Opinie – operacja za─çmy w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za─çmy!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

SATURNIN

15/02/2019

Jestem pod wielkim wra┼╝eniem. Profesjonalizm na ┼Ťwiatowym poziomie. Bardzo mi┼éa obs┼éuga. WIELKIE S┼üOWA UZNANIA!!! Moja ocena w skali 10 stopniowej to 12 – ca┼ékowicie zas┼éu┼╝one. Polecam wszystkim, czekaj─ůcym na usuni─Öcie za─çmy. Nie szukajcie innych firm, szkoda czasu. Za┼éatwiajcie w OneDayClinic. Wczoraj mia┼éem usuni─Öt─ů za─çm─Ö z jednego oka i dzisiaj na to oko widz─Ö, jakbym znowu mia┼é na┼Ťcie-lat. Za trzy tygodnie – drugie oko. Czekam z niecierpliwo┼Ťci─ů. Wielkie, wielkie dzi─Öki!!!

Wrocław

Alojzy

13/02/2019

Jestem pierwszy dzie┼ä po zabiegu w One Day Clinic. Widz─Ö wyra┼║nie wszystko a przed operacj─ů wszystko by┼éo tak jakby za mg┼éom .Chcia┼éam z┼éo┼╝y─ç podzi─Ökowania i tak zaczn─Ö od Pani Beaty do kt├│rej wykona┼éem pierwszy telefon by si─Ö um├│wi─ç na wyjazd bardzo mi┼éy kontakt i profesjonalne podej┼Ťcie do sprawy, potem dzi─Ökuj─Ö Panu Rafa┼éowi kierowcy z busa kt├│rym dowi├│z┼é nas bezpiecznie do kliniki w Ostrawie . Ca┼éemu personelowi w Ostrawie pocz─ůwszy od Pani w recepcji , piel─Ögniarkach , lekarzach i opiekunach. Naprawd─Ö wszystkim Polecam . Do tego nocleg w pi─Öknym zameczku , ┼Ťniadanko ( szwedzki st├│┼é) bez b├│lu w mi┼éej atmosferze. Pe┼éen Profesjonalizm opieka przed i po operacji Super. Wszystko bez b├│lu i w mi┼éej atmosferze . Do kontroli jad─Ö za dwa – trzy tygodnie to r├│wnie┼╝ wystawi─Ö opini─Ö. Gor─ůco Polecam.

okolice Gliwic

Emilia

10/02/2019

Dzi─Ökuj─Ö za przywr├│cenie mi widzenia pi─Ökna tego ┼Ťwiata, w pe┼énych barwach. Emi.

Libi─ů┼╝

Danusia Gumna

09/02/2019

W dniu 08.02.2019 wr├│cili┼Ťmy z tat─ů z operacji za─çmy z kliniki w Ostrawie. Jestem zszokowana wszystkim obs┼éuga jeszcze tu we Wroc┼éawiu przez pani─ů Beat─Ö kt├│rej bardzo dzi─Ökuj─Ö. A tak┼╝e kierowcy kt├│ry wi├│z┼é nas na zabieg i z powrotem do domku za zainteresowanie zdrowiem taty. No i oczywi┼Ťcie personel w klinice Panie recepjonistki przemi┼ée i sympatyczne wszystko wyt┼éumacz─ů pokieruja. Lekarze i piel─Ögniarki pe┼éen profesjonalizm u┼Ťmiechni─Öci sympatyczni przemili. Wszystko na najwy┼╝szym poziomie. ┼╗yczy─ç sobie tylko takiego personelu w polskich klinikach. I na koniec hotel pi─Öknie po┼éo┼╝ony pyszne jedzenie i obs┼éuga super.

WROCŁAW

Danusia

09/02/2019

W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éam 8.02.2019 r z kliniki w Ostrawie. By┼éam jako opiekun ojca i jestem zszokowana wszystkim. Pocz─ůwszy od konsultanta p. Beaty z Wroc┼éawia kt├│ra opowiedzia┼éa o przebiegu wyjazdu a sko┼äczywszy na kierowcach. Sama klinika w Ostrawie rewelacja wszyscy mili pomocni u┼Ťmiechni─Öci cz┼éowiek nie czuje si─Ö jak intruza jest tam poprostu rewelacyjnie. Hotel na najwy┼╝szym poziomie dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta przez personel kliniki nie do opisania. Polecam wszystkim bo naprawd─Ö zabieg trwa 15 minut i jest na najwy┼╝szym poziomie. Ju┼╝ jeste┼Ťmy um├│wieni 28 lutego na drugie oko tak┼╝e naprawd─Ö klinika jest REWELACYJNA polecam wszystkim potrzebuj─ůcym.

Wrocław

Maria Teresa Kamińska

06/02/2019

Serdecznie dzi─Ökuj─Ö firmie OneDayClinic , jego profesjonalnemu personelowi , a szczeg├│lnie Doktorowi Jurijowi Urminskiemu za szybki i bardzo sprawny przebieg wszystkich zabieg├│w, ┼é─ůcznie z transportem i zakwaterowaniem !!!!!! – mia┼éam usuni─Öcie za─çmy na obu oczach, w listopadzie i grudniu 2018. Obs┼éuga bardzo serdeczna zar├│wno kontakt telefoniczny i na miejscu w klinice. Oba zabiegi bardzo udane ( kr├│tkie 2o minut jeden i 10 minut drugi ), bez komplikacji, czuj─Ö si─Ö dobrze, widz─Ö i czytam bez okular├│w. Polecam z ca┼éego serca wszystkim t─Ö klinik─Ö – nie naci─ůga na dodatkowe koszty, wr─Öcz doradza … – bardzo uczciwa i szczeg├│lnie Doktora Urmi┼äskiego Pozdrawiam. Bardzo dzi─Ökuj─Ö i ┼╝ycz─Ö wszystkim pracownikom kliniki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Ps. Ju┼╝ dwie osoby z mojego polecenia skorzysta┼éy z tej kliniki i s─ů bardzo zadowolone jak ja !!!

Warszawa

Paweł

05/02/2019

28 01 przeszed┼éem w ODC zabieg usuni─Öcia za─çmy profesjonalne podej┼Ťcie do klienta mi┼éa obs┼éuga po zabiegu efekt ju┼╝ 2 dnia Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla pani Bogusi z Wroc┼éawia jest wspania┼é─ů i bardzo pomocn─ů kobiet─ů, wielki szacunek dla pani. Je┼╝eli b─Öd─Ö mia┼é problem z drugim okiem to tylko w ODC w Ostrawie polecam wszystkim bardzo bo warto

Łychowska Wola

Ewa

30/01/2019

16.01.19 przesz┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy, a w dniu dzisiejszym /30.01/ kilka godzin temu wr├│ci┼éam z planowanej kontroli z kliniki w Ostrawie- wszystko w jak najlepszym porz─ůdku. Sw├│j pierwszy kontakt z One Day Clinic mia┼éam w pierwszych dniach stycznia tego roku, w dniu jutrzejszym stycze┼ä si─Ö ko┼äczy ,a moje oko ju┼╝ po zabiegu i planowanej po 2 tygodniach kontroli. Jestem mile zaskoczona kontaktami od pierwszej rozmowy telef.z siedzib─ů we Wroc┼éawiu, gdzie zosta┼éam obszernie poinformowana o ca┼éo┼Ťci przedsi─Öwzi─Öcia, dokumenty dosta┼éam mailem i po wydrukowaniu i wype┼énieniu zabra┼éam z sob─ů na zabieg (nigdzie nie musia┼éam biega─ç,czeka─ç itp.) Wszystkie informacje, ┼é─ůcznie z kontaktem p.kierowcy o szczeg├│┼éach wyjazdu zosta┼éy dotrzymane. Ca┼éy personel lekarski-piel─Ögniarski i techniczny bardzo mi┼éy, u┼Ťmiechni─Öty i pomocny. Wszystko sprawnie za┼éatwiane, bez czekania i nerw├│w tak w┼éa┼Ťnie powinien wygl─ůda─ç kontakt pacjenta z pracownikami medycyny. Zar├│wno sama jazda (przemili,pomocni p.kierowcy- ,┼Ťwietnie je┼╝d┼╝─ůcy, ca┼éy personel kliniczny,warunki jakie tam panuj─ů, ┼Ťwietny hotel w pa┼éacyku ze ┼Ťniadaniem ( w dniu zabiegu) i prawdziwa,┼╝yczliwa opieka nad nami, s─ů godne na┼Ťladownictwa. Bardzo,bardzo dzi─Ökuje za opiek─Ö i mo┼╝liwo┼Ť─ç szybkiego polepszenia mi komfortu ┼╝ycia Ewa Z z Warszawy.

Warszawa

Dariusz Czaplicki

29/01/2019

Chcia┼ébym podzi─Ökowa─ç w imieniu moich te┼Ťci├│w pani Emilii Prus za super przeprowadzenie przez ca┼éy proces rejestracja zabieg kontrola.Nie b─Öd─Ö si─Ö powtarza┼é ,┼╝e jest to super profesjonalnie zorganizowana klinika to oczywi┼Ťcie okaza┼éo si─Ö prawd─ů, ┼╝e ca┼éy personel jest dla pacjenta w ka┼╝dym momencie uprzejmy i ,┼╝e pacjent jest informowany o tym co i jak b─Ödzie przebiega┼éo no i to wszystko spokojnym g┼éosem i z u┼Ťmiechem na twarzy . Podziel─Ö si─Ö jedn─ů refleksj─ů kt├│ra mnie nasz┼éa po ca┼éej tej operacji /poniewa┼╝ by┼éem jako osoba towarzysz─ůca te┼Ť─ç lat 80 i po udarach/ot├│┼╝ widzia┼éem i s┼éucha┼éem tych ludzi przed zabiegiem i nast─Öpnego dnia po i tyle ciep┼éych s┼é├│w dawno nie s┼éysza┼éem. Gdyby┼Ťcie Pa┼ästwo chcieli kiedy┼Ť zmieni─ç nazw─Ö to ja proponuj─Ö FABRYKA SZCZ─ś┼ÜLIWYCH LUDZI . Zdecydowanie polecam i dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi ODC

Brodnica

Danuta

26/01/2019

Wróciłam wczoraj z Ostrawy z zabiegu usunięcia zaćmy. Był to drugi zabieg. W tak krótkim czasie wyleczyłam oba oczy. Jestem bardzo zadowolona i polecam One Day Clinic. Bardzo sprawna organizacja, przemiła obsługa lekarzy i pielęgniarek, pani z infolinii z Wrocławia i opiekuna kierowcy Pana Mariana bardzo przemili i pomocni. Pozdrawiam Danuta.

Trzebnica

Bianka

26/01/2019

Wszystko bardzo sprawnie zorganizowane. Personel bardzo mi┼éy i kompetentny. I lekarze i piel─Ögniarki, rejestratorki cierpliwi, troskliwi, i uwa┼╝ni. Kierowca r├│wnie┼╝ uprzejmy i pomocny. Zakwaterowanie w przepi─Öknym pa┼éacyku, bardzo czysto i wygodnie. Ale to co najwa┼╝niejsze, jestem kilka dni po operacji i widz─Ö! Nie mam ┼╝adnych obrz─Ök├│w, zasinie┼ä, wszystko jest wspaniale. Wci─ů┼╝ nie rozumiem dlaczego nie da si─Ö tak tego robi─ç w Polsce. Bardzo dzi─Ökuj─Ö za opiek─Ö.

Łódź

Marek

23/01/2019

09 stycznia 2019 roku mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy zaaran┼╝owany w OneDayClinic i wykonany w EuroClinic w Ostrawie. Zabieg wykonany profesjonalnie, szybko i bez ┼╝adnych problem├│w ani powik┼éa┼ä. Kierowcy Krzysztof i Grzegorz dowie┼║li nas z Warszawy do Ostrawy i z powrotem bezproblemowo i bezpiecznie. Klinika wyposa┼╝ona w nowoczesn─ů profesjonaln─ů aparatur─Ö, na kt├│rej wykonano sprawnie wszelkie niezb─Ödne badania i pomiary mojego oka. Kontrola wykonana po trzech tygodniach wykaza┼éa poprawno┼Ť─ç wykonania zabiegu. W marcu tego roku wr├│c─Ö do EuroClinic usun─ů─ç za─çm─Ö z drugiego oka. M├│j zabieg by┼é trudniejszy, poniewa┼╝ usuni─Öto mi astygmatyzm. Moje oko widzi doskonale a ja jestem szcz─Ö┼Ťliwy, ┼╝e moje problemy znikn─Ö┼éy. Polecam wszystkim t─Ö nowoczesn─ů i przyjazn─ů nawet dla starszych ludzi EuroClinic i firm─Ö OneDayClinic we Wroc┼éawiu. Ja jestem zadowolony.

Warszawa

Marek

23/01/2019

9 stycznia 2019 roku w EuroClinic w Ostrawie mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy z prawego oka. Z Warszawy zabrano mnie busikiem razem z innymi pacjentami. Kierowca Krzysiek jecha┼é bezpiecznie i szybko w obie strony. Klinika nowocze┼Ťnie wyposa┼╝ona w szereg specjalistycznych urz─ůdze┼ä. Obs┼éuga do┼Ť─ç liczna, uprzejma i u┼Ťmiechni─Öta pozytywnie odnosz─ůca si─Ö do pacjent├│w. Po zabiegu odwieziono mnie do hotelu w Polsce kilkana┼Ťcie kilometr├│w od kliniki. Pok├│j czysty ciep┼éy.Rano kierowca dowi├│z┼é nas do kliniki na kontrol─Ö i z powrotem do Warszawy. Czu┼éem si─Ö doopiekowany i zadowolony. Trzy tygodnie p├│┼║niej kierowca Grzegorz zabra┼é nas kilkoro pacjent├│w z Warszawy na kontrol─Ö do EuroClinic do Ostrawy. To by┼éa prawdziwa przyjemno┼Ť─ç us┼éysze─ç po kontrolnym badaniu, ┼╝e oko zrasta si─Ö prawid┼éowo i nie ma ┼╝adnych powik┼éa┼ä. Chc─Ö zrobi─ç nast─Öpne oko r├│wnie┼╝ w EuroClinic ju┼╝w marcu tego roku. Polecam wszystkim maj─ůcym za─çm─Ö EuroClinic w Ostrawie. Nie czeka┼éem d┼éu┼╝ej ni┼╝ dwa tygodnie, wszystko odby┼éo si─Ö wed┼éug planu, spokojnie i bezpiecznie w sterylnych warunkach. Polecam EuroClinic.

Warszawa

Władysław

21/01/2019

Bardzo dobra informacja, pocz─ůwszy od kontaktu z konsultantem we Wroc┼éawiu. W moim przypadku p. Emilia. Potem b. dobry przejazd niedu┼╝ym busikiem z p. Rafa┼éem. Sympatyczny, dobry kierowca. Wszystko punktualnie, zgodnie z zapowiedzi─ů. Na miejscu w Ostrawie szybka rejestracja. Puszczano film instrukta┼╝owy na temat zabiegu usuwania za─çmy i zachowania po zabiegu. Potem kontrolna wizyta u lekarza, kt├│ry dok┼éadnie bada i wyja┼Ťnia przebieg zabiegu. Sam zabieg jest kr├│tki, podczas kt├│rego lekarz wyja┼Ťnia jaki wykonuje czynno┼Ťci. Lekarzchirurg okulista nie tylko do┼Ťwiadczony, ale te┼╝ bardzo mi┼éy. Sympatyczna i mi┼éa obs┼éuga lekarzy i piel─Ögniarek. W klinice mo┼╝na skorzysta─ç z bezp┼éatnej kawy, herbaty, wody, s─ů te┼╝ ma┼ée kruche ciasteczka. Po zabiegu pacjenci s─ů zawo┼╝eni do hotelu. Czystego, mi┼éego, z dobrym ┼Ťniadaniem. Na drugi dzie┼ä jeszcze raz pacjenci jad─ů do Kliniki gdzie lekarz dokonuje kontroli po zabiegu. A potem ju┼╝ szbki powr├│t z p. Rafa┼éem do domu. W ramach tych pieni─Ödzy jest te┼╝ kontrolne badania po 2-3 tygodniach. Po zabiegu widz─Ö ju┼╝ li┼Ťcie na drzewie.Ja jestem um├│wiony na nast─Öpny termin usuni─Öcia za─çmy na drugim oku. Mog─Ö naprawd─Ö poleci─ç t─ů Klinik─Ö i pracuj─ůcych tam lekarzy i obs┼éug─Ö. Serdecznie dzi─Ökuj─Ö i polecam. Wdzi─Öczny pacjent z Tenczynka, W┼éadys┼éaw

wie┼Ť Tenczynek k. Krakowa

Marek

16/01/2019

Jestem pod wra┼╝eniem !W Polsce w ramach nfz wszczepiaj─ů chi┼äskie soczewki kupowane na kg, W ostrawie (onedayclinik) czeka┼éem 10 dni. Dow├│z busem,badania, dob├│r soczewki,zabieg, chotel ze ┼Ťniadaniem pok├│j 1 osobowy, nast─Öpnego dnia badania i powr├│t.Za2-3 tegodnie dow├│z i powr├│t busem na sprawdzenie,Mi┼éo tanio i profesjonalni.Koszt to tylko dop┼éata za soczewk─Ö i 300z┼é za logistyk─Ö,Zwrot nfz po stronie kliniki,Polecam.Poprawa widzenia ju┼╝ nast─Öpnego dnia.W hotelu zni┼╝ka na obiad 20%.

Antoniew k.Łodzi

BOHDAN

14/01/2019

Tak jak inni pacjenci kliniki ,ja r├│wnie┼╝ chcia┼ébym opisa─ç wra┼╝enia. A wi─Öc pierwszy bardzo dobry kontakt z pani─Ö Beat─ů – konsultantem One Day Clinic , kt├│ra dok┼éadnie i z wielk─ů cierpliwo┼Ťci─ů informowa┼éa o ca┼éej procedurze zabiegu. Jestem po zabiegu za─çmy w ONE DAY CLINIC . Obs┼éuga medyczna na bardzo wysokim poziomie, operowa┼é zesp├│┼é czeski, zabieg bezbolesny i kr├│tki. Podczas zabiegu lekarz informowa┼é na bie┼╝─ůco co b─Ödzie wykonywane. Na zako┼äczenie podzi─Ökowa┼é za wsp├│┼éprac─Ö podaj─ůc r─Ök─Ö. Na drugi dzie┼ä odby┼éa si─Ö dok┼éadna kontrola operowanego oka poprzez przyrz─ůdy optyczne.Wr─Öczona zosta┼éa r├│wnie┼╝ kompletna dokumentacja w j.polskim. Zakwaterowanie w hotelu / zameczku / w bardzo dobrych warunkach, na ┼Ťniadanie st├│┼é szwedzki. Przez ca┼éy okres opiekowa┼é si─Ö nami p. Marcin b─Öd─ůc zarazem kierowc─ů.

Wrocław

Malgorzata Majmesku

11/01/2019

Jestem po dw├│ch zabiegach.Pierwszy 19.listopad,drugi 10.grudnia.Calemu personelowi….,zaczynaj─ůc od P.Grzegorza -kierowcy poprzez Panie recepcjonistki,Panie piel─Ögniarki,A na Lekarzach ko┼äcz─ůc… dzi─Ökuj─Ö i serdecznie pozdrawiam.

Warszawa

Gertruda

11/01/2019

Jestem zadowolona i zaskoczona z podejcia do ludzi personslu i Lekarzy . Klinike moge polecic kazdemu

Opole

Roman

10/01/2019

┼Üwietna obs┼éuga pacjenta. Od momentu gdy tylko konsultant planuje termin. Potem perfekcyjnie przebiegaj─ůca podr├│┼╝. W Ostrawie kompeteny zesp├│┼é lekarzy i piel─Ögniarek. Wszystkie etapy podr├│┼╝y, operacji, potem noclegu i kolejnej wizyty zaplanowane tak, aby pacjent czu┼é si─Ö zadbany i profesjonalnie obs┼éu┼╝ony. Po wizycie w polskich szpitalach. Wizyta w Czechach to inna bajka! Gor─ůco polecam.

Chojn├│w

BOZENA TURBAKIEWICZ

08/01/2019

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w klinice w Ostrawie pierwszyzabieg 11.12.2018 nastepny by┼é wykonany 7.01.2019. Us┼éuga medyczna zosta┼éa wykonana na najwy┼╝szym poziomie, w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Jestem te┼╝ pod wra┼╝eniem perfekcyjnej organizacji ca┼éego wyjazdu. Opiekun pan Marci z O┼éawy bardzo troskliwie si─Ö Nami opiekowa┼é do klinki oraz z One Day Clinic, oraz Szczegulnie za odebranie Nas wszystkich w trudnych warunkach ┼Ťniegu oraz ┼Ťlizgiej drogi z pod drzwi Hotelu.Polecem klinike . Opieka i personel bardzo sympatyczni oraz profesjonalni.

WROCLAW

BOZENA TURBAKIEWICZ

08/01/2019

JESTEM PO DWOCH OPERACJACH ZACMY W KLINICE OneDayClinik w OSTRAWIE, PIERWSZA MIALA WYKONANA 11.12.2018 DRUGA 7.01.2019 IJESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WYKONANEGO ZABIEGU,ORAZ CHCE BARDZO PODZIEKOWAC PANU MARCINOWI Z OLESNICY . BARDZO ZADBAL O SWOICH PODOPIECZNYCH ORAZ ZA POMOC .NADMIENIAM ZE W DNIU WYJAZDU 8/01.2019 Z POD HOTELUPAN MARCIN PODJECHAL POD SAME DRZWI HOTELU BUSEM W TROSCE ZEBY NIKOMU NIC SIE NIE STALO COS ZLEGO,BYLO BARDZO SLISKO I DUZO SNIEGO .JESZCZE RAZ DZIEKUJE BARDZO,JESLI KTOS CHCE SIE ZDECYDOWAC NA TAKI ZABIEG TO POLECAM

WROCLAW

Jerzy Skolimowski

06/01/2019

Szybki i wygodny transport. Opieka w Ostrawie bez zarzutu. Jecha┼éem na operacj─Ö z nadziej─ů na ostateczne rozstrzygni─Öcie dotycz─ůce wyboru soczewki i powiem z ca┼é─ů pewno┼Ťci─ů, ┼╝e si─Ö nie zawiod┼éem. Ju┼╝ jest lepiej ni┼╝ by┼éo. To na co chcia┼ébym zwr├│ci─ç uwag─Ö to, ┼╝e lekarz badaj─ůcy wzrok na kwalifikacjach nie naci─ůga na zb─Ödne koszty. Mnie jako zawodowemu kierowcy poleci┼é Premium Tr a by┼éem przygotowany na VIP. Polecam ich us┼éugi.

Warszawa

Adam

05/01/2019

Wszystkim gor─ůco polecam t─ů Klinik─Ö! By┼éem dwa razy w Ostrawie na operacji za─çmy i by┼é to strza┼é w dziesi─ůtk─Ö! W Polsce po wizycie prywatnej u okulisty by┼éem za┼éamany. Pani dr stwierdzi┼éa ┼╝e za─çma jest tak zaawansowana ┼╝e ┼╝aden lekarz nie podejmie si─Ö operacji, pozatym gdyby nawet to i tak si─Ö nie uda.. Nie widzia┼éem na oczy nic. Ciemno┼Ť─ç. Postanowi┼éem spr├│bowa─ç w Ostrawie. Po operacji pop┼éaka┼éem si─Ö. Widzia┼éem wszystko! Opieka wspania┼éa, lekarze ca┼éy personel! I to wszystko we wspania┼éych warunkach i na nfz! Hotel pierwsza klasa kierowca bardzo pomocny! Polecam wszystkim!

Tarn├│w

Irena

03/01/2019

Bardzo jestem zadowolona z operacjik kt├│re mia┼éam pierwsz─ů 27 luty a druga 25 wrzesie┼ä bardzo dobrzy i mili lekarze mi┼éy personel serdecznie dziekuje i pozdrawiam polecam wszystkim

Legnica

Krystyna

01/01/2019

Pragn─Ö podzi─Ökowa─ç za ogromn─ů pomoc, cierpliwo┼Ť─ç, serdeczno┼Ť─ç i zaanga┼╝owanie w organizacji wyjazdu do kliniki, wzorow─ů opiek─Ö w Ostrawie .Specjalne wyrazy wdzi─Öczno┼Ťci dla kierowcy pana Marcina . Szczerze polecam us┼éugi Kliniki

Wrocław

JANINA

26/12/2018

Jestem ┼Ťwie┼╝o po zabiegu usuni─Öcia za─çmy widz─Ö reweracyjnie, opieka i personel bardzo sympatyczny i profesjonalna bardzo polecam

Poznań

Krzysztof

23/12/2018

To ju┼╝ drugi zabieg usuni─Öcia za─çmy jaki mia┼éem wykonany w ODC. Jestem zadowolony podobnie jak po pierwszym. Sprawnie, uprzejmie, czysto. Bez m─Öcz─ůcych kolejek i biegania pomi─Ödzy pi─Ötrami. Transportem zajmuj─ů si─Ö uprzejmi kierowcy, a raczej opiekunowie pacjent├│w (podzi─Ökowania dla pana Rafa┼éa).

Katowice

Stanisław

23/12/2018

Witam ! Ja sw├│j wyb├│r kliniki opar┼éem na podstawie opinii zadowolonych pacjent├│w i to by┼é strza┼é w dziesi─ůtk─Ö , setki os├│b nie mo┼╝e si─Ö myli─ç . Jestem po zabiegu usuni─Öcia za─çmy z obu oczu , wszystko odby┼éo si─Ö pod opiek─ů zespo┼éu wspania┼éych , ┼╝yczliwych i troskliwych ludzi z One Data Clinic !!! Serdecznie Dzi─Ökuj─Ö i Pozdrawiam !!!

Czajkowa / Mielec

Konrad

21/12/2018

W pa┼║dzierniku i listopadzie 2018 r. podda┼éem si─Ö operacji usuni─Öcia za─çmy obu oczu w klinice One Day Clinic w Ostrawie. Operacja przebieg┼éa bezbole┼Ťnie w komfortowych warunkach i trwa┼éa 15 minut. Personel medyczny kliniki One Day jest wysoce profesjonalny o wysokiej kulturze osobistej. Szczeg├│lnie wyr├│┼╝niam doktora Tomasza i piel─Ögniark─Ö Michalin─Ö z biura logistyki kliniki we Wroc┼éawiu pani─ů Bogumi┼é─Ö Z. Po operacji widz─Ö doskonale i nie odczuwam ┼╝adnego b├│lu i dolegliwo┼Ťci. Polecam ka┼╝demu klinik─Ö One Day w Ostrawie. Na operacj─Ö i kontrol─Ö po operacji zosta┼éem zabraney z miejsca zamieszkania o odwieziony po operacji do domu samochodem kliniki . Konrad z Warki

Warka

Ditmar

18/12/2018

Opieka nad pacjentem by┼éa na wysokim poziomie, zabieg zosta┼é zrobiony szybko bez ┼╝adnych komplikacji. ┼Üniadanie by┼éo ┼Ťwietne. Piel─Ögniarki te┼╝ niez┼ée. Jestem bardzo zadowolony.

Gliwice

Jolanta

17/12/2018

Specjale podzi─Ökowania dla doktora Tom├í┼í Prusenovsk├Ż przede wszystkim cz┼éowieka a dopiero potem lekarza, wspania┼éego lekarza. Wszystko na najwy┼╝szym poziomie. Doskona┼éa organizacja ca┼éego wyjazdu, bardzo mi┼éa obs┼éuga pocz─ůwszy od konsultantek poprzez kierowc├│w, piel─Ögniarki. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna ÔÇô szkoda, ┼╝e w Polsce nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Polecam

Warszawa

Ania

13/12/2018

Dnia 10.12.2018 mia┼éam robiony zabieg w klinice, na zabieg wi├│z┼é Pan Krzysztof D. z Ole┼Ťnicy wiedzia┼é o tym ┼╝e mama sters tak si─Ö zaj─ů┼é dobrze nie tylko mn─ů ale te┼╝ pozosta┼éymi osobami kt├│re jecha┼éy ┼╝e wszyscy byli┼Ťmy mu wdzi─Öczni za grzeczno┼Ť─ç i opiek─Ö chc─Ö mu bardzo podzi─Ökowa─ç za profesjonalizm Personel w klinice bardzo mi┼éy i u┼Ťmichni─Öty. Skorzystam jeszcze raz z waszej kliniki poniewa┼╝ stwierdzono jeszcze za─çm─Ö na drugim oku. Chc─Ö WAM bardzo a bardzo podzi─Ökowa─ç i ┼╝yczy─ç WSZYSTKIEGO DOBREGO I R├ôWNIE┼╗ DLA PANA KRZYSIA Z OLE┼ÜNICY

OLEŚNICA

Grzegorz

12/12/2018

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w One Day Clinic w Ostrawie. ┼Üwietna organizacja ca┼éego wyjazdu, bardzo mi┼éa obs┼éuga pocz─ůwszy od kierowc├│w, poprzez konsultantki, piel─Ögniarki i na lekarzach ko┼äcz─ůc. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna ÔÇô szkoda, ┼╝e u nas nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Sam zabieg zosta┼é wykonany na najwy┼╝szym poziomie, sprawnie i bez komplikacji w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Po operacji r├│wnie┼╝ ┼Ťwietna opieka. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam One Day Clinic.

Krotoszyn

JERZY

06/12/2018

BARDZO JESTEM ZADOWOLONY I SERDECZNIE DZI─śKUJ─ś TAK MI┼üY PERSONEL W CZECHACH POLECAM WSZYSTKIM KT├ôRZY MAJ─ä ZA─ćMY

Oława

JOANNA

06/12/2018

szybka i profesjonalna obs┼éuga pod wzgl─Ödem informacyjnym, logistycznym i klinicznym, zabieg u mojego taty odby┼é si─Ö w dniu 05.12.2018 wi─Öc na efekt ko┼äcowy jeszcze chwilk─Ö poczekamy, ale ju┼╝ dzi┼Ť du┼╝a poprawa widzenia, kolejna wizyta 20.12.2018. Polecam.

Łomianki

Jan Zgliński

05/12/2018

Z przyjemno┼Ťci─ů mog─Ö zakomunikowa─ç , ┼╝e skorzysta┼éem z oferty OneDayClinic /zabieg w dniu 4.12.2018r./ i jestem pod wra┼╝eniem bardzo dobrej organizacji transportu i noclegu ,oraz zaanga┼╝owania i troskliwo┼Ťci w stosunku do pacjenta personelu kliniki w Ostrawie /Czechy/.

Warszawa

Joanna

05/12/2018

Bardzo miła i szybka obsługa. Jestem zadowolona z wykonanego zabiegu , polecam wszystkim One Day Clinic.

Łosiów

Tadeusz

04/12/2018

Ok

Warszawa

Krystyna Jancewicz

04/12/2018

Personel medyczny szczegolnie kobiecy super!Chciałabym aby w Polsce było podobnie.Szczegolne podziekowania dla kierowcy ktory wiozł nas z Wrocławia 4 grudnia .Miał nadkoplet ,dzielnie walczył a przy tym miły i uczynny Babcia Gabrysia zadowolona mimo zmeczenia

Wrocław

krystyna

01/12/2018

Polecam ! Wszystko to szczera prawda ,profesjonalizm ,bardzo mi┼éa obs┼éuga ca┼éego personelu ,bez wyj─ůtku . Chcia┼éoby si─Ö tam wraca─ç dla tej atmosfery. Pozdrawiam ca┼éy personel . Ale….Gdyby nasi kochani rodacy mieli wi─Öcej kultury,nie wyrzucali niedojedzonych kanapek za ‘te wygodne kanapy’,kt├│re personel musi posprz─ůta─ç by┼éoby super! Pomy┼Ťlcie ,jak─ů opini─Ö wyrabiaj─ů nam tacy ludzie.

Świdnica

El┼╝bieta Kie─ç

30/11/2018

Zawsze czytaj─ůc wystawiane opinie zastanawia┼éam si─Ö, czy aby na pewno pisali to pacjenci?W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éam z zabiegu z Czech i jedyne co mog─Ö napisa─ç to tylko to ┼╝e wszystko odby┼éo si─Ö lepiej ni┼╝ mo┼╝na si─Ö spodziewa─ç.Poczynaj─ůc od pa┼ä przyjmuj─ůcych zlecenie /w moim przypadku p.Emilia/,poprzez pana Krzysztofa opiekuna grupy .Po profesjonalny personel kliniki i obs┼éug─Ö Zameczku w Cha┼éupkach.Je┼Ťli kto┼Ť zastanawia si─Ö gdzie ma mie─ç zabieg radz─Ö jedno.TYLKO KLINIKA ONE DAY. w Klinice lekarz podzi─Ökowa┼é za wsp├│┼éprac─Ö przy zabiegu,u┼Ťmiechn─ů┼é si─Ö i u┼Ťcisn─ů┼é d┼éo┼ä na po┼╝egnanie.Oby kiedy┼Ť by┼éo tak u nas

WROCŁAW

Władysława Bińkowska

29/11/2018

Swietna opieka,polecam wszystkim bardzo serdecznie .

Opole

Elżbieta KOŁODZIEJUK

28/11/2018

Je┼╝eli jednak,jeszcze w nieznane, nie wiesz czego si─Ö spodziewa─ç, co ci─Ö czeka. Ale nie masie czego obawiac. Wszystko jest perfekcyjnie dopracowane. Opiekun grupy, w moim przypadku p. Marcin z Ole┼Ťnicy, prowadzi wszystkich krok po kroku, pomaga nie┼Ť─ç baga┼╝e i informuje o kolejnych krokach. Na miejscu jest kawa, herbata woda. Lekarze to perfekcjoni┼Ťci. Personel jest bardzo mi┼éy i pomocny. Polecam ka┼╝demu. Nie czekaj a┼╝ za─çma b─Ödzie du┼╝a tzw. dojrzala. Im wcze┼Ťniej lepiej si─Ö goi i szybciej si─Ö dochodzi do pe┼énej kondycji.

Warszawa

Wanda

28/11/2018

Jestem po zabiegach usuni─Öcia za─çmy w obojgu oczach w klinice w Ostrawie. Sama us┼éuga medyczna zosta┼éa wykonana na najwy┼╝szym poziomie, w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Jestem te┼╝ pod wra┼╝eniem perfekcyjnej organizacji ca┼éego wyjazdu. Zapewniaj─ů j─ů przemi┼ée Panie konsultantki z One Day Clinic, oraz panowie kierowcy ( tu szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Pana Rafa┼éa).

Krak├│w

Maria

27/11/2018

Doskonała opieka oraz obsługa super hotele wszystkim pokecam .

Gliwice

Stanisław

24/11/2018

Jestem po zabiegach na obu oczach.Teraz moje ┼╝ycie si─Ö odmieni┼éo kiedy cz┼éowiek wszystko widzi.Dlatego chce gor─ůco podziekowa─ç panu Krzysztofowi kierowcy i osob─ů kt├│re opiekowa┼éa si─Ö nasz─ů grup─ů. Szczeg├│lnie ca┼éej kadrze medycznej a g┼é├│wnie lekarzom, kt├│rzy wykonywali zabiegi.polecam wszystkim One Day Clinic.

Dobrze┼ä K.Ole┼Ťnicy

Krzysztof

23/11/2018

Operacj─Ö mia┼éem 30.10.2018r czeka┼éem miesi─ůc, Dojecha┼éem z Lublina do Warszawy na dworzec Zachodni a tam przyjecha┼é po mnie samoch├│d kt├│ry z Warszawy zabra┼é pacjent├│w z um├│wionego miejsca,kierowca opiekun grupy uprzejmy.Na miejscu w klinice personel uprzejmy ,obs┼éuga profesjonalna. Mia┼éem zam├│wiony pakiet VIP , ale podczas szeregu bada┼ä prawe oko jest jeszcze zdrowe tylko w niewielkim stopniu pocz─ůtek za─çmy ,wi─Öc nie kwalifikuje si─Ö jeszcze do operacji, natomiast oko lewe z za─çm─ů do operacji wykryto co┼Ť z siatk├│wk─ů, i u mnie s─ů przeciw wskazania do soczewek kt├│re zam├│wi┼éem ,wi─Öc pan doktor dobra┼é mi inne kt├│re b─Öd─ů dla mnie dobre . Dosta┼éem pakiet PREMIUM ,pieni─ůdze zosta┼éy mi zwr├│cone przelewem. Sama operacja czu┼éem ┼╝e co┼Ť robi─ů ale nie czu┼éem b├│lu, bezbole┼Ťnie i szybko ,mo┼╝e z pi─Ötna┼Ťcie lub wi─Öcej minut. W klinice przed i po operacji do dyspozycji herbata kawa ciasteczko wygodne fotele ,nast─Öpnie po operacji kierowca zawi├│z┼é do hotelu, rano ┼Ťniadanie i kierowca zawi├│z┼é na kontrol─Ö pooperacyjn─ů do kliniki .Nast─Öpna kontrola w klinice za trzy tygodnie tj. 20.11.2018r te┼╝ ju┼╝ by┼éem na kontroli i w ten sam spos├│b dojazd jak na operacj─Ö . Na chwil─Ö obecn─ů na oko widz─Ö dobrze ,czuj─Ö si─Ö dobrze. Polecam klinik─Ö innym nie wiedz─ůcym ┼╝e mo┼╝na jecha─ç do Czech do Ostrawy

Lublin

Maria

23/11/2018

21 listopada by┼éam na operacji za─çmy w Ostrawie Jestem bardzo zadowolona potwierdzam to co pisz─ů wszyscy w opiniach

Halin├│w

Teresa z Wrocławia

20/11/2018

┼Üwietna organizacja, bardzo mi┼éa obs┼éuga. Atmosfera i opieka w klinice w Czechach rewelacyjna – szkoda, ┼╝e u nas nie opiekuj─ů si─Ö tak pacjentem. Po operacji r├│wnie┼╝ ┼Ťwietna opieka,, sama operacja przeprowadzona sprawnie i bez komplikacji. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam One day clinic.

Wrocław

Maria

15/11/2018

Wlasnie 5 listopada doczekalam sie kolejnej czyli drugiej operacji oka. Doznania sa niesamowite. Chodze juz bez okularow korekcyjnych, ale zakladam ciemne okulary zeby chronic chore jeszcze oczy. Musze jedynie kupic okulary do czytania. Pozdrawiam wszystkich i polecam klinike.

Pultusk

Andrzej

15/11/2018

Po roku pojecha┼éem na operacj─Ö za─çmy drugiego oka. Nie b─Öd─Ö powtarza┼é opinii moich poprzednik├│w. Co mnie si─Ö podoba┼éo. Bus po drodze podjecha┼é po dw├│ch pacjent├│w mieszkaj─ůcych w bok od autostrady – to mi si─Ö podoba, ┼╝e nie zawsze trzeba znale┼║─ç si─Ö w miejscu startu. No i hotel – z kliniki w Ostrawie do hotelu po polskiej stronie jest tylko 15-20 min. Nie trzeba martwi─ç si─Ö koronami, ┼╝eby zje┼Ť─ç kolacj─Ö, no i za niewielk─ů dop┼éat─ů mo┼╝na dosta─ç pok├│j jednoosobowy.

Warszawa

Barbara Kuncewicz

15/11/2018

Jestem 2 dni po operacji w One day clinic.Czuj─Ö si─Ö swietnie. Widz─Ö wyra┼║nie wszystko a przed operacj─ů nie widzia┼éam nic nawet z bliska.Chcia┼éam z┼éo┼╝y─ç podziekowania dla lekarza operujacego oraz calemu personelowi medycznemu.Pan kierowca Marcin z Ole┼Ťnicy opiekowa┼é si─Ö grupa i pomaga┼é nam.( nam .W grupie byly osoby niepelnosprawn. Polecam wszystkim operacje. za─çmy w One day clinic w Ostrawie w Czechach. Profesjonalizm i opieka przed i po operacji. Do tego nocleg w pi─Öknym zameczku , ┼Ťniadanko( szwedzki st├│┼é) bez b├│lu w mi┼éej atmosferze.

Wroclaw

Joanna

14/11/2018

Wszystko w najlepszym porz─ůdku. Zdecydowanie polecam klinik─Ö wszystkim pacjentom!

Gdańsk

Barbara Kuncewicz

13/11/2018

Operacja w Ostrawie to pe┼ény kofort i precyzyjne rozwiazanie operacyjne za─çmy. Polecam gor─ůco osobom , ktore chc─ů pozby─ç si─Ö zacmy i patrze─ç zdrowym okiem na ┼Ťwiat.Wroclaw

Wroclaw

Anna

13/11/2018

Witam, w miesi─ůcu listopadzie b.r bylam ze swoim tat─ů jako osoba towarzysz─ůca na zabiegu za─çmy, wszystko ok. ,personel ,obsluga , super, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dzi─Ökujemy. Klinika naprawd─Ö godna polecenia.Pozdrawiamy

Wrocław

Hubert

13/11/2018

Operacj─Ö za─çmy mia┼éem 24.10.2018r. . Obecnie jestem ju┼╝ po ostatniej wizycie kontrolnej , kt├│ra potwierdzi┼éa bardzo dobry wynik zabiegu . Moj─ů decyzje o wykonaniu zabiegu w Klinice podj─ů┼éem z uwagi na bardzo kr├│tki termin oczekiwania i mo┼╝liwo┼Ť─ç doboru odpowiedniej soczewki. Z internetu zapozna┼éem si─Ö z dzia┼éaj─ůc─ů w Ostrawie Klinik─ů oraz opiniami o jej pracy . Po kontakcie telefonicznym otrzyma┼éem drog─ů mailow─ů wszystkie potrzebne dokumenty okre┼Ťlaj─ůce warunki transportu i wykonania zabiegu . Dojazd i wykonanie zabiegu przebieg┼é bardzo sprawnie za co bardzo serdecznie dzi─Ökuj─Ö SZANOWNYM LEKARZOM jak i ca┼éemu personelowi Kliniki. Wszystko przebieg┼éo bezstresowo i w przyjaznej atmosferze i naprawd─Ö bardzo polecam Klinik─Ö wszystkim potrzebuj─ůcym pacjentom .

Mikołów

Irena

11/11/2018

Najwy┼╝sze uznanie dla Ca┼éego Personelu Medycznego w Ostravie, Panowie, Panie – jeste┼Ťcie Profesjonalistami !!! Podchodzicie z najwy┼╝sz─ů staranno┼Ťci─ů do Pacjenta, od samego pocz─ůtku, do samego ko┼äca. Troska Wasza i zaanga┼╝owanie oraz ch─Ö─ç Rozmowy z Pacjentem, by czu┼é si─Ö komfortowo, jest nie do przecenienia. Brawo, brawo, Jestem szcz─Ö┼Ťliwa, ┼╝e do Was trafi┼éam i ┼╝e zabieg usuni─Öcie za─çmy z oczu, zako┼äczy┼é si─Ö sukcesem, a czas oczekiwania na zabieg, nie by┼é d┼éu┼╝szy ni┼╝ miesi─ůc. Klimat i kultura organizacyjna Pracownik├│w w Czechach jest na najwy┼╝szym poziomie, nie ma stresu, dezinformacji, czy bylejako┼Ťci. U┼Ťmiechni─Öci Ludzie, z wielk─ů wiedz─ů i umiej─Ötno┼Ťciami, kt├│rzy z rado┼Ťci─ů nios─ů pomoc Chorym i traktuj─ů Ich jak Ludzi, a nie numerki w poczekalni. Polecam ka┼╝demu t─Ö Klinik─Ö w Ostravie, nie wahajcie si─Ö. Pozdrawiam Wszystkich Pracownik├│w z Kliniki w Ostravie, ┼╝ycz─ůc Pa┼ästwu wszystkiego najlepszego, oby┼Ťcie jak najd┼éu┼╝ej mogli pomaga─ç chorym Ludziom. ­čÖé

Zielona G├│ra

Danuta

10/11/2018

Z pe┼énym przekonaniem polecam klinik─Ö w Ostrawie jak r├│wnie┼╝ organizatora wyjazd├│w do Czech – firm─Ö Onedayclknic. Sprawna i kompetentna obs┼éuga pracownik├│w firmy a tak┼╝e profesjonalizm lekarzy i piel─Ögniarek oraz ich cierpliwo┼Ť─ç i empatia s─ů godne polecenia.

Bielsko-Biała

Krystyna Przybyła

08/11/2018

Jestem bardzo zadowolona z obsługi pielęgniarek jak i lekarzy

Nysa

MIRKA

05/11/2018

Dzisiaj wroci┼éam z kontroli pooperacyjnej , gdzie mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy, wszystko jest okey, jestem zadowolona, obs┼éuga medyczna te┼╝ super. Kierowca z kt├│rym jechali┼Ťmy , a jest to pan , MICHA┼ü , bardzo mi┼éy, u┼Ťmiechni─Öty, uczynny , naprawd─Ö super KIEROWCA. Zabieg by┼é wykonany w klinice ONE DAY CLINIC. Dzi─Ökuj─Ö wszystkim.

Bełchatów

Jagoda Osińska

05/11/2018

Zabieg opieka transport wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję i napewno polecę państwa klinikę innym

Bolesławiec

Danuta

05/11/2018

Bardzo pomocny i uczynny kierowca Pan Marcin, mi┼éa i przyjemna obs┼éuga, bardzo profesjonalne podej┼Ťcie. Serdecznie polecam!

Wrocław

Jola

01/11/2018

29.10 mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice w Ostrawie, musz─Ö przyzna─ç dawno nie spotka┼éam si─Ö z tak mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─ů. Czu┼éam si─Ö kim┼Ť wyj─ůtkowym ,ca┼éy personel kliniki jest do dyspozycji pacjenta, mo┼╝na by┼éo zapyta─ç o wszystko i nie czu─ç si─Ö intruzem jak w naszych szpitalach. Wyb├│r soczewki by┼é dobierany po konsultacji z lekarzem i wielu badaniach .Do dyspozycji kawa ,herbata nie trzeba wozi─ç ze sob─ů. Sam zabieg bezbolesny ,szybko i sprawnie wykonany PE┼üEN PROFESJONALIZM. Dzi─Ökuj─Ö! Musz─Ö tak┼╝e podzi─Ökowa─ç za ca┼éa organizacj─Ö wyjazdu wystarczy jeden telefon a wszystkie inne sprawy s─ů za┼éatwione za nas,transport ,hotel dokumenty. No mo┼╝e troch─Ö daleka droga ode mnie ale licz─ů si─Ö rezultaty ,No i co istotne to koszta ni┼╝sze ni┼╝ w innych klinikach sprawdza┼éam.Jeszcze jedno je┼Ťli masz problem (ci┼Ťnienie,kaszel itp )w danej chwili zmie┼ä termin wyjazdu.Pozdrawiam

Polanica-Zdr├│j

Ryszard G├│rski

01/11/2018

30-10018-mia┼éem wykonany zabieg na jednym oku-wszystko od zapisu poprzez transport,badanie i zabieg przebiega┼éo wy┼Ťmienicie -personel u┼Ťmiechniety i ┼╝yczliwy na ka┼╝dym kroku.Szkoda ┼╝e w Polsce takie traktowanie pacjenta pozostaje w marzeniach.Gdy drugie oko b─Ödzie wymaga┼éo zabiegu-tylko Ostrawa.

Raszyn-mazowieckie

Danuta

01/11/2018

W dniu 25.10.2018 r. mia┼éam szcz─Ö┼Ťcie usuwa─ç za─çm─Ö w Waszej Klinice. Organizacja, opieka i troska o pacjenta wzorowa. Jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö i do zobaczenia na kontroli. Danuta Cz. z Radomska.

Radomsko

Mirosława

01/11/2018

Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu na zabieg. Okres oczekiwania na zabieg to nieca┼éy miesi─ůc. Profesjonalne i ┼╝yczliwe podej┼Ťcie do pacjenta. Bardzo dok┼éadne badanie przed zabiegiem. Polecam klinik─Ö wszystkim oczekuj─ůcym w d┼éugich kolejkach. Podzi─Ökowania dla Pana kierowcy Grzegorza za opiek─Ö w czasie ca┼éego wyjazdu.

Zgierz

Jan

31/10/2018

Wspaniala klinika,od pierwszego kontaktu z p.kierowca zaczyna sie mila obsluga do zakonczeniazabiegu dbanie o pacjenta,profesjonalna zaloga,polecam wszystkim,pozdrawiam

Opole

Jan

31/10/2018

Jest super,jestem bardzo zadowolony,mila i profesjonalna obsluga,dbanie o pacjenta,mozna tylko podziekowac personelowi za to co robia dla pacjenta

Opole

Wojtek

28/10/2018

Robi┼éem zabieg na NFZ z niewielk─ů dop┼éat─ů (199,-z┼é) do lepszej soczewki ni┼╝ oferuj─ů w Polsce. Organizacja wyjazdu perfekcyjna, opieka na miejscu na bardzo wysokim poziomie (┼╝yczy┼ébym sobie takiej w Polsce), ceny konkurencyjne. Ja zdecydowa┼éem si─Ö na OneDayClinic ze wzgl─Ödu na kontrol─Ö pozabiegow─ů na drugi dzie┼ä (nocleg w bardzo dobrym hotelu). Nast─Öpna kontrola ( 2-3 tygodnie p├│┼║niej, r├│wnie┼╝ w Ostrawie) w cenie, bez dodatkowych op┼éat. W innych firmach organizuj─ůcych wyjazdy do Czech jest p┼éatna. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi OneDayClinic i gor─ůco polecam wszystkim zabiegi w tej firmie.

Sokołów Podlaski

Danuta

28/10/2018

W dniu 25.10.2018 r. mia┼éam szcz─Ö┼Ťcie usuwa─ç za─çm─Ö w Waszej Klinice. Organizacja, opieka i troska o pacjenta wzorowa. Jeszcze raz bardzo dzi─Ökuj─Ö. Danuta z Radomska.

Radomsko

Krystyna

26/10/2018

Chcialabym bardzo podziekowac calemu Personelowi OneDayClinic za mila i profesjonalna opieke medyczna i usuniecie zacmy obu oczu.Jedno oko 18 wrzesien i drugie 9 pazdziernik 2018r.Efekt zachwycajacy juz nastepnego dnia po zabiegu.Rowniez dziekuje panom Irkowi i Grzesiowi za bezpieczna droge wygodnym busem i mila atmosfere podczas podrozy.Polecam wszystkim OneDayClinik dzwoncie i umawiajcie sie tam na wizyte i operacje zacmy .Do zobaczenia na kontroli 5 listopada. Krystyna z Ostrody.

Ostroda

Barbara Zaj─ůc

26/10/2018

Wspaniali ludzie, przemi┼éa obs┼éuga. Zabiegi wykonane wzorowo. Jestem przeszcz─Ö┼Ťliwa, bo po 30 latach niewidzenia mog┼éam po wykonaniu zabiegu na 2 oko – na drugi dzie┼ä przeczyta─ç bez okular├│w wszystkie otrzymane dokumenty. Panowie kierowcy Marcin, Pawe┼é i Janusz wspaniali ┼╝yczliwi faceci. Polecam wszystkim – nie czekajcie tylko zdecydujcie si─Ö. Podzi─Ökowania i pozdrowienia. Barbara i Czes┼éaw Zaj─ůcowie

Nysa

Krystyna

25/10/2018

Chcialabym bardzo podziekowac calemu Personelowi OneDayClinic za mila i profesjonalna opieke medyczna i usuniecie zacmy obu oczu [pierwsze oko 18 wrzesnia i drugie 9 pazdziernika].Efekt zachwycajacy juz nastepnego dnia po zabiegu.Rowniez dziekuje Panu Irkowi i Grzesiowi za bezpieczna droge wygodnym busem i wspaniala atmosfere w czasie podrozy.Polecam wszystkim OneDayClinik,dzwoncie i umawiajcie sie na operacje zacmy bo odleglosc nie ma znaczenia , dowioza Was na miejsce do Kliniki i odwioza do miejsca zamieszkania.Pozdrawiam i do zobaczenia na kontroli 5 listopada. Krystyna z Ostrody-Warm-mazurskie

Ostroda

Jolanta

22/10/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éam 15 pa┼║dziernika 2018r. Zdecydowa┼éam si─Ö po rozmowie telefonicznej z Pani─ů Bogusi─ů, kt├│ra w bardzo konkretny i zrozumia┼éy spos├│b wyja┼Ťni┼éa wszystkie moje w─ůtpliwo┼Ťci. Przejazd by┼é wygodnym busem z dobrym kierowc─ů Panem Grzegorzem, kt├│ry zabra┼é mnie spod domu. By┼é r├│wnie┼╝ bardzo pomocnym opiekunem grupy. W samej Klinice wszystko odby┼éo si─Ö bardzo profesjonalnie. Po szeregu bada┼ä i dobraniu odpowiedniej soczewki wykonano zabieg. Wszystko to za spraw─ů przemi┼éego i profesjonalnego personelu, kt├│ry s┼éu┼╝y┼é rad─ů i pomoc─ů. Po noclegu w hotelu i wykonanym badaniu kontrolnym zosta┼éam odwieziona pod dom. Dzi─Ökuj─Ö za wszystko i polecam OneDayClinic.

Rawa Mazowiecka

Lesław

20/10/2018

Jestem bardzo zadowolony po zabiegu usuni─Öcia za─çmy z jednego oka ,jestem um├│wiony na zabieg drugiego oka. Bardzo bobra profesjonalna opieka medyczna , bardzo mili lekarze i piel─Ögniarki. Z mi┼é─ů ch─Öci─ů pojad─Ö na drugi zabieg. Po zabiegu jestem w szoku , rewelacja oko jak nowe. B─Öd─Ö poleca┼é zainteresowanym w┼éa┼Ťni z korzystania Kliniki OneDayClinic

Jestem z Lewina Brzeskiego

Zbigniew 18.10.2018

20/10/2018

Jestem zaskoczony mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─ů . Okuli┼Ťci wOneDayClinik to prawdziwi profesjonali┼Ťci,doradzili jakie b─Öd─ů najlepsze soczewki . Opr├│cz za─çmy mia┼éem astygmatyzm .Teraz jestem po operacji na pierwszym oku. Operacja bezbolesna , po operacji fantastycznie nic nie boli widz─Ö 100% lepiej.Na drugie oko mam wyznaczony termin 07.11.2018. Pani konsultantce ,kierowcy i ca┼éemu personelowi z kliniki w Ostrawie z ca┼éego serca dzi─Ökuje.

WROCŁAW

Karpinska

19/10/2018

Jestem juz po pierwszym zabiegu na 1 oko. Nie moge sie doczekac dnia 5 listopada kiedy to bede widziala jak czlowiek. Zabieg jest wykonany profesjonalnie w “ludzkich” warunkach i bardzo szybko. Na pierwszy zabieg czekalam prawie miesiac a nie 2 lata. Jest super polecam kazdemu.

Pultusk

Gra┼╝yna

19/10/2018

Wielkie podzi─Ökowanie dla ca┼éego personelu.Pe┼ény profesjonalizm, kultura i uprzejmo┼Ť─ç. Sam zabieg trwa ok.10-15 minut. Przygotowania do zabiegu i pe┼ény pakiet bada┼ä wykonano na miejscu. Zaopiekowano si─Ö nami od pierwszej chwili kontaktu z klinik─ů. Jeszcze raz bardzo gor─ůco dzi─Ökuj─Ö i do zobaczenia na drugim zabiegu. Ka┼╝demu polecam . Je┼Ťli musisz usun─ů─ç za─çm─Ö to tylko w OneDayClinic w Ostrawie. Gra┼╝yna S┼éok

Piaseczno

Maria

15/10/2018

Na zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice w Ostrawie zdecydowa┼éam si─Ö wraz z siostr─ů, przede wszystkim z uwagi na kr├│tki okres oczekiwania na zabieg i mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru soczewki za dop┼éat─ů. Wszystko co wyczyta┼éam w internecie i co obieca┼éa mi Pani Magdalena Nowicka z One Day Climic sprawdzi┼éo si─Ö w 100%. Przejazd wygodnym busem z przemi┼éym Panem Irkiem kierowca a jednocze┼Ťnie opiekunem grupy , kt├│ry s┼éu┼╝y┼é nam pomoc─ů. Profesjonalny przemi┼éy personel kliniki w Ostrawie spowodowa┼é, ┼╝e ka┼╝dy z nas cz├│┼é si─Ö wyj─ůtkowo, uzyska┼é wyczerpuj─ůce wyja┼Ťnienia na wszystkie w─ůtpliwo┼Ťci. No i nocleg w uroczym hotelu w Cha┼éupkach, gdzie mo┼╝na by┼éo dobrze zje┼Ť─ç, zrelaksowa─ç si─Ö i dobrze wyspa─ç po mimo wszystko stresuj─ůcym dniu. Rano pyszne ┼Ťniadanko w hotelu i kontrola po zabiegu w klinice, kt├│ra przebiega┼éa fachowo i sprawnie w mi┼éej atmosferze no i przejazd do domu, Sam zabieg trwa┼é ok. 15 min, bezbole┼Ťnie, a przed zabiegiem wykonano szereg bada┼ä i dobrano najodpowiedniejsz─ů soczewk─Ö. Ca┼éemu personelowi kliniki w Ostrawie, Pani Magdalenie Nowickiej i Panu kierowcy Irkowi pragniemy z siostr─ů bardzo serdecznie podzi─Ökowa─ç, a wszystkim kt├│rzy maj─ů w─ůtpliwo┼Ťci serdecznie polecamy One Day Clinic. Zabieg na drugie oko mamy 6.11 ale tym razem ju┼╝ bez stresu.

Warszawa

Grzegorz Wi┼Ťniewski

14/10/2018

Wspaniale jest odzyska─ç wzrok. Personel Kliniki OneDayClinic potrafi to uczyni─ç w spos├│b niespotykanie profesjonalny i przy tym niezwykle bezstresowy. Jestem wdzi─Öczny P. dr R. Holanowi za rzeczow─ů diagnoz─Ö i dob├│r odpowiedniej soczewki, P. dr J. Urminskiemu za zabieg wymiany mojej zm─Ötnia┼éej soczewki , P. M. Krizowej za opiek─Ö przed i po zabiegu, kt├│ry by┼é naprawd─Ö bezbolesny. Jestem pod wra┼╝eniem profesjonalizmu ca┼éego zespo┼éu. Dzi─Ökuj─Ö.

Tuplice

Małgorzata

12/10/2018

Polecam ka┼╝demu Ostraw─Ö pe┼ény profesjonalizm. Pani Bogumi┼éa jest przesympatyczn─ů osob─ů w spos├│b rzetelny i rzeczowy udzieli┼éa telefonicznie wszelkich informacji a pan Irek kierowca by┼é bardzo pomocny ca┼éej grupie opiekowa┼é si─Ö nami. Super pozdrawiam.

Warszawa

Regina

11/10/2018

Bardzo mi┼éa obs┼éuga i rewelacyjna organizacja. Nie ┼╝a┼éuj─Ö, ┼╝e si─Ö zdecydowa┼éam efekt jest zachwycaj─ůcy. Transport jak te┼╝ sam kierowca (p. Grzegorz) super. Pozdrawiam z Ostr├│dy

Ostróda. warmińsko - mazurskie

Marek

09/10/2018

zdecydowa┼éem si─Ö na ofert─Ö ODC i nie ┼╝a┼éuj─Ö, wszystkie informacje oraz dokumenty, kt├│re, co nale┼╝y podkre┼Ťli─ç, nale┼╝y uwa┼╝nie przeczyta─ç, otrzyma┼éem nie wychodz─ůc z domu, wystarczy┼é telefon i dost─Öp do mail, pe┼ény wachlarz soczewek do wyboru od wersji podstawowej do zaawansowanej technologicznie, a co najwa┼╝niejsze, transport tam i z powrotem, na miejscu w klinice profesjonalna obs┼éuga, wykonywane s─ů dodatkowe badania, kt├│re ostatecznie potwierdzaj─ů stan zdrowia kwalifikuj─ůcy lub nie do zabiegu (dla unikni─Öcia rozczarowa┼ä czyta─ç dok┼éadnie informacje zawarte we wst─Öpnej ofercie albo co wa┼╝niejsze o wszelkich dolegliwo┼Ťciach, urazach, chorobach, uczuleniach zg┼éosi─ç okuli┼Ťcie, kt├│ry wystawia skierowanie!), wyra┼║nie wida─ç dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta i jego w┼éasne bezpiecze┼ästwo, w ci─ůgu miesi─ůca podda┼éem si─Ö zabiegom na obu oczach, w obydwu przypadkach sam zabieg okaza┼é si─Ö ca┼ékowicie bezbolesny, po zabiegu r├│wnie┼╝ nie odczu┼éem ┼╝adnych dolegliwo┼Ťci, wybra┼éem pakiet VIP i obecnie przyzwyczajam si─Ö do chodzenia bez okular├│w, kt├│re towarzyszy┼éy mi ca┼ée ┼╝ycie, mam nadziej─Ö, ┼╝e m├│j optymizm podzieli tak┼╝e Fundusz NFZ ­čÖé dzi─Ökuj─Ö wszystkim zaanga┼╝owanym w m├│j powr├│t do zobaczenia ┼Ťwiata na nowo ,dbajcie o swoje oczy, pozdrawiam

Warszawa

Małgorzata

08/10/2018

Zabieg usuwania za─çmy mia┼éam wykonany 01.10.br.Szybko,sprawnie i fachowo.Super klinika,b─Öd─Ö poleca─ç. Dzi─Ökuj─Ö za mi┼é─ů i rzeczow─ů obs┼éug─Ö telefoniczn─ů-Pani Bogus┼éawa.Dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi medycznemu z Ostravy -tak powinni by─ç traktowani wszyscy pacjenci.Dzi─Ökuj─Ö Panu Kierowcy,kt├│ry by┼é bardzo zaanga┼╝owany,dawa┼é dobre rady, s┼éu┼╝y┼é pomoc─ů-opiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů-BRAWO.Super organizacja.

WROCŁAW

Ryszard

08/10/2018

Polecam 10/10 Obs┼éuga Cool Center-10/10. Nie znam Pani Nowickiej, ale po wielu rozmowach ch─Ötnie napi┼ébym si─Ö w towarzystwie tej Pani kawy. Pani Agnieszka prowadz─ůca pacjent├│w w klinice w Ostrawie – 12/10. (dwa wi─Öcej za humor) Lekarze i obs┼éuga medyczna-10/10 Kiedy ten poziom zawita w kraju? Dzi─Ökuj─Ö. Polecam, bo tam nie jeste┼Ť petentem, lecz cz┼éowiekiem pacjentem. Ryszard z Legnicy

Ryszard Ułazowski Legnica

ANDRZEJ

07/10/2018

Jestem zadowolony z wykonanego zabiegu polecam doskonała i profesjonalna obsługe.

ZABRZE .

Małgorzata

06/10/2018

Zabieg usuwania za─çmy mia┼éam wykonany w Ostravie 01.10.br.Wszystkie formalno┼Ťci z Firm─ů z Irysowej za┼éatwi┼éam telefonicznie-przemi┼éa Pani Bogus┼éawa.Kurier dostarczy┼é dokumenty.Pan Kierowca skontaktowa┼é si─Ö ze mn─ů kilka dni przed wyjazdem. Podr├│┼╝ min─Ö┼éa szybko i bezpiecznie.Na miejscu -szok,bo ca┼éy personel czeka┼é na Nas .To My byli┼Ťmy tam najwa┼╝niejsi .Ca┼éy personel przemi┼éy,kulturalny,profesjonalny.Na sali operacyjnej by┼éam 10 minut -dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi medycznemu. Nocleg w pi─Öknym miejscu-w Domie Pod Zielonym D─Öbem-w odrestaurowanym starym hotelu.┼Üniadanie pyszne.Ca┼éy wyjazd przygotowany wzorowo-BRAWO.Dzi─Ökuj─Ö Panu Kierowcy, kt├│ry s┼éu┼╝y┼é pomoc─ů,by┼é zaanga┼╝owany ,dawa┼é dobre rady i zaopiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů. Polecam wszystkim OneDayClinic .

WROCŁAW

Teresa

05/10/2018

Super polecam ka┼╝demu,mi┼éo profesjonalnie od pocz─ůtku do ko┼äca,dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi oraz panu kierowcy

Warszawa

Jacek

03/10/2018

Bardzo profesjonalny, do┼Ťwiadczony personel medyczny i pomocniczy. Doskona┼éa organizacja, a najwa┼╝niejsze, ┼╝e uzyskany efekt…wspania┼éy.

Podkowa Le┼Ťna

Stanisław

03/10/2018

Jestem mega zadowolony. Chcia┼ébym serdeczne podzi─Ökowa─ç za przywr├│cenie mojemu oku pe┼énej sprawno┼Ťci. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ za mi┼é─ů i profesjonaln─ů obs┼éug─Ö. Widzimy si─Ö nied┼éugo na kontroli. ­čśë

Kobiela

Tadeusz

01/10/2018

Chcia┼ébym bardzo podzi─Ökowa─ç Personelowi OneDayClinic za profesjonaln─ů i troskliw─ů opiek─Ö medyczn─ů w przywracaniu mojego oka do ┼╝ycia. Szczeg├│lne podzi─Ökowania dla Pani Agnieszki Radwa┼äskiej za cierpliwo┼Ť─ç w odpowiadaniu na wszystkie pytania oraz Panu Grzegorzowi Zi├│┼ékowskiemu za ┼╝yczliw─ů w pe┼éni profesjonaln─ů opiek─Ö nad grup─ů pacjent├│w z Warszawy. W najbli┼╝szym czasie b─Öd─Ö mia┼é zabieg na drugim oku-pojad─Ö do Ostrawy bez stresu bo jest tam wspania┼éy PERSONEL MEDYCZNY. Dzi─Ökuj─Ö Wam bardzo – wdzi─Öczny Tadeusz z Warszawy.

Warszawa

Jerzy

27/09/2018

Pragnę podziękować za wyjazd do Ostrawy na zabieg zaćmy.Obsługa medyczna na wysokim poziomie:miła,życzliwa i profesjonalna. Dziękuję także Panu Grzegorzowi kierowcy,który wiózł grupę z Warszawy w dn.26.09.za pomoc,zaangażowanie i troskę,oby takich ludzi i Klinik jak ONE DAY CLINIC było więcej. Pozdrawiam.

Warszawa

Janusz

27/09/2018

Dzi─Ökuj─Ö za bardzo dobrze zorganizowany i profesjonalnie przeprowadzony w Ostrawie proces badania, diagnostyki oraz transplantacji nowej, optymalnie dobranej soczewki oka. ┼╗yczliwy personel w Klinice ODC, ┼Ťwietne wsparcie Biura we Wroc┼éawiu (p. Ewelina) oraz sprawnie zorganizowany transport samochodowy (p. Grzegorz).

Warszawa

Zofia

25/09/2018

Opieka i obsługa personelu na najwyższym poziomie. Zabieg wykonany szybko i profesjonalnie. Polecam!

Wrocław

Leokadia

25/09/2018

Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie i profesjonalnie. W 100% zabieg dobrze wykonany. Personel mi┼éy i uprzejmy oraz niezwykle pofesjonalny. Atmosfera i opieka sprzyjaj─ůca pacjentowi. B─Öd─Ö poleca┼éa t─Ö klinik─Ö znajomym. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Jastrz─Öbie-Zdr├│j

Franciszek

20/09/2018

Zabieg usuniecia zacmy mialem wykonany w Waszej klinice w Ostravie 13.09.br Chcialem serdecznie podziekowac wszystkim ktorzy przyczynili sie do tego ze znowu moge widziec i podziwiac ten piekny swiat bez okularow. Dziekuje wiec paniom konsultantkom z Wroc┼éawia ( szczegolnie p Agnieszce Radwa┼äskiej ) za mile traktowanie, cierpliwe udzielanie odpowiedzi na kazde zadane pytania,szybkie zorganizowanie wyjazdu, dziekuje p Jankowi kierowcy z Wroc┼éawia za sprawny i bezpieczny transport oraz troskliwa opieke w klinice i hotelu. Szczegolne slowa uznania kieruje pod adresem lekarzy i pielegniarek kliniki ODC w Ostravie za najwyzszej klasy fachowosc,profesjonalizm oraz b. mile traktowanie. W najblizszym czasie planuje wyjazd do Waszej kliniki na operacje drugiego oka i wszystkim ktorzy maja podobne jak ja problemy ze wzrokiem serdecznie polecam skorzystanie z uslug ONEDAYCLINIC-warto”’ wdzieczny pacjent Franciszek z Jastrz─Öbia

Jastrz─Öbie Zdr├│j

Małgorzata

19/09/2018

Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie i profesjonalnie. W 100% zabieg dobrze wykonany. Personel ┼╝yczliwy. Atmosfera i opieka sprzyjaj─ůca pacjentowi. B─Öd─Ö poleca┼éa t─Ö klinik─Ö znajomym. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Warszawa

Franek

19/09/2018

Jestem bardzo zadowolony. Mila atmosfera i ┼Ťwietne warunki.

Jastrz─Öbie-Zdr├│j

Jacek

16/09/2018

W OneDayClinic 14 wrze┼Ťnia bezproblemowo i superszybko wyleczy┼éem za─çm─Ö! Na zabieg od momentu zg┼éoszenia czeka┼éem zaledwie 2 tygodnie. Pomoc, ┼╝yczliwo┼Ť─ç i opieka wszystkich pracownik├│w kliniki w Ostrawie doskona┼éa. Od pocz─ůtku podr├│┼╝y z Warszawy do Ostrawy spok├│j i ┼╝yczliwo┼Ť─ç kierowcy, a jednocze┼Ťnie opiekuna grupy p. Grzegorza wzorowa. Dzi─Öki p. Grzegorzowi stres przed operacj─ů zosta┼é zminimalizowany do zera. Dzi─Ökuj─Ö p. dr Holanowi za dok┼éadno┼Ť─ç w badaniu przedoperacyjnym, natomiast p. dr Horvathowi za pewn─ů r─Ök─Ö podczas operacji. ┼╗ycz─Ö OneDayClinic i wszystkim Jej pracownikom dalszego na tak wysokim poziomie rozwoju. Firma zdecydowanie godna polecenia. Pozdrawiam ca┼éy zesp├│┼é OneDayClinic.

Warszawa

Mieczysław

13/09/2018

Bardzo profesjonalna i fachowa obs┼éuga. Jestem po dw├│ch zabiegach w Pa┼ästwa klinice, chcia┼ébym bardzo podzi─Ökowa─ç za okazan─ů opiek─Ö i indywidualne podej┼Ťcie do pacjenta. Zosta┼éem otoczony profesjonaln─ů i wyj─ůtkowo mi┼é─ů opiek─ů, a wszelkie formalno┼Ťci z tym zwi─ůzane przeprowadzono szybko i sprawnie. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi za poprawienie jako┼Ťci mojego ┼╝ycia, a wszystkim wahaj─ůcym si─Ö przysz┼éym pacjentom, szczerze polecam.

Swarz─Ödz

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl

Chcia┼éby┼Ť otrzymywa─ç od OneDayClinic najnowsze informacje?

FreshMail.pl