Opinie

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii!

Janusz

18/10/2017

Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonanej przez Pracowników ODC. W październiku miałem usuwaną zaćmę lewego oka w klinice w Czeskim Cieszynie – sprawnie i profesjonalnie, dlatego też polecam innym osobom skorzystanie z usług ODC. Obecnie, po kontroli u okulisty, najprawdopodobniej zdecyduję się na operację drugiego oka.

Wodzisław Śląski

lodzia

16/10/2017

Przeszlam dwa zabiegi usuniecia zacmy jusz wszystko po zamna.To oddani ludzie pacjentom.Personel uprzejmy kierowcybardzo pomocni co sie bardzo liczy.KLINIKA warta polecenia co polecam i krutkie terminy .Oby tak dalej zycze IM powodzenia.

Brzeszcze/Oswiecimia

Magdalena

10/10/2017

29 września byłam operowana na zaćmę w Czeskim Cieszynie poprzez Onedayclinic. Jestem juz po wizycie kontrolnej u polskiego lekarza. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jestem zachwycona profesjonalizmem lekarzy i całego personelu medycznego i sposobem traktowania pacjentów. Cały pobyt był zorganizowany znakomicie, pełna informacja i dbałość o szereg szczegółów istotnych z punktu widzenia pacjenta. Koszt wyjazdu (przejazd i pobyt w dobrym hotelu ze śniadaniem) dla dwóch osób wyniósł 500 zł. Polecam!

Wrocław

Andrzej S.

10/10/2017

4 tygodnie temu miałem zabieg usunięcia zaćmy . Jestem już po kilku kontrolach u mojego okulisty . Widzę super i bez żadnych powikłań. Zabieg wykonano w Czeskim Cieszynie. Jak widać bez zarzutu, sprawnie, szybko , profesjonalnie. Bardzo sympatyczna obsługa pacjenta i pełna opieka nad pacjentami ze strony kierowcy, personelu przygotowującego do zabiegu jak i biurowego. W kraju czekałbym na zabieg półtora roku .Tu jeden telefon i w dwa tygodnie mam ” nowe oko” . Polecam wszystkim. Nie zastanawiajcie się i nie czekajcie. Naprawdę warto widzieć świat wyraźnie. Pozdrawiam Was w One Day Clinic i dziękuję .

Wrocław

Danuta

10/10/2017

Dnia 05.10.2017r. miałam zabieg usuniecia zaćmy w Brnie. Jestem pod wrażeniem przyjaznej i profesjonalnej obsługi pacjentów. Duże uznanie dla One Day Clinic oraz serdeczne składam podziękowanie Panu Ireneuszowi kierowcy z Warszawy za troskliwą opiekę naszej grupy. Napewno wrócę na zabieg drugiego oka. Dziękuje Danuta

Pionki

Andrzej

08/10/2017

Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług. Miesiąc temu miałem zabieg na jedno oko, byłem bardzo zadowolony, tak że zdecydowałem się na zabieg drugiego oka. Bardzo polecam Państwa usługi wszystkim. Będziecie zadowoleni.

Łódź

Krystyna

08/10/2017

Od początku do końca miałam fachową opiekę. Wraz z kierowcą Ireneuszem z Warszawy który był cały czas z nami,pomagał osobą starszym. W klinice bardzo dobra opieka miłe Panie pielęgniarki i mili lekarze. Polecam tą klinikę w Brnie. 05.10.2017

Ciasna

Adam

05/10/2017

Gorąco polecam OneDayClinic. Zabieg 3 października w szpitalu w Czeskim Cieszynie. Bardzo sprawna organizacja. Podziękowania dla Pani Ewy z Biura Obsługi Klienta za wyczerpujące informacje i bardzo przydatne sugestie, dla kierowcy Pana Irka, dla troskliwego personelu pielęgniarskiego oraz lekarzy. Miła, przyjazna atmosfera, uśmiech, profesjonalizm. Poczęstunek po zabiegu: kawa, herbata, chałka, ciasteczka, herbatniki. Niebawem drugie oko.

Warszawa

Bogusław

05/10/2017

Polecam OneDayClinic. Dziękuję kierowcy który zawrócił z trasy bo zapomniałem wziąć leków. Dziękuję personelowi w Skoczowie za miłą obsługe jak też Dr. Tomasowi Utikal za bezbłednie przeprowadzony zabieg oraz personelowi w Stonawie. Gdybym musial robić drugie oko to tylko tam.

Zawiercie

Bogusław

03/10/2017

Od początku do końca fachową opiekę miałem. Wraz z kierowcą który był cały czas z nami,pomagał osobą starszym. W klinice bardzo dobra opieka miłe Panie pielęgniarki i mili lekarze. Polecam tą klinikę. 30.08.17

Szprotawa

Grzegorz

03/10/2017

Zdecydowanie polecam usługi One Day Clinic, zabieg usunięcia zaćmy odbył się w Brnie, opieka bardzo fachowa, troskliwe, uśmiechnięte pielęgniarki, zajmujące się pacjentami, lekarz okulista profesjonalny i sympatyczny, nie sposób pominąć Pana Marcina – kierowcy, a w zasadzie koordynatora całej wyprawy, punktualny, opiekował się pacjentami przez cały czas, udzielał informacji, miły, sympatyczny i doskonale zorganizowany. Podziękowania również dla Pani Bogusi z obsługi klienta, z wielka cierpliwością i zrozumieniem udzielała wszelkich informacji. Drugie oko zamierzam również zoperować za Państwa pośrednictwem. Polecam!

Wrocław

Stanisław

24/09/2017

Bardzo miła i profesjonalna obsługa zarówno w kraju jak i w Czechach. Miałem operację w Brnie. Wspaniała troska o pacjenta, fachowa obsługa począwszy od drobiazgów po istotne szczegóły. Szczególne podziękowania należą się kierowcy Panu Januszowi za cierpliwość i troskę o pacjentów. Już piszę się wraz z żoną na operacje drugiego oka. Gorąco polecam One Day Clinic.

Legnica

Włodzimierz

24/09/2017

Bardzo dobra organizacja. Miła obsługa. Szczególne podziękowania dla Kierowcy Pana Janusza. Kompetentny, opiekuńczy, dobry organizator, punktualny, obsługa z bardzo dużym wyczuciem i kulturą. Obsługa w Czeskiej klinice bardzo dobra, przyjazna wręcz serdeczna. Kompetencja. Gorąco polecam Włodzimierz Wilk Brno 21.09.2017r.

Złotoryja

stefania

21/09/2017

Gorąco polecam. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Personel przesymapatyczny. Miałam operacja w Nachodzie. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Panie z One day clinik to cudowne i kompetentne osoby, zwłaszcza Pani Bogusia, która była moim doradcą telefonicznym. Wszystko dokłqdnie opowiedziała, cierpliwie odpowiadała na moje pytania. Naprawde serdecznie polecam.

wałbrzych

Tadeusz

20/09/2017

One Day Clinic to najlepiej zorganizowana firma, która pomogła wielu pacjentom. Moja wysoka ocena jest wyrazem szacunku i zaufania wobec waszej działalności.. Organizacja wyjazdu na zabieg do kliniki w Brnie doprowadzona jest do perfekcji. Kierowca – Pan Marcin to sympatyczny i miły człowiek. Opieka w klinice jest na bardzo wysokim poziomie, przemiły personel, profesjonalne podejście do pacjenta, wspaniali lekarze. Moja ocena to 6+. Będę Państwa klinikę zawsze polecał.

Lębork

Józef Badecki

15/09/2017

Dnia 11 września skorzystałem z pośrednictwa firmy One Day Clinic i operowałem zaćmę na oku lewym w Czechach w klinice w Nachodzie.Bardzo polecam firmę One Day Clinic, za profesionalną i rzetelną obsługę,od zarejestrowania się do samego zabiegu,miła obsługa począwszy od pań które przyjmują telefoniczne zgłoszenia po pana kierowcę ,który mnie zabrał i zawiózł z pod samego domu,do kliniki w Nachodzie ,oraz pana Pavla tłumacza polsko-czeskiego ,interesował się profesjonalnie ,pacjentami.Polecam

Ząbkowice ŚLĄSKIE

Beata

14/09/2017

Wszystko w porządku, babcia bardzo zadowolona z operacji. Dziękuję

Torun

Artur

08/09/2017

Witam, pod dwóch zbiegach w klinice w Brnie mogę się tylko powiedzieć że jestem pod ogromnym wrażeniem pełnego profesjonalizmu OneDayClinic w kwestii organizacji oraz zapewnienia wszystkiego na takim wysokim poziomie Klinika w Brnie: personel nad wyraz miły i profesjonalny wyposażony w najlepszy sprzęt. Porównanie z naszym lecznictwem wypada bardzo ale to bardzo słabo. Szczerze polecam skorzystanie z usług OneDayClinic, mam nadzieje że firma poszerzy działalność, Artur

Kraków

Jadwiga

07/09/2017

Serdecznie dziękuję za doskonałą opiekę. Krótki termin oczekiwania na zabieg, sprawna organizacja, pełen profesjonalizm i życzliwość personelu brneńskiej kliniki i miła atmosfera są gwarancją bezstresowego leczenia. Zabieg udany. Chętnie wrócę do One Day Clinic na zabieg drugiego oka.

Trzciel

Grzegorz

05/09/2017

Nareszcie widzę na prawe oko . Wszystkie czynności przed i po operacji oceniam bardzo wysoko . Przestaję palić by uskładać na operację drugiego oka /850 zł renty/ .Polecam i OneDayClinic i lekarzy wraz z personelem w Brnie . Tak trzymać . DZIEKUJE .

Pabianice

Małgorzata

04/09/2017

bardzo dziękuję za tak szybkie i sprawne przeprowadzenie całego przedsięwzięcia.Doskonały termin,przystępna cena,opieka podczas pobytu,wszystko idealnie.Jedynie rada aby osoby starsze wyjeżdżały tylko z kimś towarzyszącym.Uniknie się nie miłych sytuacji.

Warszawa

Jan Żuraw

01/09/2017

Właśnie wróciłem z zabiegu zaćmy w Brnie. Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna obsługa zarówno w Polsce, podczas załatwiania spraw związanych z zabiegiem jak również na miejscu w Czechach. Wspaniali, profesjonalni i sympatyczni lekarze oraz pielęgniarki. Gorąco polecam. Jak zajdzie taka potrzeba i będę musiał zoperować drugie oko, na pewno skorzystam z usług One Day Clinic.

Wrocław

Irena

31/08/2017

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu usunięcia zaćmy który był przeprowadzony w dniu 29 sierpnia. Profesjonalizm lekarzy, transport ,zakwaterowanie i opieka na wysokim poziomie. Będę polecała usługi wykonywane przez One Day Clinic znajomym.

Gliwice

Anna K.

30/08/2017

Wszystko bardzo pozytywnie. Zabiek wykonany 24.08. w Brnie. Polecam gorąco.

Warszawa

Jan Lepieszka

30/08/2017

serdecznie dziękuję za profesjonalną obsługę z jakiej skorzystałem w usunięciu zaćmy.Chcę podziękować Panu Doktorowi za cierpliwość i spokój, paniom pielęgniarkom za serdeczną opiekę, paniom z informacji, które udzielały cierpliwie i wyczerpująco informacji i oczywiście Panu kierowcy, który czuwał nie tylko w podróży ale cały czas „trzymał rękę na pulsie”. Wszyscy wykazali się wielkim zaangażowaniem w stworzeniu niemal rodzinnej atmosfery.Oferta udzielana przez OneDayClinic jest godna polecenia

Żyrardów

Jacek

29/08/2017

wszystko co najlepsze juz napisano . pelen profesjonalizm ,wszystkim dziekuje . hotel,transport p.robert rewelacja.

Gdańsk

Stanisław

29/08/2017

Sprawne i perfekcyjne przeprowadzenie operacji usunięcia zaćmy i wszczepienie nowej soczewki przez personel lekarski,pielęgniarski oraz przy udziale pań rejestratorek w dniach 24-25.08.2017r w Klinice Oftal w Brnie.Nad całością czuwa i organizuje OneDayClinic. Transport do Brna i z powrotem oraz zakwaterowanie organizuje bardzo sympatyczny i gotowy do udzielenia pomocy w każdej chwili Pan Marcin-kierowca busa.Operację na drugie oko już planuje. Jeszcze raz serdecznie dziękuje za wszystko.

Kraków

Krzysztof

28/08/2017

Gorąco polecam. Operacja w Czeskim Brnie 24-25 .08.2017. Począwszy od pierwszego kontaktu z konsultantką , poprzez transport – super kierowca, bardzo życzliwy i pomocny, po sam zabieg – pełen profesjonalizm , wszyscy mili , uczynni i przede wszystkim wyjaśniono mi wszystko co tyczy samej operacji od a do z.Mimo wcześniejszych obaw wszystko odbyło się bez komplikacji , mimo bardzo zaawansowanej zaćmy.Gdybym chciał przyczepić się do czegoś to ….. po prostu nie ma do czego .

Warszawa

Jacek

27/08/2017

Pełen profesjonalizm ! Kierowca p. Robert super z Gdańska do Cieszyna bardzo miła podróż ! Polecam wszystkim One Day Clinic 🙂

Gdańsk

Janina

25/08/2017

Gorąco polecam usunięcie zaćmy w OneDay Clinic w czeskim Cieszynie. Zabieg udany (22-23.08.2017). Serdecznie dziękuję lekarzom i całemu personelowi szpitala jak również kierowcy busa Panu Januszowi za pomoc, opiekę i profesjonalizm w przeprowadzeniu operacji. W niedługim czasie zamierzam zapisać się na zabieg na drugie oko w tej klinice.

Oława

Zbigniew

24/08/2017

Nie mam żadnych zarzutów firma rewelacyjna począwszy od Pani Bogusi, która bardzo dokładnie wszystko wytłumaczyła, Pan kierowca Janusz bardzo sympatyczny i pomocny, życzliwa Pani Marzenka w czeskim Cieszynie i reszta bardzo profesjonalnego personelu pozdrawiam serdecznie jestem bardzo zadowolony polecam każdemu

Wrocław

Sandra

20/08/2017

Serdecznie polecam OneDayClinic! Sprawna organizacja, miły i pomocny pan kierowca; doskonała opieka, profesjonalizm i przesympatyczne podejście do pacjenta. Zabieg udany (17-18.08.17), babcia zadowolona 🙂 Z pewnością wrócimy do brneńskiej kliniki z drugim okiem!

Poznań

Joanna

10/08/2017

Organizacja bez zarzutu,obsługa miła i kompetentna.Dziękuję całemu personelowi medycznemu i niemedycznemu oraz sympatycznemu kierowcy za umożliwienie przeprowadzenia zabiegu w terminie 8-9.08.2017 w czeskim Cieszynie.Polecam każdemu potrzebującemu,tak powinien działać system opieki zdrowotnej.

Legnica

Agnieszka

08/08/2017

Babcia bardzo zadowolona począwszy od kierowcy,który był dla niej bardzo miły i dziwiła się że młodzi ludzie potrafią tak rozmawiać ze starszymi, do personelu na miejscu w Czechach. Elegancko. Mam nadzieję,że nie zawiedzie się przy zabiegu na drugim oku. Proszę nie zepsujcie się!

Kraków

Czeslaw

08/08/2017

Operacja zacmy tylko z OneDayClinic w Cieszynie Czeskim. Kompetencja i zyczliwosc dla pacjenta w klinice. Opieka personelu medycznego zachwyca, szczegolne podziekowania dla Pani Marzenki. Zakwaterowanie w dobrym hotelu. Opieka kierowcy Pana Janusza w podrozy tez zasluguje na wspomnienie.

Jawor

Irena

07/08/2017

Gorąco polecam! Profesjonalna i miła obsługa, zarówno w trakcie drogi jak i na miejscu. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy robiąc zabieg na drugie oko.

Dąbrowa Górnicza

Krystyna

02/08/2017

Zdecydowanie polecam zabieg usunięcia zaćmy z onedayclinic i fundację nasze zdrowie. Kompetentna i profesjonalna kadra medyczna, nowoczesny sprzęt, krótki czas oczekiwania.Luksusowy hotel / dworek/ a przede wszystkim bardzo życzliwy i pomocny kierowca pan Robert z Nysy. Dziękuję i pozdrawiam. Krystyna W.

Zawadzkie

Tadeusz

29/07/2017

Szczerze polecam. Więcej niż poprawna organizacja ze strony OneDay Clinic. Kompetencja, życzliwość i empatia dla pacjenta personelu kliniki w Brnie (20 lipca 2017). Wynik zabiegu pomyślny. Oszczędność czasu (w Polsce oczekiwanie na zabieg od 2 do 5 lat) i pieniądza (refundacja znaczącej części kosztów przez NFZ). Dla organizatorów, pod rozwagę, propozycja by pacjent mógł wybrać (za dopłatą) dowolny hotel w Brnie. Miasto przepiękne. Wieczorem, po zabiegu, warto by zwiedzić. Pozdrawiam T.K.

Łódź

Elżbieta

24/07/2017

Sympatyczny kierowca, przemiła obsługa w klinice w Brnie. Polecam!

Tuszyn

Tadeusz

23/07/2017

Zdecydowanie polecam! dokonanie zabiegu usunięcia zaćmy oraz wszczepienia soczewki z zespołem OneDayClinic. Doskonała organizacja i opieka. Dojazd do Brna ( zabieg 20 lipca 2017 r.) oraz zakwaterowanie komfortowe. W klinice profesjonalni lekarze i personel medyczny troskliwie zajmujący się pacjentem. Polecam OneDayClinic!

Kutno

Stefan Dudyk

22/07/2017

Niedawno przeszedłem operację usunięcia zaćmy w klinice w Nachodzie w Czechach za pośrednictwem waszej firmy. Chciałem podziękować za szybkie i profesjonalne załatwienie wszystkich formalności związanych z operacją i transportem. Operacja przebiegła pomyślnie z rezultatu jestem bardzo zadowolony .Niedługo planuję zoperować zaćmę na drugim oku i wszystkie formalności związane z operacją i wyjazdem także będę chciał załatwić za waszym pośrednictwem. Jesteście firmą godną polecenia. Dziękuje.

Goczałków

Walerian

19/07/2017

Bardzo sprawna organizacja One Day Clinic, zabieg w Cieszynie bardzo miła obsługa .Polecam!

Czerwionka-Leszczyny

Ryszard

18/07/2017

Super ! Polecam ! Organizacja, opieka, transport, zabieg – operacja miasto Nachod Czechy ,nocleg, wyżywienie, tłumaczenie na język polski , terminowość, – wszystko na tip -top bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Szkoda, że u nas w Polsce nie potrafią zagwarantować tak dobrego leczenia na NFZ. 🙁 Z całego serca polecam, jeśli miałem jakiekolwiek obawy, lęk zostały one rozwiane. Na pewno max. za 2 m-ce ponownie skorzystam z usług One Day Clinic operując drugie oko – zaćmę.

Wroclaw

Teresa

17/07/2017

Formalności związane z operacją przebiegły nadzwyczaj sprawnie dzięki bardzo uprzejmym i kompetentnym paniom z firmy One Day Clinic. Operacja bez żadnych najmniejszych komplikacji (Klinika w Nachodzie, Czechy) zabieg 26.06.2017 r. W klinice personel troskliwie nastawiony do pacjenta , przez cały przebieg (przygotowanie i zabieg) jest obecny asystent zarazem- tłumacz bardzo miły pan Paweł. Jestem bardzo zadowolona spełniły się moje oczekiwania szczerze polecam One Day Clinic. DZIĘKUJE. Teresa

Otmuchów

Joanna

12/07/2017

OneDayClinic i Poliklinika w Nachodzie. Organizacja, opieka, personel medyczny, efekty zabiegu znakomite. Polecam.

Wysoka Wrocław

Elżbieta

12/07/2017

Organizacja wyjazdu, zakwaterowanie, personel – wszystko w pełni profesjonalne, na wysokim poziomie. Szczerze polecam. Prawdopodobnie drugie oko oraz oko mojego meza także będę chciala żeby zostały zoperowane wraz z zespołem One Day clinic. Jeszcze raz polecam.

Legnica

Zdzisław

12/07/2017

Jestem po operacji prawego oka.O perfekcji One Day Clinic mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach.W najbliższym czasie zamierzam ponownie skorzystać z ich usług.Gorąco polecam.

Warszawa

Ryszard

06/07/2017

Jestem po operacji drugiego oka . Oczywiście skorzystałem ponownie z profesjoalnych usług OneDayClinic . Jestem bardzo zadowolony bo obeszło się bez problemów i świetnie widzę . Polecam gorąco .

Darłowo

marek

05/07/2017

profesjonalnie ,szybko i bardzo miło, dziękuję za pomoc i mocno polecam

wrocław

Czeslaw

04/07/2017

Szczerze polecam zabieg usuniecia zacmy oraz wszczepienia soczewki z zespolem OneDayClinic. Organizacja wyjazdu, zakwaterowanie w bardzo dobrym hotelu oraz prfesjonalizm lekarzy i pielegniatek sa godne polecenia. W dniu 27 czerwca 2017 r. przeszedlem zabieg usuniecia zacmy oraz wszczepienia soczewki do lewego oka w klinice w Cieszynie w Czechach , nie widzialem na oko ale juz widze i teraz wybieram sie na zabieg oka prawego i tez z zespolem OneDayClinic i w Cieszynie

Jawor

Edward

04/07/2017

Bardzo dobra opieka, pomoc w załatwieniu formalności, gorąco wszystkim polecam.

Żarów

Wanda

01/07/2017

Jestem bardzo zadowolona z pomyślnie przeprowadzonego zabiegu usunięcia zaćmy i wszczepienia soczewki, który miał miejsce na końcu listopada 2016 roku. Organizacja wyjazdu profesjonalna i na wysokim poziomie. Dziękuję wszystkim lekarzom, personelowi medycznemu oraz całemu zespołowi One Day Clinic.

Ząbkowice Ślaskie

Jerzy

30/06/2017

nic dodac pelna profesionalna obsuga 2 oczu w dwa miesiace pelny sukces pytanie dlaczego w polskich szpitalach dlugie terminy i bez gwaranci dobrego zabiegu

Lubiechowo

Maria

29/06/2017

Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo uprzejmy Pan kierowca. Polecam

Karolina

Przemyslaw

28/06/2017

Wszystkim sredecznie polecam bylem na 1 zpbiegu to cos wspanialego znowu normalnie widziec wspaniala obslugabordzo dobrzy lekarze prrsonel super 18 lipca jade. 2zabieg polecam przemek korzystajcie z dobrej sprawy

Wegliniec

Maria

28/06/2017

Pełen profesjonalizm,firma godna polecenia. Miła atmosfera,bardzo uprzejmy Pan kierowca,opieka na wysokim poziomie.

Karolina

Grzegorz

27/06/2017

Od początku do końca pełny profesjonalizm. Doskonała organizacja i opieka. Dojazd do Brna i zakwaterowanie komfortowe. Sama operacja i jej efekt – rewelacja. Nawet nie przypuszczałem, że tak zmieni się świat zaraz na drugi dzień, po zdjęciu opatrunku. Podziękowania dla lekarzy, pielęgniarek oraz dla f-my OneDayClinic, która potrafi przywrócić radość życia.

Bełchatów

Jarosław P.

27/06/2017

Szanowni Państwo Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc w odzyskaniu wzroku. W wieku 44 lat zmagałem się z zaćmą, która zaatakowała nagle i jednocześnie prawe i lewe oko. Dzięki OneDayClinic operacja została zorganizowana błyskawicznie , profesjonalnie a przede wszystkim na najwyższym medycznie poziomie. Chcę podkreślić , że obsługa medyczna kieruje się tylko i wyłącznie dobrem pacjenta, a nie wszechobecną chęcią zysku. Polecam w 100%, wszystkim taką opiekę. TERAZ WIDZĘ DOSKONALE.

Warszawa

Gosia

27/06/2017

Życzliwe i kompetentne panie udzielające informacji , znakomita realizacja , bardzo profesjonalna opieka medyczna. Dziekujemy!

Warszawa

Andrzej

27/06/2017

Super organizacja, wszystko przebiegło zgodnie z ofertą. Operacje w Libercu. Polecam OneDayClinic!

Wałbrzych

Ewa

27/06/2017

Klinika godna polecenia. Obsługa profesjonalna, na wysokim poziomie. Cena usługi niewygórowana.

Warszawa

Bożena

27/06/2017

Cieszę się, że znalazłam was w internecie. Mogłam ustalić dogodny dla mnie termin zabiegu. W miłej atmosferze,przy dobrej kawie, otoczona opieką, lżej przechodziłam przedoperacyjny stres. Efekt zabiegu taki, jak oczekiwałam. Pomysł,aby pomagać, szybko i niedrogo pozbyć się zaćmy za granicą rewelacyjny.

Czarnków

Elżbieta

15/06/2017

Naprawdę firma godna polecenia. Cały czas był z Nami kierowca, który pomagał we wszystkim to wspaniały i bardzo cierpliwy człowiek. Obsługa w klinice w Czechach szybka i profesjonalna. Obiad, śniadanie i kwatera wszystko na bardzo wysokim poziomie. Kudowa Zdrój to piękne miejsce warto pospacerować sobie bo jest na to czas. Analizując cały pobyt naprawdę nic nie można zarzucić firmie one day clinic.

Nasielsk

IRENA

15/06/2017

Onedayclinic to firma, której naprawdę można zaufać. Dnia 13.06. 2017r. miałam zabieg w Klinice OFTAL w Brnie. Jeśli ktoś zastanawia się to gorąco polecam. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Jestem szczęśliwa, że znalazłam Waszą stronę w internecie. Dziękuję bardzo P. Bogusławie-konsultantce za rzetelną informację, kierowcy P. Robertowi, bardzo uprzejmy i odpowiedzialny, pielęgniarkom, lekarzom i Pani ALENIE, która troskliwie opiekowała się grupą w klinice.

DŁUGOMIŁOWICE

Radek

24/05/2017

Moja babcia była operowana w Czeskim Cieszynie i teraz cały czas mówi że Onedayclinic zmieniło jej życie,jest bardzo zadowolona z opieki podczas podróży i samego zabiegu.Ponieważ nie zna się na komputerach poprosiła mnie o umieszczenie komentarza.Firma Onedayclinic wzór do naśladowania dla innych

Legnica

Andrzej

23/05/2017

Byłem na operacji w Libercu. Fajna atmosfera, pełny profesjonalizm! Polecam , bezstresowa całościowa obsługa ! SUPER !!! 6.04 i 18.05 2017 r

Wałbrzych

Hauser Zbigniew

22/05/2017

Jestem zadowolony z organizacji wyjazdu do Czech na zabieg operacji zaćmy. polecam Firmę One Day Clinic, która dowozi pacjentów na miejsce zabiegu, załatwia tam wliczony w cenę nocleg i śniadanie, i dowozi ich z powrotem. Personel placówki Oftal w Brnie wykonuje wszystkie badania wstępne, uprzejmie i fachowo. W poczekalni czeka na pacjentów poczęstunek (kawa , owoce , słodycze) Sama operacja trwa krótko 15 do 30 minut i jest bezbolesna. Nocleg w leśnym hoteliku i śniadanie w cenie. Polecam. Zbig

Warszawa

Ryszard

12/05/2017

09.05.2017 miałem usuniętą zaćmę w prawym oku w Brnie . Wykupiłem pakiet premium. Przed operacją byłem trochę wystraszony nie ukrywam bo zaćmę miałem bardzo zaawansowaną. Już następnego dnia po operacji rano po zdjęciu opatrunku nie mogłem uwierzyć że mój wzrok w oku cudownie się poprawił. Od tamtej chwili mam świetne samopoczucie mimo że zoperowano mi tylko jedno oko za co dziękuję serdecznie OneDayClinic.Planuję już w czerwcu operację drugiego oka .

Darłowo

Stanisław

10/04/2017

Firma One Day Clinic naprawdę godna polecenia.Pierwsze oko robiłem w grudniu drugie w kwietniu wszystko super załatwione pan kierowca bardzo miły. Wszystkim którzy maja problemy z zaćma polecam tą firmę i polklinike w Nachodzi. Jeszcze raz za wszystko dziękuję.

Janowice

Iwona Zielińska

07/03/2017

Jestem zachwycona organizacją i pobytem w Nachodzie w Czechach,gdzie byłam operowana na zaćmę,zachęcam wszystkich do skorzystania z oferty jaką proponuje firma One Day Clinic. Profesjonalizm i opieka na złoty medal,czułam się tam jak ktoś wyjątkowy. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Żagań

Ryszard

07/03/2017

06-03-2017 miałem zabieg usuniecia zacmy w Nachod .Wszystko poszlo wspaniale tak z Czeskim jak i Polskim personalem .Dziekule bardzo OneDayClinic POLECAM GORACO !

Szprotawa

zbigniew

01/03/2017

fachowość na każdym poziomie od początku do końca firma i klinika w Czechach w Nachodzie na pięć plus polecam każdemu,wiecej takiego profesjonalizmu przydaloby się naszej służbie zdrowia

wroclaw

Franciszek

26/02/2017

Witam. Polecam każdemu usługi OneDayClinic . Profesjonalizm od początku do końca .Obsługa przemiła jak w Polsce tak i w Czechach . Dojazd zakwaterowanie na najwyższym poziomie . Obsługa w czeskiej klinice nie do opisania profesjonalizm w każdym calu. Klinika znajduje się ok 10 km od granicy polskiej ale pacjent jest dla nich najważniejszy. Szkoda ze u nas tak nie może być . POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE JESZCZE RAZ POPOTRZEĆ NA TEN ŚWIAT BEZ ZAĆMY 🙂

Wrocław

Zofia

21/02/2017

One Day Clinic to godny partner.Polecam szpital Alfa Vision w Stonawie.Przygotowanie przedoperacyjne było w Skoczowie gdzie dwoch lekarzy bardzo profesjonalnie i dokładnie przygotowali mnie do zabiegu. Już na drugi dzien po zdjęciu opatrunku zobaczyłam świat w pięknych kolorach. Dziękuje lekarzowi który mi robił Tomasowi Utikalowi całemu personelowi oraz kierowcy ,ktory nas wiozł Rafałowi Kopeć za udzieloną mi pomoc.

Skawina

TADEUSZ WILINSKI

20/02/2017

DZIEKUJE SERDECZNIE ZA PROFESJONALNA, MILA OBSLUGE. WSZYSTKIM POLECAM PANSTWA FIRME. DZIEKI WAM ODZYSKALEM WZROK W KROTKIM CZASIE. ZYCZYLBYM WSZYSTKIM TAK WSPANIALEGO I TROSKLIWEGO PODEJSCIA DO PACJENTOW JAU U PANSTWA W KLINICE. Z ZYCZENIAMI DALSZEGO ROZWOJU. WDZIECZNY PACJENT. TADEUSZ

WARSZAWA

Michał

18/02/2017

Tak powinna wyglądać służba zdrowia w Polsce. W Nachodzie fachowość i empatia idą w parze.

Sośnie

zofia 60 lat

18/02/2017

one day clinic the best ,Stonava personel super ,pani z recepcji jeszcze bardziej super,lekarz prowadzacy pan Tomas Utikal the best,nic dodac nic ujac dwoje oczu w ciagu 30 dni ,polecam goraco

zabrze

Joanna

02/02/2017

Polecam firmę One Day Clinic, mama 3 dni temu miała zabieg usunięcia zaćmy w Czechach, już pierwszy dzień po zabiegu dobrze widziała. Bardzo miły personel. Polecam

Rumia

Halina

19/01/2017

Wszystkim gorąco polecam. Bardzo dobra i uprzejma obsługa. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie.

Pruszków

Krystyna

12/01/2017

Polecam firme

Żądło

Piotr

05/01/2017

Wszystkim niezdecydowanym polecam w 100 % państwa firmę – za wspaniałą i profesjonalną opiekę nad pacjentem . Perfekcyjną organizację wyjazdu do Polikliniki w Nachodzie. Zapewnienie tłumacza już na miejscu ,żeby pomagał w kontakcie z czeskim personelem medycznym. Cała opieka – na najwyższym poziomie – czego nie można powiedzieć o naszym kraju. Życzmy sobie takiego podejścia do pacjenta jaki jest właśnie tam – w Czechach.

Brzeg

Bogdan

20/12/2016

Bardzo serdecznie dziękuje za życzenia , ja ze swojej strony pragnę podziękować za cudowną obsługę w czasie zabiegu jak i po , a kontakt po załatwieniu zabiegu to jest czysta pieszczota. Naprawdę czuje się jak bym był obywatelem zupełnie innego państwa, jeszcze raz, dziękuje za Wasze podejście do klienta jak podziw dla profesjonalizmu w obsłudze . Na koniec bardzo serdecznie proszę o podziekowanie Pani Bogusławie Ziobro i kierowcy Ireneuszowi . Z całego serca Zyczę Wesołych i zdrowych świąt.

Warszawa

Maria

20/12/2016

Życzę wspaniałego rozwoju Firmy. Dobrze, że jesteście i pomagacie tym, którzy latami czekają w Polsce na poprawę jakości życia po odzyskaniu wzroku.

Bierutów

Mieczysław

16/12/2016

Zdecydowanie polecam One Day Clinic jeszcze niezdecydowanym i dziękuję za profesjonalną organizację i obsługę wyjazdu do Nachodu. Wielkie dzięki dla całego zespołu przygotowującego i operującego na oddziale okulistycznym w Nachodzie a szczególnie lekarzowi prowadzącemu operację: Prof. Dr med Pavel Rozsiva. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Bełżyce

MARIA

15/12/2016

Jestem bardzo zadowolona z usług Waszej firmy. Robicie to profesjonalnie.

JELENIA GÓRA

Ryszard

14/12/2016

Wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Pan Kierowca bardzo miły i uczynny. Personel medyczny w Klinice w czeskim Nachodzie pełen profesjonalizmu i empatii. POLECAM !!!

Jordanów Śląski

Leokadia

14/12/2016

Witam. Bardzo dziękuję całemu zespołowi One Day Clinic za to,że przywrócono mi super komfort widzenia piękna dokoła . Gorąco polecam,to godny zaufania partner. Jeśli cierpisz z powodu zaćmy,nie czekaj !!!!!!.Dzwoń do One Day Clinic, a przemiła konsultantka pomoże Ci szybko,sprawnie i bezboleśnie zorganizować zabieg. W szczególności polecam klinikę Visus w Nachodzie/Czechy/,w której jest bardzo przyjazna atmosfera dla Pacjenta.

Olecko

Grazyna

14/12/2016

Nie ma słow wdziecznosci za taka pomoc w tak szybkim czasie.Opieka od drzwi twojego domu az do drzwi sali operacyjnej.Nawet ludzie starsi moga jechac tam bez swoich najbliższych .Odbieraja pacjetow dosłownie z pod ich domu.Polecam te clinice.To prawdziwa szansa dla tych co musza czekac na leprzy komfort zycia przez kilka lat.Czas nie sprzyja zabiegowi zacmy im szybciej tym lepiej .

ŻAGAŃ

Maria

14/12/2016

Bardzo dziękuję za to, że jesteście. Dzięki Waszej Firmie nowym wzrokiem ogarniam świat. Klinika w Libercu to bezstresowe miejsce ze wspaniałymi specjalistami. Panie tłumaczki genialne. Krótki termin oczekiwania na zabieg, koszt na który wiele osób może sobie pozwolić, sprawy z NFZ załatwione bez stresu to same plusy, by rekomendować One Day Clinic wielu osobom. Nocleg w Szklarskiej Porębie to osobna cudna bajka. Dziękuję.

Bierutów

Jan

14/12/2016

Wreszcie widzę świat na całego! Szkoda tylko, że jest on tak zniszczony przez nieodpowiedzialnych ludzi. Dzięki Wam mam nadzieję przyłączyć się do jego naprawy widząc wiele więcej. Dzięki za już, polecam innym potrzebującym Waszej pomocy . Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.

Kłodzko

Ireneusz

30/11/2016

Moi drodzy przyszli pacjenci OneDayClinic. Dołaczam się do opinii Pani Anny i w pełni potwierdzam, że tak właśnie było. Jestem bardzo usatysfakcjonowany podejściem, wsparciem i zachowaniem obsługi OneDayClinic i gorąco polecam usługi wszystkim którzy czekają w kolejce na zabieg w Polsce. Po pierwsze profesjonalnie, po drugie przemiło, po trzecie szybko, a przede wszystkim dostałem soczewkę taką jak chciałem dobrana do mojej wady z blokerem UV a nie taka jak w polsce chińska i podstawową.

Wrocław

Anna

10/11/2016

Witam:) Chciała bym bardzo podziekowac całemu zespołowi OneDayClinic za to że WIDZĘ 🙂 Będę Was polecac z czystym sumieniem. Pełny profesjonalizm jeśli chodzi o opiekę, transport a nawet nocleg w 3 gwiazdowym pensjonacie aby na drugi dzień powrócic na kontrole. W klinice panowała niesamowicie rodzinna atmosfera pielęgniarki, pan tłumacz dokładali wszelkich starań abyśmy my pacjenci jak najmniej czuli się zestresowani, odpowiadając na każde nasze pytanie A ten uśmiech na ich twarzach był BEZCENNY

Warszawa

Danuta

13/10/2016

Gorąco polecam One Day Clinic. W szczególności pragnę podziękować pani Bogusi za właściwe przedstawienie oferty i dostosowanie terminu do moich oczekiwań. Jestem w pełni usatysfakcjonowana i na pewno kolejny zabieg zrealizuje przez One Day Clinic.

Koskowice

Renata

17/09/2016

Witam wszystkich. Jestem w pełni usatysfakcjonowana obsługą, w szczególności chciałam podziękować kierowcom busa za ich zaangażowanie i udzielenie wszelkiej pomocy. Jeszcze raz gorąco polecam One Day Clinic!

Jawor

Marian

05/09/2016

Dziękuję wszystkim za pomoc w odzyskaniu wzroku. One Day Clinic to godny Partner do takiego zabiegu. W szczególności polecam klinikę Visus w Nachodzie, z którą jest bardzo przyjazna dla Pacjenta.

Oświęcim

Maria

02/09/2016

Szanowni Państwo. Jestem po zabiegu i wzrok odzyskałam praktycznie na drugi dzień. Jedno co przekonało mnie do realizacji zabiegu w One Day Clinic to gwarancja opieki, która jest godna polecenia i pełen pakiet wraz z hotelem i wizytą kontrolną na drugi dzień. Wszyscy wiemy jak trudno jest dostać się do okulisty w Polsce. Jeszcze raz dziekuję i dlatego już teraz zapisałam się na zabieg drugiego oka na wrzesień.

Wrocław

Grażyna

20/07/2016

One Day Clinic to godny partner. Jeśli ktoś ma zaćmę nie czekajcie! Zadzwońcie do One Day Clinic, a przemiła konsultantka pomoże wam zorganizować zabieg szybko i bezboleśnie.

Żagań

Krystyna

26/06/2016

Pragnę gorąco podziękować One Day Clinic oraz całemu zespołowi medycznemu za niezwykle profesjonalne przeprowadzenie operacji usunięcia zaćmy i wszczepienia soczewek, dzięki którym odzyskałam dawno utracony komfort widzenia. Naprawdę jestem w 100% zadowolona! Polecam wszystkim, którzy chcą wreszcie przejrzeć na oczy! 🙂

Jawor

Marian

14/06/2016

Pod koniec zeszłego roku (2015) razem z One Day Clinic przeszedłem operację usunięcia zaćmy w lewym oku. Bardzo szybko wyznaczono termin zabiegu, byłem zdziwiony iście domową atmosferą jaką wytworzył cały pracujący w klinice personel. Pełny profesjonalizm i dokładność operującego pana ordynatora – jako chirurga ocznego budzą najwyższy podziw.

Wrocław

Rafał

05/06/2016

Witam serdecznie, nazywam się Rafał i niedawno przeszedłem laserową korekcję wzroku w klinice okulistycznej w Czechach. Jestem bardzo zadowolony z zabiegu – z jego przebiegu, jak również z zakupionego przeze mnie pakietu GOLD. W klinice jest bardzo dobra obsługa, badania są przeprowadzone szybko bez zbędnego czekania co znacznie skraca pobyt za granicą. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim!

Legnica

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obsługi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl