj to znaczy 16.05 mia┼éam zabieg i czuj─Ö si─Ö dobrze co potwierdzi┼é Pan doktor przy badaniu kontrolnym.Sam zabieg trwa┼é kr├│tko i bezbole┼Ťnie czego si─Ö ba┼éam,ju┼╝ jestem zapisana za dwa tygodnie na zabieg na drugim oku . Personel szpitala jest przemi┼éy zar├│wno lekarze jak i piel─Ögniarki maj─ů czas ┼╝eby wyt┼éumaczy wszystkie w─ůtpliwo┼Ťci. DZI─śKUJ─ś ZA PO┼ÜWI─śCONY MI CZAS I SERDECZNIE POZDRAWIAM CA┼üY PERSONEL KLINIKI.

Katowice

Jerzy Z.

17/05/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy Czechy Ostrawa .Jestem wci─ů┼╝ pod wra┼╝eniem bardzo mi┼éej i fachowej obs┼éugi personelu czeskiego. Polecam OneDayClinic ,bardzo dobrze zorganizowany wyjazd. Odemnie pi─Öc z plusem .

Wrocław

WIESŁAWA

17/05/2018

Kochani POLECAM z czystym sumieniem t─ů klinik─Ö . Opieka SUUUPER , kierowca Marcin to bardzo sympatyczny i bardzo pomocny m┼éody cz┼éowiek , Pozdrawiam Serdecznie ­čÖé zaj─ů┼é si─Ö nami jak rodzin─ů i wszystko wyt┼éumaczy┼é . Ca┼éa podr├│┼╝ przebieg┼éa szybko i w dobrych humorach ­čÖé Pobyt w klinice SUPER , naprawd─Ö bardzo ┼éadne pokoje i wsz─Ödzie czy┼Ťciutko . Lekarze i piel─Ögniarki u┼Ťmiechni─Öci i bardzo pomocni !!! Opieka naprawd─Ö jak w domu , a┼╝ szkoda by┼éo wraca─ç . POLECAM t─ů klinik─Ö wszystkim moim znajomym i rodzinie !!!!!! Kochani nie czekajcie 2 albo 3 lat w kolejkach na operacje , ta klinika to SUPER SPECJALI┼ÜCI i SUPER OPIEKA , zrobi─ů wszystko w dwa dni !!!!!! POLECAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH KT├ôRZY PRZYWR├ôCILI MI WIAR─ś W LUDZI I POPRAWILI MI WZROK :):):)

ŁÓDŹ

Ryszard

12/05/2018

W maju 2018 przeszed┼éem zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice w Ostrawie. Jestem bardzo zadowolony. Efekt ko┼äcowy jest lepszy ni┼╝ si─Ö spodziewa┼éem. Obs┼éuga wspania┼éa i profesjonalna, warunki zakwaterowania ┼Ťwietne (nocowali┼Ťmy w Polsce przy granicy), ca┼éo┼Ť─ç przebieg┼éa sprawnie i bezbole┼Ťnie. Na zabieg na drugie oko jad─Ö za dwa tygodnie. Zdecydowanie polecam!

Legnica

Helena

12/05/2018

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebieg┼éo sprawnie i bardzo profesjonalnie. Przemili i kompetentni lekarze. Prawdziwi fachowcy w swojej dziedzinie. Warunki w hotelu bardzo dobre a i opieka pana kierowcy rewelacyjna- transport door-to-door . Polecam z czystym sumieniem ­čÖé

Ole┼Ťnica

Danuta

12/05/2018

Jestem po zabiegu i zaćmy prawego oka w Ostrawie (24.04.2018).W maju czeka mnie zabieg oka lewego.Jestem bardzo zadowolona zarówno z efektu pooperacyjnego , jak tez z opieki sympatycznego i profesjonalnego personelu.A do tego jeszcze bardzo miły kierowca p.Marcin ,który dowiózł nas na miejsce, opiekował się przez cały pobyt i dostarczył z powrotem do domu.Szczerze polecam klinikę ODC i podpisuję się pod wszystkimi pochwałami innych pacjentów. Danuta

Bydgoszcz

KAZIMIERZ

12/05/2018

Bardzo dzi─Ökuj─Ö za wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy. Jestem bardzo zadowolony, wreszcie WIDZ─ś. Polecam wszystkim t─ů konkretn─ů klinik─Ö w Ostrawie. Pozdrawiam ca┼éy personel kliniki. z powa┼╝aniem K Glego┼éa

Nysa

Jarosław Bugajski

12/05/2018

Pierwsz─ů operacje na jedno oko przeszed┼éem w Listopadzie 2017,drug─ů w po┼éowie Grudnia 2017.Zaczyna┼éem ju┼╝ ┼Ťlepn─ů─ç.Potrzebowa┼éem pot─Ö┼╝nych okular├│w,┼╝eby zobaczy─ç co┼Ť z bliska,nawet 3 pary po +3.W dal tez widzia┼éem kiepsko u┼╝ywa┼éem +2.Na koniec musia┼éem co kilka godzin zakrapia─ç sobie oczy kroplami rozszerzaj─ůcymi ┼║renice ┼╝eby co┼Ť widzie─ç.W nocy ba┼éem si─Ö jecha─ç samochodem.Po operacji lewego oka w Ostrawie ju┼╝ wieczorem prze┼╝y┼éem szok.┼Üwiat sta┼é si─Ö ostry,kolorowy i wyrazisty.Po powrocie do domu m├│j telewizor i monitor komputera zacz─ů┼é mie─ç pi─Ökne soczyste kolory.Po operacji drugiego oka efekt podobny do wcze┼Ťniej opisanego nast─ůpi┼é p├│┼║niej,mo┼╝e p tygodniu,ale to jest normalne.Wszczepiono mi ameryka┼äskie soczewki z filtrem UV i ┼Ťwiat┼éa ┼╝├│┼étego.Efekt tego jest taki ┼╝e lepiej mi si─Ö prowadzi samoch├│d i odblaski nie ra┼╝─ů mnie w oczy.W nocy tak┼╝e widz─Ö znacznie lepiej.Oczywi┼Ťcie skorygowano mi wzrok i teraz widz─Ö jak m┼éody cz┼éowiek BEZ OKULAR├ôW!!!(Mam 57 lat)Zabieg jest bezbolesny i trwa mniej ni┼╝ godzin─Ö.Koszt zabiegu jest niski,ja dop┼éaci┼éem za szk┼éa z filtrami jakie┼Ť 1350 z┼é z dowozem i przywozem do domu od jednego oka,noclegiem i ┼Ťniadaniem.Obs┼éuga polska jak i czeska jest przemi┼éa i wszyscy maj─ů niesamowit─ů cierpliwo┼Ť─ç.Teraz po 4-5 miesi─ůcach widz─Ö doskonale nawet na smartphone jak i w dal bez ┼╝adnych okular├│w.Za┼éo┼╝enia by┼éy takie ┼╝e z bliska b─Öd─Ö potrzebowa┼é okular├│w,kt├│re sobie teraz spoczywaj─ů w szufladzie.Po zabiegu trzeba si─Ö oszcz─Ödza─ç,unika─ç wysi┼éku i chroni─ç oczy.D┼║wiganie nawet po miesi─ůcu od operacji powoduje b├│l oczu i zapalenie.Wiem bo przerabia┼éem to.Operacja przynosi niesamowity skutek i jest warta ka┼╝dej wydanej z┼éot├│wki.GOR─äCO POLECAM ONE DAY CLINIC!!!!!

Por─Öba

Irena z Gdańska

12/05/2018

Jestem po operacji za─çmy obu oczu. Widz─Ö dobrze z bliska i z daleka. Mam wszczepione soczewki dwuogniskowe. Pierwsz─ů operacj─Ö mia┼éam robion─ů w Brnie, a drug─ů w Ostrawie. Jestem zadowolona z mi┼éej i fachowej opieki organizator├│w wyjazd├│w, a tak┼╝e ze specjalist├│w w obu klinikach w Czechach. Polecam OneDay Clinic.

Gdańsk

Bo┼╝ena

12/05/2018

Wspaniała klinika i miła obsługa, jestem zadowolona.

Nysa

Jerzy

25/04/2018

Zdecydowanie polecam t─ů klinik─Ö m├│j m─ů┼╝ ju┼╝ jest po drugim zabiegu za─çmy jest bardzo zadowolony,Zabieg mia┼é w Ostrawie ,w Polsce czeka┼é by 2 lata a tu od chwili zg┼éoszenia si─Ö czeka┼é miesi─ůc ,pierwszy zabieg mia┼é 26 marca a drugi 23 kwietnia,firma ┼éatwi wszystkie formalno┼Ťci zwi─ůzane z NFZ,dop┼éata w zale┼╝no┼Ťci od wybranej soczewki.Konsultantka P.Bogusia jest sympatyczn─ů osob─ů cierpliwie na wszystkie pytania odpowie i doradzi.Pan kierowca busa Irek bardzo pomocny i sympatyczny.z powa┼╝aniem Jurek

Łódż

Jadwiga

25/04/2018

Jestem po operacji drugiego oka z OneDayClinic (16.04.) i ponownie jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebieg┼éo sprawnie, w bardzo sympatycznej atmosferze. Opieka medyczna bardzo profesjonalna. S┼éowa uznania dla kierowcy, pana Krzysztofa za troskliwe trzymanie pieczy nad ca┼é─ů grup─ů. Bardzo dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam!

Trzciel

El┼╝bieta

25/04/2018

09.04.2018r usuni─Öto mi za─çm─Ö w lewym oku, za kilka miesi─Öcy planuj─Ö nast─Öpn─ů operacj─Ö (prawe oko). Jestem bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem mog─Ö poleci─ç ODC innym pacjentom. Pozdrawiam wszystkich pracownik├│w ODC, z kt├│rymi mia┼éam kontakt podczas pobytu w Ostrawie. El┼╝bieta S.

┼╗yrard├│w

Edward

23/04/2018

Witam, Jestem po operacji za─çmy prawego oka, kt├│ra odby┼éa si─Ö 12-04-2018 w klinice OneDayClinic w Ostrawie. O klinice dowiedzia┼éem si─Ö z internetu, mia┼éem pewne obawy co do rzetelno┼Ťci wyra┼╝onych opinii przez osoby, kt├│re skorzysta┼éy z us┼éug tej kliniki. Po rozmowie z konsultantk─ů Pani─ů Bogusi─ů, dla kt├│rej wielki szacunek, da┼éem si─Ö przekona─ç. Wielkie uznania dla Pana Prezesa za profesjonalny dob├│r personelu medycznego, oraz pan├│w kierowc├│w, kt├│rzy s─ů opiekunami od wyjazdu do powrotu. Ja odby┼éem podr├│┼╝ z Panem Marcinem, wspania┼éy, sympatyczny i opieku┼äczy cz┼éowiek, nie zostawi Pa┼ästwa bez pomocy. Lewe oko b─Öd─Ö operowa┼é 12-05-2018. Je┼╝eli kto┼Ť ma obawy, ja naprawd─Ö polecam, warto zaufa─ç OneDayClinic.

Leszno, mazowieckie

Teresa

21/04/2018

18 kwietnia mia┼éam operacj─Ö za─çmy w Waszej klinice. Efekt przer├│s┼é moje oczekiwania. Bez b├│lu, obrz─Öku, pieczenia od pierwszej chwili widzia┼éam ostro i wyra┼║nie. Opieka medyczna by┼éa bez zarzutu, czu┼éam si─Ö bezpiecznie. S┼éowa uznania nale┼╝─ů si─Ö te┼╝ Panu kierowcy Januszowi, kt├│ry opiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů z oddaniem . To wielki komfort by─ç zabieranym spod domu. Polecam Wasze us┼éugi wszystkim moim znajomym, kt├│rzy choruj─ů na za─çm─Ö

Strzegom

Piotr

18/04/2018

Miałem dwa zabiegi w czasie dwóch tygodni. Jestem bardzo zadowolony z obsługi lekarskiej jak i pielęgniarek. Szybko profesjonalnie. Polecam

Sopot

wdzi─Öczny pacjent

14/04/2018

Skorzysta┼éem z mo┼╝liwo┼Ťci usuni─Öcia za─çmy z obu oczu warto tam jecha─ç na zabieg a klinik─Ö w Ostrawie serdecznie polecam ka┼╝demu,ca┼éy personel polski i czeski niezwykle uprzejmy i kompetentny,organizacja bada┼ä i sam zabieg sprawnie i szybko wykonane,pe┼ény profesjonalizm |A ja odzyska┼éem rado┼Ť─ç ┼╝ycia bo do tej pory bywa┼éo z tym r├│┼╝nie.Moja ocena tej kliniki to sz├│stka z plusem. . ,o…

Zameczek

Jerzy

09/04/2018

Jecha┼éem na operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy do OneDayClinic z pewnymi obawami. Ale to co zasta┼éem ca┼ékowicie wyeliminowa┼éo moje obawy. Elegancie wn─Ötrze, u┼Ťmiechni─Öta Pani w recepcji, przesympatyczne panie piel─Ögniarki, wspaniali lekarze. Zabieg usuni─Öcia za─çmy okaza┼é si─Ö wr─Öcz przyjemno┼Ťci─ů.. Dodaj─ůc do tego kr├│tki okres oczekiwania (2 tygodnie) i szybkie , profesjonalne podej┼Ťcie administracji w sumie mog─Ö ze szczerego serca ka┼╝demu poleci─ç, je┼Ťli chce mie─ç szybko, profesjonalnie wykonan─ů operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy to tylko w OneDayClinic. . Dzi─Ökuj─Ö wszystkim pracownikom One DayClinic, ┼╝e przywr├│cili mi rado┼Ť─ç ┼╝ycia. Dzi─Ökuj─Ö.

ZABRZE

Maria, Kazimierz 03 - 04.04.18

09/04/2018

W ostatnich dniach byli┼Ťmy pacjentami Pa┼ästwa Kliniki. Serdecznie dzi─Ökujemy za opiek─Ö medyczn─ů, leczenie i og├│lne przyj─Öcie, jak┼╝e r├│┼╝ne od znanych nam obyczaj├│w. Godna podziwu jest logistyka zapewniaj─ůca dojazd do Kliniki z r├│┼╝nych miejscowo┼Ťci z minutow─ů dok┼éadno┼Ťci─ů . Byli┼Ťmy mile zaskoczeni serdeczno┼Ťci─ů, trosk─ů i opiek─ů ze strony kierowcy Pana Rafa┼éa ( z Miko┼éowa ), kt├│ry po zabiegu nawet nie pozwoli┼é nosi─ç baga┼╝y. Na pewno b─Ödziemy wyra┼╝a─ç pozytywn─ů opini─Ö o Pa┼ästwa Klinice w┼Ťr├│d znajomych, zainteresowanych tego typu leczeniem bez d┼éugoletnich okres├│w oczekiwa┼ä. Dzi─Ökujemy, ┼╝yczymy dalszych sukces├│w . Przekazujemy r├│wnie┼╝ serdeczne pozdrowienia dla Pani konsultantki M. Nowickiej i dzi─Ökujemy za wyrozumia┼éo┼Ť─ç.

Zawiercie, miasto powiatowe w woj. ┼Ťl─ůskim w jurze Krakowsko - Cz─Östochowskiej

Tadeusz

09/04/2018

Jestem bardzo zadowolony, zar├│wno z opieki w klinice, jak i ca┼éej oprawy, transportu i pobytu. Gor─ůco polecam

Brzeg

SYLWESTER

29/03/2018

MIA┼üEM ZABIEG 27 KWIETNIA OBS┼üUGA BARDZO PROFESJONALNA I UPRZEJMA POCZ─äWSZY OD PANI EWY SOCHY NA INFOLINII. POPRZEZ PANA RAFA┼üA KT├ôRY NAS DOWI├ôZ┼ü DO OSTRAWY. W KLINICE W OSTRAWIE OBS┼üUGA BARDZO SPRAWNA I UPRZEJMA. BY┼üEM NA KA┼╗DYM ETAPIE INFORMOWANY CO B─śDZIE ROBIONE. ZABIEG KOMPLETNIE BEZBOLESNY. PO ZABIEGU BY┼ü BARDZO DOBRY HOTEL I ┼ÜWIETNE ┼ÜNIADANIE RANO. RANO NAST─śPNEGO DNIA POWR├ôT DO KLINIKI NA BADANIE KONTROLNE I POWR├ôT DO DOMU. NICZEGO WI─śCEJ NIE MO┼╗NA WYMAGA─ć. OBY CHOCIA┼╗ W CZ─ś┼ÜCI BY┼üA TAKA OBS┼üUGA I ATMOSFERA W POLSCE BO O TERMINACH JU┼╗ NIE WSPOMN─ś. DZI─śKUJ─ś BARDZO WSZYSTKIM ZA PROFESJONALIZM I ┼ÜWIETN─ä ATMOSFER─ś. Z POWA┼╗ANIEM SYLWESTER F.

GROJEC KO┼üO O┼ÜWI─śCIMIA

Lidia

29/03/2018

Jestem osob─ů m┼éod─ů i niestety los tak chcia┼é, ┼╝e przez wypadek dozna┼éam urazu oka co zaowocowa┼éo tym, ┼╝e pojawi┼éa si─Ö u mnie post─Öpuj─ůca w bardzo szybkim tempie za─çma. Zg┼éosi┼éam si─Ö do kliniki i zosta┼éam przyj─Öta, a u nas w kraju co dzwoni┼éam z zapytaniem o operacj─Ö wszyscy mi odmawiali. 20.03 mia┼éam operacj─Ö i ju┼╝ teraz wzrok jest lepszy a min─ů┼é zaledwie tydzie┼ä. Jestem dozgonnie wdzi─Öczna ca┼éemu personelowi i lekarzom za mi┼éy czas i weso┼é─ů atmosfer─Ö. Sama operacja trwa┼éa oko┼éo 30 minut ale by┼éa w 100% bezbolesna. Naprawd─Ö polecam serdecznie.

Żołędnica

Irena Z.

26/03/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éam 16 marca w Ostrawie. Jestem pod wra┼╝eniem. Podpisuj─Ö si─Ö pod wszystkimi pochwa┼éami. Szybko, sprawnie, bezstresowo i co najwa┼╝niejsze skutecznie. Pierwsza kontrola drugiego dnia po operacji w klinice, druga wczoraj u miejscowej okulistki. Czytam bez okular├│w, a soczewka za 499 z┼é. Zupe┼énie bezbole┼Ťnie w mi┼éej atmosferze. Soczewka ameryka┼äskiej firmy bausch and lomb. Polecam wahaj─ůcym si─Ö.

Kluczbork

Zbigniew

25/03/2018

Dzi─Ökuje za zabieg, kt├│ry si─Ö odby┼é w Waszej Klinice 16.03.2018. Jestem wielce zadowolony za wspania┼é─ů opiek─Ö medyczn─ů oraz za przew├│z, Pan kierowca s┼éu┼╝y┼é dobra rad─ů jak i pomoc─ů.

Gr├│jec

IRENA

22/03/2018

Tydzie┼ä temu, 16 marca mia┼éam operacj─Ö za─çmy lewego oka w Ostrawie w ODC; nast─Öpnego dnia na miejscu odby┼éa si─Ö kontrola a dzisiaj w┼éa┼Ťnie mia┼éam drug─ů kontrol─Ö okulisty – tu gdzie mieszkam, pani doktor nie mia┼éa ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä. Prosz─Ö Pa┼ästwa, jestem po prostu zachwycona fachowo┼Ťci─ů, uprzejmo┼Ťci─ů i zauwa┼╝aln─ů trosk─ů Personelu ODC o pacjenta. Prosz─Ö Pa┼ästwa, jest to po prostu perfekcyjnie zorganizowana Firma na ka┼╝dym etapie kontaktu z pacjentem! z niecierpliwo┼Ťci─ů czekam na operacj─Ö za─çmy mojego prawego oka w ODC w Ostrawie za dwa tygodnie. Sk┼éadam serdeczne podzi─Ökowania dla Personelu i Zarz─ůdu ODC !

WARSZAWA WESOŁA

dynek zenon

22/03/2018

bardzo jestem zadowolony z tej kliniki operacje zacmy mialem 20 marca 2018 wszystko odbylo sie tak jak wczesniej uzgodniono podczas zgloszenia bardzo szybkoi sprawnie personel przyjazny pacjentowi ,Jestem juz zgloszony na drugie oko polecam wszystkim kto ma ten problem z oczami i dziekuje calemu personelowi za opieke

leszczyny

Zenek Łódż

20/03/2018

16 marca mia┼éem operacj─Ö za─çmy , ca┼éa wycieczka do Czech od wyjazdu z domu do przybycia do ostravy przebieg┼éa w bardzo mi┼éej atmosferze. na miejscu bardzo mi┼éa obs┼éuga w klinice , badania kontrolne szybko sprawnie ca┼éy czas z u┼Ťmiechem na twarzy lekarzy i piel─Ögniarek kliniki. w mi─Ödzyczasie kawa herbata soki ciasteczka , co kto chce. przygotowanie do operacji bezstresowe a sama operacja to ok. 10 do 15 minut sam nie wiem ale szybko by┼éo NIC NIE BOLI!!! A jaki efekt? po prostu sokole oko! po zabiegu hotel (bardzo przyzwoity) na drugi dzie┼ä ┼Ťniadanko badania kontrolne (piel─Ögniarka nie widzia┼éa tak wyra┼║nie jak ja) daj─ů dokumentacje i do domu og├│lnie oceniam bardzo dobrze nawet z plusem i polecam wszystkim maj─ůcym problem z za─çm─ů w polsce mia┼éem termin 19.12.2019 a w ODC 06.02.18 zg┼éoszenie 16.03.18 zabieg pozdrawiam pracownik├│w ODC i personel kliniki

łódź

Małgorzata

20/03/2018

Byłam na zabiegu 16 marca . Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim nie zdecydowanym na poddanie się zabiegowi jak najszybciej. Miła opieka jak również profesjonalna. Bardzo dziękuję Małgorzata a Warszawy.

Warszawa

Wiesia

17/03/2018

Bardzo , bardzo jestem zadowolona, Dzi─Ökuj─Ö lekarzom , piel─Ögniarkom a szczeg├│lnie panu Marcinowi kt├│ry nas tak mi┼éo i sprawnie zawi├│z┼é i przywi├│z┼é Dzi─Ökuj─Ö wszystkim to pe┼éen profesjonalizm w leczeniu i opiece. szkoda ┼╝e nasze polaczki tak nie potrafi─ů, cho─ç za takie premie to powinni.

Warszawa

Wiesława Lusiewicz

17/03/2018

O leczeniu za─çmy w Ostrawie w tej klinice dowiedzia┼éam si─Ö z internetu. Z pocz─ůtku nie bardzo ufa┼éam p. Walerii. To by┼éo za tanio. Najtaniej znalaz┼éam za 700 z┼é. Okaza┼éo si─Ö ┼╝e tak w┼éa┼Ťnie jest. Wybra┼éam si─Ö do Ostrawy z kole┼╝ank─ů 27 ego lutego. przyjecha┼é po nas P.Marcin przemi┼éy i opieku┼äczy m┼éody cz┼éowiek kt├│ry nam wszystko wyja┼Ťnia┼é.Oko┼éo 8 ej rano byli┼Ťmy na miejscu. Czeka┼éa na nas tam mi┼éa obs┼éuga .kawa ,herbata ,owoce i s┼éodycze. To fajne ┼╝e taka mi┼éa atmosfera.No i zacz─Ö┼éy si─Ö badania a po tym zabieg. Zabieg by┼é bezbolesny i trwa┼é ok. 10 minut. dostali┼Ťmy leki i przej─ů┼é nas p.Marcin .Zawi├│z┼é nas do hotelu. Super fajny pok├│j i odpoczynek Rano kr├│lewskie ┼Ťniadanko i powr├│t do kliniki na badanie Wszystko OK wi─Öc wracamy do domu.M┼éody energiczny super kierowca doda┼é gazu i przywi├│z┼é nas do Warszawy. Jestem zauroczona opiek─ů, leczeniem i zaanga┼╝owaniem tych ludzi. To niewiarygodne ┼╝e u nas nie potrafimy zorganizowa─ç takiego leczenia tylko trzeba czeka─ç latami.Jestem ju┼╝ um├│wiona na 19 ego marca na drugie oko. Ciesz─Ö si─Ö bardzo ┼╝e trafi┼éam na t─ů klinik─Ö i ju┼╝ b─Öd─Ö mia┼éa problem z g┼éowy Z wielkim powa┼╝aniem Wies┼éawa Lusiewicz.

Warszawa

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl

Chcia┼éby┼Ť otrzymywa─ç od OneDayClinic najnowsze informacje?

FreshMail.pl