Opinie

Zapraszamy do wystawienia nam swojej opinii!

Twoja ocena:

Wyślij nam swoją opinię

Serdecznie polecam OneDayClinic! Sprawna organizacja, miły i pomocny pan kierowca; doskonała opieka, profesjonalizm i przesympatyczne podejście do pacjenta. Zabieg udany (17-18.08.17), babcia zadowolona :) Z pewnością wrócimy do brneńskiej kliniki z drugim okiem!

 

- Sandra / Poznań
20 sierpnia 2017

Organizacja bez zarzutu,obsługa miła i kompetentna.Dziękuję całemu personelowi medycznemu i niemedycznemu oraz sympatycznemu kierowcy za umożliwienie przeprowadzenia zabiegu w terminie 8-9.08.2017 w czeskim Cieszynie.Polecam każdemu potrzebującemu,tak powinien działać system opieki zdrowotnej.

 

- Joanna / Legnica
10 sierpnia 2017

Babcia bardzo zadowolona począwszy od kierowcy,który był dla niej bardzo miły i dziwiła się że młodzi ludzie potrafią tak rozmawiać ze starszymi, do personelu na miejscu w Czechach. Elegancko. Mam nadzieję,że nie zawiedzie się przy zabiegu na drugim oku. Proszę nie zepsujcie się!

 

- Agnieszka / Kraków
08 sierpnia 2017

Operacja zacmy tylko z OneDayClinic w Cieszynie Czeskim. Kompetencja i zyczliwosc dla pacjenta w klinice. Opieka personelu medycznego zachwyca, szczegolne podziekowania dla Pani Marzenki. Zakwaterowanie w dobrym hotelu. Opieka kierowcy Pana Janusza w podrozy tez zasluguje na wspomnienie.

 

- Czeslaw / Jawor
08 sierpnia 2017

Gorąco polecam! Profesjonalna i miła obsługa, zarówno w trakcie drogi jak i na miejscu. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy robiąc zabieg na drugie oko.

 

- Irena / Dąbrowa Górnicza
07 sierpnia 2017

Zdecydowanie polecam zabieg usunięcia zaćmy z onedayclinic i fundację nasze zdrowie. Kompetentna i profesjonalna kadra medyczna, nowoczesny sprzęt, krótki czas oczekiwania.Luksusowy hotel / dworek/ a przede wszystkim bardzo życzliwy i pomocny kierowca pan Robert z Nysy. Dziękuję i pozdrawiam. Krystyna W.

 

- Krystyna / Zawadzkie
02 sierpnia 2017

Szczerze polecam. Więcej niż poprawna organizacja ze strony OneDay Clinic. Kompetencja, życzliwość i empatia dla pacjenta personelu kliniki w Brnie (20 lipca 2017). Wynik zabiegu pomyślny. Oszczędność czasu (w Polsce oczekiwanie na zabieg od 2 do 5 lat) i pieniądza (refundacja znaczącej części kosztów przez NFZ). Dla organizatorów, pod rozwagę, propozycja by pacjent mógł wybrać (za dopłatą) dowolny hotel w Brnie. Miasto przepiękne. Wieczorem, po zabiegu, warto by zwiedzić. Pozdrawiam T.K.

 

- Tadeusz / Łódź
29 lipca 2017

Sympatyczny kierowca, przemiła obsługa w klinice w Brnie. Polecam!

 

- Elżbieta / Tuszyn
24 lipca 2017

Zdecydowanie polecam! dokonanie zabiegu usunięcia zaćmy oraz wszczepienia soczewki z zespołem OneDayClinic. Doskonała organizacja i opieka. Dojazd do Brna ( zabieg 20 lipca 2017 r.) oraz zakwaterowanie komfortowe. W klinice profesjonalni lekarze i personel medyczny troskliwie zajmujący się pacjentem. Polecam OneDayClinic!

 

- Tadeusz / Kutno
23 lipca 2017

Niedawno przeszedłem operację usunięcia zaćmy w klinice w Nachodzie w Czechach za pośrednictwem waszej firmy. Chciałem podziękować za szybkie i profesjonalne załatwienie wszystkich formalności związanych z operacją i transportem. Operacja przebiegła pomyślnie z rezultatu jestem bardzo zadowolony .Niedługo planuję zoperować zaćmę na drugim oku i wszystkie formalności związane z operacją i wyjazdem także będę chciał załatwić za waszym pośrednictwem. Jesteście firmą godną polecenia. Dziękuje.

 

- Stefan Dudyk / Goczałków
22 lipca 2017

Bardzo sprawna organizacja One Day Clinic, zabieg w Cieszynie bardzo miła obsługa .Polecam!

 

- Walerian / Czerwionka-Leszczyny
19 lipca 2017

Super ! Polecam ! Organizacja, opieka, transport, zabieg - operacja miasto Nachod Czechy ,nocleg, wyżywienie, tłumaczenie na język polski , terminowość, - wszystko na tip -top bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Szkoda, że u nas w Polsce nie potrafią zagwarantować tak dobrego leczenia na NFZ. :-( Z całego serca polecam, jeśli miałem jakiekolwiek obawy, lęk zostały one rozwiane. Na pewno max. za 2 m-ce ponownie skorzystam z usług One Day Clinic operując drugie oko - zaćmę.

 

- Ryszard / Wroclaw
18 lipca 2017

Formalności związane z operacją przebiegły nadzwyczaj sprawnie dzięki bardzo uprzejmym i kompetentnym paniom z firmy One Day Clinic. Operacja bez żadnych najmniejszych komplikacji (Klinika w Nachodzie, Czechy) zabieg 26.06.2017 r. W klinice personel troskliwie nastawiony do pacjenta , przez cały przebieg (przygotowanie i zabieg) jest obecny asystent zarazem- tłumacz bardzo miły pan Paweł. Jestem bardzo zadowolona spełniły się moje oczekiwania szczerze polecam One Day Clinic. DZIĘKUJE. Teresa

 

- Teresa / Otmuchów
17 lipca 2017

OneDayClinic i Poliklinika w Nachodzie. Organizacja, opieka, personel medyczny, efekty zabiegu znakomite. Polecam.

 

- Joanna / Wysoka Wrocław
12 lipca 2017

Organizacja wyjazdu, zakwaterowanie, personel - wszystko w pełni profesjonalne, na wysokim poziomie. Szczerze polecam. Prawdopodobnie drugie oko oraz oko mojego meza także będę chciala żeby zostały zoperowane wraz z zespołem One Day clinic. Jeszcze raz polecam.

 

- Elżbieta / Legnica
12 lipca 2017

Jestem po operacji prawego oka.O perfekcji One Day Clinic mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach.W najbliższym czasie zamierzam ponownie skorzystać z ich usług.Gorąco polecam.

 

- Zdzisław / Warszawa
12 lipca 2017

Jestem po operacji drugiego oka . Oczywiście skorzystałem ponownie z profesjoalnych usług OneDayClinic . Jestem bardzo zadowolony bo obeszło się bez problemów i świetnie widzę . Polecam gorąco .

 

- Ryszard / Darłowo
06 lipca 2017

profesjonalnie ,szybko i bardzo miło, dziękuję za pomoc i mocno polecam

 

- marek / wrocław
05 lipca 2017

Szczerze polecam zabieg usuniecia zacmy oraz wszczepienia soczewki z zespolem OneDayClinic. Organizacja wyjazdu, zakwaterowanie w bardzo dobrym hotelu oraz prfesjonalizm lekarzy i pielegniatek sa godne polecenia. W dniu 27 czerwca 2017 r. przeszedlem zabieg usuniecia zacmy oraz wszczepienia soczewki do lewego oka w klinice w Cieszynie w Czechach , nie widzialem na oko ale juz widze i teraz wybieram sie na zabieg oka prawego i tez z zespolem OneDayClinic i w Cieszynie

 

- Czeslaw / Jawor
04 lipca 2017

Bardzo dobra opieka, pomoc w załatwieniu formalności, gorąco wszystkim polecam.

 

- Edward / Żarów
04 lipca 2017

Jestem bardzo zadowolona z pomyślnie przeprowadzonego zabiegu usunięcia zaćmy i wszczepienia soczewki, który miał miejsce na końcu listopada 2016 roku. Organizacja wyjazdu profesjonalna i na wysokim poziomie. Dziękuję wszystkim lekarzom, personelowi medycznemu oraz całemu zespołowi One Day Clinic.

 

- Wanda / Ząbkowice Ślaskie
01 lipca 2017

nic dodac pelna profesionalna obsuga 2 oczu w dwa miesiace pelny sukces pytanie dlaczego w polskich szpitalach dlugie terminy i bez gwaranci dobrego zabiegu

 

- Jerzy / Lubiechowo
30 czerwca 2017

Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo uprzejmy Pan kierowca. Polecam

 

- Maria / Karolina
29 czerwca 2017

Wszystkim sredecznie polecam bylem na 1 zpbiegu to cos wspanialego znowu normalnie widziec wspaniala obslugabordzo dobrzy lekarze prrsonel super 18 lipca jade. 2zabieg polecam przemek korzystajcie z dobrej sprawy

 

- Przemyslaw / Wegliniec
28 czerwca 2017

Pełen profesjonalizm,firma godna polecenia. Miła atmosfera,bardzo uprzejmy Pan kierowca,opieka na wysokim poziomie.

 

- Maria / Karolina
28 czerwca 2017

Od początku do końca pełny profesjonalizm. Doskonała organizacja i opieka. Dojazd do Brna i zakwaterowanie komfortowe. Sama operacja i jej efekt - rewelacja. Nawet nie przypuszczałem, że tak zmieni się świat zaraz na drugi dzień, po zdjęciu opatrunku. Podziękowania dla lekarzy, pielęgniarek oraz dla f-my OneDayClinic, która potrafi przywrócić radość życia.

 

- Grzegorz / Bełchatów
27 czerwca 2017

Szanowni Państwo Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc w odzyskaniu wzroku. W wieku 44 lat zmagałem się z zaćmą, która zaatakowała nagle i jednocześnie prawe i lewe oko. Dzięki OneDayClinic operacja została zorganizowana błyskawicznie , profesjonalnie a przede wszystkim na najwyższym medycznie poziomie. Chcę podkreślić , że obsługa medyczna kieruje się tylko i wyłącznie dobrem pacjenta, a nie wszechobecną chęcią zysku. Polecam w 100%, wszystkim taką opiekę. TERAZ WIDZĘ DOSKONALE.

 

- Jarosław P. / Warszawa
27 czerwca 2017

Super organizacja, wszystko przebiegło zgodnie z ofertą. Operacje w Libercu. Polecam OneDayClinic!

 

- Andrzej / Wałbrzych
27 czerwca 2017

Życzliwe i kompetentne panie udzielające informacji , znakomita realizacja , bardzo profesjonalna opieka medyczna. Dziekujemy!

 

- Gosia / Warszawa
27 czerwca 2017

Klinika godna polecenia. Obsługa profesjonalna, na wysokim poziomie. Cena usługi niewygórowana.

 

- Ewa / Warszawa
27 czerwca 2017

Cieszę się, że znalazłam was w internecie. Mogłam ustalić dogodny dla mnie termin zabiegu. W miłej atmosferze,przy dobrej kawie, otoczona opieką, lżej przechodziłam przedoperacyjny stres. Efekt zabiegu taki, jak oczekiwałam. Pomysł,aby pomagać, szybko i niedrogo pozbyć się zaćmy za granicą rewelacyjny.

 

- Bożena / Czarnków
27 czerwca 2017

Naprawdę firma godna polecenia. Cały czas był z Nami kierowca, który pomagał we wszystkim to wspaniały i bardzo cierpliwy człowiek. Obsługa w klinice w Czechach szybka i profesjonalna. Obiad, śniadanie i kwatera wszystko na bardzo wysokim poziomie. Kudowa Zdrój to piękne miejsce warto pospacerować sobie bo jest na to czas. Analizując cały pobyt naprawdę nic nie można zarzucić firmie one day clinic.

 

- Elżbieta / Nasielsk
15 czerwca 2017

Onedayclinic to firma, której naprawdę można zaufać. Dnia 13.06. 2017r. miałam zabieg w Klinice OFTAL w Brnie. Jeśli ktoś zastanawia się to gorąco polecam. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Jestem szczęśliwa, że znalazłam Waszą stronę w internecie. Dziękuję bardzo P. Bogusławie-konsultantce za rzetelną informację, kierowcy P. Robertowi, bardzo uprzejmy i odpowiedzialny, pielęgniarkom, lekarzom i Pani ALENIE, która troskliwie opiekowała się grupą w klinice.

 

- IRENA / DłUGOMIŁOWICE
15 czerwca 2017

Moja babcia była operowana w Czeskim Cieszynie i teraz cały czas mówi że Onedayclinic zmieniło jej życie,jest bardzo zadowolona z opieki podczas podróży i samego zabiegu.Ponieważ nie zna się na komputerach poprosiła mnie o umieszczenie komentarza.Firma Onedayclinic wzór do naśladowania dla innych

 

- Radek / Legnica
24 maja 2017

Byłem na operacji w Libercu. Fajna atmosfera, pełny profesjonalizm! Polecam , bezstresowa całościowa obsługa ! SUPER !!! 6.04 i 18.05 2017 r

 

- Andrzej / Wałbrzych
23 maja 2017

Jestem zadowolony z organizacji wyjazdu do Czech na zabieg operacji zaćmy. polecam Firmę One Day Clinic, która dowozi pacjentów na miejsce zabiegu, załatwia tam wliczony w cenę nocleg i śniadanie, i dowozi ich z powrotem. Personel placówki Oftal w Brnie wykonuje wszystkie badania wstępne, uprzejmie i fachowo. W poczekalni czeka na pacjentów poczęstunek (kawa , owoce , słodycze) Sama operacja trwa krótko 15 do 30 minut i jest bezbolesna. Nocleg w leśnym hoteliku i śniadanie w cenie. Polecam. Zbig

 

- Hauser Zbigniew / Warszawa
22 maja 2017

09.05.2017 miałem usuniętą zaćmę w prawym oku w Brnie . Wykupiłem pakiet premium. Przed operacją byłem trochę wystraszony nie ukrywam bo zaćmę miałem bardzo zaawansowaną. Już następnego dnia po operacji rano po zdjęciu opatrunku nie mogłem uwierzyć że mój wzrok w oku cudownie się poprawił. Od tamtej chwili mam świetne samopoczucie mimo że zoperowano mi tylko jedno oko za co dziękuję serdecznie OneDayClinic.Planuję już w czerwcu operację drugiego oka .

 

- Ryszard / Darłowo
12 maja 2017

Firma One Day Clinic naprawdę godna polecenia.Pierwsze oko robiłem w grudniu drugie w kwietniu wszystko super załatwione pan kierowca bardzo miły. Wszystkim którzy maja problemy z zaćma polecam tą firmę i polklinike w Nachodzi. Jeszcze raz za wszystko dziękuję.

 

- Stanisław / Janowice
10 kwietnia 2017

Jestem zachwycona organizacją i pobytem w Nachodzie w Czechach,gdzie byłam operowana na zaćmę,zachęcam wszystkich do skorzystania z oferty jaką proponuje firma One Day Clinic. Profesjonalizm i opieka na złoty medal,czułam się tam jak ktoś wyjątkowy. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

 

- Iwona Zielińska / Żagań
07 marca 2017

06-03-2017 miałem zabieg usuniecia zacmy w Nachod .Wszystko poszlo wspaniale tak z Czeskim jak i Polskim personalem .Dziekule bardzo OneDayClinic POLECAM GORACO !

 

- Ryszard / Szprotawa
07 marca 2017

fachowość na każdym poziomie od początku do końca firma i klinika w Czechach w Nachodzie na pięć plus polecam każdemu,wiecej takiego profesjonalizmu przydaloby się naszej służbie zdrowia

 

- zbigniew / wroclaw
01 marca 2017

Witam. Polecam każdemu usługi OneDayClinic . Profesjonalizm od początku do końca .Obsługa przemiła jak w Polsce tak i w Czechach . Dojazd zakwaterowanie na najwyższym poziomie . Obsługa w czeskiej klinice nie do opisania profesjonalizm w każdym calu. Klinika znajduje się ok 10 km od granicy polskiej ale pacjent jest dla nich najważniejszy. Szkoda ze u nas tak nie może być . POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE JESZCZE RAZ POPOTRZEĆ NA TEN ŚWIAT BEZ ZAĆMY :)

 

- Franciszek / Wrocław
26 lutego 2017

One Day Clinic to godny partner.Polecam szpital Alfa Vision w Stonawie.Przygotowanie przedoperacyjne było w Skoczowie gdzie dwoch lekarzy bardzo profesjonalnie i dokładnie przygotowali mnie do zabiegu. Już na drugi dzien po zdjęciu opatrunku zobaczyłam świat w pięknych kolorach. Dziękuje lekarzowi który mi robił Tomasowi Utikalowi całemu personelowi oraz kierowcy ,ktory nas wiozł Rafałowi Kopeć za udzieloną mi pomoc.

 

- Zofia / Skawina
21 lutego 2017

DZIEKUJE SERDECZNIE ZA PROFESJONALNA, MILA OBSLUGE. WSZYSTKIM POLECAM PANSTWA FIRME. DZIEKI WAM ODZYSKALEM WZROK W KROTKIM CZASIE. ZYCZYLBYM WSZYSTKIM TAK WSPANIALEGO I TROSKLIWEGO PODEJSCIA DO PACJENTOW JAU U PANSTWA W KLINICE. Z ZYCZENIAMI DALSZEGO ROZWOJU. WDZIECZNY PACJENT. TADEUSZ

 

- TADEUSZ WILINSKI / WARSZAWA
20 lutego 2017

Tak powinna wyglądać służba zdrowia w Polsce. W Nachodzie fachowość i empatia idą w parze.

 

- Michał / Sośnie
18 lutego 2017

one day clinic the best ,Stonava personel super ,pani z recepcji jeszcze bardziej super,lekarz prowadzacy pan Tomas Utikal the best,nic dodac nic ujac dwoje oczu w ciagu 30 dni ,polecam goraco

 

- zofia 60 lat / zabrze
18 lutego 2017

Polecam firmę One Day Clinic, mama 3 dni temu miała zabieg usunięcia zaćmy w Czechach, już pierwszy dzień po zabiegu dobrze widziała. Bardzo miły personel. Polecam

 

- Joanna / Rumia
02 lutego 2017

Wszystkim gorąco polecam. Bardzo dobra i uprzejma obsługa. Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie.

 

- Halina / Pruszków
19 stycznia 2017

Polecam firme

 

- Krystyna / Żądło
12 stycznia 2017

Wszystkim niezdecydowanym polecam w 100 % państwa firmę - za wspaniałą i profesjonalną opiekę nad pacjentem . Perfekcyjną organizację wyjazdu do Polikliniki w Nachodzie. Zapewnienie tłumacza już na miejscu ,żeby pomagał w kontakcie z czeskim personelem medycznym. Cała opieka - na najwyższym poziomie - czego nie można powiedzieć o naszym kraju. Życzmy sobie takiego podejścia do pacjenta jaki jest właśnie tam - w Czechach.

 

- Piotr / Brzeg
05 stycznia 2017

Bardzo serdecznie dziękuje za życzenia , ja ze swojej strony pragnę podziękować za cudowną obsługę w czasie zabiegu jak i po , a kontakt po załatwieniu zabiegu to jest czysta pieszczota. Naprawdę czuje się jak bym był obywatelem zupełnie innego państwa, jeszcze raz, dziękuje za Wasze podejście do klienta jak podziw dla profesjonalizmu w obsłudze . Na koniec bardzo serdecznie proszę o podziekowanie Pani Bogusławie Ziobro i kierowcy Ireneuszowi . Z całego serca Zyczę Wesołych i zdrowych świąt.

 

- Bogdan / Warszawa
20 grudnia 2016

Życzę wspaniałego rozwoju Firmy. Dobrze, że jesteście i pomagacie tym, którzy latami czekają w Polsce na poprawę jakości życia po odzyskaniu wzroku.

 

- Maria / Bierutów
20 grudnia 2016

Zdecydowanie polecam One Day Clinic jeszcze niezdecydowanym i dziękuję za profesjonalną organizację i obsługę wyjazdu do Nachodu. Wielkie dzięki dla całego zespołu przygotowującego i operującego na oddziale okulistycznym w Nachodzie a szczególnie lekarzowi prowadzącemu operację: Prof. Dr med Pavel Rozsiva. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

 

- Mieczysław / Bełżyce
16 grudnia 2016

Jestem bardzo zadowolona z usług Waszej firmy. Robicie to profesjonalnie.

 

- MARIA / JELENIA GÓRA
15 grudnia 2016

Wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Pan Kierowca bardzo miły i uczynny. Personel medyczny w Klinice w czeskim Nachodzie pełen profesjonalizmu i empatii. POLECAM !!!

 

- Ryszard / Jordanów Śląski
14 grudnia 2016

Nie ma słow wdziecznosci za taka pomoc w tak szybkim czasie.Opieka od drzwi twojego domu az do drzwi sali operacyjnej.Nawet ludzie starsi moga jechac tam bez swoich najbliższych .Odbieraja pacjetow dosłownie z pod ich domu.Polecam te clinice.To prawdziwa szansa dla tych co musza czekac na leprzy komfort zycia przez kilka lat.Czas nie sprzyja zabiegowi zacmy im szybciej tym lepiej .

 

- Grazyna / ŻAGAŃ
14 grudnia 2016

Witam. Bardzo dziękuję całemu zespołowi One Day Clinic za to,że przywrócono mi super komfort widzenia piękna dokoła . Gorąco polecam,to godny zaufania partner. Jeśli cierpisz z powodu zaćmy,nie czekaj !!!!!!.Dzwoń do One Day Clinic, a przemiła konsultantka pomoże Ci szybko,sprawnie i bezboleśnie zorganizować zabieg. W szczególności polecam klinikę Visus w Nachodzie/Czechy/,w której jest bardzo przyjazna atmosfera dla Pacjenta.

 

- Leokadia / Olecko
14 grudnia 2016

Bardzo dziękuję za to, że jesteście. Dzięki Waszej Firmie nowym wzrokiem ogarniam świat. Klinika w Libercu to bezstresowe miejsce ze wspaniałymi specjalistami. Panie tłumaczki genialne. Krótki termin oczekiwania na zabieg, koszt na który wiele osób może sobie pozwolić, sprawy z NFZ załatwione bez stresu to same plusy, by rekomendować One Day Clinic wielu osobom. Nocleg w Szklarskiej Porębie to osobna cudna bajka. Dziękuję.

 

- Maria / Bierutów
14 grudnia 2016

Wreszcie widzę świat na całego! Szkoda tylko, że jest on tak zniszczony przez nieodpowiedzialnych ludzi. Dzięki Wam mam nadzieję przyłączyć się do jego naprawy widząc wiele więcej. Dzięki za już, polecam innym potrzebującym Waszej pomocy . Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.

 

- Jan / Kłodzko
14 grudnia 2016

Moi drodzy przyszli pacjenci OneDayClinic. Dołaczam się do opinii Pani Anny i w pełni potwierdzam, że tak właśnie było. Jestem bardzo usatysfakcjonowany podejściem, wsparciem i zachowaniem obsługi OneDayClinic i gorąco polecam usługi wszystkim którzy czekają w kolejce na zabieg w Polsce. Po pierwsze profesjonalnie, po drugie przemiło, po trzecie szybko, a przede wszystkim dostałem soczewkę taką jak chciałem dobrana do mojej wady z blokerem UV a nie taka jak w polsce chińska i podstawową.

 

- Ireneusz / Wrocław
30 listopada 2016

Witam:) Chciała bym bardzo podziekowac całemu zespołowi OneDayClinic za to że WIDZĘ :) Będę Was polecac z czystym sumieniem. Pełny profesjonalizm jeśli chodzi o opiekę, transport a nawet nocleg w 3 gwiazdowym pensjonacie aby na drugi dzień powrócic na kontrole. W klinice panowała niesamowicie rodzinna atmosfera pielęgniarki, pan tłumacz dokładali wszelkich starań abyśmy my pacjenci jak najmniej czuli się zestresowani, odpowiadając na każde nasze pytanie A ten uśmiech na ich twarzach był BEZCENNY

 

- Anna / Warszawa
10 listopada 2016

Gorąco polecam One Day Clinic. W szczególności pragnę podziękować pani Bogusi za właściwe przedstawienie oferty i dostosowanie terminu do moich oczekiwań. Jestem w pełni usatysfakcjonowana i na pewno kolejny zabieg zrealizuje przez One Day Clinic.

 

- Danuta / Koskowice
13 października 2016

Witam wszystkich. Jestem w pełni usatysfakcjonowana obsługą, w szczególności chciałam podziękować kierowcom busa za ich zaangażowanie i udzielenie wszelkiej pomocy. Jeszcze raz gorąco polecam One Day Clinic!

 

- Renata / Jawor
17 września 2016

Dziękuję wszystkim za pomoc w odzyskaniu wzroku. One Day Clinic to godny Partner do takiego zabiegu. W szczególności polecam klinikę Visus w Nachodzie, z którą jest bardzo przyjazna dla Pacjenta.

 

- Marian / Oświęcim
05 września 2016

Szanowni Państwo. Jestem po zabiegu i wzrok odzyskałam praktycznie na drugi dzień. Jedno co przekonało mnie do realizacji zabiegu w One Day Clinic to gwarancja opieki, która jest godna polecenia i pełen pakiet wraz z hotelem i wizytą kontrolną na drugi dzień. Wszyscy wiemy jak trudno jest dostać się do okulisty w Polsce. Jeszcze raz dziekuję i dlatego już teraz zapisałam się na zabieg drugiego oka na wrzesień.

 

- Maria / Wrocław
02 września 2016

One Day Clinic to godny partner. Jeśli ktoś ma zaćmę nie czekajcie! Zadzwońcie do One Day Clinic, a przemiła konsultantka pomoże wam zorganizować zabieg szybko i bezboleśnie.

 

- Grażyna / Żagań
20 lipca 2016

Pragnę gorąco podziękować One Day Clinic oraz całemu zespołowi medycznemu za niezwykle profesjonalne przeprowadzenie operacji usunięcia zaćmy i wszczepienia soczewek, dzięki którym odzyskałam dawno utracony komfort widzenia. Naprawdę jestem w 100% zadowolona! Polecam wszystkim, którzy chcą wreszcie przejrzeć na oczy! :)

 

- Krystyna / Jawor
26 czerwca 2016

Pod koniec zeszłego roku (2015) razem z One Day Clinic przeszedłem operację usunięcia zaćmy w lewym oku. Bardzo szybko wyznaczono termin zabiegu, byłem zdziwiony iście domową atmosferą jaką wytworzył cały pracujący w klinice personel. Pełny profesjonalizm i dokładność operującego pana ordynatora – jako chirurga ocznego budzą najwyższy podziw.

 

- Marian / Wrocław
14 czerwca 2016

Witam serdecznie, nazywam się Rafał i niedawno przeszedłem laserową korekcję wzroku w klinice okulistycznej w Czechach. Jestem bardzo zadowolony z zabiegu - z jego przebiegu, jak również z zakupionego przeze mnie pakietu GOLD. W klinice jest bardzo dobra obsługa, badania są przeprowadzone szybko bez zbędnego czekania co znacznie skraca pobyt za granicą. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim!

 

- Rafał / Legnica
05 czerwca 2016

Będę polecać One Day Clinic każdemu! Nie spotkałam się jeszcze z tak świetną opieką, zaangażowaniem opiekunów, lekarzy i pielęgniarek. Decydującym impulsem do poddania się zabiegowi była duża zaćma, która niestety utrudniała mi codzienne zajęcia domowe... Wizytę w klinice okulistycznej sfinansowała moja córka, kupując pakiet SILVER. Bezpośrednio po zabiegu czułam dużą ulgą i chęć do życia. Nie wyobrażam sobie lepszej opieki. Pełny profesjonalizm i super opieka, najlepszy lekarz pod słońcem :)

 

- Mariola / Kąty Wrocławskie
22 maja 2016

Już następnego dnia po operacji kiedy opatrunek został zdjęty odczuwalna była poprawa widzenia. Świat nabrał kolorów, barw i kontrastów. Klinika ma nowoczesne wnętrza, dostosowane do potrzeb pacjentów. Duża poczekalnia. Personel przyjazny, miły i bardzo pomocny. Informacje udzielone przed i po operacji zostały przekazane w sposób jasny i szczegółowy.

 

- Sławomir / Wrocław
10 maja 2016

Potrzebują Państwo więcej informacji?

Jesteśmy do dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 17:00

Mają Państwo pytania?

Nasi konsultanci w ciągu 24 godzin udzielą Państwu kompleksowej odpowiedzi!

Wyślij wiadomość

Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies, aby lepiej speniała Państwa oczekiwania! Aby dowiedzieć się więcej, prosimy kliknąć TUTAJ.
Akceptuję politykę cookies!