Opinie o OneDayClinic

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii!

Operacja za膰my w OneDayClinic – Opinie pacjent贸w

Poznaj opinie naszych pacjent贸w na temat operacji za膰my. Operacje katarakty przeprowadzane s膮 przez profesjonalny zesp贸艂 medyk贸w, kt贸rzy dbaj膮 o komfort pacjenta oraz o wysok膮 jako艣膰 wykonania zabiegu. Je偶eli nie wiesz czy warto nam zaufa膰 – sprawd藕 co m贸wi膮 o nas inni.

Zapraszamy r贸wnie偶 pacjent贸w po operacji za膰my do podzielenia si臋 swoj膮 opini膮 鈥 wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno艣ci膮 czytamy wszystkie wiadomo艣ci od naszych pacjent贸w.

Zach臋camy do czytania opinii pacjent贸w, kt贸rzy zdecydowali si臋 na zabieg na za膰m臋 w OneDayClinic.

***

Jan

5,0 rating
25/05/2022

Polecam z ca艂ego serca….opieka i zabieg profesjonalne…Dzi臋kuj臋 bardzo

Walbrzych

M

5,0 rating
23/05/2022

Teraz ju偶 wiem co napisa膰:to jest zupe艂nie inny 艣wiat!

W-wa

MAREK S.

5,0 rating
21/05/2022

Operacja za膰my i wstawienia najnowszej soczewki trifokalnej dnia 19.05.2022 w Ostravie przebieg艂a rewelacyjnie, szybko ,sprawnie i bez powik艂a艅 w mi艂ej atmosferze. Personel przemi艂y udziela艂 odpowoedzi na ka偶de interesuj膮ce pacjenta pytania, lekarze wszysyko dokladnie wytlumaczyli dlaczego polecaja tak膮 a nie inn膮 soczewk臋. Pierwsze oko robi艂em w klinice w Polsce a drugie w Ostrawie i mam por贸wnanie: oba zrobilbym w Ostravie!! Pacjenta po operscji w Ostrawie wypisali do domu i wreczyli mu krople do r臋ki a nie jak w Polsce, wypisali recepte a pacjent musial teraz biega膰 po aptekach i wykupowa膰 krople. W One Day Clinic, czuje si臋 偶e dbaj膮 o najmniejszy szczeg贸艂!!! Operacja bezbolesna, nawet bez odrobiny dyskomfortu. Dzi臋kuje Panu doktorowi TOMA艩OWI PRUSENOWSKY za udan膮 operscje i ca艂emu personelowi kliniki.
Marek

W艂oc艂awek

Zbigniew

5,0 rating
20/05/2022

Polecam bardzo mi艂a obs艂uga i profesjonalizm.

Wroc艂aw

El偶bieta B.

5,0 rating
15/05/2022

Operacja 13/05/2022 profesjonalna, przeprowadzona z ograniczeniem do absolutnego minimum zwi膮zanego z tym wydarzeniem stresu, co jest zas艂ug膮 chirurga-okulisty (dr Tomas Prusenovsky), okulisty kwalifikuj膮cego (dr Richard Holan) i przede wszystkim przesympatycznego i uczynnego optometrysty (mgr Daniel Mittasch). Wszyscy oni wykonuj膮c sw膮 prac膮 na poziomie najwy偶szym z mo偶liwych, s膮 nie tylko specjalistami o ugruntowanych kompetencjach, ale tak偶e osobami o wysokiej osobistej kulturze, empatii i ch臋ci niesienia autentycznej i wymiernej pomocy. Pomoc w doborze soczewki, przyst臋pne wyja艣nienia jej istotnych walor贸w (dr Holan) – znakomita. Przebieg operacji szybki i sprawny (dr Prusenovsky). Druga operacja wyznaczona na 10/06/2022. Czekam na ni膮, gdy偶 ju偶 po pierwszej zdecydowanie lepiej widz臋. Klinik臋 polecam ka偶demu, kto skutecznie, bezpiecznie i szybko chce pozby膰 si臋 za膰my.
Lekarzom i ca艂emu personelowi kliniki w Ostrawie gratuluj臋 wspania艂ych dokona艅, 偶ycz臋 nale偶nej satysfakcji p艂yn膮cej z zadowolenia i wdzi臋czno艣ci pacjent贸w.

Warszawa

Grazyna

5,0 rating
06/05/2022

Bardzo mi艂a, sympatyczna i na luzie obs艂uga lekarska i piel臋gniarska, zabieg przebieg艂 be偶 komplikacji, szybko sprawnie i bez bole艣nie.
Pozdrawiam wszystkich i polecam.

Szczejkowice

Cecylia

5,0 rating
04/05/2022

Profesjonalne podej艣cie do pacjent贸w. Sprawnie, szybko, efektywnie.

Wa艂brzych

Agata

5,0 rating
04/05/2022

Jestem zachwycona organizacj膮 jak i podej艣ciem do pacjenta ca艂ego personelu , profesjonalizmem lekarzy , pacjent ma mo偶liwo艣膰 uzyskania wszelkich odpowiedzi na pytania i czuj膮 ogromn膮 empati臋 i zrozumienie.Bardzo jestem zadowolona z zabiegu.Dzi臋kuj臋

Warszawa

Jacek

5,0 rating
01/05/2022

Super mi艂a i profesjonalna opieka nad pacjentem.
Pozdrawiam i szczerze polecam.

Bestwina

Jadwiga

5,0 rating
28/04/2022

Jestem tydzie艅 po usuni臋ciu za膰my w drugim oku. I tak jak za pierwszym razem obecnie jestem zadowolona i polecam klinik臋 w Ostrawie. Mo偶liwo艣膰 wybrania soczewki i profesjonalny zesp贸艂 od Pana kierowcy po ca艂膮 ekip臋 w klinice je godny polecenia. Dzi臋kuj臋 pi臋knie.

Ole艣nica- Dolny 艢l膮sk

Barbara

5,0 rating
24/04/2022

Jestem zadowolona.Polecam.

Ole艣nica

Ryszard

5,0 rating
22/04/2022

Mia艂em zabieg 28.01.2022r w klinice. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obs艂ugi .Wspania艂a i 艣wietna pomoc na ka偶dym kroku. Pozdrawiam i 偶ycz臋 du偶o zadowolenia z nas pacjent贸w.
Ryszard

Wilamowice Nyskie

M

5,0 rating
22/04/2022

Doskona艂a organizacja, genialny pomys艂 wynik艂y z unijnego prawa, sprawna infolinia, uczynni kierowcy, mo偶liwo艣膰 nawi膮zania nowych znajomo艣ci w czasie dojazdu do kliniki, sympatyczne piel臋gniarki, troskliwy i profesjonalny chirurg, mi艂y i fertyczny kwalifikator, a nawet g艂臋bokie fotele stoj膮ce przed sal膮 operacyjn膮 odstresowuj膮… Szkoda tylko, 偶e klinika mie艣ci si臋 na obrze偶ach i nie mo偶na zobaczy膰 Ostravy.

W-wa

J贸zef

5,0 rating
21/04/2022

Rozmowa z konsultantem w sprawie zabiegu usuni臋cia za膰my, jak i w rozwi膮zaniu wynik艂ych u mnie problem贸w /z powodu choroby/ by艂a bardzo profesjonalna. Mimo wynik艂ych trudno艣ci, problem rozwi膮zano i zabiegi dw贸ch oczu z powodzeniem zako艅czono.
Obs艂uga pacjenta w klinice, jest profesjonalna i mi艂a w kontakcie z pacjentem. Badania przed operacj膮 przebieg艂y sprawnie.
Kierowcy przewo偶膮cy nas do kliniki s膮 mili i opieku艅czy.

Legnica

Agata

5,0 rating
20/04/2022

Jestem po operacji za膰my w Ostrawie. Pe艂en profesjonalizm. Mi艂a i fachowa obs艂uga. Super dobrana soczewka wieloogniskowa toryczna. Po operacji nie potrzebuje okular贸w ani do bli偶y ani do dali, ani do odleg艂o艣ci po艣rednich.

Skierniewice

Krystyna

5,0 rating
20/04/2022

OneDayClinik polecam ka偶demu. Najlepsza opieka ca艂ego personelu z jak膮 si臋 kiedykolwiek spotka艂am. Pe艂ny profesjonalizm. Kierowca kt贸ry nas wozi艂 te偶 zas艂uguje na pochwa艂y, bardzo sympatyczny ,pomocny

Mys艂owice

Janek

5,0 rating
20/04/2022

Nie mam 偶adnych zastrze偶e艅. Operacja za膰my przebieg艂a sprawnie, bez komplikacji. Obs艂uga i lekarze full profesjonalizm i kultura. POLECAM!

P艂ock

Marian

5,0 rating
20/04/2022

Super wykonany zabieg , jestem bardzo zadowolony, 偶e skorzysta艂em z Pa艅stwa us艂ug i wykona艂em zabieg na za膰m臋. Profesjonalny zesp贸艂.

Wa艂brzych

Bartek

5,0 rating
09/04/2022

Obs艂uga profesjonala, indywidualne podej艣cie do ka偶dego klienta, by艂em bardzo mile zaskoczony ile czasu Panie sp臋dzi艂y czy doborze moich okular贸w. Polecam !!!

Opole

Renata

5,0 rating
16/03/2022

艢wietna obs艂uga!

Kluczbork

Monika

5,0 rating
03/03/2022

Mi艂a i profesjonalna obs艂uga przy doborze okular贸w, spory wyb贸r wzor贸w oprawek. Polecam.

Ole艣nica

Adam

5,0 rating
03/02/2022

Obs艂uga bardzo fachowa, przesympatyczna, kompleksowa, ceny konkurencyjne, Pe艂en profesjonalizm. Korzystamy z tego salonu ca艂膮 rodzin膮. Gor膮co polecam.

Opole

Jolanta

5,0 rating
15/01/2022

Co prawda nie zosta艂am zakwalifikowana do zabiegu.
Polecam klinik臋 za jej profesjonalizm, organizacje. Zesp贸艂 kt贸ry przyczynia si臋 do dzia艂alno艣ci tej kliniki zas艂uguje na s艂owa uznania.
Rado艣膰 na twarzy os贸b, kt贸rzy byli po zabiegu bezcenna

Rawa Mazowiecka

Wioletta

5,0 rating
27/12/2021

Przez ca艂e 偶ycie zmaga艂am si臋 z du偶膮 kr贸tkowzroczno艣ci膮 , dzi臋ki zabiegowi wszczepienia soczewek widz臋 bardzo dobrze, zadbano r贸wnie偶 abym mog艂a czyta膰 bez dodatkowych okular贸w. Profesjonalizm, opieka nad pacjentem, 偶yczliwo艣膰 ca艂ej ekipy jest na najwy偶szym poziomie. W ci膮gu miesi膮ca od wype艂nienia formularza zg艂oszeniowego mia艂am przeprowadzone zabiegi na obu oczach. Polecam One day clinic i klinik臋 w Ostrawie z ca艂ego serca. Zaoszcz臋dzicie czas i pieni膮dze i ani przez moment nie poczujecie si臋 intruzami. Dla mnie osobi艣cie tak dobre widzenie jest po prostu cudem

Nysa

Elzbieta 20.12. 2021

5,0 rating
20/12/2021

Super mi艂a i profesjonalna obs艂uga bardzo kr贸tkie terminy. Z zakupionych okular贸w jestem bardzo zadowolona. Dodatkowy przezent sprawi艂 mi艂a niespodziank臋. Pozdrawiam i szczerze polecam.

Wroc艂aw

Marzena

5,0 rating
11/12/2021

Jestem bardzo zadowolona z okular贸w zakupionych u Pa艅stwa. Bardzo mi艂a i kulturalna obs艂uga, pe艂en profesjonalizm.
Polecam:)

Wroc艂aw

Ada

5,0 rating
16/11/2021

Polecam OneDayClinic zar贸wno wizyt臋 u lekarza okulisty jak i u optometrysty. W salonie profesjonalnie jest badany wzrok. Pracownicy udzielaj膮 rzetelnej pomocy, odpowiadaj膮 na wszystkie pytania, po艣wi臋caj膮 odpowiedni膮 ilo艣膰 czasu. Pomagaj膮 dobra膰 szk艂a oraz oprawki z wielk膮 cierpliwo艣ci膮. Jestem bardzo zadowolona z wykonanych okular贸w, kt贸re poprawiaj膮 komfort mojego wiedzenia.

Wroc艂aw

Anna

5,0 rating
08/11/2021

Profesjonalna obs艂uga w klinice. Operacja oczu przebieg艂a sprawnie. Kierowcy przywozacy do kliniki s膮 mili i opieku艅czy. Polecam
kazdrmu.

Warszawa

Ada

5,0 rating
03/11/2021

Mia艂am badanie wzroku i okaza艂o si臋,偶e lekarz okulista dobra艂 藕le szk艂a. W OneDayClinic dobrali mi idealnie szk艂a i jestem bardzo zadowolona.

Wroc艂aw

Beata

5,0 rating
03/11/2021

Mia艂am badanie wzroku i dob贸r okular贸w. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo mi艂e Panie. Polecam

Wroc艂aw

Stefan D.

5,0 rating
29/10/2021

PROFESJONALIZM przez du偶e P.
Bardzo mi艂y kontakt i cudowna obs艂uga.
Cisn膮 si臋 na usta same superlatywy ale zosta艂y ju偶 wypowiedziane przez poprzednich autor贸w wi臋c nie powtarzam ,
wyb贸r nale偶y do zainteresowanych , ja wybra艂em i wygra艂em bo widz臋 niemal jak w m艂odo艣ci a okulary posz艂y w niepami臋膰 ,
jak cudowne s膮 gwiazdy na wieczornym niebie bez szkie艂ka .
DZI臉KUJ臉 WSZYSTKIM ZA WK艁AD W PRZYWR脫CENIE MI WZROKU.

Sosnowiec

IRENA

5,0 rating
23/10/2021

Widz臋, 偶e nie wszystkie opinie s膮 pokazane, by艂am ju偶 dwukrotnie w Ostrawie: 8 i 21.10.br. Przede wszystkim jestem zachwycona logistyk膮, pierwszy raz jecha艂am z Panem Jackiem drugi wyjazd z Panem Grzegorzem . Obaj Panowie kierowcy bardzo opieku艅czy, znaj膮cy doskonale tras臋 st膮d podr贸偶 by艂a bezpieczna za co bardzo dzi臋kuj臋. A opieka medyczna przesz艂a moje oczekiwania, przemi艂a obs艂uga pocz膮wszy od rejestracji i samego zabiegu . Z pe艂nym zaufaniem bez strachu, 偶e co艣 nie uda si臋 -to lekarze o niezwyk艂ych umiej臋tno艣ciach anio艂owie czyni膮cy cuda – tak jak MUDr. Tomas Prusenovsky – bo cudem nazwa膰 trzeba to, 偶e z dnia na dzie艅 przejrza艂am na oczy. Dzi臋kuj臋 wszystkim pracownikom OneDayClinic.

Warszawa

Basia

5,0 rating
08/10/2021

Bardzo polecam!!!Zero formalno艣ci ze strony pacjenta,pe艂na opieka,organizacyjnie super,medycznie-absolutnie profesjonalnie.Jestem po 1szym oczku, za 2 tyg.drugie.Jestem pod wra偶eniem.Hotelik wprawdzie po polskiej stronie,ale B.nowy i czysty, super jedzenie.Pan kierowca uroczy,pomocny.Wszystko jak w zegarku-pe艂na synchronizacja.Ba艂am si臋 b贸lu-niepotrzebnie!

Opole

Jan T.

5,0 rating
04/10/2021

Dzi臋kuj臋 bardzo ca艂emu personelowi, pani z biura, kierowcom i pracownikom kliniki. By艂em w klinice dwa razy i na w艂asne oczy przekona艂em si臋 jak to wszystko wygl膮da. Jestem bardzo szcz臋艣liwy i zadowolony.

Ma艂ujowice

Sylwia

5,0 rating
04/10/2021

Je艣li nadal podejmujesz decyzj臋 komu powierzy膰 operacj臋 oczu, leczenie za膰my gor膮co polecam klinik臋 Onedayclinic .Pe艂en profesjonalizm, 艣wietnie dobrany sztab zacz膮wszy od Pani z kt贸r膮 si臋 na pocz膮tku rozmawia ,bardzo dobra opieka w drodze Pana Kierowcy, zapewnienie komfortowych warunk贸w przed i po zabiegu. Dziekujemy z m臋偶em z ca艂ego serca

Bogusz贸w-Gorce

Agnieszka

5,0 rating
29/09/2021

Profesjonalna obs艂uga zar贸wno podczas badania jak i w doborze oprawek. Du偶y wyb贸r oprawek
i ciekawe promocje. Mo偶liwo艣膰 doboru soczewek do okular贸w w szerokim zakresie. Polecam.

Opole

Tomek

5,0 rating
28/09/2021

Zabieg usuni臋cia za膰my wykonany w klinice w Ostrawie.Pe艂en profesjonalizm lekarzy jak i personelu pomocniczego, bardzo dobry kontakt i pomoc oraz udzielanie odpowiedzi na temat samego zabiegu jak i post臋powania w leczeniu pozabiegowym.

Be艂chat贸w

Maciek

5,0 rating
27/09/2021

Jestem po zabiegu za膰my jednego oka. Profesjonalizm, sympatyczna, wyrozumia艂a obs艂uga ,doskona艂y efekt zabiegu. Sk艂adam serdeczne podzi臋kowania: paniom konsultantkom {pani Bogus艂awie Ziobro}, panu kierowcy busa {panu Grzegorzowi }, pani recepcjonistce, lekarzom okulistom, paniom piel臋gniarkom, oraz chirurgowi okuli艣cie { panu Dr. Tomas Prusenovsky} , kt贸ry zrozumiale wyt艂umaczy艂 jak przebiega zabieg, a po sko艅czonym zabiegu z u艣miechem na ustach po偶yczy艂 szybkiego powrotu na zdrowia. Nie mog臋 si臋 doczeka膰 zabiegu za膰my na drugim oku ,kt贸ry ma by膰 w dniu 01-10-2021.Z czystym sumieniem polecam klinik臋 OneDayClinic w Ostrawie w Czechach.

Lublin

Ryszard

5,0 rating
27/09/2021

W koncu trafi艂em na profesjonalistow. Bardzo mila obsluga, 艣wietnie dobrane szk艂a. Tylko tutaj bede w przyszlosci zamawial okulary.

Wroclaw

Krzysztof

5,0 rating
20/09/2021

Super organizacja, szybka, sprawna, mi艂a i profesjonalna obs艂uga pacjenta od kierowcy do obs艂ugi medycznej. Polecam

Przemk贸w

Tadeusz

5,0 rating
07/09/2021

Pe艂en profesjonalizm. Mi艂a i kompetentna obs艂uga na ka偶dym etapie. Personal medyczny w Ostrawie zaanga偶owany zar贸wno w jak najlepsze wykonanie swoich zada艅, jak r贸wnie偶 zrozumienie i dostosowanie si臋 do potrzeb pacjenta. POLECAM!

Rybnik

Ewa

5,0 rating
01/09/2021

Jestem zachwycona operacj膮 za膰my w szpitalu w Ostrawie. Przywr贸ci艂a moj膮 wiar臋 w cz艂owieka i etyk臋 lekarsk膮. Personel pe艂en zaanga偶owania i empatii. Dba艂o艣膰 o pacjenta na ka偶dym kroku i etapie. Gor膮co polecam!!!

Warszawa

Jerzy

5,0 rating
31/08/2021

Pe艂ny profesjonalizm, 偶yczliwo艣膰 i uprzejmo艣膰 personelu medycznego. Czescy lekarze wykonali mi badania rzetelnie, dok艂adnie, wnikliwie. W por贸wnaniu z obyczajami panuj膮cymi w polskiej s艂u偶bie zdrowia to jest niebo a ziemia!
Sam zabieg trwa par臋 minut, nie boli, a nast臋pnego dnia jaka ogromna rado艣膰 i ulga. Widz臋 normalnie!
OneDayClinic pomog艂a ju偶 tysi膮com ludzi choruj膮cych na za膰m臋, w tym i mnie. Bardzo serdecznie za to dzi臋kuj臋 i polecam wszystkim.
Nie warto czeka膰, odk艂ada膰 zabiegu, ja i tak czeka艂em zbyt d艂ugo, a mog艂em zrobi膰 to wcze艣niej.

Warszawa

Ma艂gorzata K.

5,0 rating
25/08/2021

20.08. 2021 roku mia艂am operacj臋 usuni臋cia za膰my na drugim oku,/na pierwszym r贸wnie偶 w klinice w Ostrawie/. Kolejny raz mia艂am profesjonalnie wykonany zabieg w mi艂ej, serdecznej i troskliwej atmosferze. Bardzo dzi臋kuj臋 wszystkim pracownikom za zaanga偶owanie i profesjonalizm.
Szczeg贸lnie chc臋 podzi臋kowa膰 Panu Grzegorzowi za troskliwo艣膰 i opiek臋 w czasie podr贸偶y, a w moim przypadku r贸wnie偶 w drodze do szpitala i z powrotem.
Polecam wszystkim klinik臋 One Day Clinic. Potwierdzam wszysystkie pozytywne opinie.

Warszawa

Jerzy

5,0 rating
23/08/2021

Super organizacja, szybka, sprawna i mi艂a obs艂uga pacjenta.Od kierowcy do obs艂ugi medycznej.

Ole艣nica

Kazimierz

5,0 rating
23/08/2021

Bardzo jestem zadowolony klinika na wysokim poziomie lekarze najwy偶szej klasy znaj膮 si臋 na swoim fachu polecam wszystkim kt贸rzy potrzebuj膮 pomocy.

Wroc艂aw

Zbyszek

5,0 rating
20/08/2021

Bardzo polecam. Super organizacja, bardzo fachowa opieka, jestem po operacji zacmy, bardzo widoczna poprawa. Polecam wszystkim kt贸rzy chc膮 cieszy膰 wyra藕nym widzeniem

Warszawa

El偶bieta

5,0 rating
23/07/2021

Po raz drugi wybra艂am Klinik臋 OneDayClinic, poniewa偶 od pierwszego telefonu do pa艅 do infolinii po podr贸偶 do Czech z przemi艂ym kierowc膮 p. Marcinem, a sko艅czywszy na ca艂ym personelu w Klinice w Ostrawie otrzyma艂am profesjonaln膮 pomoc. Zabieg wykonany bezbole艣nie, mi艂a i przyjazna atmosfera a przede wszystkim pe艂ny profesjonalizm. SERDECZNIE za wszystko DZIEKUJE ca艂emu zespo艂owi OneDayClinic. Polecam wszystkim t臋 Klinik臋.

Strzelin

Henryk

5,0 rating
22/07/2021

Jestem zadowolony z przebiegu zabiegu i z jego rezultat贸w. Personel medyczny bardzo 偶yczliwy, budz膮cy zaufanie swoim profesjonalizmem. Sprawy organizacyjne (transport, nocleg, dokumetacja) bez zarzutu.

Sosnowiec

Lidia

5,0 rating
19/07/2021

Pe艂en profesjonalizm. Moja mama mia艂a operacj臋 na obu oczu w przeci膮gu dw贸ch tygodni. Przemi艂y personel, wszystko przebieg艂o sprawnie. Na nast臋pny dzie艅 kontrole. Polecam

呕ywiec

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 16:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl
Zadzwo艅 Wy艣lij formularz

Skuteczne leczenie za膰my w OneDayClinic

Skuteczne leczenie za膰my w ODC

Zobacz, co m贸wi膮 o nas pacjenci