Opinie – operacja za─çmy w Czechach

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii na temat operacji za─çmy!

Operacja za─çmy w OneDayClinic – Opinie pacjent├│w

Poznaj opinie naszych pacjent├│w na temat operacji za─çmy. Operacje katarakty przeprowadzane s─ů przez profesjonalny zesp├│┼é medyk├│w, kt├│rzy dbaj─ů o komfort pacjenta oraz o wysok─ů jako┼Ť─ç wykonania zabiegu. Je┼╝eli nie wiesz czy warto nam zaufa─ç – sprawd┼║ co m├│wi─ů o nas inni.

Zapraszamy r├│wnie┼╝ pacjent├│w po operacji za─çmy do podzielenia si─Ö swoj─ů opini─ů ÔÇô wygodny formularz pozwala na przedstawienie swojego zdania na temat przeprowadzonego zabiegu. Z przyjemno┼Ťci─ů czytamy wszystkie wiadomo┼Ťci od naszych pacjent├│w.

Zach─Öcamy do czytania opinii pacjent├│w, kt├│rzy zdecydowali si─Ö na zabieg na za─çm─Ö w OneDayClinic.

***

L ŚLIŻEWSKA

23/05/2018

SERDECZNIE DZI─śKUJ─ś PRACOWNIKOM ONE DAY CLINIC ┼╗E MIA┼üAM SZANS─ś SKORZYSTA─ć Z ZABIEGU OPERACJI KT├ôRA ODBY┼üA SI─ś W OSTRAWIE (15 MAJ2018)WSZYSTKO ODBY┼üO SI─ś SPRAWNIE I PROFESJONALNIE. JESTEM ZACHWYCONA FACHOWO┼ÜCI─ä TYM ┼╗E Z SWRCEM NA D┼üONI PODCHODZ─ä DO PACJENT├ôW. K┼üANIAM SI─ś CZAPK ─ä DO ZIEMI. KLINIK─ś POLECAM WSZYSTKIM POTRZEBUJ─äCYM. DZI─śKUJ─ś R├ôWNIE┼╗ NASZEMU PRZEWOZNIKOWI PANU JANUSZOWI.

WAŁBRZYCH

Zygmunt

23/05/2018

Wszystko na 5+.Za trzy tygodnie jadę na drugie oko. Obecnie zrobione super ,oby tak było dalej. Pozdrawiam cały personel kliniki .Pozdrowienia dla całej grupy, no i Kierowcy p. Marcina. Grupa dnia 15-05 .Za załatwienie i pomoc wszystkim z Irysowej 4 dziękuję.

Oława

Dariusz

23/05/2018

W dniu 17.05.2018 mia┼éem wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice, w Ostrawie. Jestem pod wielkim wra┼╝eniem profesjonalizmu personelu tej kliniki zar├│wno lekarzy jak i piel─Ögniarek. Mili, u┼Ťmiechni─Öci, ch─Ötni do udzielenia wszelkich informacji zar├│wno przed zabiegiem, w trakcie jego trwania jaki r├│wnie┼╝ w dniu nast─Öpnym po operacji. Przejazd z Polski do Czech, zakwaterowanie w hotelu oraz ci─ůg┼éa opieka kierowcy by┼éa bez zarzutu. Z czystym sumieniem mog─Ö poleci─ç ka┼╝dej osobie maj─ůcej problem z za─çm─ů aby w celu jej usuni─Öcia skorzysta┼éa z us┼éug OneDayClinic.

Brłchatów

Jacek Pilitowski

23/05/2018

17.05.2018 w Klinice w Ostrawie operowali mi zacm─Ö. Bardzo dzi─Ökuj─Ö. Przemili Wszyscy. Organizacja bez zarzutu. Lekarze, transport, hotel i ca┼éa opieka na pi─ůtk─Ö. Polecam wszystkim potrzebuj─ůcym.

Warszawa

Zygmunt .

23/05/2018

Zabieg usunięcia zaćmy w ONE DAY CLINIK przeszedłem 15 maja 2018 r. Wszystko na szóstkę. Polecam ONE DAY CLINIK .

Oława.

Honorata

23/05/2018

Jestem bardzo mile zaskoczona ,że obsługa medyczna może być taka profesjonalna i miła dla każdego pacjenta, jestem pod wrażeniem polecam każdemu wierzcie mi warto sobie zafundować sobie taki wyjazd wszystko załatwione bez biegania i użerania się o termin. POLECAM

KATOWICE

Wojciech

23/05/2018

Witam serdecznie polecam fachowa opieka przesympatyczny personel pe┼éen profesjonalizm . Szczeg├│lne uznanie dla Pana Krzysia naszego kierowcy i opiekuna grupy takich ludzi zaanga┼╝owanych i pomocnych pacjentom jak najwi─Öcej, Dla ca┼éego Personelu medycznego jak i Pa┼ä rejestruj─ůcych na zabieg Najszczersze i Serdeczne Podzi─Ökowanie. Zosta┼éo mi drugie oczko do naprawy i na pewno z Wami Pozdrawiam i Dzi─Ökuj─Ö

legnica

Ksawery

23/05/2018

To by┼é m├│j pierwszy kontakt , Pierwsze informacje, przekazanie potrzebnych danych i terminu wyjazdu na zabieg by┼éo b┼éyskawiczne – brawo BEATA

Poznań

Wiesława

23/05/2018

Jestem po drugim zabiegu(04.05.2018 i21.05.2018) , wszystko przebieg┼éo zgodnie z oczekiwaniami,obs┼éuga w klinice fachowa ,personel medyczny przemi┼éy, polecam z ca┼éego serca, szkoda traci─ç czas na czekanie na zabieg w kraju. Zabiegi bezbolesne, moje okulary spakowa┼éam do szafy.Warunki w hotelu wy┼Ťmienite

Prudnik

JANINA K.

23/05/2018

POLECAM One DayClinic!!!!!!!! Wczoraj to znaczy 16.05 mia┼éam zabieg i czuj─Ö si─Ö dobrze co potwierdzi┼é Pan doktor przy badaniu kontrolnym.Sam zabieg trwa┼é kr├│tko i bezbole┼Ťnie czego si─Ö ba┼éam,ju┼╝ jestem zapisana za dwa tygodnie na zabieg na drugim oku . Personel szpitala jest przemi┼éy zar├│wno lekarze jak i piel─Ögniarki maj─ů czas ┼╝eby wyt┼éumaczy wszystkie w─ůtpliwo┼Ťci. DZI─śKUJ─ś ZA PO┼ÜWI─śCONY MI CZAS I SERDECZNIE POZDRAWIAM CA┼üY PERSONEL KLINIKI.

Katowice

Jerzy Z.

17/05/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy Czechy Ostrawa .Jestem wci─ů┼╝ pod wra┼╝eniem bardzo mi┼éej i fachowej obs┼éugi personelu czeskiego. Polecam OneDayClinic ,bardzo dobrze zorganizowany wyjazd. Odemnie pi─Öc z plusem .

Wrocław

WIESŁAWA

17/05/2018

Kochani POLECAM z czystym sumieniem t─ů klinik─Ö . Opieka SUUUPER , kierowca Marcin to bardzo sympatyczny i bardzo pomocny m┼éody cz┼éowiek , Pozdrawiam Serdecznie ­čÖé zaj─ů┼é si─Ö nami jak rodzin─ů i wszystko wyt┼éumaczy┼é . Ca┼éa podr├│┼╝ przebieg┼éa szybko i w dobrych humorach ­čÖé Pobyt w klinice SUPER , naprawd─Ö bardzo ┼éadne pokoje i wsz─Ödzie czy┼Ťciutko . Lekarze i piel─Ögniarki u┼Ťmiechni─Öci i bardzo pomocni !!! Opieka naprawd─Ö jak w domu , a┼╝ szkoda by┼éo wraca─ç . POLECAM t─ů klinik─Ö wszystkim moim znajomym i rodzinie !!!!!! Kochani nie czekajcie 2 albo 3 lat w kolejkach na operacje , ta klinika to SUPER SPECJALI┼ÜCI i SUPER OPIEKA , zrobi─ů wszystko w dwa dni !!!!!! POLECAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH KT├ôRZY PRZYWR├ôCILI MI WIAR─ś W LUDZI I POPRAWILI MI WZROK :):):)

ŁÓDŹ

Ryszard

12/05/2018

W maju 2018 przeszed┼éem zabieg usuni─Öcia za─çmy w klinice w Ostrawie. Jestem bardzo zadowolony. Efekt ko┼äcowy jest lepszy ni┼╝ si─Ö spodziewa┼éem. Obs┼éuga wspania┼éa i profesjonalna, warunki zakwaterowania ┼Ťwietne (nocowali┼Ťmy w Polsce przy granicy), ca┼éo┼Ť─ç przebieg┼éa sprawnie i bezbole┼Ťnie. Na zabieg na drugie oko jad─Ö za dwa tygodnie. Zdecydowanie polecam!

Legnica

Helena

12/05/2018

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebieg┼éo sprawnie i bardzo profesjonalnie. Przemili i kompetentni lekarze. Prawdziwi fachowcy w swojej dziedzinie. Warunki w hotelu bardzo dobre a i opieka pana kierowcy rewelacyjna- transport door-to-door . Polecam z czystym sumieniem ­čÖé

Ole┼Ťnica

Danuta

12/05/2018

Jestem po zabiegu i zaćmy prawego oka w Ostrawie (24.04.2018).W maju czeka mnie zabieg oka lewego.Jestem bardzo zadowolona zarówno z efektu pooperacyjnego , jak tez z opieki sympatycznego i profesjonalnego personelu.A do tego jeszcze bardzo miły kierowca p.Marcin ,który dowiózł nas na miejsce, opiekował się przez cały pobyt i dostarczył z powrotem do domu.Szczerze polecam klinikę ODC i podpisuję się pod wszystkimi pochwałami innych pacjentów. Danuta

Bydgoszcz

KAZIMIERZ

12/05/2018

Bardzo dzi─Ökuj─Ö za wykonany zabieg usuni─Öcia za─çmy. Jestem bardzo zadowolony, wreszcie WIDZ─ś. Polecam wszystkim t─ů konkretn─ů klinik─Ö w Ostrawie. Pozdrawiam ca┼éy personel kliniki. z powa┼╝aniem K Glego┼éa

Nysa

Jarosław Bugajski

12/05/2018

Pierwsz─ů operacje na jedno oko przeszed┼éem w Listopadzie 2017,drug─ů w po┼éowie Grudnia 2017.Zaczyna┼éem ju┼╝ ┼Ťlepn─ů─ç.Potrzebowa┼éem pot─Ö┼╝nych okular├│w,┼╝eby zobaczy─ç co┼Ť z bliska,nawet 3 pary po +3.W dal tez widzia┼éem kiepsko u┼╝ywa┼éem +2.Na koniec musia┼éem co kilka godzin zakrapia─ç sobie oczy kroplami rozszerzaj─ůcymi ┼║renice ┼╝eby co┼Ť widzie─ç.W nocy ba┼éem si─Ö jecha─ç samochodem.Po operacji lewego oka w Ostrawie ju┼╝ wieczorem prze┼╝y┼éem szok.┼Üwiat sta┼é si─Ö ostry,kolorowy i wyrazisty.Po powrocie do domu m├│j telewizor i monitor komputera zacz─ů┼é mie─ç pi─Ökne soczyste kolory.Po operacji drugiego oka efekt podobny do wcze┼Ťniej opisanego nast─ůpi┼é p├│┼║niej,mo┼╝e p tygodniu,ale to jest normalne.Wszczepiono mi ameryka┼äskie soczewki z filtrem UV i ┼Ťwiat┼éa ┼╝├│┼étego.Efekt tego jest taki ┼╝e lepiej mi si─Ö prowadzi samoch├│d i odblaski nie ra┼╝─ů mnie w oczy.W nocy tak┼╝e widz─Ö znacznie lepiej.Oczywi┼Ťcie skorygowano mi wzrok i teraz widz─Ö jak m┼éody cz┼éowiek BEZ OKULAR├ôW!!!(Mam 57 lat)Zabieg jest bezbolesny i trwa mniej ni┼╝ godzin─Ö.Koszt zabiegu jest niski,ja dop┼éaci┼éem za szk┼éa z filtrami jakie┼Ť 1350 z┼é z dowozem i przywozem do domu od jednego oka,noclegiem i ┼Ťniadaniem.Obs┼éuga polska jak i czeska jest przemi┼éa i wszyscy maj─ů niesamowit─ů cierpliwo┼Ť─ç.Teraz po 4-5 miesi─ůcach widz─Ö doskonale nawet na smartphone jak i w dal bez ┼╝adnych okular├│w.Za┼éo┼╝enia by┼éy takie ┼╝e z bliska b─Öd─Ö potrzebowa┼é okular├│w,kt├│re sobie teraz spoczywaj─ů w szufladzie.Po zabiegu trzeba si─Ö oszcz─Ödza─ç,unika─ç wysi┼éku i chroni─ç oczy.D┼║wiganie nawet po miesi─ůcu od operacji powoduje b├│l oczu i zapalenie.Wiem bo przerabia┼éem to.Operacja przynosi niesamowity skutek i jest warta ka┼╝dej wydanej z┼éot├│wki.GOR─äCO POLECAM ONE DAY CLINIC!!!!!

Por─Öba

Irena z Gdańska

12/05/2018

Jestem po operacji za─çmy obu oczu. Widz─Ö dobrze z bliska i z daleka. Mam wszczepione soczewki dwuogniskowe. Pierwsz─ů operacj─Ö mia┼éam robion─ů w Brnie, a drug─ů w Ostrawie. Jestem zadowolona z mi┼éej i fachowej opieki organizator├│w wyjazd├│w, a tak┼╝e ze specjalist├│w w obu klinikach w Czechach. Polecam OneDay Clinic.

Gdańsk

Bo┼╝ena

12/05/2018

Wspaniała klinika i miła obsługa, jestem zadowolona.

Nysa

Jerzy

25/04/2018

Zdecydowanie polecam t─ů klinik─Ö m├│j m─ů┼╝ ju┼╝ jest po drugim zabiegu za─çmy jest bardzo zadowolony,Zabieg mia┼é w Ostrawie ,w Polsce czeka┼é by 2 lata a tu od chwili zg┼éoszenia si─Ö czeka┼é miesi─ůc ,pierwszy zabieg mia┼é 26 marca a drugi 23 kwietnia,firma ┼éatwi wszystkie formalno┼Ťci zwi─ůzane z NFZ,dop┼éata w zale┼╝no┼Ťci od wybranej soczewki.Konsultantka P.Bogusia jest sympatyczn─ů osob─ů cierpliwie na wszystkie pytania odpowie i doradzi.Pan kierowca busa Irek bardzo pomocny i sympatyczny.z powa┼╝aniem Jurek

Łódż

Jadwiga

25/04/2018

Jestem po operacji drugiego oka z OneDayClinic (16.04.) i ponownie jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebieg┼éo sprawnie, w bardzo sympatycznej atmosferze. Opieka medyczna bardzo profesjonalna. S┼éowa uznania dla kierowcy, pana Krzysztofa za troskliwe trzymanie pieczy nad ca┼é─ů grup─ů. Bardzo dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam!

Trzciel

El┼╝bieta

25/04/2018

09.04.2018r usuni─Öto mi za─çm─Ö w lewym oku, za kilka miesi─Öcy planuj─Ö nast─Öpn─ů operacj─Ö (prawe oko). Jestem bardzo zadowolona. Z czystym sumieniem mog─Ö poleci─ç ODC innym pacjentom. Pozdrawiam wszystkich pracownik├│w ODC, z kt├│rymi mia┼éam kontakt podczas pobytu w Ostrawie. El┼╝bieta S.

┼╗yrard├│w

Edward

23/04/2018

Witam, Jestem po operacji za─çmy prawego oka, kt├│ra odby┼éa si─Ö 12-04-2018 w klinice OneDayClinic w Ostrawie. O klinice dowiedzia┼éem si─Ö z internetu, mia┼éem pewne obawy co do rzetelno┼Ťci wyra┼╝onych opinii przez osoby, kt├│re skorzysta┼éy z us┼éug tej kliniki. Po rozmowie z konsultantk─ů Pani─ů Bogusi─ů, dla kt├│rej wielki szacunek, da┼éem si─Ö przekona─ç. Wielkie uznania dla Pana Prezesa za profesjonalny dob├│r personelu medycznego, oraz pan├│w kierowc├│w, kt├│rzy s─ů opiekunami od wyjazdu do powrotu. Ja odby┼éem podr├│┼╝ z Panem Marcinem, wspania┼éy, sympatyczny i opieku┼äczy cz┼éowiek, nie zostawi Pa┼ästwa bez pomocy. Lewe oko b─Öd─Ö operowa┼é 12-05-2018. Je┼╝eli kto┼Ť ma obawy, ja naprawd─Ö polecam, warto zaufa─ç OneDayClinic.

Leszno, mazowieckie

Teresa

21/04/2018

18 kwietnia mia┼éam operacj─Ö za─çmy w Waszej klinice. Efekt przer├│s┼é moje oczekiwania. Bez b├│lu, obrz─Öku, pieczenia od pierwszej chwili widzia┼éam ostro i wyra┼║nie. Opieka medyczna by┼éa bez zarzutu, czu┼éam si─Ö bezpiecznie. S┼éowa uznania nale┼╝─ů si─Ö te┼╝ Panu kierowcy Januszowi, kt├│ry opiekowa┼é si─Ö ca┼é─ů grup─ů z oddaniem . To wielki komfort by─ç zabieranym spod domu. Polecam Wasze us┼éugi wszystkim moim znajomym, kt├│rzy choruj─ů na za─çm─Ö

Strzegom

Piotr

18/04/2018

Miałem dwa zabiegi w czasie dwóch tygodni. Jestem bardzo zadowolony z obsługi lekarskiej jak i pielęgniarek. Szybko profesjonalnie. Polecam

Sopot

wdzi─Öczny pacjent

14/04/2018

Skorzysta┼éem z mo┼╝liwo┼Ťci usuni─Öcia za─çmy z obu oczu warto tam jecha─ç na zabieg a klinik─Ö w Ostrawie serdecznie polecam ka┼╝demu,ca┼éy personel polski i czeski niezwykle uprzejmy i kompetentny,organizacja bada┼ä i sam zabieg sprawnie i szybko wykonane,pe┼ény profesjonalizm |A ja odzyska┼éem rado┼Ť─ç ┼╝ycia bo do tej pory bywa┼éo z tym r├│┼╝nie.Moja ocena tej kliniki to sz├│stka z plusem. . ,o…

Zameczek

Jerzy

09/04/2018

Jecha┼éem na operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy do OneDayClinic z pewnymi obawami. Ale to co zasta┼éem ca┼ékowicie wyeliminowa┼éo moje obawy. Elegancie wn─Ötrze, u┼Ťmiechni─Öta Pani w recepcji, przesympatyczne panie piel─Ögniarki, wspaniali lekarze. Zabieg usuni─Öcia za─çmy okaza┼é si─Ö wr─Öcz przyjemno┼Ťci─ů.. Dodaj─ůc do tego kr├│tki okres oczekiwania (2 tygodnie) i szybkie , profesjonalne podej┼Ťcie administracji w sumie mog─Ö ze szczerego serca ka┼╝demu poleci─ç, je┼Ťli chce mie─ç szybko, profesjonalnie wykonan─ů operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy to tylko w OneDayClinic. . Dzi─Ökuj─Ö wszystkim pracownikom One DayClinic, ┼╝e przywr├│cili mi rado┼Ť─ç ┼╝ycia. Dzi─Ökuj─Ö.

ZABRZE

Maria, Kazimierz 03 - 04.04.18

09/04/2018

W ostatnich dniach byli┼Ťmy pacjentami Pa┼ästwa Kliniki. Serdecznie dzi─Ökujemy za opiek─Ö medyczn─ů, leczenie i og├│lne przyj─Öcie, jak┼╝e r├│┼╝ne od znanych nam obyczaj├│w. Godna podziwu jest logistyka zapewniaj─ůca dojazd do Kliniki z r├│┼╝nych miejscowo┼Ťci z minutow─ů dok┼éadno┼Ťci─ů . Byli┼Ťmy mile zaskoczeni serdeczno┼Ťci─ů, trosk─ů i opiek─ů ze strony kierowcy Pana Rafa┼éa ( z Miko┼éowa ), kt├│ry po zabiegu nawet nie pozwoli┼é nosi─ç baga┼╝y. Na pewno b─Ödziemy wyra┼╝a─ç pozytywn─ů opini─Ö o Pa┼ästwa Klinice w┼Ťr├│d znajomych, zainteresowanych tego typu leczeniem bez d┼éugoletnich okres├│w oczekiwa┼ä. Dzi─Ökujemy, ┼╝yczymy dalszych sukces├│w . Przekazujemy r├│wnie┼╝ serdeczne pozdrowienia dla Pani konsultantki M. Nowickiej i dzi─Ökujemy za wyrozumia┼éo┼Ť─ç.

Zawiercie, miasto powiatowe w woj. ┼Ťl─ůskim w jurze Krakowsko - Cz─Östochowskiej

Tadeusz

09/04/2018

Jestem bardzo zadowolony, zar├│wno z opieki w klinice, jak i ca┼éej oprawy, transportu i pobytu. Gor─ůco polecam

Brzeg

SYLWESTER

29/03/2018

MIA┼üEM ZABIEG 27 KWIETNIA OBS┼üUGA BARDZO PROFESJONALNA I UPRZEJMA POCZ─äWSZY OD PANI EWY SOCHY NA INFOLINII. POPRZEZ PANA RAFA┼üA KT├ôRY NAS DOWI├ôZ┼ü DO OSTRAWY. W KLINICE W OSTRAWIE OBS┼üUGA BARDZO SPRAWNA I UPRZEJMA. BY┼üEM NA KA┼╗DYM ETAPIE INFORMOWANY CO B─śDZIE ROBIONE. ZABIEG KOMPLETNIE BEZBOLESNY. PO ZABIEGU BY┼ü BARDZO DOBRY HOTEL I ┼ÜWIETNE ┼ÜNIADANIE RANO. RANO NAST─śPNEGO DNIA POWR├ôT DO KLINIKI NA BADANIE KONTROLNE I POWR├ôT DO DOMU. NICZEGO WI─śCEJ NIE MO┼╗NA WYMAGA─ć. OBY CHOCIA┼╗ W CZ─ś┼ÜCI BY┼üA TAKA OBS┼üUGA I ATMOSFERA W POLSCE BO O TERMINACH JU┼╗ NIE WSPOMN─ś. DZI─śKUJ─ś BARDZO WSZYSTKIM ZA PROFESJONALIZM I ┼ÜWIETN─ä ATMOSFER─ś. Z POWA┼╗ANIEM SYLWESTER F.

GROJEC KO┼üO O┼ÜWI─śCIMIA

Lidia

29/03/2018

Jestem osob─ů m┼éod─ů i niestety los tak chcia┼é, ┼╝e przez wypadek dozna┼éam urazu oka co zaowocowa┼éo tym, ┼╝e pojawi┼éa si─Ö u mnie post─Öpuj─ůca w bardzo szybkim tempie za─çma. Zg┼éosi┼éam si─Ö do kliniki i zosta┼éam przyj─Öta, a u nas w kraju co dzwoni┼éam z zapytaniem o operacj─Ö wszyscy mi odmawiali. 20.03 mia┼éam operacj─Ö i ju┼╝ teraz wzrok jest lepszy a min─ů┼é zaledwie tydzie┼ä. Jestem dozgonnie wdzi─Öczna ca┼éemu personelowi i lekarzom za mi┼éy czas i weso┼é─ů atmosfer─Ö. Sama operacja trwa┼éa oko┼éo 30 minut ale by┼éa w 100% bezbolesna. Naprawd─Ö polecam serdecznie.

Żołędnica

Irena Z.

26/03/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy mia┼éam 16 marca w Ostrawie. Jestem pod wra┼╝eniem. Podpisuj─Ö si─Ö pod wszystkimi pochwa┼éami. Szybko, sprawnie, bezstresowo i co najwa┼╝niejsze skutecznie. Pierwsza kontrola drugiego dnia po operacji w klinice, druga wczoraj u miejscowej okulistki. Czytam bez okular├│w, a soczewka za 499 z┼é. Zupe┼énie bezbole┼Ťnie w mi┼éej atmosferze. Soczewka ameryka┼äskiej firmy bausch and lomb. Polecam wahaj─ůcym si─Ö.

Kluczbork

Zbigniew

25/03/2018

Dzi─Ökuje za zabieg, kt├│ry si─Ö odby┼é w Waszej Klinice 16.03.2018. Jestem wielce zadowolony za wspania┼é─ů opiek─Ö medyczn─ů oraz za przew├│z, Pan kierowca s┼éu┼╝y┼é dobra rad─ů jak i pomoc─ů.

Gr├│jec

IRENA

22/03/2018

Tydzie┼ä temu, 16 marca mia┼éam operacj─Ö za─çmy lewego oka w Ostrawie w ODC; nast─Öpnego dnia na miejscu odby┼éa si─Ö kontrola a dzisiaj w┼éa┼Ťnie mia┼éam drug─ů kontrol─Ö okulisty – tu gdzie mieszkam, pani doktor nie mia┼éa ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä. Prosz─Ö Pa┼ästwa, jestem po prostu zachwycona fachowo┼Ťci─ů, uprzejmo┼Ťci─ů i zauwa┼╝aln─ů trosk─ů Personelu ODC o pacjenta. Prosz─Ö Pa┼ästwa, jest to po prostu perfekcyjnie zorganizowana Firma na ka┼╝dym etapie kontaktu z pacjentem! z niecierpliwo┼Ťci─ů czekam na operacj─Ö za─çmy mojego prawego oka w ODC w Ostrawie za dwa tygodnie. Sk┼éadam serdeczne podzi─Ökowania dla Personelu i Zarz─ůdu ODC !

WARSZAWA WESOŁA

dynek zenon

22/03/2018

bardzo jestem zadowolony z tej kliniki operacje zacmy mialem 20 marca 2018 wszystko odbylo sie tak jak wczesniej uzgodniono podczas zgloszenia bardzo szybkoi sprawnie personel przyjazny pacjentowi ,Jestem juz zgloszony na drugie oko polecam wszystkim kto ma ten problem z oczami i dziekuje calemu personelowi za opieke

leszczyny

Zenek Łódż

20/03/2018

16 marca mia┼éem operacj─Ö za─çmy , ca┼éa wycieczka do Czech od wyjazdu z domu do przybycia do ostravy przebieg┼éa w bardzo mi┼éej atmosferze. na miejscu bardzo mi┼éa obs┼éuga w klinice , badania kontrolne szybko sprawnie ca┼éy czas z u┼Ťmiechem na twarzy lekarzy i piel─Ögniarek kliniki. w mi─Ödzyczasie kawa herbata soki ciasteczka , co kto chce. przygotowanie do operacji bezstresowe a sama operacja to ok. 10 do 15 minut sam nie wiem ale szybko by┼éo NIC NIE BOLI!!! A jaki efekt? po prostu sokole oko! po zabiegu hotel (bardzo przyzwoity) na drugi dzie┼ä ┼Ťniadanko badania kontrolne (piel─Ögniarka nie widzia┼éa tak wyra┼║nie jak ja) daj─ů dokumentacje i do domu og├│lnie oceniam bardzo dobrze nawet z plusem i polecam wszystkim maj─ůcym problem z za─çm─ů w polsce mia┼éem termin 19.12.2019 a w ODC 06.02.18 zg┼éoszenie 16.03.18 zabieg pozdrawiam pracownik├│w ODC i personel kliniki

łódź

Małgorzata

20/03/2018

Byłam na zabiegu 16 marca . Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim nie zdecydowanym na poddanie się zabiegowi jak najszybciej. Miła opieka jak również profesjonalna. Bardzo dziękuję Małgorzata a Warszawy.

Warszawa

Wiesia

17/03/2018

Bardzo , bardzo jestem zadowolona, Dzi─Ökuj─Ö lekarzom , piel─Ögniarkom a szczeg├│lnie panu Marcinowi kt├│ry nas tak mi┼éo i sprawnie zawi├│z┼é i przywi├│z┼é Dzi─Ökuj─Ö wszystkim to pe┼éen profesjonalizm w leczeniu i opiece. szkoda ┼╝e nasze polaczki tak nie potrafi─ů, cho─ç za takie premie to powinni.

Warszawa

Wiesława Lusiewicz

17/03/2018

O leczeniu za─çmy w Ostrawie w tej klinice dowiedzia┼éam si─Ö z internetu. Z pocz─ůtku nie bardzo ufa┼éam p. Walerii. To by┼éo za tanio. Najtaniej znalaz┼éam za 700 z┼é. Okaza┼éo si─Ö ┼╝e tak w┼éa┼Ťnie jest. Wybra┼éam si─Ö do Ostrawy z kole┼╝ank─ů 27 ego lutego. przyjecha┼é po nas P.Marcin przemi┼éy i opieku┼äczy m┼éody cz┼éowiek kt├│ry nam wszystko wyja┼Ťnia┼é.Oko┼éo 8 ej rano byli┼Ťmy na miejscu. Czeka┼éa na nas tam mi┼éa obs┼éuga .kawa ,herbata ,owoce i s┼éodycze. To fajne ┼╝e taka mi┼éa atmosfera.No i zacz─Ö┼éy si─Ö badania a po tym zabieg. Zabieg by┼é bezbolesny i trwa┼é ok. 10 minut. dostali┼Ťmy leki i przej─ů┼é nas p.Marcin .Zawi├│z┼é nas do hotelu. Super fajny pok├│j i odpoczynek Rano kr├│lewskie ┼Ťniadanko i powr├│t do kliniki na badanie Wszystko OK wi─Öc wracamy do domu.M┼éody energiczny super kierowca doda┼é gazu i przywi├│z┼é nas do Warszawy. Jestem zauroczona opiek─ů, leczeniem i zaanga┼╝owaniem tych ludzi. To niewiarygodne ┼╝e u nas nie potrafimy zorganizowa─ç takiego leczenia tylko trzeba czeka─ç latami.Jestem ju┼╝ um├│wiona na 19 ego marca na drugie oko. Ciesz─Ö si─Ö bardzo ┼╝e trafi┼éam na t─ů klinik─Ö i ju┼╝ b─Öd─Ö mia┼éa problem z g┼éowy Z wielkim powa┼╝aniem Wies┼éawa Lusiewicz.

Warszawa

Henryk M.

14/03/2018

Jestem zachwycony profesjonalizmem z jakim si─Ö spotka┼éem w OneDayClinic. Obs┼éuga telefoniczna fantastycznie wyt┼éumaczy┼éa mi co powinienem zrobi─ç i co za┼éatwi─ç, aby dosta─ç si─Ö na zabieg. Nie spodziewa┼éem si─Ö tak szybkiej realizacji ( w Polsce ustalono mi termin na za 3 lata). W trybie niemal┼╝e natychmiastowym (po tygodniu) zoperowano mi r├│wnie┼╝ drugie oko. Obs┼éuga w klinice bardzo profesjonalnie podchodzi do ka┼╝dego pacjenta, a zabieg to czysta przyjemno┼Ť─ç. Obs┼éuga hotelowa na wysokim poziomie. By┼éo super – polecam ka┼╝demu.

Piława Górna

Kazimierz 14.03.2018

14/03/2018

Zabieg przeprowadzony w Ostrawie 13.03.2018.Fachowo┼Ť─ç lekarzy i piel─Ögniarek na bardzo wysokim poziomie. Mi┼éa opieka pana kierowcy i personelu na miejscu . Polecam t─Ö klinik─Ö wszystkim potrzebuj─ůcym .

- NYSA

Krzysztof

14/03/2018

Ups, ta ┼Ťwietna konsultantka to pani Waleria. Przepraszam.

Katowice

Krzysztof

14/03/2018

Skorzysta┼éem z mo┼╝liwo┼Ťci zrobienia zabiegu usuni─Öcia za─çmy w OneDayClinic w grudniu 2017, tu┼╝ przed ┼Ťwi─Ötami, i jestem zadowolony z wyboru. Wiem, ┼╝e to prywatna klinika, ale tak sobie marz─Ö ┼╝eby nasza s┼éu┼╝ba zdrowia kiedy┼Ť osi─ůgn─Ö┼éa ten poziom – bez czekania, czysto, sprawnie, uprzejmie. Pacjent jest tam pacjentem, nie z┼éem koniecznym. W klinice w Ostrawie dyrektor, chyba p. Pavel Kocurek je┼Ťli dobrze pami─Ötam, nie chowa si─Ö przed pacjentami za ochroniarzami i sekretark─ů tylko jest w┼Ťr├│d nich. Kierowca wioz─ůcy pacjent├│w w razie potrzeby nawet baga┼╝e nosi. Daj Bo┼╝e tak u nas. No i sam sobie zrobi┼éem prezent pod choink─Ö – “nowe” oko jak to okre┼Ťli┼éa ┼Ťwietna konsultantka, pani Weronika.

Kastowice

Bronisław

14/03/2018

Jestem zadowolony z opieki medycznej oraz hotelowej i z transportu w obie strony. Oczekiwałem na zabieg około 2-3 tygodni. Polecam!

Knur├│w

Witold

09/03/2018

Podzielam opini─Ö moich poprzednik├│w. Operacj─Ö za─çmy odby┼éem 26.02.2018. Moja wizyta w Ostrawie potwierdzi┼éa znakomit─ů opini─Ö kliniki. Personel kliniki niezwykle uprzejmy i kompetentny. Na szczeg├│ln─ů uwag─Ö zas┼éuguje perfekcyjna organizacja badan i przygotowania przedoperacyjnego. Jak┼╝e jaskrawy jest kontrast pomi─Ödzy tym z jak─ů obs┼éug─ů pacjenta tam si─Ö spotka┼éem, w stosunku do wizyt w lokalnych przychodniach? Por├│wnanie jest wr─Öcz niemo┼╝liwe. Wybieram si─Ö 21.03 powt├│rnie na zabieg 2-go oka. My┼Ťl─Ö,┼╝e moja opinia si─Ö nie zmieni. Jeszcze s┼é├│wko odno┼Ťnie pracy kierowcy- pe┼éne zaanga┼╝owanie i umiej─Ötno┼Ť─ç znalezienia si─Ö w trudnych sytuacjach ( zas┼éabni─Öcie, pomoc i konieczno┼Ť─ç interwencji pogotowia wobec jednego z pacjent├│w). Zda┼é w pe┼éni egzamin . A efekty zabiegu: no c├│┼╝, przed zabiegiem nie potrafi┼ébym napisa─ç tego tekstu bez okular├│w, dzisiaj potrafi─Ö pisa─ç bez nich, chocia┼╝ dyskomfort sprawia 2-gie oko. Nie jest to jeszcze pe┼éna sprawno┼Ť─ç, ale na tyle wystarczaj─ůca,┼╝e mog─Ö m├│wi─ç o sukcesie. To wymaga czasu i my┼Ťl─Ö,┼╝e z ka┼╝dym miesi─ůcem b─Ödzie tylko lepiej. Serdecznie dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi kliniki wraz z polsk─ů obs┼éug─ů pacjent├│w. Pozdrawiam

Świebodzice

Ewa Gronostaj

09/03/2018

W dniu 2 Marca 2018 r. mia┼éam operowan─ů za─çm─Ö pourazow─ů lewego oka. Ca┼é─ů obs┼éug─Ö : od infolinii, kierowce busa, ┼Ťwietny personel, wspania┼éych lekarzy , czysty hotel ze smacznym ┼Ťniadaniem a┼╝ po gad┼╝ety pooperacyjne ( okulary, krople ..etc) oceniam na sz├│stk─Ö z du┼╝ym plusem. Naprawd─Ö polecam .

Turek Wielkopolska

Grzegorz

09/03/2018

01,03 bylem na operacji zacmy w klinice w Ostrawie ,Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej i przemilej obslugi personelu,Podczas zabiegu bylem informowany o kolejnych etapach zabiegu,Caly pobyt zostal bardzo sprawnie zorganizowany ,Kierowca bardzo sympatyczny ,Nocleg w przepieknym hotelu,Klinika godna polecenia,

Chorzow

Kazimiera

09/03/2018

Jestem bardzo zadowolona z us┼éug One Day Clinic. Wczoraj wr├│ci┼éam z zabiegu w Ostrawie,profesjonalne podej┼Ťcie do pacjenta,mi┼éa obs┼éuga.12 kwietnia jad─Ö na zabieg drugiego oka,pojad─Ö spokojna bo wiem,┼╝e mog─Ö czu─ç si─Ö bezpieczna.Bardzo dzi─Ökuj─Ö za mi┼é─ů obs┼éug─Ö.Dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ Panu kierowcy,kt├│ry dowi├│z┼é nas do kliniki w mi┼éej atmosferze.

Lw├│wek

Alicja

09/03/2018

Mia┼éam usuni─Öt─ů za─çm─Ö obu oczu w OneDayClinic ( 18.12.17r. i 02.03 18r. ) i jestem zachwycona. Zar├│wno Panie Konsultantki, Kierowcy ( p. Marcin, p. Rafa┼é) i obs┼éuga medyczna, hotel na najwy┼╝szym poziomie. Dobrze, ┼╝e znalaz┼éam Was w internecie. Poleci┼éam z pe┼én─ů odpowiedzialno┼Ťci─ů Wasz─ů Klinik─Ö Znajomym i Rodzinie, bo lepszego miejsca do usuni─Öcia za─çmy sobie nie wyobra┼╝am. Jeszcze raz serdecznie za wszystko dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Kłodzko

EWA

09/03/2018

Witam, Serdecznie polecam wszystkim One Day Clinic! Mój tata miał zabieg usunięcia zaćmy w klinice w Ostravie. 26 lutego br. Wszystko przebiegło bez problemów, bardzo miła obsługa w klinice w Ostravie oraz w one day clinic, bardzo miły i pomocny kierowca, z którym również można było kontaktować się w każdej chwili . Wszystko super. Polecam

Wrocław

Andrzej

09/03/2018

Jestem pod wra┼╝eniem mi┼é─ů, sympatyczn─ů i kompleksow─ů obs┼éug─ů medyczn─ů ┼é─ůcznie z transportem i hotelem. Jestem ju┼╝ po zabiegu usuni─Öcia za─çmy drugiego oka, kt├│re to zabiegi przeprowadzono w OneDayClimic w Ostrawie. Po zabiegach wieczorem mog┼éem spojrze─ç na ┼Ťwiat czystym widokiem. Nie odczuwa┼éem ┼╝adnego b├│lu ani te┼╝ ┼╝adnych dolegliwo┼Ťci. Obs┼éuga medyczna w zakresie przygotowania do zabiegu jak i samego zabiegu odby┼éa si─Ö z pe┼énym profesjonalizmem na wysokiej klasie sprz─Öcie. OneDay Clinic godna polecenia – szkoda tylko, ┼╝e w Polsce nie mo┼╝emy tego do┼Ťwiadczy─ç!

Opole

zdzisław

09/03/2018

w dniu 5,03 by┼éem na zabiegu usuni─Öcia za─çmy w Ostrawie. Organizacja wyjazdu na wysokim poziomie. Kierowca, pan Janusz- mi┼éy, uprzejmy dla wszystkich os├│b. Zabiera z ustalonego miejsca i odwozi z powrotem. Personel kliniki mi┼éy i bardzo profesjonalny. Badanie i zabieg szybko i sprawnie przeprowadzony. Hotel na wysokim poziomie w Cha┼éupkach. Polecam t─ů klinik─Ö. Pozdrawiam . Zdzis┼éaw z Czerwie┼äska

Czerwieńsk

Adam

09/03/2018

Najwi─Ökszym atutem wyjazdu na zabieg w Ostravie w Czechach jest kr├│tki termin oraz mo┼╝liwo┼Ť─ç zmiany pakietu. Fachowo┼Ť─ç lekarzy, opieka piel─Ögniarek jest na bardzo wysokim poziomie, co potwierdzili lekarze w Polsce na wizytach kontrolnych. Polecam t─ů klinik─Ö, naprawd─Ö warto tam jecha─ç na zabieg.

Legnica

Wanda

04/03/2018

W ci─ůgu 2 miesi─Öcy / stycze┼ä i luty / mam zoperowane obydwoje oczu. Najwi─Ökszym atutem wyjazdu na zabieg w Ostravie w Czechach jest kr├│tki termin oraz mo┼╝liwo┼Ť─ç dop┼éaty do lepszych soczewek / w Polsce takich mo┼╝liwo┼Ťci nie ma, trzeba zap┼éaci─ç za ca┼éy zbieg /. Opieka i fachowo┼Ť─ç piel─Ögniarek jak i lekarzy jest na bardzo wysokim poziomie, co potwierdzili lekarze w Polsce na wizytach kontrolnych. Polecam t─ů klinik─Ö, naprawd─Ö warto tam jecha─ç na zabieg.

Gdańsk

Jolanta

03/03/2018

byłam pełna obaw przed wyjazdem ale teraz mogę napisać że jest po prostu super obsługa niesamowicie miła i profesjonalna , jestem bardzo zadowolona z tego że zdecydowałam się na ten wyjazd. za dwa tygodnie jadę na następny zabieg. Polecam bardzo.

Miłomłyn

Anna

03/03/2018

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego zabiegu. Kierowca p. Marcin mi┼éy, sympatyczny cz┼éowiek pojawi┼é si─Ö punktuanie w um├│wionym miejscu i bezpiecznie dowi├│z┼é nas do kliniki. Na miejscu przed przeprowadzonym zabiegiem zosta┼éy wykonane badania przez profesjonalny, sympatyczny personel. Zabieg zosta┼é przeprowadzony przez wspania┼éego chirurga w spos├│b profesjonalny i bezbolesny. Po zabiegu przejazd do hotelu o dobrym standardzie. Na drugi dzie┼ä badanie i pouczenie, jak nale┼╝y zachowywa─ç si─Ö po zabiegu, prezenty wr─Öczone przez personel i powr├│t do domu. Jestem zachwycona pobytem w OneDayClinic. Bardzo, bardzo dzi─Ökuj─Ö paniom i panom lekarzom, piel─Ögniarkom, dyrektorowi, recepcjonistce za kulturalne, mi┼ée traktowanie pacjent├│w. Za empati─Ö okazywan─ů na ka┼╝dym kroku, dzi─Öki czemu samopoczucie pacjenta jest dobre i uspokjony uwalnia si─Ö od obaw zwi─ůzanych z operacj─ů. Dzi─Ökuj─Ö p. Bogusi konsultantce dzi─Öki kt├│rej zdecydowa┼éam si─Ö na zabieg i p. Marcinowi kierowcy. Klinik─Ö OneDay b─Öd─Ö poleca─ç wszystkim, kt├│rzy cierpi─ů na za─çm─Ö. Jeszcze raz serdeczne dzi─Öki.

Radostk├│w

Janina

22/02/2018

W dniu 16.02.2018 wr├│ci┼éam z Ostravy, Wszystko na najwy┼╝szym poziomie, jestem Bardzo zadowolona ,ale to bardzo zadowolona , ze ┼Ťwiadczonej us┼éugi przez OneDay Clinik, dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu personelowi Cliniki jak i mi┼éemu Panu kierowcy, Januszowi za wszystko co dla nas robi┼é, dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam.

Bolk├│w

Jadwiga Ficek

22/02/2018

Mia┼éam zabieg usuni─Öcia za─çmy oka prawego w dniu 08.02.2018r w klinice w Ostrawie. Jestem bardzo zadowolona ze sposobu post─Öpowania ca┼éego personelu i przebiegu zabiegu . Na kazdym etapie, od chwili pierwszej rozmowy telefonicznej w celu zarejestrowania si─Ö na zabieg, by┼éam na biez─ůco informowana o post─Öpach i wymaganych procedurach. Juz w kilka dni od pierwszej rozmowy pojecha┼éam z synem do Ostrawy na zabieg. Pojechali┼Ťmy swoim samochodem, bo tak nam by┼éo wygodniej. Po wst─Öpnych badaniach stwierdzono, ze potrzebuj─Ö soczewk─Ö asferyczn─ů. Sam zabieg trwa┼é ok. 20 min. i by┼é absolutnie bezbolesny. Ca┼éy personel medyczny jest bardzo sympatyczny, mi┼éy, kompetentny. Na za─çm─Ö cierpi─ů przwaznie osoby starsze, schorowane, wymagaj─ůce cierpliwego, wielokrotnego t┼éumaczenia. I tutaj piel─Ögniarki i lekarze wykazali si─Ö wielk─ů empati─ů. Pacjent czuje si─Ö wyj─ůtkowo dopieszczony. Popo┼éudnie i noc sp─Ödzili┼Ťmy w pi─Öknym, czy┼Ťciutkim hotelu ^Pod Zelenym Dubem^ w pobliskim Bohuminie. A rano kontrola oka w klinice i mogli┼Ťmy jecha─ç do domu. Zap┼éaci┼éam tylko za 2 osobowy pok├│j ze ┼Ťniadaniem kwot─Ö 299z┼é. I to s─ů wszystkie koszty. Reszt─Ö pokry┼é NFZ, poniewaz nie musia┼éam mie─ç wszczepionej jakiej┼Ť niestandardowej soczewki. Wczoraj by┼éam do kontroli u mojego okulisty i wszystko jest bardzo dobrze. Bez k┼éopotu odczyta┼éam najmniejsze literki i cyferki. Widz─Ö ostro i wyra┼╝nie, zreszt─ů ju┼╝ po 3-4 godzinach po zabiegu, widzia┼éam du┼╝o lepiej ni┼╝ przed operacj─ů, a z ka┼╝dym dniem by┼éo lepiej.Bardzo dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi One Day Clinic za jego prac─Ö i zaanga┼╝owanie. Serdecznie pozdrawiam – Jadwiga

Juszczyn, powiat suski

Remigiusz

20/02/2018

Super sprawna i nieskomplikowana procedura przygotowania i wykonania operacji. Najwy┼╝sza troska o pacjenta “przed”. “w trakcie” i “po” zabiegu, pe┼éen komfort, profesjonalizm i ┼╝yczliwo┼Ť─ç ca┼éego zespo┼éu. “Narodzi┼éem si─Ö” na nowo. Bardzo raz jeszcze dzi─Ökuj─Ö.

Gdynia

JANINA

19/02/2018

W┼éa┼Ťnie 16 02 2018 r. wr├│ci┼éam z zabiegu usuni─Öcia za─çmy w Ostravie, efekt tego zabiegu ju┼╝ wida─ç, co┼Ť wspania┼éego, wyje┼╝d┼╝aj─ůc na zabieg mia┼éam mieszane uczucia, ale po przyjezdzie na miejsce wszystkie moje w─ůtpliwo┼Ťci prys┼éy jak mydlana ba┼äka, przyj─Öcie, obs┼éuga, dba┼éo┼Ť─ç o ka┼╝dy szczeg├│┼é, zaanga┼╝owanie personelu, i kierowcy Pana Janusza, to pe┼éen profesjonalizm w ka┼╝dym calu, napoje, owoce ,ciasta, to by┼éo do dyspozycji pacj─Öt├│w, a i nocleg w hotelu ze ┼Ťniadaniem super, po ┼Ťniadaniu powr├│t rano na badania kontrolne, nast─Öpne oko te┼╝ b─Ödzie w Ostravie. Wielki szacunek i Uznanie dla ca┼éego personelu, Clinici, i kierowcy pana Janusza z One Day Clinic. Pozdrawiam.

Bolk├│w /k Jeleniej G├│ry

jULIA

19/02/2018

O5 lutego br.mia┼éam przeprowadzony zbieg w Ostrawie na 2 gie oko / 1wsze te┼╝ tam/ Nie mam s┼é├│w podzi─Ökowania dla lekarzy!!!!! Moim problemem opr├│cz za─çmy by┼éa wysoka kr├│tkowzroczno┼Ť─ç /dziedziczna degeneracyjna nie poddaj─ůca si─Ö laserowi/. Podczas zabiegu i po wstawieniu odpowiedniej soczewki zosta┼éa ona skorygowana praktycznie na maxa!!!! JA WIDZ─ś BEZ OKULAR├ôW!!!!!! Spe┼éni┼éo si─Ö marzenie mojego ┼╝ycia,zosta┼éo dokonane to z czym do tej pory nikt nie by┼é w stanie sobie poradzi─ç. A moja opinia o organizacji ca┼éokszta┼étu procedury przez OneDayClinic pokrywa si─Ö z opiniami innych pacjent├│w – w pe┼éni sprawna i profesjonalna.Serdeczne dzi─Öki dla P.Bogusi za kompleksow─ů informacj─Ö i trosk─Ö.Personel w Ostrawie – ┼╝ycz─Ö sobie ┼╝eby w razie k┼éopot├│w zdrowotnych spotkanych na mojej drodze ┼╝ycia by─ç pod tak─ů opiek─ů. Jeszcze raz DZI─śKUJ─ś,DZI─śKUJ─ś ZA WSZYSTKO.Oczywi┼Ťcie polecam!!!!

Jelenia G├│ra

Urszula

19/02/2018

Witam 13 lutego mia┼éam zabieg za─çmy w Ostrawie . Moje wra┼╝ania i opinie jak wszystkie inne potwierdzam jednog┼éo┼Ťnie !!! Pe┼éen profesjonalizm i komfort , opieka na pi─ůtk─Ö z plusem . Jestem bardzo zadowolona i zawsze b─Öd─Ö wszystkim poleca─ç One Day Clinic z czystym sumieniem !!! Dzi─Ökuj─Ö serdecznie za wspania┼éa opiek─Ö oraz dzi─Ökuj─Ö Panu kierowcy .

Nysa

Barbara

19/02/2018

W┼éa┼Ťnie wr├│ci┼éam z operacji za─çmy prawego oka z Ostrawy wszystko na najwy┼╝szym poziomie. Pan doktor wykonuj─ůcy operacj─Ö m├│wi o wszystkim co robi w trakcie operacji. Po zako┼äczeniu pomaga wsta─ç i wyprowadza z sali. Ca┼éy personel przemili i opieku┼äczy ludzie. Pan dyrektor Pawe┼é Kocurek z pe┼énym zrozumieniem opowiedzia┼é jak zachowywa─ç si─Ö po operacji. Klinika Super . Chcia┼éam nadmieni─ç, i┼╝ za po┼Ťrednictwem tej firmy mia┼éam w listopadzie 2017 roku robione oko lewe. Obs┼éuga pocz─ůwszy od Pani konsultantki Ewy Socha z Wroc┼éawia, kt├│ra dok┼éadnie rzeczowo i mi┼éo t┼éumaczy┼éa i za┼éatwia┼éa oba wyjazdy jak i personel z pierwszego wyjazdu Nachod i drugiego do Ostrawy polecam moim wszystkim znajomym maj─ůcym za─çm─Ö. Moje oczy na drugi dzie┼ä po wykonanych zabiegach widz─ů najmniejsze literki z kt├│rymi mia┼éam problem. Dzi─Ökuj─Ö bardzo Panu Szefowi firmy za pomys┼é i pomoc takim ludziom jak ja.

Łask

J├│zef

16/02/2018

Jestem dwa dni po operacji za─çmy i ju┼╝ jestem,pe┼éen szcz─Ö┼Ťcia i optymizmu – bo widz─Ö zdecydowanie lepiej. Jestem pod wielkim wra┼╝eniem obs┼éugi i uprzejmo┼Ťci ca┼éego personelu. W pomieszczeniu oczekuj─ůcym ,mo┼╝na by┼éo napi─ç si─Ö kawy ,wody-co pewien czas donoszono s┼éodycze,wiogrona -pytano si─Ö czy kto┼Ť czego potrzebuje lub ma jakie┼Ť pytania? Kierowca opiekun uczynny,uprzejmy.Wszystko zorganizowane bez zastrze┼╝e┼ä,dow├│z do hotelu i przyw├│z na drugi dzie┼ä na badania kontrolne.Je┼╝eli kto┼Ť ma jakie┼Ť obawy ( jak ja przedtem) to niech si─Ö oto nie martwi,bo wszystko jest super. Cz┼éowiek jest obs┼éugiwany jak cz┼éowiek.Serdeczni dzi─Ökuj─Ö lekarzom,siostrom kierowcy i ┼╝ycz─Ö im wszystkiego najlepszego .Ju┼╝ zapisuj─Ö si─Ö na zabieg drugiego oka.

Łęknica

Franciszek

16/02/2018

W kr├│tkim czasie mia┼éem usuwan─ů za─çm─Ö z drugiego oka tj.w Ostrawie 9lutego.Jestem bardzo zadowolony i polecam klinika i personel godne polecenia.Wreszcie mog─Ö je┼║dzi─ç samochodem bez okular├│w i widzie─ç jak ka┼╝dy inny cz┼éowiek.Zakwaterownie super i opieka pana kierowcy r├│wnie┼╝.Dziekuje bardzo!!! Franciszek z Poznania

Poznań

Robert

13/02/2018

Dzisiaj wr├│ci┼éem z Ostravy gdzie usuwano mi za─çm─Ö. Wra┼╝enia dok┼éadnie takie jak chyba wszystkich ­čÖé Profesjonalnie, komfortowo i w kr├│tkim terminie ­čÖé Lekarz, piel─Ögniarki, kierowca i Pani z infolinii z Wroc┼éawia – wszyscy przemili i sympatyczni. Mimo, ┼╝e zabieg by┼é wczoraj to ju┼╝ widz─Ö duuu┼╝o lepiej. Ju┼╝ si─Ö zapisa┼éem na drugie oko ­čÖé Polecam One Day Clinic z czystym sumieniem ­čÖé W Polsce w trybie przyspieszonym mia┼éem czeka─ç 9 miesi─Öcy….

Sosnowiec

Irena

12/02/2018

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej operacji zaćmy w Ostrawie 8.02.2018. Super organizacja, przyjazna obsługa, krótki termin oraz bezgotówkowe rozliczenie z NFZ . Kierowca- opiekun i hotel na poziomie zdecydowanie polecam.

Piła

Andrzej

12/02/2018

Profesjonalnie, miło, komfortowo. Super obsługa. Miły zespół.

Rawa Mazowiecka

Alicja

12/02/2018

Profesjonalna obsługa. Szybko, komfortowo.

Rawa Mazowiecka

TERESA

11/02/2018

Jestem bardzo zadowolona z kliniki. Przemiły personel medyczny. Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim z problemem zaćmy.

Nadolice

Jarosław

11/02/2018

Klinikę polecam szybko i sprawnie. Kierowca nie do końca zajmuje się pacjętami.

Warszawa

Maciek

11/02/2018

Wszystko w jak najlepszym porz─ůdku

Czestochowa

Ryszard

11/02/2018

wizyta u lekarza-diagnoza(za─çma) -po 10-ciu dniach jestem w Ostrawie 5.02.2018 o godz.8.00 , sympatyczna poczekalnia, o nic nie pytasz bo to o Ciebie sami dbaj─ů, co kilka minut prosz─ů na badania wzroku , jedno, drugie, lekarz dob├│r soczewki , poczekalnia przed zabiegiem ( ubiera Ci─Ö piel─Ögniarka) 3 krotne zakrapianie oczu i zabieg ( kilkana┼Ťcie minut i ju┼╝-praktycznie nic si─Ö nie czuje) po zabiegu sam lekarz Ci dzi─Ökuje, po 12.00 by┼éem ju┼╝ po – i co MO┼╗NA !!! Pe┼éen profesjonalizm. a teraz negatywnie: ku┼Ťwa dlaczego TAK nie w Polsce………

Wrocław

Zbigniew Napi├│rkowski

11/02/2018

Bardzo dzi─Ökuj─Ö za profesjonalny zabieg i bardzo mi┼é─ů obs┼éug─Ö . B─Öd─Ö poleca┼é Pa┼ästwa klinik─Ö

Gliwice

Witold

09/02/2018

W okresie pa┼║dziernik /grudzie┼ä 2017 mia┼éem operacj─Ö usuniecia za─çmy….. najpierw w lewym, potem w prawym oku. Obie operacje zosta┼éy wykonane w Ostravie i zako┼äczy┼éy pe┼énym sukcesem. Jestem bardzo zadowolony z opieki w szpitalu oraz z przeprowadzonych zabieg├│w . Na uwag─Ö zas┼éug┼éuje rownie┼╝ wspania┼éa organizacja i serdeczno┼Ť─ç personelu. Bardzo polecam.

Zawiercie

Helena

06/02/2018

Wszystko na najwy┼╝szym poziomie opieka bardzo dobra,lekarze piel─Ögniarki super. Kr├│tki czas oczekiwania na zabieg. Polecam w 100%

Radlin

Dorota z Sokołowa podlaskiego

05/02/2018

witam.Ca┼éa procedura wykonania zabiegu super.wszystko z najwy┼╝szej p├│┼éki,zar├│wno noclegi jak i obs┼éuga.Tak powinno wygl─ůda─ç zainteresowanie lekarza w stosunku do pacjenta(pe┼ény profesjonalizm oraz podej┼Ťcie do pacjenta.Polecam korzystanie z us┼éug Onedayclinic,gdy┼╝ mo┼╝na pozna─ç jak powinna wygl─ůda─ç opieka medyczna,SUPER

Sokołów podlaski

Jolanta

05/02/2018

Gor─ůco polecam, obs┼éuga na najwy┼╝szym poziomie, kadra bardzo ┼╝yczliwa i pomocna, podej┼Ťcie do pacjenta super. Podczas operacji lekarz ca┼éy czas m├│wi co bedzie robi┼é , na jakim etapie jest zabieg. Opieka po operacji r├│wnie┼╝ super. Gdyby kto┼Ť chcia┼é potwierdzic m├│j nr 502424507

Ciechan├│w

Krystyna

05/02/2018

Bardzo profesjonalna obsługa zarówno w zakresie przygotowania wyjazdu jak i opieki medycznej. Polecam.

Wrocław

Cezary Grossek

03/02/2018

SUPER! ┼Üwietny kierowca, sympatyczny, uczynny i opieku┼äczy cz┼éowiek. Klinika na 5+, a personel pe┼éna fachowo┼Ť─ç i profesjonalizm. Wygodny hotel z dobrym jedzeniem. Sam zabieg ca┼ékowicie bezbolesny a efekty niemal od razu! Polecam!!!

Godzikowice

Irena

03/02/2018

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej operacji za─çmy w Ostrawie 22.01.2018.Profesjonalna organizacja, wysokie standardy, przyjazna obs┼éuga, kr├│tkie terminy i co bardzo wa┼╝ne ÔÇô bezgot├│wkowe rozliczenie z NFZ(zap┼éaci┼éam tylko za wy┼╝szej klasy soczewk─Ö) . Kierowca opiekun i hotel na poziomie zdecydowanie polecam

Kluczbork

Dorota

03/02/2018

witam.super podej┼Ťcie do pacjenta,bardzo szczeg├│┼éowe badania.sam zabieg wykonany perfekcyjnie,bezstresowo,ka┼╝dy z personelu dba aby pacjent by┼é mo┼╝liwie jak najlepiej “obs┼éu┼╝ony” ,dodatkowo bardzo jasne wyt┼éumaczenie samego zabiegu,czynno┼Ťci po zabiegu,kpl.dokumentacji i zalece┼ä ┼é─ůcznie z lekarstwami.Polecam T─ů Firm─Ö gdy┼╝ naprawd─Ö wie na czym polega praca z pacjentem i wie jak mu pom├│c.Niech nasze przychodnie i szpitale ucz─ů si─Ö podej┼Ťcia i profesjonalizmu od prawdziwych fachowc├│w.

Sokołow Podlaski

Bogusław

03/02/2018

Jestem pod wra┼╝eniem !! Do tej pory ┼╝aden okulista nie po┼Ťwi─Öci┼é mi tyle czasu na badanie kompleksowe oczu z wykorzystaniem specjalistycznych urz─ůdze┼ä – mog┼éem zadawa─ç pytania i uzyskiwa┼éem wyczerpuj─ůce odpowiedzi, na temat stanu zdrowia moich oczu. Zabieg usuni─Öcia za─çmy by┼é bezbolesny i wykonany by┼é w Ostrawie. Lekarz chirurg informowa┼é mnie w trakcie zabiegu. o wykonywanych czynno┼Ťciach, co pomaga┼éo mi przej┼Ť─ç ten zabieg bezstresowo. Przed zabiegiem jak i po zabiegu, by┼éem otoczony opiek─ů personelu medycznego, kt├│ry w sympatycznej atmosferze pilnowa┼é, abym po kolei przeszed┼é wszystkie badania i nie pomin─ů┼é cyklu zakraplania oczu (forma znieczulenia). Kierowca naszego minibusa, s┼éu┼╝y┼é nam niezb─Ödnymi informacjami i wykaza┼é si─Ö du┼╝─ů wyrozumia┼éo┼Ťci─ů, w stosunku do starszych os├│b, potrzebuj─ůcych pomocy. By┼é z nami ca┼éy czas i pilnowa┼é punktualno┼Ťci wyjazd├│w na zabieg i badania. Trudno to zrozumie─ç, ale na zabieg usuni─Öcia za─çmy w Polsce czekam ju┼╝ 3 lata – po kontakcie telefonicznym z firm─ů OneDayClinic – po nie ca┼éym miesi─ůcu, jestem ju┼╝ po zabiegu i widz─Ö na zoperowane oko ┼Ťwietnie. Zoperuj─Ö te┼╝ drugie oko w tej firmie. Polecam ka┼╝demu, kto chce jeszcze widzie─ç ┼Ťwiat ostro i w naturalnych barwach (ci co maj─ů za─çm─Ö, wiedz─ů o co chodzi), by nie czeka┼é, tak jak ja 3 lata, a um├│wi┼é si─Ö telefonicznie na zabieg w firmie OneDayClinic.

Dobrodzień, woj opolskie

Henryka Dom┼╝alska

01/02/2018

Bardzo dzi─Ökuj─Ö Panu Januszowi za opiek─Ö w czasie jazdy w dniu 17/01/2018r. -18/01/2018r. i na miejscu w Czechach – opieka i pomoc na 6+. Mog─Ö poleci─ç zabieg i obs┼éug─Ö medyczn─ů ┼Ťwiadczon─ů przez T─ů firm─Ö.

Działdowo

Eugenia

01/02/2018

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej operacji zaćmy w Ostrawie , miły personel i dyrektor. Teraz rejestruję się na operację drugiego oka. Bardzo polecam. Pani Anna Maria z Poznania opisała, wpis z 21/11/2017, swój pobyt w Brnie, z Ostrawy mam takie samo wrażenia. Naprawdę POLECAM

Czernica

zbigniew

01/02/2018

18-01-2018 r bylem na zabiegu w klinice w ostrawie wrazenia bardzo pozytwne pelen profesjonalizm personel sympatyczny i cierpliwy atmosfera super tempo mistrzostwo swiata . Kierowca opiekun i hotel na poziomie zdecydowanie polecam

pila

Zofia

01/02/2018

Zabieg usuni─Öcia za─çmy w Ostrawie, 23.01.18. Profesjonalna organizacja, wysokie standardy, przyjazna obs┼éuga, kr├│tkie terminy i co bardzo wa┼╝ne – bezgot├│wkowe rozliczenie z NFZ (zap┼éaci┼éam tylko za wy┼╝szej klasy soczewk─Ö). Na pewno zdecyduj─Ö si─Ö na zabieg drugiego oka w One Day Clinic.

Nowy S─ůcz

Sabina

01/02/2018

Bardzo polecam OneDayClinic, ┼éatwy kontakt, przyjemny personel i hotel z wysokim standardem. Pozdrawiam pana kierowc─Ö Marcina za jego kultur─Ö, oraz ch─Ö─ç pomocy. Je┼╝eli kto┼Ť si─Ö zastanawia nad leczeniem za─çmy, to warto zauwa─ç OneDayClinic.

Prusice

Krystyna

01/02/2018

Mialam operacje w tej Klinice z czego jestem bardzo zadowolona ze wasnie ta klinike wybralam obsluga i organizacja sa wspaniale,pielegniarki i lekarze sa bardzo uprzejmi i mili oraz bardzo pomocni jezeli jest taka potrzeba .POLECAM TE KLINICE ktorzy musza miec operacjie usuniecia ZACMY Wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane przywoz i odwoz .

Mieszkam w Rudzie Slaskiej

Jolanta R.

01/02/2018

Witam! Mia┼éam operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy w One Day Clinic w ostatniej po┼éowie grudnia 2017. Od pocz─ůtku do ko┼äca by┼éo nawet lepiej ni┼╝ obiecywano. Przede wszystkim wspania┼éa organizacja, empatia ludzi tam pracuj─ůcych, zakwaterowanie w pi─Öknym hotelu. Zale┼╝a┼éo mi na soczewkach do ka┼╝dej odleg┼éo┼Ťci. I w┼éa┼Ťnie takie wymarzone soczewki wielo-ogniskowe mam wszczepione. Pod koniec stycznia 2018 roku jad─Ö ponownie, aby wykona─ç zabieg na drugie oko. W Polsce z NFZ nie mo┼╝na dop┼éaci─ç za wszczepienie luksusowej soczewki. Trzeba ca┼é─ů operacj─Ö z tymi soczewkami zrobi─ç prywatnie. Podzi─Ökowania dla wszystkich os├│b pracuj─ůcych dla One Day Clinic. Gor─ůca polecam i pozdrawiam Jolanta z Warszawy

Warszawa

TADEUSZ

01/02/2018

REWELACJA!!! Dowo┼║─ů i odwo┼║─ů z ka┼║dego ko┼äca Polski. Kierowca p. Marcin w czasie jazdy s┼éu┼║y pe┼én─ů pomoc─ů. Doradzi orazudzieli odpowiedzi na ka┼║dego pytanie zwi─ůzane z zabiegiem .Personel kliniki na ka┼║dym krokus stara si─Ö ┼║eby pacjent├│w by┼éy zadowolonym i w pe┼éni usatysfakcjonowany. Gor─ůco polecam Pozdrawiam.

Ostroda

Renata

01/02/2018

Polecam .Jestem bardzo zadowolona.Szybko, profesjonalnie a przede wszystkim skutecznie.

Grodk├│w

Marcin

01/02/2018

Profesjonalizm na ka┼╝dym etapie. Przemi┼éy personel medyczny, indywidualne podej┼Ťcie do pacjenta. Zabieg w Ostravie przeprowadzony niezwykle sprawnie. Pan kierownik One Day Clinic po zabiegu szczeg├│┼éowo przekazuje wytyczne odno┼Ťnie dalszego post─Öpowania medycznego. Zapewniony nocleg w komfortowych warunkach. Wszystko na sz├│stk─Ö z plusem. Polecam One Day Clinic.

Warszawa

Franciszek

01/02/2018

Operacj─Ö usuni─Öcia za─çmy mia┼éem 19.01.2018w OneDayClinic w Ostrawie.Dziekuje mi┼é─ů obs┼éug─Ö i opiek─Ö, kt├│r─ů mnie otoczyliscie.polecam wasz─ů klinik─Ö naprawd─Ö super!!! Niebawem si─Ö spotkamy z drugim okiem.Opieka i organizacja przejazdu bardzo dobre. Dzi─Ökuj─Ö!!!

Poznań

Lidia

01/02/2018

Pisz─Ö w imieniu p.Janiny,kt├│ra niestety osobi┼Ťcie nie jest wstanie podzieli─ç si─Ö opini─ů,poprosi┼éa mnie o przekazanie jej odczu─ç po zabiegu usuni─Öcia za─çmy .,w Ostrawie,tym bardziej ,┼╝e w pierwszym oku usuwa┼éa za─çm─Ö w szpitalu we Wroc┼éawiu gdzie spotka┼éa si─Ö z arogancj─ů i ┼║le wykonanym zabiegiem ,chyba b─Ödzie musia┼éo si─Ö to sko┼äczy─ç w s─ůdzie .Polscy lekarze powinni uda─ç si─Ö na szkolenie do kliniki w Ostrawie. Moja znajoma dozna┼éa szoku ,gdy┼╝ nie przypuszcza┼éa ,┼╝e tak mo┼╝na opiekowa─ç si─Ö pacjentem: mi┼éo,sympatycznie i profesjonalnie poczynaj─ůc od pracownika polskiego biura poprzez kierowc─Ö p.Janusza ,kt├│ry jest nie tylko kierowc─ů ,ale przemi┼éym opiekunem pacjent├│w ,poprzez ca┼é─ů obs┼éug─Ö szpitala, kt├│ra jest niebywale empatyczna do tego stopnia, ┼╝e po wcze┼Ťniejszych do┼Ťwiadczeniach przesta┼éa si─Ö ba─ç zabiegu. Pani Janina by┼éa zachwycona i natychmiast poleci┼éa t─ů firm─Ö swojej siostrze i wszystkim znajomym kt├│rzy cierpi─ů na za─çm─Ö.

Z Wyszonowic p.Janina ,pisz─ůca t─ů opini─Ö z Wroc┼éawia

Alicja

01/02/2018

Na razie dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi OneDayClinic w Ostrawie za zabieg usuni─Öcia za─çmy jednego oka – wczoraj. Ju┼╝ dzisiaj , a to dopiero drugi dzie┼ä po zabiegu, jest lepiej. Nast─Öpny zabieg za miesi─ůc. Wszelkie obawy i jakakolwiek niepewno┼Ť─ç znikn─Ö┼éa. Jestem bardzo zadowolona z Pa┼ästwa us┼éug. Szczeg├│lnie chcia┼éabym zwr├│ci─ç uwag─Ö na niespotykan─ů atmosfer─Ö, doskona┼é─ů opiek─Ö medyczn─ů oraz wspania┼é─ů obs┼éug─Ö personelu. W tym miejscu chcia┼éabym te┼╝ wymieni─ç pana Rafa┼éa, kt├│rego ┼╝yczliwo┼Ť─ç nie ma granic. Nie tylko ┼Ťwietnie organizowa┼é transport ale i s┼éu┼╝y┼é pomoc─ů w czasie podr├│┼╝y i p├│┼║niej, pocz─ůwszy od “opieki nad baga┼╝ami” a┼╝ po naprawianie ┼é─ůczno┼Ťci telefonicznej … Wszystko profesjonalnie i na wysokim poziomie, od pierwszego kontaktu telefonicznego. Szczerze wszystkim polecam leczenie w OneDayClinic, w czeskiej Ostrawie. Pozdrawiam i do zobaczenia za miesi─ůc!

Krak├│w

Iwona

01/02/2018

By┼éam z mam─ů dwa razy na operacji za─çmy w Ostrawie. WSZYSTKIM GOR─äCO POLECAM. Pocz─ůwszy od bardzo mi┼éych Pa┼ä w biurze w Polsce, sprawnym za┼éatwieniu formalno┼Ťci, poprzez Pana Rafa┼éa -kierowc─Ö, no i oczywi┼Ťcie klinik─Ö i hotel. Pa┼ä Rafa┼é jest przemi┼éym i przeuprzejmym m┼éodym cz┼éowiekiem, kt├│ry ma fantastyczne podej┼Ťcie do starszych os├│b. Pomaga we wszystkim. Przy wsiadaniu, wysiadaniu, na miejscu. Personel w klinice do rany przy┼é├│┼╝. Dyrektor, piel─Ögniarki, lekarze. Uprzejmo┼Ť─ç , u┼Ťmiech, pomoc, dobre s┼éowo. Organizacja wspania┼éa. Trwa to troszk─Ö, wiadomo , bo zakrapianie oczu , badanie komputerowe, okulistyczne, ale w poczekalni s─ů wygodne kanapy, ekspres do herbaty i kawy, ciasteczka , owoce. Hotele te┼╝ bez zastrze┼╝e┼ä. Nie dziwi─Ö si─Ö wi─Öc,┼╝e przyje┼╝d┼╝aj─ů ludzie z ca┼éej Polski. Z nami by┼éy grupy z Warszawy i Gda┼äska, a nawet pan z Olsztyna. Wiele os├│b ju┼╝ drugi raz. Ciesz─Ö si─Ö ,┼╝e s─ů takie firmy i nie ┼╝al mi , ┼╝e prywatnym okulist─ů uciekaj─ů pacjenci, bo za operacj─Ö dwojga oczu w Czechach , p┼éaci si─Ö du┼╝o mniej ni┼╝ za jedno w Polsce. ┼Üpieszcie si─Ö Pa┼ästwo , je┼╝eli macie jecha─ç, bo wszyscy si─Ö boj─ů, ┼╝e nasz kochany rz─ůd co┼Ť wymy┼Ťli, aby to zlikwidowa─ç.

Krak├│w

Grzegorz

01/02/2018

To jest rewelacja – odbi├│r spod domu – powr├│t pod dom. Super piel─Ögnacja od wej┼Ťcia – Czeszki biegaj─ů i dbaj─ů o Ciebie. Pe┼éna opieka i badanie na miejscu. Hotel po zabiegu, a rano sprawdzanie czy jest OK. Nie ma nic lepszego, zw┼éaszcza ┼╝e wcze┼Ťniej na prawe robi┼éem zabieg w obecnej Optegrze. Po zabiegu bardzo bola┼éo mnie oko – nie poinformowali o konieczno┼Ťci stosowania kropli. Nie ma por├│wnania. Polecam – super opieka i dba┼éo┼Ť─ç o pacjenta – w kraju tak nie ma

Wrocław

Ewa

15/01/2018

Jestem bardzo zadowolona z kliniki w Brnie.Miałam operowane jedno oko w listopadzie a drugie teraz 10 stycznia . Wreszcie widzę , a miałam oprócz zaćmy bardzo duży astygmatyzm oraz minus 12 dioptrii.Wszystko naprawione bez bólu ,bez zastrzyków.Bardzo miły Pan Janusz-kierowca ,który nami się opiekował i pomagał we wszystkim , przemiłe panie pielęgniarki w klinice ,bardzo kompetentni i uważni lekarze . Nad wszystkim czuwała Czeszka Pani Milenka -menagerka ,która dbała o wszystkich pacjentów i mówiła po polsku .Śmiało mogę klinikę OneDayClinic polecić każdemu kto chce normalnie żyć i widzieć

Krak├│w

Henryk

15/01/2018

Serdecznie dzi─Ökuj─Ö ca┼éemu zespo┼éowi OneDayClinic w Ostrawie za zabieg usuni─Öcia za─çmy obu oczu /08.12.2017r. oraz 11.01.2018r./ Nareszcie dobrze widz─Ö. Jestem bardzo zadowolony z Pa┼ästwa us┼éug.Przemi┼éa atmosfera,wspania┼éa obs┼éuga personelu,┼Ťwietnie zorganizowany transport, wszystko na wysokim poziomie.Szczerze wszystkim polecam.

Gołuchowice k.Zawiercia

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl

Chcia┼éby┼Ť otrzymywa─ç od OneDayClinic najnowsze informacje?

FreshMail.pl