Opinie o OneDayClinic

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

Basia

5,0 rating
08/10/2021

Bardzo polecam!!!Zero formalno┼Ťci ze strony pacjenta,pe┼éna opieka,organizacyjnie super,medycznie-absolutnie profesjonalnie.Jestem po 1szym oczku, za 2 tyg.drugie.Jestem pod wra┼╝eniem.Hotelik wprawdzie po polskiej stronie,ale B.nowy i czysty, super jedzenie.Pan kierowca uroczy,pomocny.Wszystko jak w zegarku-pe┼éna synchronizacja.Ba┼éam si─Ö b├│lu-niepotrzebnie!

Opole

Jan T.

5,0 rating
04/10/2021

Dzi─Ökuj─Ö bardzo ca┼éemu personelowi, pani z biura, kierowcom i pracownikom kliniki. By┼éem w klinice dwa razy i na w┼éasne oczy przekona┼éem si─Ö jak to wszystko wygl─ůda. Jestem bardzo szcz─Ö┼Ťliwy i zadowolony.

Małujowice

Sylwia

5,0 rating
04/10/2021

Je┼Ťli nadal podejmujesz decyzj─Ö komu powierzy─ç operacj─Ö oczu, leczenie za─çmy gor─ůco polecam klinik─Ö Onedayclinic .Pe┼éen profesjonalizm, ┼Ťwietnie dobrany sztab zacz─ůwszy od Pani z kt├│r─ů si─Ö na pocz─ůtku rozmawia ,bardzo dobra opieka w drodze Pana Kierowcy, zapewnienie komfortowych warunk├│w przed i po zabiegu. Dziekujemy z m─Ö┼╝em z ca┼éego serca

Bogusz├│w-Gorce

Agnieszka

5,0 rating
29/09/2021

Profesjonalna obsługa zarówno podczas badania jak i w doborze oprawek. Duży wybór oprawek
i ciekawe promocje. Mo┼╝liwo┼Ť─ç doboru soczewek do okular├│w w szerokim zakresie. Polecam.

Opole

Tomek

5,0 rating
28/09/2021

Zabieg usunięcia zaćmy wykonany w klinice w Ostrawie.Pełen profesjonalizm lekarzy jak i personelu pomocniczego, bardzo dobry kontakt i pomoc oraz udzielanie odpowiedzi na temat samego zabiegu jak i postępowania w leczeniu pozabiegowym.

Bełchatów

Maciek

5,0 rating
27/09/2021

Jestem po zabiegu za─çmy jednego oka. Profesjonalizm, sympatyczna, wyrozumia┼éa obs┼éuga ,doskona┼éy efekt zabiegu. Sk┼éadam serdeczne podzi─Ökowania: paniom konsultantkom {pani Bogus┼éawie Ziobro}, panu kierowcy busa {panu Grzegorzowi }, pani recepcjonistce, lekarzom okulistom, paniom piel─Ögniarkom, oraz chirurgowi okuli┼Ťcie { panu Dr. Tomas Prusenovsky} , kt├│ry zrozumiale wyt┼éumaczy┼é jak przebiega zabieg, a po sko┼äczonym zabiegu z u┼Ťmiechem na ustach po┼╝yczy┼é szybkiego powrotu na zdrowia. Nie mog─Ö si─Ö doczeka─ç zabiegu za─çmy na drugim oku ,kt├│ry ma by─ç w dniu 01-10-2021.Z czystym sumieniem polecam klinik─Ö OneDayClinic w Ostrawie w Czechach.

Lublin

Ryszard

5,0 rating
27/09/2021

W koncu trafi┼éem na profesjonalistow. Bardzo mila obsluga, ┼Ťwietnie dobrane szk┼éa. Tylko tutaj bede w przyszlosci zamawial okulary.

Wroclaw

Krzysztof

5,0 rating
20/09/2021

Super organizacja, szybka, sprawna, miła i profesjonalna obsługa pacjenta od kierowcy do obsługi medycznej. Polecam

Przemk├│w

Tadeusz

5,0 rating
07/09/2021

Pełen profesjonalizm. Miła i kompetentna obsługa na każdym etapie. Personal medyczny w Ostrawie zaangażowany zarówno w jak najlepsze wykonanie swoich zadań, jak również zrozumienie i dostosowanie się do potrzeb pacjenta. POLECAM!

Rybnik

Ewa

5,0 rating
01/09/2021

Jestem zachwycona operacj─ů za─çmy w szpitalu w Ostrawie. Przywr├│ci┼éa moj─ů wiar─Ö w cz┼éowieka i etyk─Ö lekarsk─ů. Personel pe┼éen zaanga┼╝owania i empatii. Dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta na ka┼╝dym kroku i etapie. Gor─ůco polecam!!!

Warszawa

Jerzy

5,0 rating
31/08/2021

Pe┼ény profesjonalizm, ┼╝yczliwo┼Ť─ç i uprzejmo┼Ť─ç personelu medycznego. Czescy lekarze wykonali mi badania rzetelnie, dok┼éadnie, wnikliwie. W por├│wnaniu z obyczajami panuj─ůcymi w polskiej s┼éu┼╝bie zdrowia to jest niebo a ziemia!
Sam zabieg trwa par─Ö minut, nie boli, a nast─Öpnego dnia jaka ogromna rado┼Ť─ç i ulga. Widz─Ö normalnie!
OneDayClinic pomog┼éa ju┼╝ tysi─ůcom ludzi choruj─ůcych na za─çm─Ö, w tym i mnie. Bardzo serdecznie za to dzi─Ökuj─Ö i polecam wszystkim.
Nie warto czeka─ç, odk┼éada─ç zabiegu, ja i tak czeka┼éem zbyt d┼éugo, a mog┼éem zrobi─ç to wcze┼Ťniej.

Warszawa

Małgorzata K.

5,0 rating
25/08/2021

20.08. 2021 roku miałam operację usunięcia zaćmy na drugim oku,/na pierwszym również w klinice w Ostrawie/. Kolejny raz miałam profesjonalnie wykonany zabieg w miłej, serdecznej i troskliwej atmosferze. Bardzo dziękuję wszystkim pracownikom za zaangażowanie i profesjonalizm.
Szczeg├│lnie chc─Ö podzi─Ökowa─ç Panu Grzegorzowi za troskliwo┼Ť─ç i opiek─Ö w czasie podr├│┼╝y, a w moim przypadku r├│wnie┼╝ w drodze do szpitala i z powrotem.
Polecam wszystkim klinik─Ö One Day Clinic. Potwierdzam wszysystkie pozytywne opinie.

Warszawa

Jerzy

5,0 rating
23/08/2021

Super organizacja, szybka, sprawna i miła obsługa pacjenta.Od kierowcy do obsługi medycznej.

Ole┼Ťnica

Kazimierz

5,0 rating
23/08/2021

Bardzo jestem zadowolony klinika na wysokim poziomie lekarze najwy┼╝szej klasy znaj─ů si─Ö na swoim fachu polecam wszystkim kt├│rzy potrzebuj─ů pomocy.

Wrocław

Zbyszek

5,0 rating
20/08/2021

Bardzo polecam. Super organizacja, bardzo fachowa opieka, jestem po operacji zacmy, bardzo widoczna poprawa. Polecam wszystkim kt├│rzy chc─ů cieszy─ç wyra┼║nym widzeniem

Warszawa

El┼╝bieta

5,0 rating
23/07/2021

Po raz drugi wybra┼éam Klinik─Ö OneDayClinic, poniewa┼╝ od pierwszego telefonu do pa┼ä do infolinii po podr├│┼╝ do Czech z przemi┼éym kierowc─ů p. Marcinem, a sko┼äczywszy na ca┼éym personelu w Klinice w Ostrawie otrzyma┼éam profesjonaln─ů pomoc. Zabieg wykonany bezbole┼Ťnie, mi┼éa i przyjazna atmosfera a przede wszystkim pe┼ény profesjonalizm. SERDECZNIE za wszystko DZIEKUJE ca┼éemu zespo┼éowi OneDayClinic. Polecam wszystkim t─Ö Klinik─Ö.

Strzelin

Henryk

5,0 rating
22/07/2021

Jestem zadowolony z przebiegu zabiegu i z jego rezultat├│w. Personel medyczny bardzo ┼╝yczliwy, budz─ůcy zaufanie swoim profesjonalizmem. Sprawy organizacyjne (transport, nocleg, dokumetacja) bez zarzutu.

Sosnowiec

Lidia

5,0 rating
19/07/2021

Pe┼éen profesjonalizm. Moja mama mia┼éa operacj─Ö na obu oczu w przeci─ůgu dw├│ch tygodni. Przemi┼éy personel, wszystko przebieg┼éo sprawnie. Na nast─Öpny dzie┼ä kontrole. Polecam

┼╗ywiec

Ilona

5,0 rating
13/07/2021

Wspaniała organizacja, sprawna i kompetentna obsługa pacjenta. Wszystkie badania i konsultacja z lekarzem oraz operacja usunięcia zaćmy i korekta krotkowzrocznosci trwały ok. 4 godziny. Nie żałuję wyboru i polecam wszystkim

Piotrk├│w Trybunalski

Irena Możdżyńska

5,0 rating
05/07/2021

Do Kliniki One Day Klinik zosta┼éam zabrana z miejsca zamieszkania .Sympatyczny kierowca zapewni┼é komfort jazdy a w klinice zasta┼éam u┼Ťmiechni─Öty, ┼╝yczliwy personel lekarsko- piel─Ögniarski oraz sympatyczn─ů rejestratork─Ö medyczn─ů. Operacja oka zosta┼éa wykonana przez mi┼éego, ciep┼éego, u┼Ťmiechni─Ötego m┼éodego lekarza/oby Takich wi─Öcej/ bezstresowo w asy┼Ťcie piel─Ögniarki za co jestem ogromnie wdzi─Öczna i z ca┼éego serca dzi─Ökuj─Ö. ┼╝ycz─ůc sukces├│w w pracy i oby tak dalej. B─Öd─Ö poleca─ç i rozs┼éawia─ç wasz─ů klinik─Ö. Irena M

Płochocin Mazowieckie

Krystyna

5,0 rating
04/07/2021

wspaniala klinika,profesjonalna mam wymienione soczewki w obu oczach widze doskonale.Personel bardzo uprzejmy sluzy pomoca przez caly czas pobytu w klinice oraz w podrozy na zabieg i w czasie powrotu.Pan Marcin,ktory wozi pacjentow busem jest punktualny bardzo uprzejmy i kazdej sytuacji sluzy pomoca.Klinika zasluguje na najlepsza ocene.Zarowno moj maz jak i ja jestesmy szczesliwi,ze wykonalismy zabiegi wymiany soczewek w One Day Clinic.Polecamy wszystkim te klinike.

Gdansk

Pamela

5,0 rating
30/06/2021

Dzi─Ökuj─Ö, za profesjonaln─ů obs┼éug─Ö .Nie mog┼éam si─Ö doczeka─ç okular├│w .

Ole┼Ťnica

Kazimierz

5,0 rating
06/05/2021

Profesjonalnie, sympatyczna i wyrozumiała obsługa, doskonałe efekty zabiegu.
Z ca┼éym przekonaniem – polecam
Kazimierz
– Opole

Opole

Robert

5,0 rating
05/05/2021

WIELKIE DZI─śKI.DU┼╗Y SZACUN DLA WAS WSZYSTKICH

Strzelce opolskie.

Małgorzata Wrodarczyk-Urbańska

5,0 rating
05/05/2021

Do Prezesa Zarz─ůdu OneDayClinic
Niniejszym sk┼éadam Panu gratulacje i wyra┼╝am swoje skromne uznanie za tak efektywne skompletowanie i ukszta┼étowanie doskona┼éego profesjonalnie Zespo┼éu koordynuj─ůcego wroc┼éawskiej jak i opolskiej One Day Clinic.
Jak r├│wnie┼╝ sk┼éadam podzi─Ökowanie oraz wyrazy szacunku i wdzi─Öczno┼Ťci Ca┼éemu Zespo┼éowi Lekarzy i Piel─Ögniarek Oddzia┼éu Okulistycznego w Ostrawie za ich zaanga┼╝owanie w zapewnieniu wy┼Ťmienitej opieki oraz ┼Ťwiadcze┼ä dobrych, godnych i profesjonalnych us┼éug pomocy lekarskiej.
Małgorzata

Opole

Magdalena

5,0 rating
25/04/2021

W styczniu operowa┼éam za─çm─Ö na jedno oko u mamy. Zabieg na tyle wa┼╝ny i istotny, ┼╝e drugiego oka nie ma. Jestem bardzo zadowolona. Mama odzyska┼éa wzrok. Okulary potrzebuje jedynie do czytania. Powik┼éa┼ä brak. Obs┼éuga profesjonalna, mi┼éa i co najwa┼╝niejsze rzetelna. Du┼╝y poziom empatii jaki przejawiaj─ů pracownicy pozwala bezstresowo przej┼Ť─ç ca┼éy proces. Je┼Ťli b─Öd─Ö musia┼éa jeszcze kiedy┼Ť skorzysta─ç z tego typu zabieg├│w, na pewno wybior─Ö t─ů klinik─Ö, Jestem bardzo zadowolona ze sposobu za┼éatwiania dokumentacji jak i sposobu przeprowadzenia ca┼éo┼Ťci. Logistycznie na najwy┼╝szym poziomie. Inni powinni si─Ö uczy─ç od najlepszych. Z czystym sumieniem polecam us┼éugi kliniki.

Krak├│w

Krzysztof

5,0 rating
29/03/2021

Mam 62 lata i poraz pierwszy w ┼╝yciu spotka┼éem si─Ö z tak─ů opiek─ů i serdeczno┼Ťci─ů jakiej dozna┼éem tutaj pocz─ůwszy od lekarzy poprzez recepcj─Ö (Pani─ů Agnieszk─Ö) do kierowc├│w(Pan Rafa┼é).Tutaj nie ma miejsca na naci─ůganie poprzez ( tzw.wciskanie dro┼╝szych soczewek jak to ma miejsce w Polsce) tu lekarz ┼é─ůcznie z ca┼éym sztabem ludzi wybiera to co najlepsze dla pacjenta.Personel sali operacyjnej robi cuda w pe┼éni tego s┼éowa znaczeniu poprzez przywracania do ┼╝ycia,bowiem ┼╝ycie z za─çm─ů trudno nazawa─ç ┼╝yciem.Dzisiaj Tym wszystkim ludziom sk┼éadam serdeczne podzi─Ökowanie.Pami─Ötam r├│wnie┼╝ o Pani Magdzie z Wroc┼éawia dla kt├│rej 10-ki. telefon├│w z pytaniami jakie zadawa┼éem nie jest problemem.Pani Magdo DZI─śKUJ─ś.–Dzi─Ökuj─Ö te┼╝ sztabowi optometryst├│w bez kt├│rych nie by┼éo by mojej ogromnej rado┼Ťci z odkrywania ┼Ťwiata w nowych dla mnie kolorach.

Poznań

Marek Bernaciak

5,0 rating
29/03/2021

Polecam wszystkim malkontentom znaj─ůcym tylko nasz─ů s┼éu┼╝b─Ö zdrowia. Szybko, tanio,profesjonalnie.!

Łódź

Krzysztof Minge

5,0 rating
28/03/2021

Mia┼éem zabieg 26 Marca i uwa┼╝am ┼╝e by┼é to najlepszy wyb├│r jakiego mog┼éem dokona─ç.Spotka┼éem si─Ö tam z tak─ů opiek─ů / pomoc─ů o kt├│rej mo┼╝na tylko marzy─ç Klinika oferuje do┼Ťwiadczony personel na kt├│rego mog┼éem zawsze liczy─ç.Sam zabieg wszczepienia soczewki trwa ok.10-15 min i jest w 100% BEZBOLESNY.Chyl─Ö g┼éow─Ö w podzi─Ökowaniu za przywr├│cenie mi ┼╝ycia bo ┼╝ycie z za─çm─ů trudno nazwa─ç ┼╝yciem .Sz.Pa┼ästwo DZI─śKUJ─ś z ca┼éego serca !!!

Poznań

Danuta

5,0 rating
15/03/2021

Jestem po operacji za─çmy obu oczu w Pa┼ästwa klinice. Profesjonalizm i organizacja leczenia i oko┼éooperacyjnej opieki zachwyci┼éa mnie ( emerytowanego lekarza )bardzo ! Czu┼éam si─Ö mile zaopiekowana przez ca┼éy czas leczenia. Polecam Wasz─ů klinik─Ö nast─Öpnym pacjentom . Dzi─Ökuj─Ö serdecznie !

Gliwice

Marzena

5,0 rating
12/03/2021

Jestem po zabiegu za─çmy i jestem bardzo szcz─Ö┼Ťliwa. Szybki termin na zabieg. W klinice przyjazna rodzinna atmosfera. Profesjonali┼Ťci odpowiadaj─ůcy na nurtuj─ůce pytania. Dob├│r soczewek indywidualnie dla ka┼╝dego pacjenta. Zabieg przebiega szybko i bezbole┼Ťnie. Super opieka!! Z ca┼éego serca bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu Zespo┼éowi Kliniki za bezpiecze┼ästwo i zaufanie . Szczeg├│lnie pani Bogusi, kt├│ra wszystkie moje w─ůtpliwo┼Ťci cierpliwie wyja┼Ťnia┼éa. W dniu 19.03.2021 r. jad─Ö do kliniki na kontrol─Ö i ju┼╝ po ludzku ciesz─Ö si─Ö. Komfort widzenia bezcenny. Ka┼╝demu polecam !! Dzi─Öki , ┼╝e stworzyli┼Ťcie takie mo┼╝liwo┼Ťci dla potrzebuj─ůcych pomocy. Super , super, super !!!
Ps. Zaufałam lekarzom z kliniki i u męża wzrok także został przebadany.

Warszawa

Jadwiga

5,0 rating
10/03/2021

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu i obs┼éugi. Przesympatyczna obs┼éuga przez telefon, bardzo empatyczni i komunikatywni lekarze, kierowca normalnie jak mi├│d na serce, super si─Ö nami opiekowa┼é w drodze i troszczy┼é jak o swoich najbli┼╝szych. Jesten zadowolona i wszystkim gor─ůco polecam. W Warszawie znowu by mi przek┼éadano terminy, bo pandemia…itd, albo jak jedna z klinik prywatnych, ┼╝e mnie nie zoperuj─ů, bo za trudny przypadek. Tu nie by┼éo problemu, fachowcy si─Ö mna zajmowali, wszyscy do┼Ťwiadczeni. Bardzo dzi─Ökuj─Ö Wam za pomoc.

Warszawa

Malgorzata

5,0 rating
09/03/2021

By┼éam w marcu 2021 r na zabiegu usuni─Öcia za─çmy. Personel super, efekty zabiegu bardzo dobre. Kierowca p. Grzegorz wspania┼éy cz┼éowiek. Opiekowal si─Ö grupa bardzo dobrze. Dzi─Ökuj─Ö za szcz─Ö┼Ťliwa podr├│┼╝. Polecam klinik─Ö wszystkim , kt├│rzy maj─ů problemy z za─çma. Pozdrawiam ca┼éy personel. S─ů wspaniali. Obs┼éuga hotelowa super.

Lask

Tomasz

5,0 rating
07/03/2021

Jestem po zabiegu usuni─Öcia za─çmy i wszczepieniu nowych soczewek . Dzi─Öki wam nie musz─Ö nosi─ç okular├│w. Bardzo mi┼éym zaskoczeniem by┼é pe┼éen profesjonalizm ca┼éego zespo┼éu i ludzkie podej┼Ťcie do pacjenta. Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ weso┼éemu kierowcy busa. Og├│lnie rodzinna atmosfera. M├│j komfort ┼╝ycia dzi─Öki wam si─Ö zmieni.Z czystym sumieniem zach─Öcam do skorzystania z us┼éug.

Wałbrzych

Stanisława

5,0 rating
19/02/2021

Polecam Salon Optyczny w Wroc┼éawiu ul.Strzegomska. Jestem zachwycona jako┼Ťci─ů dobranych okular├│w. Latem 2020 odbiera┼éam moje okulary.By┼éam bardzo niezdecydowana czy maj─ů by─ç, dwie pary od czytania i chodzenia, czy jedne . Nigdy nie mia┼éam takich okular├│w,tote┼╝ moje w─ůtpliwo┼Ťci by┼éy du┼╝e.Bardzo przemi┼éa pani, przekona┼éa mnie do jednej pary. Podkre┼Ťli┼éa ,komfort i wygod─Ö. Ca┼ékowitym zaskoczeniem dla mnie, by┼éa informacja ┼╝e, mog─Ö przez miesi─ůc testowa─ç okulary. Je┼Ťli po miesi─ůcu stwierdz─Ö ┼╝e, nie odpowiadaj─ů mi ,i wol─Ö mie─ç dwie pary, to w tej samej cenie, co ta jedna para, zrobi─ů mi dwie pary. Nie by┼éo ju┼╝ takiej potrzeby.Ta cudowna jedna para to strza┼é w DZIESI─äTK─ś.

Okolice Leszna

Wojciech

5,0 rating
09/02/2021

Jestem po zabiegu. Jest super. Tylko ┼╝al, ┼╝e tak p├│┼║no si─Ö zainteresowa┼éem. Szkoda tych irytuj─ůcych w dyskomforcie kiepskiego widzenia dni. Ale to ju┼╝ przesz┼éo┼Ť─ç. Polecam szczerze z ca┼éego siebie. Nie zwlekajcie ani chwili. W skali 1<5 oceniam us┼éug─Ö na 6. Pe┼ény profesjonalizm i troskliwo┼Ť─ç. Pocz─ůwszy od Pa┼ä konsultantek, Pana kierowc─Ö Marcina. Ca┼éego personelu medycznego.. ko┼äcz─ůc na obs┼éudze hotelowej. Dzi─Ökuje Wam wszystkim. I b─ůd┼║cie zdrowi ..no bo kto nas b─Ödzie leczy┼é?

Żagań

Paweł 04.2021

5,0 rating
08/02/2021

Bardzo miła i sympatyczna Pani Doktor. Przemiła obsługa.

Krzywa G├│ra, woj.opolskie

Karolina

5,0 rating
22/01/2021

Pełen Profesjonalizm:) przemiła obsługa!
Serdecznie Polecam ­čśŐ

Gliwice

Daniel

5,0 rating
05/01/2021

Szczerze polecam. Pani doktor w Gliwicach bardzo pomog┼éa c├│rce do tego bardzo mi┼éa ,sympatyczna z podej┼Ťciem do dzieci. Co tu du┼╝o pisa─ç ca┼éy persolnel wspania┼éy

Gliwice

Jacek

5,0 rating
20/12/2020

Dzi─Ökuj─Ö za zabieg i opiek─Ö. Wszystko na najwy┼╝szym poziomie.

Warszawa

Janina

5,0 rating
11/12/2020

Zabieg usuni─Öcia za─çmy.
Klinika bardzo fachowa, personel bardzo mi┼éy i dbaj─ůcy o pacjenta. Czu┼éam si─Ö jak w domu.
Sam zabieg przeprowadzony bardzo sprawnie, a poprawa widzenia rewelacyjna.

Rybnik

Marta

5,0 rating
01/12/2020

┼Üwietny kontakt, indywidualne podej┼Ťcie do klienta, wysoka jakosc obslugi i produktow. Bardzo zale┼╝a┼éo mi na szybkiej wysy┼éce testu dla mojej mamy, test po dwoch dniach byl u niej mimo ze nie wprowadzono go jeszcze wtedy nawet do systemu sprzedazy. Polecam goraco!

Warszawa

Grazyna Macioł

5,0 rating
06/11/2020

Wykona┼éam w One Day Clinic dwa zabiegi usuni─Öcia za─çmy w pa┼║dzierniku i listopadzie 2020. Zabiegi wykonane profesjonalnie i bezbole┼Ťnie. Ju┼╝ od drugiego dnia po zabiegu zdecydowanie poprawilo si─Ö widzenie. Bardzo dzi─Ökuj─Ö ekipie One Day Clinic za przesympatyczn─ů obs┼éug─Ö, dzieki czemu stres zwi─ůzany z planowanym zabiegiem by┼é du┼╝o mniejszy. Jestem bardzo zadowolona, ┼╝e wybra┼éam ofert─Ö One Day Clinic i z czystym sumieniem mog─Ö wszystkim poleci─ç wykonanie zabiegu tej klinice.

Rzaska

Tokarczyk Cezary

5,0 rating
06/11/2020

w pełni profesjonalna , rzetelna i miła załoga ,odpowiedni fachowcy na odpowiednich stanowiskach .
Kierowcy odpowiedzialni za pacjentów w pełni profesjonalni
Z mojej strony najwy┼╝sza ocena Dzi─Ökuj─Ö
Polecam

Kalinowice opolskie

Maria

5,0 rating
06/11/2020

Przewóz do i z kliniki to wspanialy pomysł.Panowie kierowcy bardzo sympatyczni ,bardzo pomocni. Klinika oraz personel medyczny na bardzo wysokim poziomie.

L─ůdek Zdr├│j

El┼╝bieta

5,0 rating
30/10/2020

Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Bardzo szybko od zgłoszenia zaproponowano mi termin i szybko usunięto mi zaćmę
z pierwszego i drugiego oka. Organizacja ca┼éego wyjazdu i pobyt w klinice zas┼éuguje na uznanie i najwy┼╝sz─ů ocen─Ö z mojej strony zw┼éaszcza ┼╝e przypad┼éo to na okres pandemi. Polecam gor─ůco klinik─Ö

Sulej├│wek

Kuba

5,0 rating
28/10/2020

Ca┼éa procedura zwi─ůzana z zabiegiem w pe┼éni profesjonalna. Dla mnie osobi┼Ťcie du┼╝ym plusem by┼é transport prawie spod domu i brak potrzeby anga┼╝owania os├│b bliskich w wo┼╝enie na zabieg i kontrol─Ö.

Opole

Magda

5,0 rating
27/10/2020

Organizacja na 6 ***. Pocz─ůwszy od pocz─ůtku, czyli infolini, gdzie mo┼╝na uzyska─ç szczeg├│┼éowy opis przebiegu operacji, obs┼éuga jest bardzo uprzejma i sympatyczna. Nast─Öpny element tej uk┼éadanki to przemi┼éy Pan kierowca, kt├│ry jest na posterunku, zatroszczy si─Ö o wszystkich i pomo┼╝e, gdy potrzeba. Sam fina┼é, czyli wizyta w klinice to najczystsza przyjemno┼Ť─ç. Personel jest cudowny. Pani recepcjonistka, lekarz, piel─Ögniarki i optometrysta to idealni ludzie na swoich stanowiskach. Atmosfera jest wspania┼éa. Wszyscy mili, ┼╝yczliwi, u┼Ťmiechni─Öci. Pe┼éen profesjonalizm na ka┼╝dym kroku. Na koniec nocleg w pi─Öknym miejscu.
Dzi─Ökujemy bardzo za wszystko, pozdrawiamy ca┼éy zesp├│┼é One Day Clinic i polecamy wszystkim t─ů klinik─Ö.
Du┼╝o zdrowia:)

Kalisz

Grazyna Macioł

5,0 rating
22/10/2020

Dwa dni temu mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy. Bardzo sympatyczna obs┼éuga w klinice , rzeczowe doradztwo lekarza, zabieg wykonany bezbole┼Ťnie w 15 min. Na drugi dzie┼ä kontrola. Ju┼╝ w drugim dniu zdecydowana poprawa widzenia. Za dwa tygodnie kolejna kontrola i zabieg na drugie oko. Juz nie mog─Ö si─Ö doczeka─ç.

Krak├│w

Zdzisław

5,0 rating
15/10/2020

Wyjazd zorganizowany perfekcyjnie, wszystko przygotowane tak że o nic nie trzeba się martwić , zabieg i opieka bardzo profesjonalnie przygotowanie. Szybkie terminy i bardzo miła obsługa. Bardzo polecam !!!!

Wrocław

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 16:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl
Zadzwo┼ä Wy┼Ťlij formularz
zbadaj za─çme
dowiedz si─Ö wiecej o za─çmie
placowki specjalistyczne
lokalizacje plac├│wek onedayclinic
badanie wzroku w onedayclinic
badanie oczu

Skuteczne leczenie za─çmy w OneDayClinic

Skuteczne leczenie za─çmy w ODC

Zobacz, co m├│wi─ů o nas pacjenci