Opinie o OneDayClinic

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii!

Operacja za膰my w OneDayClinic – Opinie pacjent贸w

Poznaj opinie naszych pacjent贸w na temat operacji za膰my. Operacje katarakty przeprowadzane s膮 przez profesjonalny zesp贸艂 medyk贸w, kt贸rzy dbaj膮 o komfort pacjenta oraz o wysok膮 jako艣膰 wykonania zabiegu. Je偶eli nie wiesz czy warto nam zaufa膰 – sprawd藕 co m贸wi膮 o nas inni.

Zapraszamy r贸wnie偶 pacjent贸w po operacji za膰my do podzielenia si臋 swoj膮 opini膮 鈥 wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno艣ci膮 czytamy wszystkie wiadomo艣ci od naszych pacjent贸w.

Zach臋camy do czytania opinii pacjent贸w, kt贸rzy zdecydowali si臋 na zabieg na za膰m臋 w OneDayClinic.

***

J贸zef

5,0 rating
13/03/2020

Jestem po operacji drugiego oka i jestem bardzo zadowolony. Zar贸wno jak z obslugi personelu pielegniarskiego tak i profesjonalizmu lekarzy. Wszyscy s膮 bardzo mili i uprzejmi i traktuj膮 pacjenta z szacunkiem. W trakcie zabiegu informuj膮 o tym co w danym momencie robi膮. Po zabiegu pacjenci jad膮 wraz z przemilym kierowc膮 do hotelu. Hotel bardzo czysty i obs艂uga bardzo uprzejma. Wszystkim chorym bardzo polecam t膮 firm臋. Ca艂o艣膰 jest dobrze zorganizowa. Wszystkim serdecznie dzi臋kuje.

SOSNOWIEC

Zofia

5,0 rating
11/03/2020

Jestem po zabiegu za膰my obu oczu w klinice i jestem bardzo zadowolona.Personel ca艂y bardzo mi艂y, wszystko przebiega sprawnie bez po艣piechu.Lekarz t艂umaczy wszystko.Ja mia艂am troch臋 k艂opotliwe bo par臋 lat temu mia艂am laserowe usuni臋cie kr贸tkowzroczno艣ci i uszkodzon膮 rog贸wk臋 ale wszystko posz艂o dobrze.Mo偶na wybra膰 sobie soczewk臋 i lekarz doradzi jaka lepsza.Wygoda bo dowo偶膮 busikiem a kierowcy mili i pomocni.Polecam.Dzi臋kuj臋 personelowi za opiek臋 i u艣miech.

Rybnik

Roksana

5,0 rating
06/03/2020

Badania bardzo dok艂adne, wszystkie Panie przemi艂e. Polecam !

okolice Trzebnicy

Krzysztof

5,0 rating
05/03/2020

Mia艂em robione 2 operacje jestem bardzo zadowolony z wykonania. Personel i lekarze kliniki s膮 bardzo mily i pomocni. Wyt艂umaczyli mi wszystko o co zapyta艂em. Polecam t臋 klinike bo jest profesjonalna lekarze znaja sie na tym co robi膮.

呕yrard贸w

Joanna Dyduch

5,0 rating
03/03/2020

W dniu dzisiejszym pojecha艂am z innymi pacjentami i przemi艂y kierowc膮 do Ostrawy. Wyjazd i przyjazd punktualnie co do minuty. Bardzo szybkie badania bez zb臋dnego czekania. I tu najwi臋ksze zaskoczenie brak u mnie za膰my. Diagnoza lekarza w innej klinice by艂a b艂臋dna. Przemi艂y personel. Pe艂na informacja. Dostalam zalecenia co do dalszego leczenia oraz postawiona wst臋pn膮 diagnoza. Powr贸t do Polski uda艂o si臋 zorganizowa膰 tego samego dnia. Po rozmowie z innymi pacjentami po operacji ka偶dy wyra偶a艂 si臋 pozytywnie. Jestem pe艂na podziwu dla profesjonalizmu. Polecam.

Weoclaw

Lidia

5,0 rating
01/03/2020

Witam. W pi膮tek, tj. 28.02.2020 roku przeprowadzono u mnie zabieg usuni臋cia za膰my i wszczepiono now膮 soczewk臋 firmy Zeiss. Zabieg z NFZ, z mo偶liwo艣ci膮 doboru ponadstandardowej soczewki – przy niewielkiej dop艂acie. Wybra艂am lepsz膮 soczewk臋 z filtrami, dop艂aci艂am jedynie r贸偶nic臋 (niewielk膮) i jestem bardzo zadowolona z zabiegu, transportu, opieki w klinice, a w艂a艣ciwie z pe艂nej organizacji polegaj膮cej na dowiezieniu, opiece oko艂o operacyjnej, . Polecam wszystkim osobom zakwalifikowanym do zabiegu usuni臋cia za膰my do skorzystania z us艂ug tej Kliniki. Jutro, tj w poniedzia艂ek b臋d臋 dzwoni膰 do konsultanta kliniki aby um贸wi膰 si臋 na usuni臋cie za膰my w drugim oku. Z podzi臋kowaniem. Lidia

Siemianowice 艢l膮skie

Tadeusz G.

5,0 rating
29/02/2020

Wczoraj t.j. 28.02.2020. zrobione drugie oko. Jak poprzednio wszystko o.k. Obs艂uga mi艂a, uprzejma i pe艂na profeska. Serdeczne dzi臋ki. Polecam wszystkim znajomym.

Warszawa

Tadeusz D.

4,0 rating
29/02/2020

Operacja 27,02,2020 偶ycz臋 takiej opieki w Polsce i takich lekarzy i podejscia sam jestem farmaceut膮 i pracuje w Polsce w s艂u偶bie zdrowia tak偶e w szpitalach juz 50 lat nikt nie wykry艂 mi w polsce astygmatyzmu i dosta艂em w Ostrawie soczewk臋 toryczn膮 swiat wyglada jakby umyty karcherem czysty i wyra偶ny .Polecam nie ba膰 sie taka opieka i kultura lekarzy 偶e nie wiem kiedy taka bedzie w Polsce. Dojazd i hotel te偶 bez zarzutu zw艂aszcza 偶e jedzie ca艂a masa ludzi. Podr贸偶 do przezycia hotel i sniadanie bardzo dobre . Naprawd臋 warto nie ba膰 sie trzeba tylko sie po zabiegu troch臋 oszczedzac Pozdrawiam wszystkich

Brwin贸w

Danuta

5,0 rating
15/02/2020

Jestem po zabiegu usuni臋cia za膰my w OneDayClinic w Ostrawie. Co mog臋 powiedzie膰 o zabiegu i klinice – pe艂en profesjonalizm pocz膮wszy od rozmowy telefonicznej z Pani膮 Magdalen膮, kt贸ra wyja艣ni艂a mi wszystko w jasny i przejrzysty spos贸b, po bardzo uczynnego, mi艂ego i uczynnego kierowc臋 Pana Krzysztofa. Je偶eli chodzi o sam膮 obs艂ug臋 przed zabiegiem, piel臋gniarki bardzo mi艂e, komunikacja w j臋zyku polskim. Lekarz kwalifikuj膮cy do operacji bardzo dok艂adny. Lekarz przeprowadzaj膮cy operacj臋, Pan doktor Smehlik przywita艂 si臋 ze mn膮, wyt艂umaczy艂 dok艂adnie jak b臋dzie przebiega膰 zabieg, a po zako艅czeniu operacji podzi臋kowa艂 mi, jako pacjentce, za wsp贸艂prac臋 co by艂o ogromnym zaskoczeniem dla mnie. Otrzyma艂am dokumentacj臋 medyczn膮, oczywi艣cie w j臋zyku polskim. M贸wi膮c kr贸tko – polecam ten zabieg w klinice OneDayClinic w Ostrawie. W skali od 1 do 10 – rzecz jasna daje 10!

Cz臋stochowa

Janina

5,0 rating
15/02/2020

Przed zabiegiem by艂am pe艂na obaw. Niepotrzebnie, w klinice poczu艂am si臋 bezpiecznie.Personel przemi艂y badania przeprowadzono sprawnie,profesjonalnie.
Szacunek dla lekarzy. Pan doktor, kt贸ry kwalifikuje dok艂adnie wyt艂umaczy i zaproponuje najw艂a艣ciwsz膮 soczewk臋. Lekarz operuj膮cy bardzo mi艂y bezbole艣nie przeprowadzi zabieg.Jestem po dw贸ch zabiegach widz臋 bardzo dobrze i jestem zadowolona.
.Podzi臋kowania r贸wnie偶 nale偶膮 si臋 kierowcy za szcz臋艣liwe dowiezienie i powr贸t.
Bardzo polecam klinik臋 w Ostrawie.

Wa艂rzych

Tadeusz

5,0 rating
14/02/2020

Wczoraj tj 13.02.2020 mia艂em operacj臋 za膰my. Wszystko sprawnie i bezbole艣nie. Wspania艂y personel i opieka. Mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 OneDayClinic w Ostrawie. Jestem ju偶 w domu i bez problem贸w czytam wiadomo艣ci na pasku tv. Jeszcze raz serdeczne dzi臋ki za operacj臋 i wspania艂膮 opiek臋. 28.02 2020 jad臋 robi膰 drugie oko. Mia艂em pewne obawy, ale teraz b臋d臋 jecha艂 z u艣miechem na ustach. Tadeusz.

Warszawa

El偶bieta

5,0 rating
07/02/2020

mam za sob膮 operacj臋 drugiego oka.Tak jak poprzednio wszystko przebieg艂o szybko i sprawnie.Personel kliniki bardzo mi艂y .Na pochwa艂臋 zas艂uguje opiekun czyli p.Krzysztof.Polecam .

Wroc艂aw

Janusz

5,0 rating
07/02/2020

Nie b臋d臋 opisywa艂 ca艂ej procedury bo zrobi艂a to ju偶 p. Hanna. Jecha艂em pe艂en obaw a nawet strachu no bo to w ko艅cu moje osobiste oko (zabieg 20.11.2019). Przed wyjazdem zam贸wi艂em i op艂aci艂em najdro偶sz膮 soczewk臋. Na miejscu po szczeg贸艂owych lekarz okulista odradzi艂 mi m贸j wyb贸r i zaproponowa艂 inn膮, ta艅sz膮 opcj臋 na co oczywi艣cie si臋 zgodzi艂em (r贸偶nic臋 w cenie zwr贸cono mi po ok 2 tygodniach). By艂em ju偶 na badaniu kontrolnym w Ostrawie ale te偶 u swojego okulisty – wszystko jest w najlepszym porz膮dku. Efekt wizyty w Ostrawie jest taki, 偶e wada wzroku zmniejszy艂a mi si臋 o 0,75 dioptrii, ostro艣膰 widzenia – rewelacja. Z pe艂n膮 odpowiedzialno艣ci膮 polecam innym klinik臋 ODC.

Warszawa

Viola

5,0 rating
07/02/2020

Bardzo dzi臋kuj臋 WSZYSTKIM pracownikom kliniki za bardzo mi艂膮 i naprawd臋 profesjonaln膮 opiek臋 i obs艂ug臋. Organizacja na ka偶dym etapie na najwy偶szym poziomie , ka偶dy pacjent – czy starszy czy m艂odszy – mo偶e czu膰 si臋 bezpiecznie i komfortowo, a sama operacja szybka i bezbolesna. Jako艣膰 widzenia poprawi艂a si臋 diametralnie ju偶 na drugi dzie艅 po operacji. Kto ma problem z za膰m膮 to gor膮co polecam t臋 klinik臋 – ja wszystkie formalno艣ci za艂atwi艂am w tydzie艅, terminy bardzo szybkie. Wszelkie informacje i formalno艣ci mo偶na uzyska膰 przez telefon, nawet nie wychodz膮c z domu. P艂acimy tylko za soczewk臋 i za dojazd do kliniki z noclegiem (obowi膮zkowa jest kontrola oka na drugi dzie艅), natomiast koszt operacji pokrywa NFZ. Jecha艂am z Wroc艂awia, pan Marcin (z Ole艣nicy) by艂 naszym kierowc膮, ale jednocze艣nie opiekunem grupy, informowa艂 nas o ka偶dym etapie podr贸偶y – bardzo mi艂y i pomocny. Trzeba jednak pami臋ta膰, 偶e po operacji oka nie mo偶emy nic ci臋偶kiego d藕wiga膰 (do 2 kg), dlatego na te p贸艂tora dnia wyjazdu zabierzcie tylko minimum niezb臋dnych rzeczy, aby pan Marcin (kt贸ry i tak zawsze pomo偶e) nie musia艂 d藕wiga膰 naszych baga偶y :))) Pozdrawiam serdecznie ca艂膮 ekip臋 z kliniki OneDayClinic

Wroc艂aw

Hanna

5,0 rating
05/02/2020

Jak przebiega w praktyce usuni臋cie za膰my w Ostrowie w klinice One Day Clinic. Ot贸偶 na dwa dni przed operacja dzwoni kierowca i umawia si臋 na godzin臋 i miejsce odbioru pacjenta.w moim przypadku by艂a to Warszawa godzina 3,45 rano. Kierowca po drodze zabiera innych pacjent贸w. W Ostrowie w klinice byli艣my oko艂o 8,00 rano. Najpierw formalno艣ci w sekretariacie gdzie r贸wnie偶 podpisuje si臋 zgod臋 aby klinika sama wyst膮pi艂a do NFZ o refundacj臋 koszt贸w soczewki podstawowej pacjent pokrywa z w艂asnej kieszeni jedynie dop艂at臋 do wy偶szej klasy soczewki.Potem kontrola przeprowadzona przez optyka na specjalistycznej aparatur臋. Po tym czasie lekarz jeszcze raz bada wzrok w celu zakwalifikowania pacjenta do operacji za膰my. Sprawdza jednocze艣nie czy wybrane przez nas soczewki s膮 odpowiednie dla naszych oczu. Nast臋pnie inny lekarz w asy艣cie piel臋gniarek przeprowadza operacje trwa to od 15 do 20 minut male艅kie naci臋cie usuni臋cie soczewki i w艂o偶enie nowej, sztucznej.zabieg jest bezbolesny. Mi臋dzy 12,00 a 12,30 gdy wszyscy pacjenci z naszego transportu s膮 juz po operacji ,kierowca odwozi nas do hotelu.Nast臋pnego dnia oko艂o 6,00 rano spotykamy si臋 z kierowc膮 kt贸ry zawodzi nas na 艣niadanie bufetowe, kt贸re jest smaczne o du偶ym wyborze.Po 艣niadaniu kierowca zawodzi nas do kliniki na sprawdzenie pooperacyjne oka dostajemy zalecenia pooperacyjne jak. , okulary przeciws艂oneczne oraz krople do oka, kt贸re trzeba za偶ywa膰 5 razy w ci膮gu dnia a偶 do pe艂nego wyczerpania p艂ynu w nocy kropli nie bie偶膮cy jednocze艣nie na dwa dni przed operacja zaczynamy zakraplac r贸wnie偶 5 razy dziennie, za偶ywanie kropli do oczu jest bardzo wa偶ne gdy偶 zawieraj膮 antybiotyk. Oko艂o godziny 12,00 12,30 wyje偶d偶amy do domu. W warszawie jeste艣my mi臋dzy godzin膮 12,00 a 12,30.Po dw贸ch tygodniach trzeba pojecha膰 do kliniki na kontrol臋 pooperacyjna. Kierowca zawodzi nas do kliniki rano a po po艂udniu jeste艣my odwozeni do domu w um贸wione miejsce. W BREW POZOROM PODR脫呕 JAK ZAR脫WNO SAMA WIZYTA W KLINICE I OPERACJA NIE S膭 UCI膭呕LIWE DLA PACJENTA. WSZYSTKO JEST DOSKONALE ZORGANIZOWANE. JE艢LI KTO艢 CHCE DOP艁ACI膯 DO LEPSZYCH SOCZEWEK KT脫RE ZNACZNIE WP艁YN膭 NA JAKO艢膯 NASZEGO WIDZENIA POLECAM T臉 FORM臉 I SPOS脫B PRZEPROWADZANEJ OPERACJI.

Warszawa

Jadwiga Dzi臋cielska - zabieg 30 stycznia 2020r.

5,0 rating
02/02/2020

Po pierwszym oku jestem tak zachwycona,偶e mo偶e to dla kogo艣 by膰 podejrzane,a nie chce by膰 pos膮dzana o “frukty” za reklam臋.Jestem trzeci dzie艅 po zabiegu.Wszystko ok.Na drugi zabieg jad臋 14 lutego.

Jestem od kilku lat mieszkank膮 male艅kiej wsi w lesie w okolicach Gostynina.

wieslawa

5,0 rating
01/02/2020

operacja bez bolowo,personel mily,kompetenty,odpowiedzi na pytania szczegolowe i zrozumiale,pelna opieka od wyrazenia checi zoperowania zacmy do powrotu do domu mam wkrotce wizyte kontrolna mysle ze wszystko bedzie w porzadku bowiem zabieg zostal wykonany fachowo.wielkie podziekowania dla calego zespolu

wroclaw

Zbigniew

5,0 rating
29/01/2020

Jestem po zabiegu na drugie oko. Dwa tygodnie po zabiegu na oko pierwsze. Mog臋 tylko pochwali膰. Ca艂a procedura perfekcyjna. Pracownicy kompetentni , bardzo uczynni ,nastawienie na dobro pacjenta. Przejazd pobyt w hotelu te偶 ok. Z ca艂膮 odpowiedzialno艣ci膮 polecam korzystanie z us艂ug One Day Clinic

Lublin

Stanis艂awa

5,0 rating
23/01/2020

Jestem po dw贸ch zabiegach. Bardzo dzi臋kuj臋 . Ca艂emu personelowi medycznemu. Oraz wszystkim pracownikom One Day Clinic w Wroc艂awiu i Ostrawie.
Za profesjonalizm, 偶yczliwo艣膰, doskona艂膮 informacj臋, trosk臋,mi艂膮 atmosfer臋, za okazane serce i cierpliwo艣膰. Jestem mile zaskoczona, 偶e to ca艂e dobro co mnie
spotka艂o, to fakt a nie bajka. Wdzi臋czna pacjentka.

LESZNO

Stanis艂awa

5,0 rating
20/01/2020

Jestem po dw贸ch zabiegach za膰my. Chcia艂am bardzo podzi臋kowa膰. Ca艂emu zespo艂owi medycznemu, oraz wszystkim pracownikom One Day Clinic.
Wspaniali ludzie, profesjonalni fachowcy, 偶yczliwy i bardzo pomocny personel, wspania艂e warunki dla pacjent贸w. Te pi臋膰 gwiazdek to za ma艂o, nale偶y si臋 znacznie wi臋cej.

Okolice Leszna

Alojzy

5,0 rating
17/01/2020

Jestem po operacji za膰my drugiego oka ( pierwsza luty 2019. i druga 16.01.2020). Widz臋 DOSKONALE dlatego polecam wyjazd do One Day Clinic w Ostrawie . Rok temu pe艂en obaw zdecydowa艂em si臋 na wyjazd do Ostrawy i by艂em bardzo zadowolony. R贸wnie偶 teraz na drugie oko uda艂em si臋 ponownie do Ostrawy do ww kliniki. Czuj臋 si臋 super, 偶adnych dolegliwo艣ci, 偶adnego dyskomfortu. Dlatego bardzo chcia艂bym na wst臋pie podzi臋kowa膰 Pani konsultantce z Wroc艂awia bardzo mi艂y kontakt i pe艂ny profesjonalizm. Kierowcy z Warszawy Panu Krzysztofowi kt贸ry bezpiecznie nas dowi贸z艂 w obydwie strony. Pani w recepcji w klinice w Ostrawie ,Paniom piel臋gniark膮 ,oraz ca艂emu personelowi medycznemu ,okulistom, chirurgom itd. Pe艂ny profesjonalizm i po prostu ludzkie podej艣cie do cz艂owieka . Zakwaterowanie w hotel w jak najlepszym porz膮dku z przyzwoitym 艣niadaniem , polecam wszystkim osob膮 z za膰m膮 i nie tylko wyjazdy do Ostrawy. Nasze przychodnie powinny czerpa膰 wz贸r do na艣ladowania.

okolice Gliwic

Jacek

5,0 rating
03/01/2020

W gor膮cym okresie 艣wi膮tecznym us艂uga wykonana przez , szalenie mi艂y i co najwa偶niejsze profesjonalny, pracownice ODC Gliwice by艂a najwy偶szej pr贸by.
Dob贸r szkie艂 znakomity. Realizacja zam贸wionych okular贸w szybka. Dzi臋kuj臋 bardz.

Gliwice

Aleksandra

5,0 rating
28/12/2019

Profesjonalizm, wspania艂a organizacja i mi艂a atmosfera.

Warszawa

Aleksandra

5,0 rating
27/12/2019

Wszystkie dobre opinie, kt贸re przeczyta艂am przed moim 1szym zabiegiem 13.12.2019 nie pokaza艂y tak doskona艂ej organizacji i opieki jakiej dozna艂am od momentu wyjazdu z Warszawy. 1/P. Irek – super kierowca to jednocze艣nie ratownik medyczny2/podczas bada艅 na r贸偶nych aparatach bezpo艣rednio przed operacj膮 wszystko Ok.,nikt na mnie nie krzycza艂, 偶e poruszy艂am okiem,by艂 za to u艣miech,spok贸j3/hotel mi艂a obs艂uga 4/P.Katarzyna M. Koordynator – 偶yczliwa,w prostych s艂owach informuje o szczeg贸艂ach operacji za膰my5/Moja ocena ca艂ej organizacji oraz pracy ca艂ej za艂ogi OneDayClinic to 6+! Za kilka dni jad臋 do kontroli 1go oka i jednocze艣nie zaplanowana jest operacja 2go oka. DZI臉KUJ臉!

Warszawa

Wies艂awa

5,0 rating
20/12/2019

Jestem po dw贸ch zabiegach i z ca艂膮 pewno艣ci膮 mog臋 poleci膰 t臋 klinik臋. Personel i obs艂uga na wysokim poziomie. Dzi臋kuj臋 za perfekcyjnie wykonane zabiegi.

Brzeg

Krzysztof

5,0 rating
20/12/2019

Mistrzostwo 艣wiata. Nowa soczewka i nowe 偶ycie! Pe艂ny profesjonalizm, jestem pod ogromnym wra偶eniem.

Jelenia G贸ra

Krystyna

5,0 rating
19/12/2019

12 wrze艣nia 2019 roku mia艂am usuwan膮 za膰m臋. Lekarze to wysokiej klasy specjali艣ci bardzo mi艂a obs艂uga.
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej operacji za膰my.
Polecam One Day Clinic.

Wroc艂aw

Ditmar

5,0 rating
18/12/2019

Zabieg zosta艂 przeprowadzony pomy艣lnie, jestem zadowolony, jak i z transportu tak i pobytu i obs艂ugi w klinice. Polecam

Gliwice

Jerzy

5,0 rating
16/12/2019

Przed wyjazdem troch臋 obaw by艂o, stres itp. Wszystko min臋艂o od wej艣cia do klinki w Ostrawie. Pe艂ny profesjonalizm. Osoby tam pracuj膮ce, 偶yczliwe z u艣miechem na twarzy wykonuj膮 swoj膮 prac臋. Przyznam szczerze w Polsce z czym艣 takim si臋 nie spotka艂em. Wszystko dobrze zorganizowane, transport, zabieg, nocleg. Polecam wszystkim.

Rawa mazowiecka

Monika

5,0 rating
14/12/2019

Mia艂am wykonywany zabieg usuni臋cia za膰my na prawe i lewe oko. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i rezultat贸w, bardzo profesjonalna obs艂uga i opieka. Klinika naprawd臋 godna polecenia. Bardzo dzi臋kuj臋 za fachow膮 i profesjonaln膮 pomoc.

Warszawa

Kamil

5,0 rating
10/12/2019

Bardzo mi艂y personel . Przyjemnie podchodz膮 do pacjenta. Naprawd臋 polecam. Warto zaryzykowa膰. Mam por贸wnanie poniewa偶 jedno oko robi艂em w Polsce. I wysz艂o gorzej ni偶 to teraz. Jeszcze raz polecam z czystym sercem. Pozdrawiam ca艂y personel.

艁贸d藕

Roman

5,0 rating
04/12/2019

Wybieraj膮c one day clinic post膮pi艂em w艂a艣ciwie. Opieka lekarska i transportu przesros艂a moje oczekiwania. Dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi

Wodzis艂aw 艢l膮ski

Zofia Gajos

5,0 rating
03/12/2019

Jestem w艂a艣nie po operacji za膰my drugiego oka. Mia艂am termin na kwiecie艅 2020 we wroc艂awskim szpitalu, ale po zasi臋gni臋ciu opinii, zdecydowa艂am si臋 zrobi膰 t臋 operacj臋 w Ostrawie, w One Day Clinic. Jestem naprawd臋 pe艂na zachwytu o uznania dla ca艂ego personelu medycznego oraz pomocniczego tej Kliniki. Szybko, profesjonalnie

Wroc艂aw

Krystyna

5,0 rating
24/11/2019

12.09.2019 roku mia艂am usuwan膮 za膰m臋. Lekarze to wysokiej klasy specjali艣ci, bardzo mi艂a obs艂uga. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej operacji za膰my. Polecam OneDayClinic.

Wroc艂aw

Krystyna

5,0 rating
21/11/2019

Jestem po operacji za膰my drugiego oka (4.11. i 18.11.2019). Widz臋 DOSKONALE i czuj臋 si臋 te偶 wspaniale, 偶adnych dolegliwo艣ci, 偶adnego dyskomfortu.
W klinice w Ostrawie spotka艂am przemi艂y personel, kt贸remu chc臋 serdecznie podzi臋kowa膰 za “naprawienie” moich oczu. Panom Doktorom, zespo艂owi pa艅 piel臋gniarek, pa艅stwu optometrystom dzi臋kuj臋 za fachowo艣膰, rzetelno艣膰, subtelno艣膰, za indywidualne podej艣cie do pacjenta.
Paniom z recepcji dzi臋kuj臋 za u艣miech i cierpliwo艣膰. Dzi臋kuj臋 te偶 pa艅stwu z call center, a tak偶e panom kierowcom, kt贸rzy byli naszymi opiekunami. Tak偶e pracownicy hoteli w Chalupkach i Bohuminie zas艂uguj膮 na podzi臋kowania. Dzi臋ki Pa艅stwu mogli艣my odpocz膮膰 po zabiegach.
Czeka mnie jeszcze wizyta kontrolna, na kt贸r膮 pojad臋 z przyjemno艣ci膮, bo wiem, 偶e spotkam si臋 ze znajomym, przyjaznym personelem.
Uwa偶am, 偶e firma OneDayClinic zas艂uguje na najwy偶sze oceny. Pokazujecie Pa艅stwo, 偶e us艂ugi medyczne mog膮 by膰 na odpowiednio wysokim poziomie. B臋d臋 Was poleca膰 ka偶demu, kto znajdzie si臋 w potrzebie. Pozdrawiam serdecznie.

Wroc艂aw

AGATA

5,0 rating
18/11/2019

Zabieg usuni臋cia za膰my mia艂am trzy tygodnie temu i jestem ju偶 po wizycie kontrolnej w Ostrawie .
Chcia艂abym podzi臋kowa膰 wszystkim pracownikom kliniki OneDay Clinic za profesjonalist膮 opiek臋 . I chocia偶 zabieg nie nale偶y do skomplikowanych to najcz臋艣ciej wi臋kszo艣膰 os贸b ma du偶o obaw .Z perspektywy czasu wiem , ze moja decyzja by艂a s艂uszna i lepiej wybra膰 nie mog艂am !Szybkie terminy , mo偶liwo艣膰 wyboru soczewki oraz przyjazny personel.
Dzi臋kuj臋 ca艂emu wspania艂emu zespo艂owi w Ostawie , przemi艂ym paniom z filii przy ul . Strzegomskiej oraz kierowcy Panu Krzysztofowi .

Wroc艂aw

Gra偶yna

5,0 rating
18/11/2019

Pisz臋 w imieniu m臋偶a Ryszarda,kt贸ry w pazdzierniku 2019 r mia艂 operacj臋 zacmy. Po艣rednio przyczyni艂am si臋 do tego,偶e pojecha艂 z OneDayClinic. Przeczyta艂am opinie w internecie i poczu艂am 偶e to jet to.M膮偶 ju偶 prawie nie widzia艂 na jedno oko a zosta艂 zakwalifikowany na operacj臋 na kwiecie艅 2020 r
Bez chwili namys艂u zadzwoni艂.Pani konsultantka wszystko wspania艂e mu wyt艂umaczy艂a i ju偶 zdecydowa艂 si臋 na operacj臋 w Ostrawie.Super organizacja,zakwaterowanie w hotelu z przepysznym 艣niadaniem.Lekarze,piel臋gniarki profesjonali艣ci.Bardzo troskliwa opieka przed i po zabiegu, a Pan Krzysztof kierowca Busa super cz艂owiek ,m膮偶 nie m贸g艂 si臋 nachwali膰. M膮偶 ma 76 lat ,korzysta艂 z naszej s艂u偶by zdrowia wiele razy ale nigdy nie spotka艂 si臋 z tak doskona艂膮 ,profesjonaln膮,偶yczliw膮 opiek膮.Po co si臋 m臋czy膰 i czeka膰 w kolejce?Teraz po zabiegu widz臋, 偶e m臋偶owi chce si臋 偶y膰.
Bardzo ,bardzo dzi臋kuj臋 wszystkim i szczerze polecam OneDayClinic.

Warszawa

Pacjent z okolic Nysy

5,0 rating
17/11/2019

Wiele dobrych s艂贸w pod adresem Waszej firmy, lekarzy i personelu medycznego ju偶 na waszej stronie zapisano.
Ja- mieszkaniec ma艂ej wsi powiatu nyskiego, podpisuj臋 si臋 pod wszystkimi pozytywnymi tekstami. Ale na jeden aspekt chcia艂em zwr贸ci膰 uwag臋. Na ogromne poczucie moralno艣ci, etyki zawodowej i szacunku dla zdrowia pacjenta.
Jakie偶 by艂o moje zdziwienie i zadowolenie, kiedy w Ostrawie po ca艂odziennych konsultacjach, dowiedzia艂em si臋, 偶e nie b臋d臋 operowany. Po prostu nie ma za膰my.
Lekarze badaj膮cy mnie w Czechach nie chcieli zarobi膰 pieni臋dzy, operuj膮c zdrowe oczy.
Co to znaczy? – to znaczy, 偶e lekarze w szpitalu w Nysie, chcieli zoperowa膰 zdrowego cz艂owieka.
Polecam wszystkim, pacjentom, nie tylko z powiatu nyskiego, wizyt臋 w Waszej klinice.

Powiat Nysa

Ewa

5,0 rating
08/11/2019

Super mi艂a atmosfera wspania艂a do艣wiadczona kadra. Polecam

Warszawa

Joanna

5,0 rating
06/11/2019

Przesz艂am zabieg usuni臋cia za膰my w Ostrawie .Wszystko by艂o na najwy偶szym poziomie.Polecam One Day Clinic i jednocze艣nie dzi臋kuj臋 wszystkim kt贸rzy brali udzia艂 w odzyskaniu mojego dobrego widzenia.

Bielawa

Janina

5,0 rating
22/10/2019

Jestem po zabiegu usuni臋cia za膰my 12 dni i osobi艣cie jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu widzenia. Bardzo polecam klinik臋 OneDayClinic w Ostravie ze wzgl臋du na profesjonalny , bardzo 偶yczliwy i opieku艅czy personel i dla nich serdeczne podzi臋kowania, jak r贸wnie偶 podzi臋kowania niezwykle sympatycznemu Panu kierowcy Marcinowi z Ole艣nicy, kt贸ry pozwoli艂 odzyska膰 moje okulary pozostawione w hotelu.

Gryf贸w 艢l膮ski

Jolanta

5,0 rating
10/10/2019

Witam !
Bardzo dzi臋kuj臋 za profesjonalne i empatyczne podej艣cie do mnie.Jestem bardzo zadowolona z fachowo przeprowadzonego zabiegu , po kt贸rym odzyska艂am widzenie w prawym oku.
Polecam Pa艅stwa us艂ugi wszystkim zainteresowanym .
Czu艂am si臋 wspaniale otoczona opiek膮 z Pa艅stwa strony , dzi臋ki temu unikn臋艂am sytuacji stresowej.
艁膮cz臋 pozdrowienia Jolanta U.

Opole

Zbigniew

5,0 rating
09/10/2019

Profesjonalizm ,Profesjonalizm ,Profesjonalizm , wspania艂e podej艣cie do pacjenta. Kontakt z Biurem Obs艂ugi bez jakiegokolwiek zarzutu. Organizacyjna perfekcja . Dojazd przyjemnym busikiem. Kierowca Pan Grzegorz bardzo pomocny , przyjacielski i kulturalny bez jego pomocy by艂oby du偶o trudniej . Na miejscu mi艂a obs艂uga. Wszystko przebiega艂o szybko i bezproblemowo jak na ta艣mie produkcyjnej a mimo to z trosk膮 o cz艂owieka w tle . Lekarze bardzo uprzejmi i konkretni. Piel臋gniarki bardzo mi艂e i super kompetentne . Osobi艣cie prowadz臋 akcj臋 polecaj膮ca operacj臋 za膰my w OneDayClinic . Operacja totalnie bezbolesna!
POLECAM

Warszawa

Jolanta

5,0 rating
08/10/2019

Nareszcie odzyska艂am wzrok w prawym oku. nie moglam si臋 zdecydowa膰 na zabieg.Nie wyobra偶a艂am sobie,偶e. zabieg przebiegnie bezstresowo i w tak milej atmosferze.Jestem wdzieczna za profesjonalizm i niespotykan膮 dba艂o艣膰 o pacjenta i profesjonalizm.Warunki wspania艂e zarowno w klinice jak i w hotelu.Serdecznie pozdrawiam caly personel kliniki dziekuj膮c za opiek臋.

Opole

Joanna

5,0 rating
07/10/2019

Z dziesi臋ciu 艣lepc贸w, kt贸rym Jezus przywr贸ci艂 wzrok, podzi臋kowa膰 pami臋ta艂 tylko jeden! My dzi臋kujemy Wam gor膮co i w lepszym procencie:
za ch臋tne i mi艂e przyj臋cie na leczenie, 艣wietny zabieg, wspania艂膮 organizacj臋!
Dzi臋kujemy, Pan Jezus niech Wam nadal pomaga
Joanna P.

Warszawa

Gra偶yna

5,0 rating
26/09/2019

w pelni podzielam zachwyt innych pacjent贸w nad t膮 klinik膮; mia艂am operacj臋 za膰my na obydwoje oczu 4 i 25 wrze艣nia 2019;na drugi dzie艅 po zabiegu doskonale widzia艂am ; szkoda, 偶e w Polsce nie u艣wiadczy si臋 tak kompetentnej, mi艂ej i super zorganizowanej s艂u偶by medycznej; chcia艂abym te偶 podzi臋kowa膰 konsultantce Pani Bogusi oraz Panu kierowcy Grzegorzowi,kt贸ry si臋 nami opiekowa艂 oraz jest wspania艂ym rozm贸wc膮;

Trzebinia

Dawid

5,0 rating
23/09/2019

Pe艂en profesjonalizm i wspania艂e podej艣cie do pacjenta. Kontakt z Biurem Obs艂ugi wzorowy. Dojazd bardzo przyjemny, kierowca bardzo pomocny. Na miejscu przemi艂a obs艂uga. Wszystko przebiega艂o szybko i bezproblemowo. Lekarze bardzo uprzejmi i konkretni. Piel臋gniarki bardzo mi艂e. W ci膮gu kilkunastu minut mia艂em zrobionych wi臋cej bada艅 oczu ni偶 u nas w ci膮gu paru lat 馃檨
Operacja naprawd臋 bezbolesna! Na koniec chirurg poda艂 mi r臋k臋, po偶egna艂 si臋 i 偶yczy艂 szybkiego powrotu do zdrowia… Niby ma艂y gest, a jednak mi艂y.
Hotel przyjemny. Wizyta kontrolna kr贸tka i rzeczowa.
POLECAM

Wa艂brzych

Edward

5,0 rating
08/09/2019

Jestem bardzo zadowolony z organizacji i us艂ug 艣wiadczonych przez klinik臋.

Jastrowie

Ewa

5,0 rating
01/09/2019

Jestem po operacji za膰my obu oczu, oba zabiegi w lipcu b.r.
Zaczn臋 nietypowo – od jedynej drobnej niedogodno艣ci (偶eby potem rozp艂ywa膰 si臋 w samych pochwa艂ach). Ot贸偶 w moim przypadku najbli偶sza mo偶liwo艣膰 transportu istnia艂a z Krakowa – oddalonego o 80 km od mojego miejsca zamieszkania- co w po艂膮czeniu z wczesn膮 godzin膮 wyjazdu powodowa艂o konieczno艣膰 dojazdu tam w przeddzie艅 i dodatkowego noclegu….
A poza tym od pierwszego kontaktu z OneDayClinic – sprawno艣膰, rzetelno艣膰, kompetencja, profesjonalizm, poczucie bezpiecze艅stwa. Dodam w tym miejscu, 偶e wcze艣niej by艂am ju偶 zdecydowana na p艂atny zabieg w -podobno- dobrej klinice w Polsce, nawet termin oczekiwania by艂 bardzo kr贸tki ( tydzie艅), jednak bezosobowe potraktowanie, brak informacji i lekcewa偶enie ze strony lekarza spowodowa艂y, 偶e pierwsza moja wizyta w tej firmie by艂a zarazem ostatni膮.
Potem telefon do Was i … okazuje si臋, 偶e mo偶na! Na dzie艅 dobry 偶yczliwo艣膰, sprawno艣膰 i kompetencja p. Magdaleny Nowickiej (a tak偶e innych os贸b z infolinii, z kt贸rymi potem mia艂am okazj臋 rozmawia膰), szybki i dostosowany do moich preferencji termin obu zabieg贸w i kontroli, potem sympatyczny i 偶yczliwy kierowca i wreszcie warunki i atmosfera panuj膮ca w klinice, profesjonalizm i kompetencja, ale te偶 ciep艂e i “ludzkie” podej艣cie ca艂ego personelu medycznego i niemedycznego. Przepraszam, 偶e tutaj nie wymieniam nazwisk, ale nie wszystkie znam, a nie chc臋 nikogo pomin膮膰. Na zako艅czenie napisz臋, 偶e dla mnie najwi臋ksze znaczenie – oczywi艣cie opr贸cz zawodowego profesjonalizmu- mia艂 fakt, 偶e od pocz膮tku do ko艅ca czu艂am si臋 bezpieczna, poinformowana i zaopiekowana. I mo偶e trudno uwierzy膰, ale dzi臋ki temu naprawd臋 ca艂y ten proces przeby艂am spokojnie i bez l臋ku. Dzi臋kuj臋!

woj. 艣wi臋tokrzyskie

Jacek

5,0 rating
28/08/2019

Od zabiegu min臋艂o ju偶 klika miesi臋cy. Jestem bardzo zadowolony. Efekt jest dok艂adnie taki jak obiecywany i jakiego oczekiwa艂em tzn. widz臋 bardzo dobrze z daleka i po ciemku, potrzebuj臋 natomiast okular贸w do czytania (chocia偶 s艂abszych ni偶 wcze艣niej). Je偶eli chodzi o obs艂ug臋 to po pierwsze kierowcy s膮 super. Nie do艣膰, 偶e si臋 wszystkimi zajmuj膮 od wyjazdu do powrotu to jeszcze (pewnie z do艣wiadczenia) potrafi膮 podpowiedzie膰 czy przypomnie膰 co pacjenci powinni robi膰. Na miejscu w klinice wszystko idzie bardzo sprawnie, maj膮 du偶o sprz臋tu i po u偶yciu wszystkiego szybko diagnozuj膮 jaka soczewka jest potrzebna, Ja planowa艂em soczewki asferyczne ale po badaniu zdecydowa艂em si臋 dodatkowo na toryczne i nie 偶a艂uj臋. Nowe okulary do czytania mam ju偶 bez cylindr贸w wi臋c to dzia艂a a dodatkowo tak jak pisa艂em widzenie dali jest super. Po operacji (bezproblemowo, 10 – 15 minut lekkiego dyskomfortu) pacjenci jad膮 do jednego z hoteli nieopodal. Widzia艂em dwa – s膮 bardzo dobre, chocia偶 i tak ci臋偶ko to w pe艂ni doceni膰 bo oko zalepione jest do kolejnego dnia i trzeba si臋 oszcz臋dza膰. Drugiego dnia szybka kontrola z rana i powr贸t. Wszystko jak w zegarku. Polecam ka偶demu. A – jeszcze jedno, u mnie po pierwszym oku efekt ju偶 by艂, ale dopiero po zrobieniu drugiego poprawa sta艂a si臋 rewelacyjna. No i tak jak inni pisali naprawd臋 super podej艣cie do pacjent贸w w klinice. O co tu chodzi? Tak jakby w Czechach pracownicy opieki medycznej byli zadowoleni ze swojej pracy. No szok….

Warszawa

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obs艂ugi Klienta

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl
Zadzwo艅 Wy艣lij formularz

Pakiet Ideal:

Najcz臋艣ciej wybierana soczewka przez cukrzyk贸w.

299,00 z艂

Zalety:

  • Filtr UV
  • Lepsza czu艂o艣膰 kontrastu
  • Dobre widzenie na jedn膮 odleg艂o艣膰
  • Dobre widzenie wieczorem i w nocy

Opis pakietu:

Pakiet Ideal to jeden z czterech pakiet贸w obejmuj膮cych soczewki jednoogniskowe asferyczne. Soczewka oferowana w tym pakiecie jest najbardziej podstawow膮 wersj膮 soczewki ponadstandardowej. Jak wszystkie soczewki asferyczne 鈥 zbudowana jest w taki spos贸b, aby mo偶liwie najlepiej dopasowywa膰 si臋 do naturalnych krzywizn oka.

Soczewka ta, podobnie jak inne soczewki jednoogniskowe 鈥 umo偶liwia doskona艂e widzenie na jedn膮 odleg艂o艣膰, najcz臋艣ciej bli偶y. Druga z wad - dal musi by膰 skorygowana przy pomocy korekcji okularowej. Soczewka z pakietu Ideal produkcji Baush & Lamb Gwarantuje idealne odwzorowanie obrazu bez zniekszta艂ce艅, z mo偶liwie najlepsz膮 ostro艣ci膮 widzianego obrazu. Soczewka ta zosta艂a uszlachetniona filtrem UV.


Cena pakietu nie obejmuje koszt贸w transportu. Koszty te ustalane s膮 indywidualnie w zakresie 150 - 300 z艂 w zale偶no艣ci od odleg艂o艣ci miejsca zbi贸rki oraz decyzji o noclegu. Wyjazd z osob膮 towarzysz膮c膮 oraz odbi贸r spod domu s膮 us艂ugami dodatkowo p艂atnymi.

 

Pakiet Ideal Plus

Idealny wyb贸r dla os贸b czynnych zawodowo, pracuj膮cych przy komputerze.

599,00 z艂

Zalety:

  • Filtr UV
  • Filtr 艢wiat艂a niebieskiego
  • Mniejsze ryzyko rozwoju kom贸rek czerniaka w oku
  • Oczy osoby przebywaj膮cej w sztucznym o艣wietleniu lub przed komputerem s膮 mniej zm臋czone
  • Oczy nie s膮 zm臋czone, ani nie piek膮

Opis pakietu:

Pakiet Ideal Plus to pakiet zawieraj膮cy soczewk臋 asferyczn膮 jednoogniskow膮, uszlachetnion膮 w filtry UV i filtr 艢wiat艂a Niebieskiego, kt贸ry doskonale chroni oko przed powstaniem szkodliwych chor贸b siatk贸wki, takich jak AMD, 鈥 czyli zwyrodnienie plamki 偶贸艂tej, kt贸re prowadzi do 艣lepoty. Soczewka firmy Zeiss zawarta w tym pakiecie ogranicza tak偶e mo偶liwo艣膰 rozwoju czerniaka w oku.

Dzia艂anie filtru 艣wiat艂a niebieskiego wp艂ywa tak偶e pozytywnie na ograniczenie bezsenno艣ci spowodowanej nadmiernym oddzia艂ywaniem 艣wiat艂a niebieskiego (komputery, telefony, bia艂e 艣wiat艂o lamp) na oczy w ci膮gu dnia. Taka ekspozycja oczu na tego typu 艣wiat艂o dramatycznie wp艂ywa na obni偶enie poziomu melatoniny, co mo偶e zaburza膰 sen i wp艂ywa膰 na cykl oko艂odobowy. Filtr 艣wiat艂a niebieskiego, kt贸rym uszlachetniona zosta艂a soczewka z Pakietu Ideal Plus, skutecznie ogranicza tego typu zjawiska.


Cena pakietu nie obejmuje koszt贸w transportu. Koszty te ustalane s膮 indywidualnie w zakresie 150 - 300 z艂 w zale偶no艣ci od odleg艂o艣ci miejsca zbi贸rki oraz decyzji o noclegu. Wyjazd z osob膮 towarzysz膮c膮 oraz odbi贸r spod domu s膮 us艂ugami dodatkowo p艂atnymi.

 

Pakiet Premium

Najlepsza dla kierowc贸w.

825,00 z艂

Zalety:

  • filtr UV
  • Filtr 艢wiat艂a niebieskiego
  • Nie powoduje r贸偶nic w odczycie kontrastu i barw
  • Dzi臋ki zastosowanym filtrom niweluje bezsenno艣膰

Opis pakietu:

Pakiet Premium to jeden z najlepszych pakiet贸w obejmuj膮cych soczewki jednoogniskowe. Tak jak pozosta艂e soczewki tego typu 鈥 koryguje wad臋 wzroku na jedn膮 odleg艂o艣膰, natomiast korekcj臋 wad towarzysz膮cych trzeba nadrobi膰 dobieraj膮c odpowiedni膮 korekcj臋 okularow膮. Pakiet Premium jest uszlachetniony w filtry UV i filtr 艣wiat艂a niebieskiego, dzi臋ki czemu zapobiega powstawaniu powa偶nych chor贸b siatk贸wki. Soczewka ta zwana potocznie 鈥濻oczewk膮 呕贸艂t膮鈥 jest najlepsz膮 stosowan膮 soczewk膮 w swojej klasie. Idealna dla os贸b pracuj膮cych godzinami przy komputerze.

Filtr 艣wiat艂a niebieskiego wp艂ywa tak偶e pozytywnie na produkcj臋 melatoniny w m贸zgu odpowiedzialnej za sen. Ponadto, ogranicza zm臋czenie i b贸l oczu spowodowany d艂ug膮 ekspozycj膮 na 艣wiat艂o. Budowa soczewki marki Alcon z pakietu Premium ogranicza powstawanie 鈥瀍fektu halo鈥 wok贸艂 jasnego 艣wiat艂a, dzi臋ki czemu stanowi 艣wietny wyb贸r dla kierowc贸w. Nie ma r贸wnie偶 dyskomfortu podczas wieczornego czytania. Budowa soczewki Premium oraz jej uszlachetnienia ograniczaj膮 ryzyko wyst膮pienia Za膰my Wt贸rnej u operowanego pacjenta.


Cena pakietu nie obejmuje koszt贸w transportu. Koszty te ustalane s膮 indywidualnie w zakresie 150 - 300 z艂 w zale偶no艣ci od odleg艂o艣ci miejsca zbi贸rki oraz decyzji o noclegu. Wyjazd z osob膮 towarzysz膮c膮 oraz odbi贸r spod domu s膮 us艂ugami dodatkowo p艂atnymi.

 

Pakiet PREMIUM CLAREON

Najlepsza dla os贸b aktywnych zawodowo i zawodowych kierowc贸w.

1399,00 z艂

Zalety:

  • filtr UV
  • Filtr 艢wiat艂a niebieskiego
  • Bardzo wysoka ostro艣膰 widzianego obrazu
  • Minimalne ryzyko powstania 鈥瀍fektu halo鈥

Opis pakietu:

Pakiet Premium Clareon to najnowszy pakiet w naszej ofercie. Soczewka zawarta w tym pakiecie to najnowszej generacji soczewka jednoogniskowa, kt贸ra pojawi艂a si臋 na rynku na prze艂omie 2018 roku. Jej unikalno艣膰 polega na zastosowaniu jednorazowego systemu wszczepiania. Soczewka produkcji czo艂owej marki Alcon jest za艂adowana do specjalnego urz膮dzenia fabrycznie, a dzi臋ki zastosowaniu unikalnej technologii 鈥 znacznie u艂atwia wszczepienie minimalizuj膮c ryzyko powik艂a艅. Soczewka Clareon gwarantuje doskona艂膮 przezierno艣膰 soczewki, a unikalna technologia polimeryzacji soczewki ogranicza ryzyko zjawiska glisteningu.

Soczewka Clareon, jako nast臋pca soczewki z Pakietu Premium jest wyposa偶ona standardowo w filtr 艣wiat艂a niebieskiego oraz filtr UV, kt贸re skutecznie ograniczaj膮 ryzyko wyst膮pienia powa偶nych chor贸b siatk贸wki. Filtr 艣wiat艂a niebieskiego wp艂ywa tak偶e pozytywnie na produkcj臋 melatoniny w m贸zgu odpowiedzialnej za sen. Ponadto, ogranicza zm臋czenie i b贸l oczu spowodowany d艂ug膮 ekspozycj膮 na 艣wiat艂o. Soczewka Clareon znacznie zmniejsza ryzyko powstania Za膰my Wt贸rnej w operowanym oku. 艢wietnie sprawdzi si臋 u zawodowych kierowc贸w, dzi臋ki temu, 偶e jej budowa ogranicza wyst臋powanie 鈥瀍fektu halo鈥.


Cena pakietu nie obejmuje koszt贸w transportu. Koszty te ustalane s膮 indywidualnie w zakresie 150 - 300 z艂 w zale偶no艣ci od odleg艂o艣ci miejsca zbi贸rki oraz decyzji o noclegu. Wyjazd z osob膮 towarzysz膮c膮 oraz odbi贸r spod domu s膮 us艂ugami dodatkowo p艂atnymi.

 

Pakiet VIP

Idealna dla os贸b chc膮cych zrezygnowa膰 z korekcji okularowej.

3299,00 z艂

Zalety:

  • Filtr UV
  • Filtr 艣wiat艂a niebieskiego
  • Posiada wszystkie w艂a艣ciwo艣ci soczewki z pakietu premium
  • Dzia艂a jak okulary progresywne, umo偶liwiaj膮c doskona艂e widzenie na wszystkie odleg艂o艣ci
  • Umo偶liwia ca艂kowit膮 rezygnacj臋 z korekcji okularowej.

Opis pakietu:

Pakiet VIP to pakiet zawieraj膮cy soczewk臋 asferyczn膮 wieloogniskow膮, czyli tak膮, kt贸ra usuwa wszelkie wady refrakcji w operowanym oku. Soczewka z tego pakietu produkcji marki Alcon posiada wszystkie cechy zawarte w pakiecie Premium, a jej wieloogniskowo艣膰 dzia艂a jak okulary progresywne, umo偶liwiaj膮c doskona艂e widzenie na wszystkich odleg艂o艣ciach Dzi臋ki temu pacjent mo偶e ca艂kowicie zrezygnowa膰 z dotychczasowej korekcji okularowej. Uszlachetnienie filtrami UV i filtrem 艢wiat艂a Niebieskiego chroni siatk贸wk臋 oka przed wyst膮pieniem powa偶nych chor贸b siatk贸wki, prowadz膮cych do 艣lepoty.


Cena pakietu nie obejmuje koszt贸w transportu. Koszty te ustalane s膮 indywidualnie w zakresie 150 - 300 z艂 w zale偶no艣ci od odleg艂o艣ci miejsca zbi贸rki oraz decyzji o noclegu. Wyjazd z osob膮 towarzysz膮c膮 oraz odbi贸r spod domu s膮 us艂ugami dodatkowo p艂atnymi.

 

Pakiet PREMIUM toricPLUS

Idealna dla os贸b aktywnych zawodowo z astygmatyzmem.

1799,00 z艂

Zalety:

  • Filtr UV
  • Filtr 艣wiat艂a niebieskiego
  • Korekcja astygmatyzmu
  • Gwarantuje doskona艂e widzenie na jedn膮 odleg艂o艣膰

Opis pakietu:

Pakiet PREMIUM toricPLUS to pakiet zawieraj膮cy soczewk臋 asferyczn膮 jednoogniskow膮 toryczn膮, czyli tak膮, kt贸ra koryguje astygmatyzm w operowanym oku. Soczewka z tego pakietu produkcji marki Alcon posiada wszystkie cechy zawarte w pakiecie Premium, a jej jednoogniskowo艣膰 umo偶liwia doskona艂e widzenie na jedn膮 odleg艂o艣膰. Uszlachetnienie filtrami UV i filtrem 艢wiat艂a Niebieskiego chroni siatk贸wk臋 oka przed wyst膮pieniem powa偶nych chor贸b siatk贸wki, prowadz膮cych do 艣lepoty.


Cena pakietu nie obejmuje koszt贸w transportu. Koszty te ustalane s膮 indywidualnie w zakresie 150 - 300 z艂 w zale偶no艣ci od odleg艂o艣ci miejsca zbi贸rki oraz decyzji o noclegu. Wyjazd z osob膮 towarzysz膮c膮 oraz odbi贸r spod domu s膮 us艂ugami dodatkowo p艂atnymi.

 

Pakiet VIP toricPLUS

Idealna dla os贸b z astygmatyzmem chc膮cych ca艂kowicie zrezygnowa膰 z korekcji okularowej.

4999,00 z艂

Zalety:

  • Filtr UV
  • Filtr 艣wiat艂a niebieskiego
  • Korekcja astygmatyzmu
  • Gwarantuje doskona艂e widzenie na wszystkich odleg艂o艣ciach

Opis pakietu:

Pakiet VIP toricPLUS to pakiet zawieraj膮cy soczewk臋 asferyczn膮 wieloogniskow膮 toryczn膮, czyli tak膮, kt贸ra koryguje astygmatyzm w operowanym oku. Soczewka z tego pakietu produkcji marki Alcon posiada wszystkie cechy zawarte w pakiecie Premium, a ponadto umo偶liwia doskona艂e widzenie na wszystkich odleg艂o艣ciach, dzi臋ki czemu pacjent mo偶e zrezygnowa膰 ca艂kowicie z dotychczas stosowanej korekcji okularowej. Uszlachetnienie filtrami UV i filtrem 艢wiat艂a Niebieskiego chroni siatk贸wk臋 oka przed wyst膮pieniem powa偶nych chor贸b siatk贸wki, prowadz膮cych do 艣lepoty.


Cena pakietu nie obejmuje koszt贸w transportu. Koszty te ustalane s膮 indywidualnie w zakresie 150 - 300 z艂 w zale偶no艣ci od odleg艂o艣ci miejsca zbi贸rki oraz decyzji o noclegu. Wyjazd z osob膮 towarzysz膮c膮 oraz odbi贸r spod domu s膮 us艂ugami dodatkowo p艂atnymi.

 

Pakiet Extra:

Najcz臋艣ciej wybierana soczewka przez cukrzyk贸w.

Koszty pakietu pokrywa NFZ

Zalety:

  • Filtr UV
  • Podstawowa soczewka sferyczna
  • Dobre widzenie na jedn膮 odleg艂o艣膰

Opis pakietu:

Pakiet Extra to pakiet obejmuj膮cy soczewk臋 jednoogniskow膮 sferyczn膮. Jest to soczewka, kt贸ra jako jedyna jest w pe艂ni refudowana przez NFZ. Standardowo wyposa偶ona jest w filtr UV.


Cena pakietu dotyczy kompleksowego zabiegu usuni臋cia za膰my wraz ze wszystkimi badaniami kontrolnymi i bezp艂atnym transportem dla wybranych miejscowo艣ci z wojew贸dztwa Opolskiego, 艢l膮skiego i Ma艂opolskiego. W przypadku pozosta艂ych miejscowo艣ci transport wraz ze wszystkimi badaniami kontrolnymi oraz noclegiem wynosi jedynie 300z艂. Zadzwo艅 i zapytaj o szczeg贸艂y.

 

Skuteczne leczenie za膰my w OneDayClinic

Skuteczne leczenie za膰my w ODC

Zobacz, co m贸wi膮 o nas pacjenci