Opinie – operacja za─çmy w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za─çmy!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

Ania

13/12/2018

Dnia 10.12.2018 mia┼éam robiony zabieg w klinice, na zabieg wi├│z┼é Pan Krzysztof D. z Ole┼Ťnicy wiedzia┼é o tym ┼╝e mama sters tak si─Ö zaj─ů┼é dobrze nie tylko mn─ů ale te┼╝ pozosta┼éymi osobami kt├│re jecha┼éy ┼╝e wszyscy byli┼Ťmy mu wdzi─Öczni za grzeczno┼Ť─ç i opiek─Ö chc─Ö mu bardzo podzi─Ökowa─ç za profesjonalizm Personel w klinice bardzo mi┼éy i u┼Ťmichni─Öty. Skorzystam jeszcze raz z waszej kliniki poniewa┼╝ stwierdzono jeszcze za─çm─Ö na drugim oku. Chc─Ö WAM bardzo a bardzo podzi─Ökowa─ç i ┼╝yczy─ç WSZYSTKIEGO DOBREGO I R├ôWNIE┼╗ DLA PANA KRZYSIA Z OLE┼ÜNICY

OLEŚNICA

Grzegorz

12/12/2018

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w One Day Clinic w Ostrawie. ┼Üwietna organizacja ca┼éego wyjazdu, bardzo mi┼éa obs┼éuga pocz─ůwszy od kierowc├│w, poprzez konsultantki, piel─Ögniarki i na lekarzach ko┼äcz─ůc. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna ÔÇô szkoda, ┼╝e u nas nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Sam zabieg zosta┼é wykonany na najwy┼╝szym poziomie, sprawnie i bez komplikacji w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Po operacji r├│wnie┼╝ ┼Ťwietna opieka. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam One Day Clinic.

Krotoszyn

JERZY

06/12/2018

BARDZO JESTEM ZADOWOLONY I SERDECZNIE DZI─śKUJ─ś TAK MI┼üY PERSONEL W CZECHACH POLECAM WSZYSTKIM KT├ôRZY MAJ─ä ZA─ćMY

Oława

JOANNA

06/12/2018

szybka i profesjonalna obs┼éuga pod wzgl─Ödem informacyjnym, logistycznym i klinicznym, zabieg u mojego taty odby┼é si─Ö w dniu 05.12.2018 wi─Öc na efekt ko┼äcowy jeszcze chwilk─Ö poczekamy, ale ju┼╝ dzi┼Ť du┼╝a poprawa widzenia, kolejna wizyta 20.12.2018. Polecam.

Łomianki

Jan Zgliński

05/12/2018

Z przyjemno┼Ťci─ů mog─Ö zakomunikowa─ç , ┼╝e skorzysta┼éem z oferty OneDayClinic /zabieg w dniu 4.12.2018r./ i jestem pod wra┼╝eniem bardzo dobrej organizacji transportu i noclegu ,oraz zaanga┼╝owania i troskliwo┼Ťci w stosunku do pacjenta personelu kliniki w Ostrawie /Czechy/.

Warszawa

Joanna

05/12/2018

Bardzo miła i szybka obsługa. Jestem zadowolona z wykonanego zabiegu , polecam wszystkim One Day Clinic.

Łosiów

Tadeusz

04/12/2018

Ok

Warszawa

Krystyna Jancewicz

04/12/2018

Personel medyczny szczegolnie kobiecy super!Chciałabym aby w Polsce było podobnie.Szczegolne podziekowania dla kierowcy ktory wiozł nas z Wrocławia 4 grudnia .Miał nadkoplet ,dzielnie walczył a przy tym miły i uczynny Babcia Gabrysia zadowolona mimo zmeczenia

Wrocław

krystyna

01/12/2018

Polecam ! Wszystko to szczera prawda ,profesjonalizm ,bardzo mi┼éa obs┼éuga ca┼éego personelu ,bez wyj─ůtku . Chcia┼éoby si─Ö tam wraca─ç dla tej atmosfery. Pozdrawiam ca┼éy personel . Ale….Gdyby nasi kochani rodacy mieli wi─Öcej kultury,nie wyrzucali niedojedzonych kanapek za ‘te wygodne kanapy’,kt├│re personel musi posprz─ůta─ç by┼éoby super! Pomy┼Ťlcie ,jak─ů opini─Ö wyrabiaj─ů nam tacy ludzie.

Świdnica

El┼╝bieta Kie─ç

30/11/2018

Zawsze czytaj─ůc wystawiane opinie zastanawia┼éam si─Ö, czy aby na pewno pisali to pacjenci?W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éam z zabiegu z Czech i jedyne co mog─Ö napisa─ç to tylko to ┼╝e wszystko odby┼éo si─Ö lepiej ni┼╝ mo┼╝na si─Ö spodziewa─ç.Poczynaj─ůc od pa┼ä przyjmuj─ůcych zlecenie /w moim przypadku p.Emilia/,poprzez pana Krzysztofa opiekuna grupy .Po profesjonalny personel kliniki i obs┼éug─Ö Zameczku w Cha┼éupkach.Je┼Ťli kto┼Ť zastanawia si─Ö gdzie ma mie─ç zabieg radz─Ö jedno.TYLKO KLINIKA ONE DAY. w Klinice lekarz podzi─Ökowa┼é za wsp├│┼éprac─Ö przy zabiegu,u┼Ťmiechn─ů┼é si─Ö i u┼Ťcisn─ů┼é d┼éo┼ä na po┼╝egnanie.Oby kiedy┼Ť by┼éo tak u nas

WROCŁAW

Władysława Bińkowska

29/11/2018

Swietna opieka,polecam wszystkim bardzo serdecznie .

Opole

Elżbieta KOŁODZIEJUK

28/11/2018

Je┼╝eli jednak,jeszcze w nieznane, nie wiesz czego si─Ö spodziewa─ç, co ci─Ö czeka. Ale nie masie czego obawiac. Wszystko jest perfekcyjnie dopracowane. Opiekun grupy, w moim przypadku p. Marcin z Ole┼Ťnicy, prowadzi wszystkich krok po kroku, pomaga nie┼Ť─ç baga┼╝e i informuje o kolejnych krokach. Na miejscu jest kawa, herbata woda. Lekarze to perfekcjoni┼Ťci. Personel jest bardzo mi┼éy i pomocny. Polecam ka┼╝demu. Nie czekaj a┼╝ za─çma b─Ödzie du┼╝a tzw. dojrzala. Im wcze┼Ťniej lepiej si─Ö goi i szybciej si─Ö dochodzi do pe┼énej kondycji.

Warszawa

Wanda

28/11/2018

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w klinice w Ostrawie. Sama us┼éuga medyczna zosta┼éa wykonana na najwy┼╝szym poziomie, w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Jestem te┼╝ pod wra┼╝eniem perfekcyjnej organizacji ca┼éego wyjazdu. Zapewniaj─ů j─ů przemi┼ée Panie konsultantki z One Day Clinic, oraz panowie kierowcy ( tu szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Pana Rafa┼éa).

Krak├│w

Maria

27/11/2018

Doskonała opieka oraz obsługa super hotele wszystkim pokecam .

Gliwice

Stanisław

24/11/2018

Jestem po zabiegach na obu oczach.Teraz moje ┼╝ycie si─Ö odmieni┼éo kiedy cz┼éowiek wszystko widzi.Dlatego chce gor─ůco podziekowa─ç panu Krzysztofowi kierowcy i osob─ů kt├│re opiekowa┼éa si─Ö nasz─ů grup─ů. Szczeg├│lnie ca┼éej kadrze medycznej a g┼é├│wnie lekarzom, kt├│rzy wykonywali zabiegi.polecam wszystkim One Day Clinic.

Dobrze┼ä K.Ole┼Ťnicy

Krzysztof

23/11/2018

Operacj─Ö mia┼éem 30.10.2018r czeka┼éem miesi─ůc, Dojecha┼éem z Lublina do Warszawy na dworzec Zachodni a tam przyjecha┼é po mnie samoch├│d kt├│ry z Warszawy zabra┼é pacjent├│w z um├│wionego miejsca,kierowca opiekun grupy uprzejmy.Na miejscu w klinice personel uprzejmy ,obs┼éuga profesjonalna. Mia┼éem zam├│wiony pakiet VIP , ale podczas szeregu bada┼ä prawe oko jest jeszcze zdrowe tylko w niewielkim stopniu pocz─ůtek za─çmy ,wi─Öc nie kwalifikuje si─Ö jeszcze do operacji, natomiast oko lewe z za─çm─ů do operacji wykryto co┼Ť z siatk├│wk─ů, i u mnie s─ů przeciw wskazania do soczewek kt├│re zam├│wi┼éem ,wi─Öc pan doktor dobra┼é mi inne kt├│re b─Öd─ů dla mnie dobre . Dosta┼éem pakiet PREMIUM ,pieni─ůdze zosta┼éy mi zwr├│cone przelewem. Sama operacja czu┼éem ┼╝e co┼Ť robi─ů ale nie czu┼éem b├│lu, bezbole┼Ťnie i szybko ,mo┼╝e z pi─Ötna┼Ťcie lub wi─Öcej minut. W klinice przed i po operacji do dyspozycji herbata kawa ciasteczko wygodne fotele ,nast─Öpnie po operacji kierowca zawi├│z┼é do hotelu, rano ┼Ťniadanie i kierowca zawi├│z┼é na kontrol─Ö pooperacyjn─ů do kliniki .Nast─Öpna kontrola w klinice za trzy tygodnie tj. 20.11.2018r te┼╝ ju┼╝ by┼éem na kontroli i w ten sam spos├│b dojazd jak na operacj─Ö . Na chwil─Ö obecn─ů na oko widz─Ö dobrze ,czuj─Ö si─Ö dobrze. Polecam klinik─Ö innym nie wiedz─ůcym ┼╝e mo┼╝na jecha─ç do Czech do Ostrawy

Lublin

Maria

23/11/2018

21 listopada by┼éam na operacji za─çmy w Ostrawie Jestem bardzo zadowolona potwierdzam to co pisz─ů wszyscy w opiniach

Halin├│w

Teresa z Wrocławia

20/11/2018

┼Üwietna organizacja, bardzo mi┼éa obs┼éuga. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna – szkoda, ┼╝e u nas nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Po operacji r├│wnie┼╝ ┼Ťwietna opieka,, sama operacja przeprowadzona sprawnie i bez komplikacji. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam One day clinic.

Wrocław

Maria

15/11/2018

Wlasnie 5 listopada doczekalam sie kolejnej czyli drugiej operacji oka. Doznania sa niesamowite. Chodze juz bez okularow korekcyjnych, ale zakladam ciemne okulary zeby chronic chore jeszcze oczy. Musze jedynie kupic okulary do czytania. Pozdrawiam wszystkich i polecam klinike.

Pultusk

Andrzej

15/11/2018

Po roku pojecha┼éem na operacj─Ö za─çmy drugiego oka. Nie b─Öd─Ö powtarza┼é opinii moich poprzednik├│w. Co mnie si─Ö podoba┼éo. Bus po drodze podjecha┼é po dw├│ch pacjent├│w mieszkaj─ůcych w bok od autostrady – to mi si─Ö podoba, ┼╝e nie zawsze trzeba znale┼║─ç si─Ö w miejscu startu. No i hotel – z kliniki w Ostrawie do hotelu po polskiej stronie jest tylko 15-20 min. Nie trzeba martwi─ç si─Ö koronami, ┼╝eby zje┼Ť─ç kolacj─Ö, no i za niewielk─ů dop┼éat─ů mo┼╝na dosta─ç pok├│j jednoosobowy.

Warszawa

Barbara Kuncewicz

15/11/2018

Jestem 2 dni po operacji w One day clinic.Czuj─Ö si─Ö swietnie. Widz─Ö wyra┼║nie wszystko a przed operacj─ů nie widzia┼éam nic nawet z bliska.Chcia┼éam z┼éo┼╝y─ç podziekowania dla lekarza operujacego oraz calemu personelowi medycznemu.Pan kierowca Marcin z Ole┼Ťnicy opiekowa┼é si─Ö grupa i pomaga┼é nam.( nam .W grupie byly osoby niepelnosprawn. Polecam wszystkim operacje. za─çmy w One day clinic w Ostrawie w Czechach. Profesjonalizm i opieka przed i po operacji. Do tego nocleg w pi─Öknym zameczku , ┼Ťniadanko( szwedzki st├│┼é) bez b├│lu w mi┼éej atmosferze.

Wroclaw

Joanna

14/11/2018

Wszystko w najlepszym porz─ůdku. Zdecydowanie polecam klinik─Ö wszystkim pacjentom!

Gdańsk

Barbara Kuncewicz

13/11/2018

Operacja w Ostrawie to pe┼ény kofort i precyzyjne rozwiazanie operacyjne za─çmy. Polecam gor─ůco osobom , ktore chc─ů pozby─ç si─Ö zacmy i patrze─ç zdrowym okiem na ┼Ťwiat.Wroclaw

Wroclaw

Anna

13/11/2018

Witam, w miesi─ůcu listopadzie b.r bylam ze swoim tat─ů jako osoba towarzysz─ůca na zabiegu za─çmy, wszystko ok. ,personel ,obsluga , super, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dzi─Ökujemy. Klinika naprawd─Ö godna polecenia.Pozdrawiamy

Wrocław

Hubert

13/11/2018

Operacj─Ö za─çmy mia┼éem 24.10.2018r. . Obecnie jestem ju┼╝ po ostatniej wizycie kontrolnej , kt├│ra potwierdzi┼éa bardzo dobry wynik zabiegu . Moj─ů decyzje o wykonaniu zabiegu w Klinice podj─ů┼éem z uwagi na bardzo kr├│tki termin oczekiwania i mo┼╝liwo┼Ť─ç doboru odpowiedniej soczewki. Z internetu zapozna┼éem si─Ö z dzia┼éaj─ůc─ů w Ostrawie Klinik─ů oraz opiniami o jej pracy . Po kontakcie telefonicznym otrzyma┼éem drog─ů mailow─ů wszystkie potrzebne dokumenty okre┼Ťlaj─ůce warunki transportu i wykonania zabiegu . Dojazd i wykonanie zabiegu przebieg┼é bardzo sprawnie za co bardzo serdecznie dzi─Ökuj─Ö SZANOWNYM LEKARZOM jak i ca┼éemu personelowi Kliniki. Wszystko przebieg┼éo bezstresowo i w przyjaznej atmosferze i naprawd─Ö bardzo polecam Klinik─Ö wszystkim potrzebuj─ůcym pacjentom .

Mikołów

Irena

11/11/2018

Najwy┼╝sze uznanie dla Ca┼éego Personelu Medycznego w Ostravie, Panowie, Panie – jeste┼Ťcie Profesjonalistami !!! Podchodzicie z najwy┼╝sz─ů staranno┼Ťci─ů do Pacjenta, od samego pocz─ůtku, do samego ko┼äca. Troska Wasza i zaanga┼╝owanie oraz ch─Ö─ç Rozmowy z Pacjentem, by czu┼é si─Ö komfortowo, jest nie do przecenienia. Brawo, brawo, Jestem szcz─Ö┼Ťliwa, ┼╝e do Was trafi┼éam i ┼╝e zabieg usuni─Öcie za─çmy z oczu, zako┼äczy┼é si─Ö sukcesem, a czas oczekiwania na zabieg, nie by┼é d┼éu┼╝szy ni┼╝ miesi─ůc. Klimat i kultura organizacyjna Pracownik├│w w Czechach jest na najwy┼╝szym poziomie, nie ma stresu, dezinformacji, czy bylejako┼Ťci. U┼Ťmiechni─Öci Ludzie, z wielk─ů wiedz─ů i umiej─Ötno┼Ťciami, kt├│rzy z rado┼Ťci─ů nios─ů pomoc Chorym i traktuj─ů Ich jak Ludzi, a nie numerki w poczekalni. Polecam ka┼╝demu t─Ö Klinik─Ö w Ostravie, nie wahajcie si─Ö. Pozdrawiam Wszystkich Pracownik├│w z Kliniki w Ostravie, ┼╝ycz─ůc Pa┼ästwu wszystkiego najlepszego, oby┼Ťcie jak najd┼éu┼╝ej mogli pomaga─ç chorym Ludziom. ­čÖé

Zielona G├│ra

Danuta

10/11/2018

Z pe┼énym przekonaniem polecam klinik─Ö w Ostrawie jak r├│wnie┼╝ organizatora wyjazd├│w do Czech – firm─Ö Onedayclknic. Sprawna i kompetentna obs┼éuga pracownik├│w firmy a tak┼╝e profesjonalizm lekarzy i piel─Ögniarek oraz ich cierpliwo┼Ť─ç i empatia s─ů godne polecenia.

Bielsko-Biała

Krystyna Przybyła

08/11/2018

Jestem bardzo zadowolona z obsługi pielęgniarek jak i lekarzy

Nysa

MIRKA

05/11/2018

Dzisiaj wroci┼éam z kontroli pooperacyjnej , gdzie mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy, wszystko jest okey, jestem zadowolona, obs┼éuga medyczna te┼╝ super. Kierowca z kt├│rym jechali┼Ťmy , a jest to pan , MICHA┼ü , bardzo mi┼éy, u┼Ťmiechni─Öty, uczynny , naprawd─Ö super KIEROWCA. Zabieg by┼é wykonany w klinice ONE DAY CLINIC. Dzi─Ökuj─Ö wszystkim.

Bełchatów

Jagoda Osińska

05/11/2018

Zabieg opieka transport wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję i napewno polecę państwa klinikę innym

Bolesławiec

Danuta

05/11/2018

Bardzo pomocny i uczynny kierowca Pan Marcin, mi┼éa i przyjemna obs┼éuga, bardzo profesjonalne podej┼Ťcie. Serdecznie polecam!

Wrocław

Jola

01/11/2018

29.10 mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice w Ostrawie, musz─Ö przyzna─ç dawno nie spotka┼éam si─Ö z tak mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─ů. Czu┼éam si─Ö kim┼Ť wyj─ůtkowym ,ca┼éy personel kliniki jest do dyspozycji pacjenta, mo┼╝na by┼éo zapyta─ç o wszystko i nie czu─ç si─Ö intruzem jak w naszych szpitalach. Wyb├│r soczewki by┼é dobierany po konsultacji z lekarzem i wielu badaniach .Do dyspozycji kawa ,herbata nie trzeba wozi─ç ze sob─ů. Sam zabieg bezbolesny ,szybko i sprawnie wykonany PE┼üEN PROFESJONALIZM. Dzi─Ökuj─Ö! Musz─Ö tak┼╝e podzi─Ökowa─ç za ca┼éa organizacj─Ö wyjazdu wystarczy jeden telefon a wszystkie inne sprawy s─ů za┼éatwione za nas,transport ,hotel dokumenty. No mo┼╝e troch─Ö daleka droga ode mnie ale licz─ů si─Ö rezultaty ,No i co istotne to koszta ni┼╝sze ni┼╝ w innych klinikach sprawdza┼éam.Jeszcze jedno je┼Ťli masz problem (ci┼Ťnienie,kaszel itp )w danej chwili zmie┼ä termin wyjazdu.Pozdrawiam

Polanica-Zdr├│j

Ryszard G├│rski

01/11/2018

30-10018-mia┼éem wykonany zabieg na jednym oku-wszystko od zapisu poprzez transport,badanie i zabieg przebiega┼éo wy┼Ťmienicie -personel u┼Ťmiechniety i ┼╝yczliwy na ka┼╝dym kroku.Szkoda ┼╝e w Polsce takie traktowanie pacjenta pozostaje w marzeniach.Gdy drugie oko b─Ödzie wymaga┼éo zabiegu-tylko Ostrawa.

Raszyn-mazowieckie

Danuta

01/11/2018

W dniu 25.10.2018 r. mia┼éam szcz─Ö┼Ťcie usuwa─ç za─çm─Ö w Waszej Klinice. Organizacja, opieka i troska o pacjenta wzorowa. Jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö i do zobaczenia na kontroli. Danuta Cz. z Radomska.

Radomsko

Mirosława

01/11/2018

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu na zabieg. Okres oczekiwania na zabieg to nieca┼éy miesi─ůc. Profesjonalne i ┼╝yczliwe podej┼Ťcie do pacjenta. Bardzo dok┼éadne badanie przed zabiegiem. Polecam klinik─Ö wszystkim oczekuj─ůcym w d┼éugich kolejkach. Podzi─Ökowania dla Pana kierowcy Grzegorza za opiek─Ö w czasie ca┼éego wyjazdu.

Zgierz

Jan

31/10/2018

Wspaniala klinika,od pierwszego kontaktu z p.kierowca zaczyna sie mila obsluga do zakonczeniazabiegu dbanie o pacjenta,profesjonalna zaloga,polecam wszystkim,pozdrawiam

Opole

Jan

31/10/2018

Jest super,jestem bardzo zadowolony,mila i profesjonalna obsluga,dbanie o pacjenta,mozna tylko podziekowac personelowi za to co robia dla pacjenta

Opole

Wojtek

28/10/2018

Robi┼éem zabieg na NFZ z niewielk─ů dop┼éat─ů (199,-z┼é) do lepszej soczewki ni┼╝ oferuj─ů w Polsce. Organizacja wyjazdu perfekcyjna, opieka na miejscu na bardzo wysokim poziomie (┼╝yczy┼ébym sobie takiej w Polsce), ceny konkurencyjne. Ja zdecydowa┼éem si─Ö na OneDayClinic ze wzgl─Ödu na kontrol─Ö pozabiegow─ů na drugi dzie┼ä (nocleg w bardzo dobrym hotelu). Nast─Öpna kontrola ( 2-3 tygodnie p├│┼║niej, r├│wnie┼╝ w Ostrawie) w cenie, bez dodatkowych op┼éat. W innych firmach organizuj─ůcych wyjazdy do Czech jest p┼éatna. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi OneDayClinic i gor─ůco polecam wszystkim zabiegi w tej firmie.

Sokołów Podlaski

Danuta

28/10/2018

W dniu 25.10.2018 r. mia┼éam szcz─Ö┼Ťcie usuwa─ç za─çm─Ö w Waszej Klinice. Organizacja, opieka i troska o pacjenta wzorowa. Jeszcze raz bardzo dzi─Ökuj─Ö. Danuta z Radomska.

Radomsko

Krystyna

26/10/2018

Chcialabym bardzo podziekowac calemu Personelowi OneDayClinic za mila i profesjonalna opieke medyczna i usuniecie zacmy obu oczu.Jedno oko 18 wrzesien i drugie 9 pazdziernik 2018r.Efekt zachwycajacy juz nastepnego dnia po zabiegu.Rowniez dziekuje panom Irkowi i Grzesiowi za bezpieczna droge wygodnym busem i mila atmosfere podczas podrozy.Polecam wszystkim OneDayClinik dzwoncie i umawiajcie sie tam na wizyte i operacje zacmy .Do zobaczenia na kontroli 5 listopada. Krystyna z Ostrody.

Ostroda

Barbara Zaj─ůc

26/10/2018

Wspaniali ludzie, przemi┼éa obs┼éuga. Zabiegi wykonane wzorowo. Jestem przeszcz─Ö┼Ťliwa, bo po 30 latach niewidzenia mog┼éam po wykonaniu zabiegu na 2 oko – na drugi dzie┼ä przeczyta─ç bez okular├│w wszystkie otrzymane dokumenty. Panowie kierowcy Marcin, Pawe┼é i Janusz wspaniali ┼╝yczliwi faceci. Polecam wszystkim – nie czekajcie tylko zdecydujcie si─Ö. Podzi─Ökowania i pozdrowienia. Barbara i Czes┼éaw Zaj─ůcowie

Nysa

Krystyna

25/10/2018

Chcialabym bardzo podziekowac calemu Personelowi OneDayClinic za mila i profesjonalna opieke medyczna i usuniecie zacmy obu oczu [pierwsze oko 18 wrzesnia i drugie 9 pazdziernika].Efekt zachwycajacy juz nastepnego dnia po zabiegu.Rowniez dziekuje Panu Irkowi i Grzesiowi za bezpieczna droge wygodnym busem i wspaniala atmosfere w czasie podrozy.Polecam wszystkim OneDayClinik,dzwoncie i umawiajcie sie na operacje zacmy bo odleglosc nie ma znaczenia , dowioza Was na miejsce do Kliniki i odwioza do miejsca zamieszkania.Pozdrawiam i do zobaczenia na kontroli 5 listopada. Krystyna z Ostrody-Warm-mazurskie

Ostroda

Jolanta

22/10/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éam 15 pa┼║dziernika 2018r. Zdecydowa┼éam si─Ö po rozmowie telefonicznej z Pani─ů Bogusi─ů, kt├│ra w bardzo konkretny i zrozumia┼éy spos├│b wyja┼Ťni┼éa wszystkie moje w─ůtpliwo┼Ťci. Przejazd by┼é wygodnym busem z dobrym kierowc─ů Panem Grzegorzem, kt├│ry zabra┼é mnie spod domu. By┼é r├│wnie┼╝ bardzo pomocnym opiekunem grupy. W samej Klinice wszystko odby┼éo si─Ö bardzo profesjonalnie. Po szeregu bada┼ä i dobraniu odpowiedniej soczewki wykonano zabieg. Wszystko to za spraw─ů przemi┼éego i profesjonalnego personelu, kt├│ry s┼éu┼╝y┼é rad─ů i pomoc─ů. Po noclegu w hotelu i wykonanym badaniu kontrolnym zosta┼éam odwieziona pod dom. Dzi─Ökuj─Ö za wszystko i polecam OneDayClinic.

Rawa Mazowiecka

Lesław

20/10/2018

Jestem bardzo zadowolony po zabiegu usuni─Öcia za─çmy z jednego oka ,jestem um├│wiony na zabieg drugiego oka. Bardzo bobra profesjonalna opieka medyczna , bardzo mili lekarze i piel─Ögniarki. Z mi┼é─ů ch─Öci─ů pojad─Ö na drugi zabieg. Po zabiegu jestem w szoku , rewelacja oko jak nowe. B─Öd─Ö poleca┼é zainteresowanym w┼éa┼Ťni z korzystania Kliniki OneDayClinic

Jestem z Lewina Brzeskiego

Zbigniew 18.10.2018

20/10/2018

Jestem zaskoczony mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─ů . Okuli┼Ťci wOneDayClinik to prawdziwi profesjonali┼Ťci,doradzili jakie b─Öd─ů najlepsze soczewki . Opr├│cz za─çmy mia┼éem astygmatyzm .Teraz jestem po operacji na pierwszym oku. Operacja bezbolesna , po operacji fantastycznie nic nie boli widz─Ö 100% lepiej.Na drugie oko mam wyznaczony termin 07.11.2018. Pani konsultantce ,kierowcy i ca┼éemu personelowi z kliniki w Ostrawie z ca┼éego serca dzi─Ökuje.

WROCŁAW

Karpinska

19/10/2018

Jestem juz po pierwszym zabiegu na 1 oko. Nie moge sie doczekac dnia 5 listopada kiedy to bede widziala jak czlowiek. Zabieg jest wykonany profesjonalnie w “ludzkich” warunkach i bardzo szybko. Na pierwszy zabieg czekalam prawie miesiac a nie 2 lata. Jest super polecam kazdemu.

Pultusk

Gra┼╝yna

19/10/2018

Wielkie podzi─Ökowanie dla ca┼éego personelu.Pe┼ény profesjonalizm, kultura i uprzejmo┼Ť─ç. Sam zabieg trwa ok.10-15 minut. Przygotowania do zabiegu i pe┼ény pakiet bada┼ä wykonano na miejscu. Zaopiekowano si─Ö nami od pierwszej chwili kontaktu z klinik─ů. Jeszcze raz bardzo gor─ůco dzi─Ökuj─Ö i do zobaczenia na drugim zabiegu. Ka┼╝demu polecam . Je┼Ťli musisz usun─ů─ç za─çm─Ö to tylko w OneDayClinic w Ostrawie. Gra┼╝yna S┼éok

Piaseczno

Maria

15/10/2018

Na zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice w Ostrawie zdecydowa┼éam si─Ö wraz z siostr─ů, przede wszystkim z uwagi na kr├│tki okres oczekiwania na zabieg i mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru soczewki za dop┼éat─ů. Wszystko co wyczyta┼éam w internecie i co obieca┼éa mi Pani Magdalena Nowicka z One Day Climic sprawdzi┼éo si─Ö w 100%. Przejazd wygodnym busem z przemi┼éym Panem Irkiem kierowca a jednocze┼Ťnie opiekunem grupy , kt├│ry s┼éu┼╝y┼é nam pomoc─ů. Profesjonalny przemi┼éy personel kliniki w Ostrawie spowodowa┼é, ┼╝e ka┼╝dy z nas cz├│┼é si─Ö wyj─ůtkowo, uzyska┼é wyczerpuj─ůce wyja┼Ťnienia na wszystkie w─ůtpliwo┼Ťci. No i nocleg w uroczym hotelu w Cha┼éupkach, gdzie mo┼╝na by┼éo dobrze zje┼Ť─ç, zrelaksowa─ç si─Ö i dobrze wyspa─ç po mimo wszystko stresuj─ůcym dniu. Rano pyszne ┼Ťniadanko w hotelu i kontrola po zabiegu w klinice, kt├│ra przebiega┼éa fachowo i sprawnie w mi┼éej atmosferze no i przejazd do domu, Sam zabieg trwa┼é ok. 15 min, bezbole┼Ťnie, a przed zabiegiem wykonano szereg bada┼ä i dobrano najodpowiedniejsz─ů soczewk─Ö. Ca┼éemu personelowi kliniki w Ostrawie, Pani Magdalenie Nowickiej i Panu kierowcy Irkowi pragniemy z siostr─ů bardzo serdecznie podzi─Ökowa─ç, a wszystkim kt├│rzy maj─ů w─ůtpliwo┼Ťci serdecznie polecamy One Day Clinic. Zabieg na drugie oko mamy 6.11 ale tym razem ju┼╝ bez stresu.

Warszawa

Grzegorz Wi┼Ťniewski

14/10/2018

Wspaniale jest odzyska─ç wzrok. Personel Kliniki OneDayClinic potrafi to uczyni─ç w spos├│b niespotykanie profesjonalny i przy tym niezwykle bezstresowy. Jestem wdzi─Öczny P. dr R. Holanowi za rzeczow─ů diagnoz─Ö i dob├│r odpowiedniej soczewki, P. dr J. Urminskiemu za zabieg wymiany mojej zm─Ötnia┼éej soczewki , P. M. Krizowej za opiek─Ö przed i po zabiegu, kt├│ry by┼é naprawd─Ö bezbolesny. Jestem pod wra┼╝eniem profesjonalizmu ca┼éego zespo┼éu. Dzi─Ökuj─Ö.

Tuplice

Małgorzata

12/10/2018

Polecam ka┼╝demu Ostraw─Ö pe┼ény profesjonalizm. Pani Bogumi┼éa jest przesympatyczn─ů osob─ů w spos├│b rzetelny i rzeczowy udzieli┼éa telefonicznie wszelkich informacji a pan Irek kierowca by┼é bardzo pomocny ca┼éej grupie opiekowa┼é si─Ö nami. Super pozdrawiam.

Warszawa

Regina

11/10/2018

Bardzo mi┼éa obs┼éuga i rewelacyjna organizacja. Nie ┼╝a┼éuj─Ö, ┼╝e si─Ö zdecydowa┼éam efekt jest zachwycaj─ůcy. Transport jak te┼╝ sam kierowca (p. Grzegorz) super. Pozdrawiam z Ostr├│dy

Ostróda. warmińsko - mazurskie

Marek

09/10/2018

zdecydowa┼éem si─Ö na ofert─Ö ODC i nie ┼╝a┼éuj─Ö, wszystkie informacje oraz dokumenty, kt├│re, co nale┼╝y podkre┼Ťli─ç, nale┼╝y uwa┼╝nie przeczyta─ç, otrzyma┼éem nie wychodz─ůc z domu, wystarczy┼é telefon i dost─Öp do mail, pe┼ény wachlarz soczewek do wyboru od wersji podstawowej do zaawansowanej technologicznie, a co najwa┼╝niejsze, transport tam i z powrotem, na miejscu w klinice profesjonalna obs┼éuga, wykonywane s─ů dodatkowe badania, kt├│re ostatecznie potwierdzaj─ů stan zdrowia kwalifikuj─ůcy lub nie do zabiegu (dla unikni─Öcia rozczarowa┼ä czyta─ç dok┼éadnie informacje zawarte we wst─Öpnej ofercie albo co wa┼╝niejsze o wszelkich dolegliwo┼Ťciach, urazach, chorobach, uczuleniach zg┼éosi─ç okuli┼Ťcie, kt├│ry wystawia skierowanie!), wyra┼║nie wida─ç dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta i jego w┼éasne bezpiecze┼ästwo, w ci─ůgu miesi─ůca podda┼éem si─Ö zabiegom na obu oczach, w obydwu przypadkach sam zabieg okaza┼é si─Ö ca┼ékowicie bezbolesny, po zabiegu r├│wnie┼╝ nie odczu┼éem ┼╝adnych dolegliwo┼Ťci, wybra┼éem pakiet VIP i obecnie przyzwyczajam si─Ö do chodzenia bez okular├│w, kt├│re towarzyszy┼éy mi ca┼ée ┼╝ycie, mam nadziej─Ö, ┼╝e m├│j optymizm podzieli tak┼╝e Fundusz NFZ ­čÖé dzi─Ökuj─Ö wszystkim zaanga┼╝owanym w m├│j powr├│t do zobaczenia ┼Ťwiata na nowo ,dbajcie o swoje oczy, pozdrawiam

Warszawa

Małgorzata

08/10/2018

Zabieg usuwania za─çmy mia┼éam wykonany 01.10.br.Szybko,sprawnie i fachowo.Super klinika,b─Öd─Ö poleca─ç. Dzi─Ökuj─Ö za mi┼é─ů i rzeczow─ů obs┼éug─Ö telefoniczn─ů-Pani Bogus┼éawa.Dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi medycznemu z Ostravy -tak powinni by─ç traktowani wszyscy pacjenci.Dzi─Ökuj─Ö Panu Kierowcy,kt├│ry by┼é bardzo zaanga┼╝owany,dawa┼é dobre rady, s┼éu┼╝y┼é pomoc─ů-opiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů-BRAWO.Super organizacja.

WROCŁAW

Ryszard

08/10/2018

Polecam 10/10 Obs┼éuga Cool Center-10/10. Nie znam Pani Nowickiej, ale po wielu rozmowach ch─Ötnie napi┼ébym si─Ö w towarzystwie tej Pani kawy. Pani Agnieszka prowadz─ůca pacjent├│w w klinice w Ostrawie – 12/10. (dwa wi─Öcej za humor) Lekarze i obs┼éuga medyczna-10/10 Kiedy ten poziom zawita w kraju? Dzi─Ökuj─Ö. Polecam, bo tam nie jeste┼Ť petentem, lecz cz┼éowiekiem pacjentem. Ryszard z Legnicy

Ryszard Ułazowski Legnica

ANDRZEJ

07/10/2018

Jestem zadowolony z wykonanego zabiegu polecam doskonała i profesjonalna obsługe.

ZABRZE .

Małgorzata

06/10/2018

Zabieg usuwania za─çmy mia┼éam wykonany w Ostravie 01.10.br.Wszystkie formalno┼Ťci z Firm─ů z Irysowej za┼éatwi┼éam telefonicznie-przemi┼éa Pani Bogus┼éawa.Kurier dostarczy┼é dokumenty.Pan Kierowca skontaktowa┼é si─Ö ze mn─ů kilka dni przed wyjazdem. Podr├│┼╝ min─Ö┼éa szybko i bezpiecznie.Na miejscu -szok,bo ca┼éy personel czeka┼é na Nas .To My byli┼Ťmy tam najwa┼╝niejsi .Ca┼éy personel przemi┼éy,kulturalny,profesjonalny.Na sali operacyjnej by┼éam 10 minut -dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi medycznemu. Nocleg w pi─Öknym miejscu-w Domie Pod Zielonym D─Öbem-w odrestaurowanym starym hotelu.┼Üniadanie pyszne.Ca┼éy wyjazd przygotowany wzorowo-BRAWO.Dzi─Ökuj─Ö Panu Kierowcy, kt├│ry s┼éu┼╝y┼é pomoc─ů,by┼é zaanga┼╝owany ,dawa┼é dobre rady i zaopiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů. Polecam wszystkim OneDayClinic .

WROCŁAW

Teresa

05/10/2018

Super polecam ka┼╝demu,mi┼éo profesjonalnie od pocz─ůtku do ko┼äca,dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi oraz panu kierowcy

Warszawa

Jacek

03/10/2018

Bardzo profesjonalny, do┼Ťwiadczony personel medyczny i pomocniczy. Doskona┼éa organizacja, a najwa┼╝niejsze, ┼╝e uzyskany efekt…wspania┼éy.

Podkowa Le┼Ťna

Stanisław

03/10/2018

Jestem mega zadowolony. Chcia┼ébym serdeczne podzi─Ökowa─ç za przywr├│cenie mojemu oku pe┼énej sprawno┼Ťci. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ za mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─Ö. Widzimy si─Ö nied┼éugo na kontroli. ­čśë

Kobiela

Tadeusz

01/10/2018

Chcia┼ébym bardzo podzi─Ökowa─ç Personelowi OneDayClinic za profesjonaln─ů i troskliw─ů opiek─Ö medyczn─ů w przywracaniu mojego oka do ┼╝ycia. Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Pani Agnieszki Radwa┼äskiej za cierpliwo┼Ť─ç w odpowiadaniu na wszystkie pytania oraz Panu Grzegorzowi Zi├│┼ékowskiemu za ┼╝yczliw─ů w pe┼éni profesjonaln─ů opiek─Ö nad grup─ů pacjent├│w z Warszawy. W najbli┼╝szym czasie b─Öd─Ö mia┼é zabieg na drugim oku-pojad─Ö do Ostrawy bez stresu bo jest tam wspania┼éy PERSONEL MEDYCZNY. Dzi─Ökuj─Ö Wam bardzo – wdzi─Öczny Tadeusz z Warszawy.

Warszawa

Jerzy

27/09/2018

Pragnę podziękować za wyjazd do Ostrawy na zabieg zaćmy.Obsługa medyczna na wysokim poziomie:miła,życzliwa i profesjonalna. Dziękuję także Panu Grzegorzowi kierowcy,który wiózł grupę z Warszawy w dn.26.09.za pomoc,zaangażowanie i troskę,oby takich ludzi i Klinik jak ONE DAY CLINIC było więcej. Pozdrawiam.

Warszawa

Janusz

27/09/2018

Dzi─Ökuj─Ö za bardzo dobrze zorganizowany i profesjonalnie przeprowadzony w Ostrawie proces badania, diagnostyki oraz transplantacji nowej, optymalnie dobranej soczewki oka. ┼╗yczliwy personel w Klinice ODC, ┼Ťwietne wsparcie Biura we Wroc┼éawiu (p. Ewelina) oraz sprawnie zorganizowany transport samochodowy (p. Grzegorz).

Warszawa

Zofia

25/09/2018

Opieka i obsługa personelu na najwyższym poziomie. Zabieg wykonany szybko i profesjonalnie. Polecam!

Wrocław

Leokadia

25/09/2018

Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie i profesjonalnie. W 100% zabieg dobrze wykonany. Personel mi┼éy i uprzejmy oraz niezwykle pofesjonalny. Atmosfera i opieka sprzyjaj─ůca pacjentowi. B─Öd─Ö poleca┼éa t─Ö klinik─Ö znajomym. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Jastrz─Öbie-Zdr├│j

Franciszek

20/09/2018

Zabieg usuniecia zacmy mialem wykonany w Waszej klinice w Ostravie 13.09.br Chcialem serdecznie podziekowac wszystkim ktorzy przyczynili sie do tego ze znowu moge widziec i podziwiac ten piekny swiat bez okularow. Dziekuje wiec paniom konsultantkom z Wroc┼éawia ( szczegolnie p Agnieszce Radwa┼äskiej ) za mile traktowanie, cierpliwe udzielanie odpowiedzi na kazde zadane pytania,szybkie zorganizowanie wyjazdu, dziekuje p Jankowi kierowcy z Wroc┼éawia za sprawny i bezpieczny transport oraz troskliwa opieke w klinice i hotelu. Szczegolne slowa uznania kieruje pod adresem lekarzy i pielegniarek kliniki ODC w Ostravie za najwyzszej klasy fachowosc,profesjonalizm oraz b. mile traktowanie. W najblizszym czasie planuje wyjazd do Waszej kliniki na operacje drugiego oka i wszystkim ktorzy maja podobne jak ja problemy ze wzrokiem serdecznie polecam skorzystanie z uslug ONEDAYCLINIC-warto”’ wdzieczny pacjent Franciszek z Jastrz─Öbia

Jastrz─Öbie Zdr├│j

Małgorzata

19/09/2018

Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie i profesjonalnie. W 100% zabieg dobrze wykonany. Personel ┼╝yczliwy. Atmosfera i opieka sprzyjaj─ůca pacjentowi. B─Öd─Ö poleca┼éa t─Ö klinik─Ö znajomym. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Warszawa

Franek

19/09/2018

Jestem bardzo zadowolony. Mila atmosfera i ┼Ťwietne warunki.

Jastrz─Öbie-Zdr├│j

Jacek

16/09/2018

W OneDayClinic 14 wrze┼Ťnia bezproblemowo i superszybko wyleczy┼éem za─çm─Ö! Na zabieg od momentu zg┼éoszenia czeka┼éem zaledwie 2 tygodnie. Pomoc, ┼╝yczliwo┼Ť─ç i opieka wszystkich pracownik├│w kliniki w Ostrawie doskona┼éa. Od pocz─ůtku podr├│┼╝y z Warszawy do Ostrawy spok├│j i ┼╝yczliwo┼Ť─ç kierowcy, a jednocze┼Ťnie opiekuna grupy p. Grzegorza wzorowa. Dzi─Öki p. Grzegorzowi stres przed operacj─ů zosta┼é zminimalizowany do zera. Dzi─Ökuj─Ö p. dr Holanowi za dok┼éadno┼Ť─ç w badaniu przedoperacyjnym, natomiast p. dr Horvathowi za pewn─ů r─Ök─Ö podczas operacji. ┼╗ycz─Ö OneDayClinic i wszystkim Jej pracownikom dalszego na tak wysokim poziomie rozwoju. Firma zdecydowanie godna polecenia. Pozdrawiam ca┼éy zesp├│┼é OneDayClinic.

Warszawa

Mieczysław

13/09/2018

Bardzo profesjonalna i fachowa obs┼éuga. Jestem po dw├│ch zabiegach w Pa┼ästwa klinice, chcia┼ébym bardzo podzi─Ökowa─ç za okazan─ů opiek─Ö i indywidualne podej┼Ťcie do pacjenta. Zosta┼éem otoczony profesjonaln─ů i wyj─ůtkowo mi┼é─ů opiek─ů, a wszelkie formalno┼Ťci z tym zwi─ůzane przeprowadzono szybko i sprawnie. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi za poprawienie jako┼Ťci mojego ┼╝ycia, a wszystkim wahaj─ůcym si─Ö przysz┼éym pacjentom, szczerze polecam.

Swarz─Ödz

Halina

13/09/2018

10 wrze┼Ťnia mia┼éam operacj─Ö drugiego oka, ale w tym przypadku jecha┼éam na ten zabieg z ca┼ékowitym spokojem , wszystko jak poprzednio by┼éo na najwy┼╝szym profesjonalnym poziomie. . Pe┼éen profesjonalizm , zabieg, obs┼éuga,organizacja, plus pe┼éna wra┼╝liwo┼Ť─ç i empatia w stosunku do klienta. Opiekun – kierowca bardzo opieku┼äczy i uprzejmy, zawi├│z┼é nawet jedn─ů osob─Ö pod same drzwi i pom├│g┼é wnie┼Ť─ç baga┼╝ . Gor─ůco polecam

Stare Babice-Blizne

Jadwiga

11/09/2018

Witam Jestem po dw├│ch zabiegach usuni─Öcia za─çmy. Dzi─Ökuj─Ö wspanialemu zespo┼éowi medycznemu: lekarzom, piel─Ögniarkom oraz pozostalym pracownikom kliniki. Profesjonalizm, kultura, u┼Ťmiech i w┼éa┼Ťciwe podej┼Ťcie sprawi┼éo, ┼╝e czu┼éam si─Ö jak Pacjent, a nie intruz. Ciesz─Ö sie, ┼╝e drugie badania kontrolne odbywaj─ů si─Ö r├│wnie┼╝ w Pa┼ästwa klinice, poniewa┼╝ wykonuj─ů je specjalisci, kt├│rym zaufa┼éam. Slowa uznania dla Pa┼ä konsultatnek z Bielaw Wroc┼éawskich za mi┼é─ů obs┼éug─Ö i za za┼éatwienie wszystkich formalno┼Ťci w ekspresowym tempie. Bezpieczny, wygodny, przebiegaj─ůcy w mi┼éej atmosferze transport to zas┼éuga p. Marcina z Ole┼Ťnicy i p. Krzysztofa z Warszawy. Wszystkim Pa┼ästwu bardzo dzi─Ökuj─Ö! Niezdecydowanym m├│wi─Ö ” nie b├│jcie si─Ö i jed┼║cie. Zobaczycie jak powinna wygl─ůda─ç prawdziwa opieka medyczna tak─ů opiek─Ö zapewnia OneDayClinic”. Pozdrawiam

Łódź

Grzegorz

10/09/2018

Bardzo fachowa i perfekcyjna obs┼éuga. ┼Üwietne warunki dla pacjenta. Praktycznie przed operacj─ů mia┼éem jedno oko ca┼ékowicie nieczynne. Teraz nieca┼éy tydzie┼ä po zabiegu widz─Ö wyra┼║nie i ostro . Jestem bardzo zadowolony z jako┼Ťci i szybko┼Ťci ca┼éego przedsi─Öwzi─Öcia. Zamierzam w najbli┼╝szym czasie skorzysta─ç ponownie z us┼éug One Day Clinic i przeprowadzi─ç zabieg na drugi oku. Polecam us┼éugi Firmy.

Wrocław

Teresa Wojtyca

09/09/2018

Bardzo dziękuję za bardzo dobra opiekę ,wspaniały personel i cudownie wykonany zabieg za dwoje oczu polecam wszystkim

Krosnowice

Genowefa Wrodarczyk

07/09/2018

Wspanialy Personel zaczynajac od Pana Ordynatora towarzyszaczych lekarzy oraz pielegniarek, jak zarowno Pana Marcina kierowcy z Olesnicy ktory wspiera zyczliwoscia pacjentow i pomaga .

Radzionkow

Barbara Woroniuk

07/09/2018

30.08.2018 r. mia┼éam usuni─Öta za─çme w Ostrawie w One Day Clinic. Profesjonalizm lekarzy i piel─Ögniarek. Opieka przed i po zabiegu super. Obs┼éuga super. Pobyt w pi─Öknym hotelu z bardzo mi┼é─ů obs┼éug─ů. Dzi─Ökuj─Ö bardzo za nowe widzenie lekarzom. Dzi─Ökuj─Ö te┼╝ kierowcy za wspania┼é─ů opiek─Ö. Polecam wszystkim t─Ö klinik─Ö. Jest super nie to co w Polsce, gdzie trzeba czeka─ç latami na zabieg. Jeszcze raz wszystkim bardzo dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Wałbrzych

Henryka

06/09/2018

Mia┼éam zabieg na za─çm─Ö w Ostrawie. Na zabieg czeka┼éam tylko 2 tygodnie! Dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi kliniki w Ostrawie za wspania┼é─ů opiek─Ö, profesjonalizm i cierpliwo┼Ť─ç. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ personelowi kliniki One Day Clinic we Wroc┼éawiu za profesjonalizm w obs┼éudze oraz Panu kierowcy z Ole┼Ťnicy, kt├│ry jad─ůc z nami w dniu 30.08 do Ostrawy ze ┼Üwidnicy opiekowa┼é si─Ö nami w spos├│b niebywa┼éy. Dzia┼éalno┼Ť─ç tej plac├│wki powinna by─ç przyk┼éadem dla innych. Polecam korzystanie z us┼éug One Day Clinic. Jeszcze raz ┼Ťlicznie dzi─Ökuj─Ö personelowi One Day Clinic .

Świebodzice

El┼╝bieta Zaleszczyk

04/09/2018

20-08-2018r mia┼éam operacj─Ö za─çmy.Jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu zatrudnionych tam os├│b,mimo nat┼éoku pacjent├│w byli┼Ťmy wszyscy bardzo mile obs┼éu┼╝eni ca┼éa otoczka zwi─ůzana z pobytem,zakwaterowaniem w pi─Öknym Zameczku, nast─Öpnego dnia kontrolne badanie,dzia┼éalno┼Ť─ç tej plac├│wki powinno by─ç przyk┼éadem dla innych klinik,wspomnia┼éam ┼╝e na drugim oku operowanym we Wroc┼éawiu po 2 latach powsta┼éa wt├│rna za─çma i za niewielk─ů op┼éat─ů zrobiono mi jej korekt─Ö (laserem)we Wroc┼éawiu nie mog┼éam si─Ö doprosi─ç .10-09-218r jad─Ö na badanie kontrolne. Osoby kt├│re zaproponowa┼éy mi zabieg w Ostrawie r├│wnie profesjonalne tak na┼Ťwietli┼éy ca┼é─ů procedur─Ö ┼╝e nie mia┼éam pyta┼ä.

Wrocław

Wiesław Łopaciuk

02/09/2018

Personel i obsługa pacjenta super! Organizacja i opieka przed i po zabiegu super! Dziękuję za nowe oczy i polecam !! Wiesław Łopaciuk 29.08.2018

Bojmie

Janusz Ciechan z Warszawy

01/09/2018

Szanowni Panstwo! Pragn─Ö serdecznie podzi─Ökowa─ç za profesjonalnie przygotowanie wyjazdu do Ostrawy na zabieg za─çmy. Obs┼éuga medyczna super !!! (┼╝yczliwa , mi┼éa i bardzo opieku┼äcza podczas trwania trwania zabiegu) Oby takich Klinik jak Pa┼ästwa by┼éo w naszym kraju wi─Öcej. Ponadto chcia┼ébym gor─ůco podzi─Ökowa─ç Panu Grzegorzowi Zi├│┼ékowskiemu kierowcy kt├│ry z du┼╝ym zaanga┼╝owaniem i trosk─ů opiekowa┼é si─Ö swoj─ů grup─ů pacjent├│w! Wr├│ci┼éem do domu pozytywnie zszorowania i postanowi┼éem ┼╝e us┼éugi kliniki ONE DAY CLINIC b─Öd─Ö poleca┼é wystkitkim znajomym. Serdecznie pozdrawiam! Janusz Ciechan z Warszawy

Warszawa

Janusz Ciechan z Warszawy

01/09/2018

Szanowni Pa┼ästwo ! Pragn─Ö serdecznie podzi─Ökowa─ç za profesjonalnie przygotowanie wyjazdu do Ostrawy na zabieg za─çmy. Obs┼éuga medyczna super! !! ( ┼╝yczliwo┼Ť─ç i nie spotykane podej┼Ťcie do pacjenta.) Oby wi─Öcej takich Klinik w naszym kraju to b─Ödzie wspaniale!!! Ponadto chcia┼ébym gor─ůco podzi─Ökowa─ç Panu Grzegorzowi Zi├│┼ékowskiemu kierowcy kt├│ry bardzo troskliwie opiekowa┼é si─Ö swoj─ů grup─ů pacjent├│w. Wr├│ci┼éem z Ostrawy pozytywnie zszokowany i dlatego postanowi┼éem ┼╝e us┼éugi kliniki ONE DAY CLINIC b─Öd─Ö poleca┼é wystkitkim znajomym. Gor─ůco pozarabiam! !! Janusz Ciechan z Warszawy

Warszawa

Małgorzata

31/08/2018

Super obsluga.Gor─ůco polecam.

Świętochłowice

Barbara

31/08/2018

Zadowolona i szcz─Ö┼Ťliwa ju┼╝ po operacji drugiego oka /2.08. i 23.08.2018/ Dlatego te┼╝ chc─Ö serdecznie podzi─Ökowa─ç ca┼éemu zespo┼éowi lekarzy i piel─Ögniarek za tak wspania┼é─ů opiek─Ö.Podzi─Ökowania te┼╝ kieruj─Ö do pani w recepcji, oraz do pan├│w Grzegorza i Marcina- kierowcy busa za opiek─Ö podczas podr├│┼╝y. ┼Üwietna organizacja i wspaniali ludzie.Polecam wszystkim t─Ö klinik─Ö bo po raz pierwszy spotka┼éam si─Ö z tak wspania┼é─ů,serdeczn─ů opiek─Ö lekarsk─ů , co da┼éo si─Ö odczu─ç na ka┼╝dym kroku. Na dzie┼ä dzisiejszy nie odczuwam ┼╝adnych niedogodno┼Ťci i dyskomfortu, a najwa┼╝niejsze jest to ,┼╝e znowu widz─Ö jasno i wyra┼╝nie. Jeszcze raz serdecznie polecam One Day Clinic w Ostrawie.

okolice Bełchatowa

Małgorzata Nita

31/08/2018

Witam moja te┼Ťciowa jest po zabiegu usuni─Öcia za─çmy kt├│ry odby┼é si─Ö 29.08.2018 jest bardzo zadowolona,chcieliby┼Ťmy podzi─Ökowa─ç wszystkim, za mi┼é─ů atmosfere,dobre przyj─Öcie,wspa┼éaniemu personelowi,lekarzom,piel─Ögniark─ů a tak┼╝e kierowcy Panu Marcinowi z Ole┼Ťnicy kt├│ry s┼éu┼╝y┼é z pomoc─ů do przywiezionych pacjent├│w,bardzo polecam wszystkim t─ů klinike.

Trzebnica

Małgorzata Nita

30/08/2018

Witam moja te┼Ťciowa jest po zabiegu za─çmy ktury mia┼éa 29.08.2018.Dzi─Ökujemy bardzo lekarzom,piel─Ögniarkom oraz Panu Marcinowi z Ole┼Ťnicy za wy┼Ťmienite zaanga┼╝owanie i opiek─Ö nad swoimi pacjentami,a takze dzi─Ökujemy za obs┼éug─Ö w hotelu Zamek Cha┼éupki mi┼éa atmosfera,wy┼Ťmienite daniaÔś║Ôś║Polecam bardzo t─ů klinike

Brzezie-Trzebnica

Halina

30/08/2018

trzy dni temu przesz┼éam operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy w jednym oku /po┼éowa ca┼éego zabiegu/ i po tych 3 dniach czuj─Ö si─Ö wy┼Ťmienicie, sama klinika ┼Ťwietnie wyposa┼╝ona w najnowocze┼Ťniejszy sprz─Öt, co gwarantuje profesjonalizm zabiegu, ale trzeba pami─Öta─ç, ┼╝e to nie sprz─Öt wykonuje zabieg, to specjali┼Ťci profesorowie-lekarze z powo┼éania i ich empatia do pacjenta sprawia, ┼╝e pacjent czuje si─Ö znakomicie, jestem bardzo zadowolona z us┼éugi, ┼╝e nie wspomn─Ö o dobrym hotelu i wy┼╝ywieniu,we wrze┼Ťniu jad─Ö na zabieg na drugim oku z pe┼énym spokojem, poleci┼éam klinik─Ö ju┼╝ dw├│m osobom, no ale na koniec troch─Ö dziegciu- busik m├│g┼éby by─ç trocz─Ö wi─Ökszy, cho─ç opiekun by┼é kompetentny jak ca┼éa i obs┼éuga wyjazdu. Bardzo profesjonalna obs┼éuga ca┼éo┼Ťci , a Panie z ODC przemi┼ée. serdecznie dzi─Ökuj─Ö

Blizne Łaszczyńskiego /stre babice-warszawa/.

J├│zef

30/08/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éem 29.08.2018 w Ostrawie. Pragn─Ö wszystkim bardzo podzi─Ökowa─ç za wspania┼é─ů atmosfer─Ö i organizacj─Ö wyjazdu, przebieg zabiegu, noclegu w Cha┼éupkach i powrotu do domu. Za szczeg├│ln─ů opiek─Ö kierowc├│w Rafa┼éa i Marcina z Ole┼Ťnicy. Szybko sprawnie i bezbole┼Ťnie .Polecam

K─ÖdzierzynKo┼║le

Adam

27/08/2018

Polecam uslugi One Day Clinic. Obydwoje oczu operowano mi w Ostrawie: pierwsze 14 czerwca a drugie 23 sierpnia. Bardzo zadowolony jestem zarowno z organizacji uslugi jak i pracy zespolu medycznego w Ostrawie. Cieplo wspominam mile Panie z ONE Day Clinic,z ktorymi telefonicznie uzgadnialem szczegoly wyjazdu do Ostrawy oraz kierowce Pana Marcina profesjonalnie opiekujacega sie grupa 23 sierpnia.

Wolb├│rz

Jacek

27/08/2018

Od momentu zg┼éoszenia do przyjazdu z powrotem do domu pe┼éna profesjonalna obs┼éuga z mo┼╝liwo┼Ťci─ů “prowadzenia za r─ůczk─Ö”. Wielkie dzi─Öki za perfekcyjnie wykonany zabieg. Wszystkie pytania co do zabiegu oraz wyciszanie l─Öku u niekt├│rych pacjent├│w w spokoju przeprowadzane przez przemi┼é─ů obs┼éug─Ö . Pozdro dla p. Marcina z Ole┼Ťnicy. Gor─ůco polecam dla niezdecydowanych. Niestety brak sz├│stej gwiazdki – ja daj─Ö sze┼Ť─ç gwiazdek .

Gliwice

Jan

26/08/2018

Jestem po zabiegach za─çmy w sierpniu 2018. Dzi─Ökuj─Ö lekarzom, piel─Ögniarkom, organizatorom oraz kierowcy Marcinowi z Ole┼Ťnicy za pe┼éen profesjonalizm i zaanga┼╝owanie. Polecam wszystkim.

Kutno

Henryk z Poznania

26/08/2018

16 sierpnia usunięto mi zaćmę z drugiego oka .Zabieg i jego organizacja perfekcyjna.Poprawa wzroku radykalna. Znakomitym pomysłem był wyjazd z Poznania ze stacji Shella po drugiej stronie ul.Krzywoustego.Pozdrawiam.

Poznań

Mieczyława

26/08/2018

jestem bardzo zadowolona ,profesjonalny sprz─Öt i mi┼éa obs┼éuga ,kr├│tkie oczekiwanie super organizacja bardzo gor─ůco polecam i dzi─Ökuje ca┼éej za┼éodze OneDayClinic

Pi─ůtek

Jan

25/08/2018

Jestem po operacji jednego oka 12.06.2018r. oraz drugiego 17.08.2018r. w One Day Clinic w Ostrawie. Pe┼éna kultura i profesjonalizm oraz u┼Ťmiech na twarzach lekarzy i pozosta┼éego personelu. Tu dbaj─ů o komfort i wysok─ů jako┼Ť─ç wykonywanych zabieg├│w usuni─Öcia za─çmy. Dzi─Ökuj─Ö i polecam dla jeszcze niezdecydowanych ONE DAY CLINIC.

Sulej├│w

Janusz

20/08/2018

Jestem bardzo zadowolony z całego wyjazdu izabiegu w Ostrawie. Sam zabieg i cała otoczka przed i po zabiegu wspaniała. Transport i zakwaterowanie na wysokim poziomie. Podziękowania dla całego personelu medycznego i pracownikom One Day Clinik.

Jordan├│w ┼Ül─ůski

Jerzy

18/08/2018

Ca┼éa sprawa przesz┼éa wr─Öcz wzorowa. Obs┼éuga by┼éa bardzo mi┼éa i fachowa, ch─Ötnie odpowiadali na pytania, bardzo si─Ö starali aby┼Ťmy dobrze si─Ö czuli. Zabieg szybki i bezbolesny, lekarze rzeczowi i fachowi. Bardzo sprawny transport prowadzony przez mi┼éego i bardzo szybkiego kierowc─Ö. Gor─ůco polecam!

Wrocław

DANIEL ZAWISTOWSKI

18/08/2018

Profesjonalna usługa a w Waszej klinice dokładnie pasuje jeden z punktów,że tu się liczy pacjent.Znakomity kierowca pan Grzegorz z Warszawy.Miła i profesjonalna obsługa.Życzę dalszych sukcesów.

OLSZTYN

Magdalena

16/08/2018

Zabieg miałam 13.08. Organizacja, opieka medyczna, profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Siemianowice ┼Ül─ůskie

Andrzej Szymaniak

15/08/2018

Jak na polskie realia organizacja i sam zabieg na wysokim poziomie. Już się zdecydowałem na zabieg na 2 oku.

Warszawa

Wiesław

10/08/2018

Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna opieka. Godna polecenia

Marki

Alicja i Stanislaw

09/08/2018

Jestesmy bardzo zadowoleni z operacji maz i ja bardzo dobrze widzimy nie bylo zadnych problemow bylismy na kontrolnym badaniu w prywatnym gabinecie okulistycznym i stwierdzono , ze super zrobiona operacja.Lekarze i pielegniarki uprzejmi , sprawna obsluga. Bardzo dziekujemy

Grojec

El┼╝bieta Piekut

06/08/2018

Wizyta w klinice by┼éa przyjemno┼Ťci─ů, opieka i przesympatyczna ┼╝yczliwo┼Ť─ç ze strony kierowcy by┼éa na sz├│stk─Ö z plusem.Wszystko dopracowane do samego odjazdu,One Day Clinic to przygoda na kt├│r─ů zdecydowalabym si─Ö kolejnym razem i napewno b─Öd─Ö poleca─ç.

Nowa S├│l

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl

Chcia┼éby┼Ť otrzymywa─ç od OneDayClinic najnowsze informacje?

FreshMail.pl