Opinie

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii!

Dariusz

21/11/2017

Jestem bardzo zadowolony, bardzo mi艂a obs艂uga, profesjonalny sprz臋t i zabieg w klinice w Brnie. Kr贸tkie oczekiwanie od momentu zg艂oszenia 2-3 tygodnie. Polecam

艁贸d藕

Genowefa

16/12/2017

Jestem po zabiegu na drugie oko .Nie mam s艂贸w uznania za podej艣cie do pacjenta i opiek臋 tak od pana kierowcy jak i personelu medycznego w klinice. Organizacja pobytu i przebieg zabiegu wzorowe. Poleci艂am w/w klinik臋 znajomym.

Tymowa k. Czchowa woj. ma艂opolskie

Gra偶yna

16/12/2017

Jestem bardzo zadowolona z wyboru Pa艅stwa firmy tak na etapie przygotowania, wyjazdu oraz przygotowania jak i wykonania usuni臋cia za膰my. Bardzo mi si臋 podoba艂o podej艣cie do pacjenta, tak naprawd臋 czu艂am si臋 w pe艂ni zabezpieczona i spokojnie przesz艂am ca艂y proces. Us艂uga godna polecenia

Warszawa

Danuta Luka

16/12/2017

Chcia艂abym bardzo serdecznie podzi臋kowa膰 wszystkim tym, kt贸rzy pracowali przy moim zabiegu usuni臋cia za膰my w Ostrawie tj. chirurgowi, lekarzom i personelowi medycznemu – za rzetelno艣膰, sprawno艣膰 i skuteczno艣膰. Swoje podzi臋kowania kieruj臋 te偶 do kierowcy i opiekuna w jednej osobie – Pana Roberta, za wspania艂膮 opiek臋 i dobre serce. Ps. W najbli偶szym czasie wybieram si臋 do Pa艅stwa z drugim okiem.

Pilchowice

Ewa

16/12/2017

Jestem wprost zachwycona, 偶e mog艂am skorzysta膰 z kliniki w Ostrawie. Takiego profesjonalizmu nawet si臋 nie spodziewa艂am. Przemi艂y kontakt z ca艂ym personelem. Dzi臋kuj臋 wszystkim:panu dyrektorowi, lekarzom, piel臋gniarkom , panu kierowcy. Przepraszam je偶eli kogo艣 pomin臋艂am. Dzi臋kuj臋 wszystkim organizatorom dzi臋ki kt贸rym mog艂am operowa膰 moje oczy w tak przyjaznej atmosferze. Pozdrawiam wszystkich. Polecam wszystkim OneDayClinic!!!!!

Tychy

Zygmunt

16/12/2017

Polecam One Day Clinic. Operacja, jak r贸wniez caly wyjazd do Czech, organizacja i kontakt z pracownikami Kliniki wzorowy. Na operacj臋 w Polsce mia艂em czeka膰 ok. dw贸ch lat i przypadkowo w internecie znalaz艂em mozliwosc wyjazdu z ODC. Pierwotnie by艂em pe艂en obaw, poniewa偶 nie zna艂em firmy, ale zupe艂nie nie ma si臋 czego obawia膰. Wszystkim kt贸rzy maj膮 watpliwo艣ci polecam i tym samym dzi臋kuj臋 za mozliowsc wyjazdu i przy艣pieszonego terminu operacji z ODC. Na jedno oko juz widz臋 lepiej, nie musz臋 czeka膰 dwoch lat, kt贸re w przypadku za膰my s膮 bardzo d艂ugim okresem, gdzie mog艂oby wydarzy膰 si臋 wszystko. W styczniu jad臋 zoperowac drugie oko i polecam – opieka na najwyzszym poziomie. Wszystko super zorganziowane, a pracownicy dbaj膮 o pacjent贸w.

Warszawa

Roman

16/12/2017

Witam. Na wst臋pie chcia艂 bym bardzo podzi臋kowa膰 jak偶e wspania艂emu i doswiadczonemu kierowcy Panu Marcinowi, kt贸ry z u艣miechem i pogod膮 ducha 艣wietnie wykonywa艂 swoj膮 prac臋. W艂a艣nie dzi臋ki Panu Marcinowi podr贸偶, kt贸ra odby艂a si臋 dnia 10.12.2017 do Ostrawy min臋艂a komfortowo i bezpiecznie. K艂aniam si臋 nisko. Wst臋p mamy za sob膮:) Teraz troch臋 o klinice. Podzi臋kowania nale偶膮 si臋 tak偶e mi艂ym, uprzejmym, do艣wiadczonym piel臋gniark膮, kt贸re z wielk膮 trosk膮 zajmowa艂y si臋 moj膮 osob膮 przez ca艂y pobyt. Nast臋pnie chcia艂 bym podzi臋kowa膰 ca艂emu personelowi kt贸ry uczestniczy艂 podczas mojego zabiegu usuni臋cia za膰my, kt贸ry odby艂 si臋 bezbole艣nie i profesjonalnie. Bardzo polecam.

Luzino

Jadwiga

16/12/2017

Babcia jest po operacji na za膰m臋. W listopadzie mia艂a pierwsz膮 operacj臋, w grudniu na drugie. Jest bardzo zadowolona, wszystko widzi, obs艂uga na najwy偶szym poziomie. Polecamy!

Gliwice

Maria

16/12/2017

Za po艣rednictwem One Day Clinic mia艂am wykonane dwa zabiegi usuni臋cia za膰my. Wdzi臋czna jestem za pomoc, profesjonalizm, a przede wszystkim za 偶yczliwo艣膰 z jak膮 spotyka艂am si臋 na ka偶dym kroku. Chcia艂abym podzi臋kowa膰 wszystkim pocz膮wszy od Pa艅 z Biura Obs艂ugi Klienta- szczeg贸lnie Pani Bogusi za bardzo sprawne przeprowadzenie przez wszystkie procedury , Panom kierowcom Panu Rafa艂owi i Marcinowi za pomoc i 偶yczliwo艣膰, Paniom piel臋gniarkom i Lekarzom za profesjonalizm i u艣miech. Mog臋 wszystkim zainteresowanym z pe艂nym przekonaniem poleci膰 us艂ugi ONE DAY CLINIC. Dzi臋kuj膮c wszystkim za opiek臋 i 偶yczliwo艣膰 偶ycz臋 wszystkiego najlepszego – Maria z Rabki- Zdroju Do podzi臋kowa艅 do艂膮cza si臋 Anna z Zakopanego.

RABKA- ZDR脫j

Danuta

01/12/2017

W艂a艣nie wr贸ci艂am z zabiegu usuwania za膰my w Ostawie. Musz臋 przyzna膰 ,偶e by艂am mile zaskoczona. Obs艂uga profesjonalna. Panie piel臋gniarki przemi艂e, u艣miechni臋te, opieku艅cze , traktowa艂y pacjent贸w znakomicie przed i po zabiegu. To si臋 nazywa troska o pacjenta. Lekarze i piel臋gniarki bardzo profesjonalni. Polecam wszystkim skorzystanie z tej kliniki. Jeszcze chcia艂am wyrazi膰 swoj膮 opini臋 o kierowcy Panu Marcinie . M艂ody cz艂owiek , bardzo inteligentny, a przede wszystkim uczynny . Pomaga艂 osobom starszym przy wsiadaniu i wysiadaniu z samochodu, przenoszeniu baga偶u i zakwaterowaniu, zawsze z u艣miechem i 偶yczliwo艣ci膮. Udziela艂 wyczerpuj膮cych informacji. Dzi臋kuj臋 Panie Marcinie za opiek臋 i trosk膮.

O艂awa

Barbara

29/11/2017

Witam,za膰m臋 prawego oka mia艂am operowan膮 16 listopada w Klinice w Brnie.Widz臋 na operowane oko doskonale,a zdecydowa艂am si臋 na soczewk臋 wieloogniskow膮.Lekarz okulista w Polsce powiedzia艂,偶e doskonale wykonany zabieg,Czesi to potrafi膮 operowa膰,co wiedzia艂am,no wiadomo-operowa艂 wybitny specjalista dr.Urminsky.Ca艂a klinika,ca艂y personel,przyj臋cie nas -pacjent贸w-rewelacja,pozdrawiam wszystkich serdecznie i dzi臋kuj臋.Wielkie podzi臋kowania dla organizator贸w,pa艅 z obs艂ugi klienta,infolinii,dla kierowcy,ktory by艂 b.pomocny i musia艂 nas-same baby,znosi膰.A偶 chcia艂oby si臋 zoperowa膰 2 oko,ale jeszcze jest w porz膮dku.Wszystkim ch臋tnym polecam jak najbardziej Klinik臋 w Brnie,jeszcze raz pozdrawiam i dzi臋kuj臋,Barbara.

Katowice

Jan

22/11/2017

Kochani ! Jeszcze raz dzi臋kuj臋, wszystko po operacji ( 8 dni temu ) w klinice w Ostrawie jest OK. Pozdrowienia z Andrych贸wa – dzi臋kuj臋 lekarzom i ca艂uj臋 piel臋gniarki, pozdrawiam Pana dyrektora. A informacja dla polskich pacjent贸w: profesjonalizm, kr贸tki czas operacji, spok贸j i perfekcyjna organizacja, serdeczno艣膰 ca艂ego personelu.

Andrych贸w

Anna Maria

21/11/2017

By艂o fantastycznie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ka偶demu. Tak w skr贸cie mo偶na by oceni膰 pobyt. Ta klinika jednak, przynajmniej w mojej ocenie zas艂uguje na wi臋cej. Zacznijmy od pocz膮tku. We wrze艣niu lekarz stwierdzi艂 za膰m臋 na oku si臋gaj膮c膮 50 %. Zacz臋艂am szuka膰 miejsca, gdzie ewentualnie mog艂abym w ramach NFZ wykona膰 zabieg poprawy wzroku. Z za艂o偶enia nie planowa艂am wykona膰 zabiegu prywatnie, bo nie po to przez ca艂e zawodowe 偶ycie 艣ci膮gano mi ogromne kwoty i to przez wi臋kszo艣膰 czasu z 2 miejsc pracy, abym teraz jeszcze p艂aci艂a za co艣 co nale偶y mi si臋 nieodp艂atnie. Poniewa偶 najbli偶szy termin, jaki mi W ramach NFZ zaproponowano to by艂 pocz膮tek 2019 roku, to zacz臋艂am szuka膰 dalej. Kto艣 ze znajomych wspomnia艂 o Niemczech. Zajrza艂am do Internetu i znalaz艂am zar贸wno kliniki w Niemczech, jak i w Czechach. Bardziej z uwagi na blisko艣膰 sk艂ania艂am si臋 na wizyt臋 u s膮siada zza Odry ale wizyta w ich klinice w Poznaniu szybko mnie z tego wyleczy艂a. ( Spos贸b potraktowania mnie) By艂am zrozpaczona. Nie bardzo podoba艂 mi si臋 przejazd prawie 700 km od miejsca zamieszkania. Czas jednak ucieka艂 wi臋c postanowi艂am sprawdzi膰 ten kierunek. Okaza艂o si臋, 偶e w tym przypadku wszystko za艂atwia si臋 telefonicznie. Zadzwoni艂am i trafi艂am na konsultantk臋 鈥 Waleri臋 Pocz膮tek. Na Boga, kto dzi艣 nosi takie imi臋! A do tego to nazwisko. W pierwszej chwili my艣la艂am, 偶e ona mnie informuje, 偶e to pocz膮tek rozmowy. Dopiero przy kolejnym telefonie zorientowa艂am si臋, 偶e to nazwisko. Nietrudno zatem j膮 zapami臋ta膰. Praktycznie, to 偶e dzi艣 jestem ju偶 po zabiegu 鈥 zawdzi臋czam tej osobie. Jej rzetelno艣膰 w odpowiedziach na moje pytania i p艂yn膮ca od niej niezwykle pozytywna energia wygra艂y z odleg艂o艣ci膮. Na nic mnie nie namawia艂a. Tylko w spos贸b niezwykle rzetelny, a jednocze艣nie bardzo ciep艂y poinformowa艂a o ca艂ej procedurze. W trakcie ok. 6 tygodni oczekiwania na zabieg jeszcze kilkakrotnie kontaktowa艂am si臋 z ni膮 telefonicznie ( prawd臋 m贸wi膮c kilkakrotnie zawraca艂am jej g艂ow臋 ) bo nie przysz艂a na czas umowa, a nie sprawdzi艂am spamu, bo mia艂am pytania dotycz膮ce lotu samolotem w kilka dni po zabiegu, bo spanikowa艂am, 偶e w oznaczonym czasie przed zabiegiem nie zacz臋艂am stosowa膰 zalecanych kropli), ka偶dorazowo spokojnie wszystko mi wyja艣nia艂a, a w przypadku lotu jeszcze dodatkowo upewni艂a si臋 w klinice i oddzwoni艂a. Ka偶dy z czytaj膮cych pomy艣li, 鈥 to normalka, tak powinno by膰, za to jej p艂ac膮鈥. Oczywi艣cie, 偶e normalka. Tylko jako艣 jej w naszej s艂u偶bie zdrowia nie widz臋. Czy to jest normalne, 偶eby na zabieg w ramach NFZ je藕dzi膰 do Czech? Wracajmy jednak do ONE DAY CLINIC. W oznaczonym dniu, w wyznaczonym miejscu pojawi艂 si臋 bus i zabra艂 nas do Brna. I tu pojawi艂a si臋 kolejna pozytywna osoba 鈥 kierowca Pan Marcin. W艂a艣ciwie to kierowca i opiekun w jednej osobie. Weso艂y przesympatyczny cz艂owiek, nie narzucaj膮cy si臋 swoj膮 obecno艣ci膮, nie pr贸buj膮cy nas zabawia膰 np. cienkimi dowcipami ale jednocze艣nie ca艂y czas nastawiony na nasze potrzeby i wygod臋. Praktycznie te kilka godzin podr贸偶y up艂yn臋艂o b艂yskawicznie. Nawet osoby powy偶ej 80 roku 偶ycia by艂y zadowolone. A teraz sama klinika. Obiekt niedu偶y. Kilka pokoi lekarsko 鈥 konsultacyjnych, sala zabiegowo 鈥搊peracyjna, 2 poczekalnie i personel. Czyste , przestronne wn臋trza. O ile wyposa偶enie pewnie nie odbiega od naszych klinik to personel znacznie. Nie umiem powiedzie膰, kt贸ra z tych m艂odych dziewczyn tak naprawd臋 pracowa艂a na recepcji, a kt贸ra by艂a asystentk膮 lekarki. Zajmowa艂y si臋 nami wszystkie w spos贸b niezwykle mi艂y i uprzejmy. Mimo t艂oku ( z r贸偶nych miast Polski przyjecha艂y 3 busy 鈥 艂膮cznie by艂o nas ponad 20 os贸b) wszystko przebiega艂o niezwykle sprawnie, a do tego w przesympatycznej atmosferze. Byli艣my pacjentami, a nie intruzami. Dziewczyny po kolei kierowa艂y na badania ( w moim przypadku okaza艂o si臋, 偶e za膰ma w przeci膮gu 8 tygodni od badania w Polsce posun臋艂a si臋 tak znacznie, 偶e chorym okiem nie widzia艂am nawet najwi臋kszej liczby na planszy. Wszystko by艂o czarn膮 plam膮), potem zakrapla艂y oczy, jednocze艣nie donosz膮c 艣wie偶膮 kaw臋, herbat臋 czy wod臋. Na stoliku w poczekalni czeka艂o ciasto oraz najr贸偶niejsze owoce. Jak si臋 co艣 sko艅czy艂o donoszono nast臋pne. Atmosfera by艂a prawie piknikowa co mia艂o bardzo pozytywny wp艂yw na wiele os贸b. Przyznaj臋, 偶e osobi艣cie nie odczuwa艂am 偶adnego strachu czy zdenerwowania ale wi臋kszo艣膰 ( do czego przyznali si臋 dopiero nast臋pnego dnia) bardzo si臋 obawia艂a tego zabiegu. Sam zabieg? Kilka minut 艣rednio przyjemnych. Nic nie boli. Takie troch臋 dziwne uczucie i tyle. Operowa艂 chirurg. Pono膰 wybitny specjalista. Trudno powiedzie膰, 偶e go widzia艂am cho膰 po ka偶dym zabiegu z ka偶dym z nas si臋 偶egna艂. W ka偶dym razie wszystko posz艂o sprawnie i wieczorem 鈥瀊anda jednookich pirat贸w鈥 odwieziona zosta艂a do hotelu. Przed wyjazdem ka偶dy dosta艂 niezwykle gustown膮 papierow膮 torb臋 z dokumentacj膮 medyczn膮 w 艂adnej teczce ( nie 偶adnej koszulce) buteleczk臋 kropli do zakraplania oczu i kilka wafli w czekoladzie na drog臋. Niby nic, a jednak. Nast臋pnego dnia po 艣niadaniu zn贸w przywieziono nas do kliniki na konsultacje lekarsk膮. Zn贸w zakraplanie oczu, sprawdzanie wynik贸w zabiegu. Oczywi艣cie na miejscu czeka艂a na nas ponownie kawa, herbata, owoce i ciastka. Przede wszystkim jednak czeka艂 na nas rado艣nie do 偶ycia i do nas nastawiony personel. Dziewczyny, kt贸re sprawdza艂y moje oko, jak si臋 okaza艂o, 偶e mimo jeszcze falowania obrazu widz臋 cyfry w prawie wszystkich rz臋dach to z rado艣ci odta艅czy艂y ze mn膮 taniec zwyci臋stwa. To one si臋 cieszy艂y moim odzyskanym wzrokiem. Jedna z nich, prawdopodobnie ta, kt贸ra mia艂a niebieskie spodnie by艂a lekark膮. Cieszy艂y si臋 wszystkie r贸wno. Dziewczyny, kobiety – dzi臋kuj臋 Wam wszystkim w艂a艣nie za atmosfer臋. No i oczywi艣cie opiek臋. Ale czasami ta atmosfera jest wa偶niejsza. W cztery dni po zabiegu zjawi艂am si臋 u swojego okulisty. Troch臋 za szybko, ale taki termin ustali艂am jeszcze we wrze艣niu i ju偶 nic nie mog艂am zmieni膰. W tym roku nie ma ju偶 termin贸w. Pan doktor w trakcie wizyty obejrza艂 moje oko, stwierdzi艂, 偶e wszystko jest bardzo dobrze, a kiedy poda艂am mu wypis stwierdzi艂, 偶e nie zna czeskiego. Odda艂 mi to z informacj膮, 偶e mam zachowa膰 bo mo偶e si臋 przyda膰. Niby wszystko w porz膮dku ale oczekiwa艂am, 偶e zwyczajnie po ludzku zapyta jak by艂o, jakie wra偶enia. A tu nic. Kolejny numerek odhaczony. Nast臋pna wizyta za 2 miesi膮ce. Jak si臋 uda bo jeszcze nie przyjmuj膮 zapis贸w na przysz艂y rok. W Czechach mo偶na mie膰 zabieg w ci膮gu kilku dni ( ja czeka艂am 6 tygodni bo jecha艂am z nietypowego miasta i zbierano ch臋tnych), a u nas na sam膮 wizyt臋 czeka si臋 d艂u偶ej. Na koniec wa偶na informacja. Dop艂aci艂am za lepsz膮 soczewk臋 ( w Polsce te偶 trzeba za tak膮 dop艂aci膰 鈥 sprawdzi艂am i 299 z艂 za transport i hotel). Reszt臋 spraw finansowych z NFZ-etem za艂atwia klinika. 呕adnych pieni臋dzy nie trzeba wyk艂ada膰. Nie ma 偶adnych rozlicze艅. A偶 chcia艂o by si臋 napisa膰 do personelu czeskiej kliniki „Do Zobaczenia”. Tak szybko to jednak nie nast膮pi bo ku zdziwieniu wszystkich drugie oko mam prawie idealne.

Pozna艅

El偶bieta

21/11/2017

Witam serdecznie .16 listopada by艂am na operacji za膰my w Brnie z ca艂膮 odpowiedzialno艣ci膮 i z przyjemno艣ci膮 polecam wszystkim zainteresowanym us艂ugi w tej klinice . Wspania艂a opieka i przemi艂a atmosfera . Wielkie podzi臋kowania dla organizator贸w Wspania艂y Pan Marcin jako kierowca i opiekun profesjonalizm w pe艂ni ,Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzi臋kuj臋

Pozna艅

Jan B.

21/11/2017

Zabieg usuni臋cia za膰my wykonano mi w klinice w Ostrawie. Jestem bardzo zadowolony z wysokiej jako艣ci us艂ugi oraz 艣wietnej organizacji ca艂ego wyjazdu. Na ka偶dym etapie pacjent mo偶e liczy膰 na fachow膮 i przyjazn膮 opiek臋 zespo艂u One Day Clinic. Lekarz operuj膮cy i ca艂y personel medyczny w klinice bardzo profesjonalny i zapewniaj膮cy wysokich standard贸w opiek臋. Mo偶na czu膰 si臋 bezpiecznie. Bardzo dobre warunki pobytu w hotelu. Gor膮co polecam One Day Clinic. Naprawd臋 warto skorzysta膰 z ich oferty i w kr贸tkim czasie mie膰 przeprowadzon膮 profesjonaln膮 operacj臋, kt贸rej efekty odczuwa si臋 ju偶 na drugi dzie艅 – ostro艣膰 widzenia bardzo si臋 poprawi艂a, mog臋 czyta膰 bez okular贸w.

Kluczbork

Jacek

21/11/2017

Jest to ju偶 m贸j drugi zabieg w klinice w Brnie. Pe艂en profesjonalizm przy organizacji wyjazdu jak i wykonywaniu zabiegu. W obu przypadkach zabieg wykonywa艂 dr Urmi艅ski. Przesympatyczny lekarz, przemi艂e, u艣miechni臋te piel臋gniarki dla kt贸rych pacjent jest najwa偶niejszy. W 偶adnym momencie nie odczu艂em braku zainteresowania zar贸wno ze strony personelu medycznego jak i os贸b opiekuj膮cych si臋 nami podczas podr贸偶y oraz pobytu w Brnie. Za to wszystko serdecznie dzi臋kuj臋. Jestem ju偶 po kontrolnych wizytach u okulisty.Wszystko w jak najlepszym porz膮dku.B臋d臋 poleca艂 Pa艅stwa firm臋.

Wroc艂aw

Iwona

21/11/2017

Jestem juz po operacji obu oczu z One Day Clinic. Pierwszy zabieg odbyl sie 10.10.2017 w czeskim Cieszynie. Drugi 07.11.2017 w Brnie. Moge napisac tylko, ze wszystko odbylo sie na najwyzszym poziomie. Personel w obu klinikach wspanialy. Troska kierowcow – Janusza i Marcina o kazdego z pacjentow zasluguje na zloty medal. Zabiegi wykonane z ogromna starannoscia. Polecam wszystkim, ktorzy maja problem z widzeniem przez zacme kontakt z One Day Clinic. Teraz moje zycie na nowo nabralo barw. Dziekuje.

Ole艣nica

Halina O.

16/11/2017

Za po艣rednictwem OneDayClinic mia艂am wykonane dwa zabiegi usuni臋cia za膰my w klinice Visus w Nachodzie . Jestem zadowolona z przeprowadzonych zabieg贸w oraz opieki w klinice przez Pana Paw艂a, panuje tam mi艂a i serdeczna atmosfera a co najwa偶niejsze s膮 kompetentni lekarze i personel medyczny. Polecam skorzystanie z us艂ug kliniki Visus za po艣rednictwem wroc艂awskiej firmy OneDayClinic.

Pozna艅

Maria

14/11/2017

M贸j zabieg odby艂 si臋 2 .11.2017 w Brnie.Jestem bardzo zadowolona.Super opieka,sympatycznie i mi艂o. Ka偶dy pacjent jest wa偶ny i traktowany indywidualnie. Mi艂ym zaskoczeniem by艂o przywitanie kaw膮,ciastem i owocami.Piel臋gniarki przeurocze. Bardzo profesjonalne podej艣cie personelu medycznego.Sprawnie i bezstresowo przebiega艂o badanie oczu. Kierowca busa,p.Robert r贸wnie偶 bardzo sympatyczny i pomocny.Bardzo mi艂y hotelik i pyszne 艣niadanko. Zabieg drugiego oka mam ju偶 zaplanowany na 7 .12 2017 i jestem spokojna,bo wiem,偶e b臋d臋 w dobrych r臋kach. Pozdrawiam bardzo serdecznie i dzi臋kuj臋. i oczywi艣cie polecam gor膮co.

Opole

Irena

14/11/2017

Bardzo profesjonalna obs艂uga. Serdecznie dzi臋kujemy. Pod opiek膮 Marcina czu艂am si臋 bardzo pewnie i bezpiecznie. Klinik臋 polecam z ca艂ego serca.

Krosno Odrza艅skie

Ondrzej

11/11/2017

7.11.2017 Warszawa – Klinika – 6.5 godz. z zabraniem pacjentki z Sosnowca (2 posty poni偶ej). Kierowca prowadzi艂 bardzo bezpiecznie i by艂 jednocze艣nie wspania艂ym opiekunem ca艂ej grupy. Na miejscu recepcja OK, grupa przyj臋ta, poczekalnia, a tam herbata, kawa, inne napoje, owoce i ciasto. By艂a tak偶e automat z kaw膮 i czekolad膮. A potem wst臋pne badania przez piel臋gniarki, krople do oczu, przyj臋cie przez okulist臋, kt贸ry dobiera soczewki, itp. A mnie piel臋gniarki wywo艂ywa艂y czeskim imieniem pi臋knie si臋 przy tym u艣miechaj膮c i w ten spos贸b zdejmuj膮c ca艂y stres. Zebra艂y si臋 3 busy z OneDayClinic, a na mnie wypad艂o, ze by艂em operowany jako ostatni ok. 20. Hotelik w porz膮dku, 艣niadanie smaczne. Rano kontrola i powr贸t. A, i jeszcze – na stole operacyjnym le偶y si臋 ok. 15 minut i nie boli.

Warszawa

Sabina

10/11/2017

Ja mia艂am zabieg usuni臋cia za膰my na obu oczach i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy zabieg odby艂 si臋 26.10.2017 w Klinice w Brnie a drugi zabieg 07.11.2017 r贸wnie偶 w Brnie. Bardzo polecam, personel kliniki bardzo uprzejmy i przyjazny, ka偶dy pacjent jest tak samo wa偶ny. Kierowca busa Pan Marcin wykaza艂 si臋 du偶膮 empati膮 i pomoc膮 dla wszystkich swoich podopiecznych. Serdecznie dzi臋kuj臋 i pozdrawiam.

艢cinawka G贸rna

Anna Misztal

08/11/2017

Dzi艣 wr贸ci艂am z zabiegu na drugie oko.Jestem bardzo zadowolona z organizacji jak i z samego zabiegu. Personel medyczny jest bardzo mily i pomocny. Opiekunowie grup s膮 zawsze do dyspozycji pacjeta. Interesuja si臋 i pomagaja. Podzi臋kowania dla panow Jarka,Marcina i Roberta.

Sosnowiec

Genowefa

06/11/2017

Z wielkim strachem i nieufno艣ci膮 podchodzi艂am do oferty operacji za膰my za granic膮. Przejazd, opieka, troska o pacjenta oraz profesjonalizm zabiegu przeros艂y moje oczekiwania. Po powrocie zmusi艂am m臋偶a do ustalenia terminu operacji drugiego oka. Gor膮co polecam One Day Clinic.

Czch贸w

Marek

05/11/2017

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu zabiegu jak i calej jego organizacji. Personel bardzo mily pomocny i doswiadczony. Dziekuje Pani Bogusi i opiekunowi Panu Marcinowi. Warunki w hotelu i w klinice bardzo dobre. Ja mialem zabieg w dniu 30.10.2017 w klinice w Ostrawie i jesli byla by jeszcze taka konieczosc to napewno wybiore sie tam poponownie. Jeszcze raz bardzo dziekuj臋 i serdecznie polecam t膮 klinike Marek z Lublina

Lublin

Dariusz

05/11/2017

Serdeczenie polecam skorzystanie z us艂ug One Day Clinic. Wspania艂a atmosfera i obs艂uga. Mili lekarze, 艣wietna organizacja. Bardzo dobre warunki pobytu. Kierowca pierwsza klasa! Pomocny, sympatyczny i bardzo uczynny. Jestem bardzo zadowolony z us艂ug i polecam ka偶demu.

Cz臋stochowa

Irena

02/11/2017

Nie zawiod艂am si臋, decyduj膮c si臋 na usuni臋cie za膰my drugiego oka w Brnie 17.10.2017r. Pe艂ny profesjonalizm pracownik贸w One Day Clinic pocz膮wszy od konsultantki Pani Bogusi, opieku艅czego kierowcy Pana Piotra, mi艂ego personelu Kliniki OFTAL w Brnie i Ordynatora Dr J. Urminsky, kt贸ry jest specjalist膮 wysokiej klasy. Serdecznie dzi臋kuj臋 One Day Clinic i napewno b臋d臋 gor膮co poleca膰 Wasz膮 Firm臋, bo naprawd臋 warto. Przywracacie wiar臋 ludziom, i偶 w dobie pogoni za pieni膮dzem, nie zapominacie,偶e liczy si臋 cz艂owiek i za to Was ceni臋 . Pozdrawiam serdecznie

D艂ugomi艂owice

Marek

01/11/2017

Bardzo jestem zadowolony ze wszystkiego. Pe艂en profesjonalizm . Lewe oko mia艂em robione w Polsce, 藕le czu艂em si臋 po zabiegu, w Czechach mia艂em robione prawe i bez por贸wnania. Bardzo dobrze si臋 czuj臋, super widze. Polecam wszystkim…

Wroc艂aw

alicja

01/11/2017

Zabieg mialam 26 pazdziernika jestem bardzo szczesliwa. Wspaniala zaloga kliniki wspanialafundacja- wielkie podziekowania kieruje do Pani Bogusi Pana Prezesafundacji oraz Pana Rafala ktory nas wiozl. Wszystkim polecam ta klinike. Jeszcze raz bardzo dziekuje jestem Wam wdzieczna.

wejherowo

janina

01/11/2017

M贸j zabieg zosta艂 przeprowadzony 26.10.2017r. Od pocz膮tku do ko艅ca mia艂am fachow膮 opiek臋.Nasz kierowca pan.Marcin bardzo opieku艅czy czu艂y nad ka偶dym pacjentem s艂u偶y艂 pomoc膮 oraz serdeczne sk艂adam podzi臋kowanie z us艂ug OneDayClinic. Por贸wnanie z naszym lecznictwem wypada bardzo ale to bardzo s艂abo. Szczerze polecam skorzystanie z us艂ug OneDayClinic, mam nadzieje 偶e firma poszerzy dzia艂alno艣膰,m贸j zabieg odby艂 si臋 w Brnie, opieka bardzo fachowa, troskliwe, u艣miechni臋te piel臋gniarki, zajmuj膮ce si臋 pacjentami, lekarz okulista profesjonalny i sympatyczny, nie spos贸b pomin膮膰 Pana Marcina 鈥 kierowcy, a w zasadzie koordynatora ca艂ej wyprawy, punktualny, opiekowa艂 si臋 pacjentami przez ca艂y czas, udziela艂 informacji, mi艂y, sympatyczny i doskonale zorganizowany. Podzi臋kowania r贸wnie偶 dla Pani Bogusi i Walerii z obs艂ugi klienta, z wielka cierpliwo艣ci膮 i zrozumieniem udziela艂a wszelkich informacji. Drugie oko zamierzam r贸wnie偶 zoperowa膰 za Pa艅stwa po艣rednictwem. Polecam! Z ca艂ym szacunkiem paci臋ntka z KLUCZBORKA . Janina Podk贸wka PANIE PREZESIE DLA PRACOWNIK脫W PANA PROSZ臉 BY膯 DUMNY Z NICH A IM NALE呕膭 SI臉 PREMIE .. Z CA艁YM SZACUNKIEM . J.P KLUCZBORK POZDRAWIAM…

kluczbork

Helena L

01/11/2017

Jestem zadowolona z faktu, iz podjelam decyzje operowania oczu poprzez OneDayClinic. Bylam milo zaskoczona goscinnoscia i bardzo wspanialym traktowaniem przez personel. Jakosc uslugi usuniecia zacmy, oraz astygmatyzmu byla bardzo wysoka. Operacja byla wykonana profesjonalnie, a ja ciesze sie „nowymi oczami”. Szczegolnie milo wspominam pomoc ze strony kierowcy Marcina ktory byl niezwykle uprzejmy wobec wszystkich.

Nowa Ruda

Florian

01/11/2017

serdeczne podzi臋kowania dla ca艂ej ekipy OneDayClinic za sprawn膮 i szybk膮 realizacj臋 zabiegu usuni臋cia za膰my .Super organizacja ,super personel super kierowca i konsultantka. Polecam wszystkim w 100% us艂ugi tej firmy.Dzi臋kuj臋 pani Walerii za wyczerpuj膮ce informacje i szybie dostarczenie potrzebnych dokument贸w .Dzi臋kuj臋 panu Januszowi za bezpieczny transport.dzi臋kuj臋 ca艂ej ekipie medycznej w Ostrawie. Pozdrawiam i 偶ycz臋 wszystkim samych sukces贸w .Dzi臋ki wam moje oczy widz膮 .

Czerwionka Leszczyny rejon D臋bie艅sko

Aleksander

26/10/2017

M贸j zabieg zosta艂 przeprowadzony 19 pa藕dziernika w nowej, ostrawskiej klinice OneDayClinic . Rewelacyjne warunki tam panuj膮ce, mi艂e i serdeczne podej艣cie zar贸wno czeskiego jak i polskiego personelu oraz wysoki standard us艂ug hotelowych w pierwsz膮 noc po zabiegu oceniam celuj膮co. A wynik operacji? Nie pami臋tam ju偶 czas贸w kiedy widzia艂em tak ostro i wyra藕nie :). Polecam OneDayClinic!

Katowice

J贸zef F

26/10/2017

Zabiegi usuni臋cia za膰my mia艂em 13 wrze艣nia i 24 pa藕dziernika w Czeskim Cieszynie. Zar贸wno pierwszy zabieg jaki i drugi zosta艂 wykonany profesjonalnie i bez jakichkolwiek powik艂a艅. Zdecydowa艂em si臋 szybko na drugi zabieg, gdy偶 po wykonaniu pierwszego widz臋 bardzo wyra藕nie i dok艂adnie. Klinika wszystko zorganizowa艂a sprawnie, szybko i bardzo profesjonalnie. Mi艂a i pe艂na zaanga偶owania obs艂uga nad pacjentami ze strony kierowcy. Polecam wszystkim. Nie zastanawiajcie si臋 i nie czekajcie na zabieg w Polsce. Bardzo polecam Pa艅stwa us艂ugi. Dzi臋kuj臋.

mazowieckie

Jacek

24/10/2017

Operacj臋 mia艂em w Brnie 17.10.2017 r. Od samego pocz膮tku profesjonalne potraktowanie przez Biuro Obs艂ugi .Mia艂em przyjemno艣膰 kontaktowania si臋 z pani膮 Bogusi膮. Organizacja wyjazdu na zabieg doprowadzona do perfekcji. Opieka w klinice na bardzo wysokim poziomie, przemi艂y personel, profesjonalne podej艣cie do pacjenta, wspaniali lekarze. Przez ca艂y czas by艂o zainteresowanie personelu oraz pani menad偶er wszystkimi pacjentami. Po zabiegu oraz po kontroli w klinice nast臋pnego dnia pocz臋stunek ( kawa, herbata,s艂odycze, owoce). Zapisa艂em si臋 ju偶 na drugie oko.Polecam One Day Clinic .

Wroc艂aw

Wanda F.

24/10/2017

Zabieg usuni臋cia za膰my wykonano mi w klinice w Ostrawie po zaledwie 3 tygodniach oczekiwania. Jestem pod wra偶eniem wysokiej jako艣ci us艂ugi oraz 艣wietnej organizacji ca艂ego wyjazdu. Na ka偶dym etapie pacjent mo偶e liczy膰 na fachow膮 i przyjazn膮 opiek臋 zespo艂u OneDayClinic. Lekarz operuj膮cy i ca艂y personel medyczny w klinice bardzo profesjonalny i zapewniaj膮cy mi艂膮, bezstresow膮 atmosfer臋. Przykre jest to, 偶e nie mo偶na liczy膰 na podobn膮 jako艣膰 opieki medycznej w naszym kraju. Zabieg usuni臋cia za膰my w drugim oku r贸wnie偶 planuj臋 z ODC w klinice w Ostrawie. Serdecznie polecam.

Krak贸w

Zuzanna

24/10/2017

Zabieg usuni臋cia za膰my 3 pa藕dziernika w Czeskim Cieszynie odby艂 si臋 sprawnie i bezproblemowo. Przemi艂y personel medyczny i fachowa opieka nad pacjentem. Cudownie opieku艅czy kierowca pan Irek. Jestem bardzo zadowolona z opieki i zabiegu. Polecam firm臋 OneDayClinic.

Warszawa

Janusz

18/10/2017

Jestem bardzo zadowolony z us艂ugi wykonanej przez Pracownik贸w ODC. W pa藕dzierniku mia艂em usuwan膮 za膰m臋 lewego oka w klinice w Czeskim Cieszynie – sprawnie i profesjonalnie, dlatego te偶 polecam innym osobom skorzystanie z us艂ug ODC. Obecnie, po kontroli u okulisty, najprawdopodobniej zdecyduj臋 si臋 na operacj臋 drugiego oka.

Wodzis艂aw 艢l膮ski

lodzia

16/10/2017

Przeszlam dwa zabiegi usuniecia zacmy jusz wszystko po zamna.To oddani ludzie pacjentom.Personel uprzejmy kierowcybardzo pomocni co sie bardzo liczy.KLINIKA warta polecenia co polecam i krutkie terminy .Oby tak dalej zycze IM powodzenia.

Brzeszcze/Oswiecimia

Magdalena

10/10/2017

29 wrze艣nia by艂am operowana na za膰m臋 w Czeskim Cieszynie poprzez Onedayclinic. Jestem juz po wizycie kontrolnej u polskiego lekarza. Wszystko jest w jak najlepszym porz膮dku. Jestem zachwycona profesjonalizmem lekarzy i ca艂ego personelu medycznego i sposobem traktowania pacjent贸w. Ca艂y pobyt by艂 zorganizowany znakomicie, pe艂na informacja i dba艂o艣膰 o szereg szczeg贸艂贸w istotnych z punktu widzenia pacjenta. Koszt wyjazdu (przejazd i pobyt w dobrym hotelu ze 艣niadaniem) dla dw贸ch os贸b wyni贸s艂 500 z艂. Polecam!

Wroc艂aw

Andrzej S.

10/10/2017

4 tygodnie temu mia艂em zabieg usuni臋cia za膰my . Jestem ju偶 po kilku kontrolach u mojego okulisty . Widz臋 super i bez 偶adnych powik艂a艅. Zabieg wykonano w Czeskim Cieszynie. Jak wida膰 bez zarzutu, sprawnie, szybko , profesjonalnie. Bardzo sympatyczna obs艂uga pacjenta i pe艂na opieka nad pacjentami ze strony kierowcy, personelu przygotowuj膮cego do zabiegu jak i biurowego. W kraju czeka艂bym na zabieg p贸艂tora roku .Tu jeden telefon i w dwa tygodnie mam ” nowe oko” . Polecam wszystkim. Nie zastanawiajcie si臋 i nie czekajcie. Naprawd臋 warto widzie膰 艣wiat wyra藕nie. Pozdrawiam Was w One Day Clinic i dzi臋kuj臋 .

Wroc艂aw

Danuta

10/10/2017

Dnia 05.10.2017r. mia艂am zabieg usuniecia za膰my w Brnie. Jestem pod wra偶eniem przyjaznej i profesjonalnej obs艂ugi pacjent贸w. Du偶e uznanie dla One Day Clinic oraz serdeczne sk艂adam podzi臋kowanie Panu Ireneuszowi kierowcy z Warszawy za troskliw膮 opiek臋 naszej grupy. Napewno wr贸c臋 na zabieg drugiego oka. Dzi臋kuje Danuta

Pionki

Andrzej

08/10/2017

Jestem bardzo zadowolony z Pa艅stwa us艂ug. Miesi膮c temu mia艂em zabieg na jedno oko, by艂em bardzo zadowolony, tak 偶e zdecydowa艂em si臋 na zabieg drugiego oka. Bardzo polecam Pa艅stwa us艂ugi wszystkim. B臋dziecie zadowoleni.

艁贸d藕

Krystyna

08/10/2017

Od pocz膮tku do ko艅ca mia艂am fachow膮 opiek臋. Wraz z kierowc膮 Ireneuszem z Warszawy kt贸ry by艂 ca艂y czas z nami,pomaga艂 osob膮 starszym. W klinice bardzo dobra opieka mi艂e Panie piel臋gniarki i mili lekarze. Polecam t膮 klinik臋 w Brnie. 05.10.2017

Ciasna

Adam

05/10/2017

Gor膮co polecam OneDayClinic. Zabieg 3 pa藕dziernika w szpitalu w Czeskim Cieszynie. Bardzo sprawna organizacja. Podzi臋kowania dla Pani Ewy z Biura Obs艂ugi Klienta za wyczerpuj膮ce informacje i bardzo przydatne sugestie, dla kierowcy Pana Irka, dla troskliwego personelu piel臋gniarskiego oraz lekarzy. Mi艂a, przyjazna atmosfera, u艣miech, profesjonalizm. Pocz臋stunek po zabiegu: kawa, herbata, cha艂ka, ciasteczka, herbatniki. Niebawem drugie oko.

Warszawa

Bogus艂aw

05/10/2017

Polecam OneDayClinic. Dzi臋kuj臋 kierowcy kt贸ry zawr贸ci艂 z trasy bo zapomnia艂em wzi膮膰 lek贸w. Dzi臋kuj臋 personelowi w Skoczowie za mi艂膮 obs艂uge jak te偶 Dr. Tomasowi Utikal za bezb艂ednie przeprowadzony zabieg oraz personelowi w Stonawie. Gdybym musial robi膰 drugie oko to tylko tam.

Zawiercie

Bogus艂aw

03/10/2017

Od pocz膮tku do ko艅ca fachow膮 opiek臋 mia艂em. Wraz z kierowc膮 kt贸ry by艂 ca艂y czas z nami,pomaga艂 osob膮 starszym. W klinice bardzo dobra opieka mi艂e Panie piel臋gniarki i mili lekarze. Polecam t膮 klinik臋. 30.08.17

Szprotawa

Grzegorz

03/10/2017

Zdecydowanie polecam us艂ugi One Day Clinic, zabieg usuni臋cia za膰my odby艂 si臋 w Brnie, opieka bardzo fachowa, troskliwe, u艣miechni臋te piel臋gniarki, zajmuj膮ce si臋 pacjentami, lekarz okulista profesjonalny i sympatyczny, nie spos贸b pomin膮膰 Pana Marcina – kierowcy, a w zasadzie koordynatora ca艂ej wyprawy, punktualny, opiekowa艂 si臋 pacjentami przez ca艂y czas, udziela艂 informacji, mi艂y, sympatyczny i doskonale zorganizowany. Podzi臋kowania r贸wnie偶 dla Pani Bogusi z obs艂ugi klienta, z wielka cierpliwo艣ci膮 i zrozumieniem udziela艂a wszelkich informacji. Drugie oko zamierzam r贸wnie偶 zoperowa膰 za Pa艅stwa po艣rednictwem. Polecam!

Wroc艂aw

Stanis艂aw

24/09/2017

Bardzo mi艂a i profesjonalna obs艂uga zar贸wno w kraju jak i w Czechach. Mia艂em operacj臋 w Brnie. Wspania艂a troska o pacjenta, fachowa obs艂uga pocz膮wszy od drobiazg贸w po istotne szczeg贸艂y. Szczeg贸lne podzi臋kowania nale偶膮 si臋 kierowcy Panu Januszowi za cierpliwo艣膰 i trosk臋 o pacjent贸w. Ju偶 pisz臋 si臋 wraz z 偶on膮 na operacje drugiego oka. Gor膮co polecam One Day Clinic.

Legnica

W艂odzimierz

24/09/2017

Bardzo dobra organizacja. Mi艂a obs艂uga. Szczeg贸lne podzi臋kowania dla Kierowcy Pana Janusza. Kompetentny, opieku艅czy, dobry organizator, punktualny, obs艂uga z bardzo du偶ym wyczuciem i kultur膮. Obs艂uga w Czeskiej klinice bardzo dobra, przyjazna wr臋cz serdeczna. Kompetencja. Gor膮co polecam W艂odzimierz Wilk Brno 21.09.2017r.

Z艂otoryja

stefania

21/09/2017

Gor膮co polecam. Profesjonalna i rzetelna obs艂uga. Personel przesymapatyczny. Mia艂am operacja w Nachodzie. Wszystko przebieg艂o zgodnie z planem. Panie z One day clinik to cudowne i kompetentne osoby, zw艂aszcza Pani Bogusia, kt贸ra by艂a moim doradc膮 telefonicznym. Wszystko dok艂qdnie opowiedzia艂a, cierpliwie odpowiada艂a na moje pytania. Naprawde serdecznie polecam.

wa艂brzych

Tadeusz

20/09/2017

One Day Clinic to najlepiej zorganizowana firma, kt贸ra pomog艂a wielu pacjentom. Moja wysoka ocena jest wyrazem szacunku i zaufania wobec waszej dzia艂alno艣ci.. Organizacja wyjazdu na zabieg do kliniki w Brnie doprowadzona jest do perfekcji. Kierowca – Pan Marcin to sympatyczny i mi艂y cz艂owiek. Opieka w klinice jest na bardzo wysokim poziomie, przemi艂y personel, profesjonalne podej艣cie do pacjenta, wspaniali lekarze. Moja ocena to 6+. B臋d臋 Pa艅stwa klinik臋 zawsze poleca艂.

L臋bork

J贸zef Badecki

15/09/2017

Dnia 11 wrze艣nia skorzysta艂em z po艣rednictwa firmy One Day Clinic i operowa艂em za膰m臋 na oku lewym w Czechach w klinice w Nachodzie.Bardzo polecam firm臋 One Day Clinic, za profesionaln膮 i rzeteln膮 obs艂ug臋,od zarejestrowania si臋 do samego zabiegu,mi艂a obs艂uga pocz膮wszy od pa艅 kt贸re przyjmuj膮 telefoniczne zg艂oszenia po pana kierowc臋 ,kt贸ry mnie zabra艂 i zawi贸z艂 z pod samego domu,do kliniki w Nachodzie ,oraz pana Pavla t艂umacza polsko-czeskiego ,interesowa艂 si臋 profesjonalnie ,pacjentami.Polecam

Z膮bkowice 艢L膭SKIE

Beata

14/09/2017

Wszystko w porz膮dku, babcia bardzo zadowolona z operacji. Dzi臋kuj臋

Torun

Artur

08/09/2017

Witam, pod dw贸ch zbiegach w klinice w Brnie mog臋 si臋 tylko powiedzie膰 偶e jestem pod ogromnym wra偶eniem pe艂nego profesjonalizmu OneDayClinic w kwestii organizacji oraz zapewnienia wszystkiego na takim wysokim poziomie Klinika w Brnie: personel nad wyraz mi艂y i profesjonalny wyposa偶ony w najlepszy sprz臋t. Por贸wnanie z naszym lecznictwem wypada bardzo ale to bardzo s艂abo. Szczerze polecam skorzystanie z us艂ug OneDayClinic, mam nadzieje 偶e firma poszerzy dzia艂alno艣膰, Artur

Krak贸w

Jadwiga

07/09/2017

Serdecznie dzi臋kuj臋 za doskona艂膮 opiek臋. Kr贸tki termin oczekiwania na zabieg, sprawna organizacja, pe艂en profesjonalizm i 偶yczliwo艣膰 personelu brne艅skiej kliniki i mi艂a atmosfera s膮 gwarancj膮 bezstresowego leczenia. Zabieg udany. Ch臋tnie wr贸c臋 do One Day Clinic na zabieg drugiego oka.

Trzciel

Grzegorz

05/09/2017

Nareszcie widz臋 na prawe oko . Wszystkie czynno艣ci przed i po operacji oceniam bardzo wysoko . Przestaj臋 pali膰 by usk艂ada膰 na operacj臋 drugiego oka /850 z艂 renty/ .Polecam i OneDayClinic i lekarzy wraz z personelem w Brnie . Tak trzyma膰 . DZIEKUJE .

Pabianice

Ma艂gorzata

04/09/2017

bardzo dzi臋kuj臋 za tak szybkie i sprawne przeprowadzenie ca艂ego przedsi臋wzi臋cia.Doskona艂y termin,przyst臋pna cena,opieka podczas pobytu,wszystko idealnie.Jedynie rada aby osoby starsze wyje偶d偶a艂y tylko z kim艣 towarzysz膮cym.Uniknie si臋 nie mi艂ych sytuacji.

Warszawa

Jan 呕uraw

01/09/2017

W艂a艣nie wr贸ci艂em z zabiegu za膰my w Brnie. Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna obs艂uga zar贸wno w Polsce, podczas za艂atwiania spraw zwi膮zanych z zabiegiem jak r贸wnie偶 na miejscu w Czechach. Wspaniali, profesjonalni i sympatyczni lekarze oraz piel臋gniarki. Gor膮co polecam. Jak zajdzie taka potrzeba i b臋d臋 musia艂 zoperowa膰 drugie oko, na pewno skorzystam z us艂ug One Day Clinic.

Wroc艂aw

Irena

31/08/2017

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu usuni臋cia za膰my kt贸ry by艂 przeprowadzony w dniu 29 sierpnia. Profesjonalizm lekarzy, transport ,zakwaterowanie i opieka na wysokim poziomie. B臋d臋 poleca艂a us艂ugi wykonywane przez One Day Clinic znajomym.

Gliwice

Anna K.

30/08/2017

Wszystko bardzo pozytywnie. Zabiek wykonany 24.08. w Brnie. Polecam gor膮co.

Warszawa

Jan Lepieszka

30/08/2017

serdecznie dzi臋kuj臋 za profesjonaln膮 obs艂ug臋 z jakiej skorzysta艂em w usuni臋ciu za膰my.Chc臋 podzi臋kowa膰 Panu Doktorowi za cierpliwo艣膰 i spok贸j, paniom piel臋gniarkom za serdeczn膮 opiek臋, paniom z informacji, kt贸re udziela艂y cierpliwie i wyczerpuj膮co informacji i oczywi艣cie Panu kierowcy, kt贸ry czuwa艂 nie tylko w podr贸偶y ale ca艂y czas „trzyma艂 r臋k臋 na pulsie”. Wszyscy wykazali si臋 wielkim zaanga偶owaniem w stworzeniu niemal rodzinnej atmosfery.Oferta udzielana przez OneDayClinic jest godna polecenia

呕yrard贸w

Jacek

29/08/2017

wszystko co najlepsze juz napisano . pelen profesjonalizm ,wszystkim dziekuje . hotel,transport p.robert rewelacja.

Gda艅sk

Stanis艂aw

29/08/2017

Sprawne i perfekcyjne przeprowadzenie operacji usuni臋cia za膰my i wszczepienie nowej soczewki przez personel lekarski,piel臋gniarski oraz przy udziale pa艅 rejestratorek w dniach 24-25.08.2017r w Klinice Oftal w Brnie.Nad ca艂o艣ci膮 czuwa i organizuje OneDayClinic. Transport do Brna i z powrotem oraz zakwaterowanie organizuje bardzo sympatyczny i gotowy do udzielenia pomocy w ka偶dej chwili Pan Marcin-kierowca busa.Operacj臋 na drugie oko ju偶 planuje. Jeszcze raz serdecznie dzi臋kuje za wszystko.

Krak贸w

Krzysztof

28/08/2017

Gor膮co polecam. Operacja w Czeskim Brnie 24-25 .08.2017. Pocz膮wszy od pierwszego kontaktu z konsultantk膮 , poprzez transport – super kierowca, bardzo 偶yczliwy i pomocny, po sam zabieg – pe艂en profesjonalizm , wszyscy mili , uczynni i przede wszystkim wyja艣niono mi wszystko co tyczy samej operacji od a do z.Mimo wcze艣niejszych obaw wszystko odby艂o si臋 bez komplikacji , mimo bardzo zaawansowanej za膰my.Gdybym chcia艂 przyczepi膰 si臋 do czego艣 to ….. po prostu nie ma do czego .

Warszawa

Jacek

27/08/2017

Pe艂en profesjonalizm ! Kierowca p. Robert super z Gda艅ska do Cieszyna bardzo mi艂a podr贸偶 ! Polecam wszystkim One Day Clinic 馃檪

Gda艅sk

Janina

25/08/2017

Gor膮co polecam usuni臋cie za膰my w OneDay Clinic w czeskim Cieszynie. Zabieg udany (22-23.08.2017). Serdecznie dzi臋kuj臋 lekarzom i ca艂emu personelowi szpitala jak r贸wnie偶 kierowcy busa Panu Januszowi za pomoc, opiek臋 i profesjonalizm w przeprowadzeniu operacji. W nied艂ugim czasie zamierzam zapisa膰 si臋 na zabieg na drugie oko w tej klinice.

O艂awa

Zbigniew

24/08/2017

Nie mam 偶adnych zarzut贸w firma rewelacyjna pocz膮wszy od Pani Bogusi, kt贸ra bardzo dok艂adnie wszystko wyt艂umaczy艂a, Pan kierowca Janusz bardzo sympatyczny i pomocny, 偶yczliwa Pani Marzenka w czeskim Cieszynie i reszta bardzo profesjonalnego personelu pozdrawiam serdecznie jestem bardzo zadowolony polecam ka偶demu

Wroc艂aw

Sandra

20/08/2017

Serdecznie polecam OneDayClinic! Sprawna organizacja, mi艂y i pomocny pan kierowca; doskona艂a opieka, profesjonalizm i przesympatyczne podej艣cie do pacjenta. Zabieg udany (17-18.08.17), babcia zadowolona 馃檪 Z pewno艣ci膮 wr贸cimy do brne艅skiej kliniki z drugim okiem!

Pozna艅

Joanna

10/08/2017

Organizacja bez zarzutu,obs艂uga mi艂a i kompetentna.Dzi臋kuj臋 ca艂emu personelowi medycznemu i niemedycznemu oraz sympatycznemu kierowcy za umo偶liwienie przeprowadzenia zabiegu w terminie 8-9.08.2017 w czeskim Cieszynie.Polecam ka偶demu potrzebuj膮cemu,tak powinien dzia艂a膰 system opieki zdrowotnej.

Legnica

Agnieszka

08/08/2017

Babcia bardzo zadowolona pocz膮wszy od kierowcy,kt贸ry by艂 dla niej bardzo mi艂y i dziwi艂a si臋 偶e m艂odzi ludzie potrafi膮 tak rozmawia膰 ze starszymi, do personelu na miejscu w Czechach. Elegancko. Mam nadziej臋,偶e nie zawiedzie si臋 przy zabiegu na drugim oku. Prosz臋 nie zepsujcie si臋!

Krak贸w

Czeslaw

08/08/2017

Operacja zacmy tylko z OneDayClinic w Cieszynie Czeskim. Kompetencja i zyczliwosc dla pacjenta w klinice. Opieka personelu medycznego zachwyca, szczegolne podziekowania dla Pani Marzenki. Zakwaterowanie w dobrym hotelu. Opieka kierowcy Pana Janusza w podrozy tez zasluguje na wspomnienie.

Jawor

Irena

07/08/2017

Gor膮co polecam! Profesjonalna i mi艂a obs艂uga, zar贸wno w trakcie drogi jak i na miejscu. Na pewno jeszcze skorzystam z us艂ug tej firmy robi膮c zabieg na drugie oko.

D膮browa G贸rnicza

Krystyna

02/08/2017

Zdecydowanie polecam zabieg usuni臋cia za膰my z onedayclinic i fundacj臋 nasze zdrowie. Kompetentna i profesjonalna kadra medyczna, nowoczesny sprz臋t, kr贸tki czas oczekiwania.Luksusowy hotel / dworek/ a przede wszystkim bardzo 偶yczliwy i pomocny kierowca pan Robert z Nysy. Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam. Krystyna W.

Zawadzkie

Tadeusz

29/07/2017

Szczerze polecam. Wi臋cej ni偶 poprawna organizacja ze strony OneDay Clinic. Kompetencja, 偶yczliwo艣膰 i empatia dla pacjenta personelu kliniki w Brnie (20 lipca 2017). Wynik zabiegu pomy艣lny. Oszcz臋dno艣膰 czasu (w Polsce oczekiwanie na zabieg od 2 do 5 lat) i pieni膮dza (refundacja znacz膮cej cz臋艣ci koszt贸w przez NFZ). Dla organizator贸w, pod rozwag臋, propozycja by pacjent m贸g艂 wybra膰 (za dop艂at膮) dowolny hotel w Brnie. Miasto przepi臋kne. Wieczorem, po zabiegu, warto by zwiedzi膰. Pozdrawiam T.K.

艁贸d藕

El偶bieta

24/07/2017

Sympatyczny kierowca, przemi艂a obs艂uga w klinice w Brnie. Polecam!

Tuszyn

Tadeusz

23/07/2017

Zdecydowanie polecam! dokonanie zabiegu usuni臋cia za膰my oraz wszczepienia soczewki z zespo艂em OneDayClinic. Doskona艂a organizacja i opieka. Dojazd do Brna ( zabieg 20 lipca 2017 r.) oraz zakwaterowanie komfortowe. W klinice profesjonalni lekarze i personel medyczny troskliwie zajmuj膮cy si臋 pacjentem. Polecam OneDayClinic!

Kutno

Stefan Dudyk

22/07/2017

Niedawno przeszed艂em operacj臋 usuni臋cia za膰my w klinice w Nachodzie w Czechach za po艣rednictwem waszej firmy. Chcia艂em podzi臋kowa膰 za szybkie i profesjonalne za艂atwienie wszystkich formalno艣ci zwi膮zanych z operacj膮 i transportem. Operacja przebieg艂a pomy艣lnie z rezultatu jestem bardzo zadowolony .Nied艂ugo planuj臋 zoperowa膰 za膰m臋 na drugim oku i wszystkie formalno艣ci zwi膮zane z operacj膮 i wyjazdem tak偶e b臋d臋 chcia艂 za艂atwi膰 za waszym po艣rednictwem. Jeste艣cie firm膮 godn膮 polecenia. Dzi臋kuje.

Gocza艂k贸w

Walerian

19/07/2017

Bardzo sprawna organizacja One Day Clinic, zabieg w Cieszynie bardzo mi艂a obs艂uga .Polecam!

Czerwionka-Leszczyny

Ryszard

18/07/2017

Super ! Polecam ! Organizacja, opieka, transport, zabieg – operacja miasto Nachod Czechy ,nocleg, wy偶ywienie, t艂umaczenie na j臋zyk polski , terminowo艣膰, – wszystko na tip -top bez jakichkolwiek zastrze偶e艅. Szkoda, 偶e u nas w Polsce nie potrafi膮 zagwarantowa膰 tak dobrego leczenia na NFZ. 馃檨 Z ca艂ego serca polecam, je艣li mia艂em jakiekolwiek obawy, l臋k zosta艂y one rozwiane. Na pewno max. za 2 m-ce ponownie skorzystam z us艂ug One Day Clinic operuj膮c drugie oko – za膰m臋.

Wroclaw

Teresa

17/07/2017

Formalno艣ci zwi膮zane z operacj膮 przebieg艂y nadzwyczaj sprawnie dzi臋ki bardzo uprzejmym i kompetentnym paniom z firmy One Day Clinic. Operacja bez 偶adnych najmniejszych komplikacji (Klinika w Nachodzie, Czechy) zabieg 26.06.2017 r. W klinice personel troskliwie nastawiony do pacjenta , przez ca艂y przebieg (przygotowanie i zabieg) jest obecny asystent zarazem- t艂umacz bardzo mi艂y pan Pawe艂. Jestem bardzo zadowolona spe艂ni艂y si臋 moje oczekiwania szczerze polecam One Day Clinic. DZI臉KUJE. Teresa

Otmuch贸w

Joanna

12/07/2017

OneDayClinic i Poliklinika w Nachodzie. Organizacja, opieka, personel medyczny, efekty zabiegu znakomite. Polecam.

Wysoka Wroc艂aw

El偶bieta

12/07/2017

Organizacja wyjazdu, zakwaterowanie, personel – wszystko w pe艂ni profesjonalne, na wysokim poziomie. Szczerze polecam. Prawdopodobnie drugie oko oraz oko mojego meza tak偶e b臋d臋 chciala 偶eby zosta艂y zoperowane wraz z zespo艂em One Day clinic. Jeszcze raz polecam.

Legnica

Zdzis艂aw

12/07/2017

Jestem po operacji prawego oka.O perfekcji One Day Clinic mog臋 wypowiedzie膰 si臋 w samych superlatywach.W najbli偶szym czasie zamierzam ponownie skorzysta膰 z ich us艂ug.Gor膮co polecam.

Warszawa

Ryszard

06/07/2017

Jestem po operacji drugiego oka . Oczywi艣cie skorzysta艂em ponownie z profesjoalnych us艂ug OneDayClinic . Jestem bardzo zadowolony bo obesz艂o si臋 bez problem贸w i 艣wietnie widz臋 . Polecam gor膮co .

Dar艂owo

marek

05/07/2017

profesjonalnie ,szybko i bardzo mi艂o, dzi臋kuj臋 za pomoc i mocno polecam

wroc艂aw

Czeslaw

04/07/2017

Szczerze polecam zabieg usuniecia zacmy oraz wszczepienia soczewki z zespolem OneDayClinic. Organizacja wyjazdu, zakwaterowanie w bardzo dobrym hotelu oraz prfesjonalizm lekarzy i pielegniatek sa godne polecenia. W dniu 27 czerwca 2017 r. przeszedlem zabieg usuniecia zacmy oraz wszczepienia soczewki do lewego oka w klinice w Cieszynie w Czechach , nie widzialem na oko ale juz widze i teraz wybieram sie na zabieg oka prawego i tez z zespolem OneDayClinic i w Cieszynie

Jawor

Edward

04/07/2017

Bardzo dobra opieka, pomoc w za艂atwieniu formalno艣ci, gor膮co wszystkim polecam.

呕ar贸w

Wanda

01/07/2017

Jestem bardzo zadowolona z pomy艣lnie przeprowadzonego zabiegu usuni臋cia za膰my i wszczepienia soczewki, kt贸ry mia艂 miejsce na ko艅cu listopada 2016 roku. Organizacja wyjazdu profesjonalna i na wysokim poziomie. Dzi臋kuj臋 wszystkim lekarzom, personelowi medycznemu oraz ca艂emu zespo艂owi One Day Clinic.

Z膮bkowice 艢laskie

Jerzy

30/06/2017

nic dodac pelna profesionalna obsuga 2 oczu w dwa miesiace pelny sukces pytanie dlaczego w polskich szpitalach dlugie terminy i bez gwaranci dobrego zabiegu

Lubiechowo

Maria

29/06/2017

Firma godna polecenia, pe艂en profesjonalizm. Obs艂uga na wysokim poziomie, bardzo uprzejmy Pan kierowca. Polecam

Karolina

Przemyslaw

28/06/2017

Wszystkim sredecznie polecam bylem na 1 zpbiegu to cos wspanialego znowu normalnie widziec wspaniala obslugabordzo dobrzy lekarze prrsonel super 18 lipca jade. 2zabieg polecam przemek korzystajcie z dobrej sprawy

Wegliniec

Maria

28/06/2017

Pe艂en profesjonalizm,firma godna polecenia. Mi艂a atmosfera,bardzo uprzejmy Pan kierowca,opieka na wysokim poziomie.

Karolina

Grzegorz

27/06/2017

Od pocz膮tku do ko艅ca pe艂ny profesjonalizm. Doskona艂a organizacja i opieka. Dojazd do Brna i zakwaterowanie komfortowe. Sama operacja i jej efekt – rewelacja. Nawet nie przypuszcza艂em, 偶e tak zmieni si臋 艣wiat zaraz na drugi dzie艅, po zdj臋ciu opatrunku. Podzi臋kowania dla lekarzy, piel臋gniarek oraz dla f-my OneDayClinic, kt贸ra potrafi przywr贸ci膰 rado艣膰 偶ycia.

Be艂chat贸w

Jaros艂aw P.

27/06/2017

Szanowni Pa艅stwo Bardzo serdecznie dzi臋kuj臋 za pomoc w odzyskaniu wzroku. W wieku 44 lat zmaga艂em si臋 z za膰m膮, kt贸ra zaatakowa艂a nagle i jednocze艣nie prawe i lewe oko. Dzi臋ki OneDayClinic operacja zosta艂a zorganizowana b艂yskawicznie , profesjonalnie a przede wszystkim na najwy偶szym medycznie poziomie. Chc臋 podkre艣li膰 , 偶e obs艂uga medyczna kieruje si臋 tylko i wy艂膮cznie dobrem pacjenta, a nie wszechobecn膮 ch臋ci膮 zysku. Polecam w 100%, wszystkim tak膮 opiek臋. TERAZ WIDZ臉 DOSKONALE.

Warszawa

Gosia

27/06/2017

呕yczliwe i kompetentne panie udzielaj膮ce informacji , znakomita realizacja , bardzo profesjonalna opieka medyczna. Dziekujemy!

Warszawa

Andrzej

27/06/2017

Super organizacja, wszystko przebieg艂o zgodnie z ofert膮. Operacje w Libercu. Polecam OneDayClinic!

Wa艂brzych

Ewa

27/06/2017

Klinika godna polecenia. Obs艂uga profesjonalna, na wysokim poziomie. Cena us艂ugi niewyg贸rowana.

Warszawa

Bo偶ena

27/06/2017

Ciesz臋 si臋, 偶e znalaz艂am was w internecie. Mog艂am ustali膰 dogodny dla mnie termin zabiegu. W mi艂ej atmosferze,przy dobrej kawie, otoczona opiek膮, l偶ej przechodzi艂am przedoperacyjny stres. Efekt zabiegu taki, jak oczekiwa艂am. Pomys艂,aby pomaga膰, szybko i niedrogo pozby膰 si臋 za膰my za granic膮 rewelacyjny.

Czarnk贸w

El偶bieta

15/06/2017

Naprawd臋 firma godna polecenia. Ca艂y czas by艂 z Nami kierowca, kt贸ry pomaga艂 we wszystkim to wspania艂y i bardzo cierpliwy cz艂owiek. Obs艂uga w klinice w Czechach szybka i profesjonalna. Obiad, 艣niadanie i kwatera wszystko na bardzo wysokim poziomie. Kudowa Zdr贸j to pi臋kne miejsce warto pospacerowa膰 sobie bo jest na to czas. Analizuj膮c ca艂y pobyt naprawd臋 nic nie mo偶na zarzuci膰 firmie one day clinic.

Nasielsk

-A A A+

Irysowa 4, Bielany Wroc.

55-040 Kobierzyce

Biuro Obs艂ugi Klienta

+48 71 71 22 332

Godziny otwarcia

Pon - Pt: 8:00 - 18:00

Adres e-mailowy

biuro@onedayclinic.pl

Chcia艂by艣 otrzymywa膰 od OneDayClinic najnowsze informacje?

FreshMail.pl